אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי לשדרג כונן קשיח למחשב מ SN720 ל SN850 רישמית המהירות כפולה האם אני ירגיש את השיפור מחשב קצת ישן מעבד I7 6700K 32G RAM 2400 כמה ישפיע אם אני יחליף לזיכרון יותר מהיר
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני הרבה זמן מנסה להשיג תשובה לשאלה: האם מהירות הצריבה משפיעה על איכות הצריבה (בהנחה שאני משתמש בדיסקים איכותיים) מאחר ואני מוסר סרט ללקוחות (DVD) ולעיתים במס' עותקים ולא ארצה לקבל טלפון שיש "קפיצות בדיסק" בתודה מראש רז
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב לוח אם של אסוס TUV4X עכשיו מחבורים אצלי בIDE שני הרדיסקים אחד 80 ואחד 40 עכשיו הבאתי מחבר הרדיסק 250 גי'גה IDE חיברתי אותו עם כבל 80 גידים ובביוס הוא מראה לי 80 גי'גה במקום 250 האם אפשר לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לחבר שלי יש persario 2700ea ואני רוצה לקנות לו הארדיסק 60 ג'יגה מניואג... עכשיו יש המון סוגי חיבורים ואינ לא מבין כלום בהם..מישהו יכול להגיד לי איזה כונן אני צריך לקנות?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן אבל העברתי אליו צורב DVD מהמחשב הישן. (את הצורב קניתי לפני חודשיים) אז בפעם הראשונה הכל היה בסדר אבל אחרי יומיים הצורב מעתיק קבצים מהדיסק(כל דיסק) למחשב במהירות איטית מאוד! לוקח לו 5 דקות ללעביר 60 מגה! יש לי מעבד Q6600 ו2 ג'יגה זיכרון.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מפאת חוסר מקום, אני מחליף בקרוב את הדיסק שלי במשהו יותר גדול. מישהו מכיר דרך פשוטה להעביר את כל התוכן לדיסק השני כדי שהכל יעבוד ממנו? (ואני לא מדבר על העתק&הדבק )
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
איזה צורב עדיף? LG או NEC? ערכתי את ההודעה. אני אגיב כשאני אדע את שני הדגמים.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
צרבתי לפני כמה דיסק עם נרו 6 באוברבורן, כי היו חסרים 2MB הדיסק עובד בלי בעיות אבל אי אפשר להעתיק את הדיסק, לא עם נרו ולא דרך הווינדוס, או שיש איזה דרך מיוחד להעתיק אותו?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי NEC DVD RW ND -3520A תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אנשים, אני תקוע בבוץ בצורה חמורה שלא תתואר. תראו מה הסיפור שקרה לי: קניתי mp3 הכל טוב ויפה, ואז מה שקרה זה שנכון שה-mp3 מגיע עם דיסק כזה. אז בקיצור אחותי הקטנה (היא תינוקת) הכניסה את ה-driver אל הכונן של הדיסקטים המרובעים, ועכשיו אני לא יודע איך להוציא אותו :kopfpatsch: . תעזרו לי, מה לעשות. יש איזו: שיטה, תוכנה, כל דבר לא משנה. או שאתם יכולים לישלוח לי את ה-driver של ה-mp3 לי (אם כן אני אשלח דגם מפורט). אני חייב עזרה דחוף, עד שקניתי אותו, לא שמעתי בו כלום. עזרה!!!!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קיבלתי כונן קשיח SATA של סמסונג 160GB אבל אני לא מצליח לזהות אותו, יש לי לוח אם ASUS p4p800-e delux והוא תומך ב SATA אבל שאני מחבר את הHD הוא לא מזהה כלום, הוא רק מחפש את הכונן אבל אחרי 120 שניות של נסיון הוא ממשיך עם האתחול בלי לזהות אותו, בבקשה אם למישו יש כונן כזה או לוח אני נורא אשמח לקבל עזרה להתקין את הHD כבר יומים שאני לא מצליח לזהות אותו....
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי צורב dvd חיצוני והלך לו הספק כוח,כמה עולה להחליף ספק כזה ואיפה ניתן לקנות אחד כזה?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
האם יש מארזים חיצוניים לדיסק קשיח ללא שנאי (שהמתח שלהם מה USB או מה FireWire) ואם אין כאלה אז אשמח לקבל המלצה לכונן עם אוורור תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
ניתן לדעת האם הדיסק קשיח הזה מסוגל לאכסן מערכת הפעלה 98 למה אני שואל כי הוא ישן וניראה קטן (נפח)זה מה שרשום עלוי western digital caviar 21600 at compatible intelligent drive drive-parameters:3148 cyl.16heads.63spt.1624.6mb mdl:wdac 21600-00h p/n: 99-004199-000 clc:f3 07 jul 98e dlm chbbhap accept only the finest caviar made in malaysia 5vdc....0.40a 12vdc....027a רשמתי את כל מה שרשום על הכונן .ד'א אני רוצה להוסיף אותו לכונ…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בנייד של דל, הנתונים הבאים: האם הארדיסק מתפקד כרגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם הארדיסק שלי [מפרט בצד] התחיל לנשמיע רעשים מוזרים בזמן האחרון, הם נשמעים במיוחד כאשר הוא במאמץ... הגברתי את ההקלטה כדי שישמעו יותר טוב. לינק אפשר לשמוע בלי להוריד... מישהו יכולל להגיד לי מה זה הרעשים? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. יש לי דיסקים של FORTIS שקניתי פעם מ *****.. לפני 4 חודשים בדיוק שקניתי את המחשב עם הצורב DVD. הדיסקים האלה כאלה גרועים.. אני צורב סרט לראות בדיוידי ואז הוא מתחיל להתקע באמצע... אפשר להשתגע... לפני כמה ימים גיביתי 20 ג'יגה של מידע על גבי הדיסקים כי תיכננתי לפרמט.. עכשיו הצורב והגונן דיוידי בקושי קוראים את הדיסקים האלה וחלק מהמידע הלך :s05: נותרו לי עוד 10 דיסקים בערך ואני לא רוצה לזרוק סתם.. אז אם אני יצרוב ב 2X ולא ב 4X המידע ישמר יותר טוב על הדיסק ואני אוכל לקרוא את הדיסקים בצורה יותר טובה? או שזה לא משנה?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי שאלה בקשר ל-dvd מה זה + ו.. - מה זה אומר? אני יודע שיש דיסקים של + דיסקים של - מה זה בעצם? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אחרי קריאת ההמלצות פה אני חושב על לקנות הארדיסק של WD 320GB SATA2 16MB האם לוח אם ASROCK 945G-DVI בן שנה יתמוך ב16MB? והאם אני יכול (ואיך אני יכול) להעתיק את תוכן ההארדיסק הישן שלי לחדש ואח"כ פשוט להחליף ביניהם כדי שאני לא אצטרך להתקין שום דבר מחדש? (אני מתכנן לעבוד רק עם ההארדיסק החדש,את ה160GB אני אנתק מהמחשב)
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אוקי...לי אישית יש צורב של סוני מדגם dwd22a ולמישי שהתקנתי לה את המחשב יש nec3550 הבעיה היא שהצורב לא מזוהה כצורב בכלל הצורב שלי בכלל לא מזוהה כצורב (למרות שבדיווייס מנג'ר השם הוא מופיע והשם שלו בסדר גמור) ונרו לא מזהה כאילו יש לו בכלל צורב. הוא כותב לי בכלל "image recorder" ולא את הצורב שלי יש לבחורה שהתקנתי לה ת'מחשב זה מזהה ת'צורב והוא אומר כאילו הוא צורב וכאילו הכל בסדר אבל הוא לא צורב שום דבר בכלל. אני משתמש בנרו 5.5 (אולי בזו טמונה הבעיה?) עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה????
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איזו גירסה עדיפה? ??? האם התוכנה שוקלת הרבה?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה בקרוב מעבד 12600KF ולוח אם מסדרת Z690 איזה זיכרון אתם ממליצים לי? על הנוכחי יש 256 SSD שלא מספיק להרבה ועוד 2T זיכרון קשיח פנימי שמתוכו יותר מחצי בשימוש. הלוחות אם החדשים תומכים בm2 פעם ראשונה שאני הולך להשתמש, איזה אתם ממליצים? לקנות 1 בגודל 2T ולשים עליו הכל? או שאולי זה יכביד ועדיף לקנות 1T M2 ולשים עליו רק מערכת הפעלה ודברים שבשימוש תדיר וכל השאר לשים על דיסק קשיח בגודל 1T? SSD זהו נעלם? אין לי יותר צורך בזיכרון הזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני . אני מחבר אותו בUSB והמחשב מראה לי שחובר התקן אבל אני לא רואה אותו כשאני ניכנס למחשב שלי תודה מראש :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד לנובו מערכת הפעלה ויסטה. בכונן C יש לי 120G היום רציתי לגבות את המחשב אבל אני מצליח לראות רק 44G . מה זה אומר ? איפה נעלמו לי עוד 60G תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-