עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by DjBlack,

רציתי לשאול אם ההרדיסק והצורב מחוברים כמו שצריך ההרדיסק שלי מחובר דרך כבל דק שעליו כתוב ATA והצורב דרך כבל IDE האם זה בסדר ? ובביוס מה אני אמור לשים ? IDE, AHCI, RAID (קיבלתי צורב אחר של חברת NEC אבל עדין הוא לא מתקין לי שום דבר חוץ מהדיסק של הדריוורים של המחשב) וגם מתי שאני ניכנס לבדוק את החומרה במחשב שלי במנהל התקנים ואז ל IDE ATA Controlles אז אם מה שבדקתי נכון זה מראה לי את ההרדסיק והצורב ב Primary IDE CHannel תודה על העזרה הכבלים של ההרדיסק אחד הוא בצבע אדום ולשני יש שלושה צבהים והוא החשמל, האם אני אמור לשנות משהוא בביוס להרדיסק שלא יהיה של AUTO ? כי שם הכל כמעט על AUTO ?יש לוח אם של asrock

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  2. ובכן ברשותי קורא כרטיסים (מצורפת תמונה), כשאני מחבר אותו למחשב (וכבר ניסיתי 3 מחשבים) בכל פעם בסוף תהליך המציאת חומרה חדשה וכו, הוא כותב לי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה), ובכן, למישהו יש מכשיר כזה והצליח לעבוד איתו, אם כן אז איך? למישהו באופן כללי יש מושג מה לעשות, כי די קשה ולא הצלחתי למצוא דרייבר למוצר והדיסק שהגיע איתו ניראה שיווקי ולא עזר הרבה. למישהו יש דרייבר?? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. אךךך אני מתקן את הארדיסק, יש משחקים שאני משחק וכל פעם שיש תקיע קטנה הארדיסק עושה רעשים מעצבנים טיפה חזקים והמשחק לא משתמש בכל הזיכרון והמעבד אז אך יכול להיות זה רק מהארדיסק! אולי זה הזיכרון וירטואלי?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by salemona,

הי, שידרגתי לאחרונה ללוח אם בלי חיבור IDE. אני צריך לחבר ולבדוק כמה דיסקים ישנים שלי עם חיבור כזה. ניסיתי כמה מתאמי IDE ל USB אבל הם לא עובדים טוב ורוב הארד דיסקים לא מזוהים. השאלה שלי היא האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס IDE CONTROLLER טוב שתומך בווינדוס 7? והאם יש כזה לקניה בארץ? תודה!

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by ilan_fix,

שלום.. יש לי היום מחשב שתומל רק בחיבור IDE רגיל, אבל אני מקווה בחודשים הקרובים לקנות מחדש חדש. מה שכן, אני די לחוץ על הארד דיסק חדש כבר עכשיו. עכשיו השאלה, אם אני יקנה היום כונן SATA, האם ניתן לרכוש מתאם שיאפשר לי להפעיל אותו במחשב הנוכחי שלי? האם מתאם כזה פוגע בביצועים? דרך אגב, יש לי היום שני כונני IDE, ככה שבמידי אני בטוח יצתרך לוותר על הקטן בינהם, אבל כן הייתי רוצה לנצל אותו כשאני יקנה מחשב חדש.... תודה...

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. http://www.appleinsider.com/articles/08/02/11/macbook_air_face_off_hdd_vs_ssd_with_video.html

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. באיזה מהירות USB2 מעביר נתונים ? יש לי מחשב נייד של טושיבה ולפי מה שזוכר לי יש בו חיבור שהוא USB2 ועוד חיבור שהוא USB "רגיל" ( 2 חיבורים שונים) איך אני אדע מה כל אחד ? תודה.

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by overload,

מחפש צורב DVD בסביבות ה 350-400 שקל. מצאתי כמה ואני לא יודע מה הכי כדאי, ויש לי כמה שאלות. -אני גם לא ממש מבין מה הקטע של המיליון פורמטים שיש לDVD מה ההבדלים ביניהם ולמה צריך כל אחד? -והאם DVD RAM חשוב שיהיה? כי יש כמה שאין להם. -ואם אין לDVD תמיכה במולטי זון זה אומר שהסרטים שהוא יצרוב יפעלו רק על DVD שתומך באזור שלו, ושהוא יכל לקרא רק DVD מהאזור שלו? -איך אני יודע איזה אזור הDVD? מה דעתכם על הצורבים האלה? (שני מילים יש לי להגיד על האנשים שממציאים את השמות האלו- בני *****!) NEC ND3500A NEC ND3520A Samsung TSH552B Sony DWD22A LG GSA4160B (יקר אבל נתונים טובים והיחיד שנראה טוב) תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  9. אוקי...לי אישית יש צורב של סוני מדגם dwd22a ולמישי שהתקנתי לה את המחשב יש nec3550 הבעיה היא שהצורב לא מזוהה כצורב בכלל הצורב שלי בכלל לא מזוהה כצורב (למרות שבדיווייס מנג'ר השם הוא מופיע והשם שלו בסדר גמור) ונרו לא מזהה כאילו יש לו בכלל צורב. הוא כותב לי בכלל "image recorder" ולא את הצורב שלי יש לבחורה שהתקנתי לה ת'מחשב זה מזהה ת'צורב והוא אומר כאילו הוא צורב וכאילו הכל בסדר אבל הוא לא צורב שום דבר בכלל. אני משתמש בנרו 5.5 (אולי בזו טמונה הבעיה?) עזרה מישהו?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. כן .עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה ברשותי 2 צורבים של PIONEER אחד 111D והשני 212D תודה רבה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  11. שלום. חיפשתי בסטייק שם השוואה בין 2 הכוננים הקשיחים האילו ולא מצאתי רק נפחים גדולים מעל 200GB... מישהו יכול לתת לי השוואה בין WD ו HITACHI ששניהם יהיה 120GB 7K 8MB BUFFER ועל מה אתם הייתם ממליצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. ואם לא, איזה כונן חיצוני הוא הכי מומלץ לרכישה? חשוב לי שיהיה שקט ואמין בעל קיבולת של 1T תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  13. Started by dhdhdghd,

שלום לכם כל כמה זמן אני צריך לבצע " בדיקת שגיעות לדיסק " לא " איחוי דיסק " אני בעל דיסק 500 GB משתמש בדיסק לאימיול 24/7 קצב הורדה ותחלופה של קבצים בדיסק גבוהה מאוד השאלה כל כמה זמן תיקון שגיעות ? האם צריך במקרה שלי לבחון תיקון שגיעות כל כמות של GB הורדה ? תודה לעונים עם הסבר למה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. אני מחפש דיסקים חדשים ומשום שכל הSilver Line שלי נדפקו אחרי יומיים רציתי לקנות דיסקים איכותיים כמה שאפשר. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2610&c=73411 המבצע נשמע לי מאוד משתלם, מישהו מכיר מבצע טוב יותר? בכל אופן, ממה שהבנתי וורבטים מיוצרים בכמה מקומות ולכל מקום האיכות שלו, רציתי לדעת איפה לדעתכם מיוצרים הדיסקים ואם יש איזושהיא אפשרות לדעת, ובמידה ולא מהי ארץ היצור הטובה ביותר? תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by kip,

איזה לקחת? אין לי את שמות הדגמים כרגע אבל הכי זולים של החברות... בררנים בדיסקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by averaraz,

אם יש לי לוח אם שתומך רק בSATA1 ואני אקנה כונן קשיח SATA2 האם תיהייה בעיה? הכונן לא יעבוד? הלוח אם לא יזהה את הכונן או כל בעיה אחרת? אני מתלבט ביןWD1600JS לביןWD1600AAJS מה ההבדלים בינהם ואיזה אחד עדיף?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by IDAN AMRAM,

יש לי מיו דגם 168RS ואני רוצה לעשות גיבוי לכל התאריכים והלוחות זמנים שהכנסתי לזיכרון של המיו... שבמקרה ויקרה משהו וימחק לי הזיכרון שיהיה לי איך להחזיר אותו.... אני בדקתי במיו ויש שם עולת backup אבל רק על כרטיס זיכרון חיצוני (שנכנס דרך החריץ הרחבה) ואין לי כזה... רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות גיבוי על המחשב האישי שלי שיכלול את כל התאריכים והלוחות זמנים... נ.ב. האם אפשר לעשות על המחשב גיבוי של תוכנות המותקנות על המיו? תודה לעוזרים

18. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם הזמנתי מפנדה את ה Nec 4551. לאחר מספר ימים דיברתי עם פנדה והם אמרו לי שאין להם את ה 4551 אבל הם יחליפו לי בלי תוספת תשלום ל 4571. קראתי אם התראד הקודם אודות הצורב והבנתי שהוא קצת בעייתי עם מדיות מסויימות (כמו verbatim). את אותו דבר קראתי ב cdfreaks אבל קראתי משהו על קושחה חדשה שמשפרת את העניין. אז האם כדאי לי לדרוש להשאר עם ה 4551 או להחליף? אולי בכלל להחליף לצורב אחר ממומלץ יותר? תודה עריכה: איך הצורב PHILIPS PBDV1628G? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1742

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. אני הולך לצרוב אולי כמה פעמים בחודש, לא משהו רציני. תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by creative,

נדפק לי הלפטופ ואני חייב את המידע שיש עליו...!! הוצאתי את ההארד דיסק שלו וחיברתי עם מתאם לUSB של מחשב שולחני אחר על מנת להעביר את המידע החשוב. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את ההארד דיסק שאני מחבר בUSB, הוא כן מזהה את המתאם ככה שזאת לא בעיה במתאם. מישהו מכיר איזושהיא תוכנה אולי או משהו כזה כדי לזהות את ההארד דיסק של הנייד שאני אוכל להעביר את המידע?? בבקשה תעזו לי אני חייב את מה שיש שם!! תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  21. בעבר העליתי פה שאלת המלצה על הרדיסק נייד של WD ונאמר לי בזמנו לבדוק את עניין האחריות ולקנות רק אם האחריות היא של טק-דטה. כי החברה השנייה שנותנת אחריות פשטה רגל. כמו כן, אמרו לי שאם החנות אומרת שהאחריות עליה אז לא להאמין- כי אין חיה כזו. היום אני בונה מפרט למחשב חדש דרך FOXPC, התקשרתי אליהם לברר את עניין האחריות על ההרדיסקים הפנימיים של WD שהם מוכרים והם טוענים שהאחריות היא שלהם. עכשיו, יש לי ניסיון מאוד טוב איתם ואני מחזיק מהם חנות אמינה וזה מאוד מוזר לי. השאלה אם יכול להיות שבכל זאת יש חיה כזאת- אחריות של החנות? אם לא, אז איזה חברה אחרת של הרדיסקים ממולצת במקום WD?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  22. יש ברשותי צורב LG חדש יחסית 4163B אני ממש מרוצה ממנו, אך יש באפשרותי לעשות עסקה ולהוסיף 50 ש"ח ולקבל את הדגם החדש יותר 4167B, השאלה היא מה ההבדל ביניהם? האם זה שווה? ומבחינה טכנית מה השוני ביניהם והאם שופר משהו/ בעיות כלשהם בדגם שלי?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  23. שלום! הגיע הזמן לקנות צורב למחשב שלי. אז אני צריך צורב אמין ומהיר, שצורב וכותב כמה שיותר מהר וטוב בצבע שחור עד 140 שקלים חשבתי על הצורב Samsung SH-S223 כי הוא X22 והוא בצבע שחור והוא עולה 130 שקלים אם לא אז על מה אתם ממליצים? תודה אריאל

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  24. יש לי WD200 פיצלתי אותו ל 3 כוננים 73 C 97 D 15 E ב D מותקן XP ב E 64 BIT אני עושה בכונן C CTAL+A ועושה מאפיינים לראות כמה גיגה בשימוש אז אני רואה שרשום ?51.8 GB ?(55,721,819,621 בתים)? פנוי 5 GB לאן נעלמו לי בערך 16 גיגה ?! אולי איחוי יפתותר תבעיה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  25. החברה שהייתה מוכרת עד כה בשוק האחסון בעיקר תודות לכונני ה-SATA וה-NVMe העממיים שלה תנסה את מזלה גם עם כונני אחסון בכירים, במהירויות של עד 7,000 מגה-בייט בשנייהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.