אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
-
במחשב הנוכחי שלי יש RAPTOR 36.7 GB SATA 8MB BUFFER עכשיו במחשב החדש אני מתכנן לעשות RAID 0 של שני כוננים של 250.. האם כדי לי פשוט להתקין את המערכת הפעלה על מחיצה נפרדת על הכוננים של הRAID 0 או לקחת מהמחשב הנוכחי את הכונן 36.7 לעשות על מחיצה אחת ולהתקין את המערכת הפעלה שם? כך שיש לי מחיצה אחת של בערך 500 GB בRAID 0
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ארד דיסק של 80GB הכנסתי דיסק של BOOT DISK הכול עלה נכנסתי לתיקיה שיש בה את הGHOST כי יש לי קובץ IMAGE מוכן שמור הכול ואז המסך הכחול של הGHOST עולה ואז הוא נתקע לא קורה כלום חיכתי ועדיין כלום. מה עושים מה הבעיה? וזה דיסק שפועל שבדקתי בעוד מחשב
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
איזו גירסה עדיפה? ??? האם התוכנה שוקלת הרבה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מחפש DISKONKEY בנפח 2GB אמין מהיר ובסביבות ה 200 ש"ח (לא נראה לי שאצטרך את ה U3 ).
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
טוב בזמן האחרון רוב הפעמים שאני מנסה לצרוב משהו אני מקבל את הודעת השגיה המצויינת בכותרת האם מת לי הצורב? הצורב הוא NEC דיי ישן (DVD) אני מנסה לצרוב דיסק רגיל
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, קניתי מפלאפון סלולרי של LG וקיבלתי איתו DOK+128MB... ממש נחמד אלא שכשאני מחבר אותו למחשב אני לא מצליח להעתיק קבצים ומקבל הודעות בנוסח הבא: אין אפשרות להעתיק את X: אין אפשרות למצוא את הקובץ שציון. ודא שציינת את הנתיב ואת שם הקובץ הנכונים. הלכתי לפלאפון והחלפתי את הכרטיס, ולאחר מכן קניתי עוד כרטיס של ג'יגה (הסלולרי תומך כך שלא זו הבעיה) ועדיין אני מקבל את ההודעות האלה... אין לי מושג מה קורה פה, מבקש את עזרתכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם הגדרתי מערך RAID 0 בבית על שני כוננים זהים 500GB של סיגייט (לאחר עדכון קושחה התקינה של שניהם). התקנתי VISTA 64BIT לאחר התקנה חלקה מחשב עלה ובמסך שקופץ לכמה שניות שמציג את המערך ראיתי שרשום על אחד הדיסקים PROBLEM OCCOURD אז מחקתי את הכוננים ואני היום ינסה שוב לעשות חדש מישהו מכיר למה זה קרה ?? עכשיו חברים מה עדיף ליצור יש לי טרה סה"כ ליצור שם שני VOLUME או אחת גדולה ולפצל בהתקנת הWINDOWS? וגם גדלים של הVOLUME כמה לתת לC:?? תודה רבה לעוזרים אני פה אם אתם צריכים עוד פרטים ....
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ראיתי בחנות צורב OEM nec3500 , וקצת "החשיד" אותי שלא רשום בשום מקום "NEC", חוץ מאשר באותיות מיניאטוריות היכן-שהוא בחלק התחתון של הצורב, בתוספת המילה "corporation" או משהו בסגנון........ מישהו שקנה את הצורב הזה יכול לאשר לי שאכן קשה מאד למצוא את המילה NEC? :s05:
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם! ההארדיסק הזה מחק לי כבר פעמיים את המחיצות! פשוט חיברתי אותו והוא לא הגיב לי המחשב ... ואז ראיתי בDISK MANGMENT 74.6 מתוך 74.6 הוא פירמט אותו לבד! עכשיו אני משתמש בלי התוכנה של ההארדיסק הזה רק מעביר תיקיות לכונן מערכת הקבצים שלו היא NTFS פירמטתי אותו! לא עזר . עכשיו זה חומר מאוד חשוב רק אחרי הרבה זמן הוא מתחיל למחוק את הקבצים האלה.. מה עושים??? יש איזשהי תוכנה שמגנה עליו? או משהו שלא ימחוק לי ? למישהו יש פיתרון ? זה הארדיסק חיצוני\ תודה לעוזרים עידכון היה בו סקטורים פגומים בדקתי עם התוכנה LIFE GUARD והוא תיקן לי אותם אז זה תאומרת שהבעייה נפתרה? http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472017
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום... אני כניראה שיחקתי בוינדוס ויסטה אם האפשרויות של הארדיסק ומחקתי את מחיצה D לא עשיתי פירמוט פשוט מחקתי אותה והיא נעלמה לי והיה לי שם דברים ממש חשובים! אתם חייבים לעזור לי איך אני משחר את מחיצה D זה עניין של חיים ומוות! תעזרו לי....
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אךךך אני מתקן את הארדיסק, יש משחקים שאני משחק וכל פעם שיש תקיע קטנה הארדיסק עושה רעשים מעצבנים טיפה חזקים והמשחק לא משתמש בכל הזיכרון והמעבד אז אך יכול להיות זה רק מהארדיסק! אולי זה הזיכרון וירטואלי?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מספר דברים ואשמח אם תמליצו לי על: - דיסק קשיח. יש לי אחד של SATA, אבל אני לא זוכר איזה בדיוק. זה משנה אם אני קונה אחד נוסף אבל שונה? ראיתי שנמכרים SATA 2 וסוגים אחרים. איזה הכי מומלץ? - אני צריך המלצה לצורב בסיסי. העיקר שיעבוד טוב ולא לתקלקל אחרי שנה. - דבר אחרון שאני מתכנן לקנות זה flash drive אבל שיחזיק לאורך זמן ולא יתקלקל אחרי מספר חודשים (כמו שקרה לי כבר עם כמה) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני, 250GB. הבנתי שלכונן חיצוני USB2 זה כבר עבר, אבל אני לא בטוח שלמחשב של אחי (שלו אני קונה את הכונן) יש את זה, מה שגם בהרבה מחשבים אחרים אין את זה אז אם אפשר תמיכה גם בUSB2 וגם בfirewire זה יהיה מעולה. תקציב: 700-750 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
נניח שצרבתי כמה סרטים על DVDR, והמהירות הייתה גבוהה מדי. כשאני מנסה להעתיק את הקבצים להארד דיסק המחשב נותן לי CRC error (cyclic redundancy check). אני יודע באופן כללי מה ההערה הזו אומרת, אז מי שיכוול לפרט זה יעזור לי מאוד. הפתרון הפשוט הוא לפתוח את הפורטים באימיול ולהוריד את הסרטים שוב, והפתרון המסובך יותר הוא להוריד תוכנת cd/dvd data recover ולהשתמש בה. יש המון כאלה, כי חיפשתי בגוגל. איזו הכי טובה? על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
עקב העובדה שהDVD שלי לא עובד (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288281.0), אני חשבתי לקנות DVD חיצוני. אז זה דגם SE-S184 של סאמסונג. הוא עולה 350 שקל. שווה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אוקי...לי אישית יש צורב של סוני מדגם dwd22a ולמישי שהתקנתי לה את המחשב יש nec3550 הבעיה היא שהצורב לא מזוהה כצורב בכלל הצורב שלי בכלל לא מזוהה כצורב (למרות שבדיווייס מנג'ר השם הוא מופיע והשם שלו בסדר גמור) ונרו לא מזהה כאילו יש לו בכלל צורב. הוא כותב לי בכלל "image recorder" ולא את הצורב שלי יש לבחורה שהתקנתי לה ת'מחשב זה מזהה ת'צורב והוא אומר כאילו הוא צורב וכאילו הכל בסדר אבל הוא לא צורב שום דבר בכלל. אני משתמש בנרו 5.5 (אולי בזו טמונה הבעיה?) עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם צריך דרייברים, כאשר אני מחבר הארדיסק או סידירום לזה http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product/z_25108.jpg או שאפשר לחבר וזה ישר יקלוט את זה? וינדוס אקספי.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אין לי כונן דיסקטים במחשב ומידי פעם קופץ לי ארור מוזר כזה שקשור לכונן דיסקטים ויש לי שם שלוש אפשרויות להמשיך לנסות שנית או לבטל כשאני לוחץ על להמשיך הכל מסתדר אבל זה הארור הזה מציק וזה קורה בעיקר כשאני רוצה לכבות את המחשב אז חשבתי אולי יש דרך לבטל לגמרי את ההתיחסות לכונן הדיסקטים
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כן .עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה ברשותי 2 צורבים של PIONEER אחד 111D והשני 212D תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
זה רק נראה כמו כרטיס מסך צר במיוחד כלפי חוץ - בפנים יש מערך של כונני NVMe מודרניים שמאפשרים לנפץ את המגבלות הקיימות בחיבורי ה-M.2 הנפוצים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. אני חייב לציין שנושא הביצועים של ה HDD לא ממש עניין אותי עד עכשיו, מעולם לא בדקתי ביצועים של HD ליפני קניה... אבל הפעם זה יהיה שונה ! מאז הקניה של השילש החדש הכל פועל ממש מהר וטוב.. עד שאני מתחיל לישמוע את ה HD ממש מרגישים שההרדיסק פוגע ביצועים.. אז סה"כ יש שתי דרכים לטפל בבעיה.. 1.ליבדוק תקינות של הHD הקיים. 2. להחליף אותו באחד מהיר יותר כי הם בוודאי נהיו כאלה בשנתיים + מאז שקניתי את שלי.. לגבי 1, חיפסתי ביקורת על הHD שלי והשוותי. להבין הרבה בביקורות של הרדיסקים אני לא מבין אבל זה ניראה דיי זהה . לגבי 2, זה כבר תלוי בתגובות שלכם .
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איזה לקחת? אין לי את שמות הדגמים כרגע אבל הכי זולים של החברות... בררנים בדיסקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בK.S.P יש את השחור ב140 ש"ח ואת הלבן ב-100, האם זה רק צבע או משהו אחר? והאם הוא טוב בכלל כי אני מעוניין לקנות אותו מחר. הלך לי הNEC 3550A אז הוא טוב? האם הוא יתאים ללוח שבמפרט בצד ימין?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-