אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
איזה צורב כדאי לי לקנות בסביבות 400 שקל שלא יעשה בעיות ויחזיק הרבה זמן?????? (זה הצורב הראשון שלי) ???
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
בהגדרות החיסכון בחשמל של WIN ניתן להגדיר כיבוי אוטומטי של הדיסק לאחר פרק זמן מסויים. שמעתי שהדבר לא "בריא" לדיסק. האם נכון הדבר? האם בטוח להגדיר את הכיבוי?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
-
האם יש חשיבות לסוג הכבל בו אני משתמש לחיבור הדיסק ללוח האם?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות צורב ונתנו לי מחיר טוב על PHILIPS40X12X48 PCRW4012K/00 איך המכשיר(הצוררב)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכשאני מוחק משהו אז יש את אותו מקום תפוס ואת אותו מקום פנוי , בקיצור אין שינוי שום כלום ואני לא יודע מה הגורם לכך ... :s05: מקווה שתעזרו לי .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי אחריות לא משהו אני כבר יכול לכתוב - IBM ולמען ההגינות - הכוונה למי שקונה הארד-דיסק שלהם בחו"ל! למרות שהחברה בינלאומית, IBM ישראל, (לעומת IBM בהרבה מדינות מערביות) לא מכסה באחריות חומרה שלא נקנתה בישראל...ממש התנהגות גלובאלית של החברה.... אז, אני לא אקנה הארד-דיסק שלהם... ולשאלה: למי מהיצרנים יש אחריות בינלאומית אמיתית? מי נותן עדיין (או יותר נכון - שוב) אחריות של 3 שנים? איזה דיסק כדאי לקנות בהתחשב בנתוני הדיסק (איכות, אמינות וכו') ובאחריות היצרן. סתם, בא לי להיות צרכן נבון לשם שינוי...(ובתקווה שנציגי IBM בארצנו קוראים את זה גם הם) :smoke:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לאחרונה נדפק לי ה CDROM אחרי 4 שנים : (סידי מתוצרת Acer :'( ). בקיצור החלטתי לקנות כונן DVD אבל עד 300 ש"ח. כמה אפשרויות: א. Aopen- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=278_118&products_id=443&advertisor=zap ב. LiteOn- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=278_457&products_id=1863&advertisor=zap ג. Toshiba- http://www.pchardware.co.il/docs/pd982107752.htm?AffiliateID=zap ד. Benq- http://zap.co.il/fs.asp?PID=14647671&Saletype=0&sog=C-DVD אם למישהו יש עוד המלצות... ;D נ.ב. תעשו טובה אל תשגעו אותי שזה מ פ-נדה! (כנראה שאני לא אקנה משם, סתם הבאתי לשם לינק).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן למצוא דיסקים בעלי צד כסוף לצריבה ? אני יודע שבחו"ל הם נקרים DiamondSilver או TruColor. חיפשתי כמו מטורף בכל מקום!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בביצועים בין שני השיטות? אני שואל בגלל שכפי הידוע לי רק חברת MAXTOR הוציאה דיסק עם ATA133 וכל השאר לא. וזה קצת מוזר לי... ועוד שאלה: האם דיסק בעל ATA133 (או ATA100) תומך גם אחורה ? ז"א האם הוא יפעל בלוח ישן יותר שתומך עד ATA66 לדוגמא?
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ברשותי צורב YAMAHA ישן אך טוב ,שהוא במהירות 8X8X24 מספר דגם CRW8824E לאחרונה אני לא מצליח לשכתב על כל דיסק שהוא CD-RW , כל פעם שאני מנסה לשכתב על דיסק כזה אחרי שהצריבה מסתיימת , לא מופיע שום מידע אל הדיסק (מופיע שהוא ריק , כאילו לא היתה צריבה בכלל ) אני צורב עם נרו וניסיתי לצרוב על דיסקים שהם CDRW של SILVERLINE ושל TDK צריבה רגילה ,לדיסקים CD-R ,אני צורב מעולה וללא כל קושי השאלותשלי הם : 1. האם יש מישהוא נתקל בבעיה דומה לשלי 2. זה הגיוני בכלל ,שרק לשכתב הצורב לא יכול ??? 3. למישהוא יש פתרון לבעיה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
I got myself a new ADAPTEC 29160 which replace the old 2940. I borowed a so called "160 cable" from a friend and did not see any improvment under Benchmarks. Should I buy a new 160 cable or can I use the old "40 MB/s" cable ? Thanx .
