עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי דיסקים של 780 מגה 90min של חברת silver line הבעייה שזה מזהה אותו כ700 מגה. אני משתמש בnero 6.0.0.0 וגם שניסיתי דרך הווינדוס לצרוב זה זיהה אותו כ700 יכול להיות שהדיסקים לא באמת 780 כמו שכתוב או שצריך לעשות משהו ???

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. שלום ! אני רוצה להעביר הארד דיסק ממחשב למחשב .. עכשיו שמעתי שצריך לפרמט שמעבירים הארד דיסק ... ללוח אם חדש .. אז מה אני יכול לעשות בלי לפרמט ? יש קבצים או משהו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. Started by slowdive,

הי, אשמח לרשימה של 2-3 ההארדיסקים בקיבולת 160GB המומלצים כאשר הדרישה החשובה שלי היא שקט

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. שלום, הציעו לי להחליף ראפטור של WD 36GB SATA 8MB להחליף אותו על זוג הארדיסקים של MAXTOR 120GB במערך RAID 0 הכונן או הכוננים מיועדים למערכת הפעלה ושיהיו מהירים כמה שיותר אז מה יותר מהיר ? הרייד או הראפטור למערכת ההפעלה ? והשאלה שניה היא : יש מקום שמוכר את הדגם שיש לי ? שהוא מוזכר למעלה הוא 8MB הוא SATA 36GB ושל WD כי מצאתי רק את החדשים עם 16MB ו SATA2 מי שמכיר חנות שמוכרת את ההארדיסק כמו שלי שישלח לינק של החנות. אם אפשר רק לכאלה שיש להם ניסיון עם זה וניסו כבר בשני הסוגים ויודעים מה יותר מהיר. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  5. יש לי הרד דיסק חיצוני : http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA ובעקבות שהוא FAT32 אני לא יכול לאכסן קבצים גדולים מ3גיגה משהו כזה(כלומר כקובץ אחד) אז אני צריך להיות בNTFS (שזה אמור להיות יותר טוב לא?) בישביל לאחסן קבצים גדולים אז בכל מקרה, איך אני מפרמט? זה משנה שהוא חיצוני...? נ.ב קיימת אצלי בעיה די מעצבנת ממזמן ודי היתשאשתי אשמח אם תכנסו ותנסו לפתור לי אותה :s05:: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291838.0 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by mt_nro,

שלום לכולם! אני יודע שיש אפשרות לשנות את האות של הDOK אבל רק במחשב אחד... האם יש דרך להחליף לDOK את האות לצמיתות (בכל המחשבים שיהיה בהם [בתנאי שלא מתנגש באות של כונן אחר]) אשמח לשמוע את דעתכם... תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  8. Started by DJ A.S,

אוקי קניתי מחשב חדש. עכשיו אני לא יכול לצרוב דברים מהמחשב הקודם , האםיש איזשהי דרך להעביר את הקבצים מהמחשב שהיה לי למחשב הזה? ואם כן מה הדרך ?( פרטו ונמקו אנשים ). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by tront,

יש לי לוח אם GA-K8NF-9 יש בו SATA שיכול לעבוד במהירות 150mb/s ואני רוצה לקנות WD250KS שיש לו 300mb/s האם מישהו יודע אם אפשרי להגדיר בלוח האם שהSATA יעבוד במהירות 300mb/s ואם כן תפרטו? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  10. יש לי 2 מחשבים אני צריך לעשות להם כונן גיבוי לכל מחשב שכל לילה כל המידע יועבר לכונן השני... למחשב אחד אני צריך להוסיף כונן נייד חיצוני.. לא יודע איזה גודל דגם המחשב הוא פנטיום 4 3געגה הרץ 512DDR ולמחשב השני לקנות 2 הרדיסקים ולעשות שאחד יגבה תשני כל לילה AMD 2500 XP 256RAM שתי כוננים של 80.. רציתי לדעת אם אפשר לעשות מערך של גיבוי עם כל לוח.. מה כדאי לעשות.. אם שווה להשקיע במחשב כזה השני ה AMD הוא להחליף את כולו..כי הוא חלש כבר עכשיו יש לו כונן של 10 גיגה ואני צריך וחושב שעדיף לקנות 2 כוננים ולעשות את זה.. אני לא יודע מחירים איזה עדיף איזה כדאי ...ואיך עושים את זה אפשר עזרה ? כל המידע זה דוחות יומיים ועבודה בגרפיקה של משרד פירסום..

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. מיקמתי את הכונן הקשיח שלי מתחת למסך המחשב, עכשיו זה יוצר מצב שהמעמד של המסך מרים במקצת את צידו האחד של הדיסק הקשיח ונוצר מצב שהדיסק הקשיח נמצא בשיפוע, אמנם קטן אבל עדין שיפוע. השאלה שלי האם זה בסדר, וזה לא מפריע לעבודה של הדיסק בפנים? תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. או שיש צורך לצרוב מחדש? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  13. Started by arkadur,

נכון להיום יש לי מערך של שני ראפטורים בנפח 74GB כ"א, בRAID 0 כמובן יש לי הזדמנות להביא כונן נוסף במחיר מציאה, מה שייתן כמובן עוד תוספת ביצועים למחשב (וזה עדיף מבחינתי מאשר להשקיע בSSD נכון לעכשיו) האם יש מבחנים שמראים את תוספת הביצועים? האם זה כדאי? או שכאן זה כבר מתחיל להיות מיותר?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by בני סלע,

אוקיי,אז ככה...לפני יומיים קניתי לי צורב חדש אחרי שחשבתי שהצורב הקודם שלי התקלקל. הגעתי הביתה התקנתי את הצורב ללא שום בעיה,הדלקתי את המחשב,הכונן הופיע כחלק "לא מזוהה" ואחרי כמה שניות זה הסתדר. לקחתי דיסק כדי לנסות את הצורב החדש,נכנסתי לנרו בחרתי מה אני רוצה לצרוב,והתחלתי.......ומה אני רואה? שיש את אותה הבעיה בדיוק שהיתה לצורב הקודם שלי. אני מתחיל לצרוב,הצורב מתחיל לעשות קצת רעש ואחרי שניה ה"רעש"הזה נעלם...הוא ממשיך לצרוב,מגיע ל 7% ונתקע.... אני דיי בטוח שזה משהו בהגדרות של הצורב....אז אם מישהו יוכל להסביר לי לשנות ומה לבדוק אני מאוד ישמח. חוץ מהחלק של הצריבה הכונן עובד בסדר גמור. תודה מראש. עריכה: אנשים,תעזרו לי בבקשה...אני לא רוצה להחליף עוד צורב.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by Bug2000,

אהלן. קניתי מחשב חדש. והלוח תומך רק בערוץ אחד של IDE . קיצר זה עושה לי המון בעיות וכנראה שכמה שאני לא רוצה, אבל צריך לעבור ל SATA (ביזיון שממש מכריחים אותך יצרני הלוחות)... מה מומלץ יותר ה LITE ON או ה SAMSUNG בצורבים ? (לא צריך LABELSHIT/LIGHTCRAP וכו'). מבחינת הרדיסקים רצוי משהו זול ( 250 / 320 GB) עם חיבור הכי מתקדם (אם יש משו יותר משתלם אז אין בעיה). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. Started by Kalen,

חילקתי ל 2 קבצים כדי שיכנס כאן. ניתן להוריד ישירות מאתר http://ca.lgservice.com/index_b2c.jsp . (לא ניתן לצרף לינק ישיר... javascript) נבדק אצלי, ועובד תקין. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by חן וייסמן,

חוץ מהחיבור כמובן, האם אפשר ממש להרגיש הבדל במהירות??

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  18. היי, אני מעוניין לקנות HD , בגודל 320 או 500 ג'יגה (עוד לא החלטתי) ואני מתלבט האם לקנות HD חיצוני או פנימי (אין לי ממש צורך ב HD חיצוני אבל אם הוא יענה על הצרכים שלי אין לי בעיה להשקיע עוד קצת כסף) ולכן יש לי מס' שאלות: 1)מה בעצם ההבדל בין HD חיצוני או פנימי ? (חוץ מההבדל הטריויאלי) 2)האם ה HD החיצוניים עובדים באותה מהירות כמו הפנימיים 7200RPM? 3)במידה והתשובה ל 2 היא לא , אם למשל אני שם סרט באיכות 1080P או משחק על HD חיצוני , הוא ירוץ כמו על HD פנימי? 4)האם זה בעייתי שה HD יהיה מחובר באופן תמידי למחשב ולחשמל? (אני צריך HD לשם עבודה שוטפת לא גיבוי) על איזה HD חיצוני (פנימי תמיד אני לוקח WD) אתם ממליצים עד 600 ש"ח? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by mx-3,

יש לי צורב DVD של NEC.. לא חדש, אבל גם לא ענתיקה.. גג שנה פז"מ לאחרונה, הוא לא קורא לי חלק מהדיסקים- מציג אותם בתור ריקים, ויש דיסקים שהוא קורא רק חלק.. פשוט לא מראה את שאר התיקיות.. משהו שאפשר לעשות? או שהוא פשוט הלך קפוט, ויש צורך בחדש?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by avishalev2,

יש לי שאלה אני יודע איך להעביר מידע שלם מהארד דיסק אחד לשני במחשב הביתי אבל במחשב הנייד אני צריך לדעת אם יש דרך יותר קלה להעביר מאשר לחבר את הארד דיסק ישירות ללוח אם ולהעביר בדרך אחרת את המידע מהארד דיסק אולי בחיבור usb

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  21. זה רק נראה כמו כרטיס מסך צר במיוחד כלפי חוץ - בפנים יש מערך של כונני NVMe מודרניים שמאפשרים לנפץ את המגבלות הקיימות בחיבורי ה-M.2 הנפוצים לכתבה

22. אז ככה: צרבתי תוכנית בDVD המקליט והכנסתי למחשב(DVD+RW) אך המדיה מסרבת לעבור למחשב, גם כאשר השתמשתי בתוכנה DVD Decrypter שבה אני רגיל להעביר קבצים אלו. הדיסק נראה מעט שרוט מאחורה, יש תוכנות שמעתיקות דיסקים קצת שרוטים? או משהו בסגנון? וגם לא בטוח שזאת השריטה של הדיסק... תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by l0l9l8,

שלום, אני קונה היום הארד דיסק... השאלה שלי האם כונן IDE דורש הגדרה לאחר חיבורו? או שהמחשב מזהה אותו אוטומטית? ואיך לפרמט אותו בלי המערכת הפעלה? (יש לי כונן קיים עם מערכת הפעלה וזה יהיה בנוסף). תודה מראש!

24. שלום. הורדתי קובץ ISO של דיסק תוכנות בוט.(תוכנות תחזוקה וניקוי למחשב) עכשיו הקובץ משום מה דיי גדול 1.2 גיגה.הצורב והנרו לא מזהים מה אני רוצה מהם.הקובץ קטן מדי ל די וי די וגדול מדי ל 700.הנה השם של הקובץ : Michael K H Au-Yeung - Super WinPE UBCD 2004 Pro - 7 OS on bootable DVD 1200 ה"1200" מראה את הנפח.האם כדי לצרוב אותו עם האלכוהול 120 אחוז????? או שצריך להגדיר משהו שונה בנרו (פורמט אחר דיסק אחר - יש הרבה אופציות) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.