עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mystikal,

יש לי כמה בעיות מוזרות בדיסק mybook שיש לי : אם אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי אני מקבל את ההודעה : "'windows cannot find copy.exe make shure you typed the file correctly.... אך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ע"י קליק ימני ואקספלור בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להעתיק ממנו לדיסק פנימי , אחרי כמה זמן אני מקבל את ההודעה : cannot create or replace file:access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently at use יש לי מספיק מקום בדיסק הפנימי ואני מקבל את הודעת השגיעה הזאת רק מהmybook מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. למשל מ C: ל- D: אבל אני צריך לשנות את הכונן שבו נמצא ה WINDOWS ולא הצלחתי ע"י הניהול מחשב. את שאר הכוננים כן הצלחתי. יש דרך אחרת?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. זו בעיה??? הדגם הינו ?200GB SATA II 7200RPM 8MB? בהתחלה שהתקינו לי אותו התקינו אותו מתחת לכרטיס המסך G-FORCE 6800 והטמפ היתה באיזור ה 60 מעלות, הורדתי אותו קומה והטמפ ירדה ל 52 . האם זה נורמלי??? האם זה יפגע בהארד דיסק לטווח ארוך??? האם זו בעיה בהארד דיסק כך שאוכל לומר לחנות ולחזיר אותו ???? מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by sharon669,

האם יש מארזים חיצוניים לדיסק קשיח ללא שנאי (שהמתח שלהם מה USB או מה FireWire) ואם אין כאלה אז אשמח לקבל המלצה לכונן עם אוורור תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. Started by Imtheman,

מישום מה נרו לא נותן לי לצרוב יותר מ 4.5 GB למה? למישהוא יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  6. נתקלתי ב: 20A 20AP 20A1S 20A1S11C וגם, איפה הכי זול לקנות צורב זה (בגרסת ה-SATA) והאם ניתנת שנתיים אחריות? תודה!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by SilenTao,

שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בגלל שכמעט ונגמר לי המקום, הכונן הקשיח שיקנה ישמש ככונן קשיח היחיד (כי את הישן אני נותן לאחי) המחשב שלי יחסית חדש ומותקן עליו לוח אם K8NF-9 (Nforce4. אחרי מחקר קצר הגעתי לשתי האלטרנטיבות הבאות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305316 ו- http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382748 העניין הוא כזה, קשה לי להכריע בינהם. לשניהם יש אותו מפרט בסיסי (250GB,7200,16MB Buffer). אבל ה-KS מוכר יותר והצלחתי למצוא ביקורות עליו באינטרנט הוא גם מעט זול יותר, מצד שני יש עליו רק שלוש שנות אחריות. ה-YD דגם לא מוכר, יש עליו חמש שנות אחריות והוא גם תומך ב-RAID שכפי שכבר אמרתי אין לי בו בכלל צורך מכיוון שהכונן הזה יהיה היחיד על המחשב. מה…

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by OFIRLEVY66,

שלום, שמעתי שיש צורב שצורב תמונות על גבי הדיסק כמו דיסק מקורי ורציתי לשאול איך קוראים לו וכמה הוא עולה< וגם יש דיסקים מיוחדים אס כנל להם. תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  9. Started by guya2007,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על איזה דגם של Samsung הוא טוב, והאם בכלל החברה בצורבים טובה. רצוי חיבור SATA תודה.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  10. לחבר שלי נדפק הדיסק קשיח והוא צריך לקנות חדש. האם יהיה כדאי לקנות Western Digital WD2500AAKS 250GB בשביל התוכנות והקבצים וWestren Digital 1600AAJS 160GB בשביל מערכת ההפעלה? או שזה לא ישפר משמעותית את הביצועים ועדיף שיקח Westren Digital WD5000AAKS 500GB ?

11. שלום קוראים אבי בטח כולכם תוהים ממה לעזעזל עשוי הדבר הזה שנקרא דיסק קשיח כולכם לוקחים אותו כמובן מאלוו אבל בואו נראה ממה הדבר הזה שנקרא דיסק קשיח נקרא לוקחים דיסק מאלומיניום או מזכוכית מצפים אותו בחומר מגנטי (יסודות: מגנטית וכד') ושמים מתחת לדיסק פלסטיק פשוט מאוד לכל אלו ששאלו את עצמם ממה הוא עשוי לדיסק יש גם זרועש עשויה ממחט נחושת או סתם מחט מתכת בגודל של כמה מילימטרים המרחק שלה בין הדיסק למחט הוא מילימטר או פחות פשוט שלא נוגעת בדיסק אלה רק זזה מעל הדיסק המחט שולחת אותות חשמליים שמתמגנטים לדיסק והיא קוראת אותות ע"י כך שהיא מקבלת את האותות על הדיסק והזרם שעובר במחט מגדיל את הזרם החלש הזה מדובר על זרמים חלשים ביותר מתחת ל-1 אמפר ומטה הדיסק עצמו מסתובב במהירויות שלא יהמנו …

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. פניתי לחנות על גבול גבעתיים ר"ג במטרה לקנות את הכונן הנ"ל. המוכר טען שהסדרה דפוקה וממש לא כדאי. לא ש/מתי לב בפורום על בעיה ב 1TB האם נכון הדבר ??? תודה על חוות דעתכם

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by ameer_a7,

היי לכולם יש לי דיסק קשיח סגייט 80 גיגא סאטא ,ואני מעוניין למכור אותו למישו. עשיתי פורמט לכל החלקים... אבל בכל זאת אני חושש שהוא יתקין תוכנה שמשחזרת קבצים.. ויוכל להחזיר קבצים ותמונות שהן דברים פרטיים. השאלה שלי אם אעשה FDISK ואח"כ פורמט.. זה ימחק הכל? ושום תוכנה לא תחזיר אף קובץ? אם כן אז סבבה... ואם לא.. מה ניתן לעשות כדי שהדיסק קשיח יחזור לחדש וישכח הכל?!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  14. היי מתכנן לקנות הרד דיסק חיצוני + מארז שישמש לככונן איחסון לתמונות. רק רציתי לוודא שבמידה ואני מחבר אותו למחשב בלי חיבור SATA בלוח אם בעזרת המארז (כמובן שהמארז מתחבר להרד דיסק ב-SATA פנימית) ב-USB למחשב. אין שום בעיה עם זה, כלומר המארז למעשה עוקף את ה-SATA דרך ה-USB ולא צריכה להיות בעיה, נכון?

15. היי מחפש המלצה ל HD 500GIGA שקט ואמין. מה יש לכם להמליץ לי ? תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by prido,

מישה יכול להמליץ על נגן MP3 וידסקונקי 256 , יש מישהו שמכיר ויכול להמליץ על משהו? תודה

17. זה משנה בכלל משהו? סאמסונג פחות איכותיים מהשאר או שזה בסדר לקנות מהם בשביל החסכון של כמה שקלים?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by tehnodrom,

עד 300 ש"ח... אני לא מביחן בזה ממש אז תנו לי המצלה טובה ועדיף שיהיה שחור

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי 3.5) מתוצרת WD של 120 GB היום המחשב שלי שווק חיים בפעם ה1000, אני צריך להוציא ממנו את מידע, יש לי שם דברים חשובים דברים שאולי אפשר לחבר אותו אליהם: מחשב לא פעיל(אולי יש אפשרות להגיע לBIOS) לפטופ פעיל פלייסטיישן 3 פעיל. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by smoke_man,

ערב טוב לכולם ברצוני לקנות צורב ומתוך רשימת הצורבים המומלצים ראיתי את הדגם Samsung SH-S223F מצאתי את הצורב הזה בלי ה-f בסוף יש הבדל ביניהם? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by liav12,

כאן המקום הכי קרוב שמצאתי לדבר על סרטים ודיסקים של DVD. בזמן האחרון אני נתקל בבעיות מוזרות שאני צורב סרטים, במחשב אני רואה אותם טוב, אך שאני צורב אותם על דיסק DVD, הסרטים מקרטעים (לא כולם, אבל חלק נכבד). רציתי לדעת אם הבעיה הזו מוכרת ואם הבעיה היא בדיוידי עצמו, או שמא בדיסק DVD כי הייתכן שהוא מזוייף? (ממה שהבנתי דיסקים מזוייפים מראים שהם מקודדים על הקידוד הכי איכותי ואז הצורב חושב גם כך, אך הקידוד הוא לא נכון?). בכל מקרה השאלה העיקרית שלי היא האם דיסקים שהקידוד בהם מזוייף (לדוגמא אני בטוח שה CityDisc שיש לי הם מזוייפים..), הם אלו שגורמים לקירטועים באמצע הסרטים? תודה.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by gk,

קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של Western Digital 120GB SATA II 8MB 7200RPM WD1200JS הבעיה הדיסק קשיח מרעיש לא בצורה חזקה אבל מרעיש שהוא עובד וזה משגע אותי!! יש לי אפשרות להחליף את הדיסק הקשיח בהתחלה כשקניתי את המחשב הציעו לי את מה שקניתי או מקסטור אבל אמרו לי שעדיף w.d האם מקסטור עדיף או שיש משהו אחר שלא עושה רעש?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  24. יש לי צורב SAMSUNG DVD±RW 16X TS-H552U והבעיה שלי היא כזאת התקנתי תדרייברים שקיבלתי עם הצורב ואני לא יודע למה הוא מסוגל לצרוב על X16 אבל הוא לא נותן לי אף פעם שאין דיסק הכונן אני רואה במהירויות שלו X16 שאני מכניס דיסק של X8 הצורב מראה לי מהירות של X2 אני לא יודע למה זה ככה?? משהו יכול לתת לי קישור לדרייברים חדשים יותר שלו בבקשה (אני לא מוצא) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.