אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מדוע כל כך הרבה זמן של ניסויים הדיסקים הקשיחים (ביחד עם הכוננים האופטיים) אלה הרכיבים היחידים שלא מצליחים לשפר במערכות של ימנו, הרי הדבר היחידי שהשתנה במהלך השנים האלו זה הנפח אבל המהירות עדיין נשארה כמעט אותו דבר.? והאם משיהו יודע למה ה HD הוא צוואר בקבוק למערכת (מהבחינה הפיזית) אשמח לשמוע תשובה.. שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
או בכלל להפוך אותו ל NTFS?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, ויש לי RAID0, רציתי לדעת אם עדכון הביוס יכריח אותי לפרמט את הכוננים, או שאני פשוט אעדכן ואכנס לWIN כרגיל?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא סקירות ברשת אבל לא מצאתי. מה שכן, הצלחתי למצוא סקירות של 500 GB אבל אני לא צריך כל כך הרבה מקום והמחיר שלהם גבוה מדי עבורי. מבחינתי הייתי קונה גם הרדיסק בנפח 250 GB (את ההיטאצי) אבל הדגם הספציפי שאני רוצה לא קיים יותר :'( אז אני נאלץ לעבור להרדיסקים של 320 GB. עכשיו, השאלה היא האם מישהו נתקל במבחני ביצועים/ השוואת של הנפח הזה ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש, בשעה טובה. באופן כללי מתוכנן מעבד Q9300 על לוח אם EP35C-DS3R (אם צריך עוד פרטים רק תגידו). השימושים הם צפייה בסרטי HD (בקבצים כרגע בבלו ריי אח"כ), גרפיקה 2D ברזולוציה גבוהה ועריכת וידאו. לקחתי בכוונה לוח שמתאים לRAID אבל כרגע אני לא צריך, רק כשHD יכנס כסטנדרט. המחשב מתוכנן להיות שקט מאוד, בצורה מאוזנת עם ביצועים, כולל מארז P182 ועוד. אני רוצה באופן כללי 2 הארד דיסקים: אחד גדול של 500, בשביל קבצי וידאו (DV לעריכה וHD דחוס לצפייה) גרפיקה וכו'; שני קטן יותר למערכות הפעלה ואיחסון דברים שלא בשימוש תדיר. באופן כללי באתר SPCR ממליצים על WD AAKS/CS כשקטים מאוד וזה הכיוון שלי. יש לי כמה שאלות: מאחר והתקציב שלי די גמור, חשבתי להכניס ככונן מערכת…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מחפש DVR למצלמה שמכוונת לאיזור כלשהו בבניין שלי. המצלמה וה-DVR לא יהיו מחוברים לאינטרנט. מיועד לאתר תנועה באיזור הזה אם הניחו בו פסולת. מה הפרמטרים שאני צריך לדעת כדי למצוא DVR נכון? דרישה מקדמית היא שה-DVR יצלם רק לפי תנועה ויצבור היסטוריה של לפחות 14 יום. אולי כל ה-DVR הם כאלו מהבסיס...? בכל אופן, יש עניין לחפש DVR משומש? או שההוצאה על חדש לא מהותית?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מהצורבים הללו הייתם לוקחים בהנחה שהמחיר הוא לא שיקול? LG H42LK LG H44LK LG H50NK LG H55NK SAMSUNG S182M PIONEER DVR-112DBK LITE-ON 20A1H
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX ובו יש שישה חיבורי סאטה ארבעה צהובים ושניים סגולים. האם יש הבדל בין החיבורים הצהובים לסגולים?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מחפש מישהו שמוכר הארד דיסק דק של מחשב נייד, אז אם מישהו מוכר או מכיר מישהו שמוכר בבקשה תשאירו לי הודעה זה דחוף לי
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לחברה כאן. לא יודע עד כמה אנשים כאן משתמשים ב Raptor של WD. קניתי Raptor 150GB 10000rpm והתקנתי אותו על לוח ASUS P5W ויש לי מספר דברים שאני לא מבין. 1. יש לי הרגשה למה שהוא שהכונן לא נותן את כל המהירות הגבוהה שהוא אמור לתת או שכן ואני פשוט לא מרגיש את זה. האם שינם איזה שהם דריברים שצריך להתקין בשביל הכונן הזה ב WIN XP ? 2. יש בג'מפרים אופצייה שנקראת משהו כמו SSC - Spread spectrum Clocking מישהו יודע כאן מה זה ? תודה למי שיעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, הצורב שלי חדל לפעול ואני מחפש חדש, אני צריך שתביאו לי צורב טוב במחיר של עד 140 שקל, בחנות KSP, כי זאת החנות הכי קרובה אליי. אם תוכלו תביאו לי שניים, אחד שהכי מומלץ והשני שהוא פחות מהכי מומלץ, (לא יודע אם הבנתם XDD).. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש דיסק חיצוני (בין 500GB-1TB) שלא יעשה בעיות בטווח הרחוק, במחיר הכי נוח שיש תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יופי של צורב http://www.cdfreaks.com/article/152/9
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
