אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כונן של WD ה- 500 ג"ב רציתי רק לדעת מה הטמפ' הנורמלית של הכונן? בנתיים זה עומד אצלי על 54 מעלות. אני יודע שרק אם טמפ' של הארד דיסק פנימי מגיעה ל 65 מעלות פלוס.. אז הטמפ' יכולה לגרום נזק להארד דיסק. מה לגבי כונן חיצוני? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
במחשב של אחותי יש 2 כונני SATA של 80GB. אני מביא לה את ה160 שלי שהוא יותר מהיר. אני רוצה להוציא את הHD הכי איטי שלה מהמערכת אך איזה מהם הוא האיטי יותר? בדקתי ומצאתי ששניהם 7200. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שמעתי שSATA פוגע או לא מאפשר אוברקלוק זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב רגיל וסידירום אני מתכוון לקנות צורב דיוידי עכשיו אפשר לשים אותו במקום הצורב הרגיל ...?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מישהו פה חיפש משהו לפני כמה ימים ולא מצאתי את הדיון, נתקלתי בזה ואולי זה יעזור לו (או לכם): http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/12/05/recover-photo-and-data-from-scratched-or-damaged-cd/
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפתוח את הHDD המיותר שיש לי (WD1200) שאני מתכוון ליפתוח אני מתכוון את הברגים(כדי לחשוף את פנים הכונן), עכשיו יש שם ברגים מוזרים כאלה, יש לי ערכת כלים קטנה כזו ושום דבר משם לא הצליח להכנס כמו שצריך, עכשיו יש שיטה או משהו?, יש שם מיוחד למברג שפותח את זה?, בבקשה תעזרו לי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי WD2500JB, 250GB. הוא מתחיל מ-35 מעלות ואחרי שעה שעתיים מפעולת המחשב הטמפרטורה שלו מטפסת 48 (לא עולה ולא יורדת מ-48). האם זה יכול להרוס לי אותו? אני יודע שזה טמפ' מאוד גבוהה ל-HD. באתר היצרן רשום עד 55 מעלות זמן פעולה. יש לי מעליו עוד HD שגם מחובר לחשמל, יכול להיות שזה מה שגורם לחום בגלל ש-HD השני נושף עליו אוויר חם? יעני אם אני ינתק את העליון אז לא תהיה בעייה של התחממות?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חברים, התייעצות קטנה לגבי 2 דיסקים: קניתי wd2500ys ויש לי אחד של wd2500ks רציתי לדעת אם כדאי לחבר אותם ב-RAID , או לעבוד איתם בנפרד , לכמה partitions לחלק את הכונן החדש הישן מחולק לי ל-3 partitions . מערכת הפעלה - 40 ג'יגה ועוד 2 partitions של 80 ו-130 .. איך כדאי לחלק את הדיסק השני ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי כונן נוסף של 160 ג'יגה של sata עכשיו קניתי מפצל של כח לספק כח.. אבל יש לי רק חיבור אחד של נתונים.. אני צאיך לקנות עוד אחד? או מה? איך אני אמור לחבר את שניהם? אני לא רוצה לשרוף אותם ואז לא יהיה לי כלום... מקווה לתשובה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
זה משנה בכלל משהו? סאמסונג פחות איכותיים מהשאר או שזה בסדר לקנות מהם בשביל החסכון של כמה שקלים?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי 3.5) מתוצרת WD של 120 GB היום המחשב שלי שווק חיים בפעם ה1000, אני צריך להוציא ממנו את מידע, יש לי שם דברים חשובים דברים שאולי אפשר לחבר אותו אליהם: מחשב לא פעיל(אולי יש אפשרות להגיע לBIOS) לפטופ פעיל פלייסטיישן 3 פעיל. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בצורבי DVD אז אני צריך שתייעצו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי הרד דיסק פנימי (WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII (WD2500KS ועוד אחד חיצוני (WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA (WDG1SU5000 בקטע של יאוש מההרד דיסק החיצוני (האשכול הבא שעדיין לא נמצא לו פיתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291838.0 החלטתי לבזבז עוד כסף מכיוון שאני יוצר מוזיקה ואני צריך 2 הרד דיסקים : - כוננים קשיחים: לטובת ביצועי אודיו טובים יש להתקין במחשב לפחות 2 כוננים קשיחים מסוג IDE או S-ATA מהירים (7200RPM). הנפחים לא חשובים, דיסקים מסוג SCSI או כאלה שמחוברים ב RAID יפגעו בביצועי כרטיס הקול מכיוון שהם חולקים עם ה PCI את אותם נתיבי התקשורת למעבד. יש לפצל את עבודת ההארדיסיקים כאשר ההארדיסק הראשון ישמש למערכת ההפעלה ולכל…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבל sata2 כדי לחבר הארדיסק חדש שקניתי (ושחכתי להזמין כבל :-[), איפה אפשר לקנות אחד? עמרי
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מחפש לראות על המסך בטלויזיה סרטים מהמחשב - הבעיה היא שהמחשב מרוחק 10 מטר מהטלויזיה חיברתי את הטלויזיה למחשב בכבל ורואים שחור לבן יש לי 8800 מה שאני מחפש הוא פיתרון זול לצפיית סרטים על הטלויזיה חשבתי על MP4 אבל הוא 2000 שח חשבתי על HTPC אבל מינימום 3000 שח האם יש משהוא יותר זול מזה סה"כ דיסק קשיח וחיבור לטלויזיה בכבל לא משהוא יקר ממה שרשמתי
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הצורב מזהה רק דיסקים ריקים של DVD אבל לא דיסקים ריקים רגילים.... זה לא קשור לתוכנה כי כבר הWINDOWS לא מזהה אותם
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
הצורב שלי עבד טוב מאוד כמה שנים, ופתאום הפסיק לפעול. קניתי צורב חדש, וקרה משהו מוזר: הצלחתי לצרוב איתו דיסק אחד (שגם אז המחשב התנגד לצרוב, ולקחו כמה ניסיונות עד שהצלחתי לצרוב) ומיד אחרי גם הוא הפסיק לצרוב. כלומר, הצורב קורא דיסקים, אך לא יכול לצרוב (כך גם היה בצורב הקודם). ניסיתי לנתק מחדש את החיבורים של הצורב ולחבר אותם שוב, אך זה לא עזר. ניסיתי לנקות אולי את החיבורים, גם זה לא עזר. מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מכניס את הדיסק לצורב הדיוידי שלי מנסה להעביר לתיקיה ריקה על המחשב! ומקבל לאחר כמה שניות את ההודעה הבאה: אין אפשרות להעתיק את (שם) שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית) מה אני יכול לעשות?.. תודה מראש לעוזרים אריה!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה זה באפר בהארד דיסק? מה זה מוסיף? תודה מראש! :walksmil:
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לחבר כונן בעל נפח 500GB שנועד לעריכת וידאו ב-HD. רצוי כונן בעל יציאת SATA2. הכונן יהיה כונן נייד כך שהאפשרות של מארז לכונן קשיח באה בחשבון בהחלט. נא לפרט סיבות להמלצות וכמובן עלות מול תועלת. תודה מראש על העזרה. 8)
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי דיסק קשיח סגייט 80 גיגא סאטא ,ואני מעוניין למכור אותו למישו. עשיתי פורמט לכל החלקים... אבל בכל זאת אני חושש שהוא יתקין תוכנה שמשחזרת קבצים.. ויוכל להחזיר קבצים ותמונות שהן דברים פרטיים. השאלה שלי אם אעשה FDISK ואח"כ פורמט.. זה ימחק הכל? ושום תוכנה לא תחזיר אף קובץ? אם כן אז סבבה... ואם לא.. מה ניתן לעשות כדי שהדיסק קשיח יחזור לחדש וישכח הכל?!
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
עד לא מזמן לא היה לי בעיה לאחרונה שאני בא לעשות קובץ image הוא יוצר אכן קובץ image אבל ללא סיומת כך יוצא מצב שהנרו לא מזהה שזה קובץ image [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום.. הרבה ענו לשאלה שלי.. אבל כנראה שלא הבנתם אותי נכון. חברים, האר דיסק שלי ההיטאצ'י מזוהה לי במערכת הפעלה, אני רואה אותו גם בביוס, וגם במאפיינים של המחשב שלי. הבעיה היא, שאת הכוננים שלו, פיזית C D E אני לא רואה... ושם יש לי חומר חשוב!! ההאר דדיסק הראשי שלי הוא של סמסונג והוא כמובן מזוהה בסדר גמור. שניהם בחיבור סאטא. אני יודע שאני יכול דרך ה MANAGE של ווינדוס לפרמט אותו, הוא מראה לי אותו באיקס אדום, אבל אז זה לא חוכמה אני יפרמט אותו, ומה עם החומר שיש בו???? חייב להיות תשובה טובה, במיוחד בגלל שהוא כן מזוהה במחשב, רק בלי הכוננים, מה עושים?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-