עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. עד מחיר 300 , ואף 400 אם יהיה שווה את זה... תודה לכל המגיבים מראש.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by eliil1,

עשיתי סריקה ב CCLEANER , ועכשיו הוא כותב שלא נשאר מקום ב C , נשאר 128 MB , ואמור להיות יותר מ 36GB עוד פנויים....

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  3. Started by מר מקלדת,

נחוץ בימנו? למה בכלל צריך את זה?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  4. הי. אני רוצה לקנות לעצמי איזה דיסק לגיבוי נתונים על המחשב. התקציב הוא בכותרת. יש מצב לחריגה קטנה של עד 50 ש"ח. דרישות : 2.5 אינץ' (זה דיסק של ניידים שלא דורש חיבור חשמל ומשתמש רק בUSB) 5400 RPM רצוי 8MB CACHE אני מצאתי כמה כאלה, אבל עדיין, החלטתי להיתייעץ איתכם. ממש מודה לכל העוזרים\ממליצים\מייעצים !

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  5. יש לי רשת בין שני המחשבים והיא עובדת יש אינטרנט בשניהם אבל אני לא יכול להעביר קבצים והמדפסת מדפיסה רק במחשב אחד מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. יש לי בעיה בצורב NEC ND-3520A הוא לא מצליח ליצרוב אני חושב שזה רק קיבצי תמונה (ISO...) אז כדי או לא (כבר אין אחריות)

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  7. אני רוצה לקנות 1GB , אני לא ממש מתמצא בתחום הזה , מה טוב ומה לא . ראיתי את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5305 איך הוא ? השימוש הוא בעיקר להעברה ואיכסון מידע , ואני חייב מוצר אמין ראיתיגם את אלה אחד מהם הוא ה U3 , שאני לא ממש יודע אם אני אצטרך אבל בכל אופן, אלה האחרים שראיתי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4205 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4883 מה אתם ממליצים , או אם יש אלטרנטיבות יותר טובות ? תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by Guns AND Moses,

שלום , קניתי השבוע צורב דיוידי ואני רוצה לצרוב סרט שהשכרתי מספרית דיוידי....חשבתי להשתמש בתכונה של שיכפול בנרו בגלל שיש לי כונן דיוידי וכונן נוסף שהוא הצורב אבל עלו שני בעיות : 1) הנרו אומר שהדיסק מוגן 2) נפח הדיסק השכור הוא 7 ג'יגה ושלי הוא 4.7 ג'יגה אז השאלה שלי היא אם יש דרך לפתור את הבעיה....לא אתנגד גם לקבל איזה מדריך באינטרנט תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by ס ר ב ר,

מחפש לרכוש Disk on Key בנפח 2GB : 1. ראיתי שמוכרים באופיס דיפו Disk On Key בנפח כזה, של חברת Verbatim, במחיר 300 ש"ח, האם זו חברה טובה ? 2. מה אתם אומרים על הדגם SanDisk Cruzer Micro ? 3. אשמח קבל המלצה 4. חשוב : במידה ואני מעונין להגן על הנתונים שאני מעתיק ל Disk On Key, כלומר, אם הוא יאבד לי, שלא יוכלו לגשת לקבצים המאוחבנים עליו, מה האפשרויות שיש לי ? האם זה תלוי בדגם הדיסק ? תודה ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by eiziks,

יש לי במחשב הארד דיסק סאטה. התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש לי. ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide .ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by GHOST,

טוב בזמן האחרון רוב הפעמים שאני מנסה לצרוב משהו אני מקבל את הודעת השגיה המצויינת בכותרת האם מת לי הצורב? הצורב הוא NEC דיי ישן (DVD) אני מנסה לצרוב דיסק רגיל

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. Started by Shoko,

האם יש תצורת רייד כלשהיא שמשתמשים בדיסק אחד והשני מגבה אוטומטית?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by kw,

יש לי את הצורב הזה יותר משנה והצריבות שלו תקינות , אבל כשאני מנסה ב- nero speed לבדוק מדיות של dvd יש הודעה שהכונן לא תומך בפונקציה . יש איזו דרך לתקן את זה ? זו אולי בעיית של עידכון firmware ?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  14. Started by artyom,

חבר שלי קנה DOK של PQI http://noacomp.co.il/product.asp?productid=9492 וכשניסינו להעביר קובץ גדול (ניסינו של 4 ושל 6) הוא לא נתן, והופיעה שגיאה של חוסר מקום (למרות שהDOK היה ריק ומפורמט) ובגלל זה היינו צריכים להעביר את הקובץ בחלקים. מה הבעיה פה? תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. יש לי כרגע בכלל IDE אבל אני קונה פאנל PCI עם חיבורי SATA עכשיו פאנל של SATA I הרבה יותר זול השאלה שלי היא אם אני יכול בכל זאת לקנות הארדיסק שהוא SATA II ולחבר והוא יפעל רגיל והכל? כי אני בקרוב יחסית מתכנן קניית מחשב חדש ולא בא לי שוב לקנות הארדיסק.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  16. Started by dell,

בוקר טוב לכולם. יש לי הרדיסק חדש של Seagate 25 G , הוא משמיע רעשים שדומים לסוג של סריטוט או משהוא כזה.. בנוסף עשיתי לו בדיקה ב HD Tach העם היא תקינה.? תודה רבה .. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by dannygnh,

איך ניתן לצרוב קבצים שונים באותו דיסק? האם וכיצד ניתן לצרוב על דיסק שהוא לא מלא ולא ריק?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. Started by t-mac1,

שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, לשם עבודה וכ"ו בנפח של 160 עד 250 ג"ב. עכשיו יש לי שאלה - אני יכול לחבר את הארד דיסק קבוע דרך ה-USB מבחוץ, כאילו שהוא כמו הארד דיסק פנימי? (כלומר הוא לא יהרס או משהו אם הוא יהיה ההארד דיסק הראשי שלי במקום הארד דיסק פנימי?) עכשיו, מצאתי WD מיי בוק של 250 ג'יגה ב-510 שקל בקייאספי... זה שווה? יש משהו אחר שהוא יותר טוב ממנו? תודה רבה ושבת שלום לכולם...!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. היי צרבתי בנירו 6 קובץ של 4GB בתור Data בצריבת ISO. (רק אחרי זה גיליתי שהייתי צריך לצרוב בUDF) כאשר אני מכניס את הדיסק שצרבתי אני מקבל שהקובץ תופס רק 200 מגה ובלתי ניתן לשימוש. האם יש דרך לשחזר את הקובץ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. Started by Ancient1,

העליתי כבר את הבעיה המוזרה שכשאני מעתיק , בודק תקינות הכל בסדר, מכה ,מדליק, בודק שוב ויש שגיאות CRC עשיתי המון בדיקות .. שתי שאלות כאשר הזכר USB נוגע במתכת מארז החשב יש ניצוץ קטן . למארז יש ספק 12V ו 5V משלו. האם זה נורמלי ?? Underpowered USB יש מצב שהUSB במחשב לא מספקים מספיק מתח. יש ל WD כבל USB שמתחבר לשתי כניסות כדי לקבל מספיק מתח. מישהו מכיר / ראה דבר כזה בארץ ? או מכיר אתר שמסביר איך לעשות חיבור כזה (ולקנות קונקטורי USB מתאימים - 2 *חיבור A )

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. טוב ככה יש לי מחשב חדש הרד דיסק של 160 ג'יגה עכשיו בלי כוונה עשיתי מחיצה עכשיו ככה,עשיתי מחיצה אחת של 1 60 בC ושכחתי לעשות את השאר בבקשה יש דרך לעשות ככה כשהווינדאוס מותקן כבר כי אני לא רוצה להתחיל לעשות הכול מהתחלה...לא שאני לא רוצה...לא יכול [רהבה סיבות אחת מהם הדיסק אין לי דיסק] בבקשה תעזרו לי איזה תוכנה איך הסירים מדריכים משוווווווווו בלי לדפוק את הווינדאוס ואת המידע ששם

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by nitsanroz,

אני שם במחשב כונן אחד למערכת הפעלה - 320 ועוד אחד למידע - 500 עכשיו בגלל שלא היה להם במלאי הם רוצים לתת לי 500 במקום 320 נשאלת השאלה , גם ככה 320 זה יותר ממה שצריך רק בשביל מערכת הפעלה, האם יש גם הבדל במהירויות בין הכוננים? האם אני אפסיד משהו מה"שדרוג" המאולץ הזה? * כל הכוננים של סיגייט 32MB BUFFER

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by ophir555,

שאלה קצת טיפשית, אבל האם ניתן להעביר נתונים, תמונות וכד' על נגן mp3 רגיל

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. Started by mx-3,

יש לי צורב DVD של NEC.. לא חדש, אבל גם לא ענתיקה.. גג שנה פז"מ לאחרונה, הוא לא קורא לי חלק מהדיסקים- מציג אותם בתור ריקים, ויש דיסקים שהוא קורא רק חלק.. פשוט לא מראה את שאר התיקיות.. משהו שאפשר לעשות? או שהוא פשוט הלך קפוט, ויש צורך בחדש?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים