עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ydyehuda,

שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. Started by iSolt,

הכונן הגיע דגם הnas הוא DS1821 Synology איך מחליפים כונן? מה סדר הפעולות? בעבר שמעתי שהוא תומך hot swap אבל מקריאה בגוגל זה לא נשמע ככה מדובר בraid 5

3. Started by aloneg,

אני מחפש לקנות הארד דיסק קשיח נייד לגיבוי, יש איזה שהם המלצות? יש לי במחשב חיבור FIREWIRE אבל בכל מקרה הייתי רוצה גם חיבור USB2

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  4. Started by atlant15,

שלום, הכונן הקשיח הראשי שלי © החל לעשות בעיות כאשר אני מפעיל את המחשב - לוקח לו זמן לעלות, מתאתחל וכו'. רכשתי כונן חדש ואני מעוניין לחליף ביניהם. השאלה היא, האם או כיצד אני יכול להעביר את הווינדוס והגדרותיו כמות שהם (אולי כתמונה) לכונן החדש כאשר הוא ייתפקד ככונן הראשי? יש לי עוד כונן שאליו אני אעביר את שאר המידע, אבל האם להתקין מחדש את הווינדוס זו האפשרות היחידה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המטרה שלו היא שמירת סרטים וגישה אליהם בלבד, לא עריכה ולא אבטיח בפיתה. כרגע יש 160 ג'יגה ומבחינת מהירות קריאה הוא עובד נהדר בלי להתקע כשרוצים לראות ישירות ממנו. מבחינת מחיר אין שום הבדל ושני הסוגים עולים כמעט אותו הדבר. הכונן יהיה של WD.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  6. Started by d-undertaker,

לוח שלי 8S648FX-RZ יש עליו ריבוע אדום שכתוב לידו SATA 0 SATA 1 אז איזה הארדיסק אני צריך? שיהיה כמה שיותר גדול , תקציב בערך 250 , תלוי בכדאיות... תודה!!

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  7. יש לי מערכת עריכה אחת עם 8 הארד דיסקים בפנים, ועוד 3 במגירות חיצוניות. אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק, אבל לא בתור מגירה, אלא שיחובר לכל המערכת. כאמור אין לי עוד מקומות פנויים. רק הבקר הזה זה הפתרון? http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=10947 תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by izikd,

שלום לחברי הפורום, שלשום השכרתי בספריית DVD את הסרט קונסטנטין, אך באמצע הסרט להפתעתי הופיעו המון שגיאות קריאה, שלא היה ניתן לדלג עליהן. תחילה, פניתי לניקוי הלייזר של ה DVD, ואכן זה הועיל לזמן מה, אבל לקראת סוף הסרט זה הופיע שוב. אז החלטתי לעשות בדיקת דיסק לDVD הזה, ואכן התוצאות היו עגומות למדיי. מישהו יכול להסביר קצת את התוצאות? ממה זה נובע? יש לציין שהדיסק יחסית חדש, ולא שרוט יתר על המידה. (מצורפות תמונות) לאחר ביצוע הבדיקה רציתי להשוות תוצאות לDVD מקוריים שיש בבעלותי, ובחרתי במטריקס רילואדד, אך כאן ניתקלתי שוב בבעיה, כשאני מריץ Disc Quality או Benchmark הוא נותן לי את השגיאה: "Error initializing test", יש לציין שהשגיאה מתרחשת בזמן ה Spin ההתחלתי. תודה לעוזרים, איציק. […

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Western Digital 500Gb 16MB AAKS או Western Digital 500Gb 16MB AACS אשמח אם תסבירו לי גם מה הבדל בניהם. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  10. Started by sheff2k1,

השתמשתי בpartition magic 8 כדי לחלק את אחד ההארדיסקים שלי לשני חלקים. לקחתי את כל החלק הריק בדיסק, ועשיתי ממנו partition. לא ראיתי שום errors בזמן ביצוע הפעולה, אבל משום מה העליה של ווינדוס הייתה תקועה למשך דקה לפחות. עשיתי ריסט, כיביתי את המחשב- שום דבר לא עזר. ממשיך להיתקע. החזרתי את המצב לקדמותו(חיברתי את הפרטישנים), ועדיין הווינדוס עולה נורא לאט. אני מתכוון לעשות פורמט להארדיסק ולהתקין ווינדוס מחדש. הבעיה היא שאני חושש שגם אז הבעיה תהיה קיימת. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר בוודאות את ההארדיסק למצב הטבעי שלו? שמתי לב למשהו מוזר: לפני כל הפעולות האלה, הופיע בpratition magic דבר בשם "unpartitioned space" באותו דיסק, ועכשיו אין את זה... יש לי ווינדוס xp sp3

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by edoson,

האמת היא שב DEVICE MANAGER ווינדוז לא מצליח להתקין את הSCSI CONTROLLER... השאלה היא איך בדיוק אני מוצא את הדרייבר לקונטרולר הזה??? האתר של יאמהה פשוט לא נותן כלום!! (ואין לי דרייברים של המחשב). דרך אגב הביוס עצמו גם לא מזהה את הצורב, מישהו יודע למה?

12. אהלן. הצורב DVD הנוכחי שלי עושה בעיות, כנראה העינית שלו היא הבעיה אבל אני לא יודע. על זה פתחתי אשכול בפורום 'תמיכה טכנית'. הצורב מבית LG. דגם GSA-4082B. אם אכן יתברר שהעינית היא הבעיה אני לא מכיר דרך לתקן אותה (אתם כן?), לכן מעוניין בהמלצה לצורב DVD בחיבור IDE. בגלל שהיה לי ניסיון מעולה עם LG עם 2 צורבים שהיו לי עד כה (הנוכחי שפתאום התחיל לעשות בעיות, והקודם שלא עשה אף בעיה היה צורב CD) שמתי לב לH55NK/H44N. שטויות כמו Lightscribe לא חייבות להיות כלולות בצורב. יש לכם המלצה לצורב DVD בחיבור IDE אחר? אני דיי נעול על LG כמו שאמרתי בגלל הניסיון המעולה שהיה לי איתם (למעט המקרה הזה). אשמח לחוות דעת. תודה ושבת שלום, אופיר.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by PCguy,

האם יש שוני בתהליך ההתקנה של ווינדוס כאשר משתמשים בכונן SATA ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  14. Started by adizaidel,

שלום לכולם ברשותי דיסק קשיח מדגם 6v160e0 של maxtor. לפעמים מופיע מסך כחול הטוען שיש לי בעיה ב ftdisk.sys. המחשב מאתחל את עצמו אבל לא נכנס ל win xp , במקום זה הוא רושם לי להכניס אמצאי אתחול כלשהוא, כאילו ששהרדיסק לא קיים או לא מאותחל, הבעיה נפתרת רק כאשר אני מכבר את המחשב ומדליק מחדש. האם ההארדיסק שלי פגום? תודה מראש לעונים...

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by 1900GT,

שלום, איך אני מגדיר BOOT לצורב הSATA שלי כדי שאוכל להתקין דרכו את VISTA? כי כאשר אני מגדיר BOOT דרך ה CD הוא לא מצליח

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by barhanin,

אני מעונין בקרב ליקנות מחב חדש ורציתי לדעת מהי הטכנולוגיה החדשה הזו .. NCQ תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  17. יש משהו מומלץ ? ראיתי על זיכרון של סאנדיסק 4 ג'יגה ב157 שקל יש משהו עם נפח גדול יותר במחיר של עד 250 שקל ואיכות טובה ?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  18. קיבלתי לפני כמה ימים צורב DVD חדש NEC ND3550 ראיתי באיזה אתר FIRMWIRE להורדה...אין לי מושג מה זה אם מישהו יוכל להסביר לי ולהמליץ מה להוריד אני אודה לו מאוד http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by shacharoren,

אהלן, אני מעוניין להוסיף למערך raid 0 של שתי כונני SAS 36GB של SEAGATE שניים נוספים! האם המהלך מצריך פירמוט וכמובן מחיקה של הכל, כמו כן התקנת מערכת הפעלה מחדש וכו'?? אם כן אז חבל, אם לא, איך אני עושה זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. אני מחפש מדריך,רצוי מאוייר או וידיאו של הרבה ופירוק כוננים מPC יש כמה כוננים שאני רוצה לפרק ולחבר למחשב אחר ואני לא יודע איך תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. Started by Monstalicious,

שאלה קטנה, עכשיו החלפתי את הארד דיסק המזדקן שלי WD 80GB ide ב Seagate 250Gb 16mb בכל מקרה, מחר אני מתקין אותו ורציתי לדעת איך אני עושה 2 מחיצות נגיד אחת של 150 ואחת של 100. או שאני מתקין את זה פשוט ומחלק עם תוכנה בווינדוס? בקיצור אם אפשר מדריך כלשהו כדי לעשות פרטישן, אני אודה מאוד

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by דנדן,

אני צריך עזרה בבחירת HD חיצוני 750GB מחו"ל מישהו מכיר את הדגמים הבאים של WD http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=Property&Subcategory=414&Description=&Type=&N=2010150414+131021357+1310221767&srchInDesc=&MinPrice=&MaxPrice=&Manufactory=1306&PropertyCodeValue=3102%3A21767&PropertyCodeValue=355%3A7776&PropertyCodeValue=360%3A7800? הדגם הראשון, נראה משתלם, השאלה איך הוא... למבחר של דגמים נוספים לא רק WD http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010150414%20131021357%201310221767&bop=And&Order=PRICE מודה לכולם על העזרה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by ZiX,

האם כל לוח אם שתומך ב SATA בהכרח תומך גם ב SATA2 ? ואיך אני יכול לבדוק אם ה HDD שלי SATA או SATA2 ? ואם כבר על הדרך.. כמה יעלה לי הארד דיסק 500 GB הכי זול שיש..

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  24. Started by i022052,

הכל התחיל בבעיות ב windows ניסיתי להעלות ghost וזה לא הלך ניסיתי להתקין windows ואני מקבל הודעה שהוא לא מוצא את הדיסק הקשיח מישהו יודע מה הבעיה? נתקל בה בעבר? דיסק SATA מעבד AMD 2 partitions

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by burekas,

GSAH42N LG 18X לבין GSAH44N LG 18 X חוץ מהמספר לא הבנתי מה ההבדל... דרך אגב זה נחשב צורב סבבה לרכישה נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים