אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש HD חיצוני, נפח 1000 GB ביחידה אחת (לא סנדביץ של 2X500) אבל הוא צריך להיות עם מפסק הפעלה שאוכל לכבות אותו. כול הHD החיצוניים הינם ללא מפסק הפעלה. מישהו יכול להמליץ לי? כמובן בסביבות המחיר ההגיוני
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לא מזמן עדכנתי את הצורב עם עדכון firmware הכי חדש שיצא באתר של LG (היצרנית), אבל בצריבות שלי המהירות כל הזמן משתנה. יש לי נרו 8.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי יש לי 2 כוננים של WD 320 GB אני מחפש דרך לעשות כונן מראה למקרה שאחד ישרף או יתקלקל אז שיהיה לי מראה על ההארדיסק השני איך עושים את זה ? דרך BIOS? דרך תוכנה? יש לי לוח אם אינטל חדש.... DUAL CORE ו4 GB RAM
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, שלחתי את הצורב שלי לתיקון במסגרת אחריות וקיבלתי במקום צורב אחר(לא יודע אם חדש), אני רוצה לדעת אם הצורב שקיבלתי הוא בסדר לעומת מה שהיה לי. היה לי: NEC 5170A ומה שקיבלתי: NEC AD-7200A מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לפני 3 ימים רכשתי את הצורב הזה מדגם GSA-H42N כאשר חיברתי אותו הוא עובד והכל טוב ויפה איתו אבל כשבאתי אחרי איזה שעה לנגן סרט איתו לפתע ראיתי שהוא בכלל לא קורא דיסקים יותר פתחתי את מארז שלי והוצאתי אותו מהחיבור לכמה שניות ואז חיברתי אותו ואז ניגנתי את הסרט אחרי שעה יותר מאוחר רציתי לקרוא דיסק והוא לא הגיב לי יותר יש מצב שהצורב הזה הוא דפוק מהצירן ככה שאני סתם מבאוס עליו כל פעם שאני רוצה לקרוא דיסק אם כן מה הבעיה שלי איתו ואם שווה לי לקנות דגם שתומך SATA
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה להעביר הארד דיסק ממחשב למחשב .. עכשיו שמעתי שצריך לפרמט שמעבירים הארד דיסק ... ללוח אם חדש .. אז מה אני יכול לעשות בלי לפרמט ? יש קבצים או משהו ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי חברים, מה דעתכם על הצורב הזה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3026270&refid=6 ואם יש המלצה אחרת אשמח לקרוא, תודה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה. 1.LG 2/PIONNER 3/ASUS 4/SONY תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם רק רציתי להבין איך זה כשאני עושה EXTRACT בקבצי RAR מכונן פיסי וכונן פיסי שני שמותקן במחשב זה מהיר פי 2 יותר מאשר אותה פעולה בכונן אחד (מאותה מחיצה) האם קריאה פנימית לא אמורה להיות מהירה יותר, והעברת קבצים באותה מחיצה צריכה להיות מהירה יותר מהעברה בין כוננים?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני דיי חדש פה ושמח להצטרף לפורום ברשותכם, אציג בעייה קטנה אך מעצבנת מאוד ואם תעזרו לי אז אודה לכם מאוד! ברשותי יש צורב רגיל של Plextor בדגם Premium. (אגב - צורב משכמו ומעלה.) אני משתמש בתוכנת הצריבה של Nero בגרסא 7.0. צרבתי דיסק בפורמט אודיו רגיל, ולהפתעתי כשניסיתי לנגן אותו בכל אחת מן המערכות בבית אז הנגינה לא היתה רציפה, כלומר היו קפיצות פה ושם בשירים. חשבתי שייתכן ואולי המחשב עמוס מדי. לכן, הפעלתי מחדש את המחשב, יצאתי מן כל התוכניות הפועלות ברקע, והפעלתי שוב את הנרו וצרבתי שוב את אותו ה"פרויקט". כאשר הסתיימה הצריבה, שוב בדקתי את הדיסק בכל אחת מן המערכות בבית (כולל בכונן ה-DVD שבמחשב) וגיליתי שהקפיצות לא נפסקו, ואם זה לא מספיק אז הקפיצות היו גם באותם מקומות…
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הורדתי את תוכנת הניסיון Acronis True Image בשביל לגבות מידע מהארדיסק שנדפק לי . יצרתי דיסק שיעלה כבוט , ואז הלכתי לפי מדריך מסוים איך לבצע את הגיבוי של תיקיות או קבצים. בסיום לפי שהתהליך מתחיל הוא אומר לי בסוף שלא ניתן להמשיך בגיבוי בגלל שזוהי גירסת ניסיון . שאלה שלי למה זה ככה? מאיפה אני מביא גירסה מלאה לתוכנה הזאת? ועוד שאלה אולי יש דרך אחרת לגבות מידע דרך דוס אולי? תודה לכול העוזרים!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
http://zap.co.il/models2.asp?Sog=C-DiskOnKey&DB6767=8077 אני צריך משו דיי עמיד .. שלא ישבר בקלות אממ שמעתי ה u3 הזה דיי מעצבן .. אז הסתכלי על זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=398859 זה בלי ה U3 לא ? קיצר לא יודע .. מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו מה שכתבתי בכותרת, אני מחפש צורב DVD, תומך DUAL LAYER, אמין, שצורב מדיות CD-R באיכות גבוהה (בלי פגמים) ותומך בצריבה במהירות נמוכה (X2, X4 או משו כזה).. אני תקליטן, ולכן אני צריך לצרוב במהירות נמוכה מאוד.. וכמה שיותר איכותי.. על מדיות של Taiyo Yuden.. נכון לעכשיו המליצו לי על ה Pioneer DVR-212DBK , שהוא צורב איכותי כביכול.. אבל המהירות הכי נמוכה שלו ב-CD-R היא X10. רציתי לדעת עם יש עוד אפשרויות, תודה רבה, פיטר.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
של חברות מוכרות כמו Verbatim או פיליפס וכ"ו?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק 82 גיגה שהיה מותקן בו WINDOWS 2000 NT אחרי פרמוט יש בו רק 76 גיגה מזוהים ואי אפשר להשתמש בדיסק מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש. עכשיו אני לא יכול לצרוב דברים מהמחשב הקודם , האםיש איזשהי דרך להעביר את הקבצים מהמחשב שהיה לי למחשב הזה? ואם כן מה הדרך ?( פרטו ונמקו אנשים ). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מדבר על הרעש המתמיד שהדיסק מייצר כשהוא דלוק, ולא על הרעשים של כתיבה או קריאה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה זה באפר בהארד דיסק? מה זה מוסיף? תודה מראש! :walksmil:
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
חילקתי ל 2 קבצים כדי שיכנס כאן. ניתן להוריד ישירות מאתר http://ca.lgservice.com/index_b2c.jsp . (לא ניתן לצרף לינק ישיר... javascript) נבדק אצלי, ועובד תקין. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה????
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חידה! איך מתקינים רייד בבורד שיש לו רק כניסת (JMICRON( RAID אחת, ?? (MSI P965) למי ששואל, כבר הספקתי להעתיק את הדרייברים לדיסקט ולהתקין מחדש את Windows... ועדיין הביוס מציג רק הרדיסק אחד..
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני יודע איך להעביר מידע שלם מהארד דיסק אחד לשני במחשב הביתי אבל במחשב הנייד אני צריך לדעת אם יש דרך יותר קלה להעביר מאשר לחבר את הארד דיסק ישירות ללוח אם ולהעביר בדרך אחרת את המידע מהארד דיסק אולי בחיבור usb
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לצורב DVD מSkyPc, אני קונה משם את המחשב ולכן אני מעדיף מאוד לקנות גם את הצורב משם, המארז שלי שחור ולכן אני ארצה כונן שחור, ועדיפות לתמיכה בצריבת אימג על הדיסק אבל לא חובה... מסגרת מחיר לא ממש משנה, הם ממילא לא כלכך יקרים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן והווינדוס אצלו כבר לא עולה ויש בו כמה דברים שאני רוצה לגבות לפני שאני נפטר ממנו לגמרי אולי אני יכול לקחת ממנו תהארדיסק למחשב החדש ולחבר אותו איכשהו ואז יהיה אפשר לחלץ ממנו מידע?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-