עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by cobmetal,

שלום אנשים ! היה לי מחשב שכתוצאה מקפיצות מתח נשרף הלוח ואיתו גם הדיסק הקשיח , כאשר הגעתי לחנות אמרו לי שהדרך היחידה לשחזר את המידע של ההארד הוא להשיג את החלק האחורי של הדיסק (מין כרטיס כזה שמתחבר להארד דיסק) , זהה אחד לאחד כמו שיש אצלי ורק ככה אני אוכל לשחזר את המידע , הדגם של ההארד דיסק שלי הוא WD 1600AAJS , והמספר הסידורי של הפלטה הוא מבקש עזרה במציאת פלטה תואמת כזו או דיסק קשיח זהה חדש או ישן , או שהאם קיים פתרון אחר . תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  2. שלום, שלחתי את הצורב שלי לתיקון במסגרת אחריות וקיבלתי במקום צורב אחר(לא יודע אם חדש), אני רוצה לדעת אם הצורב שקיבלתי הוא בסדר לעומת מה שהיה לי. היה לי: NEC 5170A ומה שקיבלתי: NEC AD-7200A מה אתם אומרים? תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by slowdive,

הי, אשמח לרשימה של 2-3 ההארדיסקים בקיבולת 160GB המומלצים כאשר הדרישה החשובה שלי היא שקט

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  4. מחפש מישהו שמוכר הארד דיסק דק של מחשב נייד, אז אם מישהו מוכר או מכיר מישהו שמוכר בבקשה תשאירו לי הודעה זה דחוף לי

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם לדגם הזה LG GSA-GH22L X22 SATA DVD יש תמיכה בDUAL LAYER ואם לא אשמח לקבל המלצה על צורב DVD עם תמיכה כזו תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. Started by kibub,

היי יש לי מערך רייד 0 על שלוש דיסקים בלוח P5w Dh והוספתי עוד אחד דרך Jmicron (הsata השחור הבודד) ועבד טוב. עשיתי לכונן מחיצה עשיתי Restart והדיסק יותר לא מזוהה השאלה שלי איך אני יחבר אותו, השלושה Sata 1 2 ו3 תפוסים עם הרייד, ואם אני מוסיף בכתום זה לא מזהה אותו , מישהו יכול לעזור לי בנושא כי אני עובר אם זה סרטים ניסיתי כל הדרכים ולא הולך , על ההרדיסק יש לי דברים שאני צריך. תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by King Kong,

שאני עובד עם המחשב או עובר בין אתר לאתר אני שומע את הכונן חושב והדיסק חנוק כאילו מתאמץ ... יש לי IDE של היטאצי 80GB פשוט אני עובר מאתר לאתר לא מרגישים אותו ... בדקתי עם HDD את הדיסק הקשיח יצא פעמיים תקין לא יודע מה הבעיה ...

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  8. שלום לכולם רק רציתי להבין איך זה כשאני עושה EXTRACT בקבצי RAR מכונן פיסי וכונן פיסי שני שמותקן במחשב זה מהיר פי 2 יותר מאשר אותה פעולה בכונן אחד (מאותה מחיצה) האם קריאה פנימית לא אמורה להיות מהירה יותר, והעברת קבצים באותה מחיצה צריכה להיות מהירה יותר מהעברה בין כוננים?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  9. לצורך איכסון וגיבוי קבצי עשרות אלפי תמונות בלבד, לא לוידאו, סרטים ומשחקים. אשמח גם אם תמליצו לי על מארז לדיסק שאוכל לחבר ללפטופ בUSB2. מובן שעלות הקומבינציה חשובה אבל לי חשובים לא פחות השרידות והאמינות. לא ברורה לי חשיבותו של גודל הבאפר הפנימי (16 או 8), סאטה 1 או 2 (או בכלל IDE), במידה והחיבור יעשה רק דרך מארז ב USB2. תודה לכולם אורי עריכה: כנראה שזה יהיה WD5000YS -Western Digital. עכשיו מסתבר לי שהוא מוגדר כדיסק לרייד. זה משנה לי? תודה על שפע התגובות. אורי

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. האם הארדיסק Maxtor 6 Y120P0 SCSI 8 MB ATA יותר מהיר מWD 250 16MB SATA2? אולי הוא יותר מהיר בגלל הSCSI?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. החברות Seagate ו-ADATA נכנסות אל תוך הקלחת הרותחת של כונני אחסון ביתיים שמגיעים למהירויות מעבר ל-10,000MBpsלכתבה

12. הורדתי את תוכנת הניסיון Acronis True Image בשביל לגבות מידע מהארדיסק שנדפק לי . יצרתי דיסק שיעלה כבוט , ואז הלכתי לפי מדריך מסוים איך לבצע את הגיבוי של תיקיות או קבצים. בסיום לפי שהתהליך מתחיל הוא אומר לי בסוף שלא ניתן להמשיך בגיבוי בגלל שזוהי גירסת ניסיון . שאלה שלי למה זה ככה? מאיפה אני מביא גירסה מלאה לתוכנה הזאת? ועוד שאלה אולי יש דרך אחרת לגבות מידע דרך דוס אולי? תודה לכול העוזרים!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by Biatch,

http://zap.co.il/models2.asp?Sog=C-DiskOnKey&DB6767=8077 אני צריך משו דיי עמיד .. שלא ישבר בקלות אממ שמעתי ה u3 הזה דיי מעצבן .. אז הסתכלי על זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=398859 זה בלי ה U3 לא ? קיצר לא יודע .. מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by the king2006,

שלום אני רוצה להתקין הארד דיסק SATA חדש .. עכשיו אני צריך לפרמט כדי לחלק אותו אוו איך זה הולך ?? או שיש איזה שהיא תוכנה שבאמצעותה אני יכול להחלק ??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  15. אמממ אז ככה... יש לי מחשב עם דיסק קשיח SATA2 שעליו מותקן בכונן C הווינדוס ואני רוצה להעביר אליו קובץ אחד מדיסק קשיח אחר, שהוא על כבל IDE, וגם עליו מותקן ווינדוס בכונן C אני רק רוצה להעביר את הקובץ ולנתק אותו... אז השאלה שלי, איך אני עושה את זה? יש התנגשות בין 2 הווינדוסים לא? ואף פעם לא עבדתי עם שני דיסקים, איך אני מגדיר אותו בכלל שיעבוד? ואת העברה אפשר לעשות דרך הדוס? אם כן, מה אני צריך לעשות בשביל זה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  16. הורדתי שלוש קבצים בגודל 3 וחצי ג'יגה , אבל נתקעתי עם הארד דיסק של 5 וחצי ג'יגה ואני לא יכול להתקין את כל הקבצים , אני רוצה לשמור את כל הקבצים על דיסק/משהו אחר עד שיהיה לי הארד דיסק חדש. אין לי דיסק און קיי יש לי את הדיסקים של ה-700 מגה , האם אפשר לצרוב את שלושת הקבצים על דיסק אחד בשיטה כל שהיא?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  17. אני רוצה להחליף בקרוב את המחשב למשהו חדש. אבל אני לא רוצה לאבד את מה שיש לי בכוננים היום , יש לי : WDC WD400EB WDC WD800JB אני יוכל לחבר אותם לכל לוח אם והקבצים ישארו ?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  18. אני מדבר על הרעש המתמיד שהדיסק מייצר כשהוא דלוק, ולא על הרעשים של כתיבה או קריאה.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by PzD,

יש לי בעיה בסידירום.. לא הייתי בבית יומיים וחזרתי והוא משתגע הוא ניפתח וניסגר כמו משוגע.. אני עוד שנייה קופץ מהחלון.. זה לא וירוס וכלום... מה אתם מציעים לעשות?? לנתק אותו לחבר מחדש? משו?

20. Started by coorva,

שלום רב יש לי צורב רגיל במחשב מסוג DT ST CD-RW GCE 8240B כניראה של חברת LG. כיצד אני יכול לדעת אם יתמוך בצריבה של דיסק אודיו של 90 דקות? הבנתי שבמידה והוא לא תומך, עלול להיגרם לו נזק ואני רוצה להימנע מכך. תודה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by mx-3,

יש לי צורב DVD של NEC.. לא חדש, אבל גם לא ענתיקה.. גג שנה פז"מ לאחרונה, הוא לא קורא לי חלק מהדיסקים- מציג אותם בתור ריקים, ויש דיסקים שהוא קורא רק חלק.. פשוט לא מראה את שאר התיקיות.. משהו שאפשר לעשות? או שהוא פשוט הלך קפוט, ויש צורך בחדש?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  22. שלום אחרי שאתמול נשרף לי הצורב של LG, אחרי שלוש ומשהו שנים טובות של מאות צריבות, בזאת אני רוצה לקנות צורב חדש אני רוצה לרכוש צורב מילה אחרונה, מהיר ,שקט, איכותי, וטוב מה אתם ממליצים? קראתי את הסטיקי, ויש שם כל מיני, לא יודע מה לקחת, עשה לי קצת בלאגן. אה, כן, ומKSP בלבד. איך ה-צורב ‏Pioneer‎ - ‏DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4135 האם יש משהו בחנות יותר טוב מזה? משהו בSATA, עם כל הנתונים שציינתי. אני רוצה צורב עד 250-270¤ ככה.. משהו טוב, שיתמוך בצריבת דיסקים משני הצדדים (8.4GB או יותר) , וכו' שיהיה עמיד ויוכל לצרוב אלפי דיסקים ולא להידפק אחרי כמה זמן. רצוי עם אחריות כמה שיותר גדולה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. יש לי בעיה אז ככה אני לקחתי את הארד דיסק של מחשב אחר שעובד ושמתי אותו על המחשב שלי רק בישביל לעשות פורמט אז הכל עבד טוב והפורמט סיים אז שבאיתי להתקין את הWIN XP PRO 32BIT SP2 שיש לי על הארד דיסק הזה הוא רושם לי לחכות ואז זה רושם לי NDLTR IS MISSING אבל אני לא בטוח שזה NTLDR? אה והארד דיסק הוא של HITACHI והוא SATA זה ממש דחוף!!!!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  24. Started by WildFire,

אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, ויש לי RAID0, רציתי לדעת אם עדכון הביוס יכריח אותי לפרמט את הכוננים, או שאני פשוט אעדכן ואכנס לWIN כרגיל?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  25. הצורב לא נירא ברשימת הצורבים של נרו , ואם אני מכניס דיסק ריק לצריבה הוא לא נותן לי להיכנס לכונן לקרוא אותו הוא מעלה לי ארור . יודעים מה הבעיייה ?

• 9 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים