עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by PzD,

יש לי בעיה בסידירום.. לא הייתי בבית יומיים וחזרתי והוא משתגע הוא ניפתח וניסגר כמו משוגע.. אני עוד שנייה קופץ מהחלון.. זה לא וירוס וכלום... מה אתם מציעים לעשות?? לנתק אותו לחבר מחדש? משו?

2. Started by kyem,

יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה????

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  3. שלום, רציתי לדעת האם ניתן באזשהי צורה לשחזר מידע מדיסקט 3.5(1.44 MB)? אני צריך לדעת לעבודה שאני עושה. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  4. ואם לא, איזה כונן חיצוני הוא הכי מומלץ לרכישה? חשוב לי שיהיה שקט ואמין בעל קיבולת של 1T תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  5. בעת פירמוט מה קובע את תצוגת סוג הפורמט (NTFS או FAT32) הHD או הלוח? יש פורמטים (מהדיסק של XP) שרואים רק פרמוט מהיר או איטי של NTFS ויש כאלה גם עם NTFS מהיר ואיטי וגם FAT32 מהיר ואיטי מה קובע את התצוגה הHD או הלוח ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by redead,

KSP מוכרים את הWD2500KS ב320 שקל.. שווה לקחת?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by 11moshiko11,

שלום! יש לי לוח אם של אינטל D865PERL. אני צריך להוסיף דיסק קשיח למחשב שלי, בנוסף ל 120 שכבר יש לי. אני חושב על משהו בסביבות ה- 250 ג'. קודם כל, הדיסק קשיח שיש לי כרגע מחובר ב SATA או איך שלא קוראים לזה. את הדיסק שאני רוצה לקנות, אני רוצה שיהיה בחיבור הרגיל ( הישן). יש אפשרות לחבר ללוח האם דיסק כזה אם יש לי כרגע 2 CD שמחוברים לאחד משני היציאות? איזה דיסק קשיח מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  8. האם התקנת windows 2000 ב-dok אפשרית ,כך שהוא יוכל לעשות boot? אם כן ,אז איזה גודל ומהירות זיכרון צריך עבור ה-dok ? האם חייבים dok שתומך ב-u3? מה הם החברות האמינות שמייצרות dok בנפחים גדולים?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. Started by guya2007,

היי חברים, מה דעתכם על הצורב הזה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3026270&refid=6 ואם יש המלצה אחרת אשמח לקרוא, תודה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. Started by דנדן,

חבר'ה, יש לכם המלצות לאיזה מדיות DVD±R מומלץ לקנות? בעקרון מחפש 4.7GB ולא DL אז אם יש הצעות תודה רבה (איך הדיסקים של BENQ?)

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  11. הארגון האחראי על התקינה של הממשק הנפוץ אשר מפעיל את כל כרטיסי המסך וכונני ה-SSD המודרניים לא מעוניין לחכות למיצוי הפוטנציאל של PCI-Express 5.0 - ומאותת כי הוא כבר בשל לשלב הבא בהתפתחותלכתבה

12. שלום לכולם רק רציתי להבין איך זה כשאני עושה EXTRACT בקבצי RAR מכונן פיסי וכונן פיסי שני שמותקן במחשב זה מהיר פי 2 יותר מאשר אותה פעולה בכונן אחד (מאותה מחיצה) האם קריאה פנימית לא אמורה להיות מהירה יותר, והעברת קבצים באותה מחיצה צריכה להיות מהירה יותר מהעברה בין כוננים?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by Aner,

ישנן כמה אפשרויות 1. ה-NEC 4571 החדש שהבנתי שממש על הפנים 2. ה-Pioneer DVR-111 שלא דיברו עליו כאן הרבה אבל מקצת קריאה כללית הבנתי שהוא טוב 3. ה-LG H10A שאני קצת מפחד ממנו בגלל כל הסטוריית ההתפוצצויות דיסקים בכונן שהיו בכונני CD ו-CDRW שלהם פעם... אם יש איזה דגם חדיש וטוב של Liteon זו גם יכולה להיות אופציה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by Crash5,

שלום לכולם, אני יודע שהנושא הזה נטחן מכל הכיוונים אך כיום כולם כבר לדון במדיות של DVD, אני מעלה בפניכם את השאלה הנצחית. אני מבקש המלצה למדיית CD-R איכותית שתחזיק זמן רב ותקרא באופן חלק. אשמח גם לקבל קישור לאתר מחו"ל שעוסק בהשוואות של המדיות השונות בשוק. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by splspl,

אהלן קניתי את הצורב של SAMSUNG מדגם SH-S203B, אבל קיבלתי SH-S203D לאחר ברור - קשה מאוד להשיג כבר את הדגם עם סיומת B והדגמים החדשים עם סיומת D. האם מישהו יודע מה ההבדל בין B ל D ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. WD Caviar 250GB 7200RPM 16MB Serial ATA

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  18. טוב חברים...אני מחקתי את האנטיוירוס קספרסקי והתקנתי במקומו את נוד32 ושעשיתי ריסט המחשב כבר לא חזר...קיבלתי את השגיאה של NDTLDR is missing ועשיתי בוט עם דיסק של וידנוס...יש לי 2 דיסקים קשיחים 1 של WD 200GB 2 MAXTOR 250GB שניהם SATA (ביטלתי את ה RAID) את שניהם חילקתי ל2 מחיצות אחת קטנה ואחת גדולה... אחרי שהתקנתי מחדש את הוינדוס על אותה מחיצה וכאשר נכנסתי לוינדוס ראיתי שמחיצה אחת בWD מראה את הגודל והכמות הזיכרון הפנוי...אבל לא רואים שום דבר בכונן...ומחיצה הגדולה של המקסטור ... רשום RAW והוא בעצם לא מוגדר... מתי שעשיתי ריסט זה עשה CHDSK בדוס ובמחיצה של WD הוא חזר על הפעולה Inserting an index entry into index $0 of file 25 זה חזר על הפעולה הזאת עשרות אלפי פעמים ולבסוף התייאשתי…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  19. שלום לכולם, כמו מה שכתבתי בכותרת, אני מחפש צורב DVD, תומך DUAL LAYER, אמין, שצורב מדיות CD-R באיכות גבוהה (בלי פגמים) ותומך בצריבה במהירות נמוכה (X2, X4 או משו כזה).. אני תקליטן, ולכן אני צריך לצרוב במהירות נמוכה מאוד.. וכמה שיותר איכותי.. על מדיות של Taiyo Yuden.. נכון לעכשיו המליצו לי על ה Pioneer DVR-212DBK , שהוא צורב איכותי כביכול.. אבל המהירות הכי נמוכה שלו ב-CD-R היא X10. רציתי לדעת עם יש עוד אפשרויות, תודה רבה, פיטר.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by ETB,

ההרדיסק והצורב והDVD מוגדרים על הפנים בביוס, ואני לא יודע איפה אני יכול לשנות את זה. הDVD מוגדר ATA 100 למרות שהוא תומך רק בATA66, הוא סקנדרי מסטר. הצורב פועל ב PIO 4 (שאגב אין לי מושג מה זה?), והוא סקנדרי סלייב. ההרד דיסק (מסוג WD 80 GB) פועל רק בATA100 למרות שהוא תומך ב133, והוא מוגדר מסטר. והיה לי עוד הרד דיסק וניתקתי (כי הוא בשלבי גסיסה) עבד בATA133 למרות שהוא תומך רק ב100. איך אני יכול לשנות את זה? את המפרט תוכלו לראות בלינר שבחתימה שלי.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  21. מיקמתי את הכונן הקשיח שלי מתחת למסך המחשב, עכשיו זה יוצר מצב שהמעמד של המסך מרים במקצת את צידו האחד של הדיסק הקשיח ונוצר מצב שהדיסק הקשיח נמצא בשיפוע, אמנם קטן אבל עדין שיפוע. השאלה שלי האם זה בסדר, וזה לא מפריע לעבודה של הדיסק בפנים? תודה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. Started by orkir,

השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294241.0 ביקשתי הצעות להקטת ההרד דיסק שלי שהרעיד את כל המארז וגרם לרעש... הציעו לי כל מיני הצעות אבל הן לא עזרו לי במיוחד. במהלך שיטוט באתר של SCYTHE נתקלתי במוצר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7582 חיפוש מהיר וגיליתי שיש אותו בנעה מחשבים. מייד הזמנתי, יומיים אחרי זה זה כבר מותקן אצלי במחשב. המוצר עושה עבודה מעולה וביטל לחלוטין את הרעידות!!!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. הי. אני רוצה לקנות לעצמי איזה דיסק לגיבוי נתונים על המחשב. התקציב הוא בכותרת. יש מצב לחריגה קטנה של עד 50 ש"ח. דרישות : 2.5 אינץ' (זה דיסק של ניידים שלא דורש חיבור חשמל ומשתמש רק בUSB) 5400 RPM רצוי 8MB CACHE אני מצאתי כמה כאלה, אבל עדיין, החלטתי להיתייעץ איתכם. ממש מודה לכל העוזרים\ממליצים\מייעצים !

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by Fungus Funk,

אפשר המלצה על כונן 500 האידיאלי [חשוב מאוד השקט] בתקציב של עד 1400 ש"ח [sATA II, 16MB, 7200RPM] כמובן אם יש משו יותר זול ומשתלם מבחינת עלות/יעילות אז יהייה עדיף ......

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים