אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
אוקיי,אז ככה...לפני יומיים קניתי לי צורב חדש אחרי שחשבתי שהצורב הקודם שלי התקלקל. הגעתי הביתה התקנתי את הצורב ללא שום בעיה,הדלקתי את המחשב,הכונן הופיע כחלק "לא מזוהה" ואחרי כמה שניות זה הסתדר. לקחתי דיסק כדי לנסות את הצורב החדש,נכנסתי לנרו בחרתי מה אני רוצה לצרוב,והתחלתי.......ומה אני רואה? שיש את אותה הבעיה בדיוק שהיתה לצורב הקודם שלי. אני מתחיל לצרוב,הצורב מתחיל לעשות קצת רעש ואחרי שניה ה"רעש"הזה נעלם...הוא ממשיך לצרוב,מגיע ל 7% ונתקע.... אני דיי בטוח שזה משהו בהגדרות של הצורב....אז אם מישהו יוכל להסביר לי לשנות ומה לבדוק אני מאוד ישמח. חוץ מהחלק של הצריבה הכונן עובד בסדר גמור. תודה מראש. עריכה: אנשים,תעזרו לי בבקשה...אני לא רוצה להחליף עוד צורב.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news_story/10gbps_usb_3_5_chips_in_development.html USB 3.0 יקבל בקרוב גרסה חדשה שישפר את החיבור ביותר מ- 50% זה יצריך כנראה חיבור חדש
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
סתכלו פה: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=130762 האנשים שמדברים מבינים עניין. אני מאמין שהם לא מדברים סתם. הולך להיות מעניין ;D
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי DVD סלוני שיש בו כניסה USB חיברתי אליו דרך מתאם USB דיסק קשיח (הדיוידי לא ממש מיועד לכך יותר לחיבור DOK ) בכל אופן כל קשיח שחיברתי הדיוידי מסוגל לקרוא קבצים עד בערך 60 גיגה עכשיו לשאלה איך אפשר לדעת לאן מועתק הקובץ בדיסק הקשיח כך שאם הגעתי לדוגמה לסקטור 50000 אדע שאין טעם לכתוב יותר לקשיח כי הוא לא יקרא עלידי הדיוידי הנל לא משנה גודל הדיסק כל דיסק מעל 60 גיג יקרא בחלקו בעבר עם מאחה הדיסקים של נורטון על ידי סימון סקטור היה ניפתח חלונית שבה היה כתוב מה יש שם בדיוק האם יש כלי כזה היום הדיסק חייב להיות מפורמט ב FAT32 אחרת לא יקרא כלל
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי, על איזו חברה הייתם ממליצים? ושל איזה נפח? [נועד למישחקים] מה המחירים?ואיפה כדי לקנות?
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני יודע איך להעביר מידע שלם מהארד דיסק אחד לשני במחשב הביתי אבל במחשב הנייד אני צריך לדעת אם יש דרך יותר קלה להעביר מאשר לחבר את הארד דיסק ישירות ללוח אם ולהעביר בדרך אחרת את המידע מהארד דיסק אולי בחיבור usb
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש כבר מזה הרבה זמן מדיות לצריבה של Benq בדגם של DJ Station. מישהו בבקשה בבקשה יכול לעזור לי למצוא איפה מוכרים מדיות כאלה?? אני צריך אותם דחוף! תודה רבה רבה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום. הורדתי קובץ ISO של דיסק תוכנות בוט.(תוכנות תחזוקה וניקוי למחשב) עכשיו הקובץ משום מה דיי גדול 1.2 גיגה.הצורב והנרו לא מזהים מה אני רוצה מהם.הקובץ קטן מדי ל די וי די וגדול מדי ל 700.הנה השם של הקובץ : Michael K H Au-Yeung - Super WinPE UBCD 2004 Pro - 7 OS on bootable DVD 1200 ה"1200" מראה את הנפח.האם כדי לצרוב אותו עם האלכוהול 120 אחוז????? או שצריך להגדיר משהו שונה בנרו (פורמט אחר דיסק אחר - יש הרבה אופציות) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
הצורב לא נירא ברשימת הצורבים של נרו , ואם אני מכניס דיסק ריק לצריבה הוא לא נותן לי להיכנס לכונן לקרוא אותו הוא מעלה לי ארור . יודעים מה הבעיייה ?
-
- 9 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אפשר המלצה על כונן 500 האידיאלי [חשוב מאוד השקט] בתקציב של עד 1400 ש"ח [sATA II, 16MB, 7200RPM] כמובן אם יש משו יותר זול ומשתלם מבחינת עלות/יעילות אז יהייה עדיף ......
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לצורב DVD-SATA עד 170 ש"ח. אם אפשר LightScribe יהיה נחמד ,אם לא אז לא .. תודה!
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
תגידו DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 זה צרוב רגיל וגם DVD??
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי יש לי 2 כוננים של WD 320 GB אני מחפש דרך לעשות כונן מראה למקרה שאחד ישרף או יתקלקל אז שיהיה לי מראה על ההארדיסק השני איך עושים את זה ? דרך BIOS? דרך תוכנה? יש לי לוח אם אינטל חדש.... DUAL CORE ו4 GB RAM
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לדגם הזה LG GSA-GH22L X22 SATA DVD יש תמיכה בDUAL LAYER ואם לא אשמח לקבל המלצה על צורב DVD עם תמיכה כזו תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
Samsung 120gb ATA100 7200RPM 8mb buffer Samsung 160gb ATA100 7200RPM 8mb buffer האם הנפח והשוני בין הדיסקים עצמם, מהווה הבדל בביצועים (מהירות בעיקר) וברעש? (דגש על הרעש) והאם אלה הדיסקים הכי שקטים שניתן למצוא בארץ??
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות Overburn ל-DVD כמו שאפשר לעשות Overburn ל-CD? יש לי קובץ ISO בגודל של 8.36GB. איך אפשר לצרוב אותו (Nero אומר שב-DVD-DL אין מספיק מקום)?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק עם תמונות DVD-R ואני מוסיף עליו תמונות מעת לעת עכשיו שהוספתי עליו תמונות משום מה אני לא רואה את התמונות הישנות ורק את החדשות אני רואה. שאני מסתכל מהצד השני של הדיסק אני רואה שכן יש סימנים שהיה חומר בדיסק .אז איפה זה נעלם?!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יופי של צורב http://www.cdfreaks.com/article/152/9
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שיש אפשרות לשנות את האות של הDOK אבל רק במחשב אחד... האם יש דרך להחליף לDOK את האות לצמיתות (בכל המחשבים שיהיה בהם [בתנאי שלא מתנגש באות של כונן אחר]) אשמח לשמוע את דעתכם... תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
בנייד של דל, הנתונים הבאים: האם הארדיסק מתפקד כרגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אמממ אז ככה... יש לי מחשב עם דיסק קשיח SATA2 שעליו מותקן בכונן C הווינדוס ואני רוצה להעביר אליו קובץ אחד מדיסק קשיח אחר, שהוא על כבל IDE, וגם עליו מותקן ווינדוס בכונן C אני רק רוצה להעביר את הקובץ ולנתק אותו... אז השאלה שלי, איך אני עושה את זה? יש התנגשות בין 2 הווינדוסים לא? ואף פעם לא עבדתי עם שני דיסקים, איך אני מגדיר אותו בכלל שיעבוד? ואת העברה אפשר לעשות דרך הדוס? אם כן, מה אני צריך לעשות בשביל זה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק 82 גיגה שהיה מותקן בו WINDOWS 2000 NT אחרי פרמוט יש בו רק 76 גיגה מזוהים ואי אפשר להשתמש בדיסק מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מיקמתי את הכונן הקשיח שלי מתחת למסך המחשב, עכשיו זה יוצר מצב שהמעמד של המסך מרים במקצת את צידו האחד של הדיסק הקשיח ונוצר מצב שהדיסק הקשיח נמצא בשיפוע, אמנם קטן אבל עדין שיפוע. השאלה שלי האם זה בסדר, וזה לא מפריע לעבודה של הדיסק בפנים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-