עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אשמח לשמוע ביקורות על מארזים לדיסק קשיח IDE 3.5 חיצוני - שנותנים לי חיבור USB (עבור כל דיסק שיש לי, בכל נפח) האם יש מודלים מומלצים? האם עדיף בכלל דיסק USB חיצוני? תודה

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by ElPelado,

שלום לכם יש לי שאלה: אם אני קונה מארז לדיסק קשיח, כדי להפוך דיסק קשיח IDE פנימי לחיצוני, ויש לי בנוסף צורב די וי די פנימי, אני יכול לחבר אם אותו מארז את הצורב? אני מבין שמבחינה פיזית הצורב לא יכנס למארז, אבל מבחינת החיבורים, זה יעבוד? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. איך אני סם תמונה בדיסק? שמעתי שצריך לקנות איזה מדבקה אבל איך אני סם תמונה במדבקה צריך איזה מכונה? ואיזה מדבקה בידיוק צריך לקנות?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by R9800P2,

יש לכם איזה קישור למוכנה שעושה תמונות לדיסיקים? שמעתי שיש מכונה למדבקות עם אין דבר כזה אז אני הקנה מדפסת אני יודע שבמדפסת יש גם את המכונה של המדבקות של הדיסיקם שאפשר לעשות מדבקה אבל אתם יוכלים להמליץ לי על מדפסת ליזיר במחיר 500 אפשר כצת יותר אבל מדפסת ליזיר אי צובעת בצבעים נכון? ומדפסת של לייזר אי מדפיסה גם בצבעים נכון?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by kw,

איך המדיות האלו http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=18 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=6359 השכבת הגנה הזו של ritex שווה משהו ? או שם יש המלצות אחרות לקנייה של חבילות של 25

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by Green,

שלום רציתי לדעת למה שאני צורב דיוידי בנרו הוא אומר לי שיש רק 4.5GB (וזה גם מה שהוא צורב) ועל הדיסק רשום 4.7GB אז למה הוא לא נותן לי לצרוב 4.7GB של מידע ורק 4.5GB? תודה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by elad the master,

http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1906&catcode=301&AdCat=&parentid= TDK חברה טובה לא ? שווה לקנות ?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by leonchik1976,

האם דיסקים של SILVER LINE נחשבים לאמינים?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

קניתי אותו כי קראתי שהוא המהיר ביותר, חיברתי אותו הועברתי אליו קובץ וראיתי שמהירות ההעברה היא 8-8.5 מגה, שזה דיי לאט. מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by A.Iniesta,

תמיד צרבתי על המהירות הנמוכה ביותר (4-8), היום עם הדיסקים החדשים והצורבים המהירים - אפשר לצרוב על מהירות גבוהה יותר מבלי לפגום בדיסק? על איזה מהירות אתם צורבים? (אנא התייחסו לכל סוגי הקבצים, וכל סוגי המדיות לצריבה בכלליות.) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by SensatioN,

אם אני צורב נגיד CD-R במהירות 40 אז המחשב/DVD יקרא את זה יותר מהר מצריבה במהירות 10 ? כי העברתי למחשב השני שלי דברים עם CD-RW שהמהירות המקסימלית שלו היא 10 ולקח לי מלא זמן לעומת CD-R של 40.. :itschy:

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. Started by ychamp,

יש לי בעיה קטנה הסרבר שלי נגמר בו המקום20GB אז אני חשבתי שאני יקנה כמה דיססקים משומשים מEbay וישים אותם במערך raid עכשיו הבעיה היא שהדיסקים לא מאותו יצרן\דגם\מהירות סיבוב בדקה\buffer\כל דבר אחר שיכול להיות שונה חוץ מהגודל. השאלה שלי האם הדיסקים חיבים להיות זהים בשביל מערך raid ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  13. שלום ובוקר טוב לכולם! קיים אצלי במחשב מערך raid 5 של 5 דיסקים של 1.5T לאחרונה הלך לעולמו דיסק קשיח והתוכנה Intel Matrix Storage Manager מבקשת ממני להחליפו. OK אין בעיה כבר עשיתי את זה בעבר. השאלה היא אם אני יקנה דיסק קשיח של 4T המערך יקבל אותו במלואו ואז אני יקבל נפח גדול יותר או שאני יקבל נפח זהה למערך הקודם בגלל המוקבלות של שאהר הדיסקים? יש?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Eliranos,

שלום לכם, בניתי מחשב חדש עם מערך רייד 0 הכולל שני דיסקים קשיחים SATA2 בנפח 250 ג'יגה. הגדרתי הכל כיאות בביוס והתקנתי את כל הדרייברים הרלוונטיים, והמחשב כרגע מתפקד ורץ היטב עם XP. ערכתי בדיקה בתוכנה HDTACH והתוצאות שהתקבלו נראו לי קצת מוזר: Avg Read: 92mb per second Burst: 375mb per second Latency: 13ms האם התוצאות תקינות למערך המורכב אצלי? תודה מראש, אלירן.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. יש לי HD חיצוני בנפח של 250GB אבל מתברר שהוא בא בפורמט של FAT32. האם עדיף להמיר אותו למערכת NTFS [הוא ריק מקבצים בינתיים]? ואם כן, זה אותה דרך כמו הארדיסק רגיל? [הוא מתחבר בUSB]

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  16. Started by talcohn1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ושוקל מאוד לקנות לוח אם שתומך ב raid ראיתי בכל מיני פורומים שיש בזה סיכון בגלל איבוד מידע אני חושב כמובן לעשות RAID 0 אז כמה שאלות: 1. האם באמת יש בזה סיכון וזה מגדיל את הסיכון של איבוד מידע מההארדיסקים? 2. כמה זה מאיץ את העבודה של ההארדיסקים, נותן להם יתרון משמעותי מאשר הארד דיסק בודד? האם כדאי לעשות RAID 0?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by henz12345,

שמתי לב למשהו מוזר (לפחות לי , כי אני חדש בתחום ה RAID) , כשאני שם מערך RAID בביוס (לא קבעתי עדיין כוננים לRAID האם זה בגלל זה ) ? כשאני נכנס להתקנה של הWINDOWS XP , הוא רושם לי שלא נמצאו כוננים קשיחים (אך במידה וקיימת מערכת הפעלה היא עולה) . אחרי שאני מוריד את מערך הRAID מהביוס [No-raid] , אפשר להתקין תמערכת הפעלה . (במידה ואני יתקין תמערכת הפעלה ללא RAID , ואז יעשה מערך RAID , כל המידע ימחק ואז לא תהיה מערכת הפעלה ) . אז ככה , האם לא נמצאו כוננים בהתקנת מערכת הפעלה בגלל שלא קבעתי דרך התוכנה של הרייד בתור מה ישמשו 2 הכוננים ? ואם לא בגלל זה , איך ניתן להתקין ווינדוס על מערכת RAID ? תודה , ואני חושב שבגלל שלא קבעתי כוננים .

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  18. שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני western digital my passport essential 500gb עם תמיכה לחיבור USB 3.0 1. אם יש אפשרות באמצעות תוכנה כלשהו שמאפשר לכונן קשיח למצב שינה בידנית בלבד ובעיקר תוכנה תיזכור שבעת אתחול חלונות, לכונן קשיח תמיד יהיה במצב שינה. 2. שאלה על שמירת כונן: מה אורך חיים לכונן קשיח ואילו רגישים לכונן קשיח חיצוני שכדאי למנוע נזקים? תודה רבה. ל-!_Nike_! תיקנתי את כותרת, מקווה שזה בסדר.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  19. Started by stone cold,

טוב בזמן האחרון הארד דיסק שלי עושה יותר רעש מהרגיל וזה גבולי יכול להיות שהוא יחזיק תבערך חצי שנה עד המחשב הבא ויכול להיות שלא וביגלל שאני לא רוצה ליקנות במיקרה הצורך ארד דיסק למחשב הזה ואחד אחר למחשב הבא (אני בטח ימכור אותו איך שהוא או שאני ישיג ארד דיסק מימחשב אחר) רציתי לדעת יש מתאם לSATA 2 ללוח שלי ? ובמיקרה שיש כמה הוא עולה? ואני לא מצפה לביצועים מעולים במיפרט הזה אלה במיקרה הצורך ליקנות ארד דיסק גדול ואיכותי +מתאם יחסית זול ובמחשב הבא פשוט לפרמט ולהעביר אותו ואני רוצה להגיד אני לא שואל כרגע על סוגים של ארד דיסקים כי הנוכחי עדין חי אלה רק על מתאמים ומחירים בתודה STONE

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם אני מנתק את הHD מהמחשב המידע עליו לא יכול להימחק נכון(אני רוצה להיות בטוח) ועוד משהו יש אפשרות לדעת אם HD עובד או לא?(מחוץ לWIN) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by GMTK,

שלום קניתי סנדיסק באייביי. sandisk ultra 128 G C10 XC1. כאילו הדגם החדש שלהם עבד לי הוצאתי אותו והחזרתי ועכשיו הפלאפון שלי לא מזהה אותו מה אפשר לעשות חוץ מלבקש תכסף בחזרה? כאילו איך אפשר להפעיל אותו כי הוא רושם לי שניכנס כרטיס אבל הוא לא מזהה תמקום את הג'יגה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by omrit,

שלום, ברשותי 2 כוננים קשיחים. ה F1 של סמסונג (1TB) ועוד דיסק נוסף של סמסונג 320GB. אני משתמש בעיקר במחשב בשימושים גרפים- solidworks, maxwell ועוד. רציתי לשאול באיזה כונן עדיף להתקין את מערכת ההפעלה ובאיזה כונן את התוכנות, או בקיצור מה להתקין איפה... חשבתי להתקין את מעכת ההפעלה בהארד דיסק הקטן, אך אני אקבל ביצועים טובים יותר במערכת אם הוא יהיה על הגדול והמהיר יותר. אני אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by Id0,

אוקי אז ככה, יש לי צורב LG GCE 8160B ולאחרונה דיסקים חדשים שקניתי לא זוהו ע"י הצורב.. כלומר- דיסקים של מאקסוול ישנים נצרבים במהירות מקסימלית X16 בלי בעיות אבל דיסקים חדשים שקניתי לפני כמה ימים משני סוגים: סילבר ליין ו TAEC הצורב לא מסוגל לצרוב עליהם ובכלל, לא מזהה שיש דיסק בכונן מומלץ לי לעשות עדכון FW והאם זה יפתור לי את הבעיה? וינם נזקים בלתי הפיכים שנגרמים ע"י עדכון FW?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  24. שלום יש לי דיסק קשיח הזה 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD? ולוח אם הזה(אני לא יודע אם זה קשור) K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) עכשיו מתי שאני מעלה את המחשב מופיע לי אפשרות ללחוץ על F10(שם היתי צריך להגדיר לראשונה את הדיסק קשיח שלי לפני ההתקנה של הWIN) אז מתי שאני נכנס לשם יש לי אפשרות לנקות משם את הדיסק קשיח ורציתי לדעת אם זה לא יגרום נזק ואני יכול להשתמש בזה כפרמוט

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  25. האם בתדירות של כחצי שנה אני אבצע 3 פירמוטים זה יכול לגרום נזק לרכיב כלשהו כגון HDD וכ"ו? תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים