עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dudidu,

שלום רב, ברצוני לרכוש דיסק קשיח חיצוני של Western Digital עם חיבור eSATA . קישורים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=522944 http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 רציתי לשאול: - בשביל לחבר את הכונן הזה למחשב אני צריך חיבור eSATA במחשב. השאלה שלי אם לקנות בקר שהוא כרטיס pci עם יציאה, קישור: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=A-183〈=heb&cart=11967562144839980 או כבל המתחבר לחיבור ה-SATA הפנימי של המחשב, קישור: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SATA2eSATA-INT2&cart=11900768041500477〈=heb או שאם יש לכם משהו אחר להציע לי אני אודה לכם. - כמו כן הערכה שמקבלים עם הכונן לא כוללת כבל לחיבור למחשב. למישהו יש קישור איפה אני יכול למצוא כבל …

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  2. משום מה ישנו מנהג מגונה בעולם החומרה להוציא משימוש מוצרים שעובדים מצוין. יש לי צורב DVD של NEC מלפני שנתיים בערך. הבעיה היא שהצורה הנ"ל צורב עד מהירות X8, ועושה רושם שהדיסקים שנמכרים היום הותאמו לעבודה עם צורבים שצורבים לפחות X16. אני הנחתי שכשכתוב על מדיה לצריבה X16 הכוונה היא שניתן לצרוב עד מהירות מקסימלית של X16, אבל בפועל הצורב שלי לא מצליח לצרוב על המדיות האלה, ואני מניח שזו הסיבה (ניסיתי כבר 2 סוגי מדיות מוכרות). למה הם עושים לי את זה? :'( איפה אני משיג DVD +-R X8?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Western Digital 500Gb 16MB AAKS או Western Digital 500Gb 16MB AACS אשמח אם תסבירו לי גם מה הבדל בניהם. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  4. היי קניתי צורב dvd LG GSA-4167B הצורב תומך במהירות צריבה של 16x הכנסתי דיסק DVD-R שתומך ב8x פתחתי את הנירו והוא נתן לי אפשרות לצרוב רק במהירות 4x - לא הייתה אפשרות לבחור כלל את מהירות הצריבה. אין לי תוכנות צריבה נוספות חוץ מנירו כך שאני לא יודע אם זאת הגבלה בתוכנה או שזה קשור למשהו אחר. מדוע זה קורה? עריכה: שמתי לב שכאשר אני לא מכניס דיסק, אז הנירו נותן לי לבחור מהירות צריבה מבין המהירויות הבאות: 3.1, 4.1, 5.1, 6.1 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  5. יש לי כונן 250 ג'יגה sataII שיש בו מחיצה למערכת ההפעלה רציתי לדעת אם אקנה כונן 80 ג'יגה רק עבור מערכת ההפעלה ויישומים שלה זה ישפר את הביצועים.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. Started by PCguy,

האם יש שוני בתהליך ההתקנה של ווינדוס כאשר משתמשים בכונן SATA ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  7. היי לכולם. במחשב שלי יש כונן 160GB של WD, אני רוצה לצרף לו כונן 320GB גם כן של WD כנראה במערך RAID0. עכשיו יש לי בכונן מספיק דברים, ומערכת הפעלה שעברה הרבה התקנות והגדרות. האם אני חייב למחוק את התוכן שבה? אין אפשרות להעביר את הווינדוס שלי כמו שהוא עם כל שאר הקבצים? ברור לי הרעיון שהכונן RAID יהיה בגודל 160GB אבל השאלה היא מה יקרה ל 160GB הנותרים בכונן הגדול? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by israelolcha,

האם ישנן איזשהם המלצות לגבי מארז חיצוני? האם FIREWIRE עדיף על USB2.0? למה צריך לשים לב? האם ישנן חברות מומלצות או שכולן אותו הדבר? לגבי המחיר, במידה ויש מארז טוב אני אהיה מוכן לשים עוד כמה שקלים. תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי שני דיסקים פיזיים הראשון מכיל את C ו-D השני מכיל את E מהיום, בצורה מיקרית הוא מעלה מערכת אך אומר לי שכוננים D ו-E (שפיזית זה בכלל שני כוננים) לא מפורמטים (הודעת סייר) ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט. 1) האם יתכן שזה וירוס? 2) אם לא מה קורה כאן? זה מחשב בן 3.5 (כוננים C D) ובן 1.5 לדיסק E תודה, יהודה ,תוספת חדשה: הרצתי כל הליילה (על הדיסק הראשון) את HDD Regenerator 1.51 והא לא מצא כלום .... אבל הוא מזכיר בפתיח כי הוא מדלג על SYSTEM והרי אם לא רואה את שני הדיסקים האחרים אז זה SYSTEM לא? האם יש תוכנות נוספות לניטור דטסקים? למה זה פעם כן פעם לא? וירוס? סוס? בלילה אריץ על הדיסק השני... תודה יהודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  10. אהלן אנשים, יש לי 2 HDD של WD מדגם 500AAKS. על אחד מהם התקנתי את המערכת הפעלה (חילקתי אותו לשתי מחיצות), והשני היה במחשב אחר ואין עליו שום מערכת התקנה או מחיצות. כשאני נכנס לComputer Management אני רואה אותו בצבע סגול ורשום שהוא 100% פנוי. הקטע הוא שהמחשב מזהה אותו אבל לא מופיעה לי שום מחיצה בWIN. אני לא יודע איך אני אמור להפעיל אותו, בביוס הוא גם מופיע. [הלוח הוא ASUS rampage formula ואין לי מושג אם אני צריך להפעיל RAID ואולי זה יעבוד (אני גם לא ממש יודע איך להפעיל :-X)] *הHD פועל טוב במחשב אחר שאליו הוא היה מחובר קודם לכן* למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש, טל.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. יש לי כונן 250 ג'יגה (SP2504C) ואני רוצה להוסיף 250 ג'יגה או 320 מסדרת AAKS בנוסף על מה שיש לי. האופציות הן: א. לקנות כונן של 500 במקום מה שיש. ב. לחסוך 200 ש"ח ולקנות כונן של 320 ולהוסיף למה שיש. עכשיו השאלה שלי היא האם האפשרות השנייה תהיה פחות טובה מבחינת ביצועים.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by arkadur,

אני במהלך תכנון מחשב HTPC קטן (לוח MINI ITX), מכיוון שאני רוצה לחסוך במקום יקר אני רוצה להתקין בו דיסק קשיח של מחשב נייד (שמחיריהם היום די זולים יחסית..) על הלוח יש לי ממשק IDE רגיל (44 פין), וממשק IDE 40 פין- שמן הסתם מתאים לדיסקים כאלו השאלה שלי היא כזאת, היכן ניתן להשיג כבלים עבור דיסקים כאלו? או לחילופין, דיסק קשיח קטן בחיבור SATA יכול (ואף עדיף מבחינתי) לבוא בחשבון השאלה שלי היא כזאת, איך הכונן מקבל את המתח הדרוש להפעלתו? (חיבור ישיר מהספק?) ומה דעתכם על CD דקיק של מחשב נייד (ואילו מתאמים דרושים לי) ועל דיסקים 1.8"..

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. אהלן אנשים , כאמור יש לי 2 כוננים 1TB על לוח של ASUS (מפרט מחשב לפרטים המלאים אני מעוניין לעשות RAID 0 . הבעיה היא שאין לי ניסיון עם מערכי RAID . איך זה עובד בעצם ? צריך לשנות בביוס ל RAID ואז פשוט להתקין מערכת הפעלה ? או שיש עוד איזושהי פרוצדורה שיש לבצע ? אני מתקין וינדאוס VISTA ULTIMATE . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  14. שלום קניתי מדיות DVD-R של TEAC X8 10 ב 25 להשאיר או להחזיר? ד.א. TEAC עדיפים על SILVERLINE?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. קיבלתי לפני כמה ימים צורב DVD חדש NEC ND3550 ראיתי באיזה אתר FIRMWIRE להורדה...אין לי מושג מה זה אם מישהו יוכל להסביר לי ולהמליץ מה להוריד אני אודה לו מאוד http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by israelnba,

חיברתי את המצלמה לUSB והמחשב סימן שהוא זיהה את המצלמה אבל כאשר אני מחפש את הכונן שהוא אמור לפתוח במחשב שלי אני לא מוצא שום דבר לכן אני שואל איך אני אוכל לדעת איפה המחשב פתח את הכונן אם לא במחשב שלי??

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  17. Started by OutRaGe,

עודכן Firmware אני חושב שהפורמט הוא DVD-R כך שאין סיבה שלא יקרא את זה... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  18. שלום לכולם! אני מתכנן קניית מחשב המבוסס על מעבד אינטל E6400, לוח אם ASUS P5B Deluxe עם 2 ג'יגה זכרון כשמטרתו העיקרית היא עיבוד תמונה בפוטושופ. כדי לשפר את ביצועי המחשב אני שוקל קניית 2 דיסקים קשיחים במקום אחד, כשהתקציב עבורם הוא סביב 800 שקל. שתי האופציות להתקנת מערך האחסון העומדות על הפרק מבחינתי הן: 1. התקנת מערך RAID 0 על בסיס 2 דיסקים זהים - יתרונות: הפקת ביצועים מירביים, חסרונות: הרבה נפח שהולך לאיבוד בכפילות, סבירות גבוהה לקריסה ללא אפשרות Recovery. 2. התקנת 2 דיסקים, האחד קטן יחסית למערכת ההפעלה והשני גדול יחסית למאגר התמונות - יתרונות: יותר מקום אחסון, חסרונות: ביצועים? (אגב, במצב הזה האם תוכנת הפוטושופ עצמה מותקנת בדיסק של מערכת ההפעלה או בדיסק של מאגר התמונות?) …

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. Started by mikitimsit,

???

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by aloneg,

אני מחפש לקנות הארד דיסק קשיח נייד לגיבוי, יש איזה שהם המלצות? יש לי במחשב חיבור FIREWIRE אבל בכל מקרה הייתי רוצה גם חיבור USB2

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. הוספתי HD SATA ממחשב אחר שלי שם היה מותקן כמקום איחסון ולא לקבצי מערכת.. העברתי אותו למחשב אחר שבו כבר מותקן HD SATA אחד בכדי שאוכל להשתמש בכל החומרים שצברתי . המחשב החדש אני רואה את הHD במנהל החומרה אך אינני רואה אותו במחשב שלי. ניסיתי לראות מה קורה איתו בPartitionMagic ושם הוא מופיע כדיסק דינמי ואי אפשר לעשות איתו כלום מה עושים ? אני לא רוצה לעבד את מה שיש בו

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. שלום לכולם. אני לא מצליח לגרום ל raid 0 לעבוד עם vista הורדתי דרייברים שאמורים להראות את הכונן ועוד הרבה אחרים שלא עבדו זה שעבד בסוף הראה לי את 3 הדיסקים המחוברים שלי ( כל אחד של 200gb) אבל הוא נתן לי error משהו עם ה volume של המחיצה לא תקין או משהו כזה מישהו הצליח להפעיל raid 0 go עם dfi nf4 ultra-d תחת ויסטה? אם כן, עם איזה ביוס, ועם איזה דרייבר..? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  23. חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. תכננתי לבחור לו את הWD2500KS שאני יודע שיש אותו להרבה אנשים פה והם גם מרוצים ממנו. אבל דבר מוזר קרה לי שנכנסתי לאתר של WD, הדגם הזה בכלל לא מופיע באתר שלהם, למיטב הבנתי הם מחליפים את הסדרה של KS בAAKS. אז השאלה שלי היא אם למישהוא יש מושג מתי יתחילו למכור את WD2500AAKS בארץ? וגם אם בכלל שווה לחכות לו, זאת אומרת האם הWD2500AAKS יותר טוב מהWD2500KS. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח שיהיה שקט מאוד ושיחזיק כמה שיותר שנים.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  24. יש לי שני דיסקים WD 250 SATA ממחשב ישן. רוצה לחבר כל אחד מהם למארז חיצוני, אם אני מבין נכון, הכי מהיר יהיה אם גם המארז החיצוני תומך בחיבור SATA. הייתי שמח שלמארז יהיה גם אפשרות להתחבר ל-USB במידה ואקח אותו איתי למחשב שאין בו חיבור STA. אשמח לקבל המלצות למארז כזה. ראיתי שיש גם סוג של מגירות, שאם הבנתי נכון אפשר לחבר ולנתק להם דיסק בזמן שהמחשב עובד, אשמח לשמוע גם את דעתכם על קופסא כזו. תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by CoolBoy,

מישהו יכול להביא לי אתר אמין שאפשר להגיע לחנות שלו ולקחת או להזמין אבל אתר אמין אני צריך צורב DVD טוב וזול . כמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים