עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by orlupo,

מה ההבדל בין ה-4120B ל-4160B ל-4163B? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by sheff2k1,

השתמשתי בpartition magic 8 כדי לחלק את אחד ההארדיסקים שלי לשני חלקים. לקחתי את כל החלק הריק בדיסק, ועשיתי ממנו partition. לא ראיתי שום errors בזמן ביצוע הפעולה, אבל משום מה העליה של ווינדוס הייתה תקועה למשך דקה לפחות. עשיתי ריסט, כיביתי את המחשב- שום דבר לא עזר. ממשיך להיתקע. החזרתי את המצב לקדמותו(חיברתי את הפרטישנים), ועדיין הווינדוס עולה נורא לאט. אני מתכוון לעשות פורמט להארדיסק ולהתקין ווינדוס מחדש. הבעיה היא שאני חושש שגם אז הבעיה תהיה קיימת. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר בוודאות את ההארדיסק למצב הטבעי שלו? שמתי לב למשהו מוזר: לפני כל הפעולות האלה, הופיע בpratition magic דבר בשם "unpartitioned space" באותו דיסק, ועכשיו אין את זה... יש לי ווינדוס xp sp3

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. שמעתי שלהארד דיסק חיצוני המחובר למחשב עם USB2 יש הגבלה בגודל של עד 1 טרה. האם זה נכון? ואם כן אשמח גם לדעת למה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by Grim Reaper,

השאלה למעלה. בעיקרון אני רוצה צורב DVD שצורב CD בצורה טובה. אני יודע שפלקסטור כאלה אבל האם גם PIONEER? או TEAC?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  5. לצד מיקרון, חברה אמריקאית פופולרית נוספת עתיד להתחיל לשווק כונני NVMe מהדור החדש בקרוב מאודלכתבה

6. Started by iSolt,

כרגע המחיר הכי זול שמצאתי הוא 1600 שקל באמזון ארהב אשמח אם יש מחיר נמוך יותר

7. Started by ההוגה,

שלום לכולם, אני מחפש כונן Blu-Ray למחשב על מנת לנגן סרטי בלו ריי מקוריים (אין לי צורך בצורב בלו ריי). רציתי לקנות את הכונן BDR0412SA של Aopen שהוא הכי זול, אבל הוא לא במלאי אצל הספק ולא הצלחתי למצוא חנות שיש לה מלאי שלו. ראיתי שיש גם של סוני ו-LG באיזור ה-550 ש"ח, אבל אני מנסה למצוא משהו באיזור המחיר של ה-Aopen (שהוא 350 ש"ח). האם כדאי להזמין אותו מאיביי? אולי אתם מכירים חנות שיש לה את הכונן במלאי? ואם לא, איזה כונן חליפי מומלץ? (אם לא תהיה ברירה, אגדיל את התקציב - אני פשוט לא רואה סיבה לשלם כל כך הרבה על כונן קורא). מה דעתכם על הכונן הזה של liteon: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9371

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום חבר שלי הביא לי כונן של WD כדי שאני יעביר אליו כול מני דברים עכשיו הוא היה במערכת קבצים של FAT32 ועשיתי לו איתחול מהיר לNTFS בגלל שאיתחול רגיל הוא ניתקע לי במשך שעות על אותו מצב. עכשיו כשאני מנשא להעביר קובץ גדול הוא פשוט מראה לי את השגיאה שבתמונה משהו יודע למה ואך אפשר לפתור את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  9. היי אנשים איך אני יכול להליף את כונן C ל- Primary/ System? כדי שאוכל לפרמט ולהתקין בה את הוידוס ואת D להחליף ל- Logical? http://img132.imageshack.us/img132/377/75574563ul8.png

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by Alonreg,

היי, ראיתי שבksp נמכרים שני כוננים קשיחים של crucial: Bx100 120gb M550 128gb ההפרש במחיר הוא 5 שקלים וראיתי שמהירויות הכתיבה בשני גבוהות יותר בנוסף מקבלים עוד 8 ג'יגה ראיתי שהשני בתמונה בא ללא מארז האם אני מפספס פה איזה פרט?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by sigma,

1. כמה פעמים אפשר למחוק קבצים מ- DiskOnKey של 4GB או 8GB מבלי לפגוע באמינותו ? 2. איזה דגם של DiskOnKey עדיף מבחינת אמינות איחסון מידע ?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  12. הבקר המשוכלל הטרי של חברת Silicon Motion משמש כבסיס ליצירת משפחת כוננים מסקרנת לכתבה

13. Started by ghost99,

שלום רב, אתמול רכשתי כונן SSD KINGSTON V300 בנפח של 120GB לאחר שהרצתי בדיקה בHDDSCAN הראה לי את השגיאה הזאת? מה זה השגיאה הזו?האם זה באמת שגיאה או שזה סתם חושב שזה שגיאה?והאם ללכת לאייבורי ולבקש להחליף לחדש? http://www.siz.co.il/my.php?i=0gjdem3yz4ni.jpg

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למדיות לצריבה לצורה Nec 4551 מהן אני אקבל את איכות הצריבה המירבית. מקריאת הביקורת ב cdfreaks קראתי שהצריבה עם המדיות Verbatim MCC 004 הייתה טובה. האם אלו הדיסקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1235&products_id=6358 ? תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. האם יש לתוכנת הצריבה השפעה על האיכות? במילים אחרות, הדרך שבה הצורב עובד, היא אותה דרך ולא חשוב איזו תוכנת צריבה נתנה את הפקודה? (בהנחה שהפרמטרים לצריבה זהים בתוכנות השונות.)

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by mega1234,

שמתי לב שיש הבדל במחיר של הדיסקים הקשיחים של שתי החברות האלו לטובת מקסטור ( יותר גבוה ) כשמדובר בדיסק 80GB 7200 8M האם זה פונקציה של איכות ?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  17. הכונן חיצוני הבא של ווסטרן דיגיטל 1 טרה עולה 300 ש"ח באופיס דיפו ... סתם ככה שתדעו מה אני רוצה - 1 טרה עדיפות לחברה מוכרת ואמינה עד 350 ש"ח בחנות כמו ביג בוקס אופיס דיפו חנויות שיש במרכזי קניות ולא חנויות אחרות... הכונן הוא - מועתק מאתר אופיס דיפו.[table] [tr] [td] [table] [tr] [td][/td][td]מידע אודות המוצר [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] [table][tr][td][/t][/t][/t] [/l][/l][/td][td]דיסק קשיח חיצוני מבית WD סדרת MY BOOK Essential Apollo Edition 2.0, עם חיבור USB2.0 מהיר [/td][/tr][tr][td][/t][/t][/t] [/l][table][tr][td]עיצוב חדש הכולל נורת חיווי הממחישה את כמות הנפח בזמן אמת! [/td][/tr][tr][td][/t][/t] [/l][table][tr][td]גבו את כל המסמכים, התמונות, השירים והוידאו של…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by shaizone,

שלום, התבקשתי לאחרונה להכין עבור מישהו מפרט למטרת עריכה גרפית (מודולים ארכיטקטורניים וכו'). שמתי לב שבהמלצות רבות למפרט שכזה מופיע שימוש במערך RAID. רציתי לדעת מהי הסיבה לכך? האם יש יתרון כלשהו לשימוש ב-RAID בעת עבודה בתוכנות גרפיות? תודה,

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. כשאני מכניס דיסק DVD-R (צרוב) לכונן הDVD שלי הוא ככה מנסה לקרוא אותו משהו למשך שניה ומוציא אותו מיד. אני מכניס אותו והוא עוד פעם מוציא... כשהכנסתי דיסק CD-R (גם צרוב) הוא הצליח לקרוא אותו כרגיל... לא נסיתי דיסק DVD מקורי כי אין לי. ממה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שזה מאבק (למרות שהוא כן הצליח לקרוא דיסק רגיל) או מה? תודה. (הכונן שאצלי הוא LG 16x48)

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by SOLIDUS SNAKE,

אם למישהו יש פרטים \ נתונים על התקן, קישורים לאתרים, תוכנות, יצרניות ציוד, לוחות אם \ CHIPSETS. או בקיצור כל דבר על SATA. אני אשמח לקבל או בפרטי או במייל או בתגובה בט'רד.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by LacosT,

שלום לכול חברי פורום HW Zone =) Born2kill חבר שלי מהכיתה הראה לי את הפורום ויעץ לי להיתיעץ בכם =) אז ככה זו הבעיה שלי: קיבלתי מצלמה חדשה Pc web camera החברה ממש לא ידועה לי אבל חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי עליה פרטים... ישנה בעיה קטנה והיא שהדיסק שבא עים המצלמה (הדרייבר-דיסק קטן-לא מרובע) רושם לי את הבעיה הבאה. דגם המצלמה הוא :IPN-CM903 לא ידוע מהיא החברה של המצלמה אבל חיפשו מהיר בגולל יציג את הכול אודותיה אני סבור שהבעיה היא בפורמט של הדיסק שהכונן לא תומך בו. תודות רבות לעוזרים לי אשמח מאוד לקבל את הפיתרון לבעייה בהקדם ! יש לי פורמט של הדיסק הקשיח FAT32 יום טוב =) נ.ב אני צריך גם דרייבר להורדה של מצלמה ישנה של חברת IBM מיסוג 33L4889 אני צריך שהדרייבר מעודכן ש להמצלמה יהי…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by naorai,

יש לי BOOTABLE DISK אבל הוא מלא סריטות ואני רוצה לצרוב אותו לפני שהוא לא יהיה קריא ביכלל, אז עשיתי לו IMAGE וניסיתי בעזרת הנרו בcd -rom (boot)1 והוא לא עשה לי בוט דרך הסידי יש שם עוד אפשרות של cd- rom (efi boot)1 אני לא יודע מה זה, אז בשורה התחתונה איך אני עושה BOOTABLE דיסק ללא CD COPY? ;D

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3301&p=4 אי אפשר לאלתר משהו בסגנון באמצעות איזה פלאש דיסק של נאמר 10 גיגה ולדחוף עליו את ה OS בשביל ביצועים מהירים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. חברת Fixstars מפתיעה את השוק עם כונן זכרון הבזק מסחרי ראשון מסוגו, בנפח חסר תקדים עבור תצורת 2.5 אינץ יש לכם כמה עשרות אלפי דולרים שמעלים אבק בבית וצורך בהרבה מאוד נפח אחסון מהיר? כעת תוכלו להשקיע אותם בכונן SSD חדש של חברת Fixstars, אשר מספק נפחים חסרי תקדים של 10 טרה-בייט ו-13 טרה-בייט. הדגמים זכו לשמות 10000M ו-13000M ומציעים את הנפחים האדירים שלהם בתצורת 2.5 סטנדרטית, אם כי בעובי גבוה של 15 מילימטרים, בערך פי 2 מכונן SSD ביתי ממוצע בתצורת 2.5 אינץ'. בחברה לא מגלים מה בדיוק קורה בפנים, אך ההערכה שלנו היא שמדובר בשלושה מעגלים מודפסים המאוכלסים במלואם בשבבים משני צידיהם ומקופלים יחד למארז בודד, כשב-Fixstars מצהירים כי חומרה ייעודים שלהם מאפשרת על קבלת ביצועים …

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  25. הדרישות הן פשוטות: 1. יש לי לאפטופ שהוא תמיד איתי, ואני רוצה שתיקייה אחת בו תכיל את אותו דיסק-און-קי וירטואלי. אני רוצה לקנפג את התיקייה רק בצד הזה של ההתחברות. 2. אני רוצה שהצד השני (שכל הזמן ישתנה - מחשב אקראי אחר ממנו ברצוני להעתיק כמה קבצים בחיפזון) לא יצטרך לקנפג שום דבר - רק יחבר את החוט בצד השני ויקבל (אות) כונן וירטואלי נוסף, כמו שמקבלים כשמחברים דיסק-און-קי סטנדרטי. כלומר אחרי הקנפוג החד פעמי בצעד מס' 1, אוכל להשתמש בלאפטופ בתור USB MEMORY KEY בעל נפח עצום (השטח הפנוי בהרד דיסק של הלאפטופ) בקלות מירבית - חיבור אותו כבל/מתאם בין שני המחשבים הדולקים וזהו. שוב, אני לא רוצה שהצד השני יצטרך להתקין דרייברים וכד' (אם אפשרי). חיפשתי ברשת משהו כזה אבל אני לא בטוח שמצאתי: …

• 0 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.