עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הזמנתי את ה-LITEON X48 וצריכים להחזיר לי תשובה עם הוא זמין, עם הוא לא, אז מה לקחת? ה-LITEON עלה לי 350 מה יש במקום באותו מחיר?

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by sariti,

תמיד רציתי לראות תהדבלים והאם הם משמעותיים או הכל גימיק שיווקי אנא ענו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ofer_mat,

יש לי שרת של קומפקט ויש לי 5 דיסקים מחוברים ב RAID 2 ביחד ועוד 3 ב RAID מסוג 5 רציתי להחליף את הה3 לגדולים יותר החלפתי אותם ומשם מה ב 2 שביחד שהם עם מערכת ההפעלה לא עולים לי המחשב ככאילו לא עולה או לא מזה את הכוננים משהו יכול לעזור לי בנושא...

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by ryan,

שלום, ברשותי דיסק קשיח אשר מפוצל לשתי כוננים. בכונן אחד ישנם גיבויים ובכונן אחר את מערכת ההפעלה. החלטתי שברצוני לפרמט את כל מידע שעל הדיסקים הקשיחים ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. מה עדיף, להעתיק המידע בכונן הגיבוי אל כונן מערכת ההפעלה. לאחר מכן, לפרמט את כונן הגיבוי ולעתיק את הגיבויים לדיסק המפורמט. לפרמט את כונן מערכת ההפעלה ולתקין מדש . או לחילופין, לגבות את כל המידע לדיסקים. להשתמש בFDISK, לפצל את הכוננים שוב ואז להתקין את מערכת ההפעלה. אישית, אני מעדיף את האפשרות הראשונה כי היא יותר מהירה. השאלה, איזו אפשרות תעניק ביצויים אופטימלים ( אני גיימר רציני, כל האטה הכי קטנה במחשב משגעת אותי)? אודה לכם על עזרתכם. צחי שלו,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by FatherBoard,

לחבר שלי יש הרדיסק 30GB של WD. ניסינו לברר כמה RPM ההרדיסק ולא הצלחנו כי: 1. על המדבקה לא היה רשום כלום. 2. בכל מיני תכנות ניטור חומרה לא היה כתוב כלום. אז איך בכל זאת מבררים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by mrraz,

היתה לי פעם בעיה שאמנם התגברתי עליה באמצעים פרימיטיבים אבל הנושא מעניין מערכת הפעלה XP העתקתי דיסק קטן (מאסטר) לדיסק גדול (סלייב) עם נורטון גוסט אחרי העתקה מוצלחת נכנסתי לכונן הגדול לבדוק את ההעתקה וחלונות התריעה לי משהו על החלפת שם כונן. החלפתי את סדר הכוננים (גדול=מאסטר וקטן=סלייב) עשיתי בוט והתברר לי כי חלונות עושה בוט מדיסק D (הקטן) במקום מהגדול C אז התברר לי כי בשעה שנכנסתי לבדוק את ההעתקה חלונות החליפה את שם הכונן ולמעשה כבר לא יכולתי לעשות יותר בוט מהדיסק הגדול וכדי לפתור הבעיה נאלצתי לבצע ההעתקה מחודשת ובסיום ההעתקה ניתקתי מייד את הכוננים והחלפתי וכך נפתרה הבעיה. השאלה, למבינים, אם אפשר היה למנוע את ההעתקה המחודשת ולגרום לחלונות לשנות את שם הכוננים.

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. קניתי למחשב נישן שלי הרדיסק WD 20GB 5400RPM. אני רוצה להעביר את כל מה שיש לי מההרדיסק הישן (6 GB :) אל החדש כולל הווינדוס וכולל הכל. יש איזשהי דרך לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ccc,

אם אני יקח 5400 סיבובים לדקה, שאני יכנס למחשב שלי וילחץ על תיקיות יהיה לי לאט? אותו דבר לגבי התקנה של תוכנות יהיה לי ממש לאט? הכי חשוב זה הביצוע שלו בווינדוס עם 5400 האם הווינדוס עזבו התקנות יעבוד לי מהר בהנחה שיש לי מחשב טוב והכל?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by miim17,

יש אפשרות לצורב עוד סשן סדיק אודיו? או ברגע שצורבים סשן אחד הדיסק נסגר? אני משתמש בנרו.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TzV-EyE-GeR,

בזמן האחרון כשאני מנסה לצרוב, אז התוכנות שאיתן אני עובד(נרו - גירסה 5.5.9.14, CLONE CD ) מודיעות בסיום הצריבה, שהצריבה הצליחה, אך כאשר אני בודק אם אכן נצרב משהו על הדיסק, אני מגלה שהדיסק נשאר ריק. איך אני פותר את הבעיה?? מישהו אמר לי שזה קשור בגירסה של הנרו, שדפקה איזה קובץ DLL במערכת, אם אכן זאת הבעיה, הכיצד אני מתכן אותה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by FatherBoard,

ההרדיסק שלי הוא UDMA 5. מה זה אומר? (סליחה על הבורות - פשוט אני לא כ"כ מבין בנושאי הרדיסקים למיניהם) :

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  12. Started by waizman,

איך אני משנה את האות כונן שלי (הארדיסק) לאות אחרת? יש לי XP PRO

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Bug2000,

אני רוצה לעשות פורמט למחשב ושהפורמט שיהיה אחרי שאני יתקין וינדאוס יהיה NTFS ולא FAT32 כמו עכשיו אז אני לא יודע איך עושים את זה ...

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by TFC,

שמעתי שאחרי משתמשים ב Dvd אם דיסקים שמשתיכים לאוזורים שונים ה dvd ננעל וגם שמעתי שיש קודים שבעזרתם אפשר לפתוח ת Dvd אם מישהו יכול להסביר לי תנושא יותר טוב וגם אשמח אם יעזור לי למצוא כאילו קודים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כתוב שם TEAC/SONY מה זה אומר ?! TEAC זה סוני או SONY זה TEAC ?! :-\ או שזה סתם לא יודע מה ...

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by Sman,

אז ככה, יש לי לוח אם של PIII שאני לא אציין את שמו על מנת שלא יזרקו עלי אגרטל או חפץ כהה זה או אחר , מעבד PIII 800, הממ ויש לי הארדיסק 30 GB 7200 של WD שמחובר כמובן ל פריימרי מאסטר, וצורב חדש של Lite-On שמחובר לסקנדרי מאסטר, משום מה שאני צורב במהירויות של בין 32 - 48 ההארדיסק פשוט ניקרע , כל משאבי המעבד עוברים לתוכנת הצריבה, והצריבה נעצרת לפעמים (מזל שיש הגנה בצורב), מה אפשר לעשות כדי לשפר את פעולת הצריבה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RaGe,

האם שניהם יציגו את אותם ביצועים? יש לי אפשרות לקבל את של אסוס ללא תוספת מחיר. אני יודע ששניהם באותה המהירות אבל אולי בגלל שהחברות שונות זה לא יציג בדיוק את אותם הביצועים. אז הקיצר, מה עדיף? עם נימוק אם אפשר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by BIGWOLF,

אפשר לקבל בבקשה מידע על יבואני דיסקים SCSI בישראל וכמובן כרטיסי SCSI לי ידוע על יבואן " יניר מערכות ". האם יש עוד ? בבקשה נא לא לכתוב שמות של דילרים או ספקים למיניהם - !!! יבואנים !!! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי היום את הצורב LITE-ON 48X12X48, לא משנה המחיר זה קומבינה. רק רציתי לדעת אם הוא צורב טוב? וכמה זמן הוא מחזיק? (הכוונה עד לשלב שהוא מתחיל לדפוק דיסקים בקצב?). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by Ameralis Zaiir,

לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז בואו נתחיל בבעייה שלי... בצורב הישן שלי, של ימאהה, שהיה מוגדר במהירות כתיבה מחדש של 10 יכולתי לצרוב רק על 8, התעלמתי, לא התייחסתי, כי ידעתי שזהו הבדל פעוט. אבל עכשיו קניתי צורב חדש דנדש, של LG במהירות 48X16X48, ואני יכול לצרוב דיסקים רגילים רק עד X32 ולא במהירות המקסימלית (אתם בטח תגידו לי "אבל גם זה הבדל פעוט" אבל אם הייתי יודע את זה לא הייתי מוסיף עוד כסף כדי שזה יהיה צורב X48 ולא 32) בכל מקרה, ניסיתי לבדוק שלא עבדו עלי, וחוץ מזה שהמהירות שלו מודפסת על הצורב עצמו, גם תוכנות הצריבה מזהות את הדגם (לא זוכר את המספר) ואפילו בדקצע באתר החברה שזה אכן צורב במהירות הנ"ל. ניסיתי להשתמש ב2 תוכנות הצריבה הגדולות (Nero וEasy CD Creator) ושניהן נותנות ל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by The Ball,

נגיד אני קונה דיסק קשיח WD + 8 MB CACHE שעובד ב- 7200 RPM (אני יודע מה זה)! ונגיד אומרים ל שהוא עובד ב- ATA 133 (אני לא יודע אם זה נכון שהוא עובד ב- ATA 133 אבל סתם ראית את זה אצל אחד מהדיסיקם הקשיחים) מה זה אומר? והנה כמה שאלות 1. מה זה ATA 133 והאם יש משהו יותר טוב מזה וכמה מהירות או מה שזה לא יהיה יש לו? 2. מה זה S-ATA והאם יש משהו יותר טוב מזה וכמה מהירות או מה שזה לא יהיה יש לו?

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  22. שלום קיבלתי צורב חיצוני מדהים בעיצובו של BENQ במהירות 40*12*48 (40 כתיבה, 12 כתיבה חוזרת, 48 קריאה) בצידי האריזה כתוב "CRW 4012EU" אז אני מניח שזה הדגם. ויש לי די הרבה שאלות בקשר אליו כיוון שאני לא מבין כלום בצורבים ובפיטשרים: 1) האם הצורב הזה נחשב לצורב טוב? המהירויות שלו מהירות? ב) האם החברה BENQ היא חברה טובה בצורבים? 2) איזה פיטשרים יש לו? (אני יודע שיש דבר כזה safeburn, לא שאני יודע מה זה עושה, אבל איזה יש בשלי ומה הם עושים?) * מה זה עושה הפיטשר safeburn? 3) בצורב מתחבר למחשב בחיבור USB 2/ 1.1 א) יש לי מחשב די ישן (פנטיום שלוש) ולא נראה לי שיש לי USB 2, אבל קיבלתי איתו דיסק של "USB 2 DEVICE DRIVER FOR WIN98" ואחרי שהתקנתי אותו זה מראה לי בתוכנה סנדרה שה…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by -JobNick-,

שלום חברה, היום קניתי את הצורב של LG 40X12X40 הפירמר (FIRWARE) שךו היה 1ץ02 עידכנתי ל1.04 ללא בעיות. קראתי אליו ביקורות טובות ברשת, וגם קראתי שפעם הם היו באים עפ BUFER של 8 מגה אבל עכשיו זה 2. אבל מה שאני רוצה לשול זה באיזה צורה הוא צורב P-CAV ? ואיך אני יכול לבדוק זאת, בחוברת שלו כתוב P-CAV אבל אני מקווה שבFIRMWARE 1.04 הם לא החיזור את זה לZ-CLS

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by iyehuda,

שלום את השאלה הזאת אני שואל בכל הפורמומים האפשריים כי אני כבר נואש קניתי השבוע צורב LG 40X12X40 יש לי CDROM X52 ASUS ב MASTER והצורב LG ב SLAVE בזמן הצריבה לאחר 4% צריבה הבפר יורד ל 50% והצריבה או שהיא נתקעת או שהיא מאד איטית לקחתי את הצורב של אחי ASUS 40X10X32 איתו לא היה שום בעיה למחרת החלפתי את הצורב LG בצורב חדש LG מאותו סוג והבעיה שוב חזרה על עצמה אני כבר נואש :'(

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  25. ה DMA נעלם לי לפני כמה חודשים מהכונן סידירום (MSI X56) ולא חזר.... מה אני עושה? יש לי WIN XP PRO, הכונן מוגדר על DMA IF AVAILABLE, והוא מסומן כ PIO ONLY. בהפעלה של המחשב מצויין לי שיש DMA, אבל אין בצורב. הצורב משום מה מזוהה כ DMA... מה הולך פה??

• 2 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים