עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לצורב DVD מSkyPc, אני קונה משם את המחשב ולכן אני מעדיף מאוד לקנות גם את הצורב משם, המארז שלי שחור ולכן אני ארצה כונן שחור, ועדיפות לתמיכה בצריבת אימג על הדיסק אבל לא חובה... מסגרת מחיר לא ממש משנה, הם ממילא לא כלכך יקרים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  2. הצורב לא נירא ברשימת הצורבים של נרו , ואם אני מכניס דיסק ריק לצריבה הוא לא נותן לי להיכנס לכונן לקרוא אותו הוא מעלה לי ארור . יודעים מה הבעיייה ?

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by drorhazan,

לא מזמן עדכנתי את הצורב עם עדכון firmware הכי חדש שיצא באתר של LG (היצרנית), אבל בצריבות שלי המהירות כל הזמן משתנה. יש לי נרו 8.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. Started by Fungus Funk,

אפשר המלצה על כונן 500 האידיאלי [חשוב מאוד השקט] בתקציב של עד 1400 ש"ח [sATA II, 16MB, 7200RPM] כמובן אם יש משו יותר זול ומשתלם מבחינת עלות/יעילות אז יהייה עדיף ......

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  5. Started by raz391,

אני הרבה זמן מנסה להשיג תשובה לשאלה: האם מהירות הצריבה משפיעה על איכות הצריבה (בהנחה שאני משתמש בדיסקים איכותיים) מאחר ואני מוסר סרט ללקוחות (DVD) ולעיתים במס' עותקים ולא ארצה לקבל טלפון שיש "קפיצות בדיסק" בתודה מראש רז

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. קניתי דיסקים של 780 מגה 90min של חברת silver line הבעייה שזה מזהה אותו כ700 מגה. אני משתמש בnero 6.0.0.0 וגם שניסיתי דרך הווינדוס לצרוב זה זיהה אותו כ700 יכול להיות שהדיסקים לא באמת 780 כמו שכתוב או שצריך לעשות משהו ???

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. Started by thealon,

יש לי את הלוח הזה GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX ובו יש שישה חיבורי סאטה ארבעה צהובים ושניים סגולים. האם יש הבדל בין החיבורים הצהובים לסגולים?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. שלום ! אני רוצה להעביר הארד דיסק ממחשב למחשב .. עכשיו שמעתי שצריך לפרמט שמעבירים הארד דיסק ... ללוח אם חדש .. אז מה אני יכול לעשות בלי לפרמט ? יש קבצים או משהו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. Started by codudi,

האם למישהו נסיון עם שרת האחסון הנ"ל? מבוסס על תצורת NAS. אני מעוניין לדעת באיזה מהירויות ניתן לשמור עליו קבצים תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by SuBeX,

מישהו יכול להמליץ לי על DOK בנפח של 512MB-1GB תומך ב-USB1 וב-USB2 ביחד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by Lior4543,

שלום, הצורב שלי חדל לפעול ואני מחפש חדש, אני צריך שתביאו לי צורב טוב במחיר של עד 140 שקל, בחנות KSP, כי זאת החנות הכי קרובה אליי. אם תוכלו תביאו לי שניים, אחד שהכי מומלץ והשני שהוא פחות מהכי מומלץ, (לא יודע אם הבנתם XDD).. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  12. שלום לכולם רק רציתי להבין איך זה כשאני עושה EXTRACT בקבצי RAR מכונן פיסי וכונן פיסי שני שמותקן במחשב זה מהיר פי 2 יותר מאשר אותה פעולה בכונן אחד (מאותה מחיצה) האם קריאה פנימית לא אמורה להיות מהירה יותר, והעברת קבצים באותה מחיצה צריכה להיות מהירה יותר מהעברה בין כוננים?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  13. שלום רב. ברשותי צורב DVD מדגם NEC ND-3540A. http://www.cdfreaks.com/article/214 קניתי היום עשרייה שלדיסקים רב פעמיים מדגם: Verbatim DVD+RW 4.7GB 4X Branded 10pk Spindle מנוע ממחשבים. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4563 ניסתי לצרוב היום קובץ AVI קטן סתם לצורך בדיקה בנרו. עם הכנסת הדיסק הצורב ביקשר לפרמט את הDVD אומנם הפירמוט לא הצליח. לא האפשרות המהירה ולא האיטית . בNero InfoTool אני רואה בברור שהדיסקים +RW נתמכים . עשיתי בדיקה נוספת של פירמוט וצריבה על צורב מסוג LG-GSAH10N והכל עבר בהצלחה . מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by the king2006,

שלום אני רוצה להתקין הארד דיסק SATA חדש .. עכשיו אני צריך לפרמט כדי לחלק אותו אוו איך זה הולך ?? או שיש איזה שהיא תוכנה שבאמצעותה אני יכול להחלק ??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  15. אני רוצה להחליף בקרוב את המחשב למשהו חדש. אבל אני לא רוצה לאבד את מה שיש לי בכוננים היום , יש לי : WDC WD400EB WDC WD800JB אני יוכל לחבר אותם לכל לוח אם והקבצים ישארו ?

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by avishaul10,

יש לי הרדיסק 82 גיגה שהיה מותקן בו WINDOWS 2000 NT אחרי פרמוט יש בו רק 76 גיגה מזוהים ואי אפשר להשתמש בדיסק מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  17. תעזרו לי בבקשה תודה מראש לכולם !!!!!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by arik_bulldog,

מה יכולה להיות הבעיה אם אני מבצע צריבה של מוסיקה, המחשב מראה לי שהכול תקין, אבל בפועל הוא לא צרב כלום? מה ההבדל בין צריבה של disc at once ל-track at once?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. עוד כמה זמן לדעתכם יורידו את המחירים של המדיות של ה8 ג'יגה לצריבה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. Started by coorva,

שלום רב יש לי צורב רגיל במחשב מסוג DT ST CD-RW GCE 8240B כניראה של חברת LG. כיצד אני יכול לדעת אם יתמוך בצריבה של דיסק אודיו של 90 דקות? הבנתי שבמידה והוא לא תומך, עלול להיגרם לו נזק ואני רוצה להימנע מכך. תודה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  21. הי. אני רוצה לקנות לעצמי איזה דיסק לגיבוי נתונים על המחשב. התקציב הוא בכותרת. יש מצב לחריגה קטנה של עד 50 ש"ח. דרישות : 2.5 אינץ' (זה דיסק של ניידים שלא דורש חיבור חשמל ומשתמש רק בUSB) 5400 RPM רצוי 8MB CACHE אני מצאתי כמה כאלה, אבל עדיין, החלטתי להיתייעץ איתכם. ממש מודה לכל העוזרים\ממליצים\מייעצים !

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. יש לי קובץ ששוקל 7GB ו-2 דיסקים ששוקלים 4.7GB אז איך אני צורב אותם? לוקח הרבה זמן לחלק אותם בוינראר...

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  23. היי אני רוצה גיבוי חיצוני: האם כדאי לי לקנות דיסק מוכן או לבנות מקופסא + דיסק מהמדף? מה ההבדל בין המוצרים הבאים (הבדל מחיר של 50%) כאשר ברור שבגלל שזה לגיבוי, מהירות לא כל כך חשובה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=597603 ב450 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=409716 ב533 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=422807 ב600 שח רעיונות נוספים יתקבלו בשימחה ובתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. אז ככה: צרבתי תוכנית בDVD המקליט והכנסתי למחשב(DVD+RW) אך המדיה מסרבת לעבור למחשב, גם כאשר השתמשתי בתוכנה DVD Decrypter שבה אני רגיל להעביר קבצים אלו. הדיסק נראה מעט שרוט מאחורה, יש תוכנות שמעתיקות דיסקים קצת שרוטים? או משהו בסגנון? וגם לא בטוח שזאת השריטה של הדיסק... תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. Started by WildFire,

אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, ויש לי RAID0, רציתי לדעת אם עדכון הביוס יכריח אותי לפרמט את הכוננים, או שאני פשוט אעדכן ואכנס לWIN כרגיל?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.