עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. עיינתי בPCH וראיתי את זה CD-ROM Cyberdrive x 52 רק 99 ש"ח. הוא טוב אבל חשבתי אולי יש מקום אחר שבערך אותו מכיר רק סידירום יותר טוב תודה לעוזרים. *הוזמן!* למחוק הודעה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by Tov_Tov,

אני מניח שאין יותר מידי התלבטות בתחום אבל עדיין רציתי להתייעץ, אני מעוניין להזמין מEBAY התקציב הוא עד 100 שקל מצאתי את המוצר הנ"ל http://www.ebay.com/itm/WD-My-Passport-2-5-2-5-inch-External-Hard-Drive-Storage-USB-3-0-SATA-Case-Box-/330951386840?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item4d0e3d66d8 רק שיש כמה דברים שנראים לי מוזר לא מצאתי בשום מקום באתר של WD שבכלל קיימת אופציה כזאת לקנות מארז בנפרד וגם בתמונה של המוצר הכבל USB הוא לא כחול ככה שאני בספק אם זה באמת USB3.0 מצד שני המוכר מכר כבר 185 כאלה והמחיר לא רע בכלל.. מה אומרים? יש גם בTMS ב100 שקל מארז של AGESTAR אבל הוא לא נראה כאילו הוא שווה את הסכום הזה.. http://www.tms.co.il/product/8466 אני מחפש שיגן ברמה גבוהה …

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  3. הבקר החדש מבית חברת Silicon Motion אינו זקוק לזכרון דינאמי מובנה בכדי לספק למשתמשים מהירויות העברה של עד 7,400MBps, לכאורהלכתבה

4. יש לי 84 דקות ו 6 שניות של מוזיקה שאני רוצה להכניס על CD-R אחד... הבנתי שזה אפשרי ע"י ביצוע של OVERBURN לדיסק... (יש לי צורב DVD של NEC דגם 4551) אחרי שהצריבה תסתיים בהצלחה (בתקווה.. ) האם לא תהיה לי בעיה לנגן את הדיסק בנגני CD רגילים..? הם קוראים בלי בעיה דיסקים שנעשה עליהם OVERBURN ? הכוונה בעיקר לרדיו דיסק של פיוניר שיש לי ברכב... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  5. שלום לכולם! ההארדיסק הזה מחק לי כבר פעמיים את המחיצות! פשוט חיברתי אותו והוא לא הגיב לי המחשב ... ואז ראיתי בDISK MANGMENT 74.6 מתוך 74.6 הוא פירמט אותו לבד! עכשיו אני משתמש בלי התוכנה של ההארדיסק הזה רק מעביר תיקיות לכונן מערכת הקבצים שלו היא NTFS פירמטתי אותו! לא עזר . עכשיו זה חומר מאוד חשוב רק אחרי הרבה זמן הוא מתחיל למחוק את הקבצים האלה.. מה עושים??? יש איזשהי תוכנה שמגנה עליו? או משהו שלא ימחוק לי ? למישהו יש פיתרון ? זה הארדיסק חיצוני\ תודה לעוזרים עידכון היה בו סקטורים פגומים בדקתי עם התוכנה LIFE GUARD והוא תיקן לי אותם אז זה תאומרת שהבעייה נפתרה? http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472017

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. המחשב שלי ThinkPad x20 מסרב לזהות דיסק קשיח חיצוני WD Passport (במחשבים אחרים אין בעיה). במקום זה הוא מעביר לי הודעה שאם היה לי חיבור usb 2.0 החיבור היה מהיר יותר. איך מתגברים על זה?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by felixr64,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, יש לי בעיה שכבר שני הארדיסקים חיצוניים נדפקו לי בשימוש סביר (לדעתי). הראשון היה 500 GB של סמסונג והשני 1TB של WD. שניהם היו ניידים ללא צורך בחיבור לחשמל. מה שיש לי בגדול זה - הכי חשוב לי - באזור 32GB של תמונות מכל הזמנים. אחרי זה יש סרטים וסדרות בעיקר, אבל זה תמיד אפשר להוריד מחדש. אני חושב לקנות הארדיסק חדש, אבל מקריאה בפורום וראיתי שמישהו רשם שהארדיסק כזה הוא לא אמין - מה שבהחלט הרגשתי בעצמי. חשבתי אולי את התמונות לשמור על DOK ? האם זה אמין יותר? ממש נמאס לי כל שנה\שנה וחצי להחליף הארדיסק כי הוא נדפק. אני רוצה משהו אמין. תגידו - אי אפשר לקחת הארדיסק נייד בתיק למשל כשנוסעים לאנשהו? זה עד כדי כך רגיש? יש הארדיסקים חיצוניים מוקשחים שיותר אמי…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  8. יש 2 סוגים, שכחתי איך קוראים להם ואני רוצה לקנות מתאם לIDE רגיל או USB - מישהו יודע? תודה.

9. שלום, לאחרונה אני מתלבט לגבי קניית כונן נוסף לגיבוי מידע. אופציה 1: כונן חיצוני סיגייט אופציה 2: 2 כוננים פנימיים של סיגייט ב- RAID 1 במחשב. יתרונות של #1: ניידות ; לא מחובר קבוע לרשת החשמל (לא ישרף מקפיצת זרם); יתרונות של #2: גיבוי רציף של המידע; ניהול ועבודה נוחים יותר לשתי האופציות אותו תג מחיר (1# - 1185 ש"ח, 2# כ- 1100 ש"ח) מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by tiptipon,

אני טס לקנדה בעוד שבוע וחשבתי לרכוש שם HD של סיגייט 500 א ו700 SATA 2 GB ואם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים אשמח בקשר לאחריות לא מפריע לי כי הם מאוד אמינים רק מה שמעניין אותי זה המחיר

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. איך ניתן לנטר בזמן אמת את מעבר המידע בהארדיסקים המותקנים במחשב ? האם יש תוכנה יעודית לדבר ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. השאלות שלי הם האם שווה לי RAID בIDE כמה זה ישפר, ומה ההבדל במהירות בינו לבין רייד של SATA ו SATA2 איך פועל הרייד תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by Jesper,

יש לי HD מדגם SAMSUNG 501LJ, בן 4 בערך, שהתחיל להשמיע רעשים ולעשות בעיות. בדקתי אותו עם HD Sentinel, היה כתוב שיש לו 6% HEALTH ושנשארו לו 6 ימים לחיות. כמו כן היה כתוב: here are 429 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. Based on the number of remapping operations, the health of the disk was decreased in different steps. There are 103 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. 987 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, …

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  14. אובכן, רמז - אל תזרקו את הצורב שלכם. כל השאר ... ככה ככה . https://www.youtube.com/watch?v=xA9Xq7hb6Q0

15. שלום יש לי SSD הבעייה שכל הנתונים נרשמים בצורה רנדומלית בדיסק כרוצים להקטין את המחיצה צריך לעשות איחוי אבל איחוי לא בריא ל SSD אז מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by jove,

שלום, כמעט שכבר באתי לקנות את ה Western Digital Mybook Live 2TB, כששמתי לב שאין לו בכלל חיבור USB. מישהו מכיר ויכול להמליץ על כונן רשת טוב, באותה רמת מחיר, שניתן גם לחבר ישירות למחשב עם USB? תודה יואב

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by psxr,

כשאני מנסה לצרוב קובץ אימג' (אחד cue ואחד bin ) הנירו מעביר אותי באופן אוטומטי ממצב של dvd למצב של cd. האימג' הוא של dvd ככה שפשוט נירו לא נותן לי לצרוב אותו. הצורב הוא nec4550.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  18. Started by Enigma1992,

Hey I am sorry I am writing in english, I just installed new XP op.. I was trying to install a new printer and I got some 'usb' sys files missings as: usbscan, usbprint I downloaded these files and when the installation was about ending it says that I am missing 'dbghelp.dll' file That error was appeared also when I tried to install WMP. http://up203.siz.co.il/up3/wenzajzkznzy.jpg Now about my CD ROM, it recognize only XP disks, other cd's wont appear on MY computer. Also, When I am trying to boot from the XP disk when the pc is starting it is not working. I don't know if this is the correct forum, so please let me know. And I would be very happy to get some help…

