אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
250... תודה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חיפשתי בקניון ירושלים ובכל מיני חנויות אף אחד לא מחזיק דיסקים דו שכבתיים. מישה יודע איפה אני יכול להשיג? באינטרנט כמובן שמצאתי אך אני מעדיף ללכת לחנות פיזית בלי לשלם משלוח שעולה כמו הדיסק ...
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חיצוני 250GB. התקציב הוא עד 400 ש"ח. אני מתלבט בין SEAGATE, WD ו-SAMSUNG .
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום יש במחשב שלי HD של 40GB כ- primary master וצורב CD מתוצרת LG כ- secondary master. אני מתכוון לרכוש HD נוסף שך 160GB לצורך עריכת ווידיאו וצורב DVD LG-4167. מהחיפוש בפורום הבנתי שהקונפיגורציה המומלצת היא שני דיסקים קשיחים על PRIMARY ושני הצורבים על SECONDARY כאשר צורב DVD כ-MASTER. שאלה שלי מאחר ושני הצורבים מתוצרת LG לא תיווצר בעיה למשל בעדכון קושחות או בצריבה? היגיון בריא אומר שאפליקציות עדכון או צריבה אמורות לזהות בין צורב CD לצורב DVD, אך מי יודע?.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם כונן דיוידי ישן לאחותי יש מחשב ישן של ibm מסדרת netvista המחשב בא עם כונן דיוידי hitachi gd-8000 העברתי את הדיוידי למחשב שלי שהוא הרבה יותר חדש והמחשב קלט את הכונן ולא היו שום בעיות עד ש.. הכנסתי דיסק דיוידי לכונן והכונן פשוט לא זז.. נכנסתי לתוך הדיסק עצמו ניסיתי לעבור בין תיקיות אבל הכונן בקושי זז.. הכנתי דיסק רגיל והכונן עובד מצויין. יכול להיות שבwindows XP הכונן לא יכול להפעיל דיסקים דיוידי? כי הכונן בא עם המחשב של אחותי שהגיע עם מערכת הפעלה ישנה יותר windows 2000 ושם לפי מה שאני זוכר הוא הריץ דיסקים דיוידי.. יכול להיות שהבעיה היא עם הדיסק הספציפי שהכנסתי לכונן אולי דיסק דיוידי אחר יעבוד עוד לא בדקתי אבל אם גם דיסק אחר לא יעבוד.. מה אני יכול לעשות? …
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
כן .עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה ברשותי 2 צורבים של PIONEER אחד 111D והשני 212D תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
זה משנה בכלל משהו? סאמסונג פחות איכותיים מהשאר או שזה בסדר לקנות מהם בשביל החסכון של כמה שקלים?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל בין פירמוט כונן קשיח sata לבין הארדיסקים מסוג אחר, זה דחוף אז אם תוכלו לענות מהר אני אשמח!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום! הרצתי חיפוש לשאלה שלי אבל לא מצאתי תשובה שמניחה את הדעת. בן דוד שלי ביקש את עצתי, לגבי גיבוי של תמונות שהוא מצלם לטווח ארוך (לפחות מספר שנים). מכיוון שהוא מצלם ברזולוציה דיי גבוהה (5MB) אז פתרון של שמירה בשטח איחסון ברשת או באימייל לא מספק. גם צריבת התמונות על מדיות DVD לא כל כך אמינה מפני שניתן להכניס דיסק לכונן לאחר מספר שנים ולהיווכח שהוא פגום (לצערי הרב נתקלתי בזה). מכיוון שהוא מוכן להשקיע בכך הרבה כסף הוא אף שקל לרכוש כונן חיצוני, לגבות את התמונות בכל פעם ולהחזיר את הכונן לארון. אולם גם פתרון זה נראה לי יקר ולא מספק את התמורה(גם יכול להיפגם בקלות). האים יש למישהו המלצות נוספות או שיכול להאיר את עיניי ולומר לי שאני טועה באחת מההנחות שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
האם התקנת windows 2000 ב-dok אפשרית ,כך שהוא יוכל לעשות boot? אם כן ,אז איזה גודל ומהירות זיכרון צריך עבור ה-dok ? האם חייבים dok שתומך ב-u3? מה הם החברות האמינות שמייצרות dok בנפחים גדולים?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מהו הכונן sata 2 160G ששווה לרכוש היום או איפה אפשר לצפות בהשואות? של איזה חברה דגם וכו' תודה מHEAD ושנה טובה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הפסיק לעבוד(מחשב נייד LG) - הלכתי למעבדה של היבואן - החליפו לי אותו ונתנו לי את הישן - אמרו שהוא נדפק. אני מעוניין לשחזר חלק מהמידע על הדיסק - מישהו מכיר איפה אפשר ומה המחירים וכמובן איפה הכי זול? תודה רבה, איתן
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם ההרדיסק והצורב מחוברים כמו שצריך ההרדיסק שלי מחובר דרך כבל דק שעליו כתוב ATA והצורב דרך כבל IDE האם זה בסדר ? ובביוס מה אני אמור לשים ? IDE, AHCI, RAID (קיבלתי צורב אחר של חברת NEC אבל עדין הוא לא מתקין לי שום דבר חוץ מהדיסק של הדריוורים של המחשב) וגם מתי שאני ניכנס לבדוק את החומרה במחשב שלי במנהל התקנים ואז ל IDE ATA Controlles אז אם מה שבדקתי נכון זה מראה לי את ההרדסיק והצורב ב Primary IDE CHannel תודה על העזרה הכבלים של ההרדיסק אחד הוא בצבע אדום ולשני יש שלושה צבהים והוא החשמל, האם אני אמור לשנות משהוא בביוס להרדיסק שלא יהיה של AUTO ? כי שם הכל כמעט על AUTO ?יש לוח אם של asrock
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8325 אם אני לא טועה זה למעשה BENQ תקנו אותי אם אני טועה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי HD חדש 200 גיגה של WD שהוא SATA2. הלוח שלי תומך ב SATA1 בלבד, אז ג'ימפרתי אותו כדי שיעבוד כ SATA1. עכשיו יש לי HD ישן של 40 גיגה שכעת מותקן בו XP. ואני רוצה שהHD החדש יהיה כאחסון בלבד. אז שמתי את ה HD הישן (IDE) כמאסטר (ג'מפר) ואת ה SATA דרך הביוס על PRIMERY SLAVE. הכוננים לא עובדים ביחד, אין לי מושג למה, זה או שהישן עובד לבד או שהחדש, ניסיתי את כל האפש' הורדתי ג'מפרים ניסיתי עוד כמה אפשרויות לעשות את ה SATA דרך הביוס. אין לי מושג למה זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה. ההHD הישן הוא גם כן של WD. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז ככה, נכון להיום (ימי הביניים, עד שאני קונה את המחשב החדש) יש לי דיסק אחד של 120G שמחולק עם בערך 15G למערכת הפעלה, ו partition שני לכל שאר ההתקנות \ הורדות, שדחוס לגמרי ואני נאלץ להפעיל עליו משטר דיאטה לא סביר. חוץ מזה יש לי עוד 160G, WD, 8MB שמשמש רק למוזיקה. אה כן, IDE... יש לי כמה אפשרויות למחשב החדש, אבל אני אשמח להצעות. השאלה היא כמובן איך לקבל מקסימום ביצועים ו reliability. השאלה הראשונה היא האם לדיסק שמשמש רק למוזיקה באמת משנה עם הוא מיושן כמו הנוכחי שלי, ואולי כדאי להעביר אותו כמו שהוא למחשב החדש (הדיסק הראשון נשאר במחשב הישן). שאלה שנייה היא, האם כדאי לקנות דיסק קטן יותר, שיתן מהירות אופטימלית ולשים עליו רק את ההתקנות, או רק מערכת הפעלה. ולקנות דיסק שני של…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הכונן הנ"ל - עובד, מתפקד ומגבה קבצים כהלכה. ניסיתי בימים האחרונים לרוקן אותו ולמחוק קבצים אך כל נסיון כזה מודיע שהקובץ/ספריה אותו אני מנסה למחוק פגום ואין אפשרות להזיז אותו. יש עיצה ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
כשאני צורב על דיסק רגיל, אין שום בעיה. על דיסק לצריבה חוזרת - לא שומעים במערכת הסטריאו הביתית, וגם לא באוטו, ולא בסי.די ביתי. ניסיתי מיליון דברים וכלום לא עזר. מי יודע איך פותרים זאת?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני משתמש בnero enterprise edition 6.6.0.12 ומשום מה מהירות הצריבה המקסימלית שאני יכול לצרוב בה דיסקים רגילים היא 32 במקום 48 שהצורב תומך בה. הדיסק עצמו תומך ב52 ואין לי שום בעיה איתו על הצורב הרגיל הקודם שלי. הצריבה עצמה מצליחה ללא שום בעיות(לא ניסיתי עדיין לצרוב דיוידי). למישהו יש מושג איפה הבעיה ומה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שאני אדע מה C ומה D ראיתי שאחד הוא location 0 והשני הוא location 1 אבל זה עדיין לא עוזר לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אין לי כונן דיסקטים במחשב ומידי פעם קופץ לי ארור מוזר כזה שקשור לכונן דיסקטים ויש לי שם שלוש אפשרויות להמשיך לנסות שנית או לבטל כשאני לוחץ על להמשיך הכל מסתדר אבל זה הארור הזה מציק וזה קורה בעיקר כשאני רוצה לכבות את המחשב אז חשבתי אולי יש דרך לבטל לגמרי את ההתיחסות לכונן הדיסקטים
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD פיוניר 212DBK. הצורב הוא SATA חיברתי כבל מידע וכבל חשמל עם מתאם. הבעיה: המחשב לא מזהה את הכונן. יש לי לוח אם MSI 865PE neo2-S שיש לו אפשרות של חיבור של שני SATA 1. עידכנתי ביוס לAMIBIOS 2.5 (זה הביוס הכי חדש לפי מה שהיה באתר של MSI ללוח אם הספציפי שלי נראה לי שהאתר לא מעודכן כי יש גרסאות חדשות יותר) ניסיתי להתקין דרברים לא נראה לי שהצלחתי ושהתקנתי מה שצריך להתקין...... מה לעשות????????
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי כרגע שני כוננים של מאקסטור, אחד 80 השני 200 והם רועשים מדיי בשבילי. אני מחליף אותם בכונן יחיד של 250ג'יגה (שנכון להיות מספק אותי לגמרי). מה שחשוב לי יותר מהכל זה השקט של הכונן. 5אחוז פחות או יותר מהביצועים ממש לא מעניין אותי, רק שקט. איזה כונן יהיה הכי טוב בשבילי? כמו כן, יש לי רק חיבור SATA, כל הכונני SATA II תומכים בחיבור SATA רגיל, נכון? ודבר אחרון, ראיתי שב-KSP לדוגמא המחיר של הכוננים הקשיחים נמוך משמעותית מאשר במקומות אחרים, יש משהו בעייתי עם זה או שמדובר באותו הכונן בדיוק? תודה, Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחפש המלצה לכונן חיצוני 2.5 עד 300 ש''ח (אם חריגה של 50 ש''ח) לחיבור למחשב ו-LCD לצפייה בסרטי HD ובלו-ריי. שיהיה 250GB+ עשוי מחומרים איכותיים. תודה .
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-