אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. תכננתי לבחור לו את הWD2500KS שאני יודע שיש אותו להרבה אנשים פה והם גם מרוצים ממנו. אבל דבר מוזר קרה לי שנכנסתי לאתר של WD, הדגם הזה בכלל לא מופיע באתר שלהם, למיטב הבנתי הם מחליפים את הסדרה של KS בAAKS. אז השאלה שלי היא אם למישהוא יש מושג מתי יתחילו למכור את WD2500AAKS בארץ? וגם אם בכלל שווה לחכות לו, זאת אומרת האם הWD2500AAKS יותר טוב מהWD2500KS. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח שיהיה שקט מאוד ושיחזיק כמה שיותר שנים.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם תיקיה בפנים אבל הוא פשוט מזהה את הדיסק אבל אין בו כלום שאני פותח דיסקים אחרים גם של סילבר ליין הוא מזהה..איך יכול להיות? זה ממש חשוב! תודה לעוזרים! עריכה: הוא מזהה אותו בכלל כCD ושהוא WRITEABLE למרות שיש עליו תיקיה של 1 ומשהו גיגה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
האם יש שוני בתהליך ההתקנה של ווינדוס כאשר משתמשים בכונן SATA ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/262/11
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
1. מה אני צריך לבדוק? 2. (ואין לי דרייברים שלו) הוא לא אמור לזהות לבד?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
להלן קישור להשוואה, זו השוואה קצת ותיקה (5 ימים) אבל לא כל אחד מסתובב ב CDFREAKS ולכל השואלים לגבי יתרונות וחסרונות FW לא רשמי, להלן נקודות הבעד ונגד שהועלו (והאמת שגם בפורום פה הוזכרו לא מעט): Positive (Dees modified firmware): -------------------------------------------------------------------------------- Burns specific media at higher speed Burns specific media with better quality The firmware is often updated AUTO Bitsetting on DVD+R/R9 DL media RPC1 Removed read/rip lock on DVD-Video Unsupported media can be supported in modified firmware Negative (Dees modified firmware): -------------------------------------------------------------------------------- vo…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני בא לעשות דיסק הפעלה של התוכנה נורטון גוסט ופתאום נזכרתי שאין לי כונן דיסקטים במחשב. אני עכשיו קונה(כמה זה עולה 40-50 שקל??) ואם אפשר מדריך או הסבר קצר איך מחברים(רק הכבלים הכוונה, לא החיבור למארז) את זה למחשב. תמונות יעזרו. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז, אני אשתדל לדייק. קניתי לפני כמה חודשים כונן קשיח (300 GB) חדש של Western Digital: Western Digital WD3000JB IDE אם זה משנה משהו. לאחר שחיברתי אותו למחשב גיליתי שצריך היה לפרמט אותו דרך "ניהול הדיסקים". הדבר נעשה והכונן החל את חייו אצלי לאחר חודש בערך פירמטתי את המחיצה של הווינדווס, היה פשוט הרבה בלגן. ולהפתעתי גיליתי שלא ניתן לגשת אל המידע השמור בכונן החדש: || || כמובן שאין מצב בחיים שאני אפרמט אותו, מתוך 280 ג'יגה זמינים שלו, 200 ג'יגה פחות או יותר היו תפוסים. לרגע לא חשבתי לפרמט אותו. בניהול דיסקים זה מה שמופיע: וזה מה שמופיע בPartition Magic: עברו כמה חודשים מאז, לא היה לי זמן לנסות לסדר את העניין. אז הכונן היה כבוי עד עכשיו. הרצתי…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח בנפח 40 גיגה ואין לי מה לעשות איתו לכן החלטתי לקנות מארז חיצוני. אבל אין לי מושג איזה מארז היה הכי טוב. איזה מארזים אתם מציעים לי בתקציב עד 200 שח?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני עם וויסטה 64bit ולפי החישובים שלי צריך להיות לי 15GB פנוי בC וזה אומר לי שיש רק 3GB עכשיו אני ניכנס לC מחפש מחפש ולא מוצא שום דבר שלוקח לי כולכך הרבה מקום 2.58GB Free of 48.8GB אין חיפשתי עם תוכנות ואין שם משהו ששוקל כולכך הרבה איך אפשר לסדר את זה תודה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
עודכן Firmware אני חושב שהפורמט הוא DVD-R כך שאין סיבה שלא יקרא את זה... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אתם יכולים להפנות אותי בבקשה למבחני ביצועים של שני כוננים קשיחים שבוצע בינהם RAID 0 ? יש לי שני כוננים קשיחים של WD דגם 80 GB כל אחד חיבור SATA זיכרון מטמון 8 MB (של ה HD) היום אני עובד בתצורת RAID 1 ואני שוקל לבצע מעבר ל RAID 0 , השאלה שלי היא האם נושא שיפור הביצועים הוא דבר מוכח ויש עליו בסיס ? לכן אני מחפש מבחני ביצועים בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
צריך 320GB-חצי טרה. USB2. עד 400 שקל. איך המייבוק של WD? יש עוד המלצות?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
לאחר חיפוש אין סופי לצורב חדש למערכת החדשה שתבוא בקרוב גיליתי שהצורבים של לייט-און מצויינים. אך מאחר ולא מצאתי את הדגם האחרון שלהם בארץ, הSHM-165P6S, התבאסתי והתחלתי לחפש צורב אחר. אתמול לאחר שיטוט ברשת, מצאתי משו מעניין, שסוני DW-G120A הוא בדיוק אותה גברת בשינוי אדרת. עשיתי CrossFlashing לקושחה של הלייטאון, והרי לי צורב מהטובים בשוק. הצורב מבצע צריבות מצויינות עם סריקות של 97-99, פשוט תענוג. הוא אוהב מדיות איכותיות, מי לא :-) כולל המון פיצ'רים שאין לאף צורב אחר : 1. HyperTuning : לומד את איכות הצריבה על דיסקים נחותים, ובכך הופך את הצריבה להרבה יותר טובה (שיפור של SoildBurn של BenQ) 2. OverSpeeding : אפשרות לצרוב על כל מדיה שנרצה באיזה מהירות שנרצה, אפילו שהמדיה לא מיועדת…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני מעונין לרכוש כרטיס זכרון לPSP , השאלה שלי היא כזאת במה כדאי להשקיע יותר בכרטיס מהיר של 2 ג'יגה או בכרטיס רגיל של 4 ג'יגה? הנה הקישורים לכרטיסים שאני מתלבט בינהם : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=179 http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=184 כמו כן האם המהירות כן תשפיע או שעדיף לקחת יותר זכרון וההבדלי מהירות הם דבר זניח שאני לא ארגיש במהותו.... תודה מראש וחג שמח, גל. נ.ב. החנות נמצאה בזאפ היא פשוט אחת הזולות ... והיא בת"א (היו גם ביקורות טובות - אבל כולנו יודעים שהן לא משקפות כ…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
-
אם בכלל יש כזה דבר, איזה דגמים יש? אין לי כבר מקום לאחסן דברים במחשב ואני גם לא רוצה להעמיס על הספק שלי. תודה רבה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הי, היום יש לי מחשב די ישן עם הארד-דיסק Maxtor DiamondMax 80GB 7200RPM ATA133. אני מתכוון לשדרג מחשב, שיכלול בין השאר את הכונן Western Digital WD5000KS עם ממשק SATA2. אני ישמח להיות מסוגל לנצל את ה 80GB שכבר יש לי בנוסף ל 500GB החדשים- זה אפשרי לחבר את הכונן הישן (ATA) ואת הכונן החדש (SATA2) בו"ז ? איזה חומרה נוספת צריך כדי שזה יפעל? האם הכנסה של הכונן הישן תפגע בביצועים של הכונן החדש או של רכיבים אחר במחשב?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
NVME GEN4 X4 1TB מהירות קריאה 7300 קריאה כתיבה 6600 דווקא במותגים המוכרים המהירות היא נמוכה כמו GEN3 עד 3000 הוא גם זול עולה 335 שקל
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי ארד דיסק רגיל עם קופסא חיצונית בחיבור USB איך אפשר לסגור את הארד דיסק בצורה נכונה? אני מנתק את הUSB בצורה בטוחה בווינדוס, ואז מה? הארד דיסק עדין מסתובב... והדרך היחידה לסגור אותו היא פשוט לסגור לו את החשמל מהקופסא? האם זה בטוח???
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי צורב lg שתומך ב- lightscribe ורציתי לשאול לגביי זה כמה שאלות . 1. מה זה בעצם lightscribe למה אנשים משתמשים בזה? 2.איך אני עושה שזה אכן יצרוב לי תמונה על הדיסק? (יש איזה תוכנה שעושה זאת, אולי ה- nero תומך בזה)? 3.והאם כל דיסק אני יכול לצרוב איתו? לסיכום הכי טוב עם יש לך מאמר בעברית בנושא הזה אני מאוד יודה לכם....!!! בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
שלום לכם!!! יש לי שאלה בקשר ל-dvd מה זה + ו.. - מה זה אומר? אני יודע שיש דיסקים של + דיסקים של - מה זה בעצם? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי שני כבלים IDE אחד אם גידים גסים (עבים) ואחד אם יותר גידים אבל דקים יותר . השאלה אם יש עבדל בניהם ? הכבל אם הגידים הדקים מהיר יותר ?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-