אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,923 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני יודע שהנושא הזה נטחן מכל הכיוונים אך כיום כולם כבר לדון במדיות של DVD, אני מעלה בפניכם את השאלה הנצחית. אני מבקש המלצה למדיית CD-R איכותית שתחזיק זמן רב ותקרא באופן חלק. אשמח גם לקבל קישור לאתר מחו"ל שעוסק בהשוואות של המדיות השונות בשוק. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אחרי ה- NEC 3520 שהיה ומת ואחרי ה- TEAC שאני לא זוכר ת'דגם ( שתקע את המחשב לכמה שניות טובות בגלל קריאה של דיסק ) . נשבר לי מהצורבים התקופתיים האלו של שנה וקצת הגיע הזמן למשהו רציני יותר 8) מה שאני מחפש : צורב מבית טוב עושה עבודה טובה אמין איכותי ו..חיבור SATA ואם אפשר צבע שחור עד 250 שקל השקעה גג גג ! לא מעבר לזה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם התוכנה הזאת היא חלק מוינדוס או שצריך להוריד אותה מהאינטרנט ומה ההבדל בין PartitionMagic לfdisk
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום קניתי HD SATA 500 GB עכשיו אני רוצה לחבר אותו ולפי מה שקראתי צריך להגדיר אותו וכל מיני דברים כאלה יש מצב שמישהו מסביר לי מה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם הארדיסק שלי [מפרט בצד] התחיל לנשמיע רעשים מוזרים בזמן האחרון, הם נשמעים במיוחד כאשר הוא במאמץ... הגברתי את ההקלטה כדי שישמעו יותר טוב. לינק אפשר לשמוע בלי להוריד... מישהו יכולל להגיד לי מה זה הרעשים? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה, ניסיתי לצרוב דיסק DVD-R במהירות *8 ומשום מה הצורב צרב במהירות *4. ניסיתי לעדכן בעזרת הקושחה האחרונה 1.02 ומשום מה, כשאני לוחץ על קובץ ההפעלה, הוא פותח חלון שחור למשך שנייה ולא מעדכן כלום. הדיסק הנ"ל הוא של סילבר ליין ויכול להיות שהבעיה היא דווקא בו(?). כמו-כן, ראיתי שאמורה להיות אפשרות של עדכון בלייב של הקושחות, איפה אני מוריד תוכנה שתעשה את זה? בדקתי מנהל ההתקנים שהפקודה להשתמש ב-DMA מופיעה. אני ממש אעריך את העזרה שלכם, זה ממש מעצבן אותי, אני כבר חושב לחזור לחנות שקניתי ממנה ולהחליף את הצורב.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
סתכלו פה: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=130762 האנשים שמדברים מבינים עניין. אני מאמין שהם לא מדברים סתם. הולך להיות מעניין ;D
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי הטכנולוכיות של Blue ray ו hd dvdv עומדות לצאת ....
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
עכשיו שטושיבה מוותרת על הHD DVD מתי להערכתם המחיר של הדיסקים ירדו למחיר נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הייתי היום בחנות מחשב מוכרת לקניית HTPC חדש, והמוכר אמר לי כי הדגם של WD5000AAKS בעל 16MB יותר רועש מהדגם WD5000AVJS בעל רק 8MB - שני ההארד-דיסקים אותו מחיר. מהסתכלות במפרט של ההארדדיסקים לא ראיתי הבדל באקוסטיקה, וגם לא נראה לי הגיוני שהייתם ממליצים על הדגם של WD5000AAKS אם הוא היה רועש. האם אני יכול לקנות בלב שלם את ה של WD5000AAKS ?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. הורדתי קובץ ISO של דיסק תוכנות בוט.(תוכנות תחזוקה וניקוי למחשב) עכשיו הקובץ משום מה דיי גדול 1.2 גיגה.הצורב והנרו לא מזהים מה אני רוצה מהם.הקובץ קטן מדי ל די וי די וגדול מדי ל 700.הנה השם של הקובץ : Michael K H Au-Yeung - Super WinPE UBCD 2004 Pro - 7 OS on bootable DVD 1200 ה"1200" מראה את הנפח.האם כדי לצרוב אותו עם האלכוהול 120 אחוז????? או שצריך להגדיר משהו שונה בנרו (פורמט אחר דיסק אחר - יש הרבה אופציות) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק לאחד הצורבים, המחשב נתקע לכמה שניות, ואז הכול קופץ בחזרה. וכשאני מנסה לצרוב, הוא לא מזהה אותו. מה לעשות? זה בעיה בצורב? או בנרו? תודה רבה. אחד מדגם LG, ואחד לא מזוהה.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני כניראה יקנה צורב שתומך בDL וכמה מדיות כי יש לי כמה קבצים שגדולים מ4.5 שאני צריך לצרוב אבל בגלל שהמדיות עולות הרבה רציתי לישאול יש אבדלים במה שצריך להגדיר כדי ליצרוב או שזה אוטומטי יצרוב כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב... אני צריך שהכונן יהיה: 320GB 16MB (לא מתפשר ל8 למרות ההפרש הקטן בביצועים) וSATA2 כמובן... אה ו: כל חברה תתקבל בברכה חוץ מWW י!!! (סיבות שלי) אני צריך המלצה לכונן קשיח עם הדרישות האלה שנמכר בחנות בחיפה וממש אבל ממש ממש רצוי נעה או פנדה מחשבים... מצאתי כמה כוננים שנראים טוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_77_918&products_id=15675 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=19410 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9463 1. מה עדיף ביניהם ולמה? (מה ההבדל כבר ביניהם) *המלצה לכונן אחר עם הדרישות שלי מחנות בחיפה גם תתקבל...…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
תגידו DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 זה צרוב רגיל וגם DVD??
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
צרבתי לפני כמה דיסק עם נרו 6 באוברבורן, כי היו חסרים 2MB הדיסק עובד בלי בעיות אבל אי אפשר להעתיק את הדיסק, לא עם נרו ולא דרך הווינדוס, או שיש איזה דרך מיוחד להעתיק אותו?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, שלחתי את הצורב שלי לתיקון במסגרת אחריות וקיבלתי במקום צורב אחר(לא יודע אם חדש), אני רוצה לדעת אם הצורב שקיבלתי הוא בסדר לעומת מה שהיה לי. היה לי: NEC 5170A ומה שקיבלתי: NEC AD-7200A מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היה לי כונן IDE 80 ג'יגה שהיה בתור מאסטר,וכונן SATA 160 שהיה מחובר בתור מאסטר שלישי. הלך ה80 ג'יגה לעולמו,וניתקתי אותו מהמחשב. הכונן SATA עדיין מוגדר בתור מאסטר שלישי,אבל המחשב לא טוען ממנו את הווינדוס,ונותן לי הודעה להכניס מדיה לכונן DVD או להגדיר בביוס את הכוננים. רק שה80 ג'יגה מחובר למחשב למרות שאין בו כלום והוא לא עובד המחשב עולה. מה לעזאזל הבעיה? אני יושב כבר שבוע ולא מצליח לפתור את הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. אני הולך להקים מערך רייד 5 על שרת עם 4 דיסקים של 500GB. על אחד מהדיסקים מותקנת מערכת ההפעלה בפרטישן נפרד 40GB מערכת הפעלה 460GB Unalocated. סה"כ יהיו 4 דיסקים של 460 ג'יגה כביכול, ברייד 5. עכשיו לשאלה... נניח שהולך כונן אחד משלושת הכוננים שלא מחוברים ברייד.. אין בעיה. מה קורה שהולך אותו כונן שנמצא אומנם ברייד אך הפרטישן של המערכת הפעלה לא נמצא ברייד. האם יהיה אפשר לשחזר את המערך אחרי קריסה שלו ? האם אוכל להתקין כונן חדש ועליו מערכת הפעלה ושחזר את המערך ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי יש לי דיסק קשיח מדגם WD3200AAKS ובזמן האחרון הוא משמיע רעש של חיכוך כזה. בדקתי אותו עם WD DATA LIFEGAURD ולא נמצאה בעיה אבל הרעש ממשיך. החלפתי כבל SATA וזה לא עזר,האם שינוי מיקום יכול לפתור את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לפני 3 ימים רכשתי את הצורב הזה מדגם GSA-H42N כאשר חיברתי אותו הוא עובד והכל טוב ויפה איתו אבל כשבאתי אחרי איזה שעה לנגן סרט איתו לפתע ראיתי שהוא בכלל לא קורא דיסקים יותר פתחתי את מארז שלי והוצאתי אותו מהחיבור לכמה שניות ואז חיברתי אותו ואז ניגנתי את הסרט אחרי שעה יותר מאוחר רציתי לקרוא דיסק והוא לא הגיב לי יותר יש מצב שהצורב הזה הוא דפוק מהצירן ככה שאני סתם מבאוס עליו כל פעם שאני רוצה לקרוא דיסק אם כן מה הבעיה שלי איתו ואם שווה לי לקנות דגם שתומך SATA
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי אנשים. כדי להמחיש את שאלתי, אתן דוגמא: אני מחזיק בשני כונני WD3200AAKS. על אחד מהם יש קבצים מסוימים + את מערכת ההפעלה של המחשב ובכונן השני יש בדיוק את אותם קבצים מסוימים. האם הכונן שעליו נמצאת מערכת ההפעלה יהיה איטי מהכונן שעליו היא איננה נמצאת? במידה וכן, עד כמה ההבדל הוא קריטי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק עם תמונות DVD-R ואני מוסיף עליו תמונות מעת לעת עכשיו שהוספתי עליו תמונות משום מה אני לא רואה את התמונות הישנות ורק את החדשות אני רואה. שאני מסתכל מהצד השני של הדיסק אני רואה שכן יש סימנים שהיה חומר בדיסק .אז איפה זה נעלם?!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יופי של צורב http://www.cdfreaks.com/article/152/9
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן קניתי את הצורב של SAMSUNG מדגם SH-S203B, אבל קיבלתי SH-S203D לאחר ברור - קשה מאוד להשיג כבר את הדגם עם סיומת B והדגמים החדשים עם סיומת D. האם מישהו יודע מה ההבדל בין B ל D ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-