אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי Nec 3500 שעבד מצוין עד לפני שפירמטתי את המחשב. אחרי הפורמט, Nero Express (5.5.10.13) לאמצליח לזהות את הצורב, ומציע לי רק image drive. אני כן מצליח לקרוא דיסקים של DVD בצורב, וגם לצרוב בעזרת תוכנה אחרת - Alcohol 120%. ניסיתי להתקין מחדש את ה Nero Express אבל זה לא עזר. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קיבלתי לפניי יומיים מחשב נייד שהזמנתי ,המחשב של AOPEN.לפי ההזמנה הייתי אמור לקבל כונן של סמסונג אבל הביאו לי כונן של פוג'יטסו ולא אמרו לי שהם שמים לי אותו במקום הסמסונג..כדאי לפנות לחברה שיחליפו?סך הכל הכונן של פוג'יטסו שקט..איזה יותר טוב? מדובר על 40G תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קנה מחשב חדש עם 250GB וכאשר הוא מתקין את המערכת הפעלה הוא רואה רק 130GB מישהו יודע אולי מה הסיבה ומה עושים?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של Sony DW22A. לאחרונה הפסיק לזהות DVD אבל אין בעיה עם CD. כבר קרה לי פעם ונפתר לאחר התקנה מחדש של ה-XP אבל אין לי תוכניות להתקין מחדש. האם יתכן ומושפע מהעידכונים האחרונים של XP? אנא עזרו !!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
זוכרים את האשכול הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266777.0 הלכתי להחליף את הדיסקים לדיסקים של וורבטים שאמרתם, וגם אותם הצורב לא מצליח לקרוא ועושה את אותם בעיה כמו שצינתי בנושא^ מה אני עושה עכשיו? הצורב דפוק...זה ברור, יש לכם פתרונות? או שפשוט לזרוק אותו ולקנות חדש? אם קניית צורב חדש זה הפתרון אני אשמח אם תמליצו על אחד...לא משנה כמה יעלה, העיקר שלא יעשה את הבעיות האלה וידע לקרוא את כל הדיסקים שיש. אני לא מחפש את הפיצ'רים שיש היום כמו שידפיס ציורים וכל הבולשיט הזה על הדיסק, אני רוצה בסך הכל לצרוב ושהוא לא יעשה בעיות בקריאת דיסקים. ושיהיה שחור... *ראיתי את הנעוץ, אבל בכל זאת אני מעדיף דעה חייה
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כי אני עובד איתו עכשיו וחושב על לקנות עוד HD (הוא מבין המחירים הזולים לשאר) ועכשיו עוד משהו עם יש לי נגיד 8M BUFFER וSATA, יש טעם לקנות משהו מהיר יותר? א.ב RAID 0 ב. לא בRAID..
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
לפני חודש החלפתי מארז מחשב לאנרמקס אובר צ'אקרה, שמגיע עם חיבור eStata מקדימה. לפני כמה ימים קניתי לי WD Mybook 500G מהדגם שמאפשר חיבור או בUSB או בeSata. הדלקתי את המחשב, חיברתי את הMybook לחשמל ולכבל והכונן לא הופיע. שמתי לב שיש בחוברת הערת שוליים שאומרת שלעיתים חיבורי eSata דורשים איתחול כדי לזהות את ההתקן החדש. ביצעתי איתחול והמחשב נעצר בשלב הביוס עם ההודעה NTLDR is missing, press Ctrl+Alt+Del to restart. המצב הוא שכשכל הכוננים מחוברים (בפנים יש שני SATA ואחד סקאזי) ביחד עם החיצוני אני לא יכול להעלות את המחשב. אם אני משאיר רק C: והeSata אז המחשב עולה. (ובנושא אחר - הeSata איטי בהרבה מהusb כרגע) ניסיתי הכל - לרפרש בDevice Manager, לשנות את הסדר של החיבורים פיזית …
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני צריך לפרמט את המחשב, אני רוצה לשמור תיקיה שמשקלה 40 ג'יגה... לכן החלטתי לפצל את כונן C שלי לשני חלקים, את החלק שאני רוצה להכניס לכונן אחר, את החלק השני אני יפרמט... אבל, איך מפצלים ? :s05: תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הי, יש לי לוח Gigabyte P35-DS3L ואליו מחוברים 3 דיסקים וצורב אחד, כולם SATA. אני זקוק (טוב, רוצה) לעוד דיסק. מה האופציות שלי? אני חייב בקר נוסף? אם כן, האם בקר PCI יהיה מהיר מספיק או שצריך בקר PCIe? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
החברה שהפכה למוכרת בישראל תודות לדגמים בינוניים במחירים טובים משיקה את כונן האחסון המתקדם ביותר שלה עד כה - שמכוון באופן ספציפי ליכולת הרחבת האחסון הטרייה בקונסולה המצליחה של סונילכתבה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי DVD במחשב של טושיבה, וכשאני מכניס דיסק צרוב הוא לא מזהה אותו(הוא כותב שהדיסק פגום, או לא מאותחל) ניסיתי גם דיסקים של Silver line פלוס ומינוס וגם של וובטים פלוס ומינוס, ובכולם זה אותו דבר. למישהו יש רעיון אולי מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עשיתי סריקה ב CCLEANER , ועכשיו הוא כותב שלא נשאר מקום ב C , נשאר 128 MB , ואמור להיות יותר מ 36GB עוד פנויים....
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום חברים , שאלה קטנה לגבי חיבוא 2 דיסקים במערך RAID. האם אפשר ליצור RAID בין 2 דיסקים כאשר יש מידע על אחד הדיסקים מבלי שימחק ?? (דיסק אחד מלא , השני חדש וריק) תודה !!!!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת הכל תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום! הרצתי חיפוש לשאלה שלי אבל לא מצאתי תשובה שמניחה את הדעת. בן דוד שלי ביקש את עצתי, לגבי גיבוי של תמונות שהוא מצלם לטווח ארוך (לפחות מספר שנים). מכיוון שהוא מצלם ברזולוציה דיי גבוהה (5MB) אז פתרון של שמירה בשטח איחסון ברשת או באימייל לא מספק. גם צריבת התמונות על מדיות DVD לא כל כך אמינה מפני שניתן להכניס דיסק לכונן לאחר מספר שנים ולהיווכח שהוא פגום (לצערי הרב נתקלתי בזה). מכיוון שהוא מוכן להשקיע בכך הרבה כסף הוא אף שקל לרכוש כונן חיצוני, לגבות את התמונות בכל פעם ולהחזיר את הכונן לארון. אולם גם פתרון זה נראה לי יקר ולא מספק את התמורה(גם יכול להיפגם בקלות). האים יש למישהו המלצות נוספות או שיכול להאיר את עיניי ולומר לי שאני טועה באחת מההנחות שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
איזה צורב עדיף? LG או NEC? ערכתי את ההודעה. אני אגיב כשאני אדע את שני הדגמים.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני הולך לקנות עכשיו הארד דיסק... עכשיו השימושים שלי הם רק סרטי HD למלות אותו http://www.skypc.co.il/pl_product~ST310005FDA2E1~7~0.htm האם זה עונה לדרישות שלי הקצבתי גג 550 שקל
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 40 גיגה בייט של ווסטרן דיגיטל שמלווה אותי כבר יותר מחמש שנים. אתמול הפעלתי את האימיול, ושנייה אחרי שהפעלתי אותה שמעתי אתהדיסק קשיח מפסיק לעבוד ומסך כחול שמבשר לי לבדוק את הדיסק הקשיח שלי. חשבתי שזאת מעידה חד פעמית, אבל היום הווינדוס נתקע כמה פעמים במהלך העלייה שלו. מה קרה לדיסק שהוא הפסיק לעבוד בבת אחת? האם הדיסק שלי יכול לחיות עוד זמן רב? איזה תוכנות מומלצות לבדיקת המצב שלו? והאם מישהו חווה ארוע דומה? נ.ב. הנתונים החשובים מגובים.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כותרת ואני לא מדבר על מקרים שנשאר 100 MB פנויים בואו ניקח לדוגמא HD של 80 ג'יגה ושל 20 ג'יגה, בשניהם יש 17 ג'יגה בשימוש והם עובדים על אותה מערכת מחשב יהיה הבדל במהירות בין שני המקרים?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על Western Digital My Book Premium 500GB 3.5" External Hard Drive טוב או לא ??? ויש למישהו מוסג האם הוא שקט
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
WD או Seagate? זה לא משנה מה ההעדפה שלכם - ההצעה העדכנית של אמאזון לקניות עם משלוח ללא תוספת תשלום לישראל יוצרת הזדמנויות משתלמות באופן בלתי רגיל עבור חובבי החומרהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
- 1 follower
-
-
מ KSP ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? ב 190 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 ב 195 ש"ח יש אחד מהם שמתיימר להיות טוב יותר? (אגב, מישהו מוכן לכוון אותי לאיזה אתר בחו"ל עם סיקור לגבי בעיות הצורבים של הנק.. מעניין אותי הנושא הזה)
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום. אודה להמלצה לדיסק קשיח חיצוני, לשם גיבוי. מהן המהירויות הנהוגות כיום (זמני קריאה וכתיבה)? האם יש צורך לחברו לחשמל? בכל אופן אני מעוניין בכונן (רצוי 500GB) בתקציב של עד 600 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
איך הדיסק קשיח של SEAGATE 250GB מהדגם הזה? יש איתו בעיות מיוחדות? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4473 והאם מומלץ לקחת דיסק קשיח של חברה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-