הורדתי שלוש קבצים בגודל 3 וחצי ג'יגה , אבל נתקעתי עם הארד דיסק של 5 וחצי ג'יגה ואני לא יכול להתקין את כל הקבצים , אני רוצה לשמור את כל הקבצים על דיסק/משהו אחר עד שיהיה לי הארד דיסק חדש. אין לי דיסק און קיי יש לי את הדיסקים של ה-700 מגה , האם אפשר לצרוב את שלושת הקבצים על דיסק אחד בשיטה כל שהיא?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
של חברות מוכרות כמו Verbatim או פיליפס וכ"ו?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות דיסק קשיח חיצוני לחברה שלי. היא עורכת וידיאו (עם AVID אם זה משנה) וצריכה את הדיסק כי נגמר לה המקום וגם בשביל שתוכל להעביר בקלות את קבצי העבודה בין מחשבים (לא רק בתוך הרשת הביתית כמובן). מבחינת חיבורים איזה חיבורים אתם ממליצים לחפש? אני יודע שFIREWIRE זו דרישה. מבחינת אחסון - 500 מספיק אבל ראיתי שאין הרבה הבדל במחיר בין 500 ל1000 אז נראה לי שאני אלך על 1000 הכונן אמור ללוות אותה גם למחשב הבא שיגיע עוד שנה בערך. איזה ביצועים כדאי לחפש? RPM? CACHE? בקיצור, אשמח לקבל אפיון מבחינת תכונות ואם אפשר גם המלצות לכוננים ספציפים. תקציב - עד 1000 שקל עדיף הרבה פחות אורן
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מדבר על הרעש המתמיד שהדיסק מייצר כשהוא דלוק, ולא על הרעשים של כתיבה או קריאה.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
טוב, אז מכיוון שהחבר'ה פה חושבים שאין כמו סמסונג בכוננים החלטתי להצטייד בכונן קוראני חדש (בעצם שניים) אבל, מכיוון שאני רוצה לקנות את הטוב ביותר במחיר סביר (SATA2 7200 RPM) צדו את עיני שני כוננים. האחד 160 ג'יגה במחיר 404 ש"ח. דגם HD160JJ http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_HD160JJ.asp השני 120 ג'יגה במחיר 421 ש"ח דגםSP1213C http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointP80Series/SP1213C.asp?page=Features ועכשיו לשאלה: למה הדגם הגדול יותר דווקא זול יותר. מנבירה מאתר של סמסונג נראה לי שדווקא הזול יותר הוא המתקדם יותר מלבד נתון אחד. Multi-Burst On-The-Fly Error Correction האם זה עושה את ההבדל? ומה זה הנתון הז…
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות כונן קשיח פנימי בגודל של 250 ג'יגה יש מלא חברות ומלא דגמים אני רוצה משהו טוב ושקט תודה רבה ליאור
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
אני במצב קשה, אני מכור לאנימה, ומי שיודע משהו על הנושא, יודע שזה מצריך המון מקום במחשב יש לי כרגע 160G שדי לא מספיקים לי אני שוקל כרגע לשדרג את עצמי, יש לי תקציב די גדול אני שקלתי לקנות 2*250 + 80/40 או 200*2 + 80/40 ה 2*250 או 2*200 נועדו לאיחסון ולעבוד בRAID0 ה80/40 נועד להחזיק את מערכת ההפעלה ותוכנות נוספות רציתי דעות בכללי על התכנון שלי והמלצות על HDD שקטים( אני דוגל בשקט)
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מחפש לקנות צורב ברמה גבוהה ואני לא כל כך מבין בזה... מצאתי שני צורבים שלי נראו טובים, אבל שוב, אני לא מבין בזה ויכול להיות שאני טועה.. מה דעתכם על שני הדגמים האלה? והאם הייתם ממליצים לי על צורב אחר? (שיצרוב לי גם DVD וגם דיסקים רגילים באיכות גבוהה, אפילו גבוהה מאוד) נ.ב לגבי המחיר, אני נמצא בארה"ב והצורבים פה זולים מאוד יחסית לארץ.. אני בעקרון רוצה לקנות צורב בסביבות ה60-70 דולר אבל גם אם יש צורב חזק שעולה יחסית הרבה בארץ, והוא עדיף על שני אלה, תגידו לי יכול להיות שאני ימצא אותו פה בזול BenQ DW1655 Lightscribe DVD-RW Drive ATA, EIDE/ATAPI - CD Read: 48 X , Write: 48 X , ReWrite: 32 X - DVD Read: 16 X , Write: 16 X , ReWrite: 8 X - Sku: DW1655 …
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש. והלוח תומך רק בערוץ אחד של IDE . קיצר זה עושה לי המון בעיות וכנראה שכמה שאני לא רוצה, אבל צריך לעבור ל SATA (ביזיון שממש מכריחים אותך יצרני הלוחות)... מה מומלץ יותר ה LITE ON או ה SAMSUNG בצורבים ? (לא צריך LABELSHIT/LIGHTCRAP וכו'). מבחינת הרדיסקים רצוי משהו זול ( 250 / 320 GB) עם חיבור הכי מתקדם (אם יש משו יותר משתלם אז אין בעיה). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
ערב טוב וחג עצמאות שמח לכולם ברצוני לרכוש צורב DVD. קראתי את כתבת הצורבים המומלצים על 5 הצורבים, אבל השאלה אזה צורב עדיף מבין חמשת אלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-