עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by The Ripper,

אני מנסה לצרוב DVD-r DATA . המדיה תומכת במהירות 8 אבל נרו לא מאפשר לי לשנות את המהירות [הוא מראה לי על x4 מאופר] כשבדקתי בנרו 7 לא היה הבדל לעומת ה-6, זה ממש מעצבן. שמתי לב שגם בCD הוא לא צורב בפועל במהירות שהוא הוגדר בה.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by Might,

הגעתי למסקנה שאני צריך לפרמט את המחשב, אני רוצה לשמור תיקיה שמשקלה 40 ג'יגה... לכן החלטתי לפצל את כונן C שלי לשני חלקים, את החלק שאני רוצה להכניס לכונן אחר, את החלק השני אני יפרמט... אבל, איך מפצלים ? :s05: תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  3. בעת פירמוט מה קובע את תצוגת סוג הפורמט (NTFS או FAT32) הHD או הלוח? יש פורמטים (מהדיסק של XP) שרואים רק פרמוט מהיר או איטי של NTFS ויש כאלה גם עם NTFS מהיר ואיטי וגם FAT32 מהיר ואיטי מה קובע את התצוגה הHD או הלוח ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  4. התקציב הוא 400-800 ש"ח (גמיש מאד.. אני לא יודע ממש מה סדר הגודל של המחירים בתחום זה) הדרישה היא הרד דיסק חיצוני שגודלו כ200GB. הגודל ממש לא משנה.., ההרד ייועד לגיבוי קבצים חשובים (לכן חשוב שיהיה איכותי! ), הוא לא יעבור ממקום למקום לכן הגודל לא קריטי.. אשמח להמלצות! ולהמלצה מאיפה לקנות! תודה!! :)

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by tal_levi1000,

למה הצורבים של PLEXTOR כל כך יקרים? צורבי דיוידי היום כבר עולים בין 30 ל 50 דולר והפלקסטורים עדיין עולים 150 דולר!! מה כזה מיוחד בהם??

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  6. שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

יפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. יש לי מחשב : AMD (Athlon) 2600+ 1.91 GHz asus A7N8X-VM אני רוצה לקנות כונן קשיח של WD 160G עכישו.. אני רק רוצה להיות בטוח שמה שאני יקנה יתאים ללוח אם שלי... אני ממש לא מבין בזה.. רק ראיתי שיש כל מיני סוגים של ממקים.. איזה מהם יתאים ללוח אם שלי ?? ומה זה לעזאזל זכרון נדיף !? וכמה זכרון כזה רצוי שיהיה ? תודה לעוזרים !!! יום טוב !

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by kugi,

קיבלתי הצעה לכונן קשיח כלשהו שיש לו "16mb Cache" מה זה הזכרון Cache הזה ומה ההבדל בין 16 ל-8?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by SuBeX,

מישהו יכול להמליץ לי על DOK בנפח של 512MB-1GB תומך ב-USB1 וב-USB2 ביחד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם הזמנתי מפנדה את ה Nec 4551. לאחר מספר ימים דיברתי עם פנדה והם אמרו לי שאין להם את ה 4551 אבל הם יחליפו לי בלי תוספת תשלום ל 4571. קראתי אם התראד הקודם אודות הצורב והבנתי שהוא קצת בעייתי עם מדיות מסויימות (כמו verbatim). את אותו דבר קראתי ב cdfreaks אבל קראתי משהו על קושחה חדשה שמשפרת את העניין. אז האם כדאי לי לדרוש להשאר עם ה 4551 או להחליף? אולי בכלל להחליף לצורב אחר ממומלץ יותר? תודה עריכה: איך הצורב PHILIPS PBDV1628G? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1742

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by yair1911,

שלום לכולם הגדרתי מערך RAID 0 בבית על שני כוננים זהים 500GB של סיגייט (לאחר עדכון קושחה התקינה של שניהם). התקנתי VISTA 64BIT לאחר התקנה חלקה מחשב עלה ובמסך שקופץ לכמה שניות שמציג את המערך ראיתי שרשום על אחד הדיסקים PROBLEM OCCOURD אז מחקתי את הכוננים ואני היום ינסה שוב לעשות חדש מישהו מכיר למה זה קרה ?? עכשיו חברים מה עדיף ליצור יש לי טרה סה"כ ליצור שם שני VOLUME או אחת גדולה ולפצל בהתקנת הWINDOWS? וגם גדלים של הVOLUME כמה לתת לC:?? תודה רבה לעוזרים אני פה אם אתם צריכים עוד פרטים ....

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. מישהו יכול להסביר בבקשה מה המשמעות בסיומת KS ןYS של הדיסק קשיח של WD? (דיסק בנפח 250G , עם 16M בפר) ודבר נוסף- אני צריך המלצה לצורב DVD במחיר של 200 עד 300 ש"ח, ראיתי את ההמלצות שמודבקות "למעלה" אבל אני לא מתמצא בכל המושגים שם.. מכיוון שבטווח מחירים הזה יש מבחר לא קטן אני לא יודע על מה ללכת תודה!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  14. השאלות שלי הם האם שווה לי RAID בIDE כמה זה ישפר, ומה ההבדל במהירות בינו לבין רייד של SATA ו SATA2 איך פועל הרייד תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by e-d-a,

היי כמו שראיתם בכותרת אני מחפש מארז לכונן קשיח 2.5" שיהיה ממשק SATA לדיסק עצמו, וUSB 2.0 שמתחבר למחשב, ואם יהיה לו גם יציאת FIREWIRE מה טוב.... אני עובד כרגע עם אחד ג'נרי כזה של מטריקס בUSB 2.0 עם דיסק קשיח 40 ג'יגה SATA ועובד בצורה מצויינת, אני יכול להשיג את המארז הזה ב30 שקל בערך אבל אם שווה להשקיע באחד עם חברה אז אין לי בעיה... גם כן אני צריך המלצה לדיסק קשיח 2.5" שיתן ביצועים הכי טובים שאפשר אבל שלא ירעיש כמו טרקטור...

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על Western Digital My Book Premium 500GB 3.5" External Hard Drive טוב או לא ??? ויש למישהו מוסג האם הוא שקט

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. שלום לכם חבר'ה. ברצוני לקנות כונן קשיח נייד אשר ימלאו את הדרישות הבאות: - עד 500 ג'יגה זיכרון (512). - חיבור מהיר להעברת\קריאת קבצים (יותר מאשר הUSB הרגיל) לדוגמא: עבודה עם קבצי PSD, JPG, MP3 כשהם נמצאים בזיכרון הנייד. - תוכנה לגיבוי קבצים. - אין לי צורך בכונן קומפקטי במיוחד מפני שהוא ישאר בעיקר בבית. אני משתמש במאקבוק 2.0 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  18. טוב חברים...אני מחקתי את האנטיוירוס קספרסקי והתקנתי במקומו את נוד32 ושעשיתי ריסט המחשב כבר לא חזר...קיבלתי את השגיאה של NDTLDR is missing ועשיתי בוט עם דיסק של וידנוס...יש לי 2 דיסקים קשיחים 1 של WD 200GB 2 MAXTOR 250GB שניהם SATA (ביטלתי את ה RAID) את שניהם חילקתי ל2 מחיצות אחת קטנה ואחת גדולה... אחרי שהתקנתי מחדש את הוינדוס על אותה מחיצה וכאשר נכנסתי לוינדוס ראיתי שמחיצה אחת בWD מראה את הגודל והכמות הזיכרון הפנוי...אבל לא רואים שום דבר בכונן...ומחיצה הגדולה של המקסטור ... רשום RAW והוא בעצם לא מוגדר... מתי שעשיתי ריסט זה עשה CHDSK בדוס ובמחיצה של WD הוא חזר על הפעולה Inserting an index entry into index $0 of file 25 זה חזר על הפעולה הזאת עשרות אלפי פעמים ולבסוף התייאשתי…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. אני רוצה להחליף בקרוב את המחשב למשהו חדש. אבל אני לא רוצה לאבד את מה שיש לי בכוננים היום , יש לי : WDC WD400EB WDC WD800JB אני יוכל לחבר אותם לכל לוח אם והקבצים ישארו ?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  20. ערב טוב אני רוצה לקנות כונן קשיח פנימי בגודל של 250 ג'יגה יש מלא חברות ומלא דגמים אני רוצה משהו טוב ושקט תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  21. Started by bezangeloo,

תודה, בז'נגלו

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  22. Started by solo53,

צורב NEC-3500A לא צורב על דיסקים Ritek RW מינוס

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  23. רכשתי nec 4550 . עוד לא קניתי מדיות לצריבה? מה דעתכם על הדיסקים האלה? (חשוב לי שהדיסקים יחזיקו קצת מעמד) http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=286&cat=368 האם המשלוח בדואר יכול להזיק לדיסקים? למישהו יש נסיון עם הזמנה של דיסקים בדואר?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. עוד כמה זמן לדעתכם יורידו את המחירים של המדיות של ה8 ג'יגה לצריבה?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. Started by kip,

אהלן, אני מקווה שתוכלו לעזור. יש לי צורב DVD של LITE ON , הדגם עצמו אני לא זוכר (ואני לא שם), הוא מסרב לצרוב DVD-RW, ניסיתי גם + שיש לי והוא מסרב למחוק קבצים שכבר יש עליו... אני לא יודע מה בדיוק הבעיה... ואני לא בדיוק מומחה בתחום מישהו? תודה....

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים