עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. http://www.cdfreaks.com/article/262/11

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. יש לי שני דיסקים WD 250 SATA ממחשב ישן. רוצה לחבר כל אחד מהם למארז חיצוני, אם אני מבין נכון, הכי מהיר יהיה אם גם המארז החיצוני תומך בחיבור SATA. הייתי שמח שלמארז יהיה גם אפשרות להתחבר ל-USB במידה ואקח אותו איתי למחשב שאין בו חיבור STA. אשמח לקבל המלצות למארז כזה. ראיתי שיש גם סוג של מגירות, שאם הבנתי נכון אפשר לחבר ולנתק להם דיסק בזמן שהמחשב עובד, אשמח לשמוע גם את דעתכם על קופסא כזו. תודה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by CoolBoy,

מישהו יכול להביא לי אתר אמין שאפשר להגיע לחנות שלו ולקחת או להזמין אבל אתר אמין אני צריך צורב DVD טוב וזול . כמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  4. יש לי צורב dvd חיצוני והלך לו הספק כוח,כמה עולה להחליף ספק כזה ואיפה ניתן לקנות אחד כזה?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  5. יש לי כונן 250 ג'יגה (SP2504C) ואני רוצה להוסיף 250 ג'יגה או 320 מסדרת AAKS בנוסף על מה שיש לי. האופציות הן: א. לקנות כונן של 500 במקום מה שיש. ב. לחסוך 200 ש"ח ולקנות כונן של 320 ולהוסיף למה שיש. עכשיו השאלה שלי היא האם האפשרות השנייה תהיה פחות טובה מבחינת ביצועים.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by מא*ר לו*,

כותרת )))) תקציב אממ גג גג גגג 200 מFOXPC..(עם משלוח) הASUS נירא לי נחמד : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=888 וגם הסמסוננג http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1081 מה אתם מציעים? ועם אפשר בבקשה הסבר .יעני במה הוא יותר טוב מאלה שהצעתי נגיד הסמסנוג קות לי בכלל המחיר וגם זה לא NEC אז מה איכפת חח עריכה: SATA/2 למקרה שלא אמרתי עריכה: ראיתי את האשכול למעלה בנעוץ צורבים המומלצים שמתי לב שהסמסנוג מומלץ רק להיות בטוח זה אותו אחד כן?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by A_D,

יש לי דיסק קשיח בנפח 40 גיגה ואין לי מה לעשות איתו לכן החלטתי לקנות מארז חיצוני. אבל אין לי מושג איזה מארז היה הכי טוב. איזה מארזים אתם מציעים לי בתקציב עד 200 שח?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. אני מחפש מדריך,רצוי מאוייר או וידיאו של הרבה ופירוק כוננים מPC יש כמה כוננים שאני רוצה לפרק ולחבר למחשב אחר ואני לא יודע איך תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  9. השאלה בכותרת תודה. נ.ב. - ביצעתי חיפוש והתוצאות הראו תרדים מאוד ישנים (2001-2) שזה לא רלוונטי לגבי.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by i022052,

הכל התחיל בבעיות ב windows ניסיתי להעלות ghost וזה לא הלך ניסיתי להתקין windows ואני מקבל הודעה שהוא לא מוצא את הדיסק הקשיח מישהו יודע מה הבעיה? נתקל בה בעבר? דיסק SATA מעבד AMD 2 partitions

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by roni18,

מקוה שהגעתי לפורום הנכון ואם לא אנא הפנו אותי: מזה חודש אני משתמש בזכרון נייד usb משולב בנגן mp3 רדיו וטייפ מנהלים.לפני מס' ימים במהלך נסיון להדלקת הנגן קיבלתי הודעת starting על המסך וזהו...המכשיר תקוע על המצב הזה .כל הפעולות שביצעתי ע'מ להחלץ ובכלל זה החלפת סוללות,חיבור למחשב והתקנת דייבר מחדש וכו' לא הזיזו לו. הוא נותר בשלו.המחשב אינו מזהה את החומרה.כיוון שהמכשיר נקנה בחו'ל אז אין ספק לפנות אליו ולכן אני תלוי בעזרת אנשים טובים...תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. ובמחשב שלי במקום שיהיה כתוב כונן dvd-rw כתוב dvd-ram והוא לא מצליח לצרוב זאת בעיה בצורב שהוא מזוהה ככה או שהתקנתי לא טוב

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by galz,

קנינו לאחותי מחשב חדש. דיסק קשיח ווסטראן דיגיטל עם סאטא רייד 2. בסרגל שלמטה (איפה שהסטארט) מופיע הסימן של ניתוק חומרה באופן בטוח, ושם מופיע הדיסק הקשיח. ככה זה אמור להיות?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by d-undertaker,

לוח שלי 8S648FX-RZ יש עליו ריבוע אדום שכתוב לידו SATA 0 SATA 1 אז איזה הארדיסק אני צריך? שיהיה כמה שיותר גדול , תקציב בערך 250 , תלוי בכדאיות... תודה!!

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  15. הוספתי HD SATA ממחשב אחר שלי שם היה מותקן כמקום איחסון ולא לקבצי מערכת.. העברתי אותו למחשב אחר שבו כבר מותקן HD SATA אחד בכדי שאוכל להשתמש בכל החומרים שצברתי . המחשב החדש אני רואה את הHD במנהל החומרה אך אינני רואה אותו במחשב שלי. ניסיתי לראות מה קורה איתו בPartitionMagic ושם הוא מופיע כדיסק דינמי ואי אפשר לעשות איתו כלום מה עושים ? אני לא רוצה לעבד את מה שיש בו

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. שלום לכולם. אני לא מצליח לגרום ל raid 0 לעבוד עם vista הורדתי דרייברים שאמורים להראות את הכונן ועוד הרבה אחרים שלא עבדו זה שעבד בסוף הראה לי את 3 הדיסקים המחוברים שלי ( כל אחד של 200gb) אבל הוא נתן לי error משהו עם ה volume של המחיצה לא תקין או משהו כזה מישהו הצליח להפעיל raid 0 go עם dfi nf4 ultra-d תחת ויסטה? אם כן, עם איזה ביוס, ועם איזה דרייבר..? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. Started by PCguy,

האם יש שוני בתהליך ההתקנה של ווינדוס כאשר משתמשים בכונן SATA ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. Started by RobiNooB,

מה ההבדל בין המינוס ל+ והאם יש דיסקים שהם DVD-R DL בלבד ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. היי לכולם. במחשב שלי יש כונן 160GB של WD, אני רוצה לצרף לו כונן 320GB גם כן של WD כנראה במערך RAID0. עכשיו יש לי בכונן מספיק דברים, ומערכת הפעלה שעברה הרבה התקנות והגדרות. האם אני חייב למחוק את התוכן שבה? אין אפשרות להעביר את הווינדוס שלי כמו שהוא עם כל שאר הקבצים? ברור לי הרעיון שהכונן RAID יהיה בגודל 160GB אבל השאלה היא מה יקרה ל 160GB הנותרים בכונן הגדול? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by dd7,

1. מה אני צריך לבדוק? 2. (ואין לי דרייברים שלו) הוא לא אמור לזהות לבד?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. קיבלתי לפני כמה ימים צורב DVD חדש NEC ND3550 ראיתי באיזה אתר FIRMWIRE להורדה...אין לי מושג מה זה אם מישהו יוכל להסביר לי ולהמליץ מה להוריד אני אודה לו מאוד http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  22. משום מה הוא מזהה את האינפורמציה בפנים כ-RAW. כונן שחבר הביא בשביל להקים מחיצה , אבל אפילו שניסיתי את כל הג'מפרים, רק באחד מהם הווינדוס זיהה אותו אבל ללא האינפורמציה-כאילו שצריך לפרמט. קראתי קצת פה וראיתי שב XP זה לא משנה עם FAT32 או NTFS...

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by dor700,

יש לי שני כבלים IDE אחד אם גידים גסים (עבים) ואחד אם יותר גידים אבל דקים יותר . השאלה אם יש עבדל בניהם ? הכבל אם הגידים הדקים מהיר יותר ?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by lisly,

אני מדבר על מדיות הDVD של RItek ...

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  25. שלום, אחרי קריאת ההמלצות פה אני חושב על לקנות הארדיסק של WD 320GB SATA2 16MB האם לוח אם ASROCK 945G-DVI בן שנה יתמוך ב16MB? והאם אני יכול (ואיך אני יכול) להעתיק את תוכן ההארדיסק הישן שלי לחדש ואח"כ פשוט להחליף ביניהם כדי שאני לא אצטרך להתקין שום דבר מחדש? (אני מתכנן לעבוד רק עם ההארדיסק החדש,את ה160GB אני אנתק מהמחשב)

• 1 תגובה
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים