אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
לפני חודש היה לי מקרה דמוה עם ארד-דיסק כצת דפוק ואחרי שהוצאתי את הכבלים כמה וכמה פעצים וזה לא עבד , הוצאתי את הארד-דיסק ונתתי לו מכה מתונה... ...ואז הוא עבד !!! מוסר השכל: אם לא הולך במוח ילך בכוח ! dont try this at home
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היתרון היחיד שיש לכונן של סוני על פני המקביל של לייטאון (אגב, ללא ספק כוננים זהים) הוא בגרסאת הקושחה של סוני: שימוש נמוך יותר במעבד (בעגה המקצועית: CPU Usage). של לייטאון עומד על בערך 11% בשימוש שיא בעוד של סוני 6% בשימוש שיא. שווה לדעת.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום.. לפני כמה ימים לקחתי ממחשב ישן של אבא שלי ורציתי לקחת ממנו כמה חלקים.. קיצור הוצאתי ממנו את ההארד דיסק (6.5 ג'יגה.. חשבתי לשים עליו קצת גיבויים וכאלה..) וניסיתי לחבר למחשב שלי.. ניסיתי שעה להבין מה הולך וחוץ מלהרוס את המחשב אני לא חושב שעשיתי משהו :-\.. אז אם מישהו יוכל בערך להסביר לאן צריך לחבר כל דבר.. או אם מישהו יודע אם יש אפשרות אולי לקנות מפצל ולחבר אתו דרך הארד דיסק אחר.. בכל מקרה.. עזרה תתקבל בברכה (ד"א.. אם צריכים תמונה של המחשב/החיבורים/ההארד דיסק או כל דבר אני יכול לעלות תמונות ממצלמה דיגטלית אם הפורום תומך באפשרות הזאת...)
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בדקתי דיסקים לצריבה באובר ברן בנרו - TESTING - הדיסק הראשון שבדקתי היה מתוצרת טיוואנית בלתי מוכרת DV-BOSS 102% מעל ה 700 מגה הרשומים ... פשוט עלוב. הדיסק השני גם כן במהירות *24 של BENQ 103% - עשה רעש בכונן בצורה מפחידה ביותר - למזלי הבדיקה נפסקה .. דיסק של HP שקיבלתי לפני 4 שנים - 650 מגה - התוכנה פשוט לא נתנה את האופציה ... והדיסק סומן כ *16 תוצרת של MITSUI .. ולתוצאה המפתיעה - דיסק של GPT 650 מגה לפי האריזה - סומן כ 700 מגה לפי בדיקה ראשונית .. וכ- *48 - מכיוון שהדיסק נקנה לפני שנתיים אז לא רציתי להעמיס ובדקתי אותו ב *16 בלבד . את התוצאה אתה יכולים לראות בתמונה למעלה .. 124%!! אני חייב לציין שהדיסקים האלה עשו לי צרות בעבר - פשוט התקלקלו והיו בלתי ניתנים ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בדקתי את הכוננן שלי, WD 80G *special edition בSANDRA ו הוא מקבל תוצא של 20,000 למרות שהוא אמור לקבל באזור ה30,000 הכוננן רץ בUDMA 5 ???
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מגירה להרד דיסק שלי ורציתי לשאול אם אפשר תוך כדי הפעלת הwindows xp שלי להוציא אותו ולחבר אחר כי חיברתי אותו לא דרך usb אלא בדרך הרגילה ורשום לי אליו ide usb וראיתי שיש בפנים ליד הקבל של החשמל יצאה לקבל של usb מיוחדת כזאות לא יציאה רגילה אההה ודרך אגב שיבורך הבנאדם שהמציא את הדבר הזה זה פשוט גדול
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מנזה להכין דיסקט אתחול בוינדוס הוא נותן לי תהודעת שגיאה : AN UNEXPECTED1\0 EROR ACCORD ולא מכין לי את הדיסקט מישהו יודע מה לעשות ?? ושניסיתי לעשות לו פורמט הוא אומר שהדיסקט מוגן מפני כתיבה אז הזזתי תצ'ופצ'יק וזה לא עזר יש לי וינדוס אקס פי ... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק לצריבה של Mitsui Gold ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות אותו (בארץ כמובן)? אם אין אפשרות או שלא מייבאים אותו לארץ, אשמח להמלצות שלכם על דיסקים איכותיים ,לצריבה של מוסיקה. כי אני שמעתי שהמיצוי הם מצויינים למוסיקה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
-
hi ppl, any 1 knows about this drive if it is avalable in israel ?? if so, where and how much, this drive ROCKS !!!, King of the hill thank you
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
100 CD-R 2-40 SPEED 80Min 700MB - SLIM PLASTIC BOX ב 240 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח IBM GXP 30GB 7200/UDMA100 . מערכת קבצים NTFS על WIN XP. בן שנתיים. הוא מחובר עם UDMA100 שעל הלוח ובפוסט מראה שהבקר מזהה אותו. (לוח A7V - אפשר לראות במפרט) לכאורה הכל בסדר... היום עשיתי איחוי ואח"כ הרצתי בדיקת ביצועים באמצעות SiSo Sandra2002, וחשכו עייני: הנתונים שלו מראים שהוא יותר איטי מכונן שעובד ב-ATA66. איך זה ?! :AR15: בעיה/קושיה נוספת: ב-Device Manager כתוב שהוא SCSI. למה זה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב RICOH MP7200A שהוא 20X10X40. כי הצורב הזה לא מוכן לצרוב על הרבה סוגים של דיסקים וזה מאוד מעצבן! כגון SUMSUNG , שיש לי איזה 20 דיסקים שלהם שאני לא יכול לצרוב עליהם וכמו רבים אחרים. לרוב הוא אוהב לצרוב על MDK. על הדיסקים שהוא לא מוכן לצרוב הוא כותב לי "MEDIUM ERROR SPEED" , עכשיו אני לא מבין את זה , ניסיתי לצרוב על כל המהירויות האפשריות , עם JUST SPEED ובלי , כל מיני אפשרויות ב OPTION'S , ועדיין הוא לא מוכן לצרוב לי עליהם. אז חשבתי אולי אם אני יעדכן את ה FIRM WARE שלפי מה שהבנתי זה (קושחה) של הצורב , אז זה יעזור. דרך אגב ה DMA אצלי מופעל (לא יודע אם זה קשור , וגם כשהוא לא מופעל , עדיין יש לי את אותה בעייה). וכשאני עושה PROPERTIES על הצורב , כתוב שם שיש לי : FIRM…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה קשור לפרטי מחשב או לפה.. אבל נראה לי לפה אז שאלה לי אליכם אני עומד לקנות הארדיסק... 80GB או 60GB עכשיו השאלות שלי ככה : 1) איזה חברה מומלצת ולמה... 2) יש סיבה שעדיף 80 על 60 או ההפיף (חוץ ממקום פנוי ומחיר) אני בנתיים חושב על 80GB של WD עם מהירות של 7200 או 7600 נראה לי זה 200.. הקיצר המהירות הנוראמלית ו 8MB BUFFER .. אוקיי את ממליצים על זה? .. או מה אתם חושבים על זה בכלל? תודה
-
- 30 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
לקחתי מחבר DVD מסוג NEC DV-5700A_ ושמתי אצלי. הוא אמר לי שאצלו ה-DVD ננעל על ZONE 1. האם גם אצלי ה-ZONE נעול או שכשמעבירים DVD למחשב אחר אז הוא נפתח מחדש? האם שינוי ה-ZONE קשור לתוכנה שבא אני משתמש או בסוג ה-DVD? אפשר לפתוח את ה-ZONE מחדש או שזה קבוע? באיזו תוכנה הכי כדאי להשתמש ע"מ לראות DVD ואיך אני פורץ אותה לשינוי ZONE כאוות נפשי? תודה מראש ערן
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יום גיליתי, שההאד דיסק שלי (IBM 15 GB) מזוהה כהארדדיסק של 2 ג"ב. בזמן ההתקנה של ווינדוס איקס פי סימנתי לו לא להתקן תמיכה בהארד דיסנקים גדולים, זו הבעיה? בדקתי בג'אמפרים, הם מכוונים בסדר. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות רבות ושיקולים של עבודה החליט גיסי לקנות דיסק קשיח חיצוני בממשק של FireWire עבור מקינטוש G4 733Mhz. לאחר כשעה וחצי של פירמוט (LowlevelFormat לפי ההוראות ) והגדלת החוצצים השונים בשביל תוכנת FinalCutPro , בחנו את ביצועי הדיסק. במילה אחת : מדהים. בשתי מילים : לא יאמן. הדיסק טס. העברנו כמה מאות מגה בפחות בדקה. בממוצע קיבלנו - 30-10Mbyte/sec - וזה פשוט מהר. דיגיטציה ישירות ממשק RtMac מבוצע כאילו מדובר בדיסק סקזי פנימי מהיר. בקיצור החוויה עולה כ-2000 ש"ח, אבל נחוץ עבור משתמשים עם עבודות קריטיות.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
עושה רעשים כשלא מכניסים דיסק כאילו הוא מסובב דיסק ולא קורא דיסקים. אבל הוא צורב.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
SONY 48*24*48 +SOFT או LG 48*24*48 BULK? שניהם בערך אותו מחיר EPO 48*12 זה טוב? הוא הכי זול וה MSI עוד כמה עשרות... שווה ?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה זמן היה לי דיסק קשיח אחד במחשב והמחשב היה שקט ! אחר כך הוספתי עוד 2 דיסקים קשיחים והתחיל לצאת רעש חזק מהמחשב אחרי שהוספתי את הדיסקים הקשיחים!. ניתקתי את כל המאוררים ועדיין היה רעש מהדיסקים ,רעש כאילו ציפצוף ארוך שלא נגמר וזה גם כאשר הדיסקים לא פעילים! מישהוא יודע מה זה לכול הרוחות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום רציתי לצרוב לחבר שלי משהו והצורב לא הצליח לקרוא את הדיסק. זה בדר"כ קורה לי כשהמחשב פועל הרבה זמן, אז עשיתי ריסט אבל הפעם זה לא עזר וזה עדיין לא קורא דיסקים... מה יכולה להיות הבעיה? איך אני פותר את זה? ולמה הצורב שלי לא קורא דיסקים אחרי שהמחשב פועל הרבה זמן? (כל זאת ועוד בפרק הבא של... החתולים הסמוראים...) תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מלאי סרטים ענק בארד-דיסק ואני חייב לפנות מקום הבעיה היא שרוב הסרטים תופסים כצת יותר מ 700 מגה אז כאשר הם תופסים משהו כמו 720 אז עם התוכנה של נירו אני מצליח עוד לצרוב גלל כול העובר-ברן אבל הבעיה היא כאשר יש לי סרטים שתופסים יותר ממה שהעובר-ברן יכול לצרוב ואין לי דיסקים של 800 מגה (יש לי סטוק של דיסקים עם מגה700) ניסתי אפילו לנסות ולקבץ את ההסרטים אבל זה לוקח מלא זמן ומקבץ רק מגביטים בודדים , אז יש הצעות ?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעביר הרבה קבצים ותוכנות גדולים בין חברים, אני צריך הארד דיסק קטן לא יותר מ 40GB עדיף אפילו חצי מזה, אבל מהיר מאוד זה העיקר שהייה מהיר בערך ב 350 שקל יש הצעות? :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-