עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by zolder,

האם אני אוכל לצרוב עם הצורב שלי(LITE ON 48X24X48) ובעזרת הנרו דיסקים של 900 מגה\100 דק'? https://www.misradia.co.il

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  2. Started by DJAP,

שווה לקנות Seagate 80GB 7200 rpm Serial ATA HDD ב-724.8 ¤ בשביל המחשב החדש? הוא ישפר את הביצועים של המחשב?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by DiSc@MaN,

היי, יש לי התלבטות מאוד קשה... חבר של ההורים מגיע בסוף החודש מארה"ב והוא יכול להביא לנו (לי ולאבא) הארד-דיסקים. עכשיו, ראיתי ב-COMPUSA (שהיא עוד נחשבת ליקרה יחסית..) את הדיסק של WD 160GB 8M ב200 דולר שזה יצוא בערך 860 שקל'ס ובארץ יש ב760 את ה WD 120GB 8M.. אז על מה ללכת? (אחריות אני יודע שלא יהיה לי מחו"ל וזה אחד השיקולים שלי)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by stingeR-,

האם כאשר אמרו לי שהרדיסק שרוף ולקחתי אותו לביתי לבדוק כאשר אני יחבר אותו לIDE ולספק 5V האם הוא יכול לגרום לבעיה אחרת ברכיבים של המחשב או שזה לא קשור?? כי אם הוא טוב אז הייתה רוצה להשתמש בו ואם לא אז יש עליו אחריות עד דצמבר... אבל החנות שממנה קנו אותו נסגרה וזה הרדיסק 20GB של WESTERN DIGITAL איפה אני יכול לקבל את האחריות שלי? http://planet.nana.co.il/gamani/Hardisk.jpg זאת התמונה של ההארד דיסק...

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by havoc-x,

יש לי הארד דיסק של 80GB ואני רוצה להפוך אותו ל-2 'הארד דיסקים' של 40GB כל אחד.(C- windows ו-D) אני לא מבין כל כך את ההוראות של התוכנה ואתם תוכלו להסביר לי את זה יותר טוב, אני מקווה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  6. שמעו כמו שכתוב בכותרת זה לא עניין של תקציב, אבל אני ההורים שלי כרגע במעמסה ולא בא לי לקנות DVD ב 300 שקל כאשר אני יודע שאין ממש הבדל בינו לבין ה DVD השכן שעולה 240 שקל ואולי אילו סתם תוספות שאני לא צריך אני קונה מ PCH , אתם לא חייבים להביא לינק פשוט אפשר להביא דגם משם שלדעתכם יספק אותי כמו שצריך יהיה איכותי וטוב (יענו מחברה טובה שלא הורסת דיסקים וכו) ובמחיר טוב? בתודה ג'י! ))))))))))))

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by Nahasapeemapetilon,

שלום היום קיבלתי את המחשב החדש שלי שבו גם דיסק קשיח חדש של 80 GB אך הוא אינו מחולק לכמה כוננים, כל ה-80 נמצא ב-C, ואני רוצה לחלק את זה לפחות לעוד 2. אם מישהו יוכל להסביר לי איפה עושים את זה ואיך עושים את זה זה יהיה נהדר תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gshhar,

חוץ מדיסקים של 800 מגה איזה דיסקים יותר גדולים קיימים והאם אפשר להשיג אותם בארץ?(לא של DVD)

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  9. אצלי יש רפטור אחד - WD Raptor 10K RPM SATA . מוציא 33 MB/s בסנדרה MAX3 . קצת נמוך .. ועוד אחרי פירמוט אבל אין מה לעשות. פרסמו את שלכם:

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  10. Started by CaRTeR,

שלום אני רוצה לחתוך כבל של 80 גידים לאורך הקוויםם שלו לצורך (עיגול) הכבל הוא של ההרדדסיק וכמו שנאמר IDE כל כמה צמות אני אמור לעשות חתך ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  11. חבר שלי הביא בימים אלו מארה"ב מחשב של IBM. Intel P4 2GH , 256 RAM , DVD-CDRW combo ושאר שטויות בפנים. למחשב אין כונן פלופי 3.5'' רגיל. יש לו כונן פלופי אחר (תמונות): לדעתי זה התקן גיבוי. כונן ZIP כזה. משהו זה: http://www.iomega.com/direct/products/detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=35099&FOLDER%3C%3Efolder_id=55291&ASSORTMENT%3C%3East_id=67&bmUID=1057756123401 אבל כמובן אני לא בטוח. חיפשתי וחיפשתי ולא כתוב שם שום דבר מיוחד לגביו ב-DEVICE MANAGER. (אגב, WIN XP PRO, אין בעיות לכאורה בתפריט שב-DEVICE MANAGER) עברתי על כל ההתקנים שם. כלום. : מישהו מכיר? מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Gohan,

אני לא מבין בצורבי dvd ובכל הפורמטים , אני יכול לקנות את הצורב dvd של lg ב1000 שקל ( לפי מה שראיתי לlg יש צורב dvd 1 ) שווה לי? :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gshhar,

יש לי קבצים של 780 ו-825 (זה משחק) ואני לא מצליח לצרוב את זה בנרו עם דיסק של 780 מגה. מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  14. מחיר - 310 שקל . הדגם : 52X32X52 . שווה את הכסף או סתם גימיק ?

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by naorai,

יש לי BOOTABLE DISK אבל הוא מלא סריטות ואני רוצה לצרוב אותו לפני שהוא לא יהיה קריא ביכלל, אז עשיתי לו IMAGE וניסיתי בעזרת הנרו בcd -rom (boot)1 והוא לא עשה לי בוט דרך הסידי יש שם עוד אפשרות של cd- rom (efi boot)1 אני לא יודע מה זה, אז בשורה התחתונה איך אני עושה BOOTABLE דיסק ללא CD COPY? ;D

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by roei88,

רציתי לשים את זה בהודעה הקודמת אבל לא ראיתי איך 1. אני רוצה לקנות הארד דיסק של 80 ג'יגה אז כדאי לקנות עם באפר או בלי? ושל איזה חברה maxor או wd? 2. יש לי צורב 16x10x40 והוא צורב לי מאקסימום ב-8x איך אפשר לסדר את זה? תודה! :cwm12:

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by zag_zag,

יש לי כמה דיסקים שהתמלאו באבק. איך מומלץ לנקות אותם? או שבכלל עדיף לא לנקות?

• 8 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by vladk,

איך אני יכול לפרמט Disk On Key PRO של M-Systems כדי שיהפוך להיות Bootable ? אצל יצרנים אחרים ראיתי תוכנות ייעודיות לעניין, אך באתר m-sys לא מצאתי שום דבר. התמיכה היא של כלנית אז כמעט בלתי אפשרי להשיג את המעבדה, ואילו תשובת המזכירה היא קבועה "אתה חייב לבוא למעבדה" - נותר רק להשלים - "כל פעם שתרצה לפרמט" :-) מישהו ניסה והצליח? תודה!!

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Dark_Phantom,

הסיפור הוא כזה: שניתי שלשום צורב של ליטאון(x52) על פי המלצת רוב החברים פה ואני חייב להודות שהצורב סבבה-שחור סקסי ואיכותי. התעוררה רק בעיה קטנה- כשאני צורב במהירות מקס', כלומר 52 לוקח לו 8 דקות לצרוב דיסק של 700 מגה! אני יודע שזה לא אמור להיות דקה וחצי אבל גם ציפיתי שזה יהיה קצת יותר נמוך- משהו באזור 3-4 דקות. לחבר שלי שלו יש מפרט מחשב דומה רק קצת יותר זיכרון ויש לו צורב lgx16 צורב יותר מהר ממני! כמו כן שמתי לב כשהוא עבר לאקס פי מהירות הצריבה גדלה לעומת משהיה במילניום(אצלי 98 ד"א) אני חייב לציין שהread buffer די משתולל בעת הצריבה והוא ממש לא יציב, כנ"ל גם לגבי הבאפר של הצורב למרות שהרבה פחות. לחבר שלי כשהוא צורב זה יציב כל הזמן... האם זה בגלל מערכת הפעלה?מחסור בזכרון(יש …

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by roei88,

מה זה באפר בהארד דיסק? מה זה מוסיף? תודה מראש! :walksmil:

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  21. Started by Kodi,

אני לא ממש מבין אני צריך עזרה..הופניתי לפה ע"י חבר שאמר שאנשים פה מבינים. אז ככה...יש לי 2 מחשבים המפרט לא ממש חשוב כרגע. מה שרציתי לעשות זה להחליף הארד דיסק ביניהם עכשיו באמצע נתקלתי בבעיה.. אחד ההארד דיסקים היה מחובר לא ללוח אם אלה לאיזה שהוא כרטיס אני לא יודע איזה אבל בכבל שכל היציאות שלו הם זכר והארד דיסק יש לו יציאה נקבה עכשיו במחשב השני ההארד דיסק יש לו יציאה של זכר והכבל של החיבור הוא נקבה ב2 הצדדים.. עכשיו מה קרה שלא יכולתי להעביר תהארד דיסק למחשב הראשון בגלל שאין שם את הכרטיס הזה החיבור ישר ללוח הוא דרך חיבור זכר וגם הכבל הוא זכר אז אין התאמה.. לא ניסחתי טוב אבל בכל מקרה האם קים כזה כבל נראה לי IDE שהוא יציאה אחת נקבה ואחת זכר ועוד הצעות אם מיהשו לא הבין שיכתוב …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי DVD וצורב שמחוברים אחד לשני ושני הארד דיסקים שמחוברים האחד לשני ושניהם ל IDE על הלוח אם. שאלתי היא: האם ניתן לחבר עוד הארד דיסק למערך הזה ? (הפרטים נמצאים ב"מפרט מחשב") יש לי עוד כונן 10 ג'יגה עם המון שירים עליו, ואני רוצה לצרפו (סה"כ 3 כוננים קשיחים). האם זה איפשרי ? במה זה כרוך ? תודה לעוזרים HF

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by shura,

אני צריך לדעת האם הרד דיסק של סמסונג הוא טוב ואמין וגם איזה buffer לקנות. תודה.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by jamoos123,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות דיסקים ריקים של Mitsui/Kodak/Taiyo-Yuden בישראל?

• 32 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by rino,

בכל הפעלת מחשב הוא מזהה את הצורב כחומרה חדשה ומבקש דרייברים להתקין אותה אך לא מוצא את הדרוש. מה צריך ומהיכן להשיג את דרייברים כיוון שעם הצורב לא הגיע דבר שפותר את הבעיה!!

• 6 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.