אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,923 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם יש לי דיסק קשיח סגייט 80 גיגא סאטא ,ואני מעוניין למכור אותו למישו. עשיתי פורמט לכל החלקים... אבל בכל זאת אני חושש שהוא יתקין תוכנה שמשחזרת קבצים.. ויוכל להחזיר קבצים ותמונות שהן דברים פרטיים. השאלה שלי אם אעשה FDISK ואח"כ פורמט.. זה ימחק הכל? ושום תוכנה לא תחזיר אף קובץ? אם כן אז סבבה... ואם לא.. מה ניתן לעשות כדי שהדיסק קשיח יחזור לחדש וישכח הכל?!
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מכיוון שננעלה ההודעה אז שוב: אני רוצה לקנות עכשיו HD למחשב הנייד שלי ודיברתי עם נציג של אחד האתרים שאמר לי שצריך לבדוק עד איזה נפח הלוח אם שלי תומך והוא לא ידע לתת לי תשובה. זו פעם ראשונה שאני שומע על מגבלה של נפח הארד דיסק על ידי הלוח אם (או הביוס לצורך העניין). אז יש דבר כזה? ואיפה אני יכול לקבל מידע על הנייד שלי - Acer TravelMate 291 LCi? הלוח הוא של אינטל מדגם 855GM
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי דיסקים לצריבה רב פעמית של SILVER LINE. CD_RW 700MB. זה מה שרשום על הקופסה, אבל על הדיסקים עצמם רשום : 12X CD-RW data 4.7Gb / video 120 min הצורב שלי לא מוכן למחוק מהדיסים האלה. לצרוב קובץ שתיים יכול, אבל משהו גדול לא מסוגל. כל פעם נעצר בטענה : DISK SPEED ERROR. השאלה מה זה הדיסקים האלה? DVD??????????????
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מישה יכול להמליץ על נגן MP3 וידסקונקי 256 , יש מישהו שמכיר ויכול להמליץ על משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
זה משנה בכלל משהו? סאמסונג פחות איכותיים מהשאר או שזה בסדר לקנות מהם בשביל החסכון של כמה שקלים?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם כדאי לשדרג כונן קשיח למחשב מ SN720 ל SN850 רישמית המהירות כפולה האם אני ירגיש את השיפור מחשב קצת ישן מעבד I7 6700K 32G RAM 2400 כמה ישפיע אם אני יחליף לזיכרון יותר מהיר
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבל sata2 כדי לחבר הארדיסק חדש שקניתי (ושחכתי להזמין כבל :-[), איפה אפשר לקנות אחד? עמרי
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב לנובו 710S עם SSD בנפח 128GB ואני רוצה לקנות אחד בנפח גדול יותר. במפרט כתוב שזה SSD PCI בחנויות אני רואה שיש המון סוגים של SSD כמו M2 או NVME או SATA או PCI ואולי עוד (אין לי מושג) בכל מקרה איזה מהסוגים שקיימים אמור להתאים למחשב שלי? אני גם רואה שיש אורכים שונים אז גם איזה אורך אני אמור לחפש? בקיצור אם מישהו יכול בבקשה לכוון אותי למאפיינים המדוייקים שלפיהם אני אמור לחפש מוצר שיתאים. תודה רבה, שלמה.
-
שמעתי שSATA פוגע או לא מאפשר אוברקלוק זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש דיסק חיצוני (בין 500GB-1TB) שלא יעשה בעיות בטווח הרחוק, במחיר הכי נוח שיש תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב רגיל וסידירום אני מתכוון לקנות צורב דיוידי עכשיו אפשר לשים אותו במקום הצורב הרגיל ...?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מוצרים טריים יעניקו לכם עוד הזדמנויות לשדרג את האחסון בקונסולות ה-Xbox שלכם - באמצעות המחבר הייעודי או באמצעות USB מסורתי יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לפתוח את הHDD המיותר שיש לי (WD1200) שאני מתכוון ליפתוח אני מתכוון את הברגים(כדי לחשוף את פנים הכונן), עכשיו יש שם ברגים מוזרים כאלה, יש לי ערכת כלים קטנה כזו ושום דבר משם לא הצליח להכנס כמו שצריך, עכשיו יש שיטה או משהו?, יש שם מיוחד למברג שפותח את זה?, בבקשה תעזרו לי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי צורב LG 4167B והבנתי שאני צריך להתקין לו עדכון Firmware. נכנסתי לאתר של LG ושם עשיתי חיפוש לצורב שלי ומצאתי את הדגם שלי GSA 4167B , עכשיו שם יש 3 גרסאות , הכל מתאים לשם של הצורב שלי רק שהגרסאות הן אלו: dl11 dl12 dl 13 איזה אני צריך לבחור ומה זה ישנה לי בצורב? אין בעיה של אחריות נכון? אני צריך לעשות משהו לפני ההתקנה? האם ההתקנה היא רגילה? אשמח להסבר תודה.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי WD2500JB, 250GB. הוא מתחיל מ-35 מעלות ואחרי שעה שעתיים מפעולת המחשב הטמפרטורה שלו מטפסת 48 (לא עולה ולא יורדת מ-48). האם זה יכול להרוס לי אותו? אני יודע שזה טמפ' מאוד גבוהה ל-HD. באתר היצרן רשום עד 55 מעלות זמן פעולה. יש לי מעליו עוד HD שגם מחובר לחשמל, יכול להיות שזה מה שגורם לחום בגלל ש-HD השני נושף עליו אוויר חם? יעני אם אני ינתק את העליון אז לא תהיה בעייה של התחממות?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום חברים, התייעצות קטנה לגבי 2 דיסקים: קניתי wd2500ys ויש לי אחד של wd2500ks רציתי לדעת אם כדאי לחבר אותם ב-RAID , או לעבוד איתם בנפרד , לכמה partitions לחלק את הכונן החדש הישן מחולק לי ל-3 partitions . מערכת הפעלה - 40 ג'יגה ועוד 2 partitions של 80 ו-130 .. איך כדאי לחלק את הדיסק השני ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קניתי כונן נוסף של 160 ג'יגה של sata עכשיו קניתי מפצל של כח לספק כח.. אבל יש לי רק חיבור אחד של נתונים.. אני צאיך לקנות עוד אחד? או מה? איך אני אמור לחבר את שניהם? אני לא רוצה לשרוף אותם ואז לא יהיה לי כלום... מקווה לתשובה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
ברשותי כונן של WD ה- 500 ג"ב רציתי רק לדעת מה הטמפ' הנורמלית של הכונן? בנתיים זה עומד אצלי על 54 מעלות. אני יודע שרק אם טמפ' של הארד דיסק פנימי מגיעה ל 65 מעלות פלוס.. אז הטמפ' יכולה לגרום נזק להארד דיסק. מה לגבי כונן חיצוני? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות צורב DVD איכותי של LG וLG בלבד. דרושה תמיכה בLightscribe, ושהמהירות האקטואלית תהיה 18, לא 16 (היה כתוב בנעוץ שיש צורב שמוכרים אותו כ18 אבל הוא בעצם 16). רציתי לדעת אם יש הבדל קיצוני בין הביצועים של הSATA לIDE. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי הרד דיסק פנימי (WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII (WD2500KS ועוד אחד חיצוני (WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA (WDG1SU5000 בקטע של יאוש מההרד דיסק החיצוני (האשכול הבא שעדיין לא נמצא לו פיתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291838.0 החלטתי לבזבז עוד כסף מכיוון שאני יוצר מוזיקה ואני צריך 2 הרד דיסקים : - כוננים קשיחים: לטובת ביצועי אודיו טובים יש להתקין במחשב לפחות 2 כוננים קשיחים מסוג IDE או S-ATA מהירים (7200RPM). הנפחים לא חשובים, דיסקים מסוג SCSI או כאלה שמחוברים ב RAID יפגעו בביצועי כרטיס הקול מכיוון שהם חולקים עם ה PCI את אותם נתיבי התקשורת למעבד. יש לפצל את עבודת ההארדיסיקים כאשר ההארדיסק הראשון ישמש למערכת ההפעלה ולכל…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מחפש לראות על המסך בטלויזיה סרטים מהמחשב - הבעיה היא שהמחשב מרוחק 10 מטר מהטלויזיה חיברתי את הטלויזיה למחשב בכבל ורואים שחור לבן יש לי 8800 מה שאני מחפש הוא פיתרון זול לצפיית סרטים על הטלויזיה חשבתי על MP4 אבל הוא 2000 שח חשבתי על HTPC אבל מינימום 3000 שח האם יש משהוא יותר זול מזה סה"כ דיסק קשיח וחיבור לטלויזיה בכבל לא משהוא יקר ממה שרשמתי
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש במערך בעזרת H.D אחד שהוא SATA והשני הוא IDE? האם המערך מגביר את ביצועי של הדיסקים הקשיחים אבל על חשבון הנפח שלהם לדוגמא: אם אני עושה מערך של 2 דיסקים אחד מהם יצטרך להיות הגיבוי כלומר מחיקת כל המידע הקיים עליו לצורך גיבוי?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי שלושה הרד דיסקים של וסטרן דיגיטל שניים 20 גיגה ואחד 10 גיגה ואני תוהה בכמה אני יכול למכור אותם כי לא רוצה למכור אותם מעל המחיר שלהם
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! רכשתי מחשב חדש עם לוח אם של ASUS ומעבד אינטל 2.8 והמחשב לא מזהה את ההארד דיסק. אני יודע שצריך להתקין את הדרייור של ה RAID אבל אין פלופי וזה נמצא על הדיסק של הלוח. האם ניתן להתקין אותו ע"י הדיסק??? וכיצד?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-