עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש, בשעה טובה. באופן כללי מתוכנן מעבד Q9300 על לוח אם EP35C-DS3R (אם צריך עוד פרטים רק תגידו). השימושים הם צפייה בסרטי HD (בקבצים כרגע בבלו ריי אח"כ), גרפיקה 2D ברזולוציה גבוהה ועריכת וידאו. לקחתי בכוונה לוח שמתאים לRAID אבל כרגע אני לא צריך, רק כשHD יכנס כסטנדרט. המחשב מתוכנן להיות שקט מאוד, בצורה מאוזנת עם ביצועים, כולל מארז P182 ועוד. אני רוצה באופן כללי 2 הארד דיסקים: אחד גדול של 500, בשביל קבצי וידאו (DV לעריכה וHD דחוס לצפייה) גרפיקה וכו'; שני קטן יותר למערכות הפעלה ואיחסון דברים שלא בשימוש תדיר. באופן כללי באתר SPCR ממליצים על WD AAKS/CS כשקטים מאוד וזה הכיוון שלי. יש לי כמה שאלות: מאחר והתקציב שלי די גמור, חשבתי להכניס ככונן מערכת…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, אני צריך המלצה לצורב DVD-SATA עד 170 ש"ח. אם אפשר LightScribe יהיה נחמד ,אם לא אז לא .. תודה!

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  3. היי יש לי דיסק קשיח מדגם WD3200AAKS ובזמן האחרון הוא משמיע רעש של חיכוך כזה. בדקתי אותו עם WD DATA LIFEGAURD ולא נמצאה בעיה אבל הרעש ממשיך. החלפתי כבל SATA וזה לא עזר,האם שינוי מיקום יכול לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by thealon,

יש לי את הלוח הזה GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX ובו יש שישה חיבורי סאטה ארבעה צהובים ושניים סגולים. האם יש הבדל בין החיבורים הצהובים לסגולים?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  5. מחפש מישהו שמוכר הארד דיסק דק של מחשב נייד, אז אם מישהו מוכר או מכיר מישהו שמוכר בבקשה תשאירו לי הודעה זה דחוף לי

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. Samsung 120gb ATA100 7200RPM 8mb buffer Samsung 160gb ATA100 7200RPM 8mb buffer האם הנפח והשוני בין הדיסקים עצמם, מהווה הבדל בביצועים (מהירות בעיקר) וברעש? (דגש על הרעש) והאם אלה הדיסקים הכי שקטים שניתן למצוא בארץ??

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by ifs2003,

שלום לחברה כאן. לא יודע עד כמה אנשים כאן משתמשים ב Raptor של WD. קניתי Raptor 150GB 10000rpm והתקנתי אותו על לוח ASUS P5W ויש לי מספר דברים שאני לא מבין. 1. יש לי הרגשה למה שהוא שהכונן לא נותן את כל המהירות הגבוהה שהוא אמור לתת או שכן ואני פשוט לא מרגיש את זה. האם שינם איזה שהם דריברים שצריך להתקין בשביל הכונן הזה ב WIN XP ? 2. יש בג'מפרים אופצייה שנקראת משהו כמו SSC - Spread spectrum Clocking מישהו יודע כאן מה זה ? תודה למי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  8. מישהו יכול להסביר בבקשה מה המשמעות בסיומת KS ןYS של הדיסק קשיח של WD? (דיסק בנפח 250G , עם 16M בפר) ודבר נוסף- אני צריך המלצה לצורב DVD במחיר של 200 עד 300 ש"ח, ראיתי את ההמלצות שמודבקות "למעלה" אבל אני לא מתמצא בכל המושגים שם.. מכיוון שבטווח מחירים הזה יש מבחר לא קטן אני לא יודע על מה ללכת תודה!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. שלום לכם. רציתי לדעת האם כדי לי לקנות ארד-דיסק חיצוני למחשב נייד למטרת התקנת vista עליו. השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה את הארד דיסק הזה , ורוצה להתקין עליו ויסטה , האם אני יכול לתת לו בביוס שיעלה את הארד דיסק החיצוני ראשון כאילו זה שמותקן לו ויסטה. האם זה עדיף לי? והאם ארד דיסק נייד הוא כאילו משמש כמו ארד דיסק פנימי של המחשב ( הכוונה היא ל boot למערכת הפעלה שתעלה מהארד דיסק החיצוני). מה הבדל בין ארד דיסק חיצוני לפנימי?(חוץ מי זה שאני יכול לקחת את החיצוני איתי לכל מקום)? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. Started by Biatch,

http://zap.co.il/models2.asp?Sog=C-DiskOnKey&DB6767=8077 אני צריך משו דיי עמיד .. שלא ישבר בקלות אממ שמעתי ה u3 הזה דיי מעצבן .. אז הסתכלי על זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=398859 זה בלי ה U3 לא ? קיצר לא יודע .. מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  11. אמממ אז ככה... יש לי מחשב עם דיסק קשיח SATA2 שעליו מותקן בכונן C הווינדוס ואני רוצה להעביר אליו קובץ אחד מדיסק קשיח אחר, שהוא על כבל IDE, וגם עליו מותקן ווינדוס בכונן C אני רק רוצה להעביר את הקובץ ולנתק אותו... אז השאלה שלי, איך אני עושה את זה? יש התנגשות בין 2 הווינדוסים לא? ואף פעם לא עבדתי עם שני דיסקים, איך אני מגדיר אותו בכלל שיעבוד? ואת העברה אפשר לעשות דרך הדוס? אם כן, מה אני צריך לעשות בשביל זה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by rbox,

של חברות מוכרות כמו Verbatim או פיליפס וכ"ו?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by avishaul10,

יש לי הרדיסק 82 גיגה שהיה מותקן בו WINDOWS 2000 NT אחרי פרמוט יש בו רק 76 גיגה מזוהים ואי אפשר להשתמש בדיסק מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  14. לחבר שלי נדפק הדיסק קשיח והוא צריך לקנות חדש. האם יהיה כדאי לקנות Western Digital WD2500AAKS 250GB בשביל התוכנות והקבצים וWestren Digital 1600AAJS 160GB בשביל מערכת ההפעלה? או שזה לא ישפר משמעותית את הביצועים ועדיף שיקח Westren Digital WD5000AAKS 500GB ?

15. יש לי 2 מחשבים אני צריך לעשות להם כונן גיבוי לכל מחשב שכל לילה כל המידע יועבר לכונן השני... למחשב אחד אני צריך להוסיף כונן נייד חיצוני.. לא יודע איזה גודל דגם המחשב הוא פנטיום 4 3געגה הרץ 512DDR ולמחשב השני לקנות 2 הרדיסקים ולעשות שאחד יגבה תשני כל לילה AMD 2500 XP 256RAM שתי כוננים של 80.. רציתי לדעת אם אפשר לעשות מערך של גיבוי עם כל לוח.. מה כדאי לעשות.. אם שווה להשקיע במחשב כזה השני ה AMD הוא להחליף את כולו..כי הוא חלש כבר עכשיו יש לו כונן של 10 גיגה ואני צריך וחושב שעדיף לקנות 2 כוננים ולעשות את זה.. אני לא יודע מחירים איזה עדיף איזה כדאי ...ואיך עושים את זה אפשר עזרה ? כל המידע זה דוחות יומיים ועבודה בגרפיקה של משרד פירסום..

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by דני אופיר,

במחשב הנוכחי שלי יש RAPTOR 36.7 GB SATA 8MB BUFFER עכשיו במחשב החדש אני מתכנן לעשות RAID 0 של שני כוננים של 250.. האם כדי לי פשוט להתקין את המערכת הפעלה על מחיצה נפרדת על הכוננים של הRAID 0 או לקחת מהמחשב הנוכחי את הכונן 36.7 לעשות על מחיצה אחת ולהתקין את המערכת הפעלה שם? כך שיש לי מחיצה אחת של בערך 500 GB בRAID 0

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. Started by Kalen,

חילקתי ל 2 קבצים כדי שיכנס כאן. ניתן להוריד ישירות מאתר http://ca.lgservice.com/index_b2c.jsp . (לא ניתן לצרף לינק ישיר... javascript) נבדק אצלי, ועובד תקין. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by Tchr0,

יש לי מחשב ישן והווינדוס אצלו כבר לא עולה ויש בו כמה דברים שאני רוצה לגבות לפני שאני נפטר ממנו לגמרי אולי אני יכול לקחת ממנו תהארדיסק למחשב החדש ולחבר אותו איכשהו ואז יהיה אפשר לחלץ ממנו מידע?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  19. יש לי בעיה אז ככה אני לקחתי את הארד דיסק של מחשב אחר שעובד ושמתי אותו על המחשב שלי רק בישביל לעשות פורמט אז הכל עבד טוב והפורמט סיים אז שבאיתי להתקין את הWIN XP PRO 32BIT SP2 שיש לי על הארד דיסק הזה הוא רושם לי לחכות ואז זה רושם לי NDLTR IS MISSING אבל אני לא בטוח שזה NTLDR? אה והארד דיסק הוא של HITACHI והוא SATA זה ממש דחוף!!!!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. Started by eiziks,

יש לי במחשב הארד דיסק סאטה. התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש לי. ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide .ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by shmil_y,

הייתי היום בחנות מחשב מוכרת לקניית HTPC חדש, והמוכר אמר לי כי הדגם של WD5000AAKS בעל 16MB יותר רועש מהדגם WD5000AVJS בעל רק 8MB - שני ההארד-דיסקים אותו מחיר. מהסתכלות במפרט של ההארדדיסקים לא ראיתי הבדל באקוסטיקה, וגם לא נראה לי הגיוני שהייתם ממליצים על הדגם של WD5000AAKS אם הוא היה רועש. האם אני יכול לקנות בלב שלם את ה של WD5000AAKS ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  22. היי יש לי מחשב ישן שתומך רק ב-IDE ויש לי דיסק SATA. האם אוכל לחבר את הדיסק למחשב? לשימוש במערכת הפעלה וכו... בתודה יהודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by carmel134,

תגידו DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 זה צרוב רגיל וגם DVD??

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. היי אנשים. כדי להמחיש את שאלתי, אתן דוגמא: אני מחזיק בשני כונני WD3200AAKS. על אחד מהם יש קבצים מסוימים + את מערכת ההפעלה של המחשב ובכונן השני יש בדיוק את אותם קבצים מסוימים. האם הכונן שעליו נמצאת מערכת ההפעלה יהיה איטי מהכונן שעליו היא איננה נמצאת? במידה וכן, עד כמה ההבדל הוא קריטי? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by SuBeX,

מישהו יכול להמליץ לי על DOK בנפח של 512MB-1GB תומך ב-USB1 וב-USB2 ביחד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים