אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
כהמשך ישיר לדיון לבניית מארז חיצוני שהיה פה לא מזמן אני מעלה רעיון שלי כרגע עוד אין תמונות אבל אפשר להבין מהפירוט הבא. 2 - כונני CD תקולים - בתוכם ישבו הכוננים הקשיחים 2 בתי מאווררים פירוט במשך 2 מאווררים 8 סמ מתאם של גיגבייט מ SATA ל ESATA הרעיון אומר לפרק את הכונני CD ולהוציא את המכניקה התקולה החוצה.לבנות "אוזנים" לכוננים הקשיחים על מנת שיתאימו למארזי ה CD. לחורר חור עם מסורית שופינים או כל אביזר אחר על מנת לחבר את בתי המאוורר מתחת למיקום הדיסק על מנת לספק קירור טוב לכונן הקשיח. לחבר את שני מארזי ה CD באביזר כלשהו....אני חשבתי על מוטות אלומיניום שיהיה יפה ומעוצב. מומלץ לשים גריל בתוך בתי המאוורר על מנת לתת חזות מקצועית ויפה. תמונות יבואו בהמשך.עד כאן הרעיון…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
Tolerance for Max jitter. Note highest tested is 20. And starting value is 8. These measurements are based on audiodev cats equipement and use a special manipulated disc. So 20 is the maximum jitter tollerance level they can test. This gives some info on tollerance for reading bad burned disc's.(not on DVD 9 disc's) So far tested Drive- maximum jitter it can read Benq DW400A(B1HY) -15,7 Dix-all DIX-DRW416(0039) -20,0 Iomega Super DVD (A106) -15,9 LG GSA-4040B (A104) -14,0 LiteOn LDW-401S (ES0G) -17,4 Mitsumi DW-7802TE (1.00) -12,9 MSI DR4-A (2.21) =15,9 NEC ND-1300A (1.06) =15,5 Nu Tech DDW-081 (BX02) =14,7 Pioneer DVRa06(1.06) -20,0 Plextor PX-708A(1.01) -…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
נניח שאני רוצה לצרוב 200 קבצים, שכל אחד מהם בגודל 100 מגה. מה שאני עושה היום כדי לצרוב את הנ"ל, הוא לגרור לתוכנת הצריבה 47 קבצים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ולבסוף לגרור 12 קבצים אחרונים, ולצרוב. אין מילים לתאר עד כמה התהליך הזה מעצבן. ועכשיו לשאלה: האם ישנה תוכנת צריבה קסומה, שתאפשר לי לגרור בבת אחת את כל 200 הקבצים, והיא כבר תחלק אותם אוטומטית ? (כלומר אני אתחיל לצרוב את כל 200 הקבצים בבת אחת, וכל פעם שיגמר המקום ב DVD, היא תבקש שאכניס מדיה חדשה). ה Catch הוא שאני לא רוצה שהתוכנה תכניס את הקבצים ל Container חדש (כמו ש Norton Ghost למשל עושה), אני רוצה שהקבצים הצרובים ישארו כמו שה…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קשיח בגודל 120-160 על מה את ממלצים לי חשוב שהקשיח היה שקט בעל מהירות תגובה מהירה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. חיפשתי בסטייק שם השוואה בין 2 הכוננים הקשיחים האילו ולא מצאתי רק נפחים גדולים מעל 200GB... מישהו יכול לתת לי השוואה בין WD ו HITACHI ששניהם יהיה 120GB 7K 8MB BUFFER ועל מה אתם הייתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום. הורדתי קובץ ISO של דיסק תוכנות בוט.(תוכנות תחזוקה וניקוי למחשב) עכשיו הקובץ משום מה דיי גדול 1.2 גיגה.הצורב והנרו לא מזהים מה אני רוצה מהם.הקובץ קטן מדי ל די וי די וגדול מדי ל 700.הנה השם של הקובץ : Michael K H Au-Yeung - Super WinPE UBCD 2004 Pro - 7 OS on bootable DVD 1200 ה"1200" מראה את הנפח.האם כדי לצרוב אותו עם האלכוהול 120 אחוז????? או שצריך להגדיר משהו שונה בנרו (פורמט אחר דיסק אחר - יש הרבה אופציות) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
במחשב עם לוח אם התומך סאטא 2, אם ארכיב דיסק סאטא 2 כדיסק הבוט, וסאטא 1 כדיסק אחסון, האם הדבר יוריד ממהירות הגישה לסאטא 2 ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Disk on Key של ג'יגה וראיתי כל כך הרבה סוגים במחירים שונים וקשה להחליט מה הסוג הטוב ביותר במחיר הסביר ביותר. בבקשה המלצות !
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח IDE קטן שיש עליו נעילה של סיסמה ולא משה איך אנ ימחבר אותו אני פשוט לא מקבל אליו גישהאו אופציה לפרמט אותו אני יודע שיש דרכים ותוכנות שיכולות לפרוץ את הסיסמה הזאת ולמעשה זה גם יפרמט אותו אבל לא מצאתי משו שעובד כמו שצריך אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. יש לי הרדיסק חדש של Seagate 25 G , הוא משמיע רעשים שדומים לסוג של סריטוט או משהוא כזה.. בנוסף עשיתי לו בדיקה ב HD Tach העם היא תקינה.? תודה רבה .. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ולחברה בה אני קונה יש כמה דגמים אפשריים של צורבי DVD להציע לי: 1. Nec 3550 בתוספת של 140 ש"ח 2. Nec 4550 בתוספת של 170 ש"ח 3. Pioneer 110 בתוספת של 180 ש"ח 4. LG4167 בתוספת של 150 ש"ח אני יודע ש - LG לא רעה (בצורבים רגילים לפחות), ולגבי NEC ו - Pioneer, אני לא כל כך מכיר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
למה אף חנות היום לא מוכרת דיסקים של 8 וחצי גי'גה לצריבה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום אנשים טוב יש לי משהו מוזר שבחיים לא קרה לי בדיוק קנו לי הרד דיסק חדש של WD 500GB עם חיבור SATA חיברתי אותו למחשב, הוא זיהה אותו כ SLAVE הכול טוב ויפה רואה שהוא מזהה אותו, הוא ממש כשאתה מעלה את המחשב ואני מגיע לויסטה הוא מתקין אותו הכול סבבה אני מסתכל בDevice Manger לראות שהוא מזהה גם שם וגם שם הוא מופיע הבעיה היא שאני פותח את המחשב שלי הHDD לא מופיע יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
התקנתי כונן חדש על המחשב HTPC, עכשיו הוא מופיע בדיבייס מנג'ר... שאומר שהוא מחובר טוב אבל אני לא יכול להשתמש בו, ז"א צריך ליצור את הכונן וזה משהו שאני לא יודע איך עושים. נ.ב יש מותקן על המחשב HTPC ווינדווס ויסטה אם זה משנה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
אוקי...לי אישית יש צורב של סוני מדגם dwd22a ולמישי שהתקנתי לה את המחשב יש nec3550 הבעיה היא שהצורב לא מזוהה כצורב בכלל הצורב שלי בכלל לא מזוהה כצורב (למרות שבדיווייס מנג'ר השם הוא מופיע והשם שלו בסדר גמור) ונרו לא מזהה כאילו יש לו בכלל צורב. הוא כותב לי בכלל "image recorder" ולא את הצורב שלי יש לבחורה שהתקנתי לה ת'מחשב זה מזהה ת'צורב והוא אומר כאילו הוא צורב וכאילו הכל בסדר אבל הוא לא צורב שום דבר בכלל. אני משתמש בנרו 5.5 (אולי בזו טמונה הבעיה?) עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
עשיתי סריקה ב CCLEANER , ועכשיו הוא כותב שלא נשאר מקום ב C , נשאר 128 MB , ואמור להיות יותר מ 36GB עוד פנויים....
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי DVD סלוני שיש בו כניסה USB חיברתי אליו דרך מתאם USB דיסק קשיח (הדיוידי לא ממש מיועד לכך יותר לחיבור DOK ) בכל אופן כל קשיח שחיברתי הדיוידי מסוגל לקרוא קבצים עד בערך 60 גיגה עכשיו לשאלה איך אפשר לדעת לאן מועתק הקובץ בדיסק הקשיח כך שאם הגעתי לדוגמה לסקטור 50000 אדע שאין טעם לכתוב יותר לקשיח כי הוא לא יקרא עלידי הדיוידי הנל לא משנה גודל הדיסק כל דיסק מעל 60 גיג יקרא בחלקו בעבר עם מאחה הדיסקים של נורטון על ידי סימון סקטור היה ניפתח חלונית שבה היה כתוב מה יש שם בדיוק האם יש כלי כזה היום הדיסק חייב להיות מפורמט ב FAT32 אחרת לא יקרא כלל
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
איזו גירסה עדיפה? ??? האם התוכנה שוקלת הרבה?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקלקל לי דיסק קשיח של WD 160GB , ואין עליו כבר אחריות(מזה מספר חודשים) ואני צריך חדש,יש לי תקציב נמוך של עד 300 ואני מעדיף עד 250. אני צריך בערך 160-250 GB..ויש לי נטייה להעדפה של SEAGATE(מנסיון) אני צריך דגם שימכר בחנות בתל אביב או רמת גן(כמו KSP לדוגמא)
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום , קניתי השבוע צורב דיוידי ואני רוצה לצרוב סרט שהשכרתי מספרית דיוידי....חשבתי להשתמש בתכונה של שיכפול בנרו בגלל שיש לי כונן דיוידי וכונן נוסף שהוא הצורב אבל עלו שני בעיות : 1) הנרו אומר שהדיסק מוגן 2) נפח הדיסק השכור הוא 7 ג'יגה ושלי הוא 4.7 ג'יגה אז השאלה שלי היא אם יש דרך לפתור את הבעיה....לא אתנגד גם לקבל איזה מדריך באינטרנט תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי צורב של LG לאחרונה, כך שהוא הצטרף לכונן A-Open DVD המזדקן שלי (4 שנים). מסיבות בלתי ברורות, הכונן לא מצליח לקרוא דיסקים שהצורב צורב, ובכלל, אני לא רואה שום טעם לשמור אותו במחשב, כי הצורב עושה כל מה שהכונן עשה לפני בואו. האם עלי להוציא את הכונן DVD לפרישה מוקדמת או שכדאי לי להשאיר אותו בכל זאת למטרות כמו צריבה מדיסק לדיסק?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איזה לקחת? אין לי את שמות הדגמים כרגע אבל הכי זולים של החברות... בררנים בדיסקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי הטכנולוכיות של Blue ray ו hd dvdv עומדות לצאת ....
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר התלבטויות רבות החלטתי לקנות את הצורב של נק - 3500 ההתלבטות היתה בינוו לבין הפיוניר A08 והחלטתי ללכת על הנק לאחר שנוכחתי לדעת שה נק לא נופל מהפיוניר בביצועים שלו אלא משתווה אליו ואפילו מתעלה עליו וגם המחיר זול יותר ועוד בונוס של שנתיים אחריות. יצא לי לבדוק אותו עם מדיה של סילבר ליין - ritek g04 מהסוג הפחות איכותי והוא צרב עליה בלי בעיה במהירות X4 ורואים את הסרט טוב וללא קפיצות. מישהו יודע האם נק פתרו באופן סופי את בעיות הקריאה של הצורבים שלהם בצורב הזה - האם הוא יוכל לקרוא תקליטורים שרוטים בלי בעיה או שהבעיה עדיין קיימת? בנוסף האם מישהו חושב שעדיף ללכת על הפיוניר במקום ה-נק - שיגיב ויציין למה אני מדגיש כי ההתלבטות היא רק בין שני הצורבים הנ"ל - LG 4160 לא בא…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-