עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by manga05,

האם הדבר שנקרא SATA BRACKET בלוח אם הוא בעצם הפאנל שמרכיבים מאחורי המחשב שמאפשר לחבר התקן ESATA? האם יש דרך לקבל תמיכה ב ESATA בלוח אם שלא נותן SATA BRACKET ?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. שלום. קניתי הארד דיסק חדש וברצוני שמערכת ההפעלה תעבוד עליו. עשיתי אימג' באמצעות נורטון גוסט מהדיסק הישן (40G) לחדש (80G). כעת XP עולה על החדש אך נתקע בשלבים הראשונים (מסך ה WELCOME). כיצד לפתור את הבעיה? האם זה עניין של דרייברים מסויימים?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by ydyehuda,

שלום לכולם אז אני באמצעיתו של מבצע צבאי בו אני מעביר את כל ה-8 שלי ל-DVD הסיבה כמובן שמירת ההיסטוריה אך אני לא מתכוון להתעלם מהעובדה כי בעתיד ארצה חלק מהסרטים לעריכת וידאו קליפים משפחתיים. כולם אומרים וכותבים כי בהמרות אפסיד איכות-טוב אז הם צודקים אבל הבעייה היא אחרת לחלוטין וממנה כולם מתעלמים. לצורך הדיון נניח לעובדת סרטי ה-8 ונאמר שהכל DV, אז מה? הבעייה היא טייפ מתאים לקרא את הסרטים בעתיד. אני מוכן לשלם הון לטייפ סלילים כי כל זכרונות הילדות שלי חתומים על גלילים ללא שימוש וזה !! מה שיהייה בעתיד עם הDV 8- וכו אז תגובתכם ועזרתכם להוציאני מהבילבול הטכני תבורך תודה יהודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by omerr8,

איך הדיסק קשיח של SEAGATE 250GB מהדגם הזה? יש איתו בעיות מיוחדות? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4473 והאם מומלץ לקחת דיסק קשיח של חברה אחרת?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  5. הי, אני רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני של 1TB ומעלה, אני לא ממש מבין בנושא. אבקש המלצות לגבי סוג החיבורים ויתרונם / חסרונם. דגמים מומלצים וכ"ו. אני לא רוצה לקנות משהו ממש גדול פיזית והבנתי שבנפח אכסון גבוה (2TB) יש מפלצות ממש. כל עזרה תתקבל בברכה עומר

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. שלום לכולם. ליפני מספר ימים פרמטתי את המחשב. יש ברשותי HD נוסף, 250 ג'יגה של WD, הוא מלא בכ100 ג'יגה של קבצים של העבודה, תמונות משפחתיות וכו'. אני מעוניין להוסיף אותו למערכת המחשב. ידוע לי שכאשר מחברים כונן צריך לפרמט אותו, אבל פה מדובר על אחד מלא בחומר חשוב. האם מישהו יכול לספר לי כיצד זה עובד? האם באותה צורה של תחבר ותעבוד או משהו מיוחד? אין עליו מערכת הפעלה!, הוא היה כHD משני, וגם פה הוא ישמש ככה. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. למה אף חנות היום לא מוכרת דיסקים של 8 וחצי גי'גה לצריבה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. Started by hq4ever,

כאמור בכותרת, אפשר בבקשה המלצה לצורב DVD בטווח מחירים של 400-500 ש"ח. דרך אגב QQ = QuickQuestion. עריכה : תודה.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. כי אני עובד איתו עכשיו וחושב על לקנות עוד HD (הוא מבין המחירים הזולים לשאר) ועכשיו עוד משהו עם יש לי נגיד 8M BUFFER וSATA, יש טעם לקנות משהו מהיר יותר? א.ב RAID 0 ב. לא בRAID..

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. Started by MasteRoi,

אני מעוניין לדעת מה אומר המהירות של הצורב DVD למשל במהירות X8 למשל אם צורב רגיל של X48 אומר 7200KB לשניה.. אז כמה אומר X8 בצורב DVD. מקווה שהבנתם את שאלתי.

11. היי צרבתי בנירו 6 קובץ של 4GB בתור Data בצריבת ISO. (רק אחרי זה גיליתי שהייתי צריך לצרוב בUDF) כאשר אני מכניס את הדיסק שצרבתי אני מקבל שהקובץ תופס רק 200 מגה ובלתי ניתן לשימוש. האם יש דרך לשחזר את הקובץ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  12. Started by xgamer,

שלום לכולם. קניתי היום צורב LG H10 לפי המלצות וחבילת דיסקים של VERBATIM DVD+R מהירות X16. אני התחלתי בצריבה של סידרת טלוזיה מסויימת במהירות מסויימת ונתן לי שגיאה שהצריבה נכשלה בגלל שהוא לא הצליח לקרוא אז נדפק דיסק אחד (לא?) פעם שנייה צרבתי כמה סרטים אחרים במהירות 12 וסבבה עובד הכל טוב פעם שלישית צרבתי את אותו מידע כמו בהתחלה על 12 וסימנתי ב V שיעשה סימולציה והוא לא עשה את הסימולציה וגם נדפק. חשבתי על אפשרות במקום לנסות הכל ב LIVE שיצור לעצמו מין קובץ IMAGE ואז יצרוב אותו כשהוא טוב. איך עושים את זה? יש אפשרות כזו בנרו? כי אני יודע שאם רוצים להעתיק דיסק כשיש לך כונן אחד, אז הוא יוצר IMAGE לעצמו ואז צורבים. טוב חברים מקווה שתעזרו לי לא בא לי להרוס עוד דיסקים, הם יקרים

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  13. מחשב חדש, עבד טוב מס' ימים, עכשיו הויסטה מודיעה שמנהל ההתקן של הצורב לא תקין, ולא מוצאת אחר ברשת. הכונן הוא Lite On SGW-160P65 הוא לא מופיע במחשב שלי, אי אפשר לקרוא דיסקים. מופיע במנהל ההתקנים עם סימן קריאה. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. Started by sahargt,

אני רוצה לקנות קשיח בגודל 120-160 על מה את ממלצים לי חשוב שהקשיח היה שקט בעל מהירות תגובה מהירה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by dannygnh,

האם, ואיך ניתן להוסיף קבצים לצריבה על דיסק שיש בו קבצים בגודל משוער של 200 מ"ב.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  16. Started by Guns AND Moses,

שלום , קניתי השבוע צורב דיוידי ואני רוצה לצרוב סרט שהשכרתי מספרית דיוידי....חשבתי להשתמש בתכונה של שיכפול בנרו בגלל שיש לי כונן דיוידי וכונן נוסף שהוא הצורב אבל עלו שני בעיות : 1) הנרו אומר שהדיסק מוגן 2) נפח הדיסק השכור הוא 7 ג'יגה ושלי הוא 4.7 ג'יגה אז השאלה שלי היא אם יש דרך לפתור את הבעיה....לא אתנגד גם לקבל איזה מדריך באינטרנט תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  17. הצורב חדש לגמרי ...אצלי כבר 3 שבועות ניצרבו כבר 2 דיסקים עליו פתאום הוא לא קורא יותר שום דיסק ! כל דיסק שאני מכניס מופיע כאילו אין עליו כלום ...אבל הצורב כן מגיב , מהבהב , אם אני עושה עליו כפתור ימיני לדוגמא ואז "EJECT" הוא מגיב ...... מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by dannialn,

השאלה שלי היא האם כאשר אני מפצל את ההארד דיסק שלי בווינדוס (כמו מC לעשות C ו-D) נגרם נזק כלשהו להארד דיסק? מצטער מראש אם שאלה זו נשאלה כבר, בחיפוש לא מצאתי תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by a-v-i,

היי, אני צריך דיסק קשיח למחשב נייד. איזו חברה מומלצת, ומה סדר גודל המחירים? מספיק 40GB (אני מניח שמומלץ 5400RPM ולא 4200 שנחות משמעותית). חשוב גם שיהיה שקט... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by weissby,

יש לי דיסק קשיח של 40 GB שמחולק ל2 מחיצות, נניח שאני מעביר אותו אח"כ למחשב אחר שיש לו גם דיסק קשיח, אז אח"כ בmy computer אשכרה יהיה 3 local disk? או שזה לא נשמר כשמעבירים? ו..איך מחלקים את הכונן הקשיח למחיצות? כי זה לא אני עשיתי תמחיצות שיש לי כרגע בכונן של ה40 GB, נראה לי עשו לי מראש את זה כשקניתי תמחשב הנוכחי שלי..

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  21. ואיפה אפשר לקנות אותו בצבע הזה , אם אין אותו בצבע הזה מישהו יכול להמליץ לי על צורב DVD אחר בצבע שחור.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  22. Started by carbo20,

שלום קיבלתי מחשב חדש. עם לוח אם gigabyte ga-ep35c-ds3r יש לי 2 כוננים קשיחים של 500 גיגה כל אחד. SATA2 בחוברת הוראות של הלוח יש לי 2 אפשרויות: א.configuring intel ich9r sata controller ב. configuring gigabyte sata2 controller כאשר אני מנסה לפעול לפי האפשרות השניה הוא לא מזהה את הכונן.. למשהו יש מושג למה? ומה ההבדל בין האפשרויות? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by hck,

שלום! הרצתי חיפוש לשאלה שלי אבל לא מצאתי תשובה שמניחה את הדעת. בן דוד שלי ביקש את עצתי, לגבי גיבוי של תמונות שהוא מצלם לטווח ארוך (לפחות מספר שנים). מכיוון שהוא מצלם ברזולוציה דיי גבוהה (5MB) אז פתרון של שמירה בשטח איחסון ברשת או באימייל לא מספק. גם צריבת התמונות על מדיות DVD לא כל כך אמינה מפני שניתן להכניס דיסק לכונן לאחר מספר שנים ולהיווכח שהוא פגום (לצערי הרב נתקלתי בזה). מכיוון שהוא מוכן להשקיע בכך הרבה כסף הוא אף שקל לרכוש כונן חיצוני, לגבות את התמונות בכל פעם ולהחזיר את הכונן לארון. אולם גם פתרון זה נראה לי יקר ולא מספק את התמורה(גם יכול להיפגם בקלות). האים יש למישהו המלצות נוספות או שיכול להאיר את עיניי ולומר לי שאני טועה באחת מההנחות שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. Started by ryan_b,

יש לי דיסק קשיח 40 גיגה בייט של ווסטרן דיגיטל שמלווה אותי כבר יותר מחמש שנים. אתמול הפעלתי את האימיול, ושנייה אחרי שהפעלתי אותה שמעתי אתהדיסק קשיח מפסיק לעבוד ומסך כחול שמבשר לי לבדוק את הדיסק הקשיח שלי. חשבתי שזאת מעידה חד פעמית, אבל היום הווינדוס נתקע כמה פעמים במהלך העלייה שלו. מה קרה לדיסק שהוא הפסיק לעבוד בבת אחת? האם הדיסק שלי יכול לחיות עוד זמן רב? איזה תוכנות מומלצות לבדיקת המצב שלו? והאם מישהו חווה ארוע דומה? נ.ב. הנתונים החשובים מגובים.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.