19. קיבלתי כונן קשיח SATA של סמסונג 160GB אבל אני לא מצליח לזהות אותו, יש לי לוח אם ASUS p4p800-e delux והוא תומך ב SATA אבל שאני מחבר את הHD הוא לא מזהה כלום, הוא רק מחפש את הכונן אבל אחרי 120 שניות של נסיון הוא ממשיך עם האתחול בלי לזהות אותו, בבקשה אם למישו יש כונן כזה או לוח אני נורא אשמח לקבל עזרה להתקין את הHD כבר יומים שאני לא מצליח לזהות אותו....

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. מצידי שיהיו 160 GB כל אחד . רצוי עם פלטה אחת כל אחד. חשוב השקט והאמינות (אחריות) - פחות חשוב המהירות וכו'

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by Xstyle,

שלום... אני כניראה שיחקתי בוינדוס ויסטה אם האפשרויות של הארדיסק ומחקתי את מחיצה D לא עשיתי פירמוט פשוט מחקתי אותה והיא נעלמה לי והיה לי שם דברים ממש חשובים! אתם חייבים לעזור לי איך אני משחר את מחיצה D זה עניין של חיים ומוות! תעזרו לי....

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. סיפור קצר, ובסופו השאלה אתמול צרבתי DVD (וורבטים MCC 004) ב-NEC 4550 שלי במהירות x8 (פעם ראשונה, עד עכשיו צרבתי תמיד על x16 אם זה משנה) לאחר הצריבה סרקתי את הדיסק, והתוצאה למרבה ההפתעה היתה גרועה למדי - ציון 38 עם קו צהוב אחד ועוד קו אדום (max היה בסביבות ה-50 אם אני זוכר נכון) to make a long story short, סגרתי את המחשב, אחרי כשעתיים פתחתי אותו שוב וסרקתי את אותו הדיסק מחדש - וקיבלתי תוצאה של 95! היום סרקתי שוב את הדיסק הזה, וגם הפעם התוצאה היתה 95 (אם כי השגיאה המקסימלית היתה 9 לעומת 5 אתמול) זה לא שאני מתקמצן על דיסק, אלא יותר מעניין אותי המקרה הכללי ומה לעשות להבא האם יכול להיות שהסריקה הגרועה יצאה במקרה, או בגלל משהו לא קשור? (לא רצו תכניות מיותרות ברקע) האם בגלל ששתי…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by רועיירדן,

http://www.guru3d.com/news-story/plextor-m7e-m-2-pcie-gen-2x4-performance-caught-on-photo.html מה מחירו שיצא ? איך אני יודע איזה לוח יוציא ממנו את המקסימום X99 ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני רוצה לצרוב סדרות וסרטים האם הדיוידי יתמוך ב פלוס תודה מראש אלירן המלך

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי שני דיסקים פיזיים הראשון מכיל את C ו-D השני מכיל את E מהיום, בצורה מיקרית הוא מעלה מערכת אך אומר לי שכוננים D ו-E (שפיזית זה בכלל שני כוננים) לא מפורמטים (הודעת סייר) ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט. 1) האם יתכן שזה וירוס? 2) אם לא מה קורה כאן? זה מחשב בן 3.5 (כוננים C D) ובן 1.5 לדיסק E תודה, יהודה ,תוספת חדשה: הרצתי כל הליילה (על הדיסק הראשון) את HDD Regenerator 1.51 והא לא מצא כלום .... אבל הוא מזכיר בפתיח כי הוא מדלג על SYSTEM והרי אם לא רואה את שני הדיסקים האחרים אז זה SYSTEM לא? האם יש תוכנות נוספות לניטור דטסקים? למה זה פעם כן פעם לא? וירוס? סוס? בלילה אריץ על הדיסק השני... תודה יהודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.