עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by zZOROo,

הנושא מסביר את תוכן ההודעה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. דגם ה-WD Blue SN570 משדרג משמעותית את הביצועים הרציפים של קודמו הפופולרי - וזמין לרכישה מקוונת במחירים תחרותיים כבר עכשיולכתבה

3. שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב אחד הארדיסקים שלי ביצע כמה פעמים CHKDSK. לבסוף החלטתי לבצע בו איחוי, באמצע ביצוע האיחוי, האיחוי הופסק בטענה שיש להריץ שוב CHKDSK על הארד דיסק. איתחלתי את המחשב והוא ביצע CHKDSK ולאחר מכן הכונן הוצג כ"חדש", מצ"ב תמונה. הפתרון היחיד עכשיו הוא להריץ FORMAT על הכונן, דבר שאני ממש לא רוצה לעשות. האם ישנה דרך להגיע למידע שעל הארד דיסק? זה הארד דיסק של 200GB שמלא במידע. למה בכלל הארד דיסק מוצג בצורה כזאת? למה הוא לא כמו שאר הארדיסקים?תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  4. רק 1 גיגה מה עושים תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. Started by kelazar,

הדגם של הלוח אם במחשב הוא MSI MS-6318 האם ניתן להחליף דיסק קשיח במחשב פנטיום 3 מהדגם: WD300AB שהוא עם 2מגה באפר 30גיגה ו5400 סיבובים בדקה בדגם WD800JB שהוא עם 8מגה באפר 80גיגה ו7200 סיבובים בדקה? תודה רבה לעוזרים, חן

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by tal_levi1000,

סליחה על הבורות אבל אני קצת סקרן... למה כולם בפורום של המפרטים ממליצים (במחשבים עם תקציב +/- גבוה) על 2 דיסקים אחד ראפטור 10K 74GB ואחד יותר גדול אבל 7.2K מה זה נותן??

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. אני שוקל לקנות עוד הארד דיסק כי נגמר לי המקום.. עכשיו ההארד דיסק הוא SATA2. אין לי מושג אם הלוח שלי תומך בזה.. יש לי לוח של EpoX 8KDA3J. ובטוח יהיה לי עוד סלוט וכבל להארד דיסק נוסף.?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by mrsph666,

שלום! לחבר שלי יש בעיה - כונן ה-DVD-RW שלו לא עובד! הוא לא קורא ולא צורב - אך כאשר מכניסים דיסק הוא עושה כיאלו זה קורא. מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by DL,

שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב עם המערך של הרייד ורציתי לדעת אם תאכלו לעזור לי לפתור אותה ללא איבוד המידע על הכוננים. יש לי gigabyte p965 ga-ds3 ושני כונני WD 250GB YS במערך רייד 0, ואחרי שמחקתי כמה תוכנות בווינדוס (שכנראה אחת מהן הייתה הכרחית לרייד) הוא הפסיק לזהות את אחד הכוננים בתור רייד. כרגע הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב מחדש שהוא מזהה את שני הכוננים, על אחד הוא כותב 250GB Raid Inside ועל השני הוא כותב 250GB Non Raid ואח"כ כמובן 500GB Raid Failed הווינדוס שלי מותקן על המערך הזה, ואני לא מאמין שדיסק אחד נמחק לגמרי, האם יש דרך לגרום למחשב לחזור ולזהות אותו בתור כונן רייד?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by ilstockman,

יש לי ארד דיסק רגיל עם קופסא חיצונית בחיבור USB איך אפשר לסגור את הארד דיסק בצורה נכונה? אני מנתק את הUSB בצורה בטוחה בווינדוס, ואז מה? הארד דיסק עדין מסתובב... והדרך היחידה לסגור אותו היא פשוט לסגור לו את החשמל מהקופסא? האם זה בטוח???

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by bissli82,

שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת מידע על פעולתו של כונן קשיח, האם הכתיבה על הפלטה מתבצעת כפי שצריבת דיסק מתבצעת כלומר מהעיגולים הפנימים כלפי חוץ? איפה על הדיסק הקשיח מאוכסן הMBR? האם זו הטבעת החיצונית בפלטה או הפנימית? תודה מראש, לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  12. יש משהו מומלץ ? ראיתי על זיכרון של סאנדיסק 4 ג'יגה ב157 שקל יש משהו עם נפח גדול יותר במחיר של עד 250 שקל ואיכות טובה ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. אני לא יודע אם זה במקום אבל זה נראה הכי קרוב.. המהירויות שלו קריאה כתיבה-500\600 זה האמיתי או שצריך לחלק את זה?? כמו למשל שSATA זה לא באמת 3G אלה 300MB

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  14. Started by davidg,

שלום אני מעוניין לקנות צורב DVD וראיתי שהצורב הנ"ל נמכר ב KSP. מישהו מכיר או יודע פרטים על הצורה הנ"ל ומה ההבדל בינו לבין 4167B. מכיוון שכמה שחיפשתי לא הצלחתי למצוא שום פרטים על הצורב הזה ולא סקירה. אפילו באתר של LG לא מצאתי פרטים שזה נראה לי מדאיג... תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by SEangel,

איך עושים קרוספלאשינג לפיליפס 1628?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. Started by mkx,

ואם להיות יותר מפורט, אז מה עדיף: -LG GSA H30 או -LG GSA H42

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. Started by i022052,

הכל התחיל בבעיות ב windows ניסיתי להעלות ghost וזה לא הלך ניסיתי להתקין windows ואני מקבל הודעה שהוא לא מוצא את הדיסק הקשיח מישהו יודע מה הבעיה? נתקל בה בעבר? דיסק SATA מעבד AMD 2 partitions

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by ori-silver,

אני מחפש כונן בממשק Ide של 250 gb איזה כוננים טובים יש??

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. Started by tomtal,

איגוד ה CompactFlash (מסתבר שיש דבר כזה) מעוניין לשדרג את כרטיסי הCF לטכנולוגיית SATA, ובכך להגדיל את קצב העברת הנתונים בצורה משמעותית. להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=40 [attachment deleted by admin]

20. שלום לכולם! אני מתכנן קניית מחשב המבוסס על מעבד אינטל E6400, לוח אם ASUS P5B Deluxe עם 2 ג'יגה זכרון כשמטרתו העיקרית היא עיבוד תמונה בפוטושופ. כדי לשפר את ביצועי המחשב אני שוקל קניית 2 דיסקים קשיחים במקום אחד, כשהתקציב עבורם הוא סביב 800 שקל. שתי האופציות להתקנת מערך האחסון העומדות על הפרק מבחינתי הן: 1. התקנת מערך RAID 0 על בסיס 2 דיסקים זהים - יתרונות: הפקת ביצועים מירביים, חסרונות: הרבה נפח שהולך לאיבוד בכפילות, סבירות גבוהה לקריסה ללא אפשרות Recovery. 2. התקנת 2 דיסקים, האחד קטן יחסית למערכת ההפעלה והשני גדול יחסית למאגר התמונות - יתרונות: יותר מקום אחסון, חסרונות: ביצועים? (אגב, במצב הזה האם תוכנת הפוטושופ עצמה מותקנת בדיסק של מערכת ההפעלה או בדיסק של מאגר התמונות?) …

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  21. משהוא מכיר אולי חנות בצפון שמוכרת את הכונן החיצוני הבא במחיר שפ (עד 250 ש"J) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_436_2030&products_id=15112

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by guyhhh,

הוספתי הארד דיסק למחשב שהיה אצלי פעם בשימוש(ההארד דיסק) ועבד בסדר. כעת חברתי אותו שוב למחשב ומאז המעבד עובד הרבה למרות שהמחשב לא עושה כלום. חברתי למחשב אחר ואותה תוצאה. מה זה אומר שהלך ההארד דיסק?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  23. בדיסקים החדשים של הצריבה של 25 ג'יגה יהיה אפשרות למחוק ולצרוב שוב או חד פעמי? כמו זה למשל http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=783&cat=1

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  24. Started by esoreanu,

שלום זקוק להמלצה על HD חיצוני בגודל 250G, ראיתי שיש של WD, אם כל מיני חיבורים...כמה זה משמעותי ההבדלי מהירות בין החיבורים השונים (USB2, firmware)? ומה מחיר השוק האמיתי של כוננים אלו? אני ישמח גם להמלצות על חנויות... תודה!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by zedisdead,

אני מחפש כונן קשיח האם יש הבדל בין היצרנים השונים? הגודל שאני צריך הוא 250 גיגה תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים