עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני באמצע פרוייקט ענק להגשה לאוניברסיטה והיום שהדלקתי את המחשב הביוס לא מזהה את אף אחד משני ההארדיסקים שלי שניהם SATA הוא פשוט לא מזהה אותם ואין לי מושג מה לעשות בבקשה בבקשה עזרה ! תודה מראש שיחקתי עכשיו עוד קצת הרבה עם ההגדרות בביוס והוא כן מזהה את ההארדיסק אבל עכשיו אין את הצורב מה לעזאזל הולך כאן

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. טוב חברה, אני צריך כונן קשיח של 250גיגה לפחות (תזמורת לא פחות אבל אני גם לא צריך 500גיגה... נגיד 250 או 320 גיגה...) העניין הוא, שמאוד מאוד חשוב לי השקט... כמובן שגם האיכות חשובה לי... ממה שהבנתי הכוננים של סמסונג הכי שקטים אבל אני לא יודע אם הם אמינים.. כדאי לקחת סמסונג? אם כן איזה אם לא אז מה אתם ממליצים? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by davidz,

הייתי באופיס דיפו וראיתי שמדיות DVD+RW יש במהירות X4 ו DVD-RW יש רק במהירות X2 מישהו יודע אם יש DVD-RW במהירות גדולה יותר?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. Started by l0l9l8,

שלום, אני קונה היום הארד דיסק... השאלה שלי האם כונן IDE דורש הגדרה לאחר חיבורו? או שהמחשב מזהה אותו אוטומטית? ואיך לפרמט אותו בלי המערכת הפעלה? (יש לי כונן קיים עם מערכת הפעלה וזה יהיה בנוסף). תודה מראש!

5. Started by Fungus Funk,

אפשר המלצה על כונן 500 האידיאלי [חשוב מאוד השקט] בתקציב של עד 1400 ש"ח [sATA II, 16MB, 7200RPM] כמובן אם יש משו יותר זול ומשתלם מבחינת עלות/יעילות אז יהייה עדיף ......

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. Started by carmel134,

תגידו DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 זה צרוב רגיל וגם DVD??

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by arik89,

היה לי כונן IDE 80 ג'יגה שהיה בתור מאסטר,וכונן SATA 160 שהיה מחובר בתור מאסטר שלישי. הלך ה80 ג'יגה לעולמו,וניתקתי אותו מהמחשב. הכונן SATA עדיין מוגדר בתור מאסטר שלישי,אבל המחשב לא טוען ממנו את הווינדוס,ונותן לי הודעה להכניס מדיה לכונן DVD או להגדיר בביוס את הכוננים. רק שה80 ג'יגה מחובר למחשב למרות שאין בו כלום והוא לא עובד המחשב עולה. מה לעזאזל הבעיה? אני יושב כבר שבוע ולא מצליח לפתור את הבעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  8. רכשתי לאחרונה כונן חיצוני my book 1tb של WD . כל פעם שאני מדליק את המחשב הביוס נתקע בתחילת התהליך. אם אני מנתק את הכונן ומאתחל שוב, הכל תקין ורק כשהמחשב עולה, אני מחבר את הכונן והוא עובד באופן תקין לחלוטין. ניסיתי לבדוק בביוס עצמו וברירת המחדל של המערכת תקינה(דהיינו הכונן הראשי של המחשב נמצא כאפשרות ראשונה גם אם הכונן מחובר וגם אם לא). אשמח לקבל כיוונים חדשים. תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by 3d7,

האם אפשר לעשות Overburn ל-DVD כמו שאפשר לעשות Overburn ל-CD? יש לי קובץ ISO בגודל של 8.36GB. איך אפשר לצרוב אותו (Nero אומר שב-DVD-DL אין מספיק מקום)?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. שלום יש לי דיסק עם תמונות DVD-R ואני מוסיף עליו תמונות מעת לעת עכשיו שהוספתי עליו תמונות משום מה אני לא רואה את התמונות הישנות ורק את החדשות אני רואה. שאני מסתכל מהצד השני של הדיסק אני רואה שכן יש סימנים שהיה חומר בדיסק .אז איפה זה נעלם?!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by splspl,

אהלן קניתי את הצורב של SAMSUNG מדגם SH-S203B, אבל קיבלתי SH-S203D לאחר ברור - קשה מאוד להשיג כבר את הדגם עם סיומת B והדגמים החדשים עם סיומת D. האם מישהו יודע מה ההבדל בין B ל D ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. Started by FatalClaw,

שלום. אני בתהליך של קניית HD חדש, אבל יש לי שאלה\בעיה. יש לי לוח אם של חברת GIGABYTE. לוח אם דגם: GA-8IPE1000 Pro v2.0 יש לי HD כרגע מחובר שאני משתמש בו של חברת WD בנפח של 80 GB. - זה SATA 1. אני רוצה לקנות WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII והשאלה שלי היא: האם אני אוכל להשתמש בו עם הלוח אם שיש לי כרגע? תודה מראש. =]

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. Started by tront,

יש לי לוח אם GA-K8NF-9 יש בו SATA שיכול לעבוד במהירות 150mb/s ואני רוצה לקנות WD250KS שיש לו 300mb/s האם מישהו יודע אם אפשרי להגדיר בלוח האם שהSATA יעבוד במהירות 300mb/s ואם כן תפרטו? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by PzD,

יש לי בעיה בסידירום.. לא הייתי בבית יומיים וחזרתי והוא משתגע הוא ניפתח וניסגר כמו משוגע.. אני עוד שנייה קופץ מהחלון.. זה לא וירוס וכלום... מה אתם מציעים לעשות?? לנתק אותו לחבר מחדש? משו?

15. Started by solo53,

יש לי DVD סלוני שיש בו כניסה USB חיברתי אליו דרך מתאם USB דיסק קשיח (הדיוידי לא ממש מיועד לכך יותר לחיבור DOK ) בכל אופן כל קשיח שחיברתי הדיוידי מסוגל לקרוא קבצים עד בערך 60 גיגה עכשיו לשאלה איך אפשר לדעת לאן מועתק הקובץ בדיסק הקשיח כך שאם הגעתי לדוגמה לסקטור 50000 אדע שאין טעם לכתוב יותר לקשיח כי הוא לא יקרא עלידי הדיוידי הנל לא משנה גודל הדיסק כל דיסק מעל 60 גיג יקרא בחלקו בעבר עם מאחה הדיסקים של נורטון על ידי סימון סקטור היה ניפתח חלונית שבה היה כתוב מה יש שם בדיוק האם יש כלי כזה היום הדיסק חייב להיות מפורמט ב FAT32 אחרת לא יקרא כלל

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. Started by nir123600,

יש לי בעיה יש לי דיסק און קי. אני מכניס את ההתקן למחשב אני רואה אותו ויכול אפילו לראות סרטים ותמונות שיש עליו. אבל ההתקן עושה מה שבא לו אני מתקין סרטון (נניח) אני רואה את הסרטון אחרי ההתקנה הסיפור מתחיל כשאני מנתק את ההתקן ומחבר אותו שוב אם התקנתי את הסרטון בתיקיה רואים את התיקייה אבל היא ריקה אין בה קבצים פשוט כל מה שהתקנתי נעלם משהוא מכיר את התופעה או יודע איך לפטור אותה?

17. Started by gofmarat,

איך עושים מערך של Raid 0 בלוח אם של ASUS P5K, אם אפשר בלי להשתמש בחיבור החיצוני?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  18. בעת פירמוט מה קובע את תצוגת סוג הפורמט (NTFS או FAT32) הHD או הלוח? יש פורמטים (מהדיסק של XP) שרואים רק פרמוט מהיר או איטי של NTFS ויש כאלה גם עם NTFS מהיר ואיטי וגם FAT32 מהיר ואיטי מה קובע את התצוגה הHD או הלוח ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by WildFire,

אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, ויש לי RAID0, רציתי לדעת אם עדכון הביוס יכריח אותי לפרמט את הכוננים, או שאני פשוט אעדכן ואכנס לWIN כרגיל?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by eiziks,

יש לי במחשב הארד דיסק סאטה. התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש לי. ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide .ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מחשב לוח אם של אסוס TUV4X עכשיו מחבורים אצלי בIDE שני הרדיסקים אחד 80 ואחד 40 עכשיו הבאתי מחבר הרדיסק 250 גי'גה IDE חיברתי אותו עם כבל 80 גידים ובביוס הוא מראה לי 80 גי'גה במקום 250 האם אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by kugi,

קיבלתי הצעה לכונן קשיח כלשהו שיש לו "16mb Cache" מה זה הזכרון Cache הזה ומה ההבדל בין 16 ל-8?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  23. מחפש מישהו שמוכר הארד דיסק דק של מחשב נייד, אז אם מישהו מוכר או מכיר מישהו שמוכר בבקשה תשאירו לי הודעה זה דחוף לי

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. Started by דנדן,

חבר'ה, יש לכם המלצות לאיזה מדיות DVD±R מומלץ לקנות? בעקרון מחפש 4.7GB ולא DL אז אם יש הצעות תודה רבה (איך הדיסקים של BENQ?)

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. מישהו יכול להסביר בבקשה מה המשמעות בסיומת KS ןYS של הדיסק קשיח של WD? (דיסק בנפח 250G , עם 16M בפר) ודבר נוסף- אני צריך המלצה לצורב DVD במחיר של 200 עד 300 ש"ח, ראיתי את ההמלצות שמודבקות "למעלה" אבל אני לא מתמצא בכל המושגים שם.. מכיוון שבטווח מחירים הזה יש מבחר לא קטן אני לא יודע על מה ללכת תודה!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים