עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by carmel134,

תגידו DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 זה צרוב רגיל וגם DVD??

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by amircx,

היי יש לי 2 כוננים של WD 320 GB אני מחפש דרך לעשות כונן מראה למקרה שאחד ישרף או יתקלקל אז שיהיה לי מראה על ההארדיסק השני איך עושים את זה ? דרך BIOS? דרך תוכנה? יש לי לוח אם אינטל חדש.... DUAL CORE ו4 GB RAM

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by dori_bashan,

היי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג בארץ כרטיסי eSATA PCI? אני לא ממש מוצא חנויות בארץ שמתעסקות עם זה בחיפוש באינטרנט... בתודה מראש דורי בשן

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by kugi,

קיבלתי הצעה לכונן קשיח כלשהו שיש לו "16mb Cache" מה זה הזכרון Cache הזה ומה ההבדל בין 16 ל-8?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by Shoko,

האם יש תצורת רייד כלשהיא שמשתמשים בדיסק אחד והשני מגבה אוטומטית?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by guya2007,

היי חברים, מה דעתכם על הצורב הזה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3026270&refid=6 ואם יש המלצה אחרת אשמח לקרוא, תודה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. Started by UdiDani,

שלום לכולם. ברשותי הצורב NEC 3550. כאשר אני מכניס לתוכו דיסק DVD, הצורב מזהה אותו כמדית DVD ריקה, ולא מראה לי את החומר שעליו. אני דיי מוטרד מן הבעייה ואשמח לדעת אם ניתן לפתור אותה וכיצד. בתודה, אודי.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by 3d7,

האם אפשר לעשות Overburn ל-DVD כמו שאפשר לעשות Overburn ל-CD? יש לי קובץ ISO בגודל של 8.36GB. איך אפשר לצרוב אותו (Nero אומר שב-DVD-DL אין מספיק מקום)?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. שלום לכולם רק רציתי להבין איך זה כשאני עושה EXTRACT בקבצי RAR מכונן פיסי וכונן פיסי שני שמותקן במחשב זה מהיר פי 2 יותר מאשר אותה פעולה בכונן אחד (מאותה מחיצה) האם קריאה פנימית לא אמורה להיות מהירה יותר, והעברת קבצים באותה מחיצה צריכה להיות מהירה יותר מהעברה בין כוננים?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  10. שלום לכולם! אני דיי חדש פה ושמח להצטרף לפורום ברשותכם, אציג בעייה קטנה אך מעצבנת מאוד ואם תעזרו לי אז אודה לכם מאוד! ברשותי יש צורב רגיל של Plextor בדגם Premium. (אגב - צורב משכמו ומעלה.) אני משתמש בתוכנת הצריבה של Nero בגרסא 7.0. צרבתי דיסק בפורמט אודיו רגיל, ולהפתעתי כשניסיתי לנגן אותו בכל אחת מן המערכות בבית אז הנגינה לא היתה רציפה, כלומר היו קפיצות פה ושם בשירים. חשבתי שייתכן ואולי המחשב עמוס מדי. לכן, הפעלתי מחדש את המחשב, יצאתי מן כל התוכניות הפועלות ברקע, והפעלתי שוב את הנרו וצרבתי שוב את אותו ה"פרויקט". כאשר הסתיימה הצריבה, שוב בדקתי את הדיסק בכל אחת מן המערכות בבית (כולל בכונן ה-DVD שבמחשב) וגיליתי שהקפיצות לא נפסקו, ואם זה לא מספיק אז הקפיצות היו גם באותם מקומות…

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by Crash5,

שלום לכולם, אני יודע שהנושא הזה נטחן מכל הכיוונים אך כיום כולם כבר לדון במדיות של DVD, אני מעלה בפניכם את השאלה הנצחית. אני מבקש המלצה למדיית CD-R איכותית שתחזיק זמן רב ותקרא באופן חלק. אשמח גם לקבל קישור לאתר מחו"ל שעוסק בהשוואות של המדיות השונות בשוק. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  12. שלום יש לי דיסק עם תמונות DVD-R ואני מוסיף עליו תמונות מעת לעת עכשיו שהוספתי עליו תמונות משום מה אני לא רואה את התמונות הישנות ורק את החדשות אני רואה. שאני מסתכל מהצד השני של הדיסק אני רואה שכן יש סימנים שהיה חומר בדיסק .אז איפה זה נעלם?!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by max74,

ניתן לדעת האם הדיסק קשיח הזה מסוגל לאכסן מערכת הפעלה 98 למה אני שואל כי הוא ישן וניראה קטן (נפח)זה מה שרשום עלוי western digital caviar 21600 at compatible intelligent drive drive-parameters:3148 cyl.16heads.63spt.1624.6mb mdl:wdac 21600-00h p/n: 99-004199-000 clc:f3 07 jul 98e dlm chbbhap accept only the finest caviar made in malaysia 5vdc....0.40a 12vdc....027a רשמתי את כל מה שרשום על הכונן .ד'א אני רוצה להוסיף אותו לכונ…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  14. שלום לכולם ותודה על ההתייחסות יש לי HDD WDC WD2500KS 250 GB והרצתי בדיקה של HD TUNE רציתי לדעת מה דעתכם על הביצועים יש לי חוצמזה מעבד INTEL P4 3.2GHz זיכרון 3 GB [attachment deleted by admin]

15. Started by Zeev86,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני שמתחבר לUSB. אני צריך הרבה מקום (בערך 500 MB) אבל אני לא יודע של איזו חברה הכי כדאי לקנות. בנוסף לזה, ואני לא יודע אם קיים אחד עם אפשרות כזאת: אפשרות לנעילת כתיבה. זאת אומרת, ברגע שאשים שם קבצים, תהיה לי אפשרות לנעול כתיבת קבצים כדי שלא יכנסו וירוסים. אשמח להצעות, ותודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by arik_bulldog,

מה יכולה להיות הבעיה אם אני מבצע צריבה של מוסיקה, המחשב מראה לי שהכול תקין, אבל בפועל הוא לא צרב כלום? מה ההבדל בין צריבה של disc at once ל-track at once?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  17. Started by asinnn,

שאלה על דיסיקים של lightscribe אני רוצה לקנות דיסיקים כאילו כמה הם עולים ומאיפה אפשר לקנות אותם ? ואני צריך דיסיקים רגילים של ה700MB

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by solo53,

יש לי DVD סלוני שיש בו כניסה USB חיברתי אליו דרך מתאם USB דיסק קשיח (הדיוידי לא ממש מיועד לכך יותר לחיבור DOK ) בכל אופן כל קשיח שחיברתי הדיוידי מסוגל לקרוא קבצים עד בערך 60 גיגה עכשיו לשאלה איך אפשר לדעת לאן מועתק הקובץ בדיסק הקשיח כך שאם הגעתי לדוגמה לסקטור 50000 אדע שאין טעם לכתוב יותר לקשיח כי הוא לא יקרא עלידי הדיוידי הנל לא משנה גודל הדיסק כל דיסק מעל 60 גיג יקרא בחלקו בעבר עם מאחה הדיסקים של נורטון על ידי סימון סקטור היה ניפתח חלונית שבה היה כתוב מה יש שם בדיוק האם יש כלי כזה היום הדיסק חייב להיות מפורמט ב FAT32 אחרת לא יקרא כלל

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  19. היי אני רוצה גיבוי חיצוני: האם כדאי לי לקנות דיסק מוכן או לבנות מקופסא + דיסק מהמדף? מה ההבדל בין המוצרים הבאים (הבדל מחיר של 50%) כאשר ברור שבגלל שזה לגיבוי, מהירות לא כל כך חשובה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=597603 ב450 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=409716 ב533 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=422807 ב600 שח רעיונות נוספים יתקבלו בשימחה ובתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. כמובן , חוץ מהמחיר ....

21. אני קונה בקרוב מחשב... אני צריך שהכונן יהיה: 320GB 16MB (לא מתפשר ל8 למרות ההפרש הקטן בביצועים) וSATA2 כמובן... אה ו: כל חברה תתקבל בברכה חוץ מWW י!!! (סיבות שלי) אני צריך המלצה לכונן קשיח עם הדרישות האלה שנמכר בחנות בחיפה וממש אבל ממש ממש רצוי נעה או פנדה מחשבים... מצאתי כמה כוננים שנראים טוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_77_918&products_id=15675 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=19410 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9463 1. מה עדיף ביניהם ולמה? (מה ההבדל כבר ביניהם) *המלצה לכונן אחר עם הדרישות שלי מחנות בחיפה גם תתקבל...…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. שלום... רציתי לפרמט בזמן הקרוב וחבר שלי הביא לי איזה קובץ מאתר של החברה של ה-HD שלי (WD - כתוב את השם המלא במפרט בצד) לקובץ קוראים DLGDIAG והוא אמר לי שהוא מחדש את ההגדרות של הארד דיסק ומפרמט משהו כזה לא הבנתי בדיוק...אז השאלה שלי אליכם מה זה בדיוק!?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  23. קניתי דיסקים של 780 מגה 90min של חברת silver line הבעייה שזה מזהה אותו כ700 מגה. אני משתמש בnero 6.0.0.0 וגם שניסיתי דרך הווינדוס לצרוב זה זיהה אותו כ700 יכול להיות שהדיסקים לא באמת 780 כמו שכתוב או שצריך לעשות משהו ???

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  24. שלום ! אני רוצה להעביר הארד דיסק ממחשב למחשב .. עכשיו שמעתי שצריך לפרמט שמעבירים הארד דיסק ... ללוח אם חדש .. אז מה אני יכול לעשות בלי לפרמט ? יש קבצים או משהו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.