אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
על פי סקירה ב HARDWARE SECRETS נמצא מהיר בטירוף ועדיף על ה SE16 WD שאומנם יותר שקט וגם יותר ירוק [uhttp://www.hardwaresecrets.com/article/603/10rl] אך בבדיקת אמינות דרך N.E 44% נתנו 5 ביצים ו 44% נתנו ביצה אחת וזה כבר מפחיד. שאלה של ניסיון בפורום?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אתמול שלחתי את המחשב לתיקון מהחנות שקניתי ממנה כי ההארד דיסק שלי הלך קאפוט. maxtor250gb 7200rpm 16mb buffer החליפו לי אותו והוא עדיין במסגרת האחריות, הקטע הוא שהחליפו לי אותו בהארד דיסק של seagate שגם הוא 250GB כי אמרו שאין להם את ההארד דיסק הקודם במלאי, להשאיר אותו אצלי? אני צריך תשובה דחוף!!! האם אני צריל להפעיל את האחריות ולקבל את הדגם הקודם אבל חדש?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדיסק און-קי הזה? אני כרגע בהולנד ואפשר לקנות אותו ב35 יורו (שזה בערך 200ש"ח)... משתלם? יש המלצות למשהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
כי ראיתי בזאפ שהוא עושה בעיות . האם למישהו יש ניסיון בעניין? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אם בכלל יש כזה דבר, איזה דגמים יש? אין לי כבר מקום לאחסן דברים במחשב ואני גם לא רוצה להעמיס על הספק שלי. תודה רבה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
צרבתי בזמנו מספר רב של דיסקים Lightscribe של ורבטים. ניסיתי לצרוב עליהם עם צורב אסוס חדש, והוא אומר לי שאני לא מכניס דיסק הפוך בכלל.. הדיסקים מקוריים, ואיכותיים מאוד (ורבטים). מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי צורב lg שתומך ב- lightscribe ורציתי לשאול לגביי זה כמה שאלות . 1. מה זה בעצם lightscribe למה אנשים משתמשים בזה? 2.איך אני עושה שזה אכן יצרוב לי תמונה על הדיסק? (יש איזה תוכנה שעושה זאת, אולי ה- nero תומך בזה)? 3.והאם כל דיסק אני יכול לצרוב איתו? לסיכום הכי טוב עם יש לך מאמר בעברית בנושא הזה אני מאוד יודה לכם....!!! בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני צריך דיסק קשיח חיצוני כמה שיותר מהיר חשבתי לכיוון 500 ג'יגה, כמובן שמהירות הדיסק חשובה לי יותר אז אני יכול להתפשר על גודל איחסון. תקציב כרשום בכותרת, 500 אם אפשרות חריגה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי hd חיצוני לפני שנתיים עם 2 כבלי usb וקניתי אחד היום עם כבל אחד.יש הבדל? הראשון הוא של טושיבה 120gb עם 2 כבלי usb והשני של wd 250GB עם כבל אחד של usb יהיה הבדל בביצועים ביניהם ואם כן לטובת מי תודה הנה תמונות של שניהם
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני צריך צורב דיוידי פשוט וטוב למחשב החדש שאני קונה - לא משהו מיוחד אבל שיהיה בוא את כל הדברים החדשים - Double Layer (מה זה ?) צריבה X18 וצריבה X48 !!! (ושיהיה שחור) אני ראיתי את ה LG GSA-H62N X18 DVD - הוא טוב ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני עם וויסטה 64bit ולפי החישובים שלי צריך להיות לי 15GB פנוי בC וזה אומר לי שיש רק 3GB עכשיו אני ניכנס לC מחפש מחפש ולא מוצא שום דבר שלוקח לי כולכך הרבה מקום 2.58GB Free of 48.8GB אין חיפשתי עם תוכנות ואין שם משהו ששוקל כולכך הרבה איך אפשר לסדר את זה תודה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
החלטתי בסוף לקנות את הברקודה 10 של סיגייט. 320 ג'יגה, ו16MB באפר. סאטה 3gb/sec. כרגע במחשב שלי פועל הרד דיסק יחיד של היטאצ'י, בעל 8 מגה באפר וקיבולת של 160GB. גם הוא סאטה 3gb/sec. אין ספק שהסיגייט יציג ביצועים עדיפים(אך לדעתי מדובר בהבדל שולי למדי). אני מתלבט אם להפוך אותו לכונן הראשי(זה שמחזיק את הwindows), או להשאיר את ההיטאצ'י כראשי. מבחינתי, האפשרות השנייה נוחה יותר בגלל שאני עובד לא מעט עם עריכות סרטים, התופסים נפח רב. 'לזרוק' את כולם לתוך כונן אחד ופנוי בקיבולת כזאת גדולה תהווה את הפתרון העדיף מבחינתי. כפי הנראה זה המסלול שאני בוחר בו, אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכם, האמת שפרסמתי נושא על המפרט שלי בפורום מפרטים אבל רציתי יותר תגובות על ההארד דיסק אז אני אתן כאן מיקוד רק על הנושא הזה. אני רוצה לקנות הארד דיסק 250 ג'יגה אני רק לא יודע איזו חברה לקנות. ברוב ההשוואות שראיתי (האמת שלא ראיתי המון) רואים הארד דיסקים שלא ממש מוכרים כאן בארץ או שהם מאוד יקרים. ההתלבטות שלי היא בין הדיסקים הבאים: Maxtor MaXLine III 250GB SATA 16MB 7200RPM 7B250F0, בדיסק הזה יש גם 16MB באפר וגם NCQ. הוא עולה בסביבות ה 630. Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS לפי מה שהבנתי אין בו NCQ. והוא עולה 490. Seagate Barracuda 250GB 7200 SATA II 8MB ST3250824AS שיש לו רק 8MB באפר אבל עם NCQ ועולה 580. השאלה היא האם כדאי להשקיע וללכת על ה MAXTOR או…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
הנרו CD-DVD Speed לא נותן לי לבדוק את איכות המדיות, מצורפת תמונה.
-
- 9 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח האם יש הבדל בין היצרנים השונים? הגודל שאני צריך הוא 250 גיגה תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות, מקווה שתוכלו לענות לי עליהם: 1. מה מהיר יותר, Raptor 150GB או 2 דיסקים קשיחים של 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms במערך Raid 0? 2. יש לי הנחה מיוחדת בחנות כלשהי שיוצא שאם אני רוכש 2 דיסקים Raptor 36GB ו-דיסק קשיח 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms יוצא שאני משלם רק 100 ש"ח יותר מהמחיר של 2 דיסקים קשיחים 250GB, ושאלתי היא: אם אני ישים 2 דיסקים קשיחים Raptor 36GB במערך Raid 0 שיעבדו כדיסק קשיח ראשי למערכת ההפעלה וישים עוד דיסק 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms לסרטים, משחקים וכו' - זה כדאי? והאם זה באמת יהיה מהיר כ"כ? אל תשכחו זה Raptor וזה במערך Raid 0. 3. אם אני אעשה את מה ששאלתי בשאלה השניה, כמה בערך תיהיה מהירות הגישה? כי סתם ככה זה 4.6ms ובמערך Raid 0 זה אמור לצא…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למדיות לצריבה לצורה Nec 4551 מהן אני אקבל את איכות הצריבה המירבית. מקריאת הביקורת ב cdfreaks קראתי שהצריבה עם המדיות Verbatim MCC 004 הייתה טובה. האם אלו הדיסקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1235&products_id=6358 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני הולך לקנות היום את אחד מהם, ורציתי לדעת מי מהם יותר מומלץ.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי צורב dvd חיצוני והלך לו הספק כוח,כמה עולה להחליף ספק כזה ואיפה ניתן לקנות אחד כזה?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני במהלך תכנון מחשב HTPC קטן (לוח MINI ITX), מכיוון שאני רוצה לחסוך במקום יקר אני רוצה להתקין בו דיסק קשיח של מחשב נייד (שמחיריהם היום די זולים יחסית..) על הלוח יש לי ממשק IDE רגיל (44 פין), וממשק IDE 40 פין- שמן הסתם מתאים לדיסקים כאלו השאלה שלי היא כזאת, היכן ניתן להשיג כבלים עבור דיסקים כאלו? או לחילופין, דיסק קשיח קטן בחיבור SATA יכול (ואף עדיף מבחינתי) לבוא בחשבון השאלה שלי היא כזאת, איך הכונן מקבל את המתח הדרוש להפעלתו? (חיבור ישיר מהספק?) ומה דעתכם על CD דקיק של מחשב נייד (ואילו מתאמים דרושים לי) ועל דיסקים 1.8"..
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי יש כונן SATA/IDE שתומך ב RAID . ויש דיסק שהוא SATA2. מדוע ? מה הקשר בינהם?. כרגע אני מעוניין לעבוד עם דיסק אחד ב SATA2 ושיהיה לי כסף אני יוסיף עוד אחד ומעוניין לעבוד ב RAID, כי הבנתי שהחשב יותר מהיר בצורה כזו . תודה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למארז לדיסק פנימי wd caviar כיון שהנפח גדול צריך שיהיה חיבור לחשמל והמרה בין השאר מSATA לUSB עדיף עם מאורר
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי ברשותי הצורב NEC3540A.מעודכן לקשוחה האחרונה וRCP1 כאני צורב DATA(למשל סרטים של DIVX) וניסיתי עם כמה תוכנות(NERO,ROXIO,VSO)הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל אחר כך הכונן לא קורא את הדיסק הצרוב. כאני מנסה את הדיסק בכונן של LG הוא קורא אותו ללא שום בעיות. הצעות לפיתרון הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ברשותי פנטים 3 1000 (מספיק לצרכים שלי ועובד טוב מאוד) אני כבר כמה זמן מנסה להוסיף הארדיסק נוסף שיש לי, הבעיה שניסיתי את כל האפשרויות של שינוי הג'אמפרים בשניהם והוא תמיד מעלה לי את ההארדיסק השני, וזו בעיה מכיוון שיש גם עליה מערכת הפעלה, ואני לא יכול לפרמט אותה כי יש שם חומר שאני צריך. יאך ניתן לפתור זאת ? השאלה השנייה זה לגבי צורב דיוידי, אם מישהו יכול לתת קישור או פירוט של התכונות שיש היום בצורבים, מכיוון שהבנתי שיש מס' תכונות לצורבים, ובכל דגם יש מס' תכונות שקיימות וכאלו שלא, אני רוצה לדעת פשוט איזה תכונות מכל אלו שיש חשובות בשילי, וכך לבחור את הצורב דיוידי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי אני צריך צורב דיוידי הכי טוב שיש ... שלא יהיה אבל 1000 שקל אני צורב הרבה דיסקים ביום ואני רוצה שזה יהיה מאוד איכותי ויותר חשוב לי שיהיה צורב באיכות דיסקים רגילים ולא דווקא דיוידי פשוט שיהיה כבר על הדרך גם דיוידי אבל אני הולך לצרוב ברוב דיסקים רגילים של אאודיו ....איזה דגם אתם ממליצים שהוא ממש איכותי ושוב אני מחפש איכות לא מהירות תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-