עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Yaron123,

כל פעם שאני מנסה לצרוב (משתמש בנירו והבעייה בטוח לא בתוכנה) דבר ראשון הוא לא נותן לי לבחור מהירות... זה נעול על 4(600kb) ואז הוא מתחיל לצרוב צורב שתי שניות ואז רשום power calibration error ואז כמובן... burn proccess failed at 4x(600kb\s אין לי מושג מה הצורב שלי הוא כזה לא מוגדר O_o שאני בא לצרוב רשום לי ATAPI cd-rw 52xmxaxx תודה מראש

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  2. לצורך איכסון וגיבוי קבצי עשרות אלפי תמונות בלבד, לא לוידאו, סרטים ומשחקים. אשמח גם אם תמליצו לי על מארז לדיסק שאוכל לחבר ללפטופ בUSB2. מובן שעלות הקומבינציה חשובה אבל לי חשובים לא פחות השרידות והאמינות. לא ברורה לי חשיבותו של גודל הבאפר הפנימי (16 או 8), סאטה 1 או 2 (או בכלל IDE), במידה והחיבור יעשה רק דרך מארז ב USB2. תודה לכולם אורי עריכה: כנראה שזה יהיה WD5000YS -Western Digital. עכשיו מסתבר לי שהוא מוגדר כדיסק לרייד. זה משנה לי? תודה על שפע התגובות. אורי

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by integral,

יופי של צורב http://www.cdfreaks.com/article/152/9

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. שלום רב. ברשותי צורב DVD מדגם NEC ND-3540A. http://www.cdfreaks.com/article/214 קניתי היום עשרייה שלדיסקים רב פעמיים מדגם: Verbatim DVD+RW 4.7GB 4X Branded 10pk Spindle מנוע ממחשבים. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4563 ניסתי לצרוב היום קובץ AVI קטן סתם לצורך בדיקה בנרו. עם הכנסת הדיסק הצורב ביקשר לפרמט את הDVD אומנם הפירמוט לא הצליח. לא האפשרות המהירה ולא האיטית . בNero InfoTool אני רואה בברור שהדיסקים +RW נתמכים . עשיתי בדיקה נוספת של פירמוט וצריבה על צורב מסוג LG-GSAH10N והכל עבר בהצלחה . מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by iakovl,

אני במצב קשה, אני מכור לאנימה, ומי שיודע משהו על הנושא, יודע שזה מצריך המון מקום במחשב יש לי כרגע 160G שדי לא מספיקים לי אני שוקל כרגע לשדרג את עצמי, יש לי תקציב די גדול אני שקלתי לקנות 2*250 + 80/40 או 200*2 + 80/40 ה 2*250 או 2*200 נועדו לאיחסון ולעבוד בRAID0 ה80/40 נועד להחזיק את מערכת ההפעלה ותוכנות נוספות רציתי דעות בכללי על התכנון שלי והמלצות על HDD שקטים( אני דוגל בשקט)

6. Started by Bug2000,

אהלן. קניתי מחשב חדש. והלוח תומך רק בערוץ אחד של IDE . קיצר זה עושה לי המון בעיות וכנראה שכמה שאני לא רוצה, אבל צריך לעבור ל SATA (ביזיון שממש מכריחים אותך יצרני הלוחות)... מה מומלץ יותר ה LITE ON או ה SAMSUNG בצורבים ? (לא צריך LABELSHIT/LIGHTCRAP וכו'). מבחינת הרדיסקים רצוי משהו זול ( 250 / 320 GB) עם חיבור הכי מתקדם (אם יש משו יותר משתלם אז אין בעיה). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  7. הצורב שלי התחיל לזייף... כלומר פעם הוא מצליח לצרוב ופעם לא, היה איזה פעם אחד שהוא עשה רעשים... עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שהצורב תקין מבלי לנסות לצרוב על דיסקים-כי אני לא יכול לדעת אם הצריבה יצא טובה או אם כל הקבצים תקינים. אני משתמש ב NERO 6 EXPRESS בתודה manor

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  8. Started by soundf,

שלום יש ברשותי הרד דיסק פנימי (WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII (WD2500KS ועוד אחד חיצוני (WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA (WDG1SU5000 בקטע של יאוש מההרד דיסק החיצוני (האשכול הבא שעדיין לא נמצא לו פיתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291838.0 החלטתי לבזבז עוד כסף מכיוון שאני יוצר מוזיקה ואני צריך 2 הרד דיסקים : - כוננים קשיחים: לטובת ביצועי אודיו טובים יש להתקין במחשב לפחות 2 כוננים קשיחים מסוג IDE או S-ATA מהירים (7200RPM). הנפחים לא חשובים, דיסקים מסוג SCSI או כאלה שמחוברים ב RAID יפגעו בביצועי כרטיס הקול מכיוון שהם חולקים עם ה PCI את אותם נתיבי התקשורת למעבד. יש לפצל את עבודת ההארדיסיקים כאשר ההארדיסק הראשון ישמש למערכת ההפעלה ולכל…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by leyaniv,

שלום לכולם! במחשב שלי יש מערך של 3 כוננים ב RAID5 התקנתי עליהם ויסטה, ורק לאחר מכן נזכרתי שאני רוצה לחלק את הכונן ל Partitions ניסיתי כל מיני כלים מבוססי DOS אבל רובם לא עובדים בכלל או שלא מזהים את ה RAID ניסיתי גם Paragon Hard Disk Manager אבל הוא לא מסכים לעשות שינויים על הכונן משום שהוא בשימוש. יש מספיק מקום פנוי בכונן. אשמח לדעת אם יש משהו לעשות במקום לפרמט מחדש... תודה, יניב

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. במחשב של אחותי יש 2 כונני SATA של 80GB. אני מביא לה את ה160 שלי שהוא יותר מהיר. אני רוצה להוציא את הHD הכי איטי שלה מהמערכת אך איזה מהם הוא האיטי יותר? בדקתי ומצאתי ששניהם 7200. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  11. היי, אני מחפש כבל sata2 כדי לחבר הארדיסק חדש שקניתי (ושחכתי להזמין כבל :-[), איפה אפשר לקנות אחד? עמרי

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by hugo123,

זהו צורב 48X24X48 ובאפר 8 מגה שאני יכול להשיג ואני מתלבט אם להתקין אותו בנוסף ל-3540 שיש לי. אם למישהו יש/היה נסיון איתו ויכתוב חוות דעת, אני מאוד אודה .

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  13. המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  14. Started by dannygnh,

איך ניתן לצרוב קבצים שונים באותו דיסק? האם וכיצד ניתן לצרוב על דיסק שהוא לא מלא ולא ריק?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. Started by the king2006,

שלום אני רוצה להתקין הארד דיסק SATA חדש .. עכשיו אני צריך לפרמט כדי לחלק אותו אוו איך זה הולך ?? או שיש איזה שהיא תוכנה שבאמצעותה אני יכול להחלק ??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  16. היה לי כונן SAMSUNG SP2504C מחובר ורציתי להתקן כונן נוסף WD2500JS WESTERN DIGITAL אז חיברתי אותו ללוח אם ולספק כשאני מעלה את המחשב רשום לי בבוט שהוא מזהה את ה-SAMSUNG כMASTER ואת ה-WESTERN DIGITAL בתור SLAVE אבל כשעולה לי הwindows אני פותח את המחשב שלי ואין זכר לכונן של WD ואני צריך עזרה איך לגרום לwindows לזהות את הכונן. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by yoav1000,

יש לי צורב 4082B של LG ורציתי לדעת עם אפשר להוסיף לו אפשרויות כמו: הגדלת מהירות הצריבה, הוספת תמיכה בDL וכו'

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by m4a1,

שלום, אני רוצה לפתוח את הHDD המיותר שיש לי (WD1200) שאני מתכוון ליפתוח אני מתכוון את הברגים(כדי לחשוף את פנים הכונן), עכשיו יש שם ברגים מוזרים כאלה, יש לי ערכת כלים קטנה כזו ושום דבר משם לא הצליח להכנס כמו שצריך, עכשיו יש שיטה או משהו?, יש שם מיוחד למברג שפותח את זה?, בבקשה תעזרו לי. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. Started by Erez360,

שלום לכולם. רכשתי צורב LG 4167B והבנתי שאני צריך להתקין לו עדכון Firmware. נכנסתי לאתר של LG ושם עשיתי חיפוש לצורב שלי ומצאתי את הדגם שלי GSA 4167B , עכשיו שם יש 3 גרסאות , הכל מתאים לשם של הצורב שלי רק שהגרסאות הן אלו: dl11 dl12 dl 13 איזה אני צריך לבחור ומה זה ישנה לי בצורב? אין בעיה של אחריות נכון? אני צריך לעשות משהו לפני ההתקנה? האם ההתקנה היא רגילה? אשמח להסבר תודה.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש לחבר כונן בעל נפח 500GB שנועד לעריכת וידאו ב-HD. רצוי כונן בעל יציאת SATA2. הכונן יהיה כונן נייד כך שהאפשרות של מארז לכונן קשיח באה בחשבון בהחלט. נא לפרט סיבות להמלצות וכמובן עלות מול תועלת. תודה מראש על העזרה. 8)

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  21. Started by kyem,

יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה????

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. נראה לי כך כי כשהתחלתי להשתמש הרבה, בדיסקים רב פעמיים בצורב הרגיל שלי הוא התחיל לעשות בעיות.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  23. קניתי כונן נוסף של 160 ג'יגה של sata עכשיו קניתי מפצל של כח לספק כח.. אבל יש לי רק חיבור אחד של נתונים.. אני צאיך לקנות עוד אחד? או מה? איך אני אמור לחבר את שניהם? אני לא רוצה לשרוף אותם ואז לא יהיה לי כלום... מקווה לתשובה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  24. Started by FroggeR,

שלום כן שאלה דיי טיפשית אני משער, אבל אני פשוט לא מוצא איך מחברים אותו לספק. כנראה שזה בגלל שהרבה זמן לא התעסקתי עם חלקים אז כנראה השתנו הדברים :-\. בכל מקרה אני רגיל שיש חיבור כזה עם 4 פינים כמו שיש בכבלים של מאוררים... ואין שמה את זה. אני משער שאתם יודעים איך לחבר הארד דיסק ואיך הפינים שלו נראים. אם לא אני אצלם לכם שתזכרו ... תודה

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by עוד מישהו,

ברשותי כונן של WD ה- 500 ג"ב רציתי רק לדעת מה הטמפ' הנורמלית של הכונן? בנתיים זה עומד אצלי על 54 מעלות. אני יודע שרק אם טמפ' של הארד דיסק פנימי מגיעה ל 65 מעלות פלוס.. אז הטמפ' יכולה לגרום נזק להארד דיסק. מה לגבי כונן חיצוני? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.