עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם! אני דיי חדש פה ושמח להצטרף לפורום ברשותכם, אציג בעייה קטנה אך מעצבנת מאוד ואם תעזרו לי אז אודה לכם מאוד! ברשותי יש צורב רגיל של Plextor בדגם Premium. (אגב - צורב משכמו ומעלה.) אני משתמש בתוכנת הצריבה של Nero בגרסא 7.0. צרבתי דיסק בפורמט אודיו רגיל, ולהפתעתי כשניסיתי לנגן אותו בכל אחת מן המערכות בבית אז הנגינה לא היתה רציפה, כלומר היו קפיצות פה ושם בשירים. חשבתי שייתכן ואולי המחשב עמוס מדי. לכן, הפעלתי מחדש את המחשב, יצאתי מן כל התוכניות הפועלות ברקע, והפעלתי שוב את הנרו וצרבתי שוב את אותו ה"פרויקט". כאשר הסתיימה הצריבה, שוב בדקתי את הדיסק בכל אחת מן המערכות בבית (כולל בכונן ה-DVD שבמחשב) וגיליתי שהקפיצות לא נפסקו, ואם זה לא מספיק אז הקפיצות היו גם באותם מקומות…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  2. שלום רב. ברשותי צורב DVD מדגם NEC ND-3540A. http://www.cdfreaks.com/article/214 קניתי היום עשרייה שלדיסקים רב פעמיים מדגם: Verbatim DVD+RW 4.7GB 4X Branded 10pk Spindle מנוע ממחשבים. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4563 ניסתי לצרוב היום קובץ AVI קטן סתם לצורך בדיקה בנרו. עם הכנסת הדיסק הצורב ביקשר לפרמט את הDVD אומנם הפירמוט לא הצליח. לא האפשרות המהירה ולא האיטית . בNero InfoTool אני רואה בברור שהדיסקים +RW נתמכים . עשיתי בדיקה נוספת של פירמוט וצריבה על צורב מסוג LG-GSAH10N והכל עבר בהצלחה . מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  3. היו לי שני הרד-ידיסקים בRAID ביצועים (שני הרדיסקים שנראו למחשב כמו אחד ועבדו כמו DUAL CHANNEL) אחד מהם מת (יהי זכרו ברוך) ואני חייב לשחזר משם תמונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  4. האם ארדיסק רגיל שיחובר למחשב דיי חזק יוריד מהביצועים שלו? החיבור שלו זה SATA

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. לגבי המחשב שהביאו כאן באתר מאמזון: https://www.amazon.com/Laptop-1920x1200-Display-i7-1355U-SFG14-71T-72QV/dp/B0BTQWR77M?tag=hwzone0f-20 ראיתי בתגובה הזאת : https://www.amazon.com/Laptop-1920x1200-Display-i7-1355U-SFG14-71T-72QV/product-reviews/B0BTQWR77M/ref=cm_cr_dp_d_show_all_btm?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews#:~:text=Anyways%2C you've probably,in the comments. שיש בו חריץ נסתר נוסף של m2. זה קורץ לי כי אני רוצה מחשב עם המון מקום שיכיל באופן קבוע תמונות, מוזיקה וכדו'. אני רוצה להשקיע ולקנות כונן של 2-4 טרה (עוד לא החלטתי) כדי להגדיל את האחסון של המחשב.. השאלה שלי- איזה כונן יתאים לזה (מבחינת חיבורים, חימום וכדו')? …

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. Started by iakovl,

אני במצב קשה, אני מכור לאנימה, ומי שיודע משהו על הנושא, יודע שזה מצריך המון מקום במחשב יש לי כרגע 160G שדי לא מספיקים לי אני שוקל כרגע לשדרג את עצמי, יש לי תקציב די גדול אני שקלתי לקנות 2*250 + 80/40 או 200*2 + 80/40 ה 2*250 או 2*200 נועדו לאיחסון ולעבוד בRAID0 ה80/40 נועד להחזיק את מערכת ההפעלה ותוכנות נוספות רציתי דעות בכללי על התכנון שלי והמלצות על HDD שקטים( אני דוגל בשקט)

7. או שיש צורך לצרוב מחדש? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. Started by infernal goat,

ערב טוב וחג עצמאות שמח לכולם ברצוני לרכוש צורב DVD. קראתי את כתבת הצורבים המומלצים על 5 הצורבים, אבל השאלה אזה צורב עדיף מבין חמשת אלה. תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by zilbermm,

אני רוצה לוודא שהמדיות שלי דפוקות מראש ולא הצורב דופק אותן

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by iyehuda,

אני כבר שנים צורב ללא בעיה הפעם צרבתי סרט עם שרינק ללא בעיה וכשבאתי לייצור עוד עותק עם NERO EXPRESS ב DVD-VIDEO FILE לקראת סיום הצריבה הוא רושם : can't end disk at ones

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. ואם לא, איזה כונן חיצוני הוא הכי מומלץ לרכישה? חשוב לי שיהיה שקט ואמין בעל קיבולת של 1T תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לצורב DVD מSkyPc, אני קונה משם את המחשב ולכן אני מעדיף מאוד לקנות גם את הצורב משם, המארז שלי שחור ולכן אני ארצה כונן שחור, ועדיפות לתמיכה בצריבת אימג על הדיסק אבל לא חובה... מסגרת מחיר לא ממש משנה, הם ממילא לא כלכך יקרים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. Started by leyaniv,

שלום לכולם! במחשב שלי יש מערך של 3 כוננים ב RAID5 התקנתי עליהם ויסטה, ורק לאחר מכן נזכרתי שאני רוצה לחלק את הכונן ל Partitions ניסיתי כל מיני כלים מבוססי DOS אבל רובם לא עובדים בכלל או שלא מזהים את ה RAID ניסיתי גם Paragon Hard Disk Manager אבל הוא לא מסכים לעשות שינויים על הכונן משום שהוא בשימוש. יש מספיק מקום פנוי בכונן. אשמח לדעת אם יש משהו לעשות במקום לפרמט מחדש... תודה, יניב

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. היי יש לי מחשב ישן שתומך רק ב-IDE ויש לי דיסק SATA. האם אוכל לחבר את הדיסק למחשב? לשימוש במערכת הפעלה וכו... בתודה יהודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by נריה,

המחשב שלי די ישן 256MB OF RAM 1.7 MHZ מעבד ו 35 גיגה זיכרון אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני כמה יעלה לי בערך של 40 גיגה?(והאם זה בא אם מאורר אם זה משנה ) ואך הדיסק קשיח החיצוני מתחבר למחשב?דרך USB ? תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  16. היי קניתי צורב dvd LG GSA-4167B הצורב תומך במהירות צריבה של 16x הכנסתי דיסק DVD-R שתומך ב8x פתחתי את הנירו והוא נתן לי אפשרות לצרוב רק במהירות 4x - לא הייתה אפשרות לבחור כלל את מהירות הצריבה. אין לי תוכנות צריבה נוספות חוץ מנירו כך שאני לא יודע אם זאת הגבלה בתוכנה או שזה קשור למשהו אחר. מדוע זה קורה? עריכה: שמתי לב שכאשר אני לא מכניס דיסק, אז הנירו נותן לי לבחור מהירות צריבה מבין המהירויות הבאות: 3.1, 4.1, 5.1, 6.1 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  17. זו בעיה??? הדגם הינו ?200GB SATA II 7200RPM 8MB? בהתחלה שהתקינו לי אותו התקינו אותו מתחת לכרטיס המסך G-FORCE 6800 והטמפ היתה באיזור ה 60 מעלות, הורדתי אותו קומה והטמפ ירדה ל 52 . האם זה נורמלי??? האם זה יפגע בהארד דיסק לטווח ארוך??? האם זו בעיה בהארד דיסק כך שאוכל לומר לחנות ולחזיר אותו ???? מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by gryffin,

יש ברשותי הארדיסק 250GB 7200RPM של WD. מדי פעם, הייתי אומר בסביבות כל חצי שעה, הוא עושה מן צליל תיק רגעי, כאילו שנתקעת הפלטה, ואז רעש של סיבוב הפלטה. ראוי לציין שההארדיסק משמש לאחסון בלבד (אין עליו מערכת הפעלה), עבר Defragment ו-Error Check, ופועל באופן תקין. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by avishaul10,

יש לי הרדיסק 82 גיגה שהיה מותקן בו WINDOWS 2000 NT אחרי פרמוט יש בו רק 76 גיגה מזוהים ואי אפשר להשתמש בדיסק מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  20. Started by Rיה,

אני מכניס את הדיסק לצורב הדיוידי שלי מנסה להעביר לתיקיה ריקה על המחשב! ומקבל לאחר כמה שניות את ההודעה הבאה: אין אפשרות להעתיק את (שם) שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית) מה אני יכול לעשות?.. תודה מראש לעוזרים אריה!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by Kalen,

חילקתי ל 2 קבצים כדי שיכנס כאן. ניתן להוריד ישירות מאתר http://ca.lgservice.com/index_b2c.jsp . (לא ניתן לצרף לינק ישיר... javascript) נבדק אצלי, ועובד תקין. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by tamir245,

שלום רב. יש לי HD מדגם WD3200AAKS שמחובר במארז חיצוני של THERMALTAKE MAX 4 ,ומחובר למחשב דרך USB\ESATA,רציתי לדעת כיצד אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו בזמן שהוא עובד בתוך המארז?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by Bluemen,

שלום לכולם, אני קונה בקרוב מעבד 12600KF ולוח אם מסדרת Z690 איזה זיכרון אתם ממליצים לי? על הנוכחי יש 256 SSD שלא מספיק להרבה ועוד 2T זיכרון קשיח פנימי שמתוכו יותר מחצי בשימוש. הלוחות אם החדשים תומכים בm2 פעם ראשונה שאני הולך להשתמש, איזה אתם ממליצים? לקנות 1 בגודל 2T ולשים עליו הכל? או שאולי זה יכביד ועדיף לקנות 1T M2 ולשים עליו רק מערכת הפעלה ודברים שבשימוש תדיר וכל השאר לשים על דיסק קשיח בגודל 1T? SSD זהו נעלם? אין לי יותר צורך בזיכרון הזה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. טוב חברה, אני צריך כונן קשיח של 250גיגה לפחות (תזמורת לא פחות אבל אני גם לא צריך 500גיגה... נגיד 250 או 320 גיגה...) העניין הוא, שמאוד מאוד חשוב לי השקט... כמובן שגם האיכות חשובה לי... ממה שהבנתי הכוננים של סמסונג הכי שקטים אבל אני לא יודע אם הם אמינים.. כדאי לקחת סמסונג? אם כן איזה אם לא אז מה אתם ממליצים? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים