אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וחג שמח! אני מעונין לרכוש כרטיס זכרון לPSP , השאלה שלי היא כזאת במה כדאי להשקיע יותר בכרטיס מהיר של 2 ג'יגה או בכרטיס רגיל של 4 ג'יגה? הנה הקישורים לכרטיסים שאני מתלבט בינהם : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=179 http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=184 כמו כן האם המהירות כן תשפיע או שעדיף לקחת יותר זכרון וההבדלי מהירות הם דבר זניח שאני לא ארגיש במהותו.... תודה מראש וחג שמח, גל. נ.ב. החנות נמצאה בזאפ היא פשוט אחת הזולות ... והיא בת"א (היו גם ביקורות טובות - אבל כולנו יודעים שהן לא משקפות כ…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קניתי כונן נוסף של 160 ג'יגה של sata עכשיו קניתי מפצל של כח לספק כח.. אבל יש לי רק חיבור אחד של נתונים.. אני צאיך לקנות עוד אחד? או מה? איך אני אמור לחבר את שניהם? אני לא רוצה לשרוף אותם ואז לא יהיה לי כלום... מקווה לתשובה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בצורבי DVD אז אני צריך שתייעצו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המטרה שלו היא שמירת סרטים וגישה אליהם בלבד, לא עריכה ולא אבטיח בפיתה. כרגע יש 160 ג'יגה ומבחינת מהירות קריאה הוא עובד נהדר בלי להתקע כשרוצים לראות ישירות ממנו. מבחינת מחיר אין שום הבדל ושני הסוגים עולים כמעט אותו הדבר. הכונן יהיה של WD.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של Western Digital 120GB SATA II 8MB 7200RPM WD1200JS הבעיה הדיסק קשיח מרעיש לא בצורה חזקה אבל מרעיש שהוא עובד וזה משגע אותי!! יש לי אפשרות להחליף את הדיסק הקשיח בהתחלה כשקניתי את המחשב הציעו לי את מה שקניתי או מקסטור אבל אמרו לי שעדיף w.d האם מקסטור עדיף או שיש משהו אחר שלא עושה רעש?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות מחשב עוד מעט ורציתי לישאול אים חיבור SATA יתאים לחיבור SATA2? פשוט אני רוצה לשים את ה הארד דיסק הישן שלי שיש לי עכשיו במחשב החדש... ומה הבדל ביכלל בין SATA ל SATA2? תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. תכננתי לבחור לו את הWD2500KS שאני יודע שיש אותו להרבה אנשים פה והם גם מרוצים ממנו. אבל דבר מוזר קרה לי שנכנסתי לאתר של WD, הדגם הזה בכלל לא מופיע באתר שלהם, למיטב הבנתי הם מחליפים את הסדרה של KS בAAKS. אז השאלה שלי היא אם למישהוא יש מושג מתי יתחילו למכור את WD2500AAKS בארץ? וגם אם בכלל שווה לחכות לו, זאת אומרת האם הWD2500AAKS יותר טוב מהWD2500KS. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח שיהיה שקט מאוד ושיחזיק כמה שיותר שנים.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הי, אשמח לרשימה של 2-3 ההארדיסקים בקיבולת 160GB המומלצים כאשר הדרישה החשובה שלי היא שקט
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אז, אני אשתדל לדייק. קניתי לפני כמה חודשים כונן קשיח (300 GB) חדש של Western Digital: Western Digital WD3000JB IDE אם זה משנה משהו. לאחר שחיברתי אותו למחשב גיליתי שצריך היה לפרמט אותו דרך "ניהול הדיסקים". הדבר נעשה והכונן החל את חייו אצלי לאחר חודש בערך פירמטתי את המחיצה של הווינדווס, היה פשוט הרבה בלגן. ולהפתעתי גיליתי שלא ניתן לגשת אל המידע השמור בכונן החדש: || || כמובן שאין מצב בחיים שאני אפרמט אותו, מתוך 280 ג'יגה זמינים שלו, 200 ג'יגה פחות או יותר היו תפוסים. לרגע לא חשבתי לפרמט אותו. בניהול דיסקים זה מה שמופיע: וזה מה שמופיע בPartition Magic: עברו כמה חודשים מאז, לא היה לי זמן לנסות לסדר את העניין. אז הכונן היה כבוי עד עכשיו. הרצתי…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב לנובו 710S עם SSD בנפח 128GB ואני רוצה לקנות אחד בנפח גדול יותר. במפרט כתוב שזה SSD PCI בחנויות אני רואה שיש המון סוגים של SSD כמו M2 או NVME או SATA או PCI ואולי עוד (אין לי מושג) בכל מקרה איזה מהסוגים שקיימים אמור להתאים למחשב שלי? אני גם רואה שיש אורכים שונים אז גם איזה אורך אני אמור לחפש? בקיצור אם מישהו יכול בבקשה לכוון אותי למאפיינים המדוייקים שלפיהם אני אמור לחפש מוצר שיתאים. תודה רבה, שלמה.
-
קניתי פלאפון חדש ואני רוצה לקנות לו כ.זיכרון עכשיו אני מתלבט בין 1GB ל2GB ? יש הבדל כלשהו חוץ מהנפח? מי יותר מהיר מהם או שאין הבדל במהירות ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? הם מחוברים בצורה כזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני צריך דיסק קשיח חיצוני כמה שיותר מהיר חשבתי לכיוון 500 ג'יגה, כמובן שמהירות הדיסק חשובה לי יותר אז אני יכול להתפשר על גודל איחסון. תקציב כרשום בכותרת, 500 אם אפשרות חריגה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש צורב DVD אני סגור ב100% על צורב LG. יש לי אחד צורב CD והאיכות מעולה. איתו בטוח אי אפשר ליפול, מחיר 180 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=11666 אני מבקש שתמליצו לי על מדיה לDVDRW כך שתעובד טוב בDVD הביתי. תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני כבר העלתי את השאלה אך היתה לי בעיה בניסוח ולא כל כך הבינו למה התכוונתי אז אני אנסה שנית (בבקשה לא לנעול את העץ). אני צרבתי מספר רב של דיסקים בטכנולוגית dual layer במהירות של 8X. לאחר שהדיסקים נצרבו הם נבדקו בכמה וכמה מכשירי DVD (שיש להם אפשרות לקרוא dual layer) בישביל לראות שאכן הם עובדים. הבעיה היא שיש דיסקים שעובדים בכל המכשירים ויש דיסקים שלא עובדים באף מכשיר. התופעה שקוראת היא או שההמכשיר פולט את הדיסקים החוצה או שהדיסק מראה חלקית את מה שיש לו ולאחר מכן המכשיר DVD לא מריץ יותר עבודה. האם המהירות שאני צורב בא היא גבוה מידי או שמשהו אחר אני עושה לא נכון??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי צורב 4082B של LG ורציתי לדעת עם אפשר להוסיף לו אפשרויות כמו: הגדלת מהירות הצריבה, הוספת תמיכה בDL וכו'
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את צורב הDVD של NEC ND 3520, הצורב שקט ופועל מצויין רק שכאשר אני מנסה לראות דיסק DVD מקורי דרך מסך הטלוויזיה (TV OUT) התמונה כאילו נחלשת ונעלמת. בהתיעצות ריאשונה נאמר לי כי יכול להיות שהדריוור אינו מעודכן לאחר חיפושים רבים לא נמצא דרייוור או פירם וואר לDVD יש רעיונות או עצות נוספות למישהו? :s05:
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ברשותי פנטים 3 1000 (מספיק לצרכים שלי ועובד טוב מאוד) אני כבר כמה זמן מנסה להוסיף הארדיסק נוסף שיש לי, הבעיה שניסיתי את כל האפשרויות של שינוי הג'אמפרים בשניהם והוא תמיד מעלה לי את ההארדיסק השני, וזו בעיה מכיוון שיש גם עליה מערכת הפעלה, ואני לא יכול לפרמט אותה כי יש שם חומר שאני צריך. יאך ניתן לפתור זאת ? השאלה השנייה זה לגבי צורב דיוידי, אם מישהו יכול לתת קישור או פירוט של התכונות שיש היום בצורבים, מכיוון שהבנתי שיש מס' תכונות לצורבים, ובכל דגם יש מס' תכונות שקיימות וכאלו שלא, אני רוצה לדעת פשוט איזה תכונות מכל אלו שיש חשובות בשילי, וכך לבחור את הצורב דיוידי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה אם אני מבצע צריבה של מוסיקה, המחשב מראה לי שהכול תקין, אבל בפועל הוא לא צרב כלום? מה ההבדל בין צריבה של disc at once ל-track at once?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
קניתי WD 250 וחיברתי למחשב. הביוס מזהה את ההארדיסק, הוינדאוס גם. אבל כשאני מגיע למחשב שלי - הוא לא מופיע. במאפיינים של הכונן החדש, בלשונית Device Usage אני לא יכול לבחור בשום אפשרות והשורה נשארת ריקה. יש לציין שיש לי עוד 2 HD שמחוברים למחשב: WD 250 (דגם זהה למה שקניתי) WD 40 **עריכה: הבעיה נפתרה. הפתרון נמצא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207814.0 אפשר למחוק את ההודעה או להשאיר לצרכי חיפוש**
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אתמול שלחתי את המחשב לתיקון מהחנות שקניתי ממנה כי ההארד דיסק שלי הלך קאפוט. maxtor250gb 7200rpm 16mb buffer החליפו לי אותו והוא עדיין במסגרת האחריות, הקטע הוא שהחליפו לי אותו בהארד דיסק של seagate שגם הוא 250GB כי אמרו שאין להם את ההארד דיסק הקודם במלאי, להשאיר אותו אצלי? אני צריך תשובה דחוף!!! האם אני צריל להפעיל את האחריות ולקבל את הדגם הקודם אבל חדש?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי WINXP SP2, כבל 80 PIN לוח: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) zzzzz דיסקים: MAXTOR 6 L020J1 SCSI Disk Device (20 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) zzzzz WDC WD80 0JB-00FMA0 SCSI Disk Device (74 GB)zzzzz ומצ"ב עוד קצבים רלוונטים. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
זהו צורב 48X24X48 ובאפר 8 מגה שאני יכול להשיג ואני מתלבט אם להתקין אותו בנוסף ל-3540 שיש לי. אם למישהו יש/היה נסיון איתו ויכתוב חוות דעת, אני מאוד אודה .
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם תיקיה בפנים אבל הוא פשוט מזהה את הדיסק אבל אין בו כלום שאני פותח דיסקים אחרים גם של סילבר ליין הוא מזהה..איך יכול להיות? זה ממש חשוב! תודה לעוזרים! עריכה: הוא מזהה אותו בכלל כCD ושהוא WRITEABLE למרות שיש עליו תיקיה של 1 ומשהו גיגה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-