אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי ThinkPad x20 מסרב לזהות דיסק קשיח חיצוני WD Passport (במחשבים אחרים אין בעיה). במקום זה הוא מעביר לי הודעה שאם היה לי חיבור usb 2.0 החיבור היה מהיר יותר. איך מתגברים על זה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לכם מושג מתי יגיעו הארדיסקים האלו לארץ ? לפחות של SEGATE. Barracuda® 7200.11 ST3500320AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive ויש את הדגם עם ה 16MB ST3500620AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 16MB Cache Hard Drive אני חייב ארדיסק חדש ואני רוצה לקנות את הכי הרבה לזמן זה, הבעיה זה האם לחכות, והאם יירדו המחירים.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת מידע על פעולתו של כונן קשיח, האם הכתיבה על הפלטה מתבצעת כפי שצריבת דיסק מתבצעת כלומר מהעיגולים הפנימים כלפי חוץ? איפה על הדיסק הקשיח מאוכסן הMBR? האם זו הטבעת החיצונית בפלטה או הפנימית? תודה מראש, לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות צורב DVD וראיתי שהצורב הנ"ל נמכר ב KSP. מישהו מכיר או יודע פרטים על הצורה הנ"ל ומה ההבדל בינו לבין 4167B. מכיוון שכמה שחיפשתי לא הצלחתי למצוא שום פרטים על הצורב הזה ולא סקירה. אפילו באתר של LG לא מצאתי פרטים שזה נראה לי מדאיג... תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, עד היום עבדתי במחשב עם wd200GB JS שהיה מפוצל לשני כוננים: C:, D:. קניתי דיסק קשיח חדש בנוסף לישן (wd250YS), והשאלה שלי היא אם אני יאחד בין כונני C: וD:, האם הביצועים השתפרו או שאין הבדל ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש דיסק קשיח חיצוני לגיבוי. חובה שיהיה לו לפחות חיבור של USB2, והנפח לפחות 500GB. רציתי נורא לקנות את Western digital my book world edition שיש לו כרטיס רשת ואז כל המחשבים בבית יכולים להשתמש בו, אבל ראיתי שהוא קיבל ביקורות גרועות. על מה אתם ממליצים, והאם יש כונן עם כרטיס רשת ברמה גבוהה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מקוה שהגעתי לפורום הנכון ואם לא אנא הפנו אותי: מזה חודש אני משתמש בזכרון נייד usb משולב בנגן mp3 רדיו וטייפ מנהלים.לפני מס' ימים במהלך נסיון להדלקת הנגן קיבלתי הודעת starting על המסך וזהו...המכשיר תקוע על המצב הזה .כל הפעולות שביצעתי ע'מ להחלץ ובכלל זה החלפת סוללות,חיבור למחשב והתקנת דייבר מחדש וכו' לא הזיזו לו. הוא נותר בשלו.המחשב אינו מזהה את החומרה.כיוון שהמכשיר נקנה בחו'ל אז אין ספק לפנות אליו ולכן אני תלוי בעזרת אנשים טובים...תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני מעוניין או ב750GB או ב 1TB , לפי בדיקה התקציב שלי מאפשר לקחת את ה TB1 אבל אני לא יודע אם הוא בעייתי ,משתלם, בעל אורך חיים קצר משאר הדיסקים, רועש(נושא רגיש אצלי) ובגלל זה פתחתי את הדיון הזה, שתעזרו לי לבחור את מה שאתם, בעלי הידע , הייתם לוקחים. לילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי HD מדגם WD3200AAKS שמחובר במארז חיצוני של THERMALTAKE MAX 4 ,ומחובר למחשב דרך USB\ESATA,רציתי לדעת כיצד אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו בזמן שהוא עובד בתוך המארז?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, איך אני יודע שהוא תומך בדיסק קשיח חדש SATA2? (אני לא יכול לדעת מה הלוח אם שלי...המחשב מת)
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת WD3200KS, האם הייתם ממליצים במקום לקחת דיסק עם NCQ? לפי מה שהבנתי מ-WD, רק דיסקים של 400 ו-500 תומכים בזה, זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש דיסק קשיח חיצוני של Western Digital עם חיבור eSATA . קישורים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=522944 http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 רציתי לשאול: - בשביל לחבר את הכונן הזה למחשב אני צריך חיבור eSATA במחשב. השאלה שלי אם לקנות בקר שהוא כרטיס pci עם יציאה, קישור: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=A-183〈=heb&cart=11967562144839980 או כבל המתחבר לחיבור ה-SATA הפנימי של המחשב, קישור: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SATA2eSATA-INT2&cart=11900768041500477〈=heb או שאם יש לכם משהו אחר להציע לי אני אודה לכם. - כמו כן הערכה שמקבלים עם הכונן לא כוללת כבל לחיבור למחשב. למישהו יש קישור איפה אני יכול למצוא כבל …
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות עוד הארד דיסק כי נגמר לי המקום.. עכשיו ההארד דיסק הוא SATA2. אין לי מושג אם הלוח שלי תומך בזה.. יש לי לוח של EpoX 8KDA3J. ובטוח יהיה לי עוד סלוט וכבל להארד דיסק נוסף.?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם יש צורב עדיף על זה: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA עולה כ-200 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי 2 HDD של WD מדגם 500AAKS. על אחד מהם התקנתי את המערכת הפעלה (חילקתי אותו לשתי מחיצות), והשני היה במחשב אחר ואין עליו שום מערכת התקנה או מחיצות. כשאני נכנס לComputer Management אני רואה אותו בצבע סגול ורשום שהוא 100% פנוי. הקטע הוא שהמחשב מזהה אותו אבל לא מופיעה לי שום מחיצה בWIN. אני לא יודע איך אני אמור להפעיל אותו, בביוס הוא גם מופיע. [הלוח הוא ASUS rampage formula ואין לי מושג אם אני צריך להפעיל RAID ואולי זה יעבוד (אני גם לא ממש יודע איך להפעיל :-X)] *הHD פועל טוב במחשב אחר שאליו הוא היה מחובר קודם לכן* למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש, טל.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אחרי קריאת ההמלצות פה אני חושב על לקנות הארדיסק של WD 320GB SATA2 16MB האם לוח אם ASROCK 945G-DVI בן שנה יתמוך ב16MB? והאם אני יכול (ואיך אני יכול) להעתיק את תוכן ההארדיסק הישן שלי לחדש ואח"כ פשוט להחליף ביניהם כדי שאני לא אצטרך להתקין שום דבר מחדש? (אני מתכנן לעבוד רק עם ההארדיסק החדש,את ה160GB אני אנתק מהמחשב)
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
קנינו לאחותי מחשב חדש. דיסק קשיח ווסטראן דיגיטל עם סאטא רייד 2. בסרגל שלמטה (איפה שהסטארט) מופיע הסימן של ניתוק חומרה באופן בטוח, ושם מופיע הדיסק הקשיח. ככה זה אמור להיות?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, אני יודע שכשמוחקים קבצים הם נשארים על ההארדיסק.. השאלה שלי היא איך, לאחר שמחקתי את הקובץ, לעבור על כל ההארדיסק ולמצוא את הקבצים שאני רוצה להסיר למצמיתות(לכתוגב עליהם משהו)? יש תוכנה שעושה את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
בדיסקים החדשים של הצריבה של 25 ג'יגה יהיה אפשרות למחוק ולצרוב שוב או חד פעמי? כמו זה למשל http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=783&cat=1
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
ומצאתי כ 20 דיסקים שרשום עליהם DVD-RAM 9.4G TYPE 4 DISK REMOVABLE DOUBLE SIDE / REWRITABLE PANASONIC יש למישהו מושג אם זה שימושי ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
משום מה ישנו מנהג מגונה בעולם החומרה להוציא משימוש מוצרים שעובדים מצוין. יש לי צורב DVD של NEC מלפני שנתיים בערך. הבעיה היא שהצורה הנ"ל צורב עד מהירות X8, ועושה רושם שהדיסקים שנמכרים היום הותאמו לעבודה עם צורבים שצורבים לפחות X16. אני הנחתי שכשכתוב על מדיה לצריבה X16 הכוונה היא שניתן לצרוב עד מהירות מקסימלית של X16, אבל בפועל הצורב שלי לא מצליח לצרוב על המדיות האלה, ואני מניח שזו הסיבה (ניסיתי כבר 2 סוגי מדיות מוכרות). למה הם עושים לי את זה? :'( איפה אני משיג DVD +-R X8?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם תיקיה בפנים אבל הוא פשוט מזהה את הדיסק אבל אין בו כלום שאני פותח דיסקים אחרים גם של סילבר ליין הוא מזהה..איך יכול להיות? זה ממש חשוב! תודה לעוזרים! עריכה: הוא מזהה אותו בכלל כCD ושהוא WRITEABLE למרות שיש עליו תיקיה של 1 ומשהו גיגה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי עוד ארדיסק איטי של מאקסטור 120GB ישן חיבור ATA השאלה היא כזו אם אני ישאיר אותו המחשב היה איטי? (כי הארדיסק איטי) והווינדוס היה ב250GB החדש... ואם אני ישאיר אותו אני יוכל לעשות RAID וזה יעשה את המחשב מהיר יותר? הלוח אם שלי של גיגהבית GA-965P-S3
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה אני צריך לבדוק? 2. (ואין לי דרייברים שלו) הוא לא אמור לזהות לבד?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני בא לעשות דיסק הפעלה של התוכנה נורטון גוסט ופתאום נזכרתי שאין לי כונן דיסקטים במחשב. אני עכשיו קונה(כמה זה עולה 40-50 שקל??) ואם אפשר מדריך או הסבר קצר איך מחברים(רק הכבלים הכוונה, לא החיבור למארז) את זה למחשב. תמונות יעזרו. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-