עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הצורב שלי התחיל לזייף... כלומר פעם הוא מצליח לצרוב ופעם לא, היה איזה פעם אחד שהוא עשה רעשים... עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שהצורב תקין מבלי לנסות לצרוב על דיסקים-כי אני לא יכול לדעת אם הצריבה יצא טובה או אם כל הקבצים תקינים. אני משתמש ב NERO 6 EXPRESS בתודה manor

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. Started by prido,

מישה יכול להמליץ על נגן MP3 וידסקונקי 256 , יש מישהו שמכיר ויכול להמליץ על משהו? תודה

3. Started by עוד מישהו,

ברשותי כונן של WD ה- 500 ג"ב רציתי רק לדעת מה הטמפ' הנורמלית של הכונן? בנתיים זה עומד אצלי על 54 מעלות. אני יודע שרק אם טמפ' של הארד דיסק פנימי מגיעה ל 65 מעלות פלוס.. אז הטמפ' יכולה לגרום נזק להארד דיסק. מה לגבי כונן חיצוני? תודה מראש.

4. Started by hugo123,

זהו צורב 48X24X48 ובאפר 8 מגה שאני יכול להשיג ואני מתלבט אם להתקין אותו בנוסף ל-3540 שיש לי. אם למישהו יש/היה נסיון איתו ויכתוב חוות דעת, אני מאוד אודה .

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by or1990,

תומך בצורבים מסוג SATA?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by yaniv55,

קניתי אתמול חבילה חדשה של DVD-R של VERBATIM 4.7G , X16 שאמורים להיות איכותיים למדי . ניסיתי 3 פעמים במהירות נמוכה יותר (X8 ) וכל פעם זה ניכשל . היות שהצורב שלי צרב לא רע על דיסקים של OFFICE DEPOT ואחרים שנחשבים פחות איכותיים , אני נוטה לחשוב שיש בעיה בדיסקים שקניתי . הבעיה שיש לי הודעה על POWER CALIBRATION ERROR מצב צילום מסך , וקובץ לוג . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  7. היי, אני מעוניין לקנות HD , בגודל 320 או 500 ג'יגה (עוד לא החלטתי) ואני מתלבט האם לקנות HD חיצוני או פנימי (אין לי ממש צורך ב HD חיצוני אבל אם הוא יענה על הצרכים שלי אין לי בעיה להשקיע עוד קצת כסף) ולכן יש לי מס' שאלות: 1)מה בעצם ההבדל בין HD חיצוני או פנימי ? (חוץ מההבדל הטריויאלי) 2)האם ה HD החיצוניים עובדים באותה מהירות כמו הפנימיים 7200RPM? 3)במידה והתשובה ל 2 היא לא , אם למשל אני שם סרט באיכות 1080P או משחק על HD חיצוני , הוא ירוץ כמו על HD פנימי? 4)האם זה בעייתי שה HD יהיה מחובר באופן תמידי למחשב ולחשמל? (אני צריך HD לשם עבודה שוטפת לא גיבוי) על איזה HD חיצוני (פנימי תמיד אני לוקח WD) אתם ממליצים עד 600 ש"ח? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. שלום.. הרבה ענו לשאלה שלי.. אבל כנראה שלא הבנתם אותי נכון. חברים, האר דיסק שלי ההיטאצ'י מזוהה לי במערכת הפעלה, אני רואה אותו גם בביוס, וגם במאפיינים של המחשב שלי. הבעיה היא, שאת הכוננים שלו, פיזית C D E אני לא רואה... ושם יש לי חומר חשוב!! ההאר דדיסק הראשי שלי הוא של סמסונג והוא כמובן מזוהה בסדר גמור. שניהם בחיבור סאטא. אני יודע שאני יכול דרך ה MANAGE של ווינדוס לפרמט אותו, הוא מראה לי אותו באיקס אדום, אבל אז זה לא חוכמה אני יפרמט אותו, ומה עם החומר שיש בו???? חייב להיות תשובה טובה, במיוחד בגלל שהוא כן מזוהה במחשב, רק בלי הכוננים, מה עושים?? תודה..

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. היי, מצאתי ב KSP את זה: (עולה 90 ש"ח) http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=451# השאלה האם זה תומך SATA ובכלל האם המוצר מומלץ. לפי התמונה באתר של SPIRE אין שם חיבור SATA אלא רק IDE. אפשר לחבר IDE ל SATA? זה יעבוד בכלל? יש לכם המלצה אחרת? אני מעדיף ללא מאורר. עוד שאלה, מה ההבדל בין זה: http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=675# לזה: http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=646 תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by SnakeBite,

שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  11. Started by נריה,

המחשב שלי די ישן 256MB OF RAM 1.7 MHZ מעבד ו 35 גיגה זיכרון אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני כמה יעלה לי בערך של 40 גיגה?(והאם זה בא אם מאורר אם זה משנה ) ואך הדיסק קשיח החיצוני מתחבר למחשב?דרך USB ? תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  12. Started by harvester,

אני מתכנן לקנות הארדיסק נייד בימים הקרובים,נתקלתי במדריך ווידאו הזה,ורציתי לדעת אם יש לכם משהו להוסיף שהם לא דיברו עליו? אה הנה הלינק לדריך http://bit.ly/7Xh00J

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. היי, אני מחפש כבל sata2 כדי לחבר הארדיסק חדש שקניתי (ושחכתי להזמין כבל :-[), איפה אפשר לקנות אחד? עמרי

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  14. Started by x-dude,

אמרו שתצא ב 10,אחר כך ב 18...אנחנו כבר ב 20 ועדיין כלום (כן אני מודע לכל הקושחות הלא רשמיות,אני מעדיף לחכות לרשמי).

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by xtaz,

יש לי שלושה הרד דיסקים של וסטרן דיגיטל שניים 20 גיגה ואחד 10 גיגה ואני תוהה בכמה אני יכול למכור אותם כי לא רוצה למכור אותם מעל המחיר שלהם

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by sharon669,

האם יש מארזים חיצוניים לדיסק קשיח ללא שנאי (שהמתח שלהם מה USB או מה FireWire) ואם אין כאלה אז אשמח לקבל המלצה לכונן עם אוורור תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  17. Started by mine21,

הי, יש לי דיסק קשיח שבטעות חיברתי אותו כשהמחשב עבד ומאז הוא לא עובד לי ומשמיע רעשים, גם הBIOS לא מזהה אותו. האם יש דרך לתקן אותו ומהי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by m4a1,

שלום, אני רוצה לפתוח את הHDD המיותר שיש לי (WD1200) שאני מתכוון ליפתוח אני מתכוון את הברגים(כדי לחשוף את פנים הכונן), עכשיו יש שם ברגים מוזרים כאלה, יש לי ערכת כלים קטנה כזו ושום דבר משם לא הצליח להכנס כמו שצריך, עכשיו יש שיטה או משהו?, יש שם מיוחד למברג שפותח את זה?, בבקשה תעזרו לי. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. Started by Erez360,

שלום לכולם. רכשתי צורב LG 4167B והבנתי שאני צריך להתקין לו עדכון Firmware. נכנסתי לאתר של LG ושם עשיתי חיפוש לצורב שלי ומצאתי את הדגם שלי GSA 4167B , עכשיו שם יש 3 גרסאות , הכל מתאים לשם של הצורב שלי רק שהגרסאות הן אלו: dl11 dl12 dl 13 איזה אני צריך לבחור ומה זה ישנה לי בצורב? אין בעיה של אחריות נכון? אני צריך לעשות משהו לפני ההתקנה? האם ההתקנה היא רגילה? אשמח להסבר תודה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by iakovl,

אני במצב קשה, אני מכור לאנימה, ומי שיודע משהו על הנושא, יודע שזה מצריך המון מקום במחשב יש לי כרגע 160G שדי לא מספיקים לי אני שוקל כרגע לשדרג את עצמי, יש לי תקציב די גדול אני שקלתי לקנות 2*250 + 80/40 או 200*2 + 80/40 ה 2*250 או 2*200 נועדו לאיחסון ולעבוד בRAID0 ה80/40 נועד להחזיק את מערכת ההפעלה ותוכנות נוספות רציתי דעות בכללי על התכנון שלי והמלצות על HDD שקטים( אני דוגל בשקט)

21. Started by Conroe,

טוב אני רוצה לקנות כונן קשיח אחד למערכת ההפעלה ואחד לשאר הקבצים אבל אני יש לי שאלה בקשר לזה; נניח שחיברתי את כל הכוננים ללוח האם והפעלתי את המערכת, האם המחשב יזהה את שני הכוננים? --סליחה אם זו שאלה טפשית-- תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by מר מקלדת,

יש לי WD2500JB, 250GB. הוא מתחיל מ-35 מעלות ואחרי שעה שעתיים מפעולת המחשב הטמפרטורה שלו מטפסת 48 (לא עולה ולא יורדת מ-48). האם זה יכול להרוס לי אותו? אני יודע שזה טמפ' מאוד גבוהה ל-HD. באתר היצרן רשום עד 55 מעלות זמן פעולה. יש לי מעליו עוד HD שגם מחובר לחשמל, יכול להיות שזה מה שגורם לחום בגלל ש-HD השני נושף עליו אוויר חם? יעני אם אני ינתק את העליון אז לא תהיה בעייה של התחממות?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by ameer_a7,

היי לכולם יש לי דיסק קשיח סגייט 80 גיגא סאטא ,ואני מעוניין למכור אותו למישו. עשיתי פורמט לכל החלקים... אבל בכל זאת אני חושש שהוא יתקין תוכנה שמשחזרת קבצים.. ויוכל להחזיר קבצים ותמונות שהן דברים פרטיים. השאלה שלי אם אעשה FDISK ואח"כ פורמט.. זה ימחק הכל? ושום תוכנה לא תחזיר אף קובץ? אם כן אז סבבה... ואם לא.. מה ניתן לעשות כדי שהדיסק קשיח יחזור לחדש וישכח הכל?!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by ofir_16,

היי, יש בתוכנה שאני מעתיק dvd סימון של Set Booktype to DVD-ROM. האם לסמן אותה? האם זה חשוב כשאני מעתיק מדיות של dvd? מה זה אומר בכלל? תודה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  25. שלום חברים, התייעצות קטנה לגבי 2 דיסקים: קניתי wd2500ys ויש לי אחד של wd2500ks רציתי לדעת אם כדאי לחבר אותם ב-RAID , או לעבוד איתם בנפרד , לכמה partitions לחלק את הכונן החדש הישן מחולק לי ל-3 partitions . מערכת הפעלה - 40 ג'יגה ועוד 2 partitions של 80 ו-130 .. איך כדאי לחלק את הדיסק השני ? תודה!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים