אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
טוב אני רוצה לקנות כונן קשיח אחד למערכת ההפעלה ואחד לשאר הקבצים אבל אני יש לי שאלה בקשר לזה; נניח שחיברתי את כל הכוננים ללוח האם והפעלתי את המערכת, האם המחשב יזהה את שני הכוננים? --סליחה אם זו שאלה טפשית-- תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מחפש לקנות צורב ברמה גבוהה ואני לא כל כך מבין בזה... מצאתי שני צורבים שלי נראו טובים, אבל שוב, אני לא מבין בזה ויכול להיות שאני טועה.. מה דעתכם על שני הדגמים האלה? והאם הייתם ממליצים לי על צורב אחר? (שיצרוב לי גם DVD וגם דיסקים רגילים באיכות גבוהה, אפילו גבוהה מאוד) נ.ב לגבי המחיר, אני נמצא בארה"ב והצורבים פה זולים מאוד יחסית לארץ.. אני בעקרון רוצה לקנות צורב בסביבות ה60-70 דולר אבל גם אם יש צורב חזק שעולה יחסית הרבה בארץ, והוא עדיף על שני אלה, תגידו לי יכול להיות שאני ימצא אותו פה בזול BenQ DW1655 Lightscribe DVD-RW Drive ATA, EIDE/ATAPI - CD Read: 48 X , Write: 48 X , ReWrite: 32 X - DVD Read: 16 X , Write: 16 X , ReWrite: 8 X - Sku: DW1655 …
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעובד תחת DOS (מחשב של עסק עם תוכנה ייעודית לDOS), אני מעוניין להחליפו (עולל התוכנה הישנה הזאת כמובן) אך לבצע קודם גיבוי של כל הHD והנתונים. א. מישהו מכיר חברה/עסק שיודע לעשות זאת? כל מה שראיתי זה גיבוי ONLINE שהוא קצת קשה לאור התוכנה העתיקה הזאת. ב. אם אין עסק כזה יש דרך אחרת? לקחת לדוגמא את הHD ולשים במחושב אחר אולי ומשם לגבות... תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
צרבתי 4G של חומר מהמחשב אל מדיה של DVD .תהליך הצריבה בנרו היה תקין. כאשר אני מנסה להעתיק את החומר בחזרה מה DVD אל המחשב (כדי לוודא שהחומר על ה DVD נצרב בצורה תקינה) ,אני מקבל בשלב מסוים תקלה מוזרה מאוד שקשורה ל multipile vga cards . ניסיתי להעתיק במחשב שני וקיבלתי בדיוק את אותה התקלה ובאותו שלב בערך אחרי 3/4 דיסק. שני המחשבים אם חומרה שונה לחלוטין ולא בוצעה הגדרה כלשהי שקשורה לכרטיס VGA לא מצאתי תיעוד לתקלה דומה ב GOOGLE בשני המחשבים מותקן winxp pro . אשמח לכל רעיון,ממש לא בא לי לצרוב שוב את כל החומר ולקבל אותה תקלה.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
אני רוצה לוודא שהמדיות שלי דפוקות מראש ולא הצורב דופק אותן
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הצורב שלי התחיל לזייף... כלומר פעם הוא מצליח לצרוב ופעם לא, היה איזה פעם אחד שהוא עשה רעשים... עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שהצורב תקין מבלי לנסות לצרוב על דיסקים-כי אני לא יכול לדעת אם הצריבה יצא טובה או אם כל הקבצים תקינים. אני משתמש ב NERO 6 EXPRESS בתודה manor
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי אני רוצה גיבוי חיצוני: האם כדאי לי לקנות דיסק מוכן או לבנות מקופסא + דיסק מהמדף? מה ההבדל בין המוצרים הבאים (הבדל מחיר של 50%) כאשר ברור שבגלל שזה לגיבוי, מהירות לא כל כך חשובה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=597603 ב450 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=409716 ב533 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=422807 ב600 שח רעיונות נוספים יתקבלו בשימחה ובתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח אחרי שאני קונה אותו מה אני צריך לעשות? איך להתקין אותו? יש לי כבר דיסק קשיח ואני צריך להרחיב מקום איך המחשב יזהה אותו? והאם צריך להגדיר בדיסק הקשיח כל מיני דברים? האם אני מקבל כבל כלשהו?ולאן אני אמור לחבר אותו תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי בעיה אחרי (בערך) שקניתי הארד דיסק חדש הוצאתי את כל הCDROMים שלי מהמחשב וכשרציתי לצרוב משהו חיברתי את הצורב למחשב, וכשהדלתקי את המחשב הכל עלה מצוין עד הטעינה של הווינדוס. הצבע שם פתאום לא ראו ממש טוב את כל המסך של הטעינה והזה לא טען פשוט השאיר אותו ככה. ניסיתי לחבר CDROM (אחרי שהוצאתי את הצורב) והווינדוס עלה בלי בעיה.. מדובר על צורב של NEC צורב DVD. אם מישהו יודע מה הבעיה ומוכן לעזור אני יודה לו. טל.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מחפש לראות על המסך בטלויזיה סרטים מהמחשב - הבעיה היא שהמחשב מרוחק 10 מטר מהטלויזיה חיברתי את הטלויזיה למחשב בכבל ורואים שחור לבן יש לי 8800 מה שאני מחפש הוא פיתרון זול לצפיית סרטים על הטלויזיה חשבתי על MP4 אבל הוא 2000 שח חשבתי על HTPC אבל מינימום 3000 שח האם יש משהוא יותר זול מזה סה"כ דיסק קשיח וחיבור לטלויזיה בכבל לא משהוא יקר ממה שרשמתי
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, הציעו לי להחליף ראפטור של WD 36GB SATA 8MB להחליף אותו על זוג הארדיסקים של MAXTOR 120GB במערך RAID 0 הכונן או הכוננים מיועדים למערכת הפעלה ושיהיו מהירים כמה שיותר אז מה יותר מהיר ? הרייד או הראפטור למערכת ההפעלה ? והשאלה שניה היא : יש מקום שמוכר את הדגם שיש לי ? שהוא מוזכר למעלה הוא 8MB הוא SATA 36GB ושל WD כי מצאתי רק את החדשים עם 16MB ו SATA2 מי שמכיר חנות שמוכרת את ההארדיסק כמו שלי שישלח לינק של החנות. אם אפשר רק לכאלה שיש להם ניסיון עם זה וניסו כבר בשני הסוגים ויודעים מה יותר מהיר. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שמעתי שSATA פוגע או לא מאפשר אוברקלוק זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש דיסק חיצוני (בין 500GB-1TB) שלא יעשה בעיות בטווח הרחוק, במחיר הכי נוח שיש תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אהלן חברה, קניתי אתמול מבאג מעטפת חיצונית להארדיסק 3.5 אינץ (גודל הארדיסק של מחשב רגיל), חיבור IDE בתוך הקופסה בלבד, יציאת USB2 למחשב בלבד. האריזה כוללת את הקופסה עצמה (קצת גדולה למען האמת), ספק כח, כבל USB2, 4 ברגים עם גומי לחיבור הארדיסק למקום לדעתי המוצר נראה איכותי מספיק. אגב אין הגבלה על כמה GB הארדיסק שבפנים, אתם יכולים לשים איזה גודל שתרצו. (זה לא מגיע עם הארדיסק למקרה שלא הייתי ברור) הסיבה שאני מספר לכם את זה, היא שבאג כנראה עשו טעות קטנה בתימחור... המחיר בחנות הוא 127, לדגם Macally PHR100A לשם השוואה, ב NEWEGG זה עולה 35 דולר עוד דוגמה היא העובדה שיש עוד מלא דגמים כאלה של IDE בזאפ וכולם עולים החל מ 120+ אגב ב NEWEGG יש תגובות חיוביות על המוצר הזה, ומקאלי היא חב…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! רכשתי מחשב חדש עם לוח אם של ASUS ומעבד אינטל 2.8 והמחשב לא מזהה את ההארד דיסק. אני יודע שצריך להתקין את הדרייור של ה RAID אבל אין פלופי וזה נמצא על הדיסק של הלוח. האם ניתן להתקין אותו ע"י הדיסק??? וכיצד?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב רגיל וסידירום אני מתכוון לקנות צורב דיוידי עכשיו אפשר לשים אותו במקום הצורב הרגיל ...?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום , לוח האם שלי תומך בממשק SATA , האם ניתן לרכוש HD עם ממשק SATA2 ?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות דיסק קשיח חיצוני לחברה שלי. היא עורכת וידיאו (עם AVID אם זה משנה) וצריכה את הדיסק כי נגמר לה המקום וגם בשביל שתוכל להעביר בקלות את קבצי העבודה בין מחשבים (לא רק בתוך הרשת הביתית כמובן). מבחינת חיבורים איזה חיבורים אתם ממליצים לחפש? אני יודע שFIREWIRE זו דרישה. מבחינת אחסון - 500 מספיק אבל ראיתי שאין הרבה הבדל במחיר בין 500 ל1000 אז נראה לי שאני אלך על 1000 הכונן אמור ללוות אותה גם למחשב הבא שיגיע עוד שנה בערך. איזה ביצועים כדאי לחפש? RPM? CACHE? בקיצור, אשמח לקבל אפיון מבחינת תכונות ואם אפשר גם המלצות לכוננים ספציפים. תקציב - עד 1000 שקל עדיף הרבה פחות אורן
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הצורב שלי עבד טוב מאוד כמה שנים, ופתאום הפסיק לפעול. קניתי צורב חדש, וקרה משהו מוזר: הצלחתי לצרוב איתו דיסק אחד (שגם אז המחשב התנגד לצרוב, ולקחו כמה ניסיונות עד שהצלחתי לצרוב) ומיד אחרי גם הוא הפסיק לצרוב. כלומר, הצורב קורא דיסקים, אך לא יכול לצרוב (כך גם היה בצורב הקודם). ניסיתי לנתק מחדש את החיבורים של הצורב ולחבר אותם שוב, אך זה לא עזר. ניסיתי לנקות אולי את החיבורים, גם זה לא עזר. מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום קוראים אבי בטח כולכם תוהים ממה לעזעזל עשוי הדבר הזה שנקרא דיסק קשיח כולכם לוקחים אותו כמובן מאלוו אבל בואו נראה ממה הדבר הזה שנקרא דיסק קשיח נקרא לוקחים דיסק מאלומיניום או מזכוכית מצפים אותו בחומר מגנטי (יסודות: מגנטית וכד') ושמים מתחת לדיסק פלסטיק פשוט מאוד לכל אלו ששאלו את עצמם ממה הוא עשוי לדיסק יש גם זרועש עשויה ממחט נחושת או סתם מחט מתכת בגודל של כמה מילימטרים המרחק שלה בין הדיסק למחט הוא מילימטר או פחות פשוט שלא נוגעת בדיסק אלה רק זזה מעל הדיסק המחט שולחת אותות חשמליים שמתמגנטים לדיסק והיא קוראת אותות ע"י כך שהיא מקבלת את האותות על הדיסק והזרם שעובר במחט מגדיל את הזרם החלש הזה מדובר על זרמים חלשים ביותר מתחת ל-1 אמפר ומטה הדיסק עצמו מסתובב במהירויות שלא יהמנו …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם כדאי לי לקנות צורב כזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~30916~16~0.htm אם יש צורבים עדיפים ויותר טובים תתנו לי דגמים בבקשה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום חברים ! ברשותי מחשב נייד של לנובו ואני מעוניין להחליף לו את הכונן הקשיח. אין לי כל כך מושג האם הכוננים הקשיחים בניידים מתאימים לכל נייד(לא חשוב היצרן) או שיש מספר תקנים ולכל יצרן תקן שונה. תודה למי שיכול לעזור .
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום כן שאלה דיי טיפשית אני משער, אבל אני פשוט לא מוצא איך מחברים אותו לספק. כנראה שזה בגלל שהרבה זמן לא התעסקתי עם חלקים אז כנראה השתנו הדברים :-\. בכל מקרה אני רגיל שיש חיבור כזה עם 4 פינים כמו שיש בכבלים של מאוררים... ואין שמה את זה. אני משער שאתם יודעים איך לחבר הארד דיסק ואיך הפינים שלו נראים. אם לא אני אצלם לכם שתזכרו ... תודה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-