אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: צרבתי תוכנית בDVD המקליט והכנסתי למחשב(DVD+RW) אך המדיה מסרבת לעבור למחשב, גם כאשר השתמשתי בתוכנה DVD Decrypter שבה אני רגיל להעביר קבצים אלו. הדיסק נראה מעט שרוט מאחורה, יש תוכנות שמעתיקות דיסקים קצת שרוטים? או משהו בסגנון? וגם לא בטוח שזאת השריטה של הדיסק... תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
או בכלל להפוך אותו ל NTFS?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב ואני לא יודע איזה כונן קשיח לקנות... תמליצו לי בבקשה אמרו לי w.d טובים עכשיו הבעיה שאני רוצה שהrpm תהיה גבוהה משהוו כמו 10000 אבל זה יקר מאוד יהיה הבדל בין 10000 ל7500??
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אנשים ! היה לי מחשב שכתוצאה מקפיצות מתח נשרף הלוח ואיתו גם הדיסק הקשיח , כאשר הגעתי לחנות אמרו לי שהדרך היחידה לשחזר את המידע של ההארד הוא להשיג את החלק האחורי של הדיסק (מין כרטיס כזה שמתחבר להארד דיסק) , זהה אחד לאחד כמו שיש אצלי ורק ככה אני אוכל לשחזר את המידע , הדגם של ההארד דיסק שלי הוא WD 1600AAJS , והמספר הסידורי של הפלטה הוא מבקש עזרה במציאת פלטה תואמת כזו או דיסק קשיח זהה חדש או ישן , או שהאם קיים פתרון אחר . תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש, בשעה טובה. באופן כללי מתוכנן מעבד Q9300 על לוח אם EP35C-DS3R (אם צריך עוד פרטים רק תגידו). השימושים הם צפייה בסרטי HD (בקבצים כרגע בבלו ריי אח"כ), גרפיקה 2D ברזולוציה גבוהה ועריכת וידאו. לקחתי בכוונה לוח שמתאים לRAID אבל כרגע אני לא צריך, רק כשHD יכנס כסטנדרט. המחשב מתוכנן להיות שקט מאוד, בצורה מאוזנת עם ביצועים, כולל מארז P182 ועוד. אני רוצה באופן כללי 2 הארד דיסקים: אחד גדול של 500, בשביל קבצי וידאו (DV לעריכה וHD דחוס לצפייה) גרפיקה וכו'; שני קטן יותר למערכות הפעלה ואיחסון דברים שלא בשימוש תדיר. באופן כללי באתר SPCR ממליצים על WD AAKS/CS כשקטים מאוד וזה הכיוון שלי. יש לי כמה שאלות: מאחר והתקציב שלי די גמור, חשבתי להכניס ככונן מערכת…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג בארץ כרטיסי eSATA PCI? אני לא ממש מוצא חנויות בארץ שמתעסקות עם זה בחיפוש באינטרנט... בתודה מראש דורי בשן
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם למישהו נסיון עם שרת האחסון הנ"ל? מבוסס על תצורת NAS. אני מעוניין לדעת באיזה מהירויות ניתן לשמור עליו קבצים תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, הציעו לי להחליף ראפטור של WD 36GB SATA 8MB להחליף אותו על זוג הארדיסקים של MAXTOR 120GB במערך RAID 0 הכונן או הכוננים מיועדים למערכת הפעלה ושיהיו מהירים כמה שיותר אז מה יותר מהיר ? הרייד או הראפטור למערכת ההפעלה ? והשאלה שניה היא : יש מקום שמוכר את הדגם שיש לי ? שהוא מוזכר למעלה הוא 8MB הוא SATA 36GB ושל WD כי מצאתי רק את החדשים עם 16MB ו SATA2 מי שמכיר חנות שמוכרת את ההארדיסק כמו שלי שישלח לינק של החנות. אם אפשר רק לכאלה שיש להם ניסיון עם זה וניסו כבר בשני הסוגים ויודעים מה יותר מהיר. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני דיי חדש פה ושמח להצטרף לפורום ברשותכם, אציג בעייה קטנה אך מעצבנת מאוד ואם תעזרו לי אז אודה לכם מאוד! ברשותי יש צורב רגיל של Plextor בדגם Premium. (אגב - צורב משכמו ומעלה.) אני משתמש בתוכנת הצריבה של Nero בגרסא 7.0. צרבתי דיסק בפורמט אודיו רגיל, ולהפתעתי כשניסיתי לנגן אותו בכל אחת מן המערכות בבית אז הנגינה לא היתה רציפה, כלומר היו קפיצות פה ושם בשירים. חשבתי שייתכן ואולי המחשב עמוס מדי. לכן, הפעלתי מחדש את המחשב, יצאתי מן כל התוכניות הפועלות ברקע, והפעלתי שוב את הנרו וצרבתי שוב את אותו ה"פרויקט". כאשר הסתיימה הצריבה, שוב בדקתי את הדיסק בכל אחת מן המערכות בבית (כולל בכונן ה-DVD שבמחשב) וגיליתי שהקפיצות לא נפסקו, ואם זה לא מספיק אז הקפיצות היו גם באותם מקומות…
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
האם ארדיסק רגיל שיחובר למחשב דיי חזק יוריד מהביצועים שלו? החיבור שלו זה SATA
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות דיסק קשיח חיצוני לחברה שלי. היא עורכת וידיאו (עם AVID אם זה משנה) וצריכה את הדיסק כי נגמר לה המקום וגם בשביל שתוכל להעביר בקלות את קבצי העבודה בין מחשבים (לא רק בתוך הרשת הביתית כמובן). מבחינת חיבורים איזה חיבורים אתם ממליצים לחפש? אני יודע שFIREWIRE זו דרישה. מבחינת אחסון - 500 מספיק אבל ראיתי שאין הרבה הבדל במחיר בין 500 ל1000 אז נראה לי שאני אלך על 1000 הכונן אמור ללוות אותה גם למחשב הבא שיגיע עוד שנה בערך. איזה ביצועים כדאי לחפש? RPM? CACHE? בקיצור, אשמח לקבל אפיון מבחינת תכונות ואם אפשר גם המלצות לכוננים ספציפים. תקציב - עד 1000 שקל עדיף הרבה פחות אורן
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש. עכשיו אני לא יכול לצרוב דברים מהמחשב הקודם , האםיש איזשהי דרך להעביר את הקבצים מהמחשב שהיה לי למחשב הזה? ואם כן מה הדרך ?( פרטו ונמקו אנשים ). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מדבר על הרעש המתמיד שהדיסק מייצר כשהוא דלוק, ולא על הרעשים של כתיבה או קריאה.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה אם אני מבצע צריבה של מוסיקה, המחשב מראה לי שהכול תקין, אבל בפועל הוא לא צרב כלום? מה ההבדל בין צריבה של disc at once ל-track at once?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אני צריך לעשות להם כונן גיבוי לכל מחשב שכל לילה כל המידע יועבר לכונן השני... למחשב אחד אני צריך להוסיף כונן נייד חיצוני.. לא יודע איזה גודל דגם המחשב הוא פנטיום 4 3געגה הרץ 512DDR ולמחשב השני לקנות 2 הרדיסקים ולעשות שאחד יגבה תשני כל לילה AMD 2500 XP 256RAM שתי כוננים של 80.. רציתי לדעת אם אפשר לעשות מערך של גיבוי עם כל לוח.. מה כדאי לעשות.. אם שווה להשקיע במחשב כזה השני ה AMD הוא להחליף את כולו..כי הוא חלש כבר עכשיו יש לו כונן של 10 גיגה ואני צריך וחושב שעדיף לקנות 2 כוננים ולעשות את זה.. אני לא יודע מחירים איזה עדיף איזה כדאי ...ואיך עושים את זה אפשר עזרה ? כל המידע זה דוחות יומיים ועבודה בגרפיקה של משרד פירסום..
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עוד כמה זמן לדעתכם יורידו את המחירים של המדיות של ה8 ג'יגה לצריבה?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
נכון להיום יש לי מערך של שני ראפטורים בנפח 74GB כ"א, בRAID 0 כמובן יש לי הזדמנות להביא כונן נוסף במחיר מציאה, מה שייתן כמובן עוד תוספת ביצועים למחשב (וזה עדיף מבחינתי מאשר להשקיע בSSD נכון לעכשיו) האם יש מבחנים שמראים את תוספת הביצועים? האם זה כדאי? או שכאן זה כבר מתחיל להיות מיותר?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש. והלוח תומך רק בערוץ אחד של IDE . קיצר זה עושה לי המון בעיות וכנראה שכמה שאני לא רוצה, אבל צריך לעבור ל SATA (ביזיון שממש מכריחים אותך יצרני הלוחות)... מה מומלץ יותר ה LITE ON או ה SAMSUNG בצורבים ? (לא צריך LABELSHIT/LIGHTCRAP וכו'). מבחינת הרדיסקים רצוי משהו זול ( 250 / 320 GB) עם חיבור הכי מתקדם (אם יש משו יותר משתלם אז אין בעיה). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה????
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ ששוקל 7GB ו-2 דיסקים ששוקלים 4.7GB אז איך אני צורב אותם? לוקח הרבה זמן לחלק אותם בוינראר...
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אחרי שאתמול נשרף לי הצורב של LG, אחרי שלוש ומשהו שנים טובות של מאות צריבות, בזאת אני רוצה לקנות צורב חדש אני רוצה לרכוש צורב מילה אחרונה, מהיר ,שקט, איכותי, וטוב מה אתם ממליצים? קראתי את הסטיקי, ויש שם כל מיני, לא יודע מה לקחת, עשה לי קצת בלאגן. אה, כן, ומKSP בלבד. איך ה-צורב Pioneer - DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4135 האם יש משהו בחנות יותר טוב מזה? משהו בSATA, עם כל הנתונים שציינתי. אני רוצה צורב עד 250-270¤ ככה.. משהו טוב, שיתמוך בצריבת דיסקים משני הצדדים (8.4GB או יותר) , וכו' שיהיה עמיד ויוכל לצרוב אלפי דיסקים ולא להידפק אחרי כמה זמן. רצוי עם אחריות כמה שיותר גדולה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לצורב DVD מSkyPc, אני קונה משם את המחשב ולכן אני מעדיף מאוד לקנות גם את הצורב משם, המארז שלי שחור ולכן אני ארצה כונן שחור, ועדיפות לתמיכה בצריבת אימג על הדיסק אבל לא חובה... מסגרת מחיר לא ממש משנה, הם ממילא לא כלכך יקרים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, ויש לי RAID0, רציתי לדעת אם עדכון הביוס יכריח אותי לפרמט את הכוננים, או שאני פשוט אעדכן ואכנס לWIN כרגיל?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-