אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
במחשב הנוכחי שלי יש RAPTOR 36.7 GB SATA 8MB BUFFER עכשיו במחשב החדש אני מתכנן לעשות RAID 0 של שני כוננים של 250.. האם כדי לי פשוט להתקין את המערכת הפעלה על מחיצה נפרדת על הכוננים של הRAID 0 או לקחת מהמחשב הנוכחי את הכונן 36.7 לעשות על מחיצה אחת ולהתקין את המערכת הפעלה שם? כך שיש לי מחיצה אחת של בערך 500 GB בRAID 0
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מחשב חדש, עבד טוב מס' ימים, עכשיו הויסטה מודיעה שמנהל ההתקן של הצורב לא תקין, ולא מוצאת אחר ברשת. הכונן הוא Lite On SGW-160P65 הוא לא מופיע במחשב שלי, אי אפשר לקרוא דיסקים. מופיע במנהל ההתקנים עם סימן קריאה. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי מחפש המלצה ל HD 500GIGA שקט ואמין. מה יש לכם להמליץ לי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הוספתי HD SATA ממחשב אחר שלי שם היה מותקן כמקום איחסון ולא לקבצי מערכת.. העברתי אותו למחשב אחר שבו כבר מותקן HD SATA אחד בכדי שאוכל להשתמש בכל החומרים שצברתי . המחשב החדש אני רואה את הHD במנהל החומרה אך אינני רואה אותו במחשב שלי. ניסיתי לראות מה קורה איתו בPartitionMagic ושם הוא מופיע כדיסק דינמי ואי אפשר לעשות איתו כלום מה עושים ? אני לא רוצה לעבד את מה שיש בו
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תגידו DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 זה צרוב רגיל וגם DVD??
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים WD 250 SATA ממחשב ישן. רוצה לחבר כל אחד מהם למארז חיצוני, אם אני מבין נכון, הכי מהיר יהיה אם גם המארז החיצוני תומך בחיבור SATA. הייתי שמח שלמארז יהיה גם אפשרות להתחבר ל-USB במידה ואקח אותו איתי למחשב שאין בו חיבור STA. אשמח לקבל המלצות למארז כזה. ראיתי שיש גם סוג של מגירות, שאם הבנתי נכון אפשר לחבר ולנתק להם דיסק בזמן שהמחשב עובד, אשמח לשמוע גם את דעתכם על קופסא כזו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
יש לי הרדיסק 82 גיגה שהיה מותקן בו WINDOWS 2000 NT אחרי פרמוט יש בו רק 76 גיגה מזוהים ואי אפשר להשתמש בדיסק מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת אני צריך המלצה לזוג הארדיסקים בנפח 160GB למערך RAID0. צריך שיהיו בממשק SATA2 ושיתמכו בNCQ. תקציב: עד 800 שקל. חנויות: פנדה/נעה/KSP. אני יודע שאין הרבה הבדל בין הכוננים בהשוואה אחד לאחד, אבל ברגע שעוברים לRAID0 של 2 הארדיסקים כל הבדל קטן יכול להיות גדול יותר (לא ככה?) בעקרון שמעתי ביקורות טובות על הסיגייטים מסדרה 10, אבל הם מתחילים רק בנפח של 250GB. :-\ אז, *יש את ה160GB של היטצ'י מסדרה T7K250 (שרשום באתר שלהם שהם גם בנויים לעבודת 24/7). *יש את הST3160812AS של סיגייט (מסדרת 7200.9 SATA) שהוא די דומה להיטצ'י במפרט. *יש את הWD1600JS - אבל לא מצויין באתר של WD שהוא תומך בNCQ, אז... *יש את 160GB מסדרת DiamondMax 10 וראיתי באתר שלהם שיש גם 160GB…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לצורב DVD מSkyPc, אני קונה משם את המחשב ולכן אני מעדיף מאוד לקנות גם את הצורב משם, המארז שלי שחור ולכן אני ארצה כונן שחור, ועדיפות לתמיכה בצריבת אימג על הדיסק אבל לא חובה... מסגרת מחיר לא ממש משנה, הם ממילא לא כלכך יקרים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מדוע כל כך הרבה זמן של ניסויים הדיסקים הקשיחים (ביחד עם הכוננים האופטיים) אלה הרכיבים היחידים שלא מצליחים לשפר במערכות של ימנו, הרי הדבר היחידי שהשתנה במהלך השנים האלו זה הנפח אבל המהירות עדיין נשארה כמעט אותו דבר.? והאם משיהו יודע למה ה HD הוא צוואר בקבוק למערכת (מהבחינה הפיזית) אשמח לשמוע תשובה.. שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות, מקווה שתוכלו לענות לי עליהם: 1. מה מהיר יותר, Raptor 150GB או 2 דיסקים קשיחים של 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms במערך Raid 0? 2. יש לי הנחה מיוחדת בחנות כלשהי שיוצא שאם אני רוכש 2 דיסקים Raptor 36GB ו-דיסק קשיח 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms יוצא שאני משלם רק 100 ש"ח יותר מהמחיר של 2 דיסקים קשיחים 250GB, ושאלתי היא: אם אני ישים 2 דיסקים קשיחים Raptor 36GB במערך Raid 0 שיעבדו כדיסק קשיח ראשי למערכת ההפעלה וישים עוד דיסק 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms לסרטים, משחקים וכו' - זה כדאי? והאם זה באמת יהיה מהיר כ"כ? אל תשכחו זה Raptor וזה במערך Raid 0. 3. אם אני אעשה את מה ששאלתי בשאלה השניה, כמה בערך תיהיה מהירות הגישה? כי סתם ככה זה 4.6ms ובמערך Raid 0 זה אמור לצא…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב ואני לא יודע איזה כונן קשיח לקנות... תמליצו לי בבקשה אמרו לי w.d טובים עכשיו הבעיה שאני רוצה שהrpm תהיה גבוהה משהוו כמו 10000 אבל זה יקר מאוד יהיה הבדל בין 10000 ל7500??
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
היי קניתי צורב dvd LG GSA-4167B הצורב תומך במהירות צריבה של 16x הכנסתי דיסק DVD-R שתומך ב8x פתחתי את הנירו והוא נתן לי אפשרות לצרוב רק במהירות 4x - לא הייתה אפשרות לבחור כלל את מהירות הצריבה. אין לי תוכנות צריבה נוספות חוץ מנירו כך שאני לא יודע אם זאת הגבלה בתוכנה או שזה קשור למשהו אחר. מדוע זה קורה? עריכה: שמתי לב שכאשר אני לא מכניס דיסק, אז הנירו נותן לי לבחור מהירות צריבה מבין המהירויות הבאות: 3.1, 4.1, 5.1, 6.1 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי עוד ארדיסק איטי של מאקסטור 120GB ישן חיבור ATA השאלה היא כזו אם אני ישאיר אותו המחשב היה איטי? (כי הארדיסק איטי) והווינדוס היה ב250GB החדש... ואם אני ישאיר אותו אני יוכל לעשות RAID וזה יעשה את המחשב מהיר יותר? הלוח אם שלי של גיגהבית GA-965P-S3
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
נדפק לי הלפטופ ואני חייב את המידע שיש עליו...!! הוצאתי את ההארד דיסק שלו וחיברתי עם מתאם לUSB של מחשב שולחני אחר על מנת להעביר את המידע החשוב. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את ההארד דיסק שאני מחבר בUSB, הוא כן מזהה את המתאם ככה שזאת לא בעיה במתאם. מישהו מכיר איזושהיא תוכנה אולי או משהו כזה כדי לזהות את ההארד דיסק של הנייד שאני אוכל להעביר את המידע?? בבקשה תעזו לי אני חייב את מה שיש שם!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני דיסקים פיזיים הראשון מכיל את C ו-D השני מכיל את E מהיום, בצורה מיקרית הוא מעלה מערכת אך אומר לי שכוננים D ו-E (שפיזית זה בכלל שני כוננים) לא מפורמטים (הודעת סייר) ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט. 1) האם יתכן שזה וירוס? 2) אם לא מה קורה כאן? זה מחשב בן 3.5 (כוננים C D) ובן 1.5 לדיסק E תודה, יהודה ,תוספת חדשה: הרצתי כל הליילה (על הדיסק הראשון) את HDD Regenerator 1.51 והא לא מצא כלום .... אבל הוא מזכיר בפתיח כי הוא מדלג על SYSTEM והרי אם לא רואה את שני הדיסקים האחרים אז זה SYSTEM לא? האם יש תוכנות נוספות לניטור דטסקים? למה זה פעם כן פעם לא? וירוס? סוס? בלילה אריץ על הדיסק השני... תודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
התקציב הוא בערך 300-350 +/- הרבה זמן לא עקבתי אחרי מידע בנושא... אז איזה צורב טוב אפשר להשיג בתקציב הזה? בפעם האחרונה אני חושב שהדגמים של NEC היו המומלצים.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הורדתי את תוכנת הניסיון Acronis True Image בשביל לגבות מידע מהארדיסק שנדפק לי . יצרתי דיסק שיעלה כבוט , ואז הלכתי לפי מדריך מסוים איך לבצע את הגיבוי של תיקיות או קבצים. בסיום לפי שהתהליך מתחיל הוא אומר לי בסוף שלא ניתן להמשיך בגיבוי בגלל שזוהי גירסת ניסיון . שאלה שלי למה זה ככה? מאיפה אני מביא גירסה מלאה לתוכנה הזאת? ועוד שאלה אולי יש דרך אחרת לגבות מידע דרך דוס אולי? תודה לכול העוזרים!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
חברה מה אתם אומרים על הצורב הזה SH-W162L ? , הוא מקספ. ותוכלו להציע לי משהו יותר טוב במחיר הזה (230 שקל) http://www.samsung.com/Products/OpticalDiscDrive/DVDWriter/OpticalDiscDrive_DVDWriter_SH_W162L.asp?page=Specifications תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
כונן הצורב lg שלי לא קולט כמה דיסקים שהוא צרב בעצמו מאותה סריית צריבה בעבר לקח לו דקה לקלוט אותם-והיום הוא לא מצליח אולי זה בגלל עדכון ביוס אני לא יודע אבל בשאר המחשבים הדיסק נקלט זה סילבר ליין אגב וזה קשור רק לאותה צריבה שעשיתי זה דיוידי שהצריבה היא של קבצי avi רגילים יש למישהו תוכנה שמצליחה לגרום לכונן לקלוט דיסקים רגישים? אולי מהו שישנה את מהירות הסיבוב או משהו כזה? יש לי של נרו אבל אני לא יודע אייך להתשתמש וזה לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה, ניסיתי לצרוב דיסק DVD-R במהירות *8 ומשום מה הצורב צרב במהירות *4. ניסיתי לעדכן בעזרת הקושחה האחרונה 1.02 ומשום מה, כשאני לוחץ על קובץ ההפעלה, הוא פותח חלון שחור למשך שנייה ולא מעדכן כלום. הדיסק הנ"ל הוא של סילבר ליין ויכול להיות שהבעיה היא דווקא בו(?). כמו-כן, ראיתי שאמורה להיות אפשרות של עדכון בלייב של הקושחות, איפה אני מוריד תוכנה שתעשה את זה? בדקתי מנהל ההתקנים שהפקודה להשתמש ב-DMA מופיעה. אני ממש אעריך את העזרה שלכם, זה ממש מעצבן אותי, אני כבר חושב לחזור לחנות שקניתי ממנה ולהחליף את הצורב.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי WD2500JB, 250GB. הוא מתחיל מ-35 מעלות ואחרי שעה שעתיים מפעולת המחשב הטמפרטורה שלו מטפסת 48 (לא עולה ולא יורדת מ-48). האם זה יכול להרוס לי אותו? אני יודע שזה טמפ' מאוד גבוהה ל-HD. באתר היצרן רשום עד 55 מעלות זמן פעולה. יש לי מעליו עוד HD שגם מחובר לחשמל, יכול להיות שזה מה שגורם לחום בגלל ש-HD השני נושף עליו אוויר חם? יעני אם אני ינתק את העליון אז לא תהיה בעייה של התחממות?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-