עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nec5e,

קניתי דיסק כזה ולאחר הגדרת partition הוא הראה שיש לי רק 130 גיגה. האם זה הגיוני? מה צריך להיות הגודל לאחר חלוקה?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  2. Started by Yamabushi,

שלום יש לי 2 הרדיסקים שניהם של WD אחד מודל חדיש, השני מודל קצת יותר ישן. שניהם נקנו בתווך השנים 2005-2006 משלשום אני מתחיל לחוות משהו מעיק ביותר, כשאני נכנס לתקיות בשני הכוננים, C ו D מהרגע שאני לוחץ על תקייה, אני רואה שעון חול ומחכה לשנייה וחצי עד שזה נכנס, אפילו 2 שניות, בכל התקיות ובכל המצבים. משחקים עובדים אותו דבר, לא נראה לי שיש שינוי כלכלך, וגם הטעינות שלהם, אותו פרק זמן. אבל אני משתגע מהתזוזה הזו, לפניכן הייתי נכנס לתקיות במאית שניה מרגע הדאבל קליק. מתוסכל, אשמח לעזרה! תודה!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by bennash,

זכיתי במכרז על זכיינות על חברת מחשבים וחשבתי לקנות לכל אחד מבנתיים 20 העובדים דיסק און קי עם חלונות שהולכים איתם לכל מקום במקום שרת יקר מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by leonchik1976,

אני רוצה לקחת WD3200KS, האם הייתם ממליצים במקום לקחת דיסק עם NCQ? לפי מה שהבנתי מ-WD, רק דיסקים של 400 ו-500 תומכים בזה, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  5. אהלן. הצורב DVD הנוכחי שלי עושה בעיות, כנראה העינית שלו היא הבעיה אבל אני לא יודע. על זה פתחתי אשכול בפורום 'תמיכה טכנית'. הצורב מבית LG. דגם GSA-4082B. אם אכן יתברר שהעינית היא הבעיה אני לא מכיר דרך לתקן אותה (אתם כן?), לכן מעוניין בהמלצה לצורב DVD בחיבור IDE. בגלל שהיה לי ניסיון מעולה עם LG עם 2 צורבים שהיו לי עד כה (הנוכחי שפתאום התחיל לעשות בעיות, והקודם שלא עשה אף בעיה היה צורב CD) שמתי לב לH55NK/H44N. שטויות כמו Lightscribe לא חייבות להיות כלולות בצורב. יש לכם המלצה לצורב DVD בחיבור IDE אחר? אני דיי נעול על LG כמו שאמרתי בגלל הניסיון המעולה שהיה לי איתם (למעט המקרה הזה). אשמח לחוות דעת. תודה ושבת שלום, אופיר.

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by avil77,

שלום, אני בונה מערכת בשביל עיבוד נתונים במאטלאב בקבצים גדולים, ומחפש המלצות לכונן SSD בעל ביצועי כתיבה/קריאה מהירים תודה!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. אהלן אנשים, יש לי 2 HDD של WD מדגם 500AAKS. על אחד מהם התקנתי את המערכת הפעלה (חילקתי אותו לשתי מחיצות), והשני היה במחשב אחר ואין עליו שום מערכת התקנה או מחיצות. כשאני נכנס לComputer Management אני רואה אותו בצבע סגול ורשום שהוא 100% פנוי. הקטע הוא שהמחשב מזהה אותו אבל לא מופיעה לי שום מחיצה בWIN. אני לא יודע איך אני אמור להפעיל אותו, בביוס הוא גם מופיע. [הלוח הוא ASUS rampage formula ואין לי מושג אם אני צריך להפעיל RAID ואולי זה יעבוד (אני גם לא ממש יודע איך להפעיל :-X)] *הHD פועל טוב במחשב אחר שאליו הוא היה מחובר קודם לכן* למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש, טל.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. יש לי כונן 250 ג'יגה (SP2504C) ואני רוצה להוסיף 250 ג'יגה או 320 מסדרת AAKS בנוסף על מה שיש לי. האופציות הן: א. לקנות כונן של 500 במקום מה שיש. ב. לחסוך 200 ש"ח ולקנות כונן של 320 ולהוסיף למה שיש. עכשיו השאלה שלי היא האם האפשרות השנייה תהיה פחות טובה מבחינת ביצועים.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. אני לא יכול לצרוב קובץ שהוא מעל 2G הוא אומר לי משהו עם UDF WRITE....

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. שלום לכולם קניתי את הMYBOOK החיצוני של WD שיש לו חיבור FW800 אבל אין לי חיבור לזה במחשב מישהו יודי היכן ניתן להשיג כרטיס כזה וכמה הוא עולה ?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  11. שלום קניתי מדיות DVD-R של TEAC X8 10 ב 25 להשאיר או להחזיר? ד.א. TEAC עדיפים על SILVERLINE?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  12. Started by Peri228,

שלום לפני כמה חודשים קניתי את ה Nec 3450 , ובגדול אני מרוצה . עד היום כל הצריבות עברו בהצלחה והוא לא דפק לי דיסק אחד . אולם , לאחרונה ניסיתי לצרוב על מדיות CD פשוטות , וגיליתי שהצורב פשוט מציין כי אין מדיה ריקה בכונן . בנוסף , הוא גם לא מוכן לקרוא אף CD , ואומר שהכונן ריק . ניסיתי מספר מדיות לצריבה , ועשרות דיסקים , והצורב עדיין מזהה רק DVD .. האם הבעיה מוכרת? ואיך אפשר לפתור אותה?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by Shizel,

יש לי בעיה שכנראה היה בארד דיסק דוגמה בהתקנות של משחק THE WITCHER המחשק הוא MDF של דימון טולס וההתקנה נדפקת לפי "מצב הרוח"של הארד דיסק ליפעמים בהתחלה לפעמים לקראת הסוף איך שיוצא (עושה בחירה בין RETRY ABORT IGNORE ) .. יש איזשהו משהו לעשות תוכנת לתיקון ארד דיסק או משהו

14. Started by roei88,

מה זה באפר בהארד דיסק? מה זה מוסיף? תודה מראש! :walksmil:

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  15. Started by solo53,

צורב NEC-3500A לא צורב על דיסקים Ritek RW מינוס

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  16. היי לכולם, אני מחפש דיסק קשיח חיצוני לגיבוי. חובה שיהיה לו לפחות חיבור של USB2, והנפח לפחות 500GB. רציתי נורא לקנות את Western digital my book world edition שיש לו כרטיס רשת ואז כל המחשבים בבית יכולים להשתמש בו, אבל ראיתי שהוא קיבל ביקורות גרועות. על מה אתם ממליצים, והאם יש כונן עם כרטיס רשת ברמה גבוהה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by i022052,

הכל התחיל בבעיות ב windows ניסיתי להעלות ghost וזה לא הלך ניסיתי להתקין windows ואני מקבל הודעה שהוא לא מוצא את הדיסק הקשיח מישהו יודע מה הבעיה? נתקל בה בעבר? דיסק SATA מעבד AMD 2 partitions

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. כמה יעלה לי הארדיסק פשוט כאילו טוב של 120 או 80 ג'יגה שלא יתמוך בSATA ושטויות כאלה כי יש לי פנטיום שלוש אלף משהו שמתאים לו אם אפשר תענו מהר למה זה עניין של יום יומיים לקניה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. Started by tamir245,

שלום רב. יש לי HD מדגם WD3200AAKS שמחובר במארז חיצוני של THERMALTAKE MAX 4 ,ומחובר למחשב דרך USB\ESATA,רציתי לדעת כיצד אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו בזמן שהוא עובד בתוך המארז?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  20. חשוב לי שתהיה לו יציאת ESATA. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by OgANDi_BoY,

יש לי הארד דיסק של מקסטור 40 ג'יגה היא יחסית חדש מלפני איזה חצי שנה מינוס בזמן האחרון מה שקרה לי הוא מתחמם לי מאוד עד כדי שאני לא יכול לנגוע בו והמחשב מתחיל לזוז ממש לאט לוקח לו רבע שעה לעשות ריסט לעומת 5 דקות אפילו פחות הגיוני שזה בגלל שהארד דיסק? למה הוא מתחמם ?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by sheff2k1,

השתמשתי בpartition magic 8 כדי לחלק את אחד ההארדיסקים שלי לשני חלקים. לקחתי את כל החלק הריק בדיסק, ועשיתי ממנו partition. לא ראיתי שום errors בזמן ביצוע הפעולה, אבל משום מה העליה של ווינדוס הייתה תקועה למשך דקה לפחות. עשיתי ריסט, כיביתי את המחשב- שום דבר לא עזר. ממשיך להיתקע. החזרתי את המצב לקדמותו(חיברתי את הפרטישנים), ועדיין הווינדוס עולה נורא לאט. אני מתכוון לעשות פורמט להארדיסק ולהתקין ווינדוס מחדש. הבעיה היא שאני חושש שגם אז הבעיה תהיה קיימת. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר בוודאות את ההארדיסק למצב הטבעי שלו? שמתי לב למשהו מוזר: לפני כל הפעולות האלה, הופיע בpratition magic דבר בשם "unpartitioned space" באותו דיסק, ועכשיו אין את זה... יש לי ווינדוס xp sp3

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  23. במחשב עם לוח אם התומך סאטא 2, אם ארכיב דיסק סאטא 2 כדיסק הבוט, וסאטא 1 כדיסק אחסון, האם הדבר יוריד ממהירות הגישה לסאטא 2 ?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. הגדרתי raid 1 עם שני דיסקים 120 גיגה בדקתי אם זה עובד ע"י ניתוק כל דיסק והפעלת המחשב ובאמת הכל עולה יפה. האם זה בסדר מה שעשיתי ? לא קלקלתי כלום? איזה בדיקה מקצועית יש שאני ידע שהכל עובד חלק?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. החברה Apacer מקווה להשיג לעצמה נקודות זכות עם הכרזות עם כונני אחסון שמגיעים למהירויות של 13,000MBps, ללא הרבה פרטים נוספיםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.