עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Tchr0,

יש לי מחשב ישן והווינדוס אצלו כבר לא עולה ויש בו כמה דברים שאני רוצה לגבות לפני שאני נפטר ממנו לגמרי אולי אני יכול לקחת ממנו תהארדיסק למחשב החדש ולחבר אותו איכשהו ואז יהיה אפשר לחלץ ממנו מידע?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  2. האם כדאי לשדרג כונן קשיח למחשב מ SN720 ל SN850 רישמית המהירות כפולה האם אני ירגיש את השיפור מחשב קצת ישן מעבד I7 6700K 32G RAM 2400 כמה ישפיע אם אני יחליף לזיכרון יותר מהיר

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  3. יש לי בעיה אחרי (בערך) שקניתי הארד דיסק חדש הוצאתי את כל הCDROMים שלי מהמחשב וכשרציתי לצרוב משהו חיברתי את הצורב למחשב, וכשהדלתקי את המחשב הכל עלה מצוין עד הטעינה של הווינדוס. הצבע שם פתאום לא ראו ממש טוב את כל המסך של הטעינה והזה לא טען פשוט השאיר אותו ככה. ניסיתי לחבר CDROM (אחרי שהוצאתי את הצורב) והווינדוס עלה בלי בעיה.. מדובר על צורב של NEC צורב DVD. אם מישהו יודע מה הבעיה ומוכן לעזור אני יודה לו. טל.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. כשאני מעתיק או מעביר קובץ ממחיצה למחיצה הפעולה נמשכת המון זמן האמת היא שאני אפילו צורב נפחים זהים בפחות זמן (קבצים של 4 גיגה למשל) בהתחלה יחסתי את זה לעובדה שאני מעביר קבצים ממחיצות שונות באותו הרד דיסק אבל אז קניתי הרד דיסק נוסף ולפי ההיגיון אני אמור להעביר קבצים בין הדיסקים השונים בחצי זמן כי יש שני ראשים שפועלים במקום אחד אבל זה לוקח בדיוק אותו זמן אני זוכר שבמחשב הישן שלי העברתי קבצים של 700 מגה מדיסק לדיסק ב15 שניות בערך ואז היו לי דיסקים בממשק IDE על פנטיום 3 עם 128 RAM שרצו על win 98 היום יש לי פנטיום E6600 וזיכרון 2 גיגה win xp עם דיסקים של SATA ובכל זאת הפעולה איטית יותר פי כמה אפילו פי 10 בלי להגזים בכל המקרים מדובר בדיסקים של 7200 אז מה הבעיה לעזזל

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by kibub,

היי יש לי מערך רייד 0 על שלוש דיסקים בלוח P5w Dh והוספתי עוד אחד דרך Jmicron (הsata השחור הבודד) ועבד טוב. עשיתי לכונן מחיצה עשיתי Restart והדיסק יותר לא מזוהה השאלה שלי איך אני יחבר אותו, השלושה Sata 1 2 ו3 תפוסים עם הרייד, ואם אני מוסיף בכתום זה לא מזהה אותו , מישהו יכול לעזור לי בנושא כי אני עובר אם זה סרטים ניסיתי כל הדרכים ולא הולך , על ההרדיסק יש לי דברים שאני צריך. תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על Western Digital My Book Premium 500GB 3.5" External Hard Drive טוב או לא ??? ויש למישהו מוסג האם הוא שקט

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  7. אהלן חברה, קניתי אתמול מבאג מעטפת חיצונית להארדיסק 3.5 אינץ (גודל הארדיסק של מחשב רגיל), חיבור IDE בתוך הקופסה בלבד, יציאת USB2 למחשב בלבד. האריזה כוללת את הקופסה עצמה (קצת גדולה למען האמת), ספק כח, כבל USB2, 4 ברגים עם גומי לחיבור הארדיסק למקום לדעתי המוצר נראה איכותי מספיק. אגב אין הגבלה על כמה GB הארדיסק שבפנים, אתם יכולים לשים איזה גודל שתרצו. (זה לא מגיע עם הארדיסק למקרה שלא הייתי ברור) הסיבה שאני מספר לכם את זה, היא שבאג כנראה עשו טעות קטנה בתימחור... המחיר בחנות הוא 127, לדגם Macally PHR100A לשם השוואה, ב NEWEGG זה עולה 35 דולר עוד דוגמה היא העובדה שיש עוד מלא דגמים כאלה של IDE בזאפ וכולם עולים החל מ 120+ אגב ב NEWEGG יש תגובות חיוביות על המוצר הזה, ומקאלי היא חב…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. יש לי במחשב כונן 120 SATA ואני רוצה לחבר כונן נוסף שלא בשימוש על מנת לגבות דברים חשובים והכונן הוא 10 GB אבל ATA מה אני עושה? לאיפה אני אמור לחבר אותו? ואיך אני מגדיר אותו בביוס ועוד בעיה.. יש עליו מערכת הפעלה 98 מותקנת אם אני יצליח לחבר תדיסק המערכת לא תעלה נכון?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by eliil1,

עשיתי סריקה ב CCLEANER , ועכשיו הוא כותב שלא נשאר מקום ב C , נשאר 128 MB , ואמור להיות יותר מ 36GB עוד פנויים....

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. Started by PzD,

יש לי בעיה בסידירום.. לא הייתי בבית יומיים וחזרתי והוא משתגע הוא ניפתח וניסגר כמו משוגע.. אני עוד שנייה קופץ מהחלון.. זה לא וירוס וכלום... מה אתם מציעים לעשות?? לנתק אותו לחבר מחדש? משו?

11. צרבתי 4G של חומר מהמחשב אל מדיה של DVD .תהליך הצריבה בנרו היה תקין. כאשר אני מנסה להעתיק את החומר בחזרה מה DVD אל המחשב (כדי לוודא שהחומר על ה DVD נצרב בצורה תקינה) ,אני מקבל בשלב מסוים תקלה מוזרה מאוד שקשורה ל multipile vga cards . ניסיתי להעתיק במחשב שני וקיבלתי בדיוק את אותה התקלה ובאותו שלב בערך אחרי 3/4 דיסק. שני המחשבים אם חומרה שונה לחלוטין ולא בוצעה הגדרה כלשהי שקשורה לכרטיס VGA לא מצאתי תיעוד לתקלה דומה ב GOOGLE בשני המחשבים מותקן winxp pro . אשמח לכל רעיון,ממש לא בא לי לצרוב שוב את כל החומר ולקבל אותה תקלה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  12. שלום. רציתי בבקשה לקבל המלצה לכונן איחסון חיצוני בגודל 80 ג'יגה. מה דעתכם על ה WDXMS800TE של WD? ד"א, האם זו דרך אופטימלית לגבות מידע או שיש דרכים עדיפות (במחיר דומה..)? האם אפשר להעתיק לכונן גם את ההתקנה של ווינדוס באיזשהו אופן, למקרה שיש הפסקת חשמל וכל ההארד דיסק הפנימי נמחק?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  13. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם , שי לי בעיה . יש לי הארד דיסק ראשי שעליו מותקן הוינדוס ועכשיו חיברתי עוד הארד דיסק שעליו יש מידע שברצוני לשמור , אך אני לא יכול לגשת להארד דיסק כי הוא אומר לי לפרמט אותו. האם יש איזו דרך/תוכנה שבעזרתה אני אוכל לגשת לקבצים שנמצאים על ההארד דיסק שהשני שלי?? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. כמה יעלה איזה חברה איזה דגם ותודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by nuctornal wisdom,

צרבתי לפני כמה דיסק עם נרו 6 באוברבורן, כי היו חסרים 2MB הדיסק עובד בלי בעיות אבל אי אפשר להעתיק את הדיסק, לא עם נרו ולא דרך הווינדוס, או שיש איזה דרך מיוחד להעתיק אותו?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. בK.S.P יש את השחור ב140 ש"ח ואת הלבן ב-100, האם זה רק צבע או משהו אחר? והאם הוא טוב בכלל כי אני מעוניין לקנות אותו מחר. הלך לי הNEC 3550A אז הוא טוב? האם הוא יתאים ללוח שבמפרט בצד ימין?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  17. קיבלתי כונן קשיח SATA של סמסונג 160GB אבל אני לא מצליח לזהות אותו, יש לי לוח אם ASUS p4p800-e delux והוא תומך ב SATA אבל שאני מחבר את הHD הוא לא מזהה כלום, הוא רק מחפש את הכונן אבל אחרי 120 שניות של נסיון הוא ממשיך עם האתחול בלי לזהות אותו, בבקשה אם למישו יש כונן כזה או לוח אני נורא אשמח לקבל עזרה להתקין את הHD כבר יומים שאני לא מצליח לזהות אותו....

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by dell,

בוקר טוב לכולם. יש לי הרדיסק חדש של Seagate 25 G , הוא משמיע רעשים שדומים לסוג של סריטוט או משהוא כזה.. בנוסף עשיתי לו בדיקה ב HD Tach העם היא תקינה.? תודה רבה .. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by israelolcha,

שלום לכולם, החלפתי את המחשב (בשעה טובה) ואני מעוניין להשתמש בכונן הקשיח (IDE 40G) מהמחשב הישן כגיבוי. חשבתי לחבר אותו באמצעות מארז חיצוני. האם הכוננים הם 3.5' או 5.25' ? האם יש דגם מומלץ או שכולם אותו הדבר ואין טעם להשקיע יותר מדי? האם חיבור דרך Fire Wire עדיף? מה ההבדלים בינו לבין USB 2.0 ?. בקיצור - צריך המלצה על מארז או מה צריך לבדוק לפני שקונים מארז כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  20. Started by sanitarium2000,

שלום אנשים טוב יש לי משהו מוזר שבחיים לא קרה לי בדיוק קנו לי הרד דיסק חדש של WD 500GB עם חיבור SATA חיברתי אותו למחשב, הוא זיהה אותו כ SLAVE הכול טוב ויפה רואה שהוא מזהה אותו, הוא ממש כשאתה מעלה את המחשב ואני מגיע לויסטה הוא מתקין אותו הכול סבבה אני מסתכל בDevice Manger לראות שהוא מזהה גם שם וגם שם הוא מופיע הבעיה היא שאני פותח את המחשב שלי הHDD לא מופיע יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. Started by Monstalicious,

שאלה קטנה, עכשיו החלפתי את הארד דיסק המזדקן שלי WD 80GB ide ב Seagate 250Gb 16mb בכל מקרה, מחר אני מתקין אותו ורציתי לדעת איך אני עושה 2 מחיצות נגיד אחת של 150 ואחת של 100. או שאני מתקין את זה פשוט ומחלק עם תוכנה בווינדוס? בקיצור אם אפשר מדריך כלשהו כדי לעשות פרטישן, אני אודה מאוד

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by nir123600,

יש לי בעיה יש לי דיסק און קי. אני מכניס את ההתקן למחשב אני רואה אותו ויכול אפילו לראות סרטים ותמונות שיש עליו. אבל ההתקן עושה מה שבא לו אני מתקין סרטון (נניח) אני רואה את הסרטון אחרי ההתקנה הסיפור מתחיל כשאני מנתק את ההתקן ומחבר אותו שוב אם התקנתי את הסרטון בתיקיה רואים את התיקייה אבל היא ריקה אין בה קבצים פשוט כל מה שהתקנתי נעלם משהוא מכיר את התופעה או יודע איך לפטור אותה?

23. Started by shmil_y,

הייתי היום בחנות מחשב מוכרת לקניית HTPC חדש, והמוכר אמר לי כי הדגם של WD5000AAKS בעל 16MB יותר רועש מהדגם WD5000AVJS בעל רק 8MB - שני ההארד-דיסקים אותו מחיר. מהסתכלות במפרט של ההארדדיסקים לא ראיתי הבדל באקוסטיקה, וגם לא נראה לי הגיוני שהייתם ממליצים על הדגם של WD5000AAKS אם הוא היה רועש. האם אני יכול לקנות בלב שלם את ה של WD5000AAKS ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by mr-elad,

קניתי מחשב חדש לא מזמן אבל העברתי אליו צורב DVD מהמחשב הישן. (את הצורב קניתי לפני חודשיים) אז בפעם הראשונה הכל היה בסדר אבל אחרי יומיים הצורב מעתיק קבצים מהדיסק(כל דיסק) למחשב במהירות איטית מאוד! לוקח לו 5 דקות ללעביר 60 מגה! יש לי מעבד Q6600 ו2 ג'יגה זיכרון.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  25. אני קונה בקרוב מחשב... אני צריך שהכונן יהיה: 320GB 16MB (לא מתפשר ל8 למרות ההפרש הקטן בביצועים) וSATA2 כמובן... אה ו: כל חברה תתקבל בברכה חוץ מWW י!!! (סיבות שלי) אני צריך המלצה לכונן קשיח עם הדרישות האלה שנמכר בחנות בחיפה וממש אבל ממש ממש רצוי נעה או פנדה מחשבים... מצאתי כמה כוננים שנראים טוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_77_918&products_id=15675 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=19410 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9463 1. מה עדיף ביניהם ולמה? (מה ההבדל כבר ביניהם) *המלצה לכונן אחר עם הדרישות שלי מחנות בחיפה גם תתקבל...…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים