עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by raz391,

אני הרבה זמן מנסה להשיג תשובה לשאלה: האם מהירות הצריבה משפיעה על איכות הצריבה (בהנחה שאני משתמש בדיסקים איכותיים) מאחר ואני מוסר סרט ללקוחות (DVD) ולעיתים במס' עותקים ולא ארצה לקבל טלפון שיש "קפיצות בדיסק" בתודה מראש רז

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. קניתי דיסקים של 780 מגה 90min של חברת silver line הבעייה שזה מזהה אותו כ700 מגה. אני משתמש בnero 6.0.0.0 וגם שניסיתי דרך הווינדוס לצרוב זה זיהה אותו כ700 יכול להיות שהדיסקים לא באמת 780 כמו שכתוב או שצריך לעשות משהו ???

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. Started by kugi,

קיבלתי הצעה לכונן קשיח כלשהו שיש לו "16mb Cache" מה זה הזכרון Cache הזה ומה ההבדל בין 16 ל-8?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by thealon,

יש לי את הלוח הזה GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX ובו יש שישה חיבורי סאטה ארבעה צהובים ושניים סגולים. האם יש הבדל בין החיבורים הצהובים לסגולים?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by Shoko,

האם יש תצורת רייד כלשהיא שמשתמשים בדיסק אחד והשני מגבה אוטומטית?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Samsung 120gb ATA100 7200RPM 8mb buffer Samsung 160gb ATA100 7200RPM 8mb buffer האם הנפח והשוני בין הדיסקים עצמם, מהווה הבדל בביצועים (מהירות בעיקר) וברעש? (דגש על הרעש) והאם אלה הדיסקים הכי שקטים שניתן למצוא בארץ??

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by 3d7,

האם אפשר לעשות Overburn ל-DVD כמו שאפשר לעשות Overburn ל-CD? יש לי קובץ ISO בגודל של 8.36GB. איך אפשר לצרוב אותו (Nero אומר שב-DVD-DL אין מספיק מקום)?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by Lior4543,

שלום, הצורב שלי חדל לפעול ואני מחפש חדש, אני צריך שתביאו לי צורב טוב במחיר של עד 140 שקל, בחנות KSP, כי זאת החנות הכי קרובה אליי. אם תוכלו תביאו לי שניים, אחד שהכי מומלץ והשני שהוא פחות מהכי מומלץ, (לא יודע אם הבנתם XDD).. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  9. Started by rafip77,

שלום, תוכלו ללמד אותי מה ההבדל בין 3 הכוננים האלו ? Western Digital WD2500AAKS 250GB 16MB 7200rpm Western Digital WD2500KS 250GB 16MB 7200rpm Western Digital WD2500YS 250GB 16MB 7200rpm תודה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  10. שלום לכולם! אני דיי חדש פה ושמח להצטרף לפורום ברשותכם, אציג בעייה קטנה אך מעצבנת מאוד ואם תעזרו לי אז אודה לכם מאוד! ברשותי יש צורב רגיל של Plextor בדגם Premium. (אגב - צורב משכמו ומעלה.) אני משתמש בתוכנת הצריבה של Nero בגרסא 7.0. צרבתי דיסק בפורמט אודיו רגיל, ולהפתעתי כשניסיתי לנגן אותו בכל אחת מן המערכות בבית אז הנגינה לא היתה רציפה, כלומר היו קפיצות פה ושם בשירים. חשבתי שייתכן ואולי המחשב עמוס מדי. לכן, הפעלתי מחדש את המחשב, יצאתי מן כל התוכניות הפועלות ברקע, והפעלתי שוב את הנרו וצרבתי שוב את אותו ה"פרויקט". כאשר הסתיימה הצריבה, שוב בדקתי את הדיסק בכל אחת מן המערכות בבית (כולל בכונן ה-DVD שבמחשב) וגיליתי שהקפיצות לא נפסקו, ואם זה לא מספיק אז הקפיצות היו גם באותם מקומות…

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by exercise,

מישהו פה חיפש משהו לפני כמה ימים ולא מצאתי את הדיון, נתקלתי בזה ואולי זה יעזור לו (או לכם): http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/12/05/recover-photo-and-data-from-scratched-or-damaged-cd/

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. היה לי כונן SAMSUNG SP2504C מחובר ורציתי להתקן כונן נוסף WD2500JS WESTERN DIGITAL אז חיברתי אותו ללוח אם ולספק כשאני מעלה את המחשב רשום לי בבוט שהוא מזהה את ה-SAMSUNG כMASTER ואת ה-WESTERN DIGITAL בתור SLAVE אבל כשעולה לי הwindows אני פותח את המחשב שלי ואין זכר לכונן של WD ואני צריך עזרה איך לגרום לwindows לזהות את הכונן. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by avishaul10,

יש לי הרדיסק 82 גיגה שהיה מותקן בו WINDOWS 2000 NT אחרי פרמוט יש בו רק 76 גיגה מזוהים ואי אפשר להשתמש בדיסק מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. Started by DJ A.S,

אוקי קניתי מחשב חדש. עכשיו אני לא יכול לצרוב דברים מהמחשב הקודם , האםיש איזשהי דרך להעביר את הקבצים מהמחשב שהיה לי למחשב הזה? ואם כן מה הדרך ?( פרטו ונמקו אנשים ). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  15. תעזרו לי בבקשה תודה מראש לכולם !!!!!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  16. שלום השאלה בכותרת, יש לי במשרד שני דיסקים חיצוניים, מקסטור וWD הם מבצעים תהליך גיבוי כל יום בשעה 6 רציתי לדעת אם כל היום הם יהיו מכובים ורק בשעת הגיבוי הם יהיו דלוקים האם פעולה זו תאריך את אורך חייהם, או לפחות תגיע למקסימום? או שבמידה שווה הם יכולים לעבוד כל היום? נקודה חשובה היא שהחומר שנמצא בהם הוא 100% לגיבוי, אותו חומר נמצא עם על המחשבים השולחניים, והעבודה השוטפת נעשית מהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by kyem,

יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה????

