אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין ליקנות HD SATA2 250 16MB חייב שיהיה את מה שכתבתי תקציב 550 מקסימום אני מיטלבת אני חושב mextor הכי טוב אני חייב שתמליצו לי הכי כדאי אם אפשר תביאו לי לינק לחנות תודה רבה גיל
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לחבר כונן בעל נפח 500GB שנועד לעריכת וידאו ב-HD. רצוי כונן בעל יציאת SATA2. הכונן יהיה כונן נייד כך שהאפשרות של מארז לכונן קשיח באה בחשבון בהחלט. נא לפרט סיבות להמלצות וכמובן עלות מול תועלת. תודה מראש על העזרה. 8)
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
קניתי WD 250 וחיברתי למחשב. הביוס מזהה את ההארדיסק, הוינדאוס גם. אבל כשאני מגיע למחשב שלי - הוא לא מופיע. במאפיינים של הכונן החדש, בלשונית Device Usage אני לא יכול לבחור בשום אפשרות והשורה נשארת ריקה. יש לציין שיש לי עוד 2 HD שמחוברים למחשב: WD 250 (דגם זהה למה שקניתי) WD 40 **עריכה: הבעיה נפתרה. הפתרון נמצא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207814.0 אפשר למחוק את ההודעה או להשאיר לצרכי חיפוש**
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה בקרוב מעבד 12600KF ולוח אם מסדרת Z690 איזה זיכרון אתם ממליצים לי? על הנוכחי יש 256 SSD שלא מספיק להרבה ועוד 2T זיכרון קשיח פנימי שמתוכו יותר מחצי בשימוש. הלוחות אם החדשים תומכים בm2 פעם ראשונה שאני הולך להשתמש, איזה אתם ממליצים? לקנות 1 בגודל 2T ולשים עליו הכל? או שאולי זה יכביד ועדיף לקנות 1T M2 ולשים עליו רק מערכת הפעלה ודברים שבשימוש תדיר וכל השאר לשים על דיסק קשיח בגודל 1T? SSD זהו נעלם? אין לי יותר צורך בזיכרון הזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הוספתי הארד דיסק למחשב שהיה אצלי פעם בשימוש(ההארד דיסק) ועבד בסדר. כעת חברתי אותו שוב למחשב ומאז המעבד עובד הרבה למרות שהמחשב לא עושה כלום. חברתי למחשב אחר ואותה תוצאה. מה זה אומר שהלך ההארד דיסק?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי WINXP SP2, כבל 80 PIN לוח: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) zzzzz דיסקים: MAXTOR 6 L020J1 SCSI Disk Device (20 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) zzzzz WDC WD80 0JB-00FMA0 SCSI Disk Device (74 GB)zzzzz ומצ"ב עוד קצבים רלוונטים. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ברצוני לקנות צורב ומתוך רשימת הצורבים המומלצים ראיתי את הדגם Samsung SH-S223F מצאתי את הצורב הזה בלי ה-f בסוף יש הבדל ביניהם? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של Western Digital 120GB SATA II 8MB 7200RPM WD1200JS הבעיה הדיסק קשיח מרעיש לא בצורה חזקה אבל מרעיש שהוא עובד וזה משגע אותי!! יש לי אפשרות להחליף את הדיסק הקשיח בהתחלה כשקניתי את המחשב הציעו לי את מה שקניתי או מקסטור אבל אמרו לי שעדיף w.d האם מקסטור עדיף או שיש משהו אחר שלא עושה רעש?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות מחשב עוד מעט ורציתי לישאול אים חיבור SATA יתאים לחיבור SATA2? פשוט אני רוצה לשים את ה הארד דיסק הישן שלי שיש לי עכשיו במחשב החדש... ומה הבדל ביכלל בין SATA ל SATA2? תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המחשב : hp dv6526 שיש בו 120 ג'יגה SATA2 אני מתכנן לקנות את הכונן : http://zap.co.il/model.asp?model_id=692612 והתוכנית היא לקחת את הכונן שנמצא בתוכו, לשים אותו בתוך המחשב שלי, ואת הכונן מהמחשב שלי לשים בקייס שלו. האם זה יעבוד? האם בתוך הדגם הזה יש כונן SATA2? איך הביצועים שלו בתור SATA2 (כי הדרישות ממנו בתור USB הן נמוכות)? תודה.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי את הMYBOOK החיצוני של WD שיש לו חיבור FW800 אבל אין לי חיבור לזה במחשב מישהו יודי היכן ניתן להשיג כרטיס כזה וכמה הוא עולה ?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים קניתי את ה Nec 3450 , ובגדול אני מרוצה . עד היום כל הצריבות עברו בהצלחה והוא לא דפק לי דיסק אחד . אולם , לאחרונה ניסיתי לצרוב על מדיות CD פשוטות , וגיליתי שהצורב פשוט מציין כי אין מדיה ריקה בכונן . בנוסף , הוא גם לא מוכן לקרוא אף CD , ואומר שהכונן ריק . ניסיתי מספר מדיות לצריבה , ועשרות דיסקים , והצורב עדיין מזהה רק DVD .. האם הבעיה מוכרת? ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בגלל שכמעט ונגמר לי המקום, הכונן הקשיח שיקנה ישמש ככונן קשיח היחיד (כי את הישן אני נותן לאחי) המחשב שלי יחסית חדש ומותקן עליו לוח אם K8NF-9 (Nforce4. אחרי מחקר קצר הגעתי לשתי האלטרנטיבות הבאות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305316 ו- http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382748 העניין הוא כזה, קשה לי להכריע בינהם. לשניהם יש אותו מפרט בסיסי (250GB,7200,16MB Buffer). אבל ה-KS מוכר יותר והצלחתי למצוא ביקורות עליו באינטרנט הוא גם מעט זול יותר, מצד שני יש עליו רק שלוש שנות אחריות. ה-YD דגם לא מוכר, יש עליו חמש שנות אחריות והוא גם תומך ב-RAID שכפי שכבר אמרתי אין לי בו בכלל צורך מכיוון שהכונן הזה יהיה היחיד על המחשב. מה…
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אם אחבר למערך RAID 1 הרדיסק אחד של 10,000 סיבובים לדקה והשני של 7,200 סיבובים לדקה האם שניהם יעבדו ב-7,200 סיבובים לדקה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי שאלה בקשר ל-dvd מה זה + ו.. - מה זה אומר? אני יודע שיש דיסקים של + דיסקים של - מה זה בעצם? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אחרי קריאת ההמלצות פה אני חושב על לקנות הארדיסק של WD 320GB SATA2 16MB האם לוח אם ASROCK 945G-DVI בן שנה יתמוך ב16MB? והאם אני יכול (ואיך אני יכול) להעתיק את תוכן ההארדיסק הישן שלי לחדש ואח"כ פשוט להחליף ביניהם כדי שאני לא אצטרך להתקין שום דבר מחדש? (אני מתכנן לעבוד רק עם ההארדיסק החדש,את ה160GB אני אנתק מהמחשב)
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש DVDRW\DVD ROM ללא מגש (למטרות מודינג) , כמו רדיודיסק לרכב, כלומר שדוחפים את הCD פנימה. בנוסף אני מחפש DVD RW "סוס עבודה" הLG די עייף, מרעיש, ועושה בעיות פלקסטור יקרים, אך האם הן הם שווים את מה שמשלמים עבורם? או שיש אלטרנטיבות אחרות לא רעות יחסית אליהם?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חשוב לי שתהיה לו יציאת ESATA. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, איך אני יודע שהוא תומך בדיסק קשיח חדש SATA2? (אני לא יכול לדעת מה הלוח אם שלי...המחשב מת)
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מתאים לי למחשב גיימינג אבל לא מעל ל2000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כאן המקום הכי קרוב שמצאתי לדבר על סרטים ודיסקים של DVD. בזמן האחרון אני נתקל בבעיות מוזרות שאני צורב סרטים, במחשב אני רואה אותם טוב, אך שאני צורב אותם על דיסק DVD, הסרטים מקרטעים (לא כולם, אבל חלק נכבד). רציתי לדעת אם הבעיה הזו מוכרת ואם הבעיה היא בדיוידי עצמו, או שמא בדיסק DVD כי הייתכן שהוא מזוייף? (ממה שהבנתי דיסקים מזוייפים מראים שהם מקודדים על הקידוד הכי איכותי ואז הצורב חושב גם כך, אך הקידוד הוא לא נכון?). בכל מקרה השאלה העיקרית שלי היא האם דיסקים שהקידוד בהם מזוייף (לדוגמא אני בטוח שה CityDisc שיש לי הם מזוייפים..), הם אלו שגורמים לקירטועים באמצע הסרטים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי צורב SAMSUNG DVD±RW 16X TS-H552U והבעיה שלי היא כזאת התקנתי תדרייברים שקיבלתי עם הצורב ואני לא יודע למה הוא מסוגל לצרוב על X16 אבל הוא לא נותן לי אף פעם שאין דיסק הכונן אני רואה במהירויות שלו X16 שאני מכניס דיסק של X8 הצורב מראה לי מהירות של X2 אני לא יודע למה זה ככה?? משהו יכול לתת לי קישור לדרייברים חדשים יותר שלו בבקשה (אני לא מוצא) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום! לחבר שלי יש בעיה - כונן ה-DVD-RW שלו לא עובד! הוא לא קורא ולא צורב - אך כאשר מכניסים דיסק הוא עושה כיאלו זה קורא. מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-