עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by threeme2189,

שלום אני צריך עזרה עם פקודת rsm mount. אני לא ממש מבין אילו פרמטרים אני צריך לתת לו כדי שהוא יעבוד ומאיפה אני מקבל את הפרמטרים האלו. הינה הסינטקס של הפקודה: RSM MOUNT /L[G|F]<LogicalMediaID> | /P[G|F]<PartitionID> | [/s[G|F]<SlotID> /C[G|F]<ChangerID>] [/D[G|F]<DriveID>] /O[ERRUNAVAIL|DRIVE|READ|WRITE|OFFLINE] [/R[NORMAL|HIGH|LOW|HIGHEST|LOWEST]] [/T<timeout>] The /[L|P|S|C|D]G option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a GUID. The /[L|P|S|C|D]F option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a friendly name. /O …

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. שלום רב ! התקנתי דיסק ולוח חדשים: /sata 2/wd 250gb ks /16 mb asrock conroe dvi/sata 2 הביוס מזהה sata2 ,אך בתוכנת אורסט + hd tune כתוב :active udma5'support udma 6 כל אלה וגם תוכנות נוספות מזהות שזה sata2,והלוח תומך איך אוכל לבדוק מהיא המהירות האפקטיבית?(sata1 or 2)

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. Started by shaharo,

שלום אני מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני שיתחבר לרשת הביתית..(Ethernet) ולא יהיה תלוי מחשב. ראיתי שהפתרון היחידי שמציעים בארץ הוא הפתרון של WD לאחר ביקורות שקראתי באיטנרנט הבנתי שהוא דיי איטי ולא כדאי. האם יש פתרונות אחרים?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. עידכנתי תצורב שלי אבל אני רוצה לעדכן אותו שוב לקשוחה אחרת, אבל המחשב לו רוצה ואומר שיש בעיה. מה עושים? יש איזו תוכנה לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by yossi126,

תהיתי איך אפשר לצרוב MP3 ושהשם המקורי של השיר יישמר בדיסק במקום שיהיה כך- track 1 track 2 מקווה שהבנתם אותי

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. Western Digital WD360GD 36GB SATA 8MB 1.5 GB/s 10K RPM Western Digital WD2500KS 250GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM הגיוני שה250 GB יותר מהיר בגלל ה16MB?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. מישהוא יכול לעזור? בעיה זו מציקה לי כבר כמה חודשים האם זה בעיה בווינדוס או שבצורב עצמו? האם ניתן לעדכן את הצורב או לסדר את הבעיה תודה רבה למשיבים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by ori-silver,

קניתי היום כונן קשיח aaks של 500 ג'יגה+קופסא חיצונית(esata+usb2),הלוח שבשרותי הוא sata 1 צ'יפסט VT8237,ושאני מחבר את הכונן בחיבור easata למחשב ומחבר ומדליק את הספק כוח הוא לא מזהה בכלל את הכונן מה ניתן לעשות????

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by iyehuda,

של MATRIX מ KSP ?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  10. Started by לד,

הדיסק קשיח הזה שווה משהו או שאפשר קצת להתעלל בו ולהפוך אותו למשו יפה?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by חיקיים1,

http://www.guru3d.com/news_story/10gbps_usb_3_5_chips_in_development.html USB 3.0 יקבל בקרוב גרסה חדשה שישפר את החיבור ביותר מ- 50% זה יצריך כנראה חיבור חדש

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. Started by Bug2000,

אהלן. קניתי מחשב חדש. והלוח תומך רק בערוץ אחד של IDE . קיצר זה עושה לי המון בעיות וכנראה שכמה שאני לא רוצה, אבל צריך לעבור ל SATA (ביזיון שממש מכריחים אותך יצרני הלוחות)... מה מומלץ יותר ה LITE ON או ה SAMSUNG בצורבים ? (לא צריך LABELSHIT/LIGHTCRAP וכו'). מבחינת הרדיסקים רצוי משהו זול ( 250 / 320 GB) עם חיבור הכי מתקדם (אם יש משו יותר משתלם אז אין בעיה). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  13. Started by yirmio,

יש לי WINDOWS XP ואני לא מצליח להשתמש בשום אמצעי איחסון נייד. נגן MP3 של יונדאי - לא עובד. DISKONKEY - לא עובד. חיברתי מצלמה דיגיטלית ניקון D50 ישר למחשב ורק ככה אני מצליח להוריד תמונות. מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by Frozen-Ice,

יש לי צורב ASUS DRW-1814BLT X18 LIGHTSCRIBE מחפש המלצה על דיסקים : 1. דיסקים DVD 4 GB 2. דיסקים DVD תומכים ב LIGHTSCRIBE 3. דיסקים רגילים של 700MB אני מפשב את סוגי הדיסקים האיכותיים תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by ilusha2007,

מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB http://skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm אני חושב שזה אחלה רק חברה לא מוקרת

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  16. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חיצוני 250GB. התקציב הוא עד 400 ש"ח. אני מתלבט בין SEAGATE, WD ו-SAMSUNG .

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by jadhad,

הי אני צריך את העזרה שלכם, יש לי שני HD SCSI של חברת segate ולפי מה שאני רואה רשום עליהם Ultra320. ניסיתי לברר ואני מבין שיש להם חיבור של 80pin ולא של 68pin (שקיימים בדגמים ישנים יותר). אני רוצה לקנות בקר pci scsi שיתאים , אבל אני מתקשר לאתר אחד שאומר שהוא תומך ב-ultra320 . מצאתי שני סוגי כרטיסים: 1. adaptec 29160N 2. adaptec 2940 אבל הראשון תומך ב Ultra160 ואילו השני בעל חיבור 68pin. מישהו יכול לעזור לי במציאת דגם מתאים ?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by Psy,

חשוב שיהיה כונן אמין, ואם אפשר עד 600 שקל... אגב מאז עליית המחירים בעקבות השיטפונות בתאילנד, המחירים חזרו להיות שפויים או שהם עדיין נחשבים גבוהים?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by bbbbbb,

1] כל השדרוגים והטכנולוגיות החדשות הינם במעבדים זכרונות כ.מסך וכו' לעומת זאת בדיסק קשיח אין כמעט [חוץ מקאש וכדו'] והוא צוואר הבקבוק שסוחב אליו ומוריד את מהירות הביצועים אליו למטה השאלה שלי, למה כל שקל פנוי שיש מקובל להשקיע אותו ברכיבי החומרה הראשונים, ולא בדיסק קשיח של 10,000 RPM אם לדוגמא יש לי מעבד של 2.4 למה להשקיע ב 2.6 שזה הרבה פחות אחוזים מאשר ההבדל בין 7200 ל 10000 RPM וכן למה במפרטים למחשבים יקרים אני לא מוצא איזכור לHDD שכזה, האם אינו משפר ביצועים? לכאורה זה אמור להשפיע ב28% !!! האם אני צודק??? 2] למעשה אפשר לשאול גם האם יש אופציה לקנות מעבד זול יותר ולהפציץ עם רכיב אחר זול יותר לדוגמא זכרון שיפצה או אף יגביר את עוצמת המערכת

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. יש לי כונן DVD IDE של LG ישן מלפני 4 שנים. יש לי גם צורב ASUS 2014L1T הוא בחיבור SATA. הוא לא קורא דיסקים בבוט (של הווינדואוס למשל, כשבאתי לפרמט). ה- IDE קורא וה SATA פשוט לא עושה כלום. ככה זה אצל כולם או שצריך לסדר משהו בביוס?? ???

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. Started by ofergpr,

צריך צורב DVD ב300 ש"ח מה אתם מציעים??

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by KL-xXx,

שלום לכולם אני מאוד מתלבט ביו שני צורבים: LiteON LH-20A1S 210ש"ח Pioneer DVR-212 235ש"ח LightScribe לא חשוב עזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי את ההארד דיסק הבא: http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=FreeAgent-Desktop-500-GB-USB2.0-Drive&vgnextoid=e7a9812ecd8a0110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=8d3f26bbdae90110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model ורציתי לשאול אם 50c זו טמפרטורה נורמלית להארד דיסק החיצוני בideal. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by Tal.,

שלום, יש ברשותי הארד דיסק חדש (Seagate 500GB 7200RPM 32MB), הנפח האמיתי שלו הוא 465GB. יש לי כונן אחד במחשב (מחשב חדש) והוא C ובו מותקנת מערכת ההפעלה, הוא מכיל 465GB והוא בNTFS. יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט בעברית. אני רוצה לעשות 3 כוננים (C, D, E לדוגמה) שיתחלקו ככה: 100GB במערכת קבצים FAT32 שבה יהיה הווינדוס. 135GB במערכת קבצים NTFS. 230GB במערכת קבצים NTFS. איך אני עושה את זה? צריך לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש והכל? תודה רבה לעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  25. לחבר שלי יש את הצורב הנל שעבד מעולה עד אתמול, כאשר הוא מנסה לקרוא דיסק דיוידי צרוב הדיסק לא נקרא. אין הודעת שגיאה הדיסק פשוט נרשם כריק. CD צרובים CD מקוריים וDVD מקוריים נקראים בלי בעיה. הדיסקים שצרבו עובדים במחשבים אחרים ובנגן DVD מה עשויה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים