אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הייתי היום בחנות מחשב מוכרת לקניית HTPC חדש, והמוכר אמר לי כי הדגם של WD5000AAKS בעל 16MB יותר רועש מהדגם WD5000AVJS בעל רק 8MB - שני ההארד-דיסקים אותו מחיר. מהסתכלות במפרט של ההארדדיסקים לא ראיתי הבדל באקוסטיקה, וגם לא נראה לי הגיוני שהייתם ממליצים על הדגם של WD5000AAKS אם הוא היה רועש. האם אני יכול לקנות בלב שלם את ה של WD5000AAKS ?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הצורב לא נירא ברשימת הצורבים של נרו , ואם אני מכניס דיסק ריק לצריבה הוא לא נותן לי להיכנס לכונן לקרוא אותו הוא מעלה לי ארור . יודעים מה הבעיייה ?
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב שלי יש מערך של 3 כוננים ב RAID5 התקנתי עליהם ויסטה, ורק לאחר מכן נזכרתי שאני רוצה לחלק את הכונן ל Partitions ניסיתי כל מיני כלים מבוססי DOS אבל רובם לא עובדים בכלל או שלא מזהים את ה RAID ניסיתי גם Paragon Hard Disk Manager אבל הוא לא מסכים לעשות שינויים על הכונן משום שהוא בשימוש. יש מספיק מקום פנוי בכונן. אשמח לדעת אם יש משהו לעשות במקום לפרמט מחדש... תודה, יניב
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק לאחד הצורבים, המחשב נתקע לכמה שניות, ואז הכול קופץ בחזרה. וכשאני מנסה לצרוב, הוא לא מזהה אותו. מה לעשות? זה בעיה בצורב? או בנרו? תודה רבה. אחד מדגם LG, ואחד לא מזוהה.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אנשים ! היה לי מחשב שכתוצאה מקפיצות מתח נשרף הלוח ואיתו גם הדיסק הקשיח , כאשר הגעתי לחנות אמרו לי שהדרך היחידה לשחזר את המידע של ההארד הוא להשיג את החלק האחורי של הדיסק (מין כרטיס כזה שמתחבר להארד דיסק) , זהה אחד לאחד כמו שיש אצלי ורק ככה אני אוכל לשחזר את המידע , הדגם של ההארד דיסק שלי הוא WD 1600AAJS , והמספר הסידורי של הפלטה הוא מבקש עזרה במציאת פלטה תואמת כזו או דיסק קשיח זהה חדש או ישן , או שהאם קיים פתרון אחר . תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן אבל העברתי אליו צורב DVD מהמחשב הישן. (את הצורב קניתי לפני חודשיים) אז בפעם הראשונה הכל היה בסדר אבל אחרי יומיים הצורב מעתיק קבצים מהדיסק(כל דיסק) למחשב במהירות איטית מאוד! לוקח לו 5 דקות ללעביר 60 מגה! יש לי מעבד Q6600 ו2 ג'יגה זיכרון.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של 780 מגה 90min של חברת silver line הבעייה שזה מזהה אותו כ700 מגה. אני משתמש בnero 6.0.0.0 וגם שניסיתי דרך הווינדוס לצרוב זה זיהה אותו כ700 יכול להיות שהדיסקים לא באמת 780 כמו שכתוב או שצריך לעשות משהו ???
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX ובו יש שישה חיבורי סאטה ארבעה צהובים ושניים סגולים. האם יש הבדל בין החיבורים הצהובים לסגולים?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על DOK בנפח של 512MB-1GB תומך ב-USB1 וב-USB2 ביחד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
Samsung 120gb ATA100 7200RPM 8mb buffer Samsung 160gb ATA100 7200RPM 8mb buffer האם הנפח והשוני בין הדיסקים עצמם, מהווה הבדל בביצועים (מהירות בעיקר) וברעש? (דגש על הרעש) והאם אלה הדיסקים הכי שקטים שניתן למצוא בארץ??
