אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אהלן. קניתי מחשב חדש. והלוח תומך רק בערוץ אחד של IDE . קיצר זה עושה לי המון בעיות וכנראה שכמה שאני לא רוצה, אבל צריך לעבור ל SATA (ביזיון שממש מכריחים אותך יצרני הלוחות)... מה מומלץ יותר ה LITE ON או ה SAMSUNG בצורבים ? (לא צריך LABELSHIT/LIGHTCRAP וכו'). מבחינת הרדיסקים רצוי משהו זול ( 250 / 320 GB) עם חיבור הכי מתקדם (אם יש משו יותר משתלם אז אין בעיה). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
איך עושים מערך של Raid 0 בלוח אם של ASUS P5K, אם אפשר בלי להשתמש בחיבור החיצוני?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש HD חיצוני, נפח 1000 GB ביחידה אחת (לא סנדביץ של 2X500) אבל הוא צריך להיות עם מפסק הפעלה שאוכל לכבות אותו. כול הHD החיצוניים הינם ללא מפסק הפעלה. מישהו יכול להמליץ לי? כמובן בסביבות המחיר ההגיוני
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום. רציתי בבקשה לקבל המלצה לכונן איחסון חיצוני בגודל 80 ג'יגה. מה דעתכם על ה WDXMS800TE של WD? ד"א, האם זו דרך אופטימלית לגבות מידע או שיש דרכים עדיפות (במחיר דומה..)? האם אפשר להעתיק לכונן גם את ההתקנה של ווינדוס באיזשהו אופן, למקרה שיש הפסקת חשמל וכל ההארד דיסק הפנימי נמחק?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
עוד כמה חודשים בערך יורידו את המחירים של דיסקים 8 ג'יגה לצריבה למחירים נורמלים?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס אבל הכונן שלי מסרב לעשות בוט לדיסק ההתקנה ומעלה ישר את וינדוס............ ניכנסתי לביוס שיניתי שהסידי יהיה ראשון והקשיח שני ועדיין הוינדוס עולה רגיל ולא מהדיסק התקנה יש למישהוא מושג למה הכונן לא עושה בוט? אין בעייה לא בלוח ולא בכבל והכונן די חדש יש מצב שלג'מפר מאחור יש איזה קשר?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום. הורדתי קובץ ISO של דיסק תוכנות בוט.(תוכנות תחזוקה וניקוי למחשב) עכשיו הקובץ משום מה דיי גדול 1.2 גיגה.הצורב והנרו לא מזהים מה אני רוצה מהם.הקובץ קטן מדי ל די וי די וגדול מדי ל 700.הנה השם של הקובץ : Michael K H Au-Yeung - Super WinPE UBCD 2004 Pro - 7 OS on bootable DVD 1200 ה"1200" מראה את הנפח.האם כדי לצרוב אותו עם האלכוהול 120 אחוז????? או שצריך להגדיר משהו שונה בנרו (פורמט אחר דיסק אחר - יש הרבה אופציות) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
האם כדאי לשדרג כונן קשיח למחשב מ SN720 ל SN850 רישמית המהירות כפולה האם אני ירגיש את השיפור מחשב קצת ישן מעבד I7 6700K 32G RAM 2400 כמה ישפיע אם אני יחליף לזיכרון יותר מהיר
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן שתומך רק ב-IDE ויש לי דיסק SATA. האם אוכל לחבר את הדיסק למחשב? לשימוש במערכת הפעלה וכו... בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב... אני צריך שהכונן יהיה: 320GB 16MB (לא מתפשר ל8 למרות ההפרש הקטן בביצועים) וSATA2 כמובן... אה ו: כל חברה תתקבל בברכה חוץ מWW י!!! (סיבות שלי) אני צריך המלצה לכונן קשיח עם הדרישות האלה שנמכר בחנות בחיפה וממש אבל ממש ממש רצוי נעה או פנדה מחשבים... מצאתי כמה כוננים שנראים טוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_77_918&products_id=15675 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=19410 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9463 1. מה עדיף ביניהם ולמה? (מה ההבדל כבר ביניהם) *המלצה לכונן אחר עם הדרישות שלי מחנות בחיפה גם תתקבל...…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
צרבתי לפני כמה דיסק עם נרו 6 באוברבורן, כי היו חסרים 2MB הדיסק עובד בלי בעיות אבל אי אפשר להעתיק את הדיסק, לא עם נרו ולא דרך הווינדוס, או שיש איזה דרך מיוחד להעתיק אותו?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם של אינטל D865PERL. אני צריך להוסיף דיסק קשיח למחשב שלי, בנוסף ל 120 שכבר יש לי. אני חושב על משהו בסביבות ה- 250 ג'. קודם כל, הדיסק קשיח שיש לי כרגע מחובר ב SATA או איך שלא קוראים לזה. את הדיסק שאני רוצה לקנות, אני רוצה שיהיה בחיבור הרגיל ( הישן). יש אפשרות לחבר ללוח האם דיסק כזה אם יש לי כרגע 2 CD שמחוברים לאחד משני היציאות? איזה דיסק קשיח מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה. 1.LG 2/PIONNER 3/ASUS 4/SONY תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמות של דיסקים בערך כ 500 DVDR+- 4.7GB 1000 X8 וכ 500 1000 CD 700MB X52 של חברה טובה עם שם שמכירים כמו סילוור ליןן וארבטים ..וכו.. משו טוב ואמין אני לא יודע לאן לפנות ליבואנים או לאנשהו..!?! אני רוצה לעשות קנייה ענקית לכל המשפחה החברים וכולם ביחד בערך ב 3 אלף שקל אפילו להגיע ל5 אלף שקל אשמח לאתרים מספרי טלפון ועזרה בנושא ...!!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי הצורב NEC 3550. כאשר אני מכניס לתוכו דיסק DVD, הצורב מזהה אותו כמדית DVD ריקה, ולא מראה לי את החומר שעליו. אני דיי מוטרד מן הבעייה ואשמח לדעת אם ניתן לפתור אותה וכיצד. בתודה, אודי.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי אנשים. כדי להמחיש את שאלתי, אתן דוגמא: אני מחזיק בשני כונני WD3200AAKS. על אחד מהם יש קבצים מסוימים + את מערכת ההפעלה של המחשב ובכונן השני יש בדיוק את אותם קבצים מסוימים. האם הכונן שעליו נמצאת מערכת ההפעלה יהיה איטי מהכונן שעליו היא איננה נמצאת? במידה וכן, עד כמה ההבדל הוא קריטי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את אחת הגרסאות האחרונות של L&D לצורב 3540A שברשותי ומאז צרבתי מספר CD ו DVD. לא ממש ברור לי איפה שולטים (NERO) בביט סטינג המדובר ואיך הגרסא החדשה עוזרת לי בחיים טובים יותר ?? אודה לכם אם תסבירו ו/או תפנו אותי למדריך בענין.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק עם תמונות DVD-R ואני מוסיף עליו תמונות מעת לעת עכשיו שהוספתי עליו תמונות משום מה אני לא רואה את התמונות הישנות ורק את החדשות אני רואה. שאני מסתכל מהצד השני של הדיסק אני רואה שכן יש סימנים שהיה חומר בדיסק .אז איפה זה נעלם?!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם התוכנה הזאת היא חלק מוינדוס או שצריך להוריד אותה מהאינטרנט ומה ההבדל בין PartitionMagic לfdisk
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ולחברה בה אני קונה יש כמה דגמים אפשריים של צורבי DVD להציע לי: 1. Nec 3550 בתוספת של 140 ש"ח 2. Nec 4550 בתוספת של 170 ש"ח 3. Pioneer 110 בתוספת של 180 ש"ח 4. LG4167 בתוספת של 150 ש"ח אני יודע ש - LG לא רעה (בצורבים רגילים לפחות), ולגבי NEC ו - Pioneer, אני לא כל כך מכיר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
בנייד של דל, הנתונים הבאים: האם הארדיסק מתפקד כרגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו מה שכתבתי בכותרת, אני מחפש צורב DVD, תומך DUAL LAYER, אמין, שצורב מדיות CD-R באיכות גבוהה (בלי פגמים) ותומך בצריבה במהירות נמוכה (X2, X4 או משו כזה).. אני תקליטן, ולכן אני צריך לצרוב במהירות נמוכה מאוד.. וכמה שיותר איכותי.. על מדיות של Taiyo Yuden.. נכון לעכשיו המליצו לי על ה Pioneer DVR-212DBK , שהוא צורב איכותי כביכול.. אבל המהירות הכי נמוכה שלו ב-CD-R היא X10. רציתי לדעת עם יש עוד אפשרויות, תודה רבה, פיטר.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה, ניסיתי לצרוב דיסק DVD-R במהירות *8 ומשום מה הצורב צרב במהירות *4. ניסיתי לעדכן בעזרת הקושחה האחרונה 1.02 ומשום מה, כשאני לוחץ על קובץ ההפעלה, הוא פותח חלון שחור למשך שנייה ולא מעדכן כלום. הדיסק הנ"ל הוא של סילבר ליין ויכול להיות שהבעיה היא דווקא בו(?). כמו-כן, ראיתי שאמורה להיות אפשרות של עדכון בלייב של הקושחות, איפה אני מוריד תוכנה שתעשה את זה? בדקתי מנהל ההתקנים שהפקודה להשתמש ב-DMA מופיעה. אני ממש אעריך את העזרה שלכם, זה ממש מעצבן אותי, אני כבר חושב לחזור לחנות שקניתי ממנה ולהחליף את הצורב.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
שאלה על דיסיקים של lightscribe אני רוצה לקנות דיסיקים כאילו כמה הם עולים ומאיפה אפשר לקנות אותם ? ואני צריך דיסיקים רגילים של ה700MB
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-