אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח ישן מאד ששמו ASUS CUSI -M קראתי פה באחד הפורומים שהארדיסקים בעלי נפחים גדולים יכולים להיות מוגבלים ע"י הלוח אם. לדוגמא עכשיו יש לי הארדיסק בנפח של 20 גיגה אני רוצה להגדיל אותו ל 160 האם תהיה בעיה? ועוד שאלה, אם אני קונה מתאם IDE ל SATA תהיה בעיה של תאימות? כלומר אני קונה הארדיסק של SATA ומחבר אותו בעזרת מתאם לחריץ של IDE. מקווה שהניסוח ברור, בכל אופן מחכה לתשובות. עריכה: אני כבר רוצה להזמין אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן שתומך רק ב-IDE ויש לי דיסק SATA. האם אוכל לחבר את הדיסק למחשב? לשימוש במערכת הפעלה וכו... בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי שתי דיסקים של WD האחד 160GB והשני 500GB מערכת ההפעלה מזהה את ה160 כ- 149 (לאן נעלמו 11 GB ???) ואת ה500 מזה כ465 (לאן נעלמו 35 GB ???) עריכה: לאחר גריאה בFAQ האם ניתן לשנות הגדרות בפירמוט על מנת לקבל נפח יותר גדול(לאבד כמה שפחות שטח דיסק)
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמות של דיסקים בערך כ 500 DVDR+- 4.7GB 1000 X8 וכ 500 1000 CD 700MB X52 של חברה טובה עם שם שמכירים כמו סילוור ליןן וארבטים ..וכו.. משו טוב ואמין אני לא יודע לאן לפנות ליבואנים או לאנשהו..!?! אני רוצה לעשות קנייה ענקית לכל המשפחה החברים וכולם ביחד בערך ב 3 אלף שקל אפילו להגיע ל5 אלף שקל אשמח לאתרים מספרי טלפון ועזרה בנושא ...!!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב LG חדש יחסית 4163B אני ממש מרוצה ממנו, אך יש באפשרותי לעשות עסקה ולהוסיף 50 ש"ח ולקבל את הדגם החדש יותר 4167B, השאלה היא מה ההבדל ביניהם? האם זה שווה? ומבחינה טכנית מה השוני ביניהם והאם שופר משהו/ בעיות כלשהם בדגם שלי?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
לא מחפש משהו גרנדיוזי, אבל משהו שאני יוכל לשים במחשב הבא שיתמוך בו ויהיה מהיר ולא יוריד ביצועים, אך השאלה פה האם יש כונן שמתאים לי לעכשיו ללוח שמופיע בחתימה. שאלה נוספת זו האם ה IDE יאט את מהירות הכונן החדש וכביכול זה יכול להוריד ביצועים מהמחשב? או שכבר עדיף לי להסתדר עם ה40GB עוד שנה...
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://zap.co.il/models2.asp?Sog=C-DiskOnKey&DB6767=8077 אני צריך משו דיי עמיד .. שלא ישבר בקלות אממ שמעתי ה u3 הזה דיי מעצבן .. אז הסתכלי על זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=398859 זה בלי ה U3 לא ? קיצר לא יודע .. מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום , לוח האם שלי תומך בממשק SATA , האם ניתן לרכוש HD עם ממשק SATA2 ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
אני מחפש מדריך,רצוי מאוייר או וידיאו של הרבה ופירוק כוננים מPC יש כמה כוננים שאני רוצה לפרק ולחבר למחשב אחר ואני לא יודע איך תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום אנשים טוב יש לי משהו מוזר שבחיים לא קרה לי בדיוק קנו לי הרד דיסק חדש של WD 500GB עם חיבור SATA חיברתי אותו למחשב, הוא זיהה אותו כ SLAVE הכול טוב ויפה רואה שהוא מזהה אותו, הוא ממש כשאתה מעלה את המחשב ואני מגיע לויסטה הוא מתקין אותו הכול סבבה אני מסתכל בDevice Manger לראות שהוא מזהה גם שם וגם שם הוא מופיע הבעיה היא שאני פותח את המחשב שלי הHDD לא מופיע יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפתוח את הHDD המיותר שיש לי (WD1200) שאני מתכוון ליפתוח אני מתכוון את הברגים(כדי לחשוף את פנים הכונן), עכשיו יש שם ברגים מוזרים כאלה, יש לי ערכת כלים קטנה כזו ושום דבר משם לא הצליח להכנס כמו שצריך, עכשיו יש שיטה או משהו?, יש שם מיוחד למברג שפותח את זה?, בבקשה תעזרו לי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי במחשב כונן 120 SATA ואני רוצה לחבר כונן נוסף שלא בשימוש על מנת לגבות דברים חשובים והכונן הוא 10 GB אבל ATA מה אני עושה? לאיפה אני אמור לחבר אותו? ואיך אני מגדיר אותו בביוס ועוד בעיה.. יש עליו מערכת הפעלה 98 מותקנת אם אני יצליח לחבר תדיסק המערכת לא תעלה נכון?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסידירום.. לא הייתי בבית יומיים וחזרתי והוא משתגע הוא ניפתח וניסגר כמו משוגע.. אני עוד שנייה קופץ מהחלון.. זה לא וירוס וכלום... מה אתם מציעים לעשות?? לנתק אותו לחבר מחדש? משו?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי דיסק און קי. אני מכניס את ההתקן למחשב אני רואה אותו ויכול אפילו לראות סרטים ותמונות שיש עליו. אבל ההתקן עושה מה שבא לו אני מתקין סרטון (נניח) אני רואה את הסרטון אחרי ההתקנה הסיפור מתחיל כשאני מנתק את ההתקן ומחבר אותו שוב אם התקנתי את הסרטון בתיקיה רואים את התיקייה אבל היא ריקה אין בה קבצים פשוט כל מה שהתקנתי נעלם משהוא מכיר את התופעה או יודע איך לפטור אותה?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, על איזו חברה הייתם ממליצים? ושל איזה נפח? [נועד למישחקים] מה המחירים?ואיפה כדי לקנות?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איך עושים מערך של Raid 0 בלוח אם של ASUS P5K, אם אפשר בלי להשתמש בחיבור החיצוני?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים חדשים ומשום שכל הSilver Line שלי נדפקו אחרי יומיים רציתי לקנות דיסקים איכותיים כמה שאפשר. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2610&c=73411 המבצע נשמע לי מאוד משתלם, מישהו מכיר מבצע טוב יותר? בכל אופן, ממה שהבנתי וורבטים מיוצרים בכמה מקומות ולכל מקום האיכות שלו, רציתי לדעת איפה לדעתכם מיוצרים הדיסקים ואם יש איזושהיא אפשרות לדעת, ובמידה ולא מהי ארץ היצור הטובה ביותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה אז ככה אני לקחתי את הארד דיסק של מחשב אחר שעובד ושמתי אותו על המחשב שלי רק בישביל לעשות פורמט אז הכל עבד טוב והפורמט סיים אז שבאיתי להתקין את הWIN XP PRO 32BIT SP2 שיש לי על הארד דיסק הזה הוא רושם לי לחכות ואז זה רושם לי NDLTR IS MISSING אבל אני לא בטוח שזה NTLDR? אה והארד דיסק הוא של HITACHI והוא SATA זה ממש דחוף!!!!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה למחשבים ניידים והוא קיבל 40% http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_TU0BBxx?OpenDocument ללכת להחליף או שזה נורמאלי כי הדיסק הקשיח איטי מטבעו...?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
המחשב שלי די ישן 256MB OF RAM 1.7 MHZ מעבד ו 35 גיגה זיכרון אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני כמה יעלה לי בערך של 40 גיגה?(והאם זה בא אם מאורר אם זה משנה ) ואך הדיסק קשיח החיצוני מתחבר למחשב?דרך USB ? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
כשאני מעתיק או מעביר קובץ ממחיצה למחיצה הפעולה נמשכת המון זמן האמת היא שאני אפילו צורב נפחים זהים בפחות זמן (קבצים של 4 גיגה למשל) בהתחלה יחסתי את זה לעובדה שאני מעביר קבצים ממחיצות שונות באותו הרד דיסק אבל אז קניתי הרד דיסק נוסף ולפי ההיגיון אני אמור להעביר קבצים בין הדיסקים השונים בחצי זמן כי יש שני ראשים שפועלים במקום אחד אבל זה לוקח בדיוק אותו זמן אני זוכר שבמחשב הישן שלי העברתי קבצים של 700 מגה מדיסק לדיסק ב15 שניות בערך ואז היו לי דיסקים בממשק IDE על פנטיום 3 עם 128 RAM שרצו על win 98 היום יש לי פנטיום E6600 וזיכרון 2 גיגה win xp עם דיסקים של SATA ובכל זאת הפעולה איטית יותר פי כמה אפילו פי 10 בלי להגזים בכל המקרים מדובר בדיסקים של 7200 אז מה הבעיה לעזזל
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, שלחתי את הצורב שלי לתיקון במסגרת אחריות וקיבלתי במקום צורב אחר(לא יודע אם חדש), אני רוצה לדעת אם הצורב שקיבלתי הוא בסדר לעומת מה שהיה לי. היה לי: NEC 5170A ומה שקיבלתי: NEC AD-7200A מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה כשהמחשב עולה שהגיבוי נכשל ומייד אחר כך המחשב נתקע יש פיתרון?? האם REBOOT יפתור את העניין? או שרק במעבדה? מבלי לאבד מידע??
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מחפש מישהו שמוכר הארד דיסק דק של מחשב נייד, אז אם מישהו מוכר או מכיר מישהו שמוכר בבקשה תשאירו לי הודעה זה דחוף לי
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-