אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מצטרפים חדשים אל משפחת ה-MP600 של החברה מתהדרים ביכולת להגיע למהירויות העברה של עד 7,400 מגה-בייט בשנייהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! יש לי לוח אם של ASUS P4P800 SE וכרגע מחוברים אליו 2 כוננים קשיחים של WD 80 ג'יגה 7200 PRM בחיבור SATA רגיל , אחד בתור MASTER והשני SLAVE . האם אני יכול להוסיף כונן קשיח נוסף בצורה כלשהי ? ואיך ? (ישנם גם חיבורי IDE ) האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? ואיך אני מבצע זאת ? שאלה נוספת : יש לי רעשים חשמליים מוזרים שיוצאים מתוך הכונן הקשיח , זה נשמע כמו נפילות מתח , מה הבעייה ? האם יכול להיות שהכונן "גוסס" (הוא בן שנתיים וחצי ) ? תודה רבה ושנה טובה .
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי DVD במחשב של טושיבה, וכשאני מכניס דיסק צרוב הוא לא מזהה אותו(הוא כותב שהדיסק פגום, או לא מאותחל) ניסיתי גם דיסקים של Silver line פלוס ומינוס וגם של וובטים פלוס ומינוס, ובכולם זה אותו דבר. למישהו יש רעיון אולי מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לתוכנה אמינה שתבדוק לי את ההארדיסק .. אני קיבלתי שגיאה מנורטון גו-באק שיש לי סקטורים פגומים... יש למשהו המלצה על תוכנה טובה לביצוע המשימה ? רצוי שלא אזדקק לפלופי דיסקט כי אין לי כזה ..
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
שלום אחד הארדיסקים החיצוניים של 500 גי'גה(מקסטור בן שנה ומשהו שנקנה בחו''ל) התחיל מאתמול להיום פתאום להיתקע, לסרב לעשות איחוי(או אפילו ניתוח נורמלי לראות מה לא בסדר), להעתיק קבצים איטי, להיכנס אחרי שנה לתיקיות, ועוד..... עכשיו אני מפחד לגמריי, למה יש מידע חשוב שם, אין לי לאן כל כך להעביר אותו כי רוב הכוננים שהם מפוצצים, אז בזמן הקרוב אני אתחיל לפנות כמה שיותר ליתר בטחון אם הוא יחליט לא לעבוד בכלל יותר(אני מקווה בכלל שאוכל להעתיק הכל ממנו מבלי לקבל קריסה באמצע) יש לציין שהוא מתאמץ מאוד לקרוא ועשה טיקים קטנים כאלה במהירות... אולי הוא תכף יחליט לשבוק חיים! לעזעזאל. זה כבר קרה לי ככה בידיוק לפני ארבעה חודשים בקושי עם הארדיסק חיצוני אחר של ווסטרן דיגטל מסדרת מייבוק(500 ג'י…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
אני רוצה ליקנות צורבdvd, וראיתי שיש צורב בלו ריד, אני רוצה לדעת עם יש אותו בארץ? כמה או עולה? ועם כדי ליקנות בלו ריד או ליקנות לגיל
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעביר הרבה סרטים מהמצלמת וידאו שלי ואיכות גבוהה חשובה לי... ככה שיוצא 4 ג'יגה לסרט של שעה וחצי. אז אני רוצה לקנות דיסק קשיח בנפח גבוהה... בסביבות ה-200 ככה... כי יש לי רק 80 ג'יגה. איזה דיסקים איכותיים (שלא ישעשו בעיות) אפשר לקנות מומלץ זול... והאם יש משהו שאני צריך לדעת עוד? תודה לעוזרים! עריכה- יש מצב שהדיסק הזה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=hitachi250gb&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=0 טוב?? 250GB ב500 שקל??
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
hp הכריזה על מתקן (2x4mm), שיכול להכיל עד 4Mbit מידע, יש לו תקשורת אלחוטית של 10mb/s והוא נטען דרך inductive coupling! מה אתם חושבים, דבר כזה יתפוס בזמן הקרוב? http://www.tgdaily.com/2006/07/18/hp_grain_sized_memory_chip/ http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press/2006/060717a.html
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חברים שאלה לגבי HD לקולנוע ביתי: יש הבדל בין ה 5000KS לבין 5000AAKS של WD? ומה שבאמת חשוב מי יותר שקט בין שניהם? יש HD בעל נפח זהה ובאותו תמחור לערך שקט יותר? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קיבלתי לפניי יומיים מחשב נייד שהזמנתי ,המחשב של AOPEN.לפי ההזמנה הייתי אמור לקבל כונן של סמסונג אבל הביאו לי כונן של פוג'יטסו ולא אמרו לי שהם שמים לי אותו במקום הסמסונג..כדאי לפנות לחברה שיחליפו?סך הכל הכונן של פוג'יטסו שקט..איזה יותר טוב? מדובר על 40G תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בניתי לעצמי מפרט המבוסס על ה250AAKS של WESTERN DIGITAL. עכשיו עומדות בפני כמה אופציות לבחירה: 1. לקנות עוד דיסק זהה ולעבוד בRAID 0 2. לקנות דיסק קטן נוסף למערכת הפעלה בלבד ואת הגדול עבור התוכנות (פוטושופ, מטלב, וכדומה) השאלות שלי הן: 1. איזו מהאפשרויות עדיפה? 2. מה היתרון המורגש בהפרדת מערכת ההפעלה בדיסק נפרד? 3. מה ההבדל בין להפריד לשני דיסקים לבין לעשות partition על דיסק אחד שבחלק ממנו תותקן מערכת הפעלה ובחלק השני התוכנות? 4. אם אני קונה עוד דיסק של 80GB למשל, האם העובדה שהוא מגיע רק עם 8MB CACHE לא תגביל אותי? 5. מה אני יכול לשים בשאר המקום הפנוי בדיסק הקטן? כלומר, אני אדע מה לשים שם בטוח, אבל מה אני יכול לשים שלא יפגע במערך הזה של הדיסקים ולא יאיט חז…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אנשים, אני תקוע בבוץ בצורה חמורה שלא תתואר. תראו מה הסיפור שקרה לי: קניתי mp3 הכל טוב ויפה, ואז מה שקרה זה שנכון שה-mp3 מגיע עם דיסק כזה. אז בקיצור אחותי הקטנה (היא תינוקת) הכניסה את ה-driver אל הכונן של הדיסקטים המרובעים, ועכשיו אני לא יודע איך להוציא אותו :kopfpatsch: . תעזרו לי, מה לעשות. יש איזו: שיטה, תוכנה, כל דבר לא משנה. או שאתם יכולים לישלוח לי את ה-driver של ה-mp3 לי (אם כן אני אשלח דגם מפורט). אני חייב עזרה דחוף, עד שקניתי אותו, לא שמעתי בו כלום. עזרה!!!!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חשבתי על זה... לUSB זה יציאות מתח ומידע וגם לHD אפשר לקחת HD רגיל ולחבר אותו ליציאת USB ולעשות כונן נייד?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום... אני כניראה שיחקתי בוינדוס ויסטה אם האפשרויות של הארדיסק ומחקתי את מחיצה D לא עשיתי פירמוט פשוט מחקתי אותה והיא נעלמה לי והיה לי שם דברים ממש חשובים! אתם חייבים לעזור לי איך אני משחר את מחיצה D זה עניין של חיים ומוות! תעזרו לי....
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מ KSP ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? ב 190 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 ב 195 ש"ח יש אחד מהם שמתיימר להיות טוב יותר? (אגב, מישהו מוכן לכוון אותי לאיזה אתר בחו"ל עם סיקור לגבי בעיות הצורבים של הנק.. מעניין אותי הנושא הזה)
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. אודה להמלצה לדיסק קשיח חיצוני, לשם גיבוי. מהן המהירויות הנהוגות כיום (זמני קריאה וכתיבה)? האם יש צורך לחברו לחשמל? בכל אופן אני מעוניין בכונן (רצוי 500GB) בתקציב של עד 600 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה עם פקודת rsm mount. אני לא ממש מבין אילו פרמטרים אני צריך לתת לו כדי שהוא יעבוד ומאיפה אני מקבל את הפרמטרים האלו. הינה הסינטקס של הפקודה: RSM MOUNT /L[G|F]<LogicalMediaID> | /P[G|F]<PartitionID> | [/s[G|F]<SlotID> /C[G|F]<ChangerID>] [/D[G|F]<DriveID>] /O[ERRUNAVAIL|DRIVE|READ|WRITE|OFFLINE] [/R[NORMAL|HIGH|LOW|HIGHEST|LOWEST]] [/T<timeout>] The /[L|P|S|C|D]G option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a GUID. The /[L|P|S|C|D]F option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a friendly name. /O …
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב ! התקנתי דיסק ולוח חדשים: /sata 2/wd 250gb ks /16 mb asrock conroe dvi/sata 2 הביוס מזהה sata2 ,אך בתוכנת אורסט + hd tune כתוב :active udma5'support udma 6 כל אלה וגם תוכנות נוספות מזהות שזה sata2,והלוח תומך איך אוכל לבדוק מהיא המהירות האפקטיבית?(sata1 or 2)
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קנה מחשב חדש עם 250GB וכאשר הוא מתקין את המערכת הפעלה הוא רואה רק 130GB מישהו יודע אולי מה הסיבה ומה עושים?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל מבוסס 915GV עם כונן SATA של 80GB עליו מותקן XP + כונן 40GB ישן בחיבור IDE. זה מחשב ישן ויציב כבר שנה וחצי בערך. היום הדלקתי את המחשב ומשום מה כונן ה-IDE לא מזוהה מ-XP למרות שברשימה בביוס הוא מופיע. כל השאר כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של Sony DW22A. לאחרונה הפסיק לזהות DVD אבל אין בעיה עם CD. כבר קרה לי פעם ונפתר לאחר התקנה מחדש של ה-XP אבל אין לי תוכניות להתקין מחדש. האם יתכן ומושפע מהעידכונים האחרונים של XP? אנא עזרו !!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב ואחר כך עוד לפי התקנת הווינדוס חילקתי את הכונן לשתיים, אחרי שהתקנתי את הווינדוס ראיתי שיש לי כונן אחד עם חצי זיכרון איפה החלק השני??? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-