אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שמעו קניתי צורב DVD עכשיו אני רוצה לדעת עם אני צורב מידע עם הדיסיקים מחזקים להרבה שניםםםם למה אני לא רוצה שהיקרא מצב שהדיסקים התקלקלו לי אחרי תקופהה מה אתם אומרים ??? כי גם אני יודע שהדיסיקים של פעם הייו מתקלקלים לבד אחרי תקופה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מיקמתי את הכונן הקשיח שלי מתחת למסך המחשב, עכשיו זה יוצר מצב שהמעמד של המסך מרים במקצת את צידו האחד של הדיסק הקשיח ונוצר מצב שהדיסק הקשיח נמצא בשיפוע, אמנם קטן אבל עדין שיפוע. השאלה שלי האם זה בסדר, וזה לא מפריע לעבודה של הדיסק בפנים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
במחשב הנוכחי שלי יש RAPTOR 36.7 GB SATA 8MB BUFFER עכשיו במחשב החדש אני מתכנן לעשות RAID 0 של שני כוננים של 250.. האם כדי לי פשוט להתקין את המערכת הפעלה על מחיצה נפרדת על הכוננים של הRAID 0 או לקחת מהמחשב הנוכחי את הכונן 36.7 לעשות על מחיצה אחת ולהתקין את המערכת הפעלה שם? כך שיש לי מחיצה אחת של בערך 500 GB בRAID 0
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
סתכלו פה: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=130762 האנשים שמדברים מבינים עניין. אני מאמין שהם לא מדברים סתם. הולך להיות מעניין ;D
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות צורב חיצוני ואין לי מושג מה מומלץ. אשמח להמלצות על מה מומלץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ואם לא, איזה כונן חיצוני הוא הכי מומלץ לרכישה? חשוב לי שיהיה שקט ואמין בעל קיבולת של 1T תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני . אני מחבר אותו בUSB והמחשב מראה לי שחובר התקן אבל אני לא רואה אותו כשאני ניכנס למחשב שלי תודה מראש :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אמרו לי שכול דיסק חדש (HD) יכול להכיל 200TB ומה שמגביל אותו זה הבקר וגם דיסק און קי מכיל 32GB ומה שמגביל אותו זה הבקר מישהו שמע על זה משהו ???
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
כמובן , חוץ מהמחיר ....
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
כמה יעלה איזה חברה איזה דגם ותודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן שתומך רק ב-IDE ויש לי דיסק SATA. האם אוכל לחבר את הדיסק למחשב? לשימוש במערכת הפעלה וכו... בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
צרבתי לפני כמה דיסק עם נרו 6 באוברבורן, כי היו חסרים 2MB הדיסק עובד בלי בעיות אבל אי אפשר להעתיק את הדיסק, לא עם נרו ולא דרך הווינדוס, או שיש איזה דרך מיוחד להעתיק אותו?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מחפש כונן בעל נפח של כ-160 \ 200 GB. אני מעדיף כונן עם 200GB. אם תוכלו להמליץ לי על כונן אמין, והעונה על הקריטריונים הנ"ל, אני אודה לכם מאד.. P: [[ יהיה נחמד אם תצרפו לינק למפרט שלו, מחיר ממוצע או מחירים בחנויות\רשתות שונות ]] ו..אני מחפש כונן בעל חיבור IDE... תודה מראש עריכה: כונן שיעלה לכל היותר 600 ש"ח. [ ידעתי ששכחתי משהו :-\ ]
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם של אינטל D865PERL. אני צריך להוסיף דיסק קשיח למחשב שלי, בנוסף ל 120 שכבר יש לי. אני חושב על משהו בסביבות ה- 250 ג'. קודם כל, הדיסק קשיח שיש לי כרגע מחובר ב SATA או איך שלא קוראים לזה. את הדיסק שאני רוצה לקנות, אני רוצה שיהיה בחיבור הרגיל ( הישן). יש אפשרות לחבר ללוח האם דיסק כזה אם יש לי כרגע 2 CD שמחוברים לאחד משני היציאות? איזה דיסק קשיח מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
האם למישהו נסיון עם שרת האחסון הנ"ל? מבוסס על תצורת NAS. אני מעוניין לדעת באיזה מהירויות ניתן לשמור עליו קבצים תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי אנשים. כדי להמחיש את שאלתי, אתן דוגמא: אני מחזיק בשני כונני WD3200AAKS. על אחד מהם יש קבצים מסוימים + את מערכת ההפעלה של המחשב ובכונן השני יש בדיוק את אותם קבצים מסוימים. האם הכונן שעליו נמצאת מערכת ההפעלה יהיה איטי מהכונן שעליו היא איננה נמצאת? במידה וכן, עד כמה ההבדל הוא קריטי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H42N? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי לאחרונה דיסק קשיח בגודל 360 GB. כרגע התקנתי windows ועשיתי פרומט למחשב. הגדרתי שיהיו 2 מחיצות - אחת של 30 גיגה והשני של השאר... כרגע זה מה שמופיע לי במחשב: כיצד לתקן את הבעיה?? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת האם כדי לי לקנות ארד-דיסק חיצוני למחשב נייד למטרת התקנת vista עליו. השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה את הארד דיסק הזה , ורוצה להתקין עליו ויסטה , האם אני יכול לתת לו בביוס שיעלה את הארד דיסק החיצוני ראשון כאילו זה שמותקן לו ויסטה. האם זה עדיף לי? והאם ארד דיסק נייד הוא כאילו משמש כמו ארד דיסק פנימי של המחשב ( הכוונה היא ל boot למערכת הפעלה שתעלה מהארד דיסק החיצוני). מה הבדל בין ארד דיסק חיצוני לפנימי?(חוץ מי זה שאני יכול לקחת את החיצוני איתי לכל מקום)? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יופי של צורב http://www.cdfreaks.com/article/152/9
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אחרי ה- NEC 3520 שהיה ומת ואחרי ה- TEAC שאני לא זוכר ת'דגם ( שתקע את המחשב לכמה שניות טובות בגלל קריאה של דיסק ) . נשבר לי מהצורבים התקופתיים האלו של שנה וקצת הגיע הזמן למשהו רציני יותר 8) מה שאני מחפש : צורב מבית טוב עושה עבודה טובה אמין איכותי ו..חיבור SATA ואם אפשר צבע שחור עד 250 שקל השקעה גג גג ! לא מעבר לזה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מישהו פה חיפש משהו לפני כמה ימים ולא מצאתי את הדיון, נתקלתי בזה ואולי זה יעזור לו (או לכם): http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/12/05/recover-photo-and-data-from-scratched-or-damaged-cd/
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
בנייד של דל, הנתונים הבאים: האם הארדיסק מתפקד כרגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
שאלה על דיסיקים של lightscribe אני רוצה לקנות דיסיקים כאילו כמה הם עולים ומאיפה אפשר לקנות אותם ? ואני צריך דיסיקים רגילים של ה700MB
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-