עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by lioron7,

האם זה פוגע שמשתמשים בצורב ככונן עיקרי? תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by kw,

יש לי את הצורב הזה יותר משנה והצריבות שלו תקינות , אבל כשאני מנסה ב- nero speed לבדוק מדיות של dvd יש הודעה שהכונן לא תומך בפונקציה . יש איזו דרך לתקן את זה ? זו אולי בעיית של עידכון firmware ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  3. Started by ניר_,

היי, עכשיו אחרי שינוי כל ההארדיסקים במחשב (raid0 של 320AAKS ו-500 נוסף) כל ה hd-bays תפוסים ויש לי עוד 250KS שאני רוצה לחבר חיצונית למחשב. מבקש המלצה למארז בתקוה ממישהו שיש לו ומרוצה לפי הצרכים הבאים: 1. ממשק פנימי SATA. ישמש כמו שאמרתי ל 250KS 2. חיבור חיצוני גם SATA - יתחבר למחשב דרך eSATA בחלק האחורי של המארז, וגם USB2, גם בשביל האופציה לקחת ממקום למקום וגם כדי לחבר ל PS3. (יש לי על הלוח FIREWIRE אבל אני אוותר כי לדעתי המחיר גבוה יותר) 3. לא ממש חשבתי על תקציב... 4. לא אכפת לי אם יהיה "יפה" אבל שיהיה אמין. תודה ניר_

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. יש לי כרגע בכלל IDE אבל אני קונה פאנל PCI עם חיבורי SATA עכשיו פאנל של SATA I הרבה יותר זול השאלה שלי היא אם אני יכול בכל זאת לקנות הארדיסק שהוא SATA II ולחבר והוא יפעל רגיל והכל? כי אני בקרוב יחסית מתכנן קניית מחשב חדש ולא בא לי שוב לקנות הארדיסק.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. Started by Xstyle,

שלום... אני כניראה שיחקתי בוינדוס ויסטה אם האפשרויות של הארדיסק ומחקתי את מחיצה D לא עשיתי פירמוט פשוט מחקתי אותה והיא נעלמה לי והיה לי שם דברים ממש חשובים! אתם חייבים לעזור לי איך אני משחר את מחיצה D זה עניין של חיים ומוות! תעזרו לי....

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by avi2006,

מ KSP ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? ב 190 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 ב 195 ש"ח יש אחד מהם שמתיימר להיות טוב יותר? (אגב, מישהו מוכן לכוון אותי לאיזה אתר בחו"ל עם סיקור לגבי בעיות הצורבים של הנק.. מעניין אותי הנושא הזה)

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by omerr8,

איך הדיסק קשיח של SEAGATE 250GB מהדגם הזה? יש איתו בעיות מיוחדות? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4473 והאם מומלץ לקחת דיסק קשיח של חברה אחרת?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. שלום רב ! התקנתי דיסק ולוח חדשים: /sata 2/wd 250gb ks /16 mb asrock conroe dvi/sata 2 הביוס מזהה sata2 ,אך בתוכנת אורסט + hd tune כתוב :active udma5'support udma 6 כל אלה וגם תוכנות נוספות מזהות שזה sata2,והלוח תומך איך אוכל לבדוק מהיא המהירות האפקטיבית?(sata1 or 2)

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. עזרההההה עריכה: זו שאלה יותר מפורטת, שתסביר הכל! בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לקנות סתם ארדיסק! הארדיסק עושה לי רעשים שממש אפשר לשמוע רעשים כאלה של גחחחח ושומעים את זה אפשר להגיד טיפה חזק זה קורה שאני למשל מפעיל משחק. אני משחק במשחק ופתאום יש לי תקיעה קטנה בול בתקיעה יש רעש (מהארדיסק טיפה חזק) ורק שנעלם הרעש המשחק ממשיך רגיל חלק וכמובן השFPS גבוהה משהו כמו מ 65-100 ולא יורד זה נשאר ככה על 75 ובדקתי זה לא הזיכרון שתוקע אותו! הוא משתמש בסך הכל ב500 מתוך גיגה, בקיצור זה נראה לי הארדיסק כי מתי שיש תקיעה מתחיל הרעש הזה ועד שהוא לא מסתיים התקיעה לא נעלמת וזה משהו כמו 2-5 שניות לפעמים תלוי בגרפיקה של המשחק אבל אפילו כשהיא טיפה נמוכה יש תקיעה וגם כשיש את התקיעה יש באתו זמן את הרעש ו…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  10. Started by dd7,

המלצה לכונן קשיח חיצוני 200 ג'יגה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. Started by LIBAK,

TSSTcorp cddvdw sh-202j

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. Started by redead,

פיוניר 111D שתי שאלות : 1. יש לי עוד כונן דיוידי על המחשב ושניהם מחוברים על אותו הכבל כשהצורב החדש הוא המאסטר. זה משנה אם הם על אותו הכבל או שכדי לי להוסיף עוד כבל ושכל אחד מהם יהיה על כבל שונה? 2. בקשר לעידכון FRIMWARE כרגע הגירסה שלו 1.23 וקיים 1.29 יש משהו שאני צריך לדעת או לעשות לפני שאני מתקין את העידכון הזה? תודה רבה לכל העוזרים..

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  13. שלום ! יש לי לוח אם של ASUS P4P800 SE וכרגע מחוברים אליו 2 כוננים קשיחים של WD 80 ג'יגה 7200 PRM בחיבור SATA רגיל , אחד בתור MASTER והשני SLAVE . האם אני יכול להוסיף כונן קשיח נוסף בצורה כלשהי ? ואיך ? (ישנם גם חיבורי IDE ) האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? ואיך אני מבצע זאת ? שאלה נוספת : יש לי רעשים חשמליים מוזרים שיוצאים מתוך הכונן הקשיח , זה נשמע כמו נפילות מתח , מה הבעייה ? האם יכול להיות שהכונן "גוסס" (הוא בן שנתיים וחצי ) ? תודה רבה ושנה טובה .

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by iSolt,

https://www.amazon.com/gp/product/B07NNRTTCM/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 240 שקל, דגם 1TB WD GREEN https://www.amazon.de/-/en/Crucial-MX500-CT1000MX500SSD1-NAND-Internal/dp/B078211KBB/ref=psdc_430168031_t2_B089RD13TX?th=1 290 שקל, דגם 1TB Crucial MX500

15. Started by blixa,

הי, יש לי לוח Gigabyte P35-DS3L ואליו מחוברים 3 דיסקים וצורב אחד, כולם SATA. אני זקוק (טוב, רוצה) לעוד דיסק. מה האופציות שלי? אני חייב בקר נוסף? אם כן, האם בקר PCI יהיה מהיר מספיק או שצריך בקר PCIe? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by Shickolinisys,

עקב העובדה שהDVD שלי לא עובד (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288281.0), אני חשבתי לקנות DVD חיצוני. אז זה דגם SE-S184 של סאמסונג. הוא עולה 350 שקל. שווה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. שלום, יש לי DVD במחשב של טושיבה, וכשאני מכניס דיסק צרוב הוא לא מזהה אותו(הוא כותב שהדיסק פגום, או לא מאותחל) ניסיתי גם דיסקים של Silver line פלוס ומינוס וגם של וובטים פלוס ומינוס, ובכולם זה אותו דבר. למישהו יש רעיון אולי מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by Da-Funk,

שלום אני זקוק לתוכנה אמינה שתבדוק לי את ההארדיסק .. אני קיבלתי שגיאה מנורטון גו-באק שיש לי סקטורים פגומים... יש למשהו המלצה על תוכנה טובה לביצוע המשימה ? רצוי שלא אזדקק לפלופי דיסקט כי אין לי כזה ..

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by kip,

אהלן, אני מקווה שתוכלו לעזור. יש לי צורב DVD של LITE ON , הדגם עצמו אני לא זוכר (ואני לא שם), הוא מסרב לצרוב DVD-RW, ניסיתי גם + שיש לי והוא מסרב למחוק קבצים שכבר יש עליו... אני לא יודע מה בדיוק הבעיה... ואני לא בדיוק מומחה בתחום מישהו? תודה....

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. Started by iyehuda,

של MATRIX מ KSP ?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  21. Started by ilusha2007,

מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB http://skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm אני חושב שזה אחלה רק חברה לא מוקרת

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by dannygnh,

האם, ואיך ניתן להוסיף קבצים לצריבה על דיסק שיש בו קבצים בגודל משוער של 200 מ"ב.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. Started by nitsanroz,

אני שם במחשב כונן אחד למערכת הפעלה - 320 ועוד אחד למידע - 500 עכשיו בגלל שלא היה להם במלאי הם רוצים לתת לי 500 במקום 320 נשאלת השאלה , גם ככה 320 זה יותר ממה שצריך רק בשביל מערכת הפעלה, האם יש גם הבדל במהירויות בין הכוננים? האם אני אפסיד משהו מה"שדרוג" המאולץ הזה? * כל הכוננים של סיגייט 32MB BUFFER

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  24. הלכתי היום לחנות וקניתי כונן קשיח של WD של 200 גיגה.. חיברתי אותו למחשב שלי .. והופ.. כשאני מפעיל את המחשב שלי הוא מציג לי שיש עליו רק 127 גיגה... WTF ? מה אני עושה ? האם המוצר פגום ? עזרו לי !

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  25. יש לי כונן DVD IDE של LG ישן מלפני 4 שנים. יש לי גם צורב ASUS 2014L1T הוא בחיבור SATA. הוא לא קורא דיסקים בבוט (של הווינדואוס למשל, כשבאתי לפרמט). ה- IDE קורא וה SATA פשוט לא עושה כלום. ככה זה אצל כולם או שצריך לסדר משהו בביוס?? ???

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים