אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות דיסק און קי של 32 ג'יגה. איזה חברה נחשבת איכותית?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
SSD של Crucial בדרך אליי, ואני רוצה לבצע Cloning עם התוכנה המצורפת שלו מה-HD שלי. ה-HD שלי מכיל +- 280GB (כולל מערכת ההפעלה וכד'). יש איזושהי הערכה כמה זמן זה אמור לקחת +-? דקות? שעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לקורא כרטיסים חיצוני מהיר ואיכותי , יש לי בעיקר את הכרטיסים של סאנדיסק(חדשים, אודה לעזרה דחופה לדוגמא כרטיס שיש לי SanDisk Extreme PRO 64GB up to 95MB/s UHS-I/U3 SDXC Flash Memory Card - SDSDXPA-064G-X46
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן USB 2.0 ועדיף כתוספת את ה FIRE WIRE , שיתמוך ב SATA ( ואם יש גם עם IDE אז סבבה ) אני כרגע בארה"ב אז אני קונה מכאן . יש לי העדפה לקנות דרך AMAZON.COM תודה .
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום רב, אני קצת חדש בענייני SSD. אני מבין מקריאה בפורום שעניין האמינות הוא חשוב מאוד כאן, וגם ראיתי את האזהרה לגבי Vertex 2. מה לגבי Vertex 3 ? מצאתי כונן כזה של 90G במחיר אטרקטיבי. יש מתנגדים? http://www.ocztechnology.com/ocz-vertex-3-sata-iii-2-5-ssd.html תודה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה להשיג את הפאנל הדמי שלו רק כדי להלביש על צורב DVD רגיל של אסוס חשבתי להביא את הצורב הזה ועליו להלביש את הפאנל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13740 המיוחד בפאנל הקידמי של זה זה שהוא מבריק ויש לו צבע שחור פיאנו מבריק (שזה מתאים לי יפה עם המארז) אבל המחיר שלו בשמיים ואין לי צורך בתכנולוגיית הבלו ריי עשיתי חיפושים וכל הצורבים של אסוס (ובכללי ) הם מפלסטיק שחור אפור מחוספס אז חשבתי אם אפשר להזמין רק את הפאל של הצורב BD הזה ולשים על צורב רגיל זה יהיה מושלם אם אתם אולי מכירים צורבים של אסוס או בכללי צורבים שהם כן מבריקים אני אשמח לראות(אני פשוט חיפשתי ובחיפושי לא מצאתי דבר) תודה רבה זה הצורב ASUS BW-12B1LT Internal Blu-Ray
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
LG GSA-4165B/5165D specs Write speed Write speed DVD+R DL 8x CD-R 48x DVD+R 16x CD-RW 32x DVD+RW 8x DVD-R DL 4x Read speed DVD-R 16x DVD-ROM 16x DVD-RW 6x CD-ROM 48x DVD-RAM 5x Buffer size 2MB http://www.cdfreaks.com/news/11484 יוצא באפריל והוכרז ב CE BIT ברבעון השלישי יצאו עם צורבי SATA.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם ניתן לגשת לקבצים בשאר הדיסקים הפיזיים במערך?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הוספתי כונן SSD של Corsair - Force 3 ובדקתי את הביצועים באמצעות AS SSD. לוח אם: LANPARTY DK P45-T2RS SSD מחובר דרך SATA 2. עדכנתי ב-BIOS ל - AHCI. windows 7 64bit נקי, ללא שום שינוים בהגדרות הנוגעות לכונן. הנה התוצאות שקבלתי: האם אלו תוצאות סבירות ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא זה http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2599#ov ואני מחפש הארד דיסק 500GB שיתאים לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מאכסן כיום את כל החומר הביתי ע"ג כונן אטרנט My Book Live 1T המקושר למחשבים בנחושת ג'יגה דרך ראוטר TP-LINK 4300, שגם מספק לי את הגישה לאינטרנט (אינטרנט ב WAN וכל שאר המכשירים ב LAN המורחב עם מתג HP קטן). סידור מאד פרקטי, כאשר גם מכשירים אחרים "ניגשים" לחומר בקלות, TV סמסונג, סטרימר, מכשירי סלולאר דרך WiFi וכו'. כמו כן אני משתף מדפסת ברדר 3040CN בחיבור האטרנט שלה והכל ממש נוח כפי שתארתי. בכונן הרשת כל החומר של המשפחה, אשר מתעדכן ומשתנה כל הזמן (תמונות, סרטים מסמכים וכו'). כיום גיבוי אני עושה מעת לעת על ידי העתקה של ה-1T לכונן חיצוני, אך לא ON LINE, מה שמזמין "מרפי" לאבדן חומר... : האם נכון לעבור ל WD 4TB (2 x 2TB) My Book Live Duo drive כנותן אותם שירותים בכונן אח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככך החלטתי לשדרג את עניין האחסון במחשב שלי והחלטתי לקנות כונן קשיח של 300-320G ופה אני צריך את העזרה שלכם. אז ככה יש לי את הלוח אם הבא:http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PEMT4.htm שכמו שאתם רואים הוא דיי ישן ולא תומך בטכנולוגיה החדשה של SATA אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות, האם כדאי לקנות כונן קשיח בתצורת ATA או שיש פשוט דרך שהמחשב שלי יוכל להפעיל כונן בממשק SATA. עכשיו מכל מה שאני ראיתי אלו הם הכוננים המתאימים לי כרגע למחשב: http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.ba88f6d7cf664718376049b291346068/?channelpath=/en_us/Products/Desktop%20Storage/DiamondMax%20Family/DiamondMax%2010&productview=Overview http://www.wdc.com/en/products/Pro…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה. הביוס מזהה את הכונן SDD שלי. הוינדוס 7 לא מצליח לעלות. הפעלתי את התקנת/תיקון וינדוס מהדיסק (מבלי להתקין ממש) וזה מראה שהדיסק SDD שלי ריק לחלוטין, כאילו מעולם לא נעשה בו שימוש... יש לציין שהמחשב היה כבוי בליילה, והוא גם מחובר לUPS שהוא גם מייצב מתח. הכונן שברשותי הוא Intel SSD 320 120gb, והוא בשימוש כחודשיים. ניסיתי אגב להחליף יציאת SATA בתקווה שאולי יקרה נס, אבל זה לא עזר. מה הולך פה? אני לא יודעת מה לעשות, לנסות לממשל אחרויות או להתקין מחדש את הוינדוס? ולמה כל זה בכלל קרה?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. בבקשה לצרף קישור לחנויות אינטרנטיות אילו. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם אפשר לייעץ לי על SSD SATA 3 60-80gb המומלץ ביותר
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רכשתי צורב CDR/RW פשוט של חברת LG דגם CGE- 8526B. הרכישה לאחר שצורב ACER ישן X 4 הלך לעולמו. עם הצורב הישן סופקה תוכנה חוקית של EASYCD ועימה תוכנת DIRECTCD. בזמנו צרבתי כמה עשרות דיסקים בתוכנת DIRECTCD (תוכנה המאפשרת התייחסות ל CDR ולא רק לCDRW כ FLOPPY) אומנם ללא מחיקה. בכל מקרה יש לי כמה עשרות דיסקים כאלה לא סגורים ! אין לי כל דרך לגשת אליהם יותר כי תוכנת ה EASYCD כמו גם תוכנת ה DIRECTCD לא מכירה הכונן LG כצורב אלא ככונן CD רגיל. הורדתי את כל העדכונים המומלצים של חברת ROXIO לגירסת התוכנה שיש לי 5 DIRECTCD , אבל כלום לא עוזר. תוכנת DIRECTCD מזהה את הכונן רק ככונן CDR רגיל ולא מזהה צורב במחשב. תוכנת InCD של NERO לא יודעת לזהות CDR פתוחים שפורמטו על ידי DIRECTCD וא…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מפרט המוצר: מהירות העברת נתונים: עד 480Mbps. תקינה: SASO,NCRS,GOST,CE,WEEE נפח 500GB ממשק USB: USB 2.0 ממשק פנימי: USB ל-SATA הספק: 5V מקסימום 1A באמצעות USB יש למישהו דעת על הכרטיס קשיח , או בכלל על TOSHIBA בתחום? תודה מראש , דוד.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם התחשתי בצורב DVD למחשב שלי הייתי רוצה לצרוב לו תקשוחה לחדה על מנת גם לקבל יותר מהירויות לצריבה וגם בשביל לחדש ואולי לבטל גם באגים על הדרך ... ממה שהבנתי אלה הקשוחות שמתאימות לצורב שלי אבל איזה קשוחה היא האופטימלית ומה ההבדל בניהם ?... תודה והמשך ערב טוב !
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קיבלתי לפניי יומיים מחשב נייד שהזמנתי ,המחשב של AOPEN.לפי ההזמנה הייתי אמור לקבל כונן של סמסונג אבל הביאו לי כונן של פוג'יטסו ולא אמרו לי שהם שמים לי אותו במקום הסמסונג..כדאי לפנות לחברה שיחליפו?סך הכל הכונן של פוג'יטסו שקט..איזה יותר טוב? מדובר על 40G תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חזרתי לי משמירת יום העצמאות ולא מספיק זה היה נורא גם ככה, גם כנראה נקעתי את הרגל וכמעט איבדתי את החוגר.. ובנוסף לכל הצרות כשהגעתי הביתה.. גיליתי שהמחשב לא מסכים לעלות.. הוא רצה לעשות Boot כל הזמן בלי סיבה.. עד שהכנסתי דיסק של ווינדוז ואז הוא שאל מה אני רוצה לעשות, להתקין מחדש לעשות ריפייר או לצאת, אז עשיתי ריפייר, ואז הוא רשם שאין כונן קשיח.. האם זה אומר שההרד דיסק שלי, שבק חיים ? :'( כשהוא מחובר הוא כן עובד, מרגישים שהוא עובד, אבל המחשב לא מצליח לזהות אותו.. וניסיתי להחליף כבל Sata וזה לא עזר..
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אם כן אז נא לצרף לינק לחנות
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי שני הארדיסקים 250gb AAKS אני חושד שאחד מהם בעייתי, בעבר הם היו ב מערך RAID0 המערך נכשל כי לפעמים המחשב זיהה חלק מהמערך האם יש דרך לבדוק את תקינותם של שני ההארדיסקים?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היצרנית היפנית מוציאה לגמלאות את רוב סדרות הכוננים של חברת הבת שלה, אולי בנסיון לצאת לדרך חדשה שתחזיר את המותג אל מרכז הבמה בעבר, OCZ היוותה את אחד מהשמות הפופולריים בשוק ה-SSD הביתי, עם מגוון רחב של מוצרים, שיתוף פעולה צמוד מול חברת SandForce וגם נסיונות לקפוץ לרמה חדשה על ידי פיתוח בקרים משלה. עתה, OCZ היא לא הרבה יותר מתזכורת של העבר – החברה האמריקאית נרכשה בידי טושיבה לפני כשלוש שנים ואוחדה לאחרונה עם החטיבה האמריקאית שלה, כך שכל שנותר ממנה עתה באופן מעשי הוא שם המותג, אשר זוכה כעת לרה-אירגון ורענון מחברת האם שלו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%98%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%94-%D7%A1%D7%93%D7%A8-%D7%91%D7%9B%D7…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מארה"ב כונן WD לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות, גם מערכת ההפעלה וגם הלוח אם דיווחו על תקלה בו. האם יש אפשרות לממש אחריות מול היבואן בארץ או שצריך לשלוח חזרה לארה"ב? (מצורפת תמונה של בדיקה ב HD Tune).
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-