עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by d-undertaker,

לוח שלי 8S648FX-RZ יש עליו ריבוע אדום שכתוב לידו SATA 0 SATA 1 אז איזה הארדיסק אני צריך? שיהיה כמה שיותר גדול , תקציב בערך 250 , תלוי בכדאיות... תודה!!

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by leonchik1976,

אני רוצה לקחת WD3200KS, האם הייתם ממליצים במקום לקחת דיסק עם NCQ? לפי מה שהבנתי מ-WD, רק דיסקים של 400 ו-500 תומכים בזה, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by tal_levi1000,

סליחה על הבורות אבל אני קצת סקרן... למה כולם בפורום של המפרטים ממליצים (במחשבים עם תקציב +/- גבוה) על 2 דיסקים אחד ראפטור 10K 74GB ואחד יותר גדול אבל 7.2K מה זה נותן??

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  4. Started by sheff2k1,

השתמשתי בpartition magic 8 כדי לחלק את אחד ההארדיסקים שלי לשני חלקים. לקחתי את כל החלק הריק בדיסק, ועשיתי ממנו partition. לא ראיתי שום errors בזמן ביצוע הפעולה, אבל משום מה העליה של ווינדוס הייתה תקועה למשך דקה לפחות. עשיתי ריסט, כיביתי את המחשב- שום דבר לא עזר. ממשיך להיתקע. החזרתי את המצב לקדמותו(חיברתי את הפרטישנים), ועדיין הווינדוס עולה נורא לאט. אני מתכוון לעשות פורמט להארדיסק ולהתקין ווינדוס מחדש. הבעיה היא שאני חושש שגם אז הבעיה תהיה קיימת. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר בוודאות את ההארדיסק למצב הטבעי שלו? שמתי לב למשהו מוזר: לפני כל הפעולות האלה, הופיע בpratition magic דבר בשם "unpartitioned space" באותו דיסק, ועכשיו אין את זה... יש לי ווינדוס xp sp3

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by InFiNiTi,

יש לי דיסק עם תיקיה בפנים אבל הוא פשוט מזהה את הדיסק אבל אין בו כלום שאני פותח דיסקים אחרים גם של סילבר ליין הוא מזהה..איך יכול להיות? זה ממש חשוב! תודה לעוזרים! עריכה: הוא מזהה אותו בכלל כCD ושהוא WRITEABLE למרות שיש עליו תיקיה של 1 ומשהו גיגה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. כרגע יש לי את המחשב : hp dv6526 שיש בו 120 ג'יגה SATA2 אני מתכנן לקנות את הכונן : http://zap.co.il/model.asp?model_id=692612 והתוכנית היא לקחת את הכונן שנמצא בתוכו, לשים אותו בתוך המחשב שלי, ואת הכונן מהמחשב שלי לשים בקייס שלו. האם זה יעבוד? האם בתוך הדגם הזה יש כונן SATA2? איך הביצועים שלו בתור SATA2 (כי הדרישות ממנו בתור USB הן נמוכות)? תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by liorronen,

הזמנתי מחשב מ SKYPC עכשיו צרצלו אלי ואמרו שאין להם איזה HD שביקשתי והמליצו לי להחליץ לHD אחר שניהם של חברת kingston עכשיו אני רוצה עזרה בבקשה להבין מה ההבדל בניהם תודה כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB http://skypc.co.il/pl_product~3200AAKS~7~0.htm והכונן השני... כונן קשיח Westren Digital WD3200YS 320GB http://skypc.co.il/pl_product~3200YS~7~0.htm

8. אהלן אנשים , כאמור יש לי 2 כוננים 1TB על לוח של ASUS (מפרט מחשב לפרטים המלאים אני מעוניין לעשות RAID 0 . הבעיה היא שאין לי ניסיון עם מערכי RAID . איך זה עובד בעצם ? צריך לשנות בביוס ל RAID ואז פשוט להתקין מערכת הפעלה ? או שיש עוד איזושהי פרוצדורה שיש לבצע ? אני מתקין וינדאוס VISTA ULTIMATE . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  9. חברת Alphacool מציגה פיתוח שעשוי להיחשב מוזר ואולי גם מיותר כעת - אבל יוכל להפוך לאקס פאקטור עבור ביצועים מירביים עם הגעתם של כונני ה-NVMe בדור ה-PCIe 5לכתבה

10. Started by roni18,

מקוה שהגעתי לפורום הנכון ואם לא אנא הפנו אותי: מזה חודש אני משתמש בזכרון נייד usb משולב בנגן mp3 רדיו וטייפ מנהלים.לפני מס' ימים במהלך נסיון להדלקת הנגן קיבלתי הודעת starting על המסך וזהו...המכשיר תקוע על המצב הזה .כל הפעולות שביצעתי ע'מ להחלץ ובכלל זה החלפת סוללות,חיבור למחשב והתקנת דייבר מחדש וכו' לא הזיזו לו. הוא נותר בשלו.המחשב אינו מזהה את החומרה.כיוון שהמכשיר נקנה בחו'ל אז אין ספק לפנות אליו ולכן אני תלוי בעזרת אנשים טובים...תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. אני מעוניין או ב750GB או ב 1TB , לפי בדיקה התקציב שלי מאפשר לקחת את ה TB1 אבל אני לא יודע אם הוא בעייתי ,משתלם, בעל אורך חיים קצר משאר הדיסקים, רועש(נושא רגיש אצלי) ובגלל זה פתחתי את הדיון הזה, שתעזרו לי לבחור את מה שאתם, בעלי הידע , הייתם לוקחים. לילה טוב.

12. שלום לכולם! אני מתכנן קניית מחשב המבוסס על מעבד אינטל E6400, לוח אם ASUS P5B Deluxe עם 2 ג'יגה זכרון כשמטרתו העיקרית היא עיבוד תמונה בפוטושופ. כדי לשפר את ביצועי המחשב אני שוקל קניית 2 דיסקים קשיחים במקום אחד, כשהתקציב עבורם הוא סביב 800 שקל. שתי האופציות להתקנת מערך האחסון העומדות על הפרק מבחינתי הן: 1. התקנת מערך RAID 0 על בסיס 2 דיסקים זהים - יתרונות: הפקת ביצועים מירביים, חסרונות: הרבה נפח שהולך לאיבוד בכפילות, סבירות גבוהה לקריסה ללא אפשרות Recovery. 2. התקנת 2 דיסקים, האחד קטן יחסית למערכת ההפעלה והשני גדול יחסית למאגר התמונות - יתרונות: יותר מקום אחסון, חסרונות: ביצועים? (אגב, במצב הזה האם תוכנת הפוטושופ עצמה מותקנת בדיסק של מערכת ההפעלה או בדיסק של מאגר התמונות?) …

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. Started by aaviran,

הנרו CD-DVD Speed לא נותן לי לבדוק את איכות המדיות, מצורפת תמונה.

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  14. דגם ה-WD Blue SN570 משדרג משמעותית את הביצועים הרציפים של קודמו הפופולרי - וזמין לרכישה מקוונת במחירים תחרותיים כבר עכשיולכתבה

15. שלום, מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי להעביר את HD מהמחשב הישן שלי (הארד דיסק 20 GB של IBM) למחשב הנוכחי שלי שיש בו HD 80 GB במהירות 7200 של HITACHI. אני לא כל כך מבין בכל הנושא הזה אז רציתי לשאול אתכם האם תהיה פגיעה בביצועים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  16. יש לי HD חיצוני בנפח של 250GB אבל מתברר שהוא בא בפורמט של FAT32. האם עדיף להמיר אותו למערכת NTFS [הוא ריק מקבצים בינתיים]? ואם כן, זה אותה דרך כמו הארדיסק רגיל? [הוא מתחבר בUSB]

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by X7-007,

יש לכם מושג מתי יגיעו הארדיסקים האלו לארץ ? לפחות של SEGATE. Barracuda® 7200.11 ST3500320AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive ויש את הדגם עם ה 16MB ST3500620AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 16MB Cache Hard Drive אני חייב ארדיסק חדש ואני רוצה לקנות את הכי הרבה לזמן זה, הבעיה זה האם לחכות, והאם יירדו המחירים.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. היי יש לי כרגע RAID הבנוי מ2 דיסקים ועוד דיסק ישן. יש לי מערכת הפעלה על ה-RAID וגם על הדיסק הישן. הבעיה היא שכאשר ניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה בדיסק הישן יחד עם הדיסקים של הRAID קיבלתי מסך כחול באופן קבוע כאשר נכנסתי לUSER שלי ב-Windows (עקב כך התקנתי חלונות מחדש על ה-RAID) אני די בטוח שאם ארצה להפעיל את הWindows שבדיסק הישן אהיה חייב לנתק את הדיסקים שמרכיבים את ה-RAID השאלה איך יגיב הבקר של הRAID? האם ההגדרות ימחקו לי? ואם כן, האם אהיה חייב לבנות את הRAID מחדש תוך כדי מחיקת כל הנתונים? או שאוכל לבנות את הRAID מחדש והנתונים ישארו (ראיתי שם בהגדרות אופציה ל"בנייה מחדש" של המערך)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by דנדן,

אני צריך עזרה בבחירת HD חיצוני 750GB מחו"ל מישהו מכיר את הדגמים הבאים של WD http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=Property&Subcategory=414&Description=&Type=&N=2010150414+131021357+1310221767&srchInDesc=&MinPrice=&MaxPrice=&Manufactory=1306&PropertyCodeValue=3102%3A21767&PropertyCodeValue=355%3A7776&PropertyCodeValue=360%3A7800? הדגם הראשון, נראה משתלם, השאלה איך הוא... למבחר של דגמים נוספים לא רק WD http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010150414%20131021357%201310221767&bop=And&Order=PRICE מודה לכולם על העזרה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by OutRaGe,

עודכן Firmware אני חושב שהפורמט הוא DVD-R כך שאין סיבה שלא יקרא את זה... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by ori-silver,

א.האם המתאמים האלו של ה-70 שקל נחשבים אמינים ??יש סיבה שיהיו איתם בעיות?? זה המתאם Http://www.getit.co.il/Direct/33136/12 ב.איזה ממשק נחשב יותר אמין ובעל אורך חיים יותר טוב ata או sata2 ???

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. שלום, אתמול שלחתי את המחשב לתיקון מהחנות שקניתי ממנה כי ההארד דיסק שלי הלך קאפוט. maxtor250gb 7200rpm 16mb buffer החליפו לי אותו והוא עדיין במסגרת האחריות, הקטע הוא שהחליפו לי אותו בהארד דיסק של seagate שגם הוא 250GB כי אמרו שאין להם את ההארד דיסק הקודם במלאי, להשאיר אותו אצלי? אני צריך תשובה דחוף!!! האם אני צריל להפעיל את האחריות ולקבל את הדגם הקודם אבל חדש?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. שלום, כמו שכבר כתוב בכותרת הטמפרטורות של ה-WD5000KS שלי הם בין 49 מעלות לבין 51 מעלות. מספר שאלות: האם זה נורמלי? עד כמה מעלות הדיסק יכול להחזיק מעמד, האם הטמפרטורה יחסית רחוקה מלהיות 'מסוכנת' בשביל להרוס את הדיסק? מה יכול לגרום לכך? יש לי 2 דיסקים קשיחים אחד אחרי השני. האם כדי להפריד בניהם כלומר במקום 7 ס"מ מרחק עדיף לעשות 20 ס"מ? תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  24. Started by mikitimsit,

???

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by nec5e,

קניתי דיסק כזה ולאחר הגדרת partition הוא הראה שיש לי רק 130 גיגה. האם זה הגיוני? מה צריך להיות הגודל לאחר חלוקה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים