עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dannialn,

השאלה שלי היא האם כאשר אני מפצל את ההארד דיסק שלי בווינדוס (כמו מC לעשות C ו-D) נגרם נזק כלשהו להארד דיסק? מצטער מראש אם שאלה זו נשאלה כבר, בחיפוש לא מצאתי תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. התקציב הוא 400-800 ש"ח (גמיש מאד.. אני לא יודע ממש מה סדר הגודל של המחירים בתחום זה) הדרישה היא הרד דיסק חיצוני שגודלו כ200GB. הגודל ממש לא משנה.., ההרד ייועד לגיבוי קבצים חשובים (לכן חשוב שיהיה איכותי! ), הוא לא יעבור ממקום למקום לכן הגודל לא קריטי.. אשמח להמלצות! ולהמלצה מאיפה לקנות! תודה!! :)

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי את ההארד דיסק הבא: http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=FreeAgent-Desktop-500-GB-USB2.0-Drive&vgnextoid=e7a9812ecd8a0110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=8d3f26bbdae90110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model ורציתי לשאול אם 50c זו טמפרטורה נורמלית להארד דיסק החיצוני בideal. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by ofirrjd,

היי, אני מעוניין בכונן חיצוני בנפח 250-320. שאלה ראשונה, מה עדיף 2.5 או 3.5? אני שואל כי היה לי מארז חיצוני ל HD שלי, והספק שלו התקלקל. הבנתי של 3.5 יש ספק ול 2.5 אין, אז אולי הם יותר אמינים. שאלה שניה נוגעת לחברות, איזה כוננים נחשבים אמינים יותר. ראיתי שניים בנפח 320 בגודל 2.5 במחיר 330 ש"ח: אחד של HITACHI והשני של WD (פספורט). אשמח להצעות נוספות. תודה אופיר

5. מחפש כונן בעל נפח של כ-160 \ 200 GB. אני מעדיף כונן עם 200GB. אם תוכלו להמליץ לי על כונן אמין, והעונה על הקריטריונים הנ"ל, אני אודה לכם מאד.. P: [[ יהיה נחמד אם תצרפו לינק למפרט שלו, מחיר ממוצע או מחירים בחנויות\רשתות שונות ]] ו..אני מחפש כונן בעל חיבור IDE... תודה מראש עריכה: כונן שיעלה לכל היותר 600 ש"ח. [ ידעתי ששכחתי משהו :-\ ]

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by yanhak,

הצריבה הבאה נעשתה על גבי הצד של ה- DATA על גבי מדיות רגילות (LG DVD-R 4.7GB) ולא מדיות LF. הצריבה נעשתה באיכות הטובה ביותר. צריבת תמונה על מדיה ריקה לחלוטין לוקחת כ- 40 דקות. צריבת המלל נעשתה בחלק הריק של ה- DATA על גבי מדיה אשר נצרב עליה מידע מבעוד מועד. צריבה זו באיכות הטובה ביותר לקחה כ- 20 דקות. כאשר צורבים תמונות על שטח ה- DATA עדיף להשתמש בדיסקים עם רקע כהה ובנגטיב של התמונה (יש אופציה כזו) או בתמונות שחור לבן. בצריבת מלל עדיף לשים רקע כהה ולצרוב מלל בצבע לבן. בגדול היה קשה להמחיש בעזרת התמונות את התוצאות האמיתיות בגלל הפלש של המצלמה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by Dj_Gal,

קניתי S-ATA וגם IDE חיברתי את S-ATA התקנתי ווינדוס הכל טוב ויפה .. ופתאום המחשב מתחיל להעלות מסכים כחולים כשאני נכנס למשחק או מתקין משהו הוא מראה לי מסך כחול ועושה ריסטרט למישהו יש מושג למה זה ? לא חירבתי את הIDE כי אני לא יודע על מה לשים את הג'מפר שלו .. כי על הS-ATA רצה המערכת הפעלה והתכנון שלי שעל הIDE יהיה איכסון כזה על מה לשים את הג'מפר בIDE כדי שהוא יהיה סלייב ואם אפשר לקבל איזה לינק למדריך של פרטישיון מג'יק אני מאוד אשמח גם תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. Started by Proww,

אהלן. אני מעוניין לרכוש דיסק או קי. חשבתי שאולי תעזרו לי למצוא את מה שאני מחפש. אני מחפש דיסק-און-קי בעל נפח של 8GB, שיהיה קטן (mini), עד 45 שח. תודה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  9. יש כזה בארץ? http://search.ebay.com/Backplane-RAID_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQssPageNameZRC0024 ?\תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. Started by Pitzinyelo,

ראיתי בחנות צורב OEM nec3500 , וקצת "החשיד" אותי שלא רשום בשום מקום "NEC", חוץ מאשר באותיות מיניאטוריות היכן-שהוא בחלק התחתון של הצורב, בתוספת המילה "corporation" או משהו בסגנון........ מישהו שקנה את הצורב הזה יכול לאשר לי שאכן קשה מאד למצוא את המילה NEC? :s05:

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by felixr64,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, יש לי בעיה שכבר שני הארדיסקים חיצוניים נדפקו לי בשימוש סביר (לדעתי). הראשון היה 500 GB של סמסונג והשני 1TB של WD. שניהם היו ניידים ללא צורך בחיבור לחשמל. מה שיש לי בגדול זה - הכי חשוב לי - באזור 32GB של תמונות מכל הזמנים. אחרי זה יש סרטים וסדרות בעיקר, אבל זה תמיד אפשר להוריד מחדש. אני חושב לקנות הארדיסק חדש, אבל מקריאה בפורום וראיתי שמישהו רשם שהארדיסק כזה הוא לא אמין - מה שבהחלט הרגשתי בעצמי. חשבתי אולי את התמונות לשמור על DOK ? האם זה אמין יותר? ממש נמאס לי כל שנה\שנה וחצי להחליף הארדיסק כי הוא נדפק. אני רוצה משהו אמין. תגידו - אי אפשר לקחת הארדיסק נייד בתיק למשל כשנוסעים לאנשהו? זה עד כדי כך רגיש? יש הארדיסקים חיצוניים מוקשחים שיותר אמי…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. לאחרונה התקנתי את אחת הגרסאות האחרונות של L&D לצורב 3540A שברשותי ומאז צרבתי מספר CD ו DVD. לא ממש ברור לי איפה שולטים (NERO) בביט סטינג המדובר ואיך הגרסא החדשה עוזרת לי בחיים טובים יותר ?? אודה לכם אם תסבירו ו/או תפנו אותי למדריך בענין.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by abcdjkh,

שלום. אודה להמלצה לדיסק קשיח חיצוני, לשם גיבוי. מהן המהירויות הנהוגות כיום (זמני קריאה וכתיבה)? האם יש צורך לחברו לחשמל? בכל אופן אני מעוניין בכונן (רצוי 500GB) בתקציב של עד 600 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. Started by shlomom,

מתכוון לקנות (מחר) HD ב 320 ש"ח WD3200KS יש רעיון למשהו יותר טוב באיזור המחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by integral,

יופי של צורב http://www.cdfreaks.com/article/152/9

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by אנדרי07,

שלום,אני מעוניים לקנות DOK כדי להריץ סרטים בDVD. הרבה אנשים המליצו לי על כל מיני סוגי זיכרון נייד שכולם הורא איטיים (ולי אין סבלנות). אשמח אם תמליצו לי על זיכרון נייד שהוא יחסית מהיר בהפח 4-8 GB.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. זאת התוצאה של הבדיקה עם ההגדרות שאתם רואים כרגע בהודעה הבאה שימו לב לאיזו מהירות המחשב מגיע בכתיבה ובקריאה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. Started by EnerGy,

שלום! כאשר אני צורב, הDMA לא עובד ולכן ניסיתי ללכת למנהל ההתקנים ולהפעיל אותו, אבל הצורב פשוט לא מופיע תחת ATA CONTROLLERS או משהו דומה. נמצא שם רק הדיסק הקשיח (ATA DISK) ולא הצורב שאמור להופיע כATA CDROM אם אני לא טועה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by exercise,

מישהו פה חיפש משהו לפני כמה ימים ולא מצאתי את הדיון, נתקלתי בזה ואולי זה יעזור לו (או לכם): http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/12/05/recover-photo-and-data-from-scratched-or-damaged-cd/

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  21. Started by asinnn,

שמעו קניתי צורב DVD עכשיו אני רוצה לדעת עם אני צורב מידע עם הדיסיקים מחזקים להרבה שניםםםם למה אני לא רוצה שהיקרא מצב שהדיסקים התקלקלו לי אחרי תקופהה מה אתם אומרים ??? כי גם אני יודע שהדיסיקים של פעם הייו מתקלקלים לבד אחרי תקופה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. Started by xfwind,

הכונן הנ"ל - עובד, מתפקד ומגבה קבצים כהלכה. ניסיתי בימים האחרונים לרוקן אותו ולמחוק קבצים אך כל נסיון כזה מודיע שהקובץ/ספריה אותו אני מנסה למחוק פגום ואין אפשרות להזיז אותו. יש עיצה ??? תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. Started by Might,

הגעתי למסקנה שאני צריך לפרמט את המחשב, אני רוצה לשמור תיקיה שמשקלה 40 ג'יגה... לכן החלטתי לפצל את כונן C שלי לשני חלקים, את החלק שאני רוצה להכניס לכונן אחר, את החלק השני אני יפרמט... אבל, איך מפצלים ? :s05: תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by solo53,

צורב NEC-3500A לא צורב על דיסקים Ritek RW מינוס

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by postup,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד בגודל של 250-350GB. איזה הארד דיסק הכי מומלץ והכי משתלם לקנות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים