אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קניתי דיסק קשיח אבל חיברתי אותו עם כבל של ATA33 ועכשיו שאני מנסה לחבר אותו עם כבל מתאים כדי שיפעל לי ב UDMA5 המחשב מסרב לזהות אותו בכל מצב אפשרי של הג'מפר כבר בביוס . מה לעשות? דרך אגב הכבל חדש
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=13132
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יצרתי מערך RAID - 0 משני קשיחים WD 500GB. השתמשתי בבקר שנמצא על הלוח שלי, Jmicron 36X בגלל המגבלות של הבקר הזה, נאלצתי להשתמש ב-SATA וב-eSATA כדי ליצור מערך. נראה שמהירות הכתיבה ירדה ואילו מהירות הקריאה עלתה מאוד, זה נורמלי? כי תיארתי לעצמי שלא יהיו הפסדים פה. (תוצאות למטה) קשיח יחיד: מערך 0:
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Warranty-SDSSDXPS-480G-G25/dp/B00KHRYRLY?psc=1&SubscriptionId=AKIAIEF7KZG4SSIJ7QQA&tag=toms_shopping_rev-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00KHRYRLY&ascsubtag=[site%7Cthaus[cat%7C[art%7C[pid%7CB00KHRYRLY[tid%7C14541867439503829[bbc%7CLEPRIX
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה צורב עדיף מבין השניים? האם ה215 שווה תוספת של עוד 10 שקלים? או שעדיף להשאר עם ה212 "הישן והטוב"?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שכבר טחנו את הנושא הזה מכל כיוון אפשרי, אבל גם אחרי חיפוש כאן נותרו כמה שאלות פתוחות. 1. חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD חדש. האם כל צורבי הDVD בשוק נעולים לאזור מסויים? (אם נתעלם מהעובדה שאפשר לפרוץ את הנעילה) ברוב הצורבים שחיפשנו לא הייתה שום התייחסות לנושא.. 2. מכיוון שלא הייתי מודע בכלל לנושא, החלטתי לראות מה קורה עם הצורב הפרטי שלי. יש לי LG GSA-4167B ולאחר חיטוט בEverest ראיתי שה Region code הוא none. כמו כן, לא מצאתי שום מקום בו אפשר לשנות את ה Region. סתם מתוך סקרנות, זה אומר שהצורב שלי הוא region free? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח של western digital (הישן נדפק, אני כותב את זה ממחשב אחר). המחשב ישן, כמעט בן חמש, והדיסק הישן היה IDE וזה SATA. בהוראות יצרן כתוב הוראות חיבור עם הכבל שאמור להיות מצורף (קניתי ב-ksp שנותנים רק את הכונן עצמו בלי הבאנדל), ויש שם אזהרה לגבי חיבור של כבל SATA רגיל + מתח. כתוב שם לחבר רק את הכבל SATA, אבל לא נראה לי שהוא מעביר גם מתח. http://www.wdc.com/en/library/sata/2779-001006.pdf בקיצור, מישהו מוכן להסביר לי אם אני מחבר רק את הכבל SATA הרגיל (לא את ה-wd secure....), או גם את המתח 4 פינים? ועוד שאלה קטנה, הלוח הוא ASUS P4S800D יש סיכוי שאני לא אצטרך דיסקט בהתקנה של ה-XP? עריכה: אני מתנצל, לא עברתי כמו שצריך על ההוראות, עכשיו זה ברור שאני חייב לחבר את שניה…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
: כמה שיותר זול תודה!
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כן.. אני צריך עוד 2 חיבורי SATA. יש המלצה לאיזה כרטיס? וכמה יסבלו הביצועים בגלל שזה לא SATA של לוח האם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי קובץ AVI שאורכו 79 דקות... כאשר גררתי את הקובץ לנרו בפורמט VCD הכל היה טוב . נרו עשה לקובץ ENCODING ולאחר מכן צרב אותו. כאשר הכנתי את הדיסק לDVD שלי הסאונד היה בסדר גמור אך התמונה ירוקה ולא משתנה... השאלה שלי למה זה קורה.? אם זה עוזר אני עובד עם נרו 6 אולטרה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע קניתי הארד דיסק חיצוני שלWESTERN DIGITAL מדגם WDG1SU5000 , בנפח של 500 GB, עם יציאת USB וESATA. על המארז של הדיסק נורה שמסתובבת כאשר הוא בשימוש (קורא\כותב). את ההארד דיסק חיבתי בUSB משום שאין לי כניסת ESATA במחשב. התחלתי להעביר לHD מידע בלי בעיה, לפי חלון הPROGRESS של ההעתקה היא הסתיימה. הכל נראה טוב ויפה. אחרי כשעה חזרתי למחשב וראיתי שהנורה של ההארד דיסק מסתובבת שכן הוא בשימוש, אך על המסך לא נראית שום פעולה, ניסיתי לעשות SAFELY DISCONNECT אבל WINDOWS לא נותן לי ואומר שהוא בשימוש... אחרי כמה זמן עלתה הודעת שגיאה לפייה WINDOWS DELAYED WRITING FAILED. נסיתי קצת לחפש על הFEATURE הזה של ווינדוס ולא מצאתי הרבה, רק את העובדה שאי אפשר לבטל את זה אם זה הארד דיסק U…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
תוכנת שיחזור מידע מכרטיסי זיכרון (פלאש) אני צריך מידע עליה משהוא מכיר? ,יודע?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה לכונן שלי באמצעות תוכנה בשם System Speed Test, או בקיצור - speedsys. זו תוכנה אמינה שפועלת ב-dos ואין בעיה איתה. הכונן עצמו הוא מסדרת ה-D740X של מקסטור (דגם 6L040J2), והלוח הוא ASUS P2B (צ'יפסט - i440bx). הכונן אמור לפעול ב-UDMA6, הבקר שעל הלוח ב-UDMA2, כלומר הכל ביחד אמור לעבוד ב-ATA33 והנה התוצאות: maximal seek time: 16.34 ms average seek time: 8.67 ms track-to-track seek: 2.12 ms random access time: 12.54 ms buffered read speed: 9212 kb/s linear read speed: 34761 kb/s linear read speed: 9255 kb/s מה אני יכול להסיק מהתוצאות - בעיה בכונן? בעיה בבקר?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אין בינתיים שבבים מסחריים שמסוגלים לאכלס ארבעה ביטים בכל תא אחסון - אבל יש כבר בקר SSD שמוכן לקלוט אותם, עם הבטחה לביצועים מתקדמים במיוחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי הארד נוסף שאני מעוניין לחבר למחשב, לאן אני מחבר את זה בדיוק ומה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מחפש 120GB SSD למחשבי מק (MAC MINI) שיתמוך בחיבור PLUG AND PLAY זאת אומרת בלי הגדרות מיוחדות ואחד כזה שלא יעשה לי ריסטרט למחשב כל כמה שעות בתקציב נורמאלי עד 800 שקל
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ברשותי צורב DVD של LiteON מסוג 1653S-Black Bezel הלוח שלי מזהה את המהירות שלו כ UDMA 4 הכול טוב ויפה הצורב עובד בסדר גמור רק שבאתר היצרן רשום ש: Supported transfer mode : PIO mode 4, DMA mode 2 and Ultra DMA mode 2 (בדוק שהמהירות ההעברה הינה UDMA ולא PIO) לעומת זאת בדגם הכי חדיש שלהם 1693S רשום: Supported transfer mode : PIO mode 4, DMA mode 2 and Ultra DMA mode 4 ממה נובע הבילבול של זיהוי המהירות? האם מלוח האם? או שפשוט משום מה אותו צורב עובד כ UDMA 4?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לאנשים פה נסיון טוב עם התוכנה הזו? יש לכם המלצה לתוכנה יותר טובה שמנתרת את הטמפרטורה של הדיסקים ומצבם? התקנתי אותה פעם ואז הלך לי דיסק, וחשדתי בה שהיא עשתה את הנזק... תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מדובר בהארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 80 ג'יגה בייט עם 8 מגה בייט קאש, לאחרונה עשה בעיות בזיהוי, אך כשהוא מזוהה הוא תקין לחלוטין והכל עובד מצויין, הרצתי בדיקות ואת הכלי של ווסטרן והוא נמצא תקין בכל הבדיקות אך זה כשהוא מזוהה, אך עכשיו הוא לא מצליח להזדהות ע"י לוח אם. הקינפוג מצויין ועדיין לא מצליח להזדהות, מה לעשות? יש שם המון מידע חשוב...[br]פורסם בתאריך: 12.07.2007 בשעה 19:15:02 יש לציין שמדובר בוודאות בהארד דיסק, ניסיתי כבר להחליף כבל IDE וניסיתי גם הארד דיסק אחרוהוא כן מצליח לזהות. מקווה שתצליחו לעזור לי, דרך אגב אין לו באד סקטורים!
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כמה GB מכונן D ל-C, לשם כך השתמשתי ב-PM והשתמשתי ב-Resize a Partition. התוכנה עובדת בסדר, ואני מאשר את כל השינויים, אבל כשאני מפעיל מחדש את המחשב אין את המסך הכחול הזה של הבדיקת דיסק. פשוט עולה לי ישר שולחן העבודה ואין שינוי בגודל של הכוננים. מישהו יודע מה הבעיה? מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
הרד דיסק קשיח הלך לעולמו במחשב נייד מסוג compaq mini 1000 לדעתי זה הדגם, זה איזה נטבוק מעפן של compaq. הדגם של ההרד דיסק הוא MK6028GAL http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=StorageSolutions/PCNotebookHardDrives/MK6028GAL מצאתי את זה: http://cgi.ebay.com/New-Samsung-HS12YHA-120GB-iPod-Zune-Hard-Drive-1-8-/150564066152?afsrc=1 האם זה מתאים? אודה לאישור.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18-חברתי ת'כבל סטה לחיבור סטה של הצורב וגם ללוח ואת הצ'ופצ'יק של המתח לצורב ולא מזהה ת'צורב. חזרתי ברוורס לכונן הדיוידי הישן שלי שעבד כדין, גם לא מזהה, למרות שהוא נפתח ונסגר והמתח מגיע אליו, יש עצה גואלת?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה בעיקר שיתן כמה שיותר תמורה למחיר ביחס לנפח, זאת אומרת שאם יש משהו יותר זול מ550 ועם פחות נפח אבל הנפח הוא הרבה ביחס למחיר, אשמח להצעה. מעדיף מksp רמת גן כי זה ליד הבית שלי אבל אם יש משהו יותר משתלם בחנות אחרת אז אפשר להמליץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי דיסק קשיח מדגם 6v160e0 של maxtor. לפעמים מופיע מסך כחול הטוען שיש לי בעיה ב ftdisk.sys. המחשב מאתחל את עצמו אבל לא נכנס ל win xp , במקום זה הוא רושם לי להכניס אמצאי אתחול כלשהוא, כאילו ששהרדיסק לא קיים או לא מאותחל, הבעיה נפתרת רק כאשר אני מכבר את המחשב ומדליק מחדש. האם ההארדיסק שלי פגום? תודה מראש לעונים...
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הגדרתי raid 1 עם שני דיסקים 120 גיגה בדקתי אם זה עובד ע"י ניתוק כל דיסק והפעלת המחשב ובאמת הכל עולה יפה. האם זה בסדר מה שעשיתי ? לא קלקלתי כלום? איזה בדיקה מקצועית יש שאני ידע שהכל עובד חלק?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-