עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by weamir,

אני יכול להמליץ לכם על מישהו בחו"ל שמוכר את המדיות הנ"ל במחיר מעולה!!! את המדיות הנ"ל של TDK לא ניתן להשיג בארץ. אני כבר רכשתי ממנו והן פשוט מצויינות מי שרוצה עוד פרטים, שיפנה אליי בפרטי

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. מצטרפים חדשים אל משפחת ה-MP600 של החברה מתהדרים ביכולת להגיע למהירויות העברה של עד 7,400 מגה-בייט בשנייהלכתבה

3. Started by asafa52,

אני צריך כונן חדש, ואני מתעניין בלקנות שניים ולהפעיל אותם בraid 0, ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי הלוח, הוא כבר בן שנתיים והדגם שלו הוא GA-8I945P-G-RH של gigabyte. האם זה צריך להיות פקטור בהחלטה האם לעשות רייד או באיזה קונפיגורצייה לבחור? [ קישור לעמוד שלו: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx? ClassValue=Motherboard&ProductID=1960&ProductName=GA-8I945P-G-RH ] ההתלבטות השנייה היא לגבי הכונן - חבר שלי משווק סמסונג. ראיתי שהדעות לגביהם קצת חלוקות. ולגבי הבאפר - שוב הבנתי שהדעות חלוקות לגבי 16 או 32. עוד משהו שחשוב להתייחס אליו? המחשב ישמש לפוטושופ, ויז'ואל סטודיו + שרת sql קטנטן. כרגע 4 ג'יגה ראם והמעבד הוא pentium D 3.0. אני מעוניין ב250 …

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  4. Started by galz,

קנינו לאחותי מחשב חדש. דיסק קשיח ווסטראן דיגיטל עם סאטא רייד 2. בסרגל שלמטה (איפה שהסטארט) מופיע הסימן של ניתוק חומרה באופן בטוח, ושם מופיע הדיסק הקשיח. ככה זה אמור להיות?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  5. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6515 ולמה לא רשום זמן הספקה? אני מתלבט גם בין זה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5152894 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by nimrod5,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מתאים לי למחשב גיימינג אבל לא מעל ל2000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. הגדרתי raid 1 עם שני דיסקים 120 גיגה בדקתי אם זה עובד ע"י ניתוק כל דיסק והפעלת המחשב ובאמת הכל עולה יפה. האם זה בסדר מה שעשיתי ? לא קלקלתי כלום? איזה בדיקה מקצועית יש שאני ידע שהכל עובד חלק?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by kimi,

שלום, קניתי מחשב חדש ובגלל בעיה שאני לא מצליח להריץ דיסק של DVD נכנסתי למאפיינים של הצורב דרך מנהל ההתקנים, וכנראה שבחלון של ה REGION לחצתי O.K בטעות כי בפעם השנייה שנכנסתי לשם המונה של השינויי איזור ירד מ5 ל4 וכעת זה על REGION1 בפעם הראשונה שנכנסתי זה היה במצב שלא נבחר REGION מישהו יודע מה המשמעות של REGION1? מה עלי לעשות? הצורב הוא של LG, GSA30N SATA אני אודה מאוד מי שיוכל לעזור!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. Started by X7-007,

יש לכם מושג מתי יגיעו הארדיסקים האלו לארץ ? לפחות של SEGATE. Barracuda® 7200.11 ST3500320AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive ויש את הדגם עם ה 16MB ST3500620AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 16MB Cache Hard Drive אני חייב ארדיסק חדש ואני רוצה לקנות את הכי הרבה לזמן זה, הבעיה זה האם לחכות, והאם יירדו המחירים.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. אני לא יכול לצרוב קובץ שהוא מעל 2G הוא אומר לי משהו עם UDF WRITE....

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, ברצוני לרכוש צורב DVD אני סגור ב100% על צורב LG. יש לי אחד צורב CD והאיכות מעולה. איתו בטוח אי אפשר ליפול, מחיר 180 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=11666 אני מבקש שתמליצו לי על מדיה לDVDRW כך שתעובד טוב בDVD הביתי. תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by ori-silver,

המידע שיש בסטיקי די ישן ואין שם יותר מידי אופציות ובנוסף אולי יצאו דברים חדשים לכן אני פותח את הפוסט. 1)אני מחפש צורב Ide עד 200 ש"ח בעיקר חשוב לי שיהיה אמין ושלא יהיו שגיאות בצריבה,מה הצורב הכי טוב שניתן להשיג בסכום הזה? 2)איפה? ניתן לקנות מדיות dvd וצורבי dvd בזול?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  13. אהלן אנשים , כאמור יש לי 2 כוננים 1TB על לוח של ASUS (מפרט מחשב לפרטים המלאים אני מעוניין לעשות RAID 0 . הבעיה היא שאין לי ניסיון עם מערכי RAID . איך זה עובד בעצם ? צריך לשנות בביוס ל RAID ואז פשוט להתקין מערכת הפעלה ? או שיש עוד איזושהי פרוצדורה שיש לבצע ? אני מתקין וינדאוס VISTA ULTIMATE . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. שלום לכולם, עקב מותו בטרם עת של הHD שלי אני נאלץ לקנות חדש. הHD אמור להיות לשנתיים כי אז אני מתעד להחליף למחשב חדש. הHD הקודם היה בנפח Seagate ST380013AS 80. הHD שאני מחפש כרגע צריך להיות בנפח דומה (80), אני לא אוגר מוסיקהת סרטים ומשחקים אז אין לי בעיות נפח. תקציב עד 250 שקל. אני לא יודע איזה עוד פרטים דרושים אבל: פנטיום 4 2.4 לוח אם של Asrock - P4i65G זיכרון 768 תודה!

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by ido-nava,

שלום, עד היום עבדתי במחשב עם wd200GB JS שהיה מפוצל לשני כוננים: C:, D:. קניתי דיסק קשיח חדש בנוסף לישן (wd250YS), והשאלה שלי היא אם אני יאחד בין כונני C: וD:, האם הביצועים השתפרו או שאין הבדל ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. שלום לכם!!! יש לי שאלה בקשר ל-dvd מה זה + ו.. - מה זה אומר? אני יודע שיש דיסקים של + דיסקים של - מה זה בעצם? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by מר מקלדת,

נחוץ בימנו? למה בכלל צריך את זה?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. Started by mikitimsit,

???

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. שאלה בשביל ידידה. כעיקרון היא צריכה כונן שהיא תוכל לגבות עליו דברים, וגם להשתמש בו לאכסון. היא לא יודעת כמה כסף היא יכולה להשקיע, אבל עדיף לא משהו יקר, וכמובן, שיהיה אמין.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by OgANDi_BoY,

יש לי הארד דיסק של מקסטור 40 ג'יגה היא יחסית חדש מלפני איזה חצי שנה מינוס בזמן האחרון מה שקרה לי הוא מתחמם לי מאוד עד כדי שאני לא יכול לנגוע בו והמחשב מתחיל לזוז ממש לאט לוקח לו רבע שעה לעשות ריסט לעומת 5 דקות אפילו פחות הגיוני שזה בגלל שהארד דיסק? למה הוא מתחמם ?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  21. משום מה ישנו מנהג מגונה בעולם החומרה להוציא משימוש מוצרים שעובדים מצוין. יש לי צורב DVD של NEC מלפני שנתיים בערך. הבעיה היא שהצורה הנ"ל צורב עד מהירות X8, ועושה רושם שהדיסקים שנמכרים היום הותאמו לעבודה עם צורבים שצורבים לפחות X16. אני הנחתי שכשכתוב על מדיה לצריבה X16 הכוונה היא שניתן לצרוב עד מהירות מקסימלית של X16, אבל בפועל הצורב שלי לא מצליח לצרוב על המדיות האלה, ואני מניח שזו הסיבה (ניסיתי כבר 2 סוגי מדיות מוכרות). למה הם עושים לי את זה? :'( איפה אני משיג DVD +-R X8?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  22. היי קניתי צורב dvd LG GSA-4167B הצורב תומך במהירות צריבה של 16x הכנסתי דיסק DVD-R שתומך ב8x פתחתי את הנירו והוא נתן לי אפשרות לצרוב רק במהירות 4x - לא הייתה אפשרות לבחור כלל את מהירות הצריבה. אין לי תוכנות צריבה נוספות חוץ מנירו כך שאני לא יודע אם זאת הגבלה בתוכנה או שזה קשור למשהו אחר. מדוע זה קורה? עריכה: שמתי לב שכאשר אני לא מכניס דיסק, אז הנירו נותן לי לבחור מהירות צריבה מבין המהירויות הבאות: 3.1, 4.1, 5.1, 6.1 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by avil77,

שלום, אני בונה מערכת בשביל עיבוד נתונים במאטלאב בקבצים גדולים, ומחפש המלצות לכונן SSD בעל ביצועי כתיבה/קריאה מהירים תודה!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  24. Started by CoolBoy,

מישהו יכול להביא לי אתר אמין שאפשר להגיע לחנות שלו ולקחת או להזמין אבל אתר אמין אני צריך צורב DVD טוב וזול . כמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.