עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אשמח לקבל המלצות ;D

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. לפי הכתבה: Global HDD capacity expected to be restored to 80% in 1Q12 תיקון קטן שבכתבות אחרות שכחו לציין אותו. כוננים קשיחים הולכים לקבל התייקרות של 30-40 אחוז ממחיר של הכוננים לפני השיטפונות. הפעם עקב מחסור\התייקרות של חומרי גלם. לדעתי הניסוח היה אמור להיות שמחירי הקשיחים ירד בסוף 2012 למחירי 130-140 אחוז ממה שהם עלו לפני השיטפונות. הSSD נראה יותר ויותר "משתלם" למי שמתלבט בין תוספת ביצועים למקום אחסון בזמן האחרון. לפי הכתבה, בגלל השיטפונות הקשיחים היו צריכים לעלות ב110% ומה שבפועל יצא שמחירם הוכפל ואף שולש. נראה עד כמה הם יוכלו לתרץ אותנו במחסור בקשיחים, וסיבות חדשות בשביל להשאיר את מחירים שלהם כמו שהם. כנראה המצב הזה נוח, עד כמה שזכור לי הדו"ח הכספי של החברות …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. "אזהרה": עידכון קשוחה של סמסונג PRO 850 משבית את הכונן (נראה שמדובר בגרסא : "EXM02B6Q ", גם אם היא הוסרה מהאתר שלהם לא ממליץ למהר לעדכן גרסאות בעתיד). לא ראיתי כתבה/פוסט שנפתח בנושא,אז חשבתי להזהיר אותכם מראש. פרטים נוספים: (הקישור מכיל עוד קישורים לעוד פורומים) http://www.theregister.co.uk/2015/02/26/samsung_850_pro_ssds_getting_borked_firmware https://tweakhound.com/2015/02/24/samsung-pulls-latest-ssd-firmware/ http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2421585&page=2 http://www.guru3d.com/news-story/after-samsung-840-evo-issues-now-the-850-pro-has-issues-too.html http://www.tomshardware.com/s/samsung+850+pro+ssd+corrupted+firmware+fix+read/ קבוצת פייסבוק על נושא…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

היי! יש לי שני כוננים של 250GB SATA II 16MB. אני רוצה לחבר אותם ברייד 0 , יכול להיות שאני טועה במונח, הכוונה היא שמערכת ההפעלה תזהה אותם כהרדיסק אחד של 500GB ותכתוב לשניהם. אני מודע לסיכונים אז בו נחסוך מראש אזהרות. אני רק רוצה לדעת איך עושים את זה, אני מניח שזו הגדרה דרך הביוס, יש לי ASUS A8N SLI PREMIUME ואני יודע שהוא תומך ברייד השאלה מה אני מגדיר ואיך מחבר פיזית. תודה!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  5. אני קראתי באתרים באינטרנט ובפורום פה על זה שאפשר לעשות קרוס פלאש לH10A מה פירמוויר המקורי שלו (JL04) לפירמוויר של H10N שהוא JL11. הצורב היה בן כמה ימים יחסית אבל התלהבתי ולא היססתי לעשות את זה, אפילו שזה מבטל את האחריות. צרבתי מספר דיסקים ומסתבר שהם כולם דפוקים. כניראה בגלל שהם לא איכותיים אבל הם עבדו ליפני הקרוס פלאש. חיפשתי מלא זמן איך להחזיר את הפירמוויר המקורי של הצורב ומצאתי. :] החלטתי שאולי יש עוד אנשים כמוני שמחפשים אז החלטתי לכתוב את זה. אני לא אחראי לכל נזק שיגרם. אז ככה, בגלל שבעידכוני הגירסא של LG יש דבר שבודק את הגירסא המותקנת כבר בצורב זה לא נותן "לעדכן" אחורה. וזאת הבעיה שכולנו בעצם ניתקלנו בה (יותר נכון כל מי שניסה לעדכן אחורה). וכאן בא לעזרתינו הפירמוויר…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  6. שלום לכולם, ברשותי לוח אם MSI x99a gaming pro carbon. ללוח זה יש סלוט m.2 יחיד. רציתי לשאול את דעתכם לגבי אפשרות להקמת RAID 0 כאשר כונן אחד בסלוט m.2 הקיים ואילו השני בסלוט pcie על גבי כרטיס מתאם m.2 ל pcie. האם הדבר אפשרי ? אשמח לשמוע את דעתכם,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עם חיבור FIREWARE משהו טוב ואמין

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by zion561,

האלן חברים אני לא יודע עם אפשר לדבר על זה "השגתי"משחק לXBOX והוא שוקל 7.5 גיגה ומתי שאני בא לחלץ תקבצים דרך WINRAR הוא רושם לי 1:שאין לי מספיק מקום=אחרי שהשגתי תמשחק עוד נשאר לי בערך 12 גיגה פנוי .. לא מבין א תזה 2:שאני לא יכול לחלץ יותר מי 4.5 גיגה מה אני עושה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by OFIRLEVY66,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE LG GSA-H44 DVDRW X18 LIGHTSCRIBE איזה מבין הצורבים הנ"ל עדיף מבחינת איכות תמונה על הדיסק ובכל איזה מהם טוב יותר? או שאתם ממליצים על משהו אחר

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  10. אני מאוד רוצה תUSB של ה64 גיגה אבל זה יקר ברמות יש כוננן שהוא אולי לא בגודל ש HD מומצע אבל כן מספקים כמו גודל מכובדת? חשוב שיהיה ממושק עם MAC ולא USB כמובן עד 350 שקל

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. http://www.bhphotovideo.com/c/search?Ns=p_OVER_ALL_RATE|1&ipp=100&ci=6543&N=4294542383+4291237751+4291116701+4291227156+4289950565+35+4294949651+4253041063&srtclk=sort אני צריך טרה, סמסונג ווסטרן דיגיטל וסייגיט יודועים כהכי טובים.. ולעתיד תמיכה של USB3.. איזה מהם הכי טוב או הכי עדיף?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by Radeon38,

היי חברים העלתי את הבעיה באתר השכן ולא נתנו לי פיתרון אז אני מתייעץ איתכם. ובכן זה הסיפור... ברשותי בקר פרק 5 עם קושחה של LSI כדי שיעבוד עם חלונות XP. עד עכשיו הוא עבד רק עם שני רפטורים בתצורת רייד 0 למערכת הפעלה. לפני שבועיים..כן שבועיים !!!.רכשתי 3 כונני סמסונג F3.התקנתי את התוכנה של LSI לניהול הבקר ויצרתי דיסק וירטואלי וחילקתי אותו ל-2 במיקרה X או פשוט ללא חילוק במיקרה Y. בשני המיקרים הכונן ראשון של שני הרפטורים ניקרא VD 0 ואילו מה שנוצר משילוב הכוננים החדשים ניקרא VD 1 ו - VD 2 בהתאמה. משום מה אחרי סיום ההגדרות ברגע שאני מאתחל את המחשב הבקר פוסח על ה VD 0 (ששם יש לי את המערכת הפעלה ) וקופץ יש ל VD 1 או 2 שהם ריקים מתוכן וטוען שאין מערכת הפעלה על המחשב וכותב לי - in…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by Tchr0,

יש לי כרטיס Micro SD של סנדיסק [של סמסונג e250] הוא בא עם מתאם כזה שמכניסים אליו את הMICRO והוא הופך ל SD עכשיו יש לי מתאם SD לUSB למחשב, חיברתי ביניהם [המיקרו לSD למחשב] והמחשב לא מזהה את זה. כשאני מנסה לפתוח את ה removable disk ב''מחשב שלי" הוא עושה לי "please insert a disk into drive H" וזה מוכנס והכרטיס עובד בפלאפון. כמו כן אין בעיה עם הUSB כי הוא עובד עם מתאם אחר [sD לminiSD]. למה אני לא יכול להעביר קבצים אל/ מהmicro SD ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by אסף ב,

שלום שלשום קניתי כרטיס USB 3 מהדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=4&gid=1010&sgid=1012&pid=1155&psn=&lid=1&leg=0 חברתי אליו את הWestern Digital My Book Essential 1T שלי והתחלתי לקבל בבעיות מוזרות: הHDD מידי כמה שניות\דקות מפסיק לעבוד ויש מעין דיליי כזה (רואים את זה בתקיעות אם אני צופה בסרטים מהדיסק או טיקים בגרפים של הPerfmon) מישהו מכיר בעיה כזאת? הכרטיס מחובר לPCI Express x1 והלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA78LMT-S2 חוץ מזה, הHDD עובד טוב אם הוא מחובר לUSB 2

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by _xyz,

הוא נחשב לאיכותי? יש דגמים יותר איכותיים בחיבור IDE במחיר של 100-200 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by LiorBracha,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H יש בו רק 2 כניסות SATA3 וכרגע מחוברים אליהן SSDּ ו HDD, אני חושב על לקחת את ההארד שיש לי כרגע במחשב ולהעביר אותו לSATA2 ולהביא דיסק קשיח נוסף של 3 טרה של סיגייט. האם זה אפשרי מבחינת חיבורים ותאימות לאחור? כשאני קונה דיסק נוסף אני צריך לקנות כבלים או שזה חלק מהחבילה שקונים דיסק? האם יהיה קשה לבצע את ההתקנה של הדיסק למי שלא יודע להתעסק בזה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by roma,

שלום! אני לא בטוח שאני בפורום הנכון מקסימום תעבירו לאמצעי אכסון. אז ככה ההורים שלי ביקשו ממני להביא להם מידע על DVD רגילים( לא למחשב ) אני זקוק לDVD טוב עם מחיר לא גבוה רצוי אמין טוב וזול עד כמה שניתן. אני לא מבין בזה כלום. ;D תודה מראש! עריכה: ורצוי גם שתביאו לי מקום אמין שממנו אני יכול לקנות את הדי וי די. שוב תודה!

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by frontal,

איזה באסה לי העליתי דיסק של וינ XP וכשהגעתי לחלק של הפרטישן לא שמתי לב שהכונן USB שלי מחובר. עשיתי DELETE PARTITION בלי לעשות פורמט. (לשני הכוננים, ואני עוד מנסה להבין למה הכונן שלי חולק לשניים....) מאז לא נגעתי בכלום, כשאני מחבר את הדיסק למחשב הוא מזהה התקן USB חיצוני אבל כמובן לא מצליח לגשת אליו. השאלה היא האם להעזר בתוכנת עזר, או שפשוט להעלות את הדיסק XP שוב ולצור PARTITION דרכו ? המטרה היא כמובן לא לאבד את כל המידע שהיה לי על הדיסק.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by Avisp,

היי מדובר בSandisk Cruzer החדשים יותר. הבעיה שלו שהוא מזוהה לכמה רגעים ומיד מתנתק מלווה בצלילים הרגילים של חיבור וניתוק. ניסיתי בכמה מחשבים אך לשווא. מכירים את הבעיה? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  21. התרגלנו למאבקים בין השמות הללו בתחום הכוננים הקשיחים, אך כעת נראה שהתחרות מתרחבת אל מחוזות חדשים - כשה-IronWolf החדש ניצב מול החדשים במשפחת WD Redלכתבה

22. ראיתי את ה128GB M4 SATA3 ב890 שקל, וזה עשה לי חשק להשלים את המפרט ולהרוג את צוואר הבקבוק של האיחסון השאלה שלי כזאת: הלוח שיש לי כרגע הוא מבוסס P67 B3, ואני מתכוון לשים את כל מע' הפעלה בSSD. יהיה איזשהו יתרון למערכת עם לוח Z68 כשהWIN מותקן כולו על הSSD? אחרי עידכוני ביוס לSSD הנ"ל, ושימוש שוטף ממושך(חודש, חודשיים) מישהו בעלי הSSD פה יכול להעיד על האטה כלשהי באופן כזה שהיה שוקל לקנות את הSSD פעמיים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by tigery,

אוקי כמה אנשים אמרו לי שלפקסטור יש אחלה צורבים אז חשבתי באמת אולי לקנות המחרים שלהם בשמשים של זה 480 מהדעתכם. צורב PLEXTOR DVD WRITER DUAL LAYER PX-750A BLACK+WHITE BEZEL 1Y Write & Read speed : Write : DVD+R : 16x DVD+R DL : 8x DVD-R : 16x DVD-R DL : 4x (6 & 8x -R by Firmware Upgrade) DVD+RW : 8x DVD-RW : 6x DVD-RAM : 5x CD-R : 48x CD-RW : 24x Read : DVD-ROM : 16x CD-ROM : 48x Technical Specifications : Interface : IDE/ATAPI Data buffer : 2 MB Access Time : <130ms (CD); <140ms (DVD) MTBF : 60 000h Disc Loading Tray (50.000 times) Bezel replaceable : Yes, black bezel included in retail version Digital Audio : Yes, S/P DIF output Dimensions : 146 x 42,5 x 170…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by amisha,

בעקבות הטירוף שרץ כאן על ה SSD בקניה הקבוצתית , האם ה SSD יתמך ע"י המע' הישנה שלי ? מפרט : P4 , ASUS P4C800 . תודה ! בדף באת כתוב שהוא תומך אחורה רק עד SATA2 , לא אמורה להיות תאימות מלאה לכול העסק הזה ? תודה !

• 0 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.