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by avishalev2,

יש לי שאלה אני יודע איך להעביר מידע שלם מהארד דיסק אחד לשני במחשב הביתי אבל במחשב הנייד אני צריך לדעת אם יש דרך יותר קלה להעביר מאשר לחבר את הארד דיסק ישירות ללוח אם ולהעביר בדרך אחרת את המידע מהארד דיסק אולי בחיבור usb

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. היי אני רוצה גיבוי חיצוני: האם כדאי לי לקנות דיסק מוכן או לבנות מקופסא + דיסק מהמדף? מה ההבדל בין המוצרים הבאים (הבדל מחיר של 50%) כאשר ברור שבגלל שזה לגיבוי, מהירות לא כל כך חשובה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=597603 ב450 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=409716 ב533 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=422807 ב600 שח רעיונות נוספים יתקבלו בשימחה ובתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by Shickolinisys,

דבר ראשון - אם זה יעזור - אני עם וינדוס ויסטה. יש לי כונן DVD, הכל עבד טוב, עד שלאור הקיץ, המחשב התחיל להתחמם, פתחתי אותו כדי לנקות קצת אבק. אחרי שניקיתי, רציתי להנות מהביצועים, והכנסתי לכונן את המשחק WC3 שלי. יש לציין שזה עותק מקורי. שיחקתי, נהנתי, ובסוף סגרתי. הלכתי לחגוג את ראש השנה, ושקמתי בבוקר, נעלם לי הכונן DVD מה"מחשב" (מקביל ל"המחשב שלי" בXP). חשבתי "נו, מילא" והכנסתי את הWC3. הכונן נפתח, הכנסתי את הCD, הוא עשה רעש של קריאה, אבל שום דבר לא עבד. (בדר"כ מריץ את זה אוטומטית/פותח מין חלון להפעלת האוטופלאי.) לחצתי על הקיצור דרך, והוא רשם לי שכאילו שהCD לא הוכנס. קראתי באתר של מיקרוסופט, שצריך לעשות כאילו אנאינסטול לכונן והוא יתקין את עצמו מחדש. עשיתי וזה גם לא עזר. אח…

21. זה משנה בכלל משהו? סאמסונג פחות איכותיים מהשאר או שזה בסדר לקנות מהם בשביל החסכון של כמה שקלים?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. היי לכולם, הודעה ראשונה שלי כאן אני צריך לבצע גיבוי ושחזור (לשם בדיקה) של שרת שמריץ server 2003 בשרת יש שני דיסקים זהים 160GB במערך רייד 1, כלומר הם עותקים זהים וסה"כ הנפח הכללי הוא 160GB העניין הוא שיצרתי אימג' של מחיצת הווינדוס של המערך - להלן C, שחזרתי את אותה מחיצה לשני דיסקים זהים אחרים בנפח 500GB וניסיתי לעלות מהם את המערכת במערך רייד זהה לקודם כשהדיסקים הקודמים מנותקים, כלומר לבדוק שבעת הצורך יהיה לי גיבוי מוכן.. אממה...זה לא עובד, זה נתקע אחרי Verfiying DMI pool data כלומר מתי שהוא מנסה לגשת לכונן ניסיתי גם בסאטא רגיל עם כונן אחד מחובר ועדיין לא עולה. ליצירת האימג' השתמשתי בCloneZilla מה אני עושה לא נכון? תודה לעונים

23. שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש, בשעה טובה. באופן כללי מתוכנן מעבד Q9300 על לוח אם EP35C-DS3R (אם צריך עוד פרטים רק תגידו). השימושים הם צפייה בסרטי HD (בקבצים כרגע בבלו ריי אח"כ), גרפיקה 2D ברזולוציה גבוהה ועריכת וידאו. לקחתי בכוונה לוח שמתאים לRAID אבל כרגע אני לא צריך, רק כשHD יכנס כסטנדרט. המחשב מתוכנן להיות שקט מאוד, בצורה מאוזנת עם ביצועים, כולל מארז P182 ועוד. אני רוצה באופן כללי 2 הארד דיסקים: אחד גדול של 500, בשביל קבצי וידאו (DV לעריכה וHD דחוס לצפייה) גרפיקה וכו'; שני קטן יותר למערכות הפעלה ואיחסון דברים שלא בשימוש תדיר. באופן כללי באתר SPCR ממליצים על WD AAKS/CS כשקטים מאוד וזה הכיוון שלי. יש לי כמה שאלות: מאחר והתקציב שלי די גמור, חשבתי להכניס ככונן מערכת…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים