אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, הצורב שלי חדל לפעול ואני מחפש חדש, אני צריך שתביאו לי צורב טוב במחיר של עד 140 שקל, בחנות KSP, כי זאת החנות הכי קרובה אליי. אם תוכלו תביאו לי שניים, אחד שהכי מומלץ והשני שהוא פחות מהכי מומלץ, (לא יודע אם הבנתם XDD).. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שאני עובד עם המחשב או עובר בין אתר לאתר אני שומע את הכונן חושב והדיסק חנוק כאילו מתאמץ ... יש לי IDE של היטאצי 80GB פשוט אני עובר מאתר לאתר לא מרגישים אותו ... בדקתי עם HDD את הדיסק הקשיח יצא פעמיים תקין לא יודע מה הבעיה ...
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש במערך בעזרת H.D אחד שהוא SATA והשני הוא IDE? האם המערך מגביר את ביצועי של הדיסקים הקשיחים אבל על חשבון הנפח שלהם לדוגמא: אם אני עושה מערך של 2 דיסקים אחד מהם יצטרך להיות הגיבוי כלומר מחיקת כל המידע הקיים עליו לצורך גיבוי?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הי, יש לי דיסק קשיח שבטעות חיברתי אותו כשהמחשב עבד ומאז הוא לא עובד לי ומשמיע רעשים, גם הBIOS לא מזהה אותו. האם יש דרך לתקן אותו ומהי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היה לי כונן SAMSUNG SP2504C מחובר ורציתי להתקן כונן נוסף WD2500JS WESTERN DIGITAL אז חיברתי אותו ללוח אם ולספק כשאני מעלה את המחשב רשום לי בבוט שהוא מזהה את ה-SAMSUNG כMASTER ואת ה-WESTERN DIGITAL בתור SLAVE אבל כשעולה לי הwindows אני פותח את המחשב שלי ואין זכר לכונן של WD ואני צריך עזרה איך לגרום לwindows לזהות את הכונן. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף בקרוב את המחשב למשהו חדש. אבל אני לא רוצה לאבד את מה שיש לי בכוננים היום , יש לי : WDC WD400EB WDC WD800JB אני יוכל לחבר אותם לכל לוח אם והקבצים ישארו ?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי אתמול חבילה חדשה של DVD-R של VERBATIM 4.7G , X16 שאמורים להיות איכותיים למדי . ניסיתי 3 פעמים במהירות נמוכה יותר (X8 ) וכל פעם זה ניכשל . היות שהצורב שלי צרב לא רע על דיסקים של OFFICE DEPOT ואחרים שנחשבים פחות איכותיים , אני נוטה לחשוב שיש בעיה בדיסקים שקניתי . הבעיה שיש לי הודעה על POWER CALIBRATION ERROR מצב צילום מסך , וקובץ לוג . [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מדבר על הרעש המתמיד שהדיסק מייצר כשהוא דלוק, ולא על הרעשים של כתיבה או קריאה.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי שאלה בקשר ל-dvd מה זה + ו.. - מה זה אומר? אני יודע שיש דיסקים של + דיסקים של - מה זה בעצם? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-K8NF-9 יש בו SATA שיכול לעבוד במהירות 150mb/s ואני רוצה לקנות WD250KS שיש לו 300mb/s האם מישהו יודע אם אפשרי להגדיר בלוח האם שהSATA יעבוד במהירות 300mb/s ואם כן תפרטו? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת, יש לי במשרד שני דיסקים חיצוניים, מקסטור וWD הם מבצעים תהליך גיבוי כל יום בשעה 6 רציתי לדעת אם כל היום הם יהיו מכובים ורק בשעת הגיבוי הם יהיו דלוקים האם פעולה זו תאריך את אורך חייהם, או לפחות תגיע למקסימום? או שבמידה שווה הם יכולים לעבוד כל היום? נקודה חשובה היא שהחומר שנמצא בהם הוא 100% לגיבוי, אותו חומר נמצא עם על המחשבים השולחניים, והעבודה השוטפת נעשית מהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
עוד כמה זמן לדעתכם יורידו את המחירים של המדיות של ה8 ג'יגה לצריבה?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
האם המחשב צריך משהו במיוחד בשביל זה? או שמספיק לחבר את הדיסק בשיטת pata/sata ובזה נגמר הסיפור?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב יש לי צורב רגיל במחשב מסוג DT ST CD-RW GCE 8240B כניראה של חברת LG. כיצד אני יכול לדעת אם יתמוך בצריבה של דיסק אודיו של 90 דקות? הבנתי שבמידה והוא לא תומך, עלול להיגרם לו נזק ואני רוצה להימנע מכך. תודה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לצורב DVD מSkyPc, אני קונה משם את המחשב ולכן אני מעדיף מאוד לקנות גם את הצורב משם, המארז שלי שחור ולכן אני ארצה כונן שחור, ועדיפות לתמיכה בצריבת אימג על הדיסק אבל לא חובה... מסגרת מחיר לא ממש משנה, הם ממילא לא כלכך יקרים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, ויש לי RAID0, רציתי לדעת אם עדכון הביוס יכריח אותי לפרמט את הכוננים, או שאני פשוט אעדכן ואכנס לWIN כרגיל?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב שלי יש מערך של 3 כוננים ב RAID5 התקנתי עליהם ויסטה, ורק לאחר מכן נזכרתי שאני רוצה לחלק את הכונן ל Partitions ניסיתי כל מיני כלים מבוססי DOS אבל רובם לא עובדים בכלל או שלא מזהים את ה RAID ניסיתי גם Paragon Hard Disk Manager אבל הוא לא מסכים לעשות שינויים על הכונן משום שהוא בשימוש. יש מספיק מקום פנוי בכונן. אשמח לדעת אם יש משהו לעשות במקום לפרמט מחדש... תודה, יניב
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום אנשים ! היה לי מחשב שכתוצאה מקפיצות מתח נשרף הלוח ואיתו גם הדיסק הקשיח , כאשר הגעתי לחנות אמרו לי שהדרך היחידה לשחזר את המידע של ההארד הוא להשיג את החלק האחורי של הדיסק (מין כרטיס כזה שמתחבר להארד דיסק) , זהה אחד לאחד כמו שיש אצלי ורק ככה אני אוכל לשחזר את המידע , הדגם של ההארד דיסק שלי הוא WD 1600AAJS , והמספר הסידורי של הפלטה הוא מבקש עזרה במציאת פלטה תואמת כזו או דיסק קשיח זהה חדש או ישן , או שהאם קיים פתרון אחר . תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הינה סיפור שלא ממש קשור לאיכות התקליטורים האלה או לקיבולת שלהם, אלא לתופעה מוזרה שעליתי עליה די במקרה, והיא קשורה לעיצוב הגרפי שמוטבע על גבי התקליטורים האלה. עשיתי היום כוונון לפטיפון (כן, הדבר הזה שמנגן תקליטי ויניל..) והנחתי עליו נייר קשיח עגול מקווקו המשמש כטסטר למהירות. כשהצלחת מסתובבת במהירות הנכונה, אמורה להתקבל אשליה אופטית שבה הקוים נראים כאליו הם עומדים במקומם כאשר מקרינים עליהם באור ניאון. בשל העובדה שעיגול הנייר לא היה ממש שטוח, נוצר מצב בו האשלייה האופטית לא היתה מדוייקת והקווים 'נעו' על גבי העיגול קדימה ואחורה בהתאם לעקמומיות, מה שהקשה על קביעת המהירות המדוייקת של הפטיפון. איך כל זה מתקשר לתקליטור? ובכן, עלה בדעתי לבצע צילום של עיגול הנייר המקווקו על מדבקת ני…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, שלחתי את הצורב שלי לתיקון במסגרת אחריות וקיבלתי במקום צורב אחר(לא יודע אם חדש), אני רוצה לדעת אם הצורב שקיבלתי הוא בסדר לעומת מה שהיה לי. היה לי: NEC 5170A ומה שקיבלתי: NEC AD-7200A מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לפני 3 ימים רכשתי את הצורב הזה מדגם GSA-H42N כאשר חיברתי אותו הוא עובד והכל טוב ויפה איתו אבל כשבאתי אחרי איזה שעה לנגן סרט איתו לפתע ראיתי שהוא בכלל לא קורא דיסקים יותר פתחתי את מארז שלי והוצאתי אותו מהחיבור לכמה שניות ואז חיברתי אותו ואז ניגנתי את הסרט אחרי שעה יותר מאוחר רציתי לקרוא דיסק והוא לא הגיב לי יותר יש מצב שהצורב הזה הוא דפוק מהצירן ככה שאני סתם מבאוס עליו כל פעם שאני רוצה לקרוא דיסק אם כן מה הבעיה שלי איתו ואם שווה לי לקנות דגם שתומך SATA
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה להעביר הארד דיסק ממחשב למחשב .. עכשיו שמעתי שצריך לפרמט שמעבירים הארד דיסק ... ללוח אם חדש .. אז מה אני יכול לעשות בלי לפרמט ? יש קבצים או משהו ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי יש לי מערך רייד 0 על שלוש דיסקים בלוח P5w Dh והוספתי עוד אחד דרך Jmicron (הsata השחור הבודד) ועבד טוב. עשיתי לכונן מחיצה עשיתי Restart והדיסק יותר לא מזוהה השאלה שלי איך אני יחבר אותו, השלושה Sata 1 2 ו3 תפוסים עם הרייד, ואם אני מוסיף בכתום זה לא מזהה אותו , מישהו יכול לעזור לי בנושא כי אני עובר אם זה סרטים ניסיתי כל הדרכים ולא הולך , על ההרדיסק יש לי דברים שאני צריך. תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני דיי חדש פה ושמח להצטרף לפורום ברשותכם, אציג בעייה קטנה אך מעצבנת מאוד ואם תעזרו לי אז אודה לכם מאוד! ברשותי יש צורב רגיל של Plextor בדגם Premium. (אגב - צורב משכמו ומעלה.) אני משתמש בתוכנת הצריבה של Nero בגרסא 7.0. צרבתי דיסק בפורמט אודיו רגיל, ולהפתעתי כשניסיתי לנגן אותו בכל אחת מן המערכות בבית אז הנגינה לא היתה רציפה, כלומר היו קפיצות פה ושם בשירים. חשבתי שייתכן ואולי המחשב עמוס מדי. לכן, הפעלתי מחדש את המחשב, יצאתי מן כל התוכניות הפועלות ברקע, והפעלתי שוב את הנרו וצרבתי שוב את אותו ה"פרויקט". כאשר הסתיימה הצריבה, שוב בדקתי את הדיסק בכל אחת מן המערכות בבית (כולל בכונן ה-DVD שבמחשב) וגיליתי שהקפיצות לא נפסקו, ואם זה לא מספיק אז הקפיצות היו גם באותם מקומות…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי 2 1. יש לי מחשב עכשיו ויש לי שם הרבה מוזיקה בערך 35-40 ג'יגה של מוזיקה איך אני מעביר הכול למחשב חדש הארד דיסק חדש? 2. יש הארד דיסק של 250 ג'יגה או 240 או שצריך 2 הארדיקים...? תודה מראש מריק
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-