עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by guy 12,

זה צורב טוב? http://www.plextor.com/english/products/40_12_40a.html

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by m0tek,

אוקיי חברה , אני על P4 1500 , 512 RDRAM שני הרדיסקים - אחד IBM 60GB 7200 השני WD 30GB 7200 בכל מקרה , בכל הטסטים אני מקבל תוצאות גבוהות , חוץ מבהרדיסקים אני מקבל משהו כמו 2.5 מגה לשנייה שזה כלום לא? מה אני עושה , איך מה מי מו אני חושב שהם פועלים על 133 UDMA אני על INTEL MOBO D850MV תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by or,

???????

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by itaysk,

יש לי הארדיסק ישן שאין לי מה לעשות איתו... איך אני מסיר את המכסה העליון כך שיראו את המחט והדיסקים אבל בצורה נקייה... ניסיתי פעם לשבור אותו עם פטיש ומברג ענקי אבל זה לא עבד...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by DXT,

יש לי לוח 7VRXP וכתוב בהפעלה על ההרד דיסקים שלי: S.M.A.R.T capable but disabled אז הפעלתי אז זה ועכשיו רשום S.M.A.R.T capable and status OK אז מה זה בכלל? מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בקשר ל סי.די אין לי מושג ובקשר לדיסק הקשיח אני רוצה לקנות 40 GB אבל אני מתלבט אם לקנות western digital,seagataאוmaxtor תודה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Ben-Dor,

מה זה? Level 4 Level 4 uses parity [2] concentrated on a single disk drive to protect data. It is better suited to transaction I/O rather than large file transfers. Because the dedicated parity disk represents an inherent bottleneck, level 4 is seldom used without accompanying technologies such as write-back caching. Although RAID level 4 is an option in some RAID partitioning schemes, it is not an option allowed in Red Hat Linux RAID installations [3] The storage capacity of Hardware RAID level 4 is equal to the capacity of member disks, minus the capacity of one member disk. The storage capacity of Software RAID level 4 is equal to the capacity of the member partitions…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Ben-Dor,

אני צריך מדריך שיסביר מה זה כל אחד ומה ההבדלים ביניהם תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by benor,

אבא שלי קנה לי דיסקים כאלה האם אתם מכירים אותם? מה אתם אומרים עליהם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by FriXus,

במחשבי הישן היותר (P233) ישנם שני HD בגודל של 3 גיגה כל אחד האם אני יכול לעשות RAID0 בצורה כלשהיא להרדיסקים? אין לי בקר RAID (לוח ישן מאוד של 66MHZ) ישנם תוכנות SOFTWARE RAID? יש לי את PM7 יעזור איכשהוא? אם אני אצליח לעשות RAID0 הביצועים יהיו יותר טובים? בקצת אפילו? (בהתחשב למהירות המעבד/ שזה SOFTWARE RAID) :s05:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. <מסחר הינו בגדר *אסור* בפורום, בכל צורה שהיא!> למי שעוד לא הבין חבר'ה, הפורומים שלנו הם אינם לוח מכירות. ואין כאן פורום קנייה ומכירה! להבא קראו ביתר צומת לב את ההסכם עליו תאם חותמים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by gal,

היי לכולם אני אמור לקבל מתנה בקרוב מכשיר DVD שקורא צרובים ופורמטים רבים האם מישהו מתמצא בעניין ויכול להגיד לי האם כאשר אני מקבל ממישהו דיסק עם סרט לאיזה פורמט צריך להעביר אותו בשביל לצפות בDVD והאם אני יכול לשנות את הרזולוציה כדי שאפשר יהיה לראות בטלויזיה בכל המסך? האם יש תוכנות להעברה מפורמט לפורמט ואם כן מה שמם? תודה מראש גל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. מספר דברים: 1)לא קניתי את את הארד דיסק מזיגזאג אלא מלפני כמה שנים אצל חברת קבר במודיעין 2)אין לי שום קוונה לממש את האחריות על המוצר (עם היא קיימת, קיבלתי אותו, כמו את כל המחשב, oem, בלי אפילו חוברת הוראות ללוח אם ובטח שלא שום דבר להארד דיסק) 3) מה שאני כן רוצה לעשות זה איך שהוא להרוס את הארד דיסק כי אני רוצה לקנות לקנות חדש ואין לי קבל IDE ספייר וההורים שלי לא מרשים לי להחליף הארד דיסק שעובד :asthanos: 4)מצד שני גם אם באמת הייתי רוצה להשתמש באחריות זה מה שהייתי כותב 5)סתם 6)לא יפה לנעול תר'ד כי יכולת להיות שאולי זה יעלה למישהו בטעות רעיונות בראש :saint: 7)ואם כבר לנעול, לא ממש יראו וירעו, זה יותר בסגנון אל תפתחו תר'דים בסגנון הריסה של דברים כי נסגור אותם

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  14. Started by yoav9,

נמאס יש!!! יש לי HD ערבי של cgate 20 giga ערבי ממש ודפוק לגמרי, אבל כדי שאני יצטרך להחליף הוא צריך פיזית לא לעבוד... מה השיטה הכי טובה לדפוק hd כבר חיברתי לו איזה שישה מאווררים במארז שלי... יש עוד דברים שאני יכול לעשות?

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by galgalgal,

כמה עולים דסקים קשיחים של 20/30 gb לא משנה החברה....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Dj_Infernal,

מה ההבדל בין NTFS לבין FAT32 ? פעם התקנתי ווינדוס 2000 על מחיצת NTFS ובאמת הרגשתי שהכל רץ קצת יותר חלק ! עדיין מה ההבדל? והאם זה נכון שיש משחקים שלא יעלו במחיצת NTFS? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם כידוע לכם לא כל הביוסים מזהים דיסקים בנפחים גדולים ולכן צריך להשתמש באמצעים אחרים כמו disk manager למינהם בהתאם לחברה כמובן. שמעתי שיש דרך טובה יותר להגדיר את הדיסק הקשיח ללא שימוש ב disk manager רק שאני לא יודע מהי? אשמח לקבל תגובות והסברים. תודה :spin3:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by matan_18,

לא צריך תגובות רק להצביע. אבל אם בא לכם להגיב,מי אני שיגיד לכם לא?

• 36 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. אני חייב לדעת שזו קנייה בטוחה. אתם לא ממליצים על זה במפרטים המומלצים אז זה נראה חשוד.... בבקשה מי שקנה את זה, האם כונן זה טוב ואמין??? יותר חשובה לי האמינות :

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by DXT,

לא, אין בחיפוש לגבי הלוח המסויים הזה. ;D לנושא- יש לי עכשיו שני כוננים זהים ואני חושב לחבר אותם במערך RAID. כל כונן הוא 10GB, ATA66, 5400RPM. מישהו יכול להסביר לי אולי מה זה בדיוק נותן והאם לאחר חיבורם ברייד אני אראה את שני הכוננים ככונן אחד? ואם אפשר אז הסבר מדוקדק איך לחבר כוננים ב RAID בלוח אם 7VRXP. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by benisty2,

אני רוצה לקנות DVD ביתי טוב במחיר סימלי 800-1200 ש'ח תעזרו לי בבקשה תודה גל .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by pc4u,

האם ההבדל במחיר הוא גם בביצועים כשמדובר בצורבים 40X12X40 מתוצרת LG ופלקסטור

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Ben-Dor,

אני זוכר שלפני הרבה מאוד זמן קראתי שבשנת 2002 או תחילת 2003 יצא מן סוג שונה של סידי אשר יהיו לו מדיות בגודל של 10 גיגה משהו כזה מישהו יודע איך קוראים לזה כי אני מחפש על זה מידע בדחיפות.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by aaalon,

שמצדיק את ההפרש במחיר???

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by PeaS,

קניתי כונן חדש של מקסטור, 80 ג"ב. הוא משמש ככונן הראשי (ובעצם, היחיד) אם זה משנה. הבעיה היא שבכל מקום, גם בביוס, גם בWindows, מופיע שנפחו הוא כ-74.5 ג"ב. אני יודע שהנפח לא אמור להיות בדיוק 80 ג"ב, אבל 5.5 זה די הרבה, גם אם זה אחוז קטן מהנפח הכולל של הכונן. השאלה היא למה, ומה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים