אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי HD SATA 500 GB עכשיו אני רוצה לחבר אותו ולפי מה שקראתי צריך להגדיר אותו וכל מיני דברים כאלה יש מצב שמישהו מסביר לי מה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. אני בתהליך של קניית HD חדש, אבל יש לי שאלה\בעיה. יש לי לוח אם של חברת GIGABYTE. לוח אם דגם: GA-8IPE1000 Pro v2.0 יש לי HD כרגע מחובר שאני משתמש בו של חברת WD בנפח של 80 GB. - זה SATA 1. אני רוצה לקנות WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII והשאלה שלי היא: האם אני אוכל להשתמש בו עם הלוח אם שיש לי כרגע? תודה מראש. =]
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מה זה באפר בהארד דיסק? מה זה מוסיף? תודה מראש! :walksmil:
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 1GB , אני לא ממש מתמצא בתחום הזה , מה טוב ומה לא . ראיתי את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5305 איך הוא ? השימוש הוא בעיקר להעברה ואיכסון מידע , ואני חייב מוצר אמין ראיתיגם את אלה אחד מהם הוא ה U3 , שאני לא ממש יודע אם אני אצטרך אבל בכל אופן, אלה האחרים שראיתי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4205 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4883 מה אתם ממליצים , או אם יש אלטרנטיבות יותר טובות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי דיסק און קי. אני מכניס את ההתקן למחשב אני רואה אותו ויכול אפילו לראות סרטים ותמונות שיש עליו. אבל ההתקן עושה מה שבא לו אני מתקין סרטון (נניח) אני רואה את הסרטון אחרי ההתקנה הסיפור מתחיל כשאני מנתק את ההתקן ומחבר אותו שוב אם התקנתי את הסרטון בתיקיה רואים את התיקייה אבל היא ריקה אין בה קבצים פשוט כל מה שהתקנתי נעלם משהוא מכיר את התופעה או יודע איך לפטור אותה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, על איזו חברה הייתם ממליצים? ושל איזה נפח? [נועד למישחקים] מה המחירים?ואיפה כדי לקנות?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איך עושים מערך של Raid 0 בלוח אם של ASUS P5K, אם אפשר בלי להשתמש בחיבור החיצוני?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות צורב חיצוני ואין לי מושג מה מומלץ. אשמח להמלצות על מה מומלץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני . אני מחבר אותו בUSB והמחשב מראה לי שחובר התקן אבל אני לא רואה אותו כשאני ניכנס למחשב שלי תודה מראש :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אמרו לי שכול דיסק חדש (HD) יכול להכיל 200TB ומה שמגביל אותו זה הבקר וגם דיסק און קי מכיל 32GB ומה שמגביל אותו זה הבקר מישהו שמע על זה משהו ???
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הצורב לא נירא ברשימת הצורבים של נרו , ואם אני מכניס דיסק ריק לצריבה הוא לא נותן לי להיכנס לכונן לקרוא אותו הוא מעלה לי ארור . יודעים מה הבעיייה ?
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש. עם לוח אם gigabyte ga-ep35c-ds3r יש לי 2 כוננים קשיחים של 500 גיגה כל אחד. SATA2 בחוברת הוראות של הלוח יש לי 2 אפשרויות: א.configuring intel ich9r sata controller ב. configuring gigabyte sata2 controller כאשר אני מנסה לפעול לפי האפשרות השניה הוא לא מזהה את הכונן.. למשהו יש מושג למה? ומה ההבדל בין האפשרויות? תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
צרבתי לפני כמה דיסק עם נרו 6 באוברבורן, כי היו חסרים 2MB הדיסק עובד בלי בעיות אבל אי אפשר להעתיק את הדיסק, לא עם נרו ולא דרך הווינדוס, או שיש איזה דרך מיוחד להעתיק אותו?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
עד לפני יומיים הכל היה טוב ויפה עד שחיברתי את הכונן החיצוני היום למחשב ולהפתעתי הוא לא עובד כלומר המחשב לא מזהה אותו וכשאר הוא מזהה אותו הוא מחייב אותי לפרמט אותו השאלות שלי הן כאלה: החומר שיש לי עליו חשוב מאוד,ישנה דרך לשחזר אותו? איך יכולה להיווצר בעיה שכזו? תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמות של דיסקים בערך כ 500 DVDR+- 4.7GB 1000 X8 וכ 500 1000 CD 700MB X52 של חברה טובה עם שם שמכירים כמו סילוור ליןן וארבטים ..וכו.. משו טוב ואמין אני לא יודע לאן לפנות ליבואנים או לאנשהו..!?! אני רוצה לעשות קנייה ענקית לכל המשפחה החברים וכולם ביחד בערך ב 3 אלף שקל אפילו להגיע ל5 אלף שקל אשמח לאתרים מספרי טלפון ועזרה בנושא ...!!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי PSP, והמכשיר הארור סובל מבעיה רצינית של סניליות (כלומר, חוסר זיכרון). אני רוצה לפצות על כך ע"י חיבורו לכונן ה-2.5" החיצוני שלי, אבל בשביל זה אני צריך מארז של USB On The Go (מארז שאמור לאפשר העברת קבצים בין הכונן למכשיר USB אחר ללא צורך במחשב) ולא הצלחתי למצוא אחד בארץ (חוץ מאחד שמגיע כבר עם דיסק קשיח שאני לא צריך). איפה אפשר להשיג גאדג'ט כזה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בעבר העליתי פה שאלת המלצה על הרדיסק נייד של WD ונאמר לי בזמנו לבדוק את עניין האחריות ולקנות רק אם האחריות היא של טק-דטה. כי החברה השנייה שנותנת אחריות פשטה רגל. כמו כן, אמרו לי שאם החנות אומרת שהאחריות עליה אז לא להאמין- כי אין חיה כזו. היום אני בונה מפרט למחשב חדש דרך FOXPC, התקשרתי אליהם לברר את עניין האחריות על ההרדיסקים הפנימיים של WD שהם מוכרים והם טוענים שהאחריות היא שלהם. עכשיו, יש לי ניסיון מאוד טוב איתם ואני מחזיק מהם חנות אמינה וזה מאוד מוזר לי. השאלה אם יכול להיות שבכל זאת יש חיה כזאת- אחריות של החנות? אם לא, אז איזה חברה אחרת של הרדיסקים ממולצת במקום WD?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
קיבלתי כונן קשיח SATA של סמסונג 160GB אבל אני לא מצליח לזהות אותו, יש לי לוח אם ASUS p4p800-e delux והוא תומך ב SATA אבל שאני מחבר את הHD הוא לא מזהה כלום, הוא רק מחפש את הכונן אבל אחרי 120 שניות של נסיון הוא ממשיך עם האתחול בלי לזהות אותו, בבקשה אם למישו יש כונן כזה או לוח אני נורא אשמח לקבל עזרה להתקין את הHD כבר יומים שאני לא מצליח לזהות אותו....
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מי מבין הצורבים הללו הכי כדאי ולמה. והייתי רוצה לדעת גם מהם החסרונות של הAWG170A של סוני בבקשה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם התוכנה הזאת היא חלק מוינדוס או שצריך להוריד אותה מהאינטרנט ומה ההבדל בין PartitionMagic לfdisk
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אךךך אני מתקן את הארדיסק, יש משחקים שאני משחק וכל פעם שיש תקיע קטנה הארדיסק עושה רעשים מעצבנים טיפה חזקים והמשחק לא משתמש בכל הזיכרון והמעבד אז אך יכול להיות זה רק מהארדיסק! אולי זה הזיכרון וירטואלי?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על ההתייחסות יש לי HDD WDC WD2500KS 250 GB והרצתי בדיקה של HD TUNE רציתי לדעת מה דעתכם על הביצועים יש לי חוצמזה מעבד INTEL P4 3.2GHz זיכרון 3 GB [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי במחשב כונן 120 SATA ואני רוצה לחבר כונן נוסף שלא בשימוש על מנת לגבות דברים חשובים והכונן הוא 10 GB אבל ATA מה אני עושה? לאיפה אני אמור לחבר אותו? ואיך אני מגדיר אותו בביוס ועוד בעיה.. יש עליו מערכת הפעלה 98 מותקנת אם אני יצליח לחבר תדיסק המערכת לא תעלה נכון?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני באמצע פרוייקט ענק להגשה לאוניברסיטה והיום שהדלקתי את המחשב הביוס לא מזהה את אף אחד משני ההארדיסקים שלי שניהם SATA הוא פשוט לא מזהה אותם ואין לי מושג מה לעשות בבקשה בבקשה עזרה ! תודה מראש שיחקתי עכשיו עוד קצת הרבה עם ההגדרות בביוס והוא כן מזהה את ההארדיסק אבל עכשיו אין את הצורב מה לעזאזל הולך כאן
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-