אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אני בטוח ששאלו כאן את השאלה הזאתי אבל אני עדיין מושפע מדעות קדומות... צורב של Lite-on יותר טוב מצורב של Teac?? שאלתי כאן את השאלה הזאתי פעם ורוב האנשים שנראים לי מבינים בחברות של צורבים אמרו לי שלייט און יותר טוב... אבל אני עדיין לא מבין איך זה שצורב של Lite-on יכול להיות יותר טוב מצורב של Teac למרות שהלייט און יותר זול ממנו במאה שקל! אני יודע שכל מה שיקר יותר טוב יותר אבל אני עדיין לא מבין... ואני עדיין מתלבט בין שת'ה הצורבים האלה... מישהו מוכן להסביר לי איך זה שלייט און יותר טוב מטיאק למרות ההבדל במחיר??? ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי בKSP ואין במלאי את GSA-H22 אלא רק את GSA-H42, אומרים לו שזה הדגם החדש יותר, האם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על איזה דגם של Samsung הוא טוב, והאם בכלל החברה בצורבים טובה. רצוי חיבור SATA תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הזה יותר משנה והצריבות שלו תקינות , אבל כשאני מנסה ב- nero speed לבדוק מדיות של dvd יש הודעה שהכונן לא תומך בפונקציה . יש איזו דרך לתקן את זה ? זו אולי בעיית של עידכון firmware ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD של ASUS SATA עשכיו צריך לחבר לו רק תחיבור של הSATA אועוד משהו לא ניסיתי והצורב לא פעל לא דלק......... איז עוד חיבור צריך לחבר עם אפשר תמונה .... ויש לי עוד בעיה יש לי עעכשיו במחשב 2 צורבים אני רוצה להוציא צורב אחד ולחבר תצורב החדש הבעיה שאני לא מצליח להוציא תצורבבב אני מנסה מנסה לא מצליח יש לו ברגים כאילו שבטח הם מוצאים אבל הבעיה הברזל חוסם תברגים ובגלל זה אי אפשר להבריג תברגיםם משהו יוכל לעזור בבקשה תודהה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לדגם הזה LG GSA-GH22L X22 SATA DVD יש תמיכה בDUAL LAYER ואם לא אשמח לקבל המלצה על צורב DVD עם תמיכה כזו תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי צורב של לייט-און עכשיו באתי לצרוב דיסק בחרתי את כל מה שאני רוצה לצרוב והכל ולא שמתי דיסק בצורב ואז ברגע שלחצתי "BURN" זה ישר הוציא את הצורב, רציתי לשאול אם זה פגם את הצורב או הרס משהו בזה שעשיתי צריבה ולא היה דיסק בכונן. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי שאלה על צורב..... אם מישהו מכיר חברה של צורבים טובה????? אז שיפנה אלי........ ומה הבופר (BUFFER) הכי גדול ביותר שיש כיום לצורבים????? והאם שווה צורב של LG 32X10X40 ב-395 ש"ח???? 8 מגה בופר......(buffer) שילחו לי ל-ICQ : 137303228 קוראים לי מני..... דחוף!!!! אודה לכם אם תשיבו לי תשובה.....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה דיי נובית: אם רשום בDVD מסויים רשום שהוא DUAL LAYER זה אומר שהוא יכול לצרוב עד 8 ומשהו GB?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה על צורב..... אם מישהו מכיר חברה של צורבים טובה????? אז שיפנה אלי........ ומה הבופר (BUFFER) הכי גדול ביותר שיש כיום לצורבים????? והאם שווה צורב של LG 32X10X40 ב-395 ש"ח???? 8 מגה בופר...... תשלחו לי לאי מייל: meny_sh@nana.co.il או לאי סי קיו: 137303228 קוראים לי מני...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצרוב כמה דברים על דיסק DVD-RW (בנרו) השאלה זה אם אני צריך "לסגור" או להשאיר אותו פתוח בשביל שאני יוכל לצרוב עליו דברים נוספים או למחוק אותו ויש איזה הגדרות שונות או מיוחדות שאני צריך לשנות בנרו שאני צורב DVD-RW? עריכה: אני צריך "להתחיל דיסק מולטיסקשן חדש" או "לא מולטיסקשן"?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הטכנולוגיה- REWRITABLE קיימת בצורב או בדיסקים עצמם? ואיך זה נעשה בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם מספיק ליצור על דיסק ספריות : VIDEO_TS AUDIO_TS להכניס לשם קבצים תקינים ולצרוב בתור נתונים רגיל או שצריך להגדיר במיוחד צריבת דיוידי והצורב עושה משהו בצורה שונה ? ושאלה נוספת יש לי צורב DVD שבזמן האחרון החליט שלא בא לו לסיים את הצריבה ואחרי 100% של הצריבה לא סוגר את השסיין ונתקע .. צורב מתפגר או שעוד אפשר להציל אותו איכשהוא ??? ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, כשאני צורב מוזיקה מהמחשב לדיסקים רגילים לא אמ פי שלוש, אז כשאני מתחיל את הצריבה הבאפר עומד על 98%.. אני לא יודע מתי בדיוק אבל לפני האמצע בערך ב 20 אחוז משהו אני חושב, הוא מתחיל להשתולל בטווח האחוזים שבין 93%-98%... עכשיו בדרך כלל אני צורב DAO, אולם צרבתי היום גם ב TAO וזה יצא אותו דבר בטראקים הראונים החוזים היו 98 ואחר כך זה השתולל בשירים הבאים.. אני תמיד בודק אחר כך בסידי ספיד שבא עם נרו (גרסא 6++) ואו שיוצא בהתחלה איזה 50אלף משהו c2 errors או שהגרף נראה ממש מוזר לא קו ליניארי.. משהו מבולגן כזה.. ובכל זאת אני יכול לשמוע בסדר את הדיסקים.. האם זה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
צרבתי סרט שיש לי על המחשב באיכות HD, שהסיומת של הקובץ זה mkv. ה-DVD שלי קורא סרטי HD אבל הוא לא הצליח לנגן את הסרט. מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית וצורב DVD. האם אפשרי לצרוב ישירות את הסרט מהמצלמה על דיסק ללא צורך בהעברת הקובץ למחשב? כלומר האם הצריבה יכולה להעשות בלי שאני קודם כל אעביר את הסרט השמן הזה למחשב מהמצלמה ורק אז יצרוב אותו? אם כן, האם יש צורך במצלמה/צורב מיוחד? האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט מחשב ובמחשב הזה יש 2 כוננים (מפוצלים ל-3 ) בקיצור C , D ,H על C יש את הווינדוס וב-H יש 160 ג'יגה, עכשיו עם אני יעביר את כל הבגיבווים של המשחב לכונן H ואז יפרמט את C , כלום לא יפגע נכון ? בגלל שזה מידע ממש חשוב! ועם אני ינתק את הכונן מהמחשב (כלומר יוצא את החיבורים) לפני הפירמוט ואחרי הפירמוט יחזיר את החיבורים המחשב יזהה את האיחסון גום את הקבצים עליו, נכון? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DVD-R, עכשיו רציתי לדעת איך הדיסקים האלו של HP: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=310&cat=18 HP נראית לי חברה דיי רצינית (לא מאמין שהיא גם תקנה מחברה שתייצר באיכות ירודה) אבל מצד שני המחיר דיי מחשיד מישהו מכיר את הדיסקים האלו? הם יהיו לשימוש רגיל (סרטים, משחקים) לא איזה דברים מיוחדים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את הכונן Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK SSD יש לוח של גיגהבייט מדגם E58X-UD3R קודם כ רציתי לדעת אם הם יעבדו יחד או יהיו בעיות תאימות דבר שני חשבתי להוסיף 2-4 גיגה זיכרון ל 3 שיש לי כבר. אבל עכשיו קראתי שניתן להשתמש בכונן SSD כזיכון מטמון אז רציתי לדעת אם ואיך אני יכול לעשות את זה או עדיף להוסיף זיכרון וזהו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם יש צורך בהתקנת דרייברים או דברים מיוחדים לפני שאני מחבר את ההארדיסק למחשב (או שהמחשב פשוט מזהה אותו אוטומטית והכול בסדר). במקרה ויש לי 2 הארדיסקים ואני רוצה להחליף אותם כל פעם בשימוש (עם מגירה מיוחדת), זה עלול להוריד להם את האיכות ואת הזמן שלהם חיים? ומה בקשר לג'אמפרים כי אין לי מושג בנושא? אם אני מפרמט את ההארדיסק אז ניתן לשחזר מידע אחרי הפרמוט?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי 2 שאלות 1. נדפק לי ההארד דיסק, בחנות מחשבים אמרו שהמחט או המחוג שלו או משהו כזה קופץ, ובגלל זה הוא לא עולה. אפשר לשחזר ממנו את המידע איכשהו? 2. קניתי הארד דיסק חדש, 32 chache, ואמרו לי שצריך להגדיר את זה בביוס שזה 32. איך אני מגדיר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי צרבתי בנירו 6 קובץ של 4GB בתור Data בצריבת ISO. (רק אחרי זה גיליתי שהייתי צריך לצרוב בUDF) כאשר אני מכניס את הדיסק שצרבתי אני מקבל שהקובץ תופס רק 200 מגה ובלתי ניתן לשימוש. האם יש דרך לשחזר את הקובץ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני מתחיל להיות רציני לגבי קנייה של כונן SSD למחשב שלי. אני עדיין מתלבט בין 128~ ל ~256 ולכן יש לי כמה שאלות על שימוש נכון ב SSD. התקנתי את מערכת ההפעלה על ה SSD, מה עוד אני מתקין עליו? תוכנות כמו פוטושופ? משחקים? או שאני יכול להתקין את כל התוכנות האלה על הכונן הישן ששימש עד עכשיו רק למערכת הפעלה (500GB), וגם להגדיר שכל ה DOCUMENTS ישמרו שם? מה נכון להתקין על SSD בנוסף למערכת הפעלה? אם הכונן נועד רק שאתקין עליו את מערכת ההפעלה, אז אולי גם 60GB יספיקו, לא? אני ארגיש שיפור ביצועים בעבודה עם פוטושופ או תוכנות עריכת וידאו עם SSD, כי הרי רוב הקריאה מתבצעת מהזכרון RAM אחרי שאני מפעיל את התוכנה בפעם הראשונה.. בעקרון רוב השימושים היומיומיים שלי הם VS.net…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה עדיף ? SP3204C http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079 או HD321KJ http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9463 ובכלל איך SAMSUNG בדיסקים קשיחים? ולמה המחירים שלהם כל כך זולים? תודה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום ואהלן יש לי שני דיסקים קשיחים של WD S-ATA אחד 200 ג"יגה ואחד 250 ג"יגה. והטמפ' שהם מציגים לא יאמנו פשוט. אחד 70 אחד 60 ומשהו שמעתי שבסדרת דגמים אלו החיישן נדפק וכל זה זה נכון? ואיך זה אחרי שהצבתי מאוורר זה ירד ל50 ו54. אבל אם החיישנים דפוקים אז בטח זה היה 50 וירד ל30? הנה הדגם והסדרה של כל אחד מהם. WDC WD2500KS-00MJB0 WDC WD2000JS-98MHB0
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-