אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
זה קרה לי כבר פעמיים. במרווח של שבוע. עידכון: עכשיו צרבתי עוד משהו, הוא התחיל לצרוב עשה רעשים ואז פתאום הפסיק (נהיה גם שקט) ואז חזר לצרוב. רוב הצריבות דווקא הלכו בסדר,אבל אני לא צורב הרבה. זה נורמלי הדברים האלו ? pionner 111D, מדיות איכותיות של Verbatim DVD-R x16
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של 160 עם 8MB אני רוצה לקנות עוד 250 עם 16MB זה יעבוד טוב?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
האם דיסק DOUBLE LAYER יעבוד בדיוידי פיוניר 393? זה דיסקים של 8.5 גיגה סתם לידע כללי העניין הוא שאני רוצה נגיד לצרוב סידרה שהיא 5 גיגה אם אני יצרוב עליו זה יעבוד? ואם תוכלו להגיד לי באיזה תוכנה אני ישמח? כגון-נירו,כלון סידי תודה מראש eliran23
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם כונן דיוידי ישן לאחותי יש מחשב ישן של ibm מסדרת netvista המחשב בא עם כונן דיוידי hitachi gd-8000 העברתי את הדיוידי למחשב שלי שהוא הרבה יותר חדש והמחשב קלט את הכונן ולא היו שום בעיות עד ש.. הכנסתי דיסק דיוידי לכונן והכונן פשוט לא זז.. נכנסתי לתוך הדיסק עצמו ניסיתי לעבור בין תיקיות אבל הכונן בקושי זז.. הכנתי דיסק רגיל והכונן עובד מצויין. יכול להיות שבwindows XP הכונן לא יכול להפעיל דיסקים דיוידי? כי הכונן בא עם המחשב של אחותי שהגיע עם מערכת הפעלה ישנה יותר windows 2000 ושם לפי מה שאני זוכר הוא הריץ דיסקים דיוידי.. יכול להיות שהבעיה היא עם הדיסק הספציפי שהכנסתי לכונן אולי דיסק דיוידי אחר יעבוד עוד לא בדקתי אבל אם גם דיסק אחר לא יעבוד.. מה אני יכול לעשות? …
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
קניתי כונן חיצוני של MAXTOR BASICS 500GB ורציתי לדעת האם כדאי להשאיר אותו מחובר כל הזמן למחשב או שעדיף לא לעשות את זה??????
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD פיוניר 212DBK. הצורב הוא SATA חיברתי כבל מידע וכבל חשמל עם מתאם. הבעיה: המחשב לא מזהה את הכונן. יש לי לוח אם MSI 865PE neo2-S שיש לו אפשרות של חיבור של שני SATA 1. עידכנתי ביוס לAMIBIOS 2.5 (זה הביוס הכי חדש לפי מה שהיה באתר של MSI ללוח אם הספציפי שלי נראה לי שהאתר לא מעודכן כי יש גרסאות חדשות יותר) ניסיתי להתקין דרברים לא נראה לי שהצלחתי ושהתקנתי מה שצריך להתקין...... מה לעשות????????
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הצורב שלי..הוא לא מצליח לקרוא דיסקים של דיוידי לדוגמא אם הדיסק ריק ואני רוצה לצרוב משהו לדוגמא סרט או משחק אז לא תיהיה בכלל בעיה. אבל אם אני א"כ רוצה לראות את הסרט או להתקין את המשחק מהדיסק שצרבתי (או שמישהו אחר צרב לי) הצורב פשוט לא ייקרא את הדיסק הוא כאילו יראה ב"מחשב שלי" שיש דיסק בתוך הכונן אבל הדיסק ריק\פגום..חשוב לציין שהמחשב קורא את הדיסק כאילו זה נשמע שהכל תקין.. והדיסק בסדר גמור במחשבים אחרים הוא פועל מצויין עכשיו מה שמוזר זה שזה רק עם דיסקים של דיוידי כי אם אני ינסה להפעיל דיסקים רגילים (של 700MB) הכל יהיה בסדר.. הצורב שלי הוא NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bul אני ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי כמה פעמים וזה עדיין …
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חזרתי לWINDOWS XP אחרי שהיה לי ויסטה אבל הבעיה.. הוינדוס לא מזהה את הכונן החיצוני כאשר הוא מחובר ב ESATA (ב USB הוא כן מזהה)... מה עושים? יש דרייברים?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק אבל לא יודע איזה בדיוק לקנות תודה אגב הלוח אם שלי הוא: MSI M-6566
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. הורדתי קובץ ISO של דיסק תוכנות בוט.(תוכנות תחזוקה וניקוי למחשב) עכשיו הקובץ משום מה דיי גדול 1.2 גיגה.הצורב והנרו לא מזהים מה אני רוצה מהם.הקובץ קטן מדי ל די וי די וגדול מדי ל 700.הנה השם של הקובץ : Michael K H Au-Yeung - Super WinPE UBCD 2004 Pro - 7 OS on bootable DVD 1200 ה"1200" מראה את הנפח.האם כדי לצרוב אותו עם האלכוהול 120 אחוז????? או שצריך להגדיר משהו שונה בנרו (פורמט אחר דיסק אחר - יש הרבה אופציות) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום המתאים D: אממ אני קונה מחשב חדש בקרוב ובמחשב שאני משתמש בו כרגע קניתי דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה השאלה שלי זה אם אפשר להשים את הדיסק קשיח הזה במחשב החדש? זה יראה אם כל הסרטים והשירים שיש לי בדיסק?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני הרבה זמן לא מבין למה יש הראד דיסקים שעולים 1500 והם 500 GB ויש הראד דיסקים שהם גם 500GB והם עולים 300 ועוד הבפר(זכרון מטמון) של ה1500 הוא חצי .. הוא 16 ושל ההראד דיסק הזול הוא 32? למה זה ככה?... קישורים: הראד דיסק יקר http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=3295 הראד דיסק זול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! הרצתי חיפוש לשאלה שלי אבל לא מצאתי תשובה שמניחה את הדעת. בן דוד שלי ביקש את עצתי, לגבי גיבוי של תמונות שהוא מצלם לטווח ארוך (לפחות מספר שנים). מכיוון שהוא מצלם ברזולוציה דיי גבוהה (5MB) אז פתרון של שמירה בשטח איחסון ברשת או באימייל לא מספק. גם צריבת התמונות על מדיות DVD לא כל כך אמינה מפני שניתן להכניס דיסק לכונן לאחר מספר שנים ולהיווכח שהוא פגום (לצערי הרב נתקלתי בזה). מכיוון שהוא מוכן להשקיע בכך הרבה כסף הוא אף שקל לרכוש כונן חיצוני, לגבות את התמונות בכל פעם ולהחזיר את הכונן לארון. אולם גם פתרון זה נראה לי יקר ולא מספק את התמורה(גם יכול להיפגם בקלות). האים יש למישהו המלצות נוספות או שיכול להאיר את עיניי ולומר לי שאני טועה באחת מההנחות שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום. יש לי Nec 3500 שעבד מצוין עד לפני שפירמטתי את המחשב. אחרי הפורמט, Nero Express (5.5.10.13) לאמצליח לזהות את הצורב, ומציע לי רק image drive. אני כן מצליח לקרוא דיסקים של DVD בצורב, וגם לצרוב בעזרת תוכנה אחרת - Alcohol 120%. ניסיתי להתקין מחדש את ה Nero Express אבל זה לא עזר. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, ובמחשב הקודם יש לי הארדיסק חדש יחסית, שאני מעוניין להוסיף למחשב החדש. האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולפרמט, ללא פירמוט ההארדיסק הקיים?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב די וי די של lg h12 הדגם. כשאני צורב דיסקים של די וי די נאמר 6 סרטים זה צורב את הדיסק ב 40 דקות על מהירות כפול 8 וגם הדיסק תומך במהירות כפול8. בעבר זה היה צורב לי ב 10 דקות.אני לא מבין מה הבעייה?התקנתי שוב נורו 7 גירסה הכי חדשה (אני יודע שיש 8 אבל יש בעיות איתו) ועדיין יש בעיות יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי יש לי דיסק קשיח מדגם WD3200AAKS ובזמן האחרון הוא משמיע רעש של חיכוך כזה. בדקתי אותו עם WD DATA LIFEGAURD ולא נמצאה בעיה אבל הרעש ממשיך. החלפתי כבל SATA וזה לא עזר,האם שינוי מיקום יכול לפתור את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מממממ.. אילו גדלים יש חוץ מ4.7? ואילו חברות הטובות ביותר בתחום? וזה ממש לא משנה לי המחיר, משנה לי שהם יחזיקו כמה שיותר זמן. אני מאחסן את הדיסקים שלי בצורה טובה מאוד, ולמרות זאת CD-ROM רגילים לפעמים מפסיקים לפעול, או שפועלים לא 100%, או שהם איטיים. אז אני עם השנים מצאתי ש SONY, TDK חברות עם דיסקים מאוד איכותיים. וליינים ספציפיים של ורבטים. עכשיו עידן הCDROM נגמר ואני שואל לגבי DVD. לא נתקלתי בDVD+R של סוני, אבל אני משתמש בDVD+R של TDK 4.7GB. כרגע אני צריך יותר מזה. בסביבות ה8 ג'יגה. יש 8 וחצי לא? של אילו חברות הם הטובים ביותר? מצטער שבלגנתי הכל ביחד. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה. 1.LG 2/PIONNER 3/ASUS 4/SONY תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
האם הדבר שנקרא SATA BRACKET בלוח אם הוא בעצם הפאנל שמרכיבים מאחורי המחשב שמאפשר לחבר התקן ESATA? האם יש דרך לקבל תמיכה ב ESATA בלוח אם שלא נותן SATA BRACKET ?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחבר עכשיו את הצורב DVD החדש ותהיתי האם הצורב חייב להיות מחובר לכרטיס קול או לוואטאוור.... האם אני חייב לחבר את הכבלים הקטנים של ה-Analog Audio? מה הם נותנים? אם אני לא יחבר אותם מה יקרה? לא יהיה לי סאונד בצריבות? בתודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חבר'ה, יש לכם המלצות לאיזה מדיות DVD±R מומלץ לקנות? בעקרון מחפש 4.7GB ולא DL אז אם יש הצעות תודה רבה (איך הדיסקים של BENQ?)
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
לילה טוב, השבוע קניתי לאמא שלי דיסק קשיח. חיברתי אותו למחשב שלי וחילקתי אותו לשני PARTITIONS. אחד לווינדוס והשני לאחסון מידע. אח"כ העתקתי לה כמה שירים וסרטים על הכונן שמשמש לאחסון מידע. חיברתי את הדיסק למחשב שלה והתקנתי ווינדוס. אח"כ ניסיתי להפעיל חלק מהקבצים אך לא כולם עבדו, הם תקעו את המדיה פלייר. נסיתי לחבר שוב למחשב שלי, וכל הקבצים עבדו. למישהו יש מושג מה קורה כאן? תודה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום . יש לחבר שלי לוח אם http://www.pcchipsusa.com/prod-m920lr.asp כרגע יש לו 40 gb maxtor בהרדיסק יש מלא בד סקטורים והמחשב שלו נתקע ונופל לכן אני צריך להחליף לו את ההרד דיסק. 80 gb 8 mb הרד דיסק הלוח אם שלו בטוח יזהה אותו . כי ראיתי בפרטים של הלוח אם ש Support Ultra DMA has mastering with transfer rate of 33/66/100MB/sec. המהירות של ההרד דיסק החדש הוא 133 אם אני לא טועה mb/sec אני שואל כאן כי פעם ניסיתי על להתקין הרד דיסק חדש בלוח אם פנטיום 3 וזה לא עבד , יעני הלוח אם לא זיהה אותו בכלל . אלא רק שהבאתי הרד דיסק ישן הלוח של 40 gb הלוח אם זיהה אותו . הלוח הזה הוא פנטיום 4 אבל ישן ואני פוחד שהלוח לא יזהה את ההרד דיסק . מחא אני מתכוון לקנות את הרד דיסק. אז לקנות את ההרד …
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה בהתקנת ווינדאוס על כונן SATA קיבלתי עם הלוח אם (P5N32-SLI DELUXE) דיסק התקנה, ועשיתי דיסקט עם דריברים דרך אותו הדיסק ושאני עושה BOOT עם הדיסק של הווינדאוס אני לוחת על F6 ובוחר בדריברים של ה SATA. ואחרי זה שזה עושה פירמוט לכונן הקשיח אז הוא נתקע... זה נשאר תקוע על 0 אחוז כמה שעות אני כבר יומיים מנסה לסדר את זה וזה כל הזמן נתקע ניסיתי להחליף דריברים ניסיתי להתקין את הווינדאוס עם דיסק אחר וכלום. שום דבר לא עוזר. תודה מראש.. שכחתי לציין כמה דברים: הכונן הוא MAXTOR DIAMONDMAX 10 200GB הוא הגיע לי עם מחשב חדש שקניתי לפני חודשיים בערך פירקתי את הכונן ככה כמו שהוא מהמחשב (עם הווינדאוס ועם הכל) והרכבתי אותו על המחשב הישן שלי(זה שאני כותב ממנו עכשיו) וניסיתי …
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-