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לצורך איכסון וגיבוי קבצי עשרות אלפי תמונות בלבד, לא לוידאו, סרטים ומשחקים. אשמח גם אם תמליצו לי על מארז לדיסק שאוכל לחבר ללפטופ בUSB2. מובן שעלות הקומבינציה חשובה אבל לי חשובים לא פחות השרידות והאמינות. לא ברורה לי חשיבותו של גודל הבאפר הפנימי (16 או 8), סאטה 1 או 2 (או בכלל IDE), במידה והחיבור יעשה רק דרך מארז ב USB2. תודה לכולם אורי עריכה: כנראה שזה יהיה WD5000YS -Western Digital. עכשיו מסתבר לי שהוא מוגדר כדיסק לרייד. זה משנה לי? תודה על שפע התגובות. אורי
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה להתקין הארד דיסק SATA חדש .. עכשיו אני צריך לפרמט כדי לחלק אותו אוו איך זה הולך ?? או שיש איזה שהיא תוכנה שבאמצעותה אני יכול להחלק ??? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום קניתי HD SATA 500 GB עכשיו אני רוצה לחבר אותו ולפי מה שקראתי צריך להגדיר אותו וכל מיני דברים כאלה יש מצב שמישהו מסביר לי מה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הורדתי שלוש קבצים בגודל 3 וחצי ג'יגה , אבל נתקעתי עם הארד דיסק של 5 וחצי ג'יגה ואני לא יכול להתקין את כל הקבצים , אני רוצה לשמור את כל הקבצים על דיסק/משהו אחר עד שיהיה לי הארד דיסק חדש. אין לי דיסק און קיי יש לי את הדיסקים של ה-700 מגה , האם אפשר לצרוב את שלושת הקבצים על דיסק אחד בשיטה כל שהיא?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היה לי כונן SAMSUNG SP2504C מחובר ורציתי להתקן כונן נוסף WD2500JS WESTERN DIGITAL אז חיברתי אותו ללוח אם ולספק כשאני מעלה את המחשב רשום לי בבוט שהוא מזהה את ה-SAMSUNG כMASTER ואת ה-WESTERN DIGITAL בתור SLAVE אבל כשעולה לי הwindows אני פותח את המחשב שלי ואין זכר לכונן של WD ואני צריך עזרה איך לגרום לwindows לזהות את הכונן. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם ארדיסק רגיל שיחובר למחשב דיי חזק יוריד מהביצועים שלו? החיבור שלו זה SATA
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה אם אני מבצע צריבה של מוסיקה, המחשב מראה לי שהכול תקין, אבל בפועל הוא לא צרב כלום? מה ההבדל בין צריבה של disc at once ל-track at once?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת, יש לי במשרד שני דיסקים חיצוניים, מקסטור וWD הם מבצעים תהליך גיבוי כל יום בשעה 6 רציתי לדעת אם כל היום הם יהיו מכובים ורק בשעת הגיבוי הם יהיו דלוקים האם פעולה זו תאריך את אורך חייהם, או לפחות תגיע למקסימום? או שבמידה שווה הם יכולים לעבוד כל היום? נקודה חשובה היא שהחומר שנמצא בהם הוא 100% לגיבוי, אותו חומר נמצא עם על המחשבים השולחניים, והעבודה השוטפת נעשית מהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם המחשב צריך משהו במיוחד בשביל זה? או שמספיק לחבר את הדיסק בשיטת pata/sata ובזה נגמר הסיפור?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294241.0 ביקשתי הצעות להקטת ההרד דיסק שלי שהרעיד את כל המארז וגרם לרעש... הציעו לי כל מיני הצעות אבל הן לא עזרו לי במיוחד. במהלך שיטוט באתר של SCYTHE נתקלתי במוצר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7582 חיפוש מהיר וגיליתי שיש אותו בנעה מחשבים. מייד הזמנתי, יומיים אחרי זה זה כבר מותקן אצלי במחשב. המוצר עושה עבודה מעולה וביטל לחלוטין את הרעידות!!!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי קובץ ששוקל 7GB ו-2 דיסקים ששוקלים 4.7GB אז איך אני צורב אותם? לוקח הרבה זמן לחלק אותם בוינראר...
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, על איזו חברה הייתם ממליצים? ושל איזה נפח? [נועד למישחקים] מה המחירים?ואיפה כדי לקנות?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
עכשיו שטושיבה מוותרת על הHD DVD מתי להערכתם המחיר של הדיסקים ירדו למחיר נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי לכולם, הודעה ראשונה שלי כאן אני צריך לבצע גיבוי ושחזור (לשם בדיקה) של שרת שמריץ server 2003 בשרת יש שני דיסקים זהים 160GB במערך רייד 1, כלומר הם עותקים זהים וסה"כ הנפח הכללי הוא 160GB העניין הוא שיצרתי אימג' של מחיצת הווינדוס של המערך - להלן C, שחזרתי את אותה מחיצה לשני דיסקים זהים אחרים בנפח 500GB וניסיתי לעלות מהם את המערכת במערך רייד זהה לקודם כשהדיסקים הקודמים מנותקים, כלומר לבדוק שבעת הצורך יהיה לי גיבוי מוכן.. אממה...זה לא עובד, זה נתקע אחרי Verfiying DMI pool data כלומר מתי שהוא מנסה לגשת לכונן ניסיתי גם בסאטא רגיל עם כונן אחד מחובר ועדיין לא עולה. ליצירת האימג' השתמשתי בCloneZilla מה אני עושה לא נכון? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-