עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Bluemen,

שלום לכולם, אני קונה בקרוב מעבד 12600KF ולוח אם מסדרת Z690 איזה זיכרון אתם ממליצים לי? על הנוכחי יש 256 SSD שלא מספיק להרבה ועוד 2T זיכרון קשיח פנימי שמתוכו יותר מחצי בשימוש. הלוחות אם החדשים תומכים בm2 פעם ראשונה שאני הולך להשתמש, איזה אתם ממליצים? לקנות 1 בגודל 2T ולשים עליו הכל? או שאולי זה יכביד ועדיף לקנות 1T M2 ולשים עליו רק מערכת הפעלה ודברים שבשימוש תדיר וכל השאר לשים על דיסק קשיח בגודל 1T? SSD זהו נעלם? אין לי יותר צורך בזיכרון הזה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by mx-3,

יש לי צורב DVD של NEC.. לא חדש, אבל גם לא ענתיקה.. גג שנה פז"מ לאחרונה, הוא לא קורא לי חלק מהדיסקים- מציג אותם בתור ריקים, ויש דיסקים שהוא קורא רק חלק.. פשוט לא מראה את שאר התיקיות.. משהו שאפשר לעשות? או שהוא פשוט הלך קפוט, ויש צורך בחדש?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by vovka43r,

קניתי דיסקים לצריבה רב פעמית של SILVER LINE. CD_RW 700MB. זה מה שרשום על הקופסה, אבל על הדיסקים עצמם רשום : 12X CD-RW data 4.7Gb / video 120 min הצורב שלי לא מוכן למחוק מהדיסים האלה. לצרוב קובץ שתיים יכול, אבל משהו גדול לא מסוגל. כל פעם נעצר בטענה : DISK SPEED ERROR. השאלה מה זה הדיסקים האלה? DVD??????????????

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  4. היי אני רוצה גיבוי חיצוני: האם כדאי לי לקנות דיסק מוכן או לבנות מקופסא + דיסק מהמדף? מה ההבדל בין המוצרים הבאים (הבדל מחיר של 50%) כאשר ברור שבגלל שזה לגיבוי, מהירות לא כל כך חשובה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=597603 ב450 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=409716 ב533 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=422807 ב600 שח רעיונות נוספים יתקבלו בשימחה ובתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. עכשיו שטושיבה מוותרת על הHD DVD מתי להערכתם המחיר של הדיסקים ירדו למחיר נורמלי?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. אני רוצה לקנות דיסק קשיח אחרי שאני קונה אותו מה אני צריך לעשות? איך להתקין אותו? יש לי כבר דיסק קשיח ואני צריך להרחיב מקום איך המחשב יזהה אותו? והאם צריך להגדיר בדיסק הקשיח כל מיני דברים? האם אני מקבל כבל כלשהו?ולאן אני אמור לחבר אותו תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. היי לכולם, הודעה ראשונה שלי כאן אני צריך לבצע גיבוי ושחזור (לשם בדיקה) של שרת שמריץ server 2003 בשרת יש שני דיסקים זהים 160GB במערך רייד 1, כלומר הם עותקים זהים וסה"כ הנפח הכללי הוא 160GB העניין הוא שיצרתי אימג' של מחיצת הווינדוס של המערך - להלן C, שחזרתי את אותה מחיצה לשני דיסקים זהים אחרים בנפח 500GB וניסיתי לעלות מהם את המערכת במערך רייד זהה לקודם כשהדיסקים הקודמים מנותקים, כלומר לבדוק שבעת הצורך יהיה לי גיבוי מוכן.. אממה...זה לא עובד, זה נתקע אחרי Verfiying DMI pool data כלומר מתי שהוא מנסה לגשת לכונן ניסיתי גם בסאטא רגיל עם כונן אחד מחובר ועדיין לא עולה. ליצירת האימג' השתמשתי בCloneZilla מה אני עושה לא נכון? תודה לעונים

8. Started by d1a1n0,

כשאני מכניס דיסק לאחד הצורבים, המחשב נתקע לכמה שניות, ואז הכול קופץ בחזרה. וכשאני מנסה לצרוב, הוא לא מזהה אותו. מה לעשות? זה בעיה בצורב? או בנרו? תודה רבה. אחד מדגם LG, ואחד לא מזוהה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by gurden,

שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. אני הולך להקים מערך רייד 5 על שרת עם 4 דיסקים של 500GB. על אחד מהדיסקים מותקנת מערכת ההפעלה בפרטישן נפרד 40GB מערכת הפעלה 460GB Unalocated. סה"כ יהיו 4 דיסקים של 460 ג'יגה כביכול, ברייד 5. עכשיו לשאלה... נניח שהולך כונן אחד משלושת הכוננים שלא מחוברים ברייד.. אין בעיה. מה קורה שהולך אותו כונן שנמצא אומנם ברייד אך הפרטישן של המערכת הפעלה לא נמצא ברייד. האם יהיה אפשר לשחזר את המערך אחרי קריסה שלו ? האם אוכל להתקין כונן חדש ועליו מערכת הפעלה ושחזר את המערך ? תודה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  10. http://www.cdfreaks.com/article/262/11

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by slowdive,

הי, אשמח לרשימה של 2-3 ההארדיסקים בקיבולת 160GB המומלצים כאשר הדרישה החשובה שלי היא שקט

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. לצורך איכסון וגיבוי קבצי עשרות אלפי תמונות בלבד, לא לוידאו, סרטים ומשחקים. אשמח גם אם תמליצו לי על מארז לדיסק שאוכל לחבר ללפטופ בUSB2. מובן שעלות הקומבינציה חשובה אבל לי חשובים לא פחות השרידות והאמינות. לא ברורה לי חשיבותו של גודל הבאפר הפנימי (16 או 8), סאטה 1 או 2 (או בכלל IDE), במידה והחיבור יעשה רק דרך מארז ב USB2. תודה לכולם אורי עריכה: כנראה שזה יהיה WD5000YS -Western Digital. עכשיו מסתבר לי שהוא מוגדר כדיסק לרייד. זה משנה לי? תודה על שפע התגובות. אורי

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by sh9696,

שלום, האם יש הבדל משמעותי במהירות בינהם? תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. שלום לחברי הפורום! רכשתי מחשב חדש עם לוח אם של ASUS ומעבד אינטל 2.8 והמחשב לא מזהה את ההארד דיסק. אני יודע שצריך להתקין את הדרייור של ה RAID אבל אין פלופי וזה נמצא על הדיסק של הלוח. האם ניתן להתקין אותו ע"י הדיסק??? וכיצד?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. שלום , לוח האם שלי תומך בממשק SATA , האם ניתן לרכוש HD עם ממשק SATA2 ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by Imtheman,

מישום מה נרו לא נותן לי לצרוב יותר מ 4.5 GB למה? למישהוא יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by D-Viper,

הצורב שלי עבד טוב מאוד כמה שנים, ופתאום הפסיק לפעול. קניתי צורב חדש, וקרה משהו מוזר: הצלחתי לצרוב איתו דיסק אחד (שגם אז המחשב התנגד לצרוב, ולקחו כמה ניסיונות עד שהצלחתי לצרוב) ומיד אחרי גם הוא הפסיק לצרוב. כלומר, הצורב קורא דיסקים, אך לא יכול לצרוב (כך גם היה בצורב הקודם). ניסיתי לנתק מחדש את החיבורים של הצורב ולחבר אותם שוב, אך זה לא עזר. ניסיתי לנקות אולי את החיבורים, גם זה לא עזר. מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. שלום, אז כמו בכותרת אני צריך המלצה לזוג הארדיסקים בנפח 160GB למערך RAID0. צריך שיהיו בממשק SATA2 ושיתמכו בNCQ. תקציב: עד 800 שקל. חנויות: פנדה/נעה/KSP. אני יודע שאין הרבה הבדל בין הכוננים בהשוואה אחד לאחד, אבל ברגע שעוברים לRAID0 של 2 הארדיסקים כל הבדל קטן יכול להיות גדול יותר (לא ככה?) בעקרון שמעתי ביקורות טובות על הסיגייטים מסדרה 10, אבל הם מתחילים רק בנפח של 250GB. :-\ אז, *יש את ה160GB של היטצ'י מסדרה T7K250 (שרשום באתר שלהם שהם גם בנויים לעבודת 24/7). *יש את הST3160812AS של סיגייט (מסדרת 7200.9 SATA) שהוא די דומה להיטצ'י במפרט. *יש את הWD1600JS - אבל לא מצויין באתר של WD שהוא תומך בNCQ, אז... *יש את 160GB מסדרת DiamondMax 10 וראיתי באתר שלהם שיש גם 160GB…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  19. שלום קוראים אבי בטח כולכם תוהים ממה לעזעזל עשוי הדבר הזה שנקרא דיסק קשיח כולכם לוקחים אותו כמובן מאלוו אבל בואו נראה ממה הדבר הזה שנקרא דיסק קשיח נקרא לוקחים דיסק מאלומיניום או מזכוכית מצפים אותו בחומר מגנטי (יסודות: מגנטית וכד') ושמים מתחת לדיסק פלסטיק פשוט מאוד לכל אלו ששאלו את עצמם ממה הוא עשוי לדיסק יש גם זרועש עשויה ממחט נחושת או סתם מחט מתכת בגודל של כמה מילימטרים המרחק שלה בין הדיסק למחט הוא מילימטר או פחות פשוט שלא נוגעת בדיסק אלה רק זזה מעל הדיסק המחט שולחת אותות חשמליים שמתמגנטים לדיסק והיא קוראת אותות ע"י כך שהיא מקבלת את האותות על הדיסק והזרם שעובר במחט מגדיל את הזרם החלש הזה מדובר על זרמים חלשים ביותר מתחת ל-1 אמפר ומטה הדיסק עצמו מסתובב במהירויות שלא יהמנו …

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by Conroe,

טוב אני רוצה לקנות כונן קשיח אחד למערכת ההפעלה ואחד לשאר הקבצים אבל אני יש לי שאלה בקשר לזה; נניח שחיברתי את כל הכוננים ללוח האם והפעלתי את המערכת, האם המחשב יזהה את שני הכוננים? --סליחה אם זו שאלה טפשית-- תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  21. צרבתי 4G של חומר מהמחשב אל מדיה של DVD .תהליך הצריבה בנרו היה תקין. כאשר אני מנסה להעתיק את החומר בחזרה מה DVD אל המחשב (כדי לוודא שהחומר על ה DVD נצרב בצורה תקינה) ,אני מקבל בשלב מסוים תקלה מוזרה מאוד שקשורה ל multipile vga cards . ניסיתי להעתיק במחשב שני וקיבלתי בדיוק את אותה התקלה ובאותו שלב בערך אחרי 3/4 דיסק. שני המחשבים אם חומרה שונה לחלוטין ולא בוצעה הגדרה כלשהי שקשורה לכרטיס VGA לא מצאתי תיעוד לתקלה דומה ב GOOGLE בשני המחשבים מותקן winxp pro . אשמח לכל רעיון,ממש לא בא לי לצרוב שוב את כל החומר ולקבל אותה תקלה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  22. אני הולך היום לקנות דיסק קשיח חיצוני ויש לי התלבטות מבחינת האמינות והאיכות של שני המוצרים הבאים: Western Digital WDH1U5000E קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1408&CatCode=405 לבין Maxtor Basics 500GB קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3058&CatCode=405 אשמח לחוות דעת של אנשים - איזה מהם אתם ממליצים יותר. ( כמובן שאני מתכוון לזה שאני הולך לקנות דיסק קשיח חיצוני (אחד מהם) בנפח של 500 GB)

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by tehnodrom,

עד 300 ש"ח... אני לא מביחן בזה ממש אז תנו לי המצלה טובה ועדיף שיהיה שחור

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. Started by smoke_man,

ערב טוב לכולם ברצוני לקנות צורב ומתוך רשימת הצורבים המומלצים ראיתי את הדגם Samsung SH-S223F מצאתי את הצורב הזה בלי ה-f בסוף יש הבדל ביניהם? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים