עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by LRa,

שלום, כבר שנים יש לי מודם של ספק האינטרנט וכל חודש אני משלם 10 ש"ח. החלטתי שהגיע הזמן לקנות אחד ולחסוך קצת. אני מחפש את המודם+נתב הכי זול שיש. זה לבית של סבתא שלי, זה משמש את הממיר של הוט וגלישה פעם ב... כשמישהו מגיע לביקור. אשמח לקבל מכם המצלה. תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  2. בוקר טוב לכולם עושה רושם שהגירסה הסופית תצא ב29 ליוני מקור: https://www.neowin.net/news/synology-ds ... ing-later/

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  3. מותג ה-FireCuda זוכה לשדרוג נוסף תודות לבקרים העדכניים של חברת Phison, והצרכנים יכולים לברך על עוד הרחבה של התחרות במסגרת מוצרי האחסון המהירים ביותר עבור חומרות מודרניותלכתבה

4. זה רק נראה כמו כרטיס מסך צר במיוחד כלפי חוץ - בפנים יש מערך של כונני NVMe מודרניים שמאפשרים לנפץ את המגבלות הקיימות בחיבורי ה-M.2 הנפוצים לכתבה

5. מרבית היצרניות עברו להתמקד בכונני SSD ניידים - אך מסתדר כי יש מי שעדיין מאמינות בפוטנציאל של אמצעי האחסון החיצוניים שקדמו להםלכתבה

6. הקונסולה החדשה של הענקית היפנית ממשיכה ליהנות מביקוש שובר שיאים למרות המחסור - וכעת יש לחלק מהמשתמשים יכולת להרחיב את האחסון הזמין להתקנה של משחקי הדור החדשלכתבה

7. WD או Seagate? זה לא משנה מה ההעדפה שלכם - ההצעה העדכנית של אמאזון לקניות עם משלוח ללא תוספת תשלום לישראל יוצרת הזדמנויות משתלמות באופן בלתי רגיל עבור חובבי החומרהלכתבה

8. שלום אני חובבן בכל הנוגע לסרברים אבל ברצוני לחפש תחליף לענן שלי בגוגל סוג של כלי או מוצר שאיתו אני יוכל לגשת לקבצים שלי בכל העולם וגם יאפשר לי להסטרים סרטונים שצילמתי או לראות תמונות מבלי שאצטרך להוריד אותם (כמו ענן) ניסיתי כמה אופציות שמצאתי באינטרנט אבל שום דבר לא ממלא את כל מה שאני מחפש פתחתי שרת FTP הבעיה איתו שאי אפשר לפתוח את התמונות והסרטונים מבלי להוריד אותם למכשיר ובנוסף ניסיתי גם לפתוח כמה סוגים של media servers אבל כולם לא מצליחים לשמש לי כתחליף כי אין הם לא קוראים קבצים שהם לא תמונות או סרטונים וגם התצוגה של רובם לקבצים היא יותר סוג של גלרייה מאשר משהו שאני מחפש שהוא יותר כמו מנהל קבצים כרגע אני משתמש בשילוב של FTP סרבר וEMBY סרבר אבל כמו שאמרתי זה לא מושלם אש…

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  9. מצטרפים חדשים אל משפחת ה-MP600 של החברה מתהדרים ביכולת להגיע למהירויות העברה של עד 7,400 מגה-בייט בשנייהלכתבה

10. לפני כשנתיים קניתי את ה MegaRAID SAS9260-8i כדי לבנות שני מערכי RAID0 עם הקשיחים הישנים שלי (2*3 ו 2*4). ניסיתי להתקין אותו על המערכת החדשה שלי (ROG-STRIX-Z390) והוא אף פעם לא עבד כמו שצריך, התוכנת שליטה שלו היא דף HTML מחורבן שחצי מהזמן לא זיהה את הדיסקים. המערכת החדשה שלי לא הייתה ממש בשימוש כך שהוצאתי את הכרטיס והחלפתי אותו בכרטיס RAID 4 ערוצים פשוט אחר. השבוע ניסיתי להרכיב אותו שוב ושוב התחילו הבעיות, בהתחלה ה WIN10 לא זיהה אותו (בעיה שנתקלתי בעבר שנפתרה ע"י החלפת הסלוט) ואחרי מספר ניסיונות הכרטיס התחיל סתם לצפצף עד שפשוט העפתי אותו. -יש משהו שניתן לעשות איתו או פשוט להשליך אותו? -ישנו כרטיס מומלץ במחיר של 100-150 ש"ח? מה שחשוב לי הוא אמינות/יציבות ומהי…

11. החברה שהפכה למוכרת בישראל תודות לדגמים בינוניים במחירים טובים משיקה את כונן האחסון המתקדם ביותר שלה עד כה - שמכוון באופן ספציפי ליכולת הרחבת האחסון הטרייה בקונסולה המצליחה של סונילכתבה

12. מבצע יומי נהדר נוסף מבית פלטפורמת המסחר המקוונת הענקית יהיה זמין רק לחצי היממה הקרובה - ומשום שחלק מהמחירים הם הנמוכים ביותר מאז ומעולם, כנראה שלא תרצו להחמיץ אותולכתבה

13. לעת עתה מתברר שלא כ"כ ... https://www.backblaze.com/blog/are-ssds-really-more-reliable-than-hard-drives/ בקיצור, יש מקום לשיפור בפרמטר הזה ....

14. חברת Kioxia מצטרפת אל Marvell וסמסונג במירוץ - ומבטיחה כי גל כונני ה-NVMe הראשון תחת PCI-Express 5.0 יכפיל את הביצועים הרציפים של הכוננים המתקדמים ביותר כיוםלכתבה

15. דגם ה-WD Blue SN570 משדרג משמעותית את הביצועים הרציפים של קודמו הפופולרי - וזמין לרכישה מקוונת במחירים תחרותיים כבר עכשיולכתבה

16. Started by law89,

מה מבין השלושה הכי טוב? evo 970 שמאיזו סיבה קפץ מאוד במחיר באמזון evo 980 - יש סתירה בנתונים בין האתר של אמזון לבין האתר של סמסונג. אם האתר של סמסונג נכון, זה נראה שהכונן איטי יותר evo 970 plus - שמשום מה עולה יותר מה-980

17. מה קורה? אני מארגן דרך הקבוצת פייסבוק שלי מכירה קבוצתית לכונן NVME תואם PS5 שעומד בכל הקריטריונים של סוני. יש מחיר, יש מלאי, יש כבר 6 מתעניינים. עכשיו אני צריך עוד 4 על מנת להוציא אותה לפועל. גילוי נאות: אינני מרוויח ולו שקל אחד מהמכירה הזו. זה נטו עשיה למען הקהילה. מילה. מוזמנים גם לשאול את "כתום" החנות והמשווק המורשה שדרכה תתנהל המכירה. הנה כל הפרטים: מוצר: כונן ADATA XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB NVMe נפח: 1TB צלעות קירור: כולל. מחיר: 740 שח (הכי זול בישראל: 888) ל-1TB אחריות: 5 שנים יבואן רשמי עמוד מוצר: https://www.xpg.com/us/xpg/830 ניתן גם לרכוש 2TB ב-1350 שקלים. אם אתה ר…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. התרגלנו למאבקים בין השמות הללו בתחום הכוננים הקשיחים, אך כעת נראה שהתחרות מתרחבת אל מחוזות חדשים - כשה-IronWolf החדש ניצב מול החדשים במשפחת WD Redלכתבה

19. מוצרים טריים יעניקו לכם עוד הזדמנויות לשדרג את האחסון בקונסולות ה-Xbox שלכם - באמצעות המחבר הייעודי או באמצעות USB מסורתי יותרלכתבה

20. Started by yaron86,

יש לי מספר מחשבים בבית וחשבתי לשים NAS ביתי כזה ולחבר אותו לרשת הביתית בבית שיהיה אפשר לגשת למידע מכל מחשב אשמח להמלצה על NAS ביתי, (יש גם קטנים עם nvme m.2? מאשר דיסקים 2.5/3.5 אינץ'?) ולשאלה הכי קריטית, יהיה אפשר לגשת אליו גם עם מק וגם עם פיסי? כי בכל זאת זאת תצורת מבנה שונה, יש פתרונות משהו?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. כונני NVMe לשוק הביתי שתומכים בתקן PCI-Express 5.0 החדיש עדיין אין, אך כשהם יגיעו - יש חברות שיהיו מוכנות לקלוט כמה מהם יחד על מנת לספק לנו מהירויות העברה דמיוניות כמעטלכתבה

22. Started by Bluemen,

שלום לכולם, אני קונה בקרוב מעבד 12600KF ולוח אם מסדרת Z690 איזה זיכרון אתם ממליצים לי? על הנוכחי יש 256 SSD שלא מספיק להרבה ועוד 2T זיכרון קשיח פנימי שמתוכו יותר מחצי בשימוש. הלוחות אם החדשים תומכים בm2 פעם ראשונה שאני הולך להשתמש, איזה אתם ממליצים? לקנות 1 בגודל 2T ולשים עליו הכל? או שאולי זה יכביד ועדיף לקנות 1T M2 ולשים עליו רק מערכת הפעלה ודברים שבשימוש תדיר וכל השאר לשים על דיסק קשיח בגודל 1T? SSD זהו נעלם? אין לי יותר צורך בזיכרון הזה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by questionman,

https://ksp.co.il/web/item/78129 או https://ksp.co.il/web/item/95543 האם יש הבדל אחר ביניהם חוץ מהאבטחה? הכונן יהיה רק לאחסון אז הוא לא יהיה בשימוש יומיומי.

24. בואו להתרשם מעוד סט של מוצרים משתלמים במיוחד מחנויות מקוונות שונות של אמאזוןלכתבה

25. אני מחפש מישהו שיכול להריץ על הכונן הזה בדיקת מהירות Aja System Test עם ההגדרות שסימנתי בירוק, אחת עם קובץ 16GB, ואחת עם קובץ 64GB, ולתת לכונן לפחות 5 דקות מנוחה בין הבדיקות. https://www.aja.com/products/aja-system-test תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים