אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצב לקנות 40X12X40 ב 280 ואת 48X24X48 ב 330 ראשית האם לקנות שנית האם צורב אחר לדומא ה לייטאון המומלץ הוא שקט לא כמו הTOSHIBA המפחיד שיש לי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ידעתי איך בדיוק לקרוא לזה אז: מה ההבדל בין השיטות האלה: DISC-AY-ONCE TRACK-AT-ONCE DISC-AY-ONCE/96 ומה עדיף לבחור לכל צריבה? {אודיו CD COPY דאטא וכן...} בתודה מראש , יאיר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי שהשגיאה מגיעה מהתוכנה SPEEDFAN ... והרי ההודעה: WTF?! :AR15:
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה כדאי ? האם זה שווה את הכסף ? האם זה מחזיק מעמד ? נ.ב המליצו לי על זה אחרי שקרעתי כמה פעמים את הכבל נתונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום המתאים (זה קשור להארד דיסק ) ניסיתי למצוא את האפשרות בביוס אבל לא מצאתי הכונן שלי הוא ibm 60 gb אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו תודה.
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כמובן בלי שכל החומר ילך לי לאיבוד?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קניתי HD של WD 80G עם ה-8MB. למה שאני בודק במחשב אז יש פחות מ-80G,יש משהו כמו 75G. איפה השאר?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אין לי כוח עכשיו להרדיסק שימות לי אחרי שנה...... איזה הכי טוב ? MAXTOR....WD....? כי המחירים זהים לגבי סדרת ה - 8MB
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
תמיד ישנה את התופעה שמשתמשים מתלוננים על דיסקים קשיחים כאלה או אחרים, היום מופיעה כתבה ב Hwzone, "סוףסוף מתחרה ראוי ל-WD בשוק ההארדיסקים ?" ושם כתוב שהסידרה של WD SE עם ה 8Mb buffer, היא אמינה?! אבל שוב....תמיד יש יוצאי דופן....לי יש בשרת שני דיסקים WD 80JB 8Mb שעובדים ב RAID-1, וכבר פעמיים התרסק לי אחד מהם, דבר שדרש החלפה!!! (הדיסק משמיע רעש של פולס התחלתי או משהו כזה ואומר שלום יפה!) זה מבלי להתייחס ל - 3 דיסקים של WD בנפח של 60 שהייתי צריך לטפל בהם השבוע......(קריסה בלתי מובנת?! שיחזור וכדומה...) רציתי לשאול משתמשים שיש להם דיסקים של Seagate בנפחים של 40,60,80 ויותר לפרק זמן ארוך יותר משנה, שהדיסק אצלהם עבד שעות נוספות וחווה עבודה אינטנסיבית.....תקלות? בעיות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו תמיד אני חייב לומר שאני מאוד מעריך את האתר. לחבר שלי יש במחשב DVD, כרגע לא זוכר את הדגם ומקווה שזה לא חשוב. ה-DVD שלו ננעל על ZONE 1 שכידוע הוא האמריקאי. במהלך הזמן הוא קנה DVD חיצוני וכיום הוא לא זקוק לו. חשבתי אני לקחת אותו ממנו ולהתקין במחשב שלי. נשאלת השאלות: האם הנעילה של ה-DVD היא בעית תוכנה או חומרה (הפיך או בלתי הפיך)? האם ה-DVD נעול תמידית, או שכאשר אעביר אותו למחשב שלי הוא יפתח למס' שימושים נוסף? אם הוא יהיה נעול גם על המחשב שלי האם יש דרך לפתוח אותו? אם הוא יהיה פתוח כיצד אני מונע נעילה שלו בעתיד? תודה מראש ערן
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
נפלו לידי כונן ובקר סקזי ישנים. כיתד אני מתקים אותם? זה P&P? יש צורך בדריברים? בהגדרות מיוחדות בביוס? כל מי שיכול להסביר קלות על דרך ההתקנה אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב אסוס 4012A ומשום מה את כל הדיסקים מעל 700 מגה הוא מזהה כ703 מגה בייט אני רוצה לצרוב סרטים והנפח שלהם גדול מזה אז אני צריך לפצל אותם אבל הבנתי שיש מקום שבו אני יכול לעשות פלאש לביוס ואז יש סיכוי שזה יגדיל את הנפח שהצורב שלי יוכל לצרוב האם מישהוא יודע איפה אפשר ? או האם יש דרך אחרת לסדר את זה ?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לחכמי הפורום שלום הCD שלי לא מזדהה בIDE1 מחובר דיסק קשיח בIDE2 מחובר צורב מסטר וCD כ SLAVE יש לי AMD 1700 לוח גיגה בייט +7DX ו WINXP הכל מחובר ומג'ומפר כראוי אנא עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 40G אבל חילקו לי אותו ל-4 ואני רוצה לחלק אותו ל-2 איך אני עושה את זה, או איזה תוכנה עושה את זה ועם אתם יכולים לעשות קישור איפה אני יכול להוריד תוכנה כזאת, יש לי xp תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות סי.די.רום חדש למחשב היחסית ישן שלי (פנטיום 2 350 עם 128 מגה זיכרון) כי הסידי רום הישן שלי מת. רוב השימוש במחשב שלי הוא לצריבות של מוסיקה לכן מה שחשוב לי הוא שהסידי רום יוכל להעביר בצורה טובה מ- cd של מוסיקה ל- wav בהרד דיסק. האם יש הבדלים בין הסידי רומים השונים או שכולם אותו דבר? בכל מקרה, אשמח להמלצות על כונן תקליטורים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ה DVD נעול על אזור 1. יש דרך כל שהיא לשנות ? אשמח לקבל תשובה .
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האם הדיסקים הקשיחים של החברה הנ"ל באמת בעיתיים? כי אני שומע כל הזמן על זה שלא כדאי לקנות אותם,האם יש אמת בדברים? אני פשוט הולך לקנות מחשב עם דיסק קשיח של WD 80G זה עם ה-8M והשלוש שנים אחריות. האם זה כדאי?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כשעה ההארד דיסק שלי נשרף הוא קיבל מנה של 7V והוא נשרף (אל תשאלו אותי איך) היו עליו דברים שמאוד חשובים לי פרקים של באפי, שירים, תוכנות, תמונות כל הדברים שאספתי ואהבתי אבל עכשיו הכל נעלם האם יש אפשרות להחזיר את כל זה? את ה HD אני יכול להחליף הוא עדיין תחת אחריות אבל כל מה שעליו אני לא יכול! בבקש עזרו לי בבקשה בשבי לי זה עניין של חיים או מוות!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי דרך לשנות , ה DVD נעול על אזור 1 . מה אפשא לעשות ? שמעתי שישנה דרך לטיפול בבעייה. אשמח לכל סיוע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר כתב לי כך.. "אין לי כוח להסביר...אבל בקשר להארדיסק הוא כן. כמה שיש לך יותר זיכרון זה פחות Swapping להארדיסק...שזה = יותר מהירות,פחות טעינות מהארדיסק" תסבירו לי בבקשה כל דבר שקשור לזה.. איך ההארדיסק פועל בדיוק בדיוק ומה הקשר המדויק שלו לזיכרון ואיך בדיוק הוא חוסך לו זמן?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ עם הפורום המכובד. זה יותר נושא צרכני אבל אין פורום כזה והבעיה היא באמת ספציפית להרד דיסקים... הזמנתי מחנות אינטרנט כלשהי דיסק 80 גיגה (WD800JB למי שמתעניין) וגם לוח אם חדש. כעבור כשבוע הגיע השליח - עם קופסת המת'רבורד ובתוכה גם הדיסק, בעטיפה האנטיסטטית שלו, וללא שום חומר לשיכוך זעזועים. לצערי גיליתי את זה רק אחרי שהשליח הסתלק לו... בחיל ורעדה חיברתי את הדיסק - וכמובן שהוא מיד השמיע את תקתוק המוות. מי יכול לנחש מה אמרו לי בחנות? כמובן - תבוא להחליף. אבל אני גר בירושלים ואתם ב-*****! (נשמור על האנונימיות שלהם בינתיים, נספר רק שזה יותר משעה נסיעה מהבית שלי). אני שימתי על משלוח בדיוק בשביל זה. איש המכירות הנחמד הסביר לי שעלות משלוח הלוך חזור נוספת תאכל להם את כל …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מרגיש שהוא הבעיה לאיטיות במחשב שלי. אז אם תוכלו, בבקשה תריצו PCMark 2002 ותגידו לי מה יצא לכם בהארדיסק ככה שאני יוכל להשוות. אני לא יודע אם התוצאה של ההארדיסק גם קשורה לשאר המחשב אז בכל מקרה עדיף אולי שיהיה לכם מחשב דומה ל: +AXP 1600 256mb DDR Maxtor ATA 100 7200rpm התוצאה שלי היא נמוכה אני חושב ובגלל זה אני מבקש שתבדקו או שתגידו מה התוצאה שלכם אם היא ידועה כבר. תוצאה: 549. אני יודע שאתם לא מתים על התוכנה הזאת כי היא אוהבת את אינטל אבל כאן אנחנו מדברים על ההארדיסק אז זה שונה ועוד משהו - 3091 זה טוב לזיכרון כמו שלי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי הארד דיסק 20 ג'יגה של W.D והיום קניתי חדש 80G אם ה 8 מגה. חיברתי בהתחלה את ה 80 כ SLAVE ועשיתי לו פירומט וחילוק אם PARTITION MAGIQ 10 ג'יגה ו 70 ג'יגה. עכשיו הוצאתי את ההארד דיסק הישן. החזרתי את ה 80 ג'יגה להיות MASTER הכנסתי תקליטון אתחול והתחלתי את ההתקנה של XP הכל נראה טוב ויפה החלק הראשון של העתקת הקבצים עבר מאוד מאוד מהר ! זה סיים את העתקת הקבצים וביקש בפעם הראשונה ללחוץ ENTER בשביל שהמחשב יופעל מחדש ואז ההתקנה תמשיך. אני לחצתי אינטר, זה הפעיל את המחשב מחדש אבל ההתקנה לא עלתה ! עלה לי מסך אם Press A to reboot ושלוחצים A שוב המחשב מופעל מחדש ושוב ושוב Press A to reboot החזרתי כרגע את 20 כ Master ואת ה 80 כ SLAVE... הוא מזהה את שניהם סבבה. מה לעשות ?…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי ghost2003 ואני לא מוצא את האפשרות לגבות מחיצה בלבד, זה תמיד מגבה את שתי המחיצות. זאת ועוד, שניסיתי לשחזר דיסק לאחר שכבר גיביתי עם ה2003, הוא העלים לי מחיצה, והפך את הHD לבעל מחיצה אחת בלבד. יש פתרון? (הייתי ברור?....) עריכה: אני צריך גיבוי של מחיצה ישירות למדיה.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מה יהיה יותר שווה אלו של WD או אלה של MAXTOR ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-