אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
הי, יש לי דיסק קשיח שבטעות חיברתי אותו כשהמחשב עבד ומאז הוא לא עובד לי ומשמיע רעשים, גם הBIOS לא מזהה אותו. האם יש דרך לתקן אותו ומהי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חברה מה אתם אומרים על הצורב הזה SH-W162L ? , הוא מקספ. ותוכלו להציע לי משהו יותר טוב במחיר הזה (230 שקל) http://www.samsung.com/Products/OpticalDiscDrive/DVDWriter/OpticalDiscDrive_DVDWriter_SH_W162L.asp?page=Specifications תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
ההרדיסק והצורב והDVD מוגדרים על הפנים בביוס, ואני לא יודע איפה אני יכול לשנות את זה. הDVD מוגדר ATA 100 למרות שהוא תומך רק בATA66, הוא סקנדרי מסטר. הצורב פועל ב PIO 4 (שאגב אין לי מושג מה זה?), והוא סקנדרי סלייב. ההרד דיסק (מסוג WD 80 GB) פועל רק בATA100 למרות שהוא תומך ב133, והוא מוגדר מסטר. והיה לי עוד הרד דיסק וניתקתי (כי הוא בשלבי גסיסה) עבד בATA133 למרות שהוא תומך רק ב100. איך אני יכול לשנות את זה? את המפרט תוכלו לראות בלינר שבחתימה שלי.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש. עכשיו אני לא יכול לצרוב דברים מהמחשב הקודם , האםיש איזשהי דרך להעביר את הקבצים מהמחשב שהיה לי למחשב הזה? ואם כן מה הדרך ?( פרטו ונמקו אנשים ). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מדבר על הרעש המתמיד שהדיסק מייצר כשהוא דלוק, ולא על הרעשים של כתיבה או קריאה.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-K8NF-9 יש בו SATA שיכול לעבוד במהירות 150mb/s ואני רוצה לקנות WD250KS שיש לו 300mb/s האם מישהו יודע אם אפשרי להגדיר בלוח האם שהSATA יעבוד במהירות 300mb/s ואם כן תפרטו? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי WD2500JB, 250GB. הוא מתחיל מ-35 מעלות ואחרי שעה שעתיים מפעולת המחשב הטמפרטורה שלו מטפסת 48 (לא עולה ולא יורדת מ-48). האם זה יכול להרוס לי אותו? אני יודע שזה טמפ' מאוד גבוהה ל-HD. באתר היצרן רשום עד 55 מעלות זמן פעולה. יש לי מעליו עוד HD שגם מחובר לחשמל, יכול להיות שזה מה שגורם לחום בגלל ש-HD השני נושף עליו אוויר חם? יעני אם אני ינתק את העליון אז לא תהיה בעייה של התחממות?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
במחשב הנוכחי שלי יש RAPTOR 36.7 GB SATA 8MB BUFFER עכשיו במחשב החדש אני מתכנן לעשות RAID 0 של שני כוננים של 250.. האם כדי לי פשוט להתקין את המערכת הפעלה על מחיצה נפרדת על הכוננים של הRAID 0 או לקחת מהמחשב הנוכחי את הכונן 36.7 לעשות על מחיצה אחת ולהתקין את המערכת הפעלה שם? כך שיש לי מחיצה אחת של בערך 500 GB בRAID 0
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
חבר'ה אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על צורב די וי די משובח, אך עד 200 ש"ח . עדיף מאיזור המרכז ובפרט ת"א-ר"ג. תודה לכם!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
איך עושים מערך של Raid 0 בלוח אם של ASUS P5K, אם אפשר בלי להשתמש בחיבור החיצוני?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איך אני מפרמט HD נייד 120 ג'יגה עם חיבור USB.כפתור ימני על הכונן>"אתחול"???
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים חדשים ומשום שכל הSilver Line שלי נדפקו אחרי יומיים רציתי לקנות דיסקים איכותיים כמה שאפשר. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2610&c=73411 המבצע נשמע לי מאוד משתלם, מישהו מכיר מבצע טוב יותר? בכל אופן, ממה שהבנתי וורבטים מיוצרים בכמה מקומות ולכל מקום האיכות שלו, רציתי לדעת איפה לדעתכם מיוצרים הדיסקים ואם יש איזושהיא אפשרות לדעת, ובמידה ולא מהי ארץ היצור הטובה ביותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבל sata2 כדי לחבר הארדיסק חדש שקניתי (ושחכתי להזמין כבל :-[), איפה אפשר לקנות אחד? עמרי
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים WD 250 SATA ממחשב ישן. רוצה לחבר כל אחד מהם למארז חיצוני, אם אני מבין נכון, הכי מהיר יהיה אם גם המארז החיצוני תומך בחיבור SATA. הייתי שמח שלמארז יהיה גם אפשרות להתחבר ל-USB במידה ואקח אותו איתי למחשב שאין בו חיבור STA. אשמח לקבל המלצות למארז כזה. ראיתי שיש גם סוג של מגירות, שאם הבנתי נכון אפשר לחבר ולנתק להם דיסק בזמן שהמחשב עובד, אשמח לשמוע גם את דעתכם על קופסא כזו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! הגיע הזמן לקנות צורב למחשב שלי. אז אני צריך צורב אמין ומהיר, שצורב וכותב כמה שיותר מהר וטוב בצבע שחור עד 140 שקלים חשבתי על הצורב Samsung SH-S223 כי הוא X22 והוא בצבע שחור והוא עולה 130 שקלים אם לא אז על מה אתם ממליצים? תודה אריאל
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
הורדתי את תוכנת הניסיון Acronis True Image בשביל לגבות מידע מהארדיסק שנדפק לי . יצרתי דיסק שיעלה כבוט , ואז הלכתי לפי מדריך מסוים איך לבצע את הגיבוי של תיקיות או קבצים. בסיום לפי שהתהליך מתחיל הוא אומר לי בסוף שלא ניתן להמשיך בגיבוי בגלל שזוהי גירסת ניסיון . שאלה שלי למה זה ככה? מאיפה אני מביא גירסה מלאה לתוכנה הזאת? ועוד שאלה אולי יש דרך אחרת לגבות מידע דרך דוס אולי? תודה לכול העוזרים!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום, אז כמו בכותרת אני צריך המלצה לזוג הארדיסקים בנפח 160GB למערך RAID0. צריך שיהיו בממשק SATA2 ושיתמכו בNCQ. תקציב: עד 800 שקל. חנויות: פנדה/נעה/KSP. אני יודע שאין הרבה הבדל בין הכוננים בהשוואה אחד לאחד, אבל ברגע שעוברים לRAID0 של 2 הארדיסקים כל הבדל קטן יכול להיות גדול יותר (לא ככה?) בעקרון שמעתי ביקורות טובות על הסיגייטים מסדרה 10, אבל הם מתחילים רק בנפח של 250GB. :-\ אז, *יש את ה160GB של היטצ'י מסדרה T7K250 (שרשום באתר שלהם שהם גם בנויים לעבודת 24/7). *יש את הST3160812AS של סיגייט (מסדרת 7200.9 SATA) שהוא די דומה להיטצ'י במפרט. *יש את הWD1600JS - אבל לא מצויין באתר של WD שהוא תומך בNCQ, אז... *יש את 160GB מסדרת DiamondMax 10 וראיתי באתר שלהם שיש גם 160GB…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מיקמתי את הכונן הקשיח שלי מתחת למסך המחשב, עכשיו זה יוצר מצב שהמעמד של המסך מרים במקצת את צידו האחד של הדיסק הקשיח ונוצר מצב שהדיסק הקשיח נמצא בשיפוע, אמנם קטן אבל עדין שיפוע. השאלה שלי האם זה בסדר, וזה לא מפריע לעבודה של הדיסק בפנים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת, יש לי במשרד שני דיסקים חיצוניים, מקסטור וWD הם מבצעים תהליך גיבוי כל יום בשעה 6 רציתי לדעת אם כל היום הם יהיו מכובים ורק בשעת הגיבוי הם יהיו דלוקים האם פעולה זו תאריך את אורך חייהם, או לפחות תגיע למקסימום? או שבמידה שווה הם יכולים לעבוד כל היום? נקודה חשובה היא שהחומר שנמצא בהם הוא 100% לגיבוי, אותו חומר נמצא עם על המחשבים השולחניים, והעבודה השוטפת נעשית מהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ניתן באזשהי צורה לשחזר מידע מדיסקט 3.5(1.44 MB)? אני צריך לדעת לעבודה שאני עושה. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח 160 GB SATA II של WD מדגם JS (8MB( ואני מעוניין להוסיף עוד אחד, והאופציה שחשבתי עליה זה 250 GB גם של WD דגם KS, שזה 16MB... זה יכול לגרום לאיזשהי בעיה השוני הזה בין שנהים? או שזה לא משפיע?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-