עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום כולם, היום קניתי מחשב חדש מ-RSM בלי צורב (יש לי צורב). כשבאתי להתקין את הצורב, ראיתי שהכבל SATA שהם השאירו לי לא מחובר, הוא בעל 4 חיבורים עגולים ולא פס אחיד כמו שאני רגיל לראות ב-SATA. מן הסתם אני לא יכול להשתמש בזה כדי לחבר את זה לצורב. מה שכן חשבתי לעשות זה לקחת את הכבל SATA שמחובר לדיסק קשיח, ולהשתמש באחד משני היציאות ספייר שלו (יש 3 סה"כ על הכבל) כדי לחבר בהם את הצורב. האם זה יעבוד? תודה!

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by vadiklip,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח חיצוני מחברת toshiba עד לא מיזמן עבד רגיל עכשיו לא נפתח , המחשב לא מזהה אותו. ה usb מחובר ישר ניפתח החלון של הסגירה שלו ( safely remove hardwere) ולא מוצא אותו ב "המחשב שלי" בדקתי את הכונן במחשב אחר והוא עובד רגיל. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Raz the king,

שלום אשמח לקבל המלצה על כונן קשיח חיצוני בנפח 1TB, ממותג מוכר(WD/toshiba וכד'). הכונן יקנה בבלאק פריידי אין בעיה מבחינת הזמנה מאמזון/אתרים מחו"ל מעדיף משהו עם אחריות מחיר: עד 40$ חריגה: עד 50$ תדה מראש

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by Yoav,

היי, יש לי מחשב hp probook 430 G1, למחשב יש יציאת M2 NGFF בגודל 2242, אליה אפשר להכניס כונן SSD. רצה הגורל וקרוב משפחה מאמריקה מגיע לארץ בקרוב ויכול להביא לי אחד, אבל אני צריך להזמין אותו ביום-שניים הקרובים. הבנתי בתחום שואפת לאפס ולכן אשמח להסברים טיפה יותר מעמיקים (כמובן שאני מחפש את כל החומר הרלוונטי, ועדיין). אלו האופציות שאני מכיר: 1. http://www.amazon.com/gp/product/B00KLTPUG4/ref=s9_simh_se_p147_d0_i3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=search-desktop-advertising-no-results-center-1&pf_rd_r=1V8KKG89TJPVVBVP96TW&pf_rd_t=301&pf_rd_p=1912906162&pf_rd_i=2242%20trancend 2. http://www.amazon.com/ADATA-USA-Premier-0-85-Inch-ASP900NS34-128GM-C/dp/B00LBDJZBA/…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי רכשתי התקן זכרון נייד שהוא בעקרון ג'נרי, לפחות מבחוץ, בנפח 30 גיגה (ולא 32) בתחילה הוא כתב במהירות של בין 9 ל-10 מגה בשניה, אך לאחר מספר "ניסויים" שכללו מחיקת מחיצות, יצירת חדשות, ופרמוט, הוא החל לכתוב במהירות קבועה של 1.5 מגה. בתחילה חשבתי שהוא עבר לעבוד בתקן USB 1 אבל אז ראיתי שהוא קורא במהירות של מעל 20 מגה לשניה. אז הבעיה היא מבינת כתיבה בלבד. למישהו יש איזה רעיון, לפני שאני הולך לממש אחריות? אגב יש לי כאן DOK Sandisk 16GB שכותב במהירות 4 מגה לשניה, וקורא ב20, לשם השוואה. עוד פרטים על ההתקן: על האריזה רשום שרכיב הזכרון הוא של סמסונג. מערכת ההפעלה מזהה אותו כדיסק שהוא לא מסוג removable storage (מופיע יחד עם הדיסקים הקשיחים ולא יחד עם דיסק-און-קיי ו-DVD) מבחינת חומר…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  6. קראתי את ההודעה הזו לגבי סוג אחר של כוננים קשיחים: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=26709;start=0 ניסיתי למצוא באתר של IBM דרייברים עבור הכונן שלי (אני יודע שהוא מסדרת הדפוקים) כי קראתי פה בזמנו שיש עידכון שלהם שמאט את מהירות סיבוב המנוע ומשפר את אורך החיים של הכונן (אני משתמש סתם בשביל גיבויים של חומר לא חשוב כל כך). בכל מקרה, חפשתי באתר שלהם במשך שעה שלמה ולא מצאתי שום עידכון לכונן הקשיח שלי. מישהו יכול לעזור? הדגם שלו הוא: DTLA-307030 7200 RPM 30 GB תודה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by wow,

מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by vealice,

היי לכולם, אני מתלבט איזה טייפ גיבוי כדאי לרכוש. הצרכים: טייפ גיבוי 40-80 או 50-100, חיצוני. אשמח לקבל המלצות וחברות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  9. אחד הדיסקים הקשיחים שלי עושה בעיות ברגע שהוא מחובר, כשאני מנתק אותו ועובד בלעדיו המחב עובד בצורה תקינה. הבעיות שהדיסק הקשיח יוצר שהוא מחובר הן איטיות בפעולות פשוטות של המחשב, כמו הדבר הכי בסיס פתיחת תיקייה וזה מגיע גם להרבה מצבים של מסכים כחולים עם צורך להפעלה מחדש של המחשב. מישהו מכיר תוכנה לבדיקת תקינות הדיסק הקשיח? מישהו נתקל בבעיה דומה? ויודע מה יכול לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. רק בECDC, נרו צורב על הדיסקים האלו מצוין. זה ככה רק בצורב קומבו DVD שלי (של סמסונג). X4 אם זה משנה....

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by d800,

שלום מומחים יש לי תקלה ב wd dx4000 WD dx4000: startup failed 0xd9 יש מישהו מומחה פה שיכול אולי לעזור לי עם זה? אין לי מושג במחשבים, ואני אשמח למצוא מישהו שיוכל לעזור, גם בתשלום. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. במחשב יש דיסק 160GB מפורמט NTFS המחולק ל 30GB ויסטה ו 130GB XP אני צריך להרחיב את מחיצת הויסטה על חשבון XP ממערכת הפעלה ויסטה תחת ניהול אמצעי אחסון יש אפשרות לכווץ את XP אך לא להרחיב את ויסטה יש הודעה על כך שיתכן וקובץ החלפה ו shadow copy יכולים להפריע אך אין אפשרות לשלוט על כך ממערכת הפעלה XP שוב ניתן לכווץ את XP אך לא להרחיב את ויסטה פרטישין מגיק מותקן על XP (ולא תומך בויסטה ) מאפשר לכאורה לבצע את הפעולות כך בשלב היישום על הדיסק של ויסטה מתקבלות הודעות שגיאה 1513 על chkdsk השאלה: מה עושים כדי לבצע הרחבה ללא פירמוט? מה זה דיסק GPT והאם הוא יכול להכיל מערכת הפעלה?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by mee,

חילקתי דיסק חיצוני על המחשב שלי וראיתי את הכוננים המחולקים שלו בתיקיית מחשב שלי בנוסף לכוננים של הדיסק שנמצא בתוך המחשב פרמטתי את המחשב שלי ואחרי זה אני לא רואה את הדיסק החיצוני במחשב, אני שומעת את הצלילים שחיברתי אותו למחשב אבל לא מופיעה לי ההודעה של חומרה חדשה ולא הכוננים שלו במחשב אחר שלי אני כן רואה את הכוננים של הדיסק הקשיח החיצוני למה זה ?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by DAVIDKI19,

Kingston SSDNow V+100 96GB 2.5" SATAII MLC (SVP100S2/96G) Crucial M4 64GB 2,5" SATAIII MLC (CT064M4SSD2) Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/ssd/c80109/sort=cheap/ שניהם באותו מחיר...

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by m0tek,

אוקיי חברה , אני על P4 1500 , 512 RDRAM שני הרדיסקים - אחד IBM 60GB 7200 השני WD 30GB 7200 בכל מקרה , בכל הטסטים אני מקבל תוצאות גבוהות , חוץ מבהרדיסקים אני מקבל משהו כמו 2.5 מגה לשנייה שזה כלום לא? מה אני עושה , איך מה מי מו אני חושב שהם פועלים על 133 UDMA אני על INTEL MOBO D850MV תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. WD או Seagate? זה לא משנה מה ההעדפה שלכם - ההצעה העדכנית של אמאזון לקניות עם משלוח ללא תוספת תשלום לישראל יוצרת הזדמנויות משתלמות באופן בלתי רגיל עבור חובבי החומרהלכתבה

17. ארגון ה-SATA-IO מחליט על שם מסחרי קליט יותר לחיבור ה-SFF-8639, שיקרב אותו ליום בו נראה תמיכה רחבה בכונני 2.5 אינץ\' עם מהירויות של עד 4 ג\'יגה-בייט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%94-u-2-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%9f-%d7%99%d7%91%d7%99%d7%90-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%a7%d7%95%d7%9e%d7%a4%d7%a7%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי,אני הסרתי עכשיו את הויסטה והתקנתי מחדש את הxp. הכל הלך טוב ויפה. יש לי כ3 דיסקים של dvd למטרת גיבוי.הבעיה היא שיצרתי אותם בויסטה ואפשרתי בנירו multi session .קיבלתי אזהרה שתהיה בעיה לפתוח את הקבצים בגירסאות מסויימות של xp. לא חשבתי שאני אחזור לאקס פי אז איפשרתי את זה... עכשיו (כמובן)אני לא מצליח לפתוח אותם כלל.הווינדוס כותב שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם לאקס פי. האם יש דרך כלשהי לעקוף את זה ?? בבקשה עזרו לי כמה שיותר מהר. זה קריטי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. כרגע יש לי את המחשב : hp dv6526 שיש בו 120 ג'יגה SATA2 אני מתכנן לקנות את הכונן : http://zap.co.il/model.asp?model_id=692612 והתוכנית היא לקחת את הכונן שנמצא בתוכו, לשים אותו בתוך המחשב שלי, ואת הכונן מהמחשב שלי לשים בקייס שלו. האם זה יעבוד? האם בתוך הדגם הזה יש כונן SATA2? איך הביצועים שלו בתור SATA2 (כי הדרישות ממנו בתור USB הן נמוכות)? תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by idanmal,

היי חברים.. כבר בקושי נשאר לי מקום ב-SSD ואני רוצה לפנות מקום, מותקנים לי שני משחקים FC3 וBF3 כולל כל ההרחבות. חוץ מזה יושבת שם מערכת ההפעלה, איך אני יכול למחוק תיקיות לא חשובות? להעביר הרחבות של BF3 אני רוצה לעשות כאופציה אחרונה. ישנה תיקיה שתופסת כ-7 ג'יגה בשם AppData מה החשיבות שלה וכל הקבצים בה?

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by Psy,

לא חסר דגמים, אני מעדיף הארדיסק שמתחבר ישירות עם USB למחשב בלי צורך בשקע חשמל הנפח שיהיה 1TB ומעלה גודל לא משנה (2.5\ 3.5) חשוב (עד כמה שאפשר) שיהיה אמין ולא יתפגר אחרי שנתיים +- למטרת גיבוי תמונות ומסמכים חשובים בעיקר לא יודע מה הטווח מחירים המומלץ של דיסק כזה אבל אשמח מאוד להמלצות... תודה! \\ אגב שמעתי המלצות על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-harddrive&modelsid=828380,796222 (השני זה אותו אחד רק עם כיסוי סיליקון) יש חוות דעת?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  22. ההכנות לגל ההשקה הראשון של אחסון בעידן ה-PCIe 5.0 בעיצומן - והיצרנית הטאיוואנית מתיימרת להיות זו שתספק לנו את אחד מהדגמים המתקדמים והזריזים ביותר במסגרתולכתבה

23. Started by ztahie,

שלום, יש לי צורב סוני 24\10\40. אני משתמש בניירו ,וגם ב- NTI CD MAKER אבל אני לא יכול לצרוב מעל X8. בניירו אני רואה שהתוכנה מזהה שהצורב X24, אבך שמתחילים לצרוב המהירות משתנה ל X8 צריך עזרה!! תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ענקית האחסון Western Digital משיקה סדרת כוננים קשיחים חיצוניים בעלי קיבולת של 6TB לשימושים שוניםלכתבה

• 0 תגובות
    • 314 צפיות
  25. יש לי MyBook ES 500G, מחובר כרגע ב USB2 (יש לו גם חיבור ESATA) בעיה מס' 1 - אם אני מעביר את המחשב למצב suspend, כשאני "מעיר" אותו, בד"כ הוא מאבד את הקשר לדיסק החיצוני ואני צריך לנתק את הדיסק גם מהמחש וגם מהחשמל כדי לזהות אותו שוב. אין לי מושג אם זו בעיה של ניהול החשמל של הUSB או בעיה של הדיסק. מישהו נתקל? 2 - קניתי כבל ESATA כדי לחבר את הדיסק למחשב דרכו ולדלג כך על בעיית הUSB שיש לי, אבל מתברר (אחרי שנברתי בהמוני פורומים עם הבעיה הזו) שהחיבור של רוב הכבלים לא מספיק ארוך כדי לשבת בצורה מאובטחת במקום שלו והדיסק לא מזהה שהוא מחובר. מישהו נתקל בזה כאן? יש למישהו דוגמה לכבל ESATA שכן עובד כמו שצריך עם ה-Mybook? בעיה 3 - Retrospect Express שמגיעה עם הדיסק הזה היא תוכנה נוראית, …

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.