אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי קריאת ההמלצות פה אני חושב על לקנות הארדיסק של WD 320GB SATA2 16MB האם לוח אם ASROCK 945G-DVI בן שנה יתמוך ב16MB? והאם אני יכול (ואיך אני יכול) להעתיק את תוכן ההארדיסק הישן שלי לחדש ואח"כ פשוט להחליף ביניהם כדי שאני לא אצטרך להתקין שום דבר מחדש? (אני מתכנן לעבוד רק עם ההארדיסק החדש,את ה160GB אני אנתק מהמחשב)
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני צריך צורב עם חיבור IDE וראיתי את מה שכתבו בנעוץ למעלה ורציתי לשאול את דעתכם לגבי עוד צורבים מומלצים שנוסו על ידי אנשים.. ומה ההבדלים בין הצורבים חוץ מהמהירות שלהם?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי התלבטות ואני ישמח אם תעזרו לי. אני רוצה לקנות כונן קשיח וראיתי שהוא מוזכר פה הרבה מאוד בפורום: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7610 בגלל שהוא קריר, מהיר וכו'. עכשיו ההתלבטות שלי היא אם לא כדי לי להוסיף עוד פחות מ 40 ש"ח ולקבל את זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2855 תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD שקיבלתי כשקניתי את המחשב- SONY DVD RW DW-D22A DRIVER שעד לא מזמן עבד בסדר אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות: הוא מסתדר סבבה עם דיסקים CD אבל הבעיות הם עם DVD: כל צריבת DVD נכשלת (אין הדעת שגיאה. פשוט נכשלת). דיסקי DVD הוא קורא פחות טוב. דיסק עם סדרה (לא מקורי)- הוידאו קופץ מידי פעם. דיסק עם כמה סרטים (לא מקורי)- פותח את הסרטים והכל קורס. סרט DVD מקורי (בדקתי 3 סרטים)- בכלל לא נפתח. יש דרך לתקן את הבעיות או שאני צריך לקנות צורב חדש?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
ובמחשב שלי במקום שיהיה כתוב כונן dvd-rw כתוב dvd-ram והוא לא מצליח לצרוב זאת בעיה בצורב שהוא מזוהה ככה או שהתקנתי לא טוב
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. תכננתי לבחור לו את הWD2500KS שאני יודע שיש אותו להרבה אנשים פה והם גם מרוצים ממנו. אבל דבר מוזר קרה לי שנכנסתי לאתר של WD, הדגם הזה בכלל לא מופיע באתר שלהם, למיטב הבנתי הם מחליפים את הסדרה של KS בAAKS. אז השאלה שלי היא אם למישהוא יש מושג מתי יתחילו למכור את WD2500AAKS בארץ? וגם אם בכלל שווה לחכות לו, זאת אומרת האם הWD2500AAKS יותר טוב מהWD2500KS. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח שיהיה שקט מאוד ושיחזיק כמה שיותר שנים.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם יש שוני בתהליך ההתקנה של ווינדוס כאשר משתמשים בכונן SATA ?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני מעונין בקרב ליקנות מחב חדש ורציתי לדעת מהי הטכנולוגיה החדשה הזו .. NCQ תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
1. מה אני צריך לבדוק? 2. (ואין לי דרייברים שלו) הוא לא אמור לזהות לבד?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים WD 250 SATA ממחשב ישן. רוצה לחבר כל אחד מהם למארז חיצוני, אם אני מבין נכון, הכי מהיר יהיה אם גם המארז החיצוני תומך בחיבור SATA. הייתי שמח שלמארז יהיה גם אפשרות להתחבר ל-USB במידה ואקח אותו איתי למחשב שאין בו חיבור STA. אשמח לקבל המלצות למארז כזה. ראיתי שיש גם סוג של מגירות, שאם הבנתי נכון אפשר לחבר ולנתק להם דיסק בזמן שהמחשב עובד, אשמח לשמוע גם את דעתכם על קופסא כזו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני דיסקים פיזיים הראשון מכיל את C ו-D השני מכיל את E מהיום, בצורה מיקרית הוא מעלה מערכת אך אומר לי שכוננים D ו-E (שפיזית זה בכלל שני כוננים) לא מפורמטים (הודעת סייר) ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט. 1) האם יתכן שזה וירוס? 2) אם לא מה קורה כאן? זה מחשב בן 3.5 (כוננים C D) ובן 1.5 לדיסק E תודה, יהודה ,תוספת חדשה: הרצתי כל הליילה (על הדיסק הראשון) את HDD Regenerator 1.51 והא לא מצא כלום .... אבל הוא מזכיר בפתיח כי הוא מדלג על SYSTEM והרי אם לא רואה את שני הדיסקים האחרים אז זה SYSTEM לא? האם יש תוכנות נוספות לניטור דטסקים? למה זה פעם כן פעם לא? וירוס? סוס? בלילה אריץ על הדיסק השני... תודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הוא נחשב לאיכותי? יש דגמים יותר איכותיים בחיבור IDE במחיר של 100-200 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כותרת )))) תקציב אממ גג גג גגג 200 מFOXPC..(עם משלוח) הASUS נירא לי נחמד : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=888 וגם הסמסוננג http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1081 מה אתם מציעים? ועם אפשר בבקשה הסבר .יעני במה הוא יותר טוב מאלה שהצעתי נגיד הסמסנוג קות לי בכלל המחיר וגם זה לא NEC אז מה איכפת חח עריכה: SATA/2 למקרה שלא אמרתי עריכה: ראיתי את האשכול למעלה בנעוץ צורבים המומלצים שמתי לב שהסמסנוג מומלץ רק להיות בטוח זה אותו אחד כן?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני חדש בתחום הצורבים ולכן רציתי שתעזרו לי קצת אני מחפש צורב DVD בתווך מחירים של 250-300 שקל.. אז מה כדאי לי לקנות!?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
חיברתי את המצלמה לUSB והמחשב סימן שהוא זיהה את המצלמה אבל כאשר אני מחפש את הכונן שהוא אמור לפתוח במחשב שלי אני לא מוצא שום דבר לכן אני שואל איך אני אוכל לדעת איפה המחשב פתח את הכונן אם לא במחשב שלי??
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
משום מה הוא מזהה את האינפורמציה בפנים כ-RAW. כונן שחבר הביא בשביל להקים מחיצה , אבל אפילו שניסיתי את כל הג'מפרים, רק באחד מהם הווינדוס זיהה אותו אבל ללא האינפורמציה-כאילו שצריך לפרמט. קראתי קצת פה וראיתי שב XP זה לא משנה עם FAT32 או NTFS...
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לאחר חיפוש אין סופי לצורב חדש למערכת החדשה שתבוא בקרוב גיליתי שהצורבים של לייט-און מצויינים. אך מאחר ולא מצאתי את הדגם האחרון שלהם בארץ, הSHM-165P6S, התבאסתי והתחלתי לחפש צורב אחר. אתמול לאחר שיטוט ברשת, מצאתי משו מעניין, שסוני DW-G120A הוא בדיוק אותה גברת בשינוי אדרת. עשיתי CrossFlashing לקושחה של הלייטאון, והרי לי צורב מהטובים בשוק. הצורב מבצע צריבות מצויינות עם סריקות של 97-99, פשוט תענוג. הוא אוהב מדיות איכותיות, מי לא :-) כולל המון פיצ'רים שאין לאף צורב אחר : 1. HyperTuning : לומד את איכות הצריבה על דיסקים נחותים, ובכך הופך את הצריבה להרבה יותר טובה (שיפור של SoildBurn של BenQ) 2. OverSpeeding : אפשרות לצרוב על כל מדיה שנרצה באיזה מהירות שנרצה, אפילו שהמדיה לא מיועדת…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי דיסק און קי. אני מכניס את ההתקן למחשב אני רואה אותו ויכול אפילו לראות סרטים ותמונות שיש עליו. אבל ההתקן עושה מה שבא לו אני מתקין סרטון (נניח) אני רואה את הסרטון אחרי ההתקנה הסיפור מתחיל כשאני מנתק את ההתקן ומחבר אותו שוב אם התקנתי את הסרטון בתיקיה רואים את התיקייה אבל היא ריקה אין בה קבצים פשוט כל מה שהתקנתי נעלם משהוא מכיר את התופעה או יודע איך לפטור אותה?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום כולם כמו שאמרתי אני רוצה לגבות את כול ההורדות השירים המשחקים וכ'ו שאני מוריד הקטע שתמיד יוצואת גרסאות יותר חדשות וכ'ו ואני כול פעם מוסיף לתייקית הורדות עכשיו אני רוצה לגבות תמידע הזה מבלי להוציא הרבה כסף עכשיו חשבתי על כמה אפשריות -לצרוב דיסקים DVD והרבה לפחות 10 כי יש לי שם מעל 40 גיגה -לקנות כונן של 80 גיגה או 120 ולשם כול שבוע לגבות -לקנות איזה דיסק קשיח נייד ושם לשים מה אתם אומרים ההיתם עושים במקומי? תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם לוח gigabyte ga-k8n pro sli ו 200GB SATA 2 של WD... עכשיו אני לא בטוח שזה SATA 2 ... איפה אמור להיות רשום ? EVEREST: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מצליח לגרום ל raid 0 לעבוד עם vista הורדתי דרייברים שאמורים להראות את הכונן ועוד הרבה אחרים שלא עבדו זה שעבד בסוף הראה לי את 3 הדיסקים המחוברים שלי ( כל אחד של 200gb) אבל הוא נתן לי error משהו עם ה volume של המחיצה לא תקין או משהו כזה מישהו הצליח להפעיל raid 0 go עם dfi nf4 ultra-d תחת ויסטה? אם כן, עם איזה ביוס, ועם איזה דרייבר..? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אז, אני אשתדל לדייק. קניתי לפני כמה חודשים כונן קשיח (300 GB) חדש של Western Digital: Western Digital WD3000JB IDE אם זה משנה משהו. לאחר שחיברתי אותו למחשב גיליתי שצריך היה לפרמט אותו דרך "ניהול הדיסקים". הדבר נעשה והכונן החל את חייו אצלי לאחר חודש בערך פירמטתי את המחיצה של הווינדווס, היה פשוט הרבה בלגן. ולהפתעתי גיליתי שלא ניתן לגשת אל המידע השמור בכונן החדש: || || כמובן שאין מצב בחיים שאני אפרמט אותו, מתוך 280 ג'יגה זמינים שלו, 200 ג'יגה פחות או יותר היו תפוסים. לרגע לא חשבתי לפרמט אותו. בניהול דיסקים זה מה שמופיע: וזה מה שמופיע בPartition Magic: עברו כמה חודשים מאז, לא היה לי זמן לנסות לסדר את העניין. אז הכונן היה כבוי עד עכשיו. הרצתי…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי 2 HDD של WD מדגם 500AAKS. על אחד מהם התקנתי את המערכת הפעלה (חילקתי אותו לשתי מחיצות), והשני היה במחשב אחר ואין עליו שום מערכת התקנה או מחיצות. כשאני נכנס לComputer Management אני רואה אותו בצבע סגול ורשום שהוא 100% פנוי. הקטע הוא שהמחשב מזהה אותו אבל לא מופיעה לי שום מחיצה בWIN. אני לא יודע איך אני אמור להפעיל אותו, בביוס הוא גם מופיע. [הלוח הוא ASUS rampage formula ואין לי מושג אם אני צריך להפעיל RAID ואולי זה יעבוד (אני גם לא ממש יודע איך להפעיל :-X)] *הHD פועל טוב במחשב אחר שאליו הוא היה מחובר קודם לכן* למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש, טל.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להוסיף למערך raid 0 של שתי כונני SAS 36GB של SEAGATE שניים נוספים! האם המהלך מצריך פירמוט וכמובן מחיקה של הכל, כמו כן התקנת מערכת הפעלה מחדש וכו'?? אם כן אז חבל, אם לא, איך אני עושה זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-