עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by crazydiamond,

שלום לכולם לאחר התלבטויות רבות החלטתי לקנות את הצורב של נק - 3500 ההתלבטות היתה בינוו לבין הפיוניר A08 והחלטתי ללכת על הנק לאחר שנוכחתי לדעת שה נק לא נופל מהפיוניר בביצועים שלו אלא משתווה אליו ואפילו מתעלה עליו וגם המחיר זול יותר ועוד בונוס של שנתיים אחריות. יצא לי לבדוק אותו עם מדיה של סילבר ליין - ritek g04 מהסוג הפחות איכותי והוא צרב עליה בלי בעיה במהירות X4 ורואים את הסרט טוב וללא קפיצות. מישהו יודע האם נק פתרו באופן סופי את בעיות הקריאה של הצורבים שלהם בצורב הזה - האם הוא יוכל לקרוא תקליטורים שרוטים בלי בעיה או שהבעיה עדיין קיימת? בנוסף האם מישהו חושב שעדיף ללכת על הפיוניר במקום ה-נק - שיגיב ויציין למה אני מדגיש כי ההתלבטות היא רק בין שני הצורבים הנ"ל - LG 4160 לא בא…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by dj_sunshine,

שלום לכולם! אני מחפש כבר מזה הרבה זמן מדיות לצריבה של Benq בדגם של DJ Station. מישהו בבקשה בבקשה יכול לעזור לי למצוא איפה מוכרים מדיות כאלה?? אני צריך אותם דחוף! תודה רבה רבה רבה לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. Started by kishta,

ניסיתי למצוא סקירות ברשת אבל לא מצאתי. מה שכן, הצלחתי למצוא סקירות של 500 GB אבל אני לא צריך כל כך הרבה מקום והמחיר שלהם גבוה מדי עבורי. מבחינתי הייתי קונה גם הרדיסק בנפח 250 GB (את ההיטאצי) אבל הדגם הספציפי שאני רוצה לא קיים יותר :'( אז אני נאלץ לעבור להרדיסקים של 320 GB. עכשיו, השאלה היא האם מישהו נתקל במבחני ביצועים/ השוואת של הנפח הזה ? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  4. לחבר שלי יש persario 2700ea ואני רוצה לקנות לו הארדיסק 60 ג'יגה מניואג... עכשיו יש המון סוגי חיבורים ואינ לא מבין כלום בהם..מישהו יכול להגיד לי איזה כונן אני צריך לקנות?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by qpalzm,

מפאת חוסר מקום, אני מחליף בקרוב את הדיסק שלי במשהו יותר גדול. מישהו מכיר דרך פשוטה להעביר את כל התוכן לדיסק השני כדי שהכל יעבוד ממנו? (ואני לא מדבר על העתק&הדבק )

6. Started by Shiker,

אהלן חברים, בהמלצת הפורום רכשתי כונן חיצוני של MAXTOR של 1 טרה! במחיר מעולה (400 ומשהו ש"ח..) אבל לצערי כל פעם לאחר אתחול הוא נעלם לי מהווינדוס עד שאני לא מוצי אותו מהחשמל וה- USB אני לא רואה אותו במחשב שלי יש אפשרות למנוע דבר כזה? שהמחשב יעלה וזה יעלה רגיל כמו כל כונן אחר ?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by avil77,

שלום, אני בונה מערכת בשביל עיבוד נתונים במאטלאב בקבצים גדולים, ומחפש המלצות לכונן SSD בעל ביצועי כתיבה/קריאה מהירים תודה!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. Started by kibub,

היי יש לי מערך רייד 0 על שלוש דיסקים בלוח P5w Dh והוספתי עוד אחד דרך Jmicron (הsata השחור הבודד) ועבד טוב. עשיתי לכונן מחיצה עשיתי Restart והדיסק יותר לא מזוהה השאלה שלי איך אני יחבר אותו, השלושה Sata 1 2 ו3 תפוסים עם הרייד, ואם אני מוסיף בכתום זה לא מזהה אותו , מישהו יכול לעזור לי בנושא כי אני עובר אם זה סרטים ניסיתי כל הדרכים ולא הולך , על ההרדיסק יש לי דברים שאני צריך. תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by aviavi,

שלום יש לי כונן קשיח IDE קטן שיש עליו נעילה של סיסמה ולא משה איך אנ ימחבר אותו אני פשוט לא מקבל אליו גישהאו אופציה לפרמט אותו אני יודע שיש דרכים ותוכנות שיכולות לפרוץ את הסיסמה הזאת ולמעשה זה גם יפרמט אותו אבל לא מצאתי משו שעובד כמו שצריך אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. שלום לכולם! ההארדיסק הזה מחק לי כבר פעמיים את המחיצות! פשוט חיברתי אותו והוא לא הגיב לי המחשב ... ואז ראיתי בDISK MANGMENT 74.6 מתוך 74.6 הוא פירמט אותו לבד! עכשיו אני משתמש בלי התוכנה של ההארדיסק הזה רק מעביר תיקיות לכונן מערכת הקבצים שלו היא NTFS פירמטתי אותו! לא עזר . עכשיו זה חומר מאוד חשוב רק אחרי הרבה זמן הוא מתחיל למחוק את הקבצים האלה.. מה עושים??? יש איזשהי תוכנה שמגנה עליו? או משהו שלא ימחוק לי ? למישהו יש פיתרון ? זה הארדיסק חיצוני\ תודה לעוזרים עידכון היה בו סקטורים פגומים בדקתי עם התוכנה LIFE GUARD והוא תיקן לי אותם אז זה תאומרת שהבעייה נפתרה? http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472017

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. מישהו יכול להסביר בבקשה מה המשמעות בסיומת KS ןYS של הדיסק קשיח של WD? (דיסק בנפח 250G , עם 16M בפר) ודבר נוסף- אני צריך המלצה לצורב DVD במחיר של 200 עד 300 ש"ח, ראיתי את ההמלצות שמודבקות "למעלה" אבל אני לא מתמצא בכל המושגים שם.. מכיוון שבטווח מחירים הזה יש מבחר לא קטן אני לא יודע על מה ללכת תודה!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. יש לי כונן 250 ג'יגה (SP2504C) ואני רוצה להוסיף 250 ג'יגה או 320 מסדרת AAKS בנוסף על מה שיש לי. האופציות הן: א. לקנות כונן של 500 במקום מה שיש. ב. לחסוך 200 ש"ח ולקנות כונן של 320 ולהוסיף למה שיש. עכשיו השאלה שלי היא האם האפשרות השנייה תהיה פחות טובה מבחינת ביצועים.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. ובכן ברשותי קורא כרטיסים (מצורפת תמונה), כשאני מחבר אותו למחשב (וכבר ניסיתי 3 מחשבים) בכל פעם בסוף תהליך המציאת חומרה חדשה וכו, הוא כותב לי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה), ובכן, למישהו יש מכשיר כזה והצליח לעבוד איתו, אם כן אז איך? למישהו באופן כללי יש מושג מה לעשות, כי די קשה ולא הצלחתי למצוא דרייבר למוצר והדיסק שהגיע איתו ניראה שיווקי ולא עזר הרבה. למישהו יש דרייבר?? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by the king2006,

שלום אני רוצה להתקין הארד דיסק SATA חדש .. עכשיו אני צריך לפרמט כדי לחלק אותו אוו איך זה הולך ?? או שיש איזה שהיא תוכנה שבאמצעותה אני יכול להחלק ??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by max74,

ניתן לדעת האם הדיסק קשיח הזה מסוגל לאכסן מערכת הפעלה 98 למה אני שואל כי הוא ישן וניראה קטן (נפח)זה מה שרשום עלוי western digital caviar 21600 at compatible intelligent drive drive-parameters:3148 cyl.16heads.63spt.1624.6mb mdl:wdac 21600-00h p/n: 99-004199-000 clc:f3 07 jul 98e dlm chbbhap accept only the finest caviar made in malaysia 5vdc....0.40a 12vdc....027a רשמתי את כל מה שרשום על הכונן .ד'א אני רוצה להוסיף אותו לכונ…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  16. שלום לכולם הארדיסק שלי [מפרט בצד] התחיל לנשמיע רעשים מוזרים בזמן האחרון, הם נשמעים במיוחד כאשר הוא במאמץ... הגברתי את ההקלטה כדי שישמעו יותר טוב. לינק אפשר לשמוע בלי להוריד... מישהו יכולל להגיד לי מה זה הרעשים? מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by rbox,

של חברות מוכרות כמו Verbatim או פיליפס וכ"ו?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by t-mac1,

שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, לשם עבודה וכ"ו בנפח של 160 עד 250 ג"ב. עכשיו יש לי שאלה - אני יכול לחבר את הארד דיסק קבוע דרך ה-USB מבחוץ, כאילו שהוא כמו הארד דיסק פנימי? (כלומר הוא לא יהרס או משהו אם הוא יהיה ההארד דיסק הראשי שלי במקום הארד דיסק פנימי?) עכשיו, מצאתי WD מיי בוק של 250 ג'יגה ב-510 שקל בקייאספי... זה שווה? יש משהו אחר שהוא יותר טוב ממנו? תודה רבה ושבת שלום לכולם...!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. רכשתי nec 4550 . עוד לא קניתי מדיות לצריבה? מה דעתכם על הדיסקים האלה? (חשוב לי שהדיסקים יחזיקו קצת מעמד) http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=286&cat=368 האם המשלוח בדואר יכול להזיק לדיסקים? למישהו יש נסיון עם הזמנה של דיסקים בדואר?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. Started by A.S computers,

יש לי הרדיסק30 גיגה ואני צריך לשחזר דחוף את מה שיש בו מה עושים??

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by Ancient1,

העליתי כבר את הבעיה המוזרה שכשאני מעתיק , בודק תקינות הכל בסדר, מכה ,מדליק, בודק שוב ויש שגיאות CRC עשיתי המון בדיקות .. שתי שאלות כאשר הזכר USB נוגע במתכת מארז החשב יש ניצוץ קטן . למארז יש ספק 12V ו 5V משלו. האם זה נורמלי ?? Underpowered USB יש מצב שהUSB במחשב לא מספקים מספיק מתח. יש ל WD כבל USB שמתחבר לשתי כניסות כדי לקבל מספיק מתח. מישהו מכיר / ראה דבר כזה בארץ ? או מכיר אתר שמסביר איך לעשות חיבור כזה (ולקנות קונקטורי USB מתאימים - 2 *חיבור A )

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by Radeon38,

כהמשך ישיר לדיון לבניית מארז חיצוני שהיה פה לא מזמן אני מעלה רעיון שלי כרגע עוד אין תמונות אבל אפשר להבין מהפירוט הבא. 2 - כונני CD תקולים - בתוכם ישבו הכוננים הקשיחים 2 בתי מאווררים פירוט במשך 2 מאווררים 8 סמ מתאם של גיגבייט מ SATA ל ESATA הרעיון אומר לפרק את הכונני CD ולהוציא את המכניקה התקולה החוצה.לבנות "אוזנים" לכוננים הקשיחים על מנת שיתאימו למארזי ה CD. לחורר חור עם מסורית שופינים או כל אביזר אחר על מנת לחבר את בתי המאוורר מתחת למיקום הדיסק על מנת לספק קירור טוב לכונן הקשיח. לחבר את שני מארזי ה CD באביזר כלשהו....אני חשבתי על מוטות אלומיניום שיהיה יפה ומעוצב. מומלץ לשים גריל בתוך בתי המאוורר על מנת לתת חזות מקצועית ויפה. תמונות יבואו בהמשך.עד כאן הרעיון…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. יש לי רשת בין שני המחשבים והיא עובדת יש אינטרנט בשניהם אבל אני לא יכול להעביר קבצים והמדפסת מדפיסה רק במחשב אחד מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. מישהו יודע איזה כונן קשיח הכי שקט SEAGATE או WESTERN DIGITAL אני מתכוון לבנות אתו מחשב לקולנוע ביתי חשוב שיהיה בעל התקן SATA 2. תודה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים