עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=888 אמין? למשהו יש ביקורת על הצורב ? או המלצות?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by Dr. Hardware,

הזמנתי מחשב חדש עם הארד דיסק 80GB SATA II הבנתי שצריך להגדיר\להתקין את ה-SATA? כלומר המחשב יגיע בלי ווינדוס ובלי כלום אני אהיה אמור להתקין ווינדוס, הווינדוס שאני כנראה אתקין זה ה-64BIT. השאלה שלי אם יהיו לי בעיות עם התקנת ה-SATA ? או שהווינדוס יאתר אותו כרגיל. במידה ואמורים להגדיר SATA אשמח לקבל הסבר מפורט על מהלך ההתקנה .. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. שלום, רכשתי צורב DVD חדש LG GH22NP20, היום אחרי ההתקנה נתקלתי בבעיה הבאה: כשהוספתי סרט לדיסק שכבר היה בו סרט אחד, הDVD לא הצליח לזהות אותו ( זיהה רק את הראשון ). לפני הצריבה קיבלתי את ההודעה הבאה: You are about to create a multisession write once DVD disc Session no.2 and above will not be readable with some DVD-Rom drivers and operating systems prior to Windows XP. הצריבה נעשתה באמצעות Nero 7, בשיטת disk at once ( אין אפשרות לבחור משהו אחר ) והDVD הוא די ישן, אבל אף פעם לא הייתה לו בעיה בקריאת סרטים. השאלה אם יש דרך לעקוף את הבעיה: להתקין גרסה אחרת של Nero? להתקין איזשהו driver? להחליף צורב DVD לדגם אחר? או שהבעיה היא בDVD עצמו ואין דרך לעקוף אותה... תודה מרא…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by yigal_26,

שלום לכולם. היום יש במחשב שלי HD של 40GB כ- primary master וצורב CD מתוצרת LG כ- secondary master. אני מתכוון לרכוש HD נוסף שך 160GB לצורך עריכת ווידיאו וצורב DVD LG-4167. מהחיפוש בפורום הבנתי שהקונפיגורציה המומלצת היא שני דיסקים קשיחים על PRIMARY ושני הצורבים על SECONDARY כאשר צורב DVD כ-MASTER. שאלה שלי מאחר ושני הצורבים מתוצרת LG לא תיווצר בעיה למשל בעדכון קושחות או בצריבה? היגיון בריא אומר שאפליקציות עדכון או צריבה אמורות לזהות בין צורב CD לצורב DVD, אך מי יודע?.. תודה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. Started by jadhad,

הי אני צריך את העזרה שלכם, יש לי שני HD SCSI של חברת segate ולפי מה שאני רואה רשום עליהם Ultra320. ניסיתי לברר ואני מבין שיש להם חיבור של 80pin ולא של 68pin (שקיימים בדגמים ישנים יותר). אני רוצה לקנות בקר pci scsi שיתאים , אבל אני מתקשר לאתר אחד שאומר שהוא תומך ב-ultra320 . מצאתי שני סוגי כרטיסים: 1. adaptec 29160N 2. adaptec 2940 אבל הראשון תומך ב Ultra160 ואילו השני בעל חיבור 68pin. מישהו יכול לעזור לי במציאת דגם מתאים ?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. נראה לי דיי סבבה במחיר של 500 ש"ח יש משהו עדיף לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. שלום חברים, התייעצות קטנה לגבי 2 דיסקים: קניתי wd2500ys ויש לי אחד של wd2500ks רציתי לדעת אם כדאי לחבר אותם ב-RAID , או לעבוד איתם בנפרד , לכמה partitions לחלק את הכונן החדש הישן מחולק לי ל-3 partitions . מערכת הפעלה - 40 ג'יגה ועוד 2 partitions של 80 ו-130 .. איך כדאי לחלק את הדיסק השני ? תודה!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. שלום. יש לי כונן של 40G שאני מאוד רוצה להפעיל, הוא פעל מצוין עד לא מזמן,שניסיתי לחבר אותו למחשב כלשהוא. אני לא יודע מה הסיבה לבעיה, אני רק יודע שזה קשור אך ורק לכונן עצמו (לא לכבל/לוח אם/ביוס) שהדלקתי את המחשב והכונן בפנים הוא עשה רעש, מן ביפים כל חצי שניה בסדר עקבי.... שמתי לב שהוא לא מחובר טוב אז חיברתי טוב יותר והוא כבר לא עושה את הביפים, אלא רק מן רעש כאילו הוא נוגע במשהו... לא יודע ממש איך להסביר את זה, אבל יכול להיות שהוא עשה את זה תמיד פשוט לא שמתי לב. בכל מקרה, שמתי לב שהפינים קצת עקומים ויש שבירה מסויימת, אולי זאת הסיבה? אה ולא אמרתי מה הבעיה חחח, המחשב לא מזהה אותו, לא הביוס ולא הווינדאוס,ולא הלינוקס... ולא שום דבר קיצר. מה יכולה להיות הסיבה? תודה!

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  9. שלום! אני מחפש מחפש המלצה לכונן חיצוני 2.5 עד 300 ש''ח (אם חריגה של 50 ש''ח) לחיבור למחשב ו-LCD לצפייה בסרטי HD ובלו-ריי. שיהיה 250GB+ עשוי מחומרים איכותיים. תודה .

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. הצורב לא נירא ברשימת הצורבים של נרו , ואם אני מכניס דיסק ריק לצריבה הוא לא נותן לי להיכנס לכונן לקרוא אותו הוא מעלה לי ארור . יודעים מה הבעיייה ?

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  11. לפני כן הצורב צרב לי דיסקים רגילים CD-R אבל פתאום הוא צורה לי רק דיסקים של DVD כשצרבתי בפעם הראשונה דיסק DVD הוא שאל אותי איזו שאלה על MULTISISSION ולחצתי לו אישור. יש לי תוכנת נרו גירסא 6.6.0.15 מצורפת תמונה של הבעיה.. אשמח אם תעזרו לי.. שלומי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by SHELA,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18-חברתי ת'כבל סטה לחיבור סטה של הצורב וגם ללוח ואת הצ'ופצ'יק של המתח לצורב ולא מזהה ת'צורב. חזרתי ברוורס לכונן הדיוידי הישן שלי שעבד כדין, גם לא מזהה, למרות שהוא נפתח ונסגר והמתח מגיע אליו, יש עצה גואלת?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by avidan28,

בעבר שאלתי כיצד אפשר לאחד 2 רפטורים שונים. המליצו לי על JBOD שזה אופציה בבקר רייד של הלוח ולא יצא כלום.הגדרתי את שנייהם תחת הג'יבוד ואחד הפך לדינמיק ולא היה זמין (הוא היה מפורמט וריק) ושני שעליו המערכת הפעלה נשאר ללא שינוי. שאלתי היא האם צריך לפרמט את שניהם ואז להגדיר את הג'יבוד את שאפשר לעשות משהו כמו פרטישין מגי'ק רק יותר מורכב? כי בפועל לא הרגשתי שום שיפור בביצועים וסתם לאבד 74 גיגה זה דיי טיפשי...

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H42N? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, אני מחפש HD חדש. חשוב שיהיה מעל 500GB, ומעדיף כמה שיותר גדול. חשוב מאוד שיהיה שקט ומהיר. אני מעדיף של WD, לא סומך על סמסונג מניסיון עבר וסיגייט אין בכלל מה לדבר עם כל מה שקרה איתם בתקופה האחרונה. מה הדגם המומלץ ביותר עבורי (מפרט מלא בצד) ? אני חשבתי על 6400AAKS או על 1001FACS. איך הם מבחינת השקט ? יש בינהם הבדל גדול בביצועים ? * חשוב לציין שאני מקבל את כולם חינם בתור פיצוי. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. נניח ורכשתי מארז שאמור לשכב והחלטתי שבא לי להעמיד אותו על הצד - האם הדבר יפגע בהפעלת הכונן האופטי ? מניסויי שערכתי עם כונן LG מזדמן לא היתה שום בעיה - שמתי לב שהיו 4 מגרעות במגש עליו מונח ה-CD/DVD - ככל הנראה עבור אלה שיחליטו לעבוד על הצד אבל אינני בטוח שזאת הסיבה. בפועל הדיסק תפקד רגיל. אולי זה דגם מיוחד ? לא מדמיין עוד מערכת שעלולה להפגע באיזשהו אופן, תקנו אותי אם אני טועה..... חן חן

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. Started by Grim Reaper,

מחפש צורב טוב לבית לא משהו מתוחכם. משהו זול וטוב.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. אךךך אני מתקן את הארדיסק, יש משחקים שאני משחק וכל פעם שיש תקיע קטנה הארדיסק עושה רעשים מעצבנים טיפה חזקים והמשחק לא משתמש בכל הזיכרון והמעבד אז אך יכול להיות זה רק מהארדיסק! אולי זה הזיכרון וירטואלי?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by the_lighting,

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 צריך צורב באותה רמה וסביבת מחיר כמו זה רק שלא יהיה שחור!(המארז לבן P-150)

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  20. יש לי לוח אם של אינטל מבוסס 915GV עם כונן SATA של 80GB עליו מותקן XP + כונן 40GB ישן בחיבור IDE. זה מחשב ישן ויציב כבר שנה וחצי בערך. היום הדלקתי את המחשב ומשום מה כונן ה-IDE לא מזוהה מ-XP למרות שברשימה בביוס הוא מופיע. כל השאר כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by RGod,

אני לא מצליח לצרוב על צורב של PIEENER החדש יש לי דיסקים שהם DVD -R אני נכנס ל NERO עושה DATA .....ומופיעה לי שם אופציה רק לצרוב CD בלי הצורב DVD מה אני עושה ?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. לפני חודש החלפתי מארז מחשב לאנרמקס אובר צ'אקרה, שמגיע עם חיבור eStata מקדימה. לפני כמה ימים קניתי לי WD Mybook 500G מהדגם שמאפשר חיבור או בUSB או בeSata. הדלקתי את המחשב, חיברתי את הMybook לחשמל ולכבל והכונן לא הופיע. שמתי לב שיש בחוברת הערת שוליים שאומרת שלעיתים חיבורי eSata דורשים איתחול כדי לזהות את ההתקן החדש. ביצעתי איתחול והמחשב נעצר בשלב הביוס עם ההודעה NTLDR is missing, press Ctrl+Alt+Del to restart. המצב הוא שכשכל הכוננים מחוברים (בפנים יש שני SATA ואחד סקאזי) ביחד עם החיצוני אני לא יכול להעלות את המחשב. אם אני משאיר רק C: והeSata אז המחשב עולה. (ובנושא אחר - הeSata איטי בהרבה מהusb כרגע) ניסיתי הכל - לרפרש בDevice Manager, לשנות את הסדר של החיבורים פיזית …

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by yarivot26,

אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני, 250GB. הבנתי שלכונן חיצוני USB2 זה כבר עבר, אבל אני לא בטוח שלמחשב של אחי (שלו אני קונה את הכונן) יש את זה, מה שגם בהרבה מחשבים אחרים אין את זה אז אם אפשר תמיכה גם בUSB2 וגם בfirewire זה יהיה מעולה. תקציב: 700-750 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by mushee,

מה דעתכם על ההארד דיסק החיצוני הבא: Western Digital WDG1U2500E שווה לרכוש את הדגם הזה ב460 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by iyehuda,

של MATRIX מ KSP ?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים