עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tomz,

שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD, דגם MYBOOK 250 גיגה אני מחפש דרך, שיכולה לנעול תיקיות ואפילו את כל הכונן כך שאין אפשרות לגשת אל הקבצים ללא סיסמא. מכיוון שזהו כונן נייד שעובר בין מחשבים, אין אפשרות להתקין תוכנה שמבצעת דברים כאלה. אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיון או דרך מסויימת לנעול את הכונן או תיקיות מסויימות בתוכו תודה, תום.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני צריך לחבר הארדיסקים ללא מארז יש באפשרותי לחבר הארדיסק דרך תחנת עגינה בחיבור USB 3 או בעזרת סוג של מגירה כמו בלינק המצורף בחיבור SATA איזה חיבור יעבוד טוב ומהר יותר (מדובר באותו הארדיסק) 1. מגירת ה SATA 2. תחנת עגינה ב USB 3 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjA2OQ==

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by biodome,

אני זוכר זמנים ש-HP נחשבו בתור הצורבים האיכותיים ביותר בשוק. ת'אמת הם היו כמעט היחידים בשוק בזמנו. מישהו יודע למה הם נעלמו וכבר לא רואים אותם בחנויות? האם הם לא נחשבים לצורבים אמינים יותר? לינקים לביקורות על הדגם הספציפי יתקבלו בברכה..

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by drorleon,

שלום אנשים, כיום אני משתמש בSSD למע' הפעלה ובשני WD של 1.5T בRAID1 השאלה, האם אני יכול לרכוש דיסק קשיח נוסף באותו הגודל, כאשר אני מחבר אותו כ"חבר" שלישי לRAID - זה מיד יאכלס אותו בתוכן האמיתי, כאשר הסנכרון יסתיים אני אוציא אותו ואשמור בצד לגיבוי. בפעם הבאה שאני רוצה לגבות אני אחבר אותו חזרה - כל שאר הזמן הRAID יחשוב שחסר לו כונן אחד אבל יעבוד ת'כלס כמו היום.. היתרונות: אפס מחשבה בנוגע לגיבוי גיבוי של 100% ו100% תאימות וכ"ו החסרונות: למרות שיש לי מגירה להכניס את הדיסק הנוסף - אני לא חושב שאפשר לעשות "החלפה חמה" בRAID - האם? אני מוכן לTRADEOFF הזה, השאלה - איך כאשר אני מחבר את הדיסק שמכיל מידע מלפני שבועיים (לצורך רענון) מובטח לי שהוא יעודכן ולא להיפך (אני חושש ממצב שהמחשב …

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  5. לפי מה שהבנתי מגלישה ברשת שלא כל הכוננים תומכים בPS3.. ובאתר שלהם כתוב: The HDD must be a 2.5” internal Serial ATA HDD. Parallel ATA is not supported. מה זה אומר בדיוק? האם מישהו יכול לתת לי המלצה לדיסק קשיח שיעבוד עם הסוני? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי מחשב שבו נמצאים 3 דיסקים קשיחים 40 120 80 כולם 7200 8M B נסיון העתקת קבצים גדולים של סרטים 1 1.5 גיגה לוקח המון זמן העתקה בערך של מהירות 5 מגה לשניה כאשר אני מוציא דיסק אחד החוצה ומחברו במתאם USB במארז המתאים גם לדיסק וגם לצורב מהירות היעתקה היא פי 5 ויותר מגיעה לה 25 מגה לשניה אז מה קורה כאן החלפתי מיקום הדיסקים מאסטר סליב ראשוני מישני הכל נישאר אותו הדבר

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by RonCohen,

שלום כשאני מריץ HDtune המהירות לא יציבה היא במין קפיצות כאלה לדוגמא הוא מתחיל ב128mbs ואז יורד מהר ל 4 ואז עולה מהר ל129 אני יעלה תמונה יותר מאוחר

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  8. אם בכלל יש כזה דבר, איזה דגמים יש? אין לי כבר מקום לאחסן דברים במחשב ואני גם לא רוצה להעמיס על הספק שלי. תודה רבה לעוזרים :)

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. הדגם הזה..? ‏SH-S183A DVD±R x18 מה דעתכם עליו?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by aaviran,

בגיליון האחרון של SMB PLUS [מין עיתון מחשבים שאבי מנוי עליו] הייתה ביקורת על HD חיצוני של TrekStor בעל חיבורים לטלוויזיה [חיבורים כמו שיש ל-DVD] תהיתי אם ידוע למישהו על עוד דגמים דומים לזה, אשר מתחברים ישירות לטלוויזיה ומסוגלים להציג סרטים, להשמיע מוזיקה ולהראות תמונות. חיבור אלחוטי לרשת יהיה תוספת מבורכת... יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by bambolio,

אני גולש פה בפורום הזה הרבה זמן אמנם אבל רק עכשיו נרשמתי יש לכם פה אחלה של פורום ולמדתי המון ממנו. לאחרונה התחלתי לחשוב שוב ושוב אם כדאי לי לבנות או לקנות NAS עלמנת לגבות את כל החומר שברשותי שהולך וגודל לו בקצב מפחיד. קראתי פה הרבה בפורום הזה, בדקתי מחירים והגעתי למסקנה שבשביל מה אני רוצה הכי משתלם יהי לבנות לבד NAS. אז מה אני מתכנן: אני רוצה לבנות NAS אשר יכיל בתור התחלה 5 כוננים של 2 טרה כ"א, המחשב ישמש לאגירה של כל הסרטים, סדרות וכל התמונות שלי. מה שאני רוצה זה שתהיה לי אפשרות להתחבר בממשק WEB לשרת, שרת ביטורנט, אפשרות להזרמה לסטרימר, ה-NAS יחובר למחשב HTPC שיש לי בסלון בעזרת כבל רשת והמחשב יקרא ממנו את כל המידע. עוד משהו שמאוד חשוב לי זו האפשרות להוסיף למערך כונ…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני רוצה לקנות Disk on Key של ג'יגה וראיתי כל כך הרבה סוגים במחירים שונים וקשה להחליט מה הסוג הטוב ביותר במחיר הסביר ביותר. בבקשה המלצות !

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. השאלה בכותרת, מדובר בכוננים בנפח 500GB.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by roma4k,

יש ברשותי במחשב הישן הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל בגודל 20GB. משום מה אני מוצא את עצמי מתמודד עם בעיות כאלו או אחרות עם המחשב. לדעתי הבעיות ניגרמות מההארד דיסק ולכן רציתי לדעת האם יש איזשהי תוכנה מסויימת שניתן בעזרתה לבדוק את ההארדיסק? אשמח אם תציאו לי דרכים לבדוק את תקינותו של ההארד דיסק. לילה טוב ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by shirs1,

היי, מחפש כונן 3TB. נתקלתי בכונן הזה:WD 3TB Sata3 Red for NAS 24/7 הכונן מיועד למחשב ולא למערך NAS. יש איזשהי בעיה להשתמש בכונן לא כחלק מ RAID?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Id0,

קניתי אותם יחד עם הצורב במחיר של 70 שקל ל24 מדיות של - בX8 עכשיו השאלה שלי היא האם הם איכותיות, וחבר שלי אמר לי שלדעתו זה מזוייף בגלל שהציפוי שלהם נראה מוזר מה דעתכם? בהגדלה: http://img42.echo.cx/img42/6843/dsc000017oy.jpg שאלה נוספת היא מה ההבדל בין כבל IDE עם חוטים דקים וכבל עם חוטים עבים? (לא במעוגלים)

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. שלום, אתמול גיליתי שהדיסק און קיי שלי (אחרי שהפעלתי אותו על מחשב "זר") מציג רשימה אקרעית של קבצים עם שמות מוזרים ושכל המידע שהיה עליו התקשקש. הרצתי תוכנה שנקראית getdataback והצלחתי להחזיר 98% מהמידע שהיה עליו. הבוקר זה קרה לי שוב אצלי בבית. ההבדל היחידי הוא שבמקום רשימת קבצים יש גם ספריות. אני מצרף תמונה. יש לכם רעיון למה זה קורה? נ.ב. אני משחרר את הדיסק בצורה בטוחה.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  18. סוג של וודו ??? ברשותי Sandisk Cruzer Blade 32GB חדש בן שבוע. פעם או פעמיים חיברתי אותו למחשב העיקרי שאני משתמש בו והוא עבד. כאשר ניסיתי להשתמש בו שוב, הוא פשוט לא מזוהה. הוא קיים ב-Device Manager אך הוא טוען שהכונן לא נמצא (גם ב-Explorer וגם ב-Disk Management). בדקתי בעוד 2 מחשבים שיש בבית והוא עובד בהם ללא בעיה שהיא. מאחר ואני צריך להשתמש בו במחשב העיקרי, ניסיתי אין ספור דברים ואפילו שילוב ביניהם-[list type=decimal] [*]פירמוט הכונן ל-NTFS, FAT32 גם מהיר וגם מקיף [*]Uninstall ל-Curzer מה-Device Manager והסרה של Mass Storage Device , אתחול ואז נתתי לו לזהות אותו שוב. [*]Uninstall לכל מה שתחת USB ב-Device Manager ואתחול (אז הוא מתקין את הכל לבד שוב) [*]החלפת אות הכונן…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני שיאפשר איכסון עד 320GB עד תקציב של 600 ש"ח. המטרה של הדיסק היא לאכסן בעיקר שירים, שהיה מהיר, איכותי וטוב. אז לבעלי הידע בנושא זה אשמח אם תיעצו לי על מה ללכת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by yonatanph,

גיסי קנה MAC חדש והוא רוצה לקנות כונן חיצוני לגיבויים. חבר שלו המליץ לו על הכונן http://www.rocstor.com/Products/rocpro-800av.html אבל עד כמה שהבנתי זה עולה כ1300 שח' בארץ מחיר שנראה לי קצת (מאוד) גבוה, אבל הידע שלי במקים שואף לאפס כך שיכול להיות שאני טועה. דבר ראשון רציתי לשאול האם מישהו מכיר את הכונן הספציפי הזה ומה דעתו עליו. כמו כן, האם כונן למק צריך איזשהו יחס שונה מכונן לPC רגיל - יש בעיות תאימות כלשהי עם הכוננים הרגילים של הPC? האם יש לכם אולי המלצות אחרות לכונני גיבוי למק (שעובדים עם הTIME MACHINE). התקציב לא מוגדר בשלב הזה - הוא אכן שיקול אבל לא שיקול יחיד והבחירה תעשה לפי מכלול שיקולים לכן בשלב זה אני משאיר את האפשרויות פתוחות.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by FRT,

שלום, מישהו יודע על דרך להעביר אפליקציות לאחסון חיצוני (sd card) שמוגדר כפנימי באנדרואיד? מדובר באפליקציות שאין בהם אפשרות "change" ב storage.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by iyehuda,

חבר שלי יש לו צורב DVD של LG והוא מתלונן שבסיום הצריבה ב נרו הוא מקבל הודעה שיש להמתין 5 דקות וזה קורא לו רק בדיסקים מסוג - בדיסקים מסוג + אין בעיה יש למשהו רעיון

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by ross,

יש DOK מבנק לאומי כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מוצג כדיסק נשלף וכונן תקליטורים שמכיל פרסומת של בנק לאומי. סתם בשביל הסקרנות איך אני מוחק את כונן התקליטורים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Kalen,

http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=sata אני צריך כונן SATA (לוח 965 עם IDE לא משהו) המחיר של ה LG הנ"ל 230 ש"ח כולל משלוחה. יש למישהו ניסיון עם צורב זה ? נ.ב. יש עוד צורבי DVD SATA במחיר סביר בישראל ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  25. ויכול לתת פידבקים חיובים\שליליים עליו? (אני רוצה לקנות כונן שמתחבר לרשת, אבל אני אשמח לשמוע על האמינות שלהם בכלליות). תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.