ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אהלן! תוכלו לתת לי הערכת מחיר לגבי המפרט הבא:? מעבד -Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB,GPU Core, Tray. מאוורר למעבד-Zalman SZ CC92HS לוח אם-ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7,Intel H67 ,DDR3 1333, 2xPCI-E,HDMI,DVI. זכרון- DDR3 1333 Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel. דיסק קשיח- Samsung HD103sj 1TB. כרטיס מסך- Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב-Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata מארז-sharkoon vaya black ATX Case. ספק כוח-chieftec 550w active pfc ,80+,14cm fan. יש שנתיים אחריות מעכשיו למעבד,לוח אם והארד דיסק. יש שנה אחריות מעכשיו לכרטיס מסך וכל החיים אחריות לזיכרון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש מהארץ על פי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?תוכנות לעריכת מוזיקה (לא כבדות במיוחד), משחקים - שיריץ משחקים חזקים גראפית כמו CRYSIS 2 על הגדרות בינוניות ומעלה, סרטי HD. כך שהמעבד יהיה I5 או I7 * גודל המסך? נטייה ל-15.6 ומעלה, אך בכל זאת אם יש מחשבים עם מפרטים חזקים יותר ובעלי מסך קטן יותר אז תציעו, אני אשקול. * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא, שיהיה זמן סטנדרטי, העיקר שלא יהיה קצר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI חובה, ושאר חיבורים סטנדרטים * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לפחות 500 GB במהירות 7200 RPM * כונן …
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של hp שעוד מעט יגמרו לשלם עליו.אני אתן אותו לאחי ואני רוצה לקנות מחשב נייד חדש....אבל אין לי מושג איזה.... אני טס לחול וחשבתי בדיוטי פרי לקנות,אבל יש המון דגמים והמון סוגים ואני טובע בנושא הזה. אני מחפש מחשב נייד,שלא יהיה כבד מידי,שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שאני אוכל להפעיל עליו משחקים,ושיעבוד מהר באופן כללי.... מבחינת תקציב,אני מוכן להשקיע בנושא הזה 3000-4000 שקל... אשמח לקבל מפרטים למחשבים לפי הקריטריונים האלו. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
[list type=decimal] [*] [*] * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), [*] * גודל המסך? עדיף כמה שיותר גדול. [*] * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כמובן, פחות רלוונטי. [*] * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לא יודע מהו זמן נורמטיבי לחיי סוללה כיום, אבל אני מעריך שמעל 4 שעות. [*] * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) אולי רק HDMI, פחות רלוונטי. [*] * בלוטות? אופציונלי [*] * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעל 250 GB. [*] * כונן CD/DVD? צורב? צורב. [*] * כונן Bluray? לא. [*] * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות לאחר…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2400 2. מה שימושי המחשב משחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא מיועד לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריכה מסך,מקלדת,עכבר וצורב הארד דיסק מארז וספק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא משנה לי שיהיה רועש 6. האם מתוכנן ()? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי דן ואני מחפש מחשב נייד שעתיד לשמש אותי לכמה דברים בעיקר: 1. גלישה באינטרנט 2. הרצת סרטים - כולל סרטי HD. 3. אופצייה להרצת תוכנית עריכה בעתיד - שבחשב יהיה 4GB זכרון אבל בנוסף סלוט פנוי - על מנת שאני יוכל להרחיב בעתיד, בנוסף מעבד סביר+ אני מאמין שI5 או I3 יתכנו מענה טוב תגידו לי מה אתם חושבים, עכשיו הדברים שהכי חשוב לי זה האינטרנט והסרטי HD - כמה יעלה לי מחשב כזה? במידה ואני ירצה מחשב חזק יותר שחזיק גם הרצה של תוכנות - כמה יעלה מחשב כזה? כיצד SSD קטן למערכת ההפעלה יעזור? האם הוא יעזור ואם כן כיצד? תודה, דן מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטי HD, יתכן גם הרצת תוכנות לעיבוד נתונים בעתיד (לא מחייב). * גודל המסך? מסך גדול 15.6 * משקל רצוי? כמובן שרצוי כמה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אודה לכם להצעות עבור מפרט לפי הצרכים האלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון תמיד מבורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 9 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי במסך שיומלץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן שהמטען למחשב נייד שלי Samsung NP300E5Z פעם עובד ופעם לא עובד. אתמול הוא החליט סופית להפסיק לעבוד. אני אשמח מאוד שתביאו לי קישור לקניית מטען חדש, רצוי מחו"ל ושיהיה כמה שיותר זול. לא חשוב אם הוא לא מקורי, העיקר שיעבוד טוב ויטעין טוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אלהן, אני רוצה לקנות שרת ביתי עכשיו שאני יריץ עליו לינוקס, מה שהכי חשוב לי כרגע זה: 1. שיהיה בו 4 כוננים של 3 TB - שאליהם אני יעשה RAID5 - כאשר אם יש אפשרות שיהיה לי מקום לעוד 2 כוננים בעתיד זה בהחלט יהיה מצויין 2. כונן SSD של 32GB בשביל ה OS כמובן שאם הלכנו על מבנה של 4 כוננים (בלי הכנה לעוד 2 בעתיד) אז המארז צריך להיות עם מקום ל4 (+ SSD) כוננים, לאומת זאת אם הלכנו על הכנה ל6 אז במארז צריך להיות מקום ל6 כרטיס מסך לא צריך (אלא אם בלוח אם אין חיבור DVI) ואז אחד פשוט חיבור רשת GBIT - חובה CD\צורב - לא צריך (אני מתקין את המערכת מ DOK) לאחר מכאן היא תרוץ ברשת RAM - לפחות 8 (עדיף אפילו 16 תלוי בתקציב) CPU - תלוי מה ישאר מהתקציב אבל אני צריך לפחות 4 ליבות אם מישהו מכ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (תכנות, OFFICE, אינטרנט, תוכנות מסרים), משחקים כבדים * גודל המסך?14+ * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב?צורב DVD * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא לגבי המשחקים, מדובר ב-BF3 על MEDIUM לפחות, ועל GTA IV על HIGH. תודה
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רב ברשות מערכת מחשב Motherboard Asus P6T CPU Type QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133) NVIDIA GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) 4GB זיכרון ספק 550W TT עקב מעבר לעריכת תכני HD בתוכנת EDIUS 6 אני מתלבט אם לשדרג לכרטיס מסך GTX 570 + עוד זיכרון ולהעביר אותו בעתיד כשאקנה מחשב חדש או שלא שווה לשדרג או המלצות לשדרוגים אחרים, פתוח להצעות. מחכה נואשות לעזרתכם ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קצת הלכתי לאיבוד באשכול לעורכים הגרפיים, מקווה לקצת הכוונה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ 4000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ו-AutoCAD לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ' , לא WIDESCREEN. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. חשוב לי להצליח להריץ עליו משחקים חדשים כמו BF3 וגם שיצליח להחזיק למשחקים של כמה שנים הבאות. התקציב שלי הוא עד 4000 פחות או יותר. הציעו לי את המפרט הבא ב- 3000 ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לשנות ולשפר. · מארז ATX2 FAN 120MM + ספק כוח 550W FRONT USB/AUDIO. · לוח אם INTEL BLKDH67BLB3Bearup Lake ATXDDR3 1333/PCIE/SATA3/USB3/RAID. · מעבד INTEL Intel Core i5-3450 6M 3.1GHz LGA1155 + קירור שקט. · זיכרון 4GB DDR3 1333MHZ DUAL CHANNEL KINGSTON. · דיסק קשיח1000GB WESTERN DIGITAL 7200RPM S-ATA3 64MB BUFFER . · כרטיס מסךNVIDIA GEFORCE GT630 1GB 128BIT DVI + HDMI DUAL DISPLY. · כרטיס קול INTEL HIGH DEFINITION INTEGRATED 8 …
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ללא מסך מקלדת ועכבר חשבתי על זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB עם שינויים קטנים ספק ומאוורר למעבד ושדרוג ללוח.אני מגיע בערך ל1800 שקל האם זה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל את לימודי התואר שלי בתחום הקולנוע וטלויזיה ואני מעוניין להשקיע את כספי לטווח שיספיק ל4 שנים לפחות. הבנתי שכאן נמצאים החבר'ה הרציניים ברשת לשאול על חומרה אז חבר'ה אני סומך עליכם לפני הקנייה! * מטרות המחשב? עיקרית-עריכת וידאו,סרטים,תוכניות טלויזיה גם באיכות HD משנית: אופיס,אינטרנט * גודל המסך? 16 * משקל רצוי?לא פקטור * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בעדיפות למעל אורך חיי סוללה ממוצעים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI DVI USB 3 חשוב מאוד שיהיה למחשב: WIFI + BLUETOOTH * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300-500 GB בכל אופן קיים הארד חיצוני * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * הא…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה בבקשה מפרט למחשב לעריכה גראפית. חשוב לציין שהעבודה עליו לא תהיה שוטפת ויומיומית. הכל מפורט בהמשך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא בכוח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). <blockquote> רוב השימוש נעשה בתוכנות כמו פוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור. בנוסף לעיתים רחוקות ומעטות גם עבודה על 3d max. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא המקום ואולי אני עובר על אחד מחוקי הפורום אבל הזדמנות כזו אני לא רוצה שתפספסו, כי לא תמיד כולם נכנסים לפורום המקבילים פה. הבוקר פרסמתי מודעה בפורום "ספקים ומארזים" על מארז ANTEC P280 שכרגע ניתן לקנות אותו במחיר של 390 שקל במקום ב 550 שקל ! מידע נוסף בפוסט עצמו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537471.0
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב לא חשוב אני לא מוותר על הקטע של חיבור הנייד לlcd ולצפות בסרטי hd בצורה חלקה ללא קרטועים והשהיות הסרטים שאני מוריד הם בגודל של עד 15gb מקסימום mkv גם חשוב לי שהמחשב יהיה בנוי טוב כי הוא יהיה בשימוש על ידי ילדים אני לא אשתמש בו בשבל משחקים כבדים אז איזה דגם מומלץ מבחינת עמידות? ואיזה מפרט בשבל הצרכים שלי?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
רציתי לשאול את חוות הדעת שלכם על המפרט שראיתי האיש בטלפון אמר שהוא רוצה למכור את זה ב1800 רציתי לראות אם זה בסדר ושאין שום צואר בקבוק וכאלה וגם אם זה המחיר שוב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ואני מתעניין בקניית מחשב נייד במחיר של עד 3000 שקל ! אני צריך את המחשב בעיקר לסרטים קצת לימודים ואינטרנט ! באמת לא משהוא מטורף אבל עדין אני רוצה שיהיה מקסימום ביצועיים למחיר שאני משקיע תודה מראש ! ודרך הגב יש לי שאלה איזה מחשב יותר טוב Asus A53E I5 2450M GMA HD או ש INSPIRON N5050 I3 ! לפי מה שאני מבין הם עולים בערך אותו דבר ואותם ביצועיים .
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום ותודה רבה לכל העוזרים, הנה מה שאני מחפש לפי הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש במהלך השבוע בשעות הערב ובסופי שבוע רוב הזמן ישמש לגלישה באינטרנט ומשחקים פשוטים מאוד, לעיתים ישמש לעריכה של סרטונים בגודל של עד 15 דקות בתוכנות sony vegas & windows movie maker 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 2500-3000 לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וכבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo 3 / guild war 2 / starcraft 2 / league oflgends / crysis] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ' והרזולוציה הטיבעית 1680 x 1050 - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למחשב מיני-נייד עד לסכום מקסימלי של 1300~, לשימושים משרדיים כגון גלישה באינטרנט. אין כל כך חשיבות לאורך חיי הסוללה, חשוב שהמקלדת לא תהיה צפופה ושהמסך יהיה ברזולוציה כמה שיותר גבוהה מכיוון שהמחשב מיועד לאיש מבוגר תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש על גב המחשב הנייד שלי שריטה מה אפשר לעשות בנדיון ? שם הדגם של המחשב : hp povilion g6 series
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, רכשתי אתמול מTMS מחשב חדש עם מסך ורמקולים הוא צריך להגיע שבוע הבא. אשמח אם המומחים פה יגידו לי מה הם חושבים על המפרט, למרות שכבר שאלתי פה שבוע שעבר על הנושא (לפני הקנייה).. אני בטוח שתגידו שהמפרט מבוזבז וחזק מדי אבל אני בראש שאם כבר קונים מחשב אז קונים!! (מבקש דעה אמיתית על המפרט עצמו בלי קטע של לחסוך אלא אם כן אתם רואים משהו באמת חריג..) אז זה המפרט: core i5 3570k gigabyte z77x D3H gigabyte gtx670 OC windforce dell 24 inch ips kingston 8gb 1600 WD 1 TB sata 3 ssd 128gb sata 3 crucial microlab 880 lancool k59 seasonic x-650W - gold win 7 64 bit heb LG dvd 24X dual layer סה"כ קרוב ל8.6K כמה שאלות: 1. האם שווה לקנות win 7 אם עוד מעט יוצא win8? אני הרי…
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-