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי צריך דיסקט מיוחד לפורמט של NTFS ? ועוד שאלה קטנה שענו עליה אבל לא הצלחתי למצוא את הת'רד : בכונן D התוכנות/משחקים/שירים וכד' תופסים 10 גיגה וכשאני עושה PROPORTIES המחשב מראה שתפוסים 20 גיגה וב C זה מראה לי 3 גיגה כשבאמת הכל שם תופס 2 גיגה ... תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני מכניס את הדיסק און קי ל USB אני יכול לראות את התוכן שלו אך איני יכול לערוך שינויים, איני יכול להעלות קבצים חדשים או למחוק קבצים קימים. יש למישהו מושג מדוע זה? דרך אגב בדקתי את האפשרותשל המתג להגנה בפני כתיבה - זה לא מקור הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
יש לי צורב QUE! של חברת QPS, די חדש. עבד טוב בהתחלה, אבל כרגע בעייתי מאוד עם תקליטורי CD-RW. אחד מסוג PRINCO היה מצויין עד שהצורב סרב לזהות אותו. קניתי אחר של MAXEL והנה הצלחתי לצרוב פעם אחת וגם לראות את מה שנצרב בצורב עצמו אך מיד לאחר מכן שוב לא זוהה. אני מכניס אותו לכונן, יש התחלה של AUTORUN לשניה ואז משתתק. חוץ מזה יש לי בעיה כללית של MEDIA SPEED ERROR עם כל סוגי ה-CD-R שניסיתי, עם נרו הכי חדש. אני עובד ב-XP וניטרלתי את צריבת המערכת. התקנתי את העדכונים של XP לעניין הצריבה ואת ה-ASPI הדרוש, התקנתי מחדש את ה-FIRMWARE של הצורב. ניסיתי לראות מה קורה עם ה-DMA אבל לא מצאתי אופציה כזו לצורב במנהל ההתקנים. הלכתי לאתר QPS ולא ראיתי עזרה לבעיה הזו. בקיצור נדמה לי שעשיתי מה שאפ…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את לוח האם ASUS A7N8X DELUXE. על הלוח יש UltraDMA 133 cable ו - UltraDMA 133/100/66 cable. כמו כן אני מתכוון לקנות הארדיסק של WD מסוג 80GB 8MB CACHE, צורב PLEXTOR 482448A ו - DVD BENQ 48/16. איך כדאי לסדר אותם כדי לקבל את הביצועים המקסימלים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב של sony48*24*48 והכל עבד כמו שצריך עד היום באתי לצרוב איזשהו דיסק והוא נותן לי לצרוב אותו רק במהירות של 40 ומטה ולא מופיעה לי משום מה האפוציה של 48 דרך אגב התוכנה שאני צורב איתה היא nero5.5 אם זה עוזר למישהו חברררההה מממההה ללעעעשותתת ???
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הלייט-און ואת תוכנת הצריבה Nero. כאשר אני מנסה לצרוב, אני מקבל רק אופציה ליצירת IMAGE. למה? האם אני צריך להגדיר ל Nero את הלייט-און כצורב? שלומי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שלושה הארד דיסקים של Western Digital כל אחד של 120 ג'יגה בייט מהגרסא המיוחדת. על הארד דיסק אחד מותקנת המערכת והוא מפוצל לשניים (30 ו90) על ההארד דיסק השני ישנו את רוב המידע שלי (סרטים אוסף שירים וכו') השלישי מונח בצד. לפני כמה ימים ההארד דיסק הפסיק למחוק. אני לוחץ delete על הקבצים מאשר, הם נעלמים, אבל לא יורד מקום במערכת. מחקתי קבצים עצומים ועדיין לא מתפנה כביכול מקום. Norton Utilites's Disc Doctor לא עבד, פרמטתי, החלפתי לHD השני והעתקתי המידע, ועכשיו לאחר יומיים גם זה לא מוחק (יש לציין שהשני כרגע מוחק אחרי שניקיתי אותו). מה אני עושה? המידע שעל ההארד דיסק חשוב לי מאוד אבל הוא לא מוחק???????? יש אחריות על ההארד דיסקים כמובן אם יש צורך בזה.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון יש לי בעיות בהרד דיסק 30 גיגה שלי של סאמסונג הורדתי תוכנה ששמה SPEEDFAN והיא בודקת את ה SMART של ההרדיסקים בתוכנה יש מד למטה שמראה על PERFORMENCE ו FITNESS בקיצור ה 80 גיגה החדש שלי קיבל בשניהם 100 אחוז ואילו הסאמסונג לא הגיע לחצי בשניהם מה לעשות? האם אפשר לפתור את הבעיה הזאת? או שזה משהו פיזי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חפשתי במלא מקומות ואני לא מצליח למצוא! אני צריך כבל ארוך או 80 או 60 או 100 במהירות ATA100 או ATA133
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול האם הצורב של sony 48*24*48 הוא צורב טוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-