אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
התרגלנו למאבקים בין השמות הללו בתחום הכוננים הקשיחים, אך כעת נראה שהתחרות מתרחבת אל מחוזות חדשים - כשה-IronWolf החדש ניצב מול החדשים במשפחת WD Redלכתבה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אז אני באמצעיתו של מבצע צבאי בו אני מעביר את כל ה-8 שלי ל-DVD הסיבה כמובן שמירת ההיסטוריה אך אני לא מתכוון להתעלם מהעובדה כי בעתיד ארצה חלק מהסרטים לעריכת וידאו קליפים משפחתיים. כולם אומרים וכותבים כי בהמרות אפסיד איכות-טוב אז הם צודקים אבל הבעייה היא אחרת לחלוטין וממנה כולם מתעלמים. לצורך הדיון נניח לעובדת סרטי ה-8 ונאמר שהכל DV, אז מה? הבעייה היא טייפ מתאים לקרא את הסרטים בעתיד. אני מוכן לשלם הון לטייפ סלילים כי כל זכרונות הילדות שלי חתומים על גלילים ללא שימוש וזה !! מה שיהייה בעתיד עם הDV 8- וכו אז תגובתכם ועזרתכם להוציאני מהבילבול הטכני תבורך תודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניתקלתי בבעיה מאתמול בבוקר שפתאום כל כמה דקות מופיעה לי ההודעה הזאת: הורדתי גם מהאתר של סמסונג את התוכנה שלהם והרצתי והיא מראה לי את ההודעה הבאה: כמובן שכבר גיביתי הכל - לכונן השני במחשב. יש עליו סכנה שהמידע ממנו ימחק למרות שהמחשב מודיע רק על הכונן הראשון כבעיתי? מה אני אמור לעשות? פרמוט יפתור את העיניין? להחליף הארד דיסק? הכונן samsung hd200hj תודה מראש! ליאור
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
עזרההההה עריכה: זו שאלה יותר מפורטת, שתסביר הכל! בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לקנות סתם ארדיסק! הארדיסק עושה לי רעשים שממש אפשר לשמוע רעשים כאלה של גחחחח ושומעים את זה אפשר להגיד טיפה חזק זה קורה שאני למשל מפעיל משחק. אני משחק במשחק ופתאום יש לי תקיעה קטנה בול בתקיעה יש רעש (מהארדיסק טיפה חזק) ורק שנעלם הרעש המשחק ממשיך רגיל חלק וכמובן השFPS גבוהה משהו כמו מ 65-100 ולא יורד זה נשאר ככה על 75 ובדקתי זה לא הזיכרון שתוקע אותו! הוא משתמש בסך הכל ב500 מתוך גיגה, בקיצור זה נראה לי הארדיסק כי מתי שיש תקיעה מתחיל הרעש הזה ועד שהוא לא מסתיים התקיעה לא נעלמת וזה משהו כמו 2-5 שניות לפעמים תלוי בגרפיקה של המשחק אבל אפילו כשהיא טיפה נמוכה יש תקיעה וגם כשיש את התקיעה יש באתו זמן את הרעש ו…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אהלן, האם קיים כלי שיכול לתת לי בדיקות ביצועים ל HDD. מלבד IOMETER או PCMARK. אני צריך כלי שידפיס לי לתוך לוג את הביצועים של נ HDD שלי כל שניה למשך X דקות. רוב תודות למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל מבוסס 915GV עם כונן SATA של 80GB עליו מותקן XP + כונן 40GB ישן בחיבור IDE. זה מחשב ישן ויציב כבר שנה וחצי בערך. היום הדלקתי את המחשב ומשום מה כונן ה-IDE לא מזוהה מ-XP למרות שברשימה בביוס הוא מופיע. כל השאר כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
Western Digital WD360GD 36GB SATA 8MB 1.5 GB/s 10K RPM Western Digital WD2500KS 250GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM הגיוני שה250 GB יותר מהיר בגלל ה16MB?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
נתונים מבוקשים: גודל - 1T חיבורים - USB2 (ולא פיירווייר וכדומה). סיבובים - לפחות 7200 תקציב - עד 500 ש"ח. חברה - אשמח להמלצות, אני מכיר WD ו- SG, אולי יש עוד טובות בשוק. אחריות - כמה שיותר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
פיוניר 111D שתי שאלות : 1. יש לי עוד כונן דיוידי על המחשב ושניהם מחוברים על אותו הכבל כשהצורב החדש הוא המאסטר. זה משנה אם הם על אותו הכבל או שכדי לי להוסיף עוד כבל ושכל אחד מהם יהיה על כבל שונה? 2. בקשר לעידכון FRIMWARE כרגע הגירסה שלו 1.23 וקיים 1.29 יש משהו שאני צריך לדעת או לעשות לפני שאני מתקין את העידכון הזה? תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח אם של ASUS P4P800 SE וכרגע מחוברים אליו 2 כוננים קשיחים של WD 80 ג'יגה 7200 PRM בחיבור SATA רגיל , אחד בתור MASTER והשני SLAVE . האם אני יכול להוסיף כונן קשיח נוסף בצורה כלשהי ? ואיך ? (ישנם גם חיבורי IDE ) האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? ואיך אני מבצע זאת ? שאלה נוספת : יש לי רעשים חשמליים מוזרים שיוצאים מתוך הכונן הקשיח , זה נשמע כמו נפילות מתח , מה הבעייה ? האם יכול להיות שהכונן "גוסס" (הוא בן שנתיים וחצי ) ? תודה רבה ושנה טובה .
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מישהוא יכול לעזור? בעיה זו מציקה לי כבר כמה חודשים האם זה בעיה בווינדוס או שבצורב עצמו? האם ניתן לעדכן את הצורב או לסדר את הבעיה תודה רבה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום צורב LG H10 לפי המלצות וחבילת דיסקים של VERBATIM DVD+R מהירות X16. אני התחלתי בצריבה של סידרת טלוזיה מסויימת במהירות מסויימת ונתן לי שגיאה שהצריבה נכשלה בגלל שהוא לא הצליח לקרוא אז נדפק דיסק אחד (לא?) פעם שנייה צרבתי כמה סרטים אחרים במהירות 12 וסבבה עובד הכל טוב פעם שלישית צרבתי את אותו מידע כמו בהתחלה על 12 וסימנתי ב V שיעשה סימולציה והוא לא עשה את הסימולציה וגם נדפק. חשבתי על אפשרות במקום לנסות הכל ב LIVE שיצור לעצמו מין קובץ IMAGE ואז יצרוב אותו כשהוא טוב. איך עושים את זה? יש אפשרות כזו בנרו? כי אני יודע שאם רוצים להעתיק דיסק כשיש לך כונן אחד, אז הוא יוצר IMAGE לעצמו ואז צורבים. טוב חברים מקווה שתעזרו לי לא בא לי להרוס עוד דיסקים, הם יקרים
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שמתי לב שלרוב האנשים כאן הוא מסתובב על 25~30 מעלות.. לי הוא 40*C במנוחה וכשאני מעביר דברים או מתקין משהו הוא עולה לי ל51... זה נורמלי? אם לא, מה יכול לגרום לזה? הכונן שלי הוא WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי HD בן כ-3 שנים של מקסטור. קניתי מחשב חדש עם HD SATA של WD וניסיתי לחבר את המקסטור הישן ככונן משני (גם כסלייב וגם כמסטר) בIDE. כשהמחשב עולה, הביוס מזהה את המקסטור אך בווינדוס עצמו אין לו כל זכר. ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע, ורק בDEVICES בניהול המחשב הוא כן מופיע ועוד רשום שהוא עובד כראוי, אך בפועל אין לי יכולת גישה אליו. ניסיתי גם להתקין עליו ווינדוס XP עם הדיסק המקורי, אך אחרי שהוא בדק אותו וחשב, הוא זיהה את הגודל שלו אך רשם CANNOT ACCESS THIS DISK. מה אפשר לעשות? האם הוא מת לגמרי או שאפשר לחלץ ממנו מידע איכשהוא? כל עצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני חודש בערך קניתי צורב חדש asus drw-1814blt הצורב נראה מרשים ולא רק , עושה עבודה מצויינת כמו שASUS יודעים ! אבל נתקלתי במשהו מוזר יש לי מדיות של סילבר ליין 8X הוא מוכן אך ורק לצרוב לי על 4X אין לי שום אופציה של בחירת מהירות אז נסיתי דיסקים של TDK 16X ( סליחה ..הדיסק של ה- סילבר לין הוא DVD-R והדיסק של TDK הוא + ) הדיסק עם ה-16 הצורב אכן נתן לי לצרוב על 16 ..אז עכשיו מה הבעיה פה אני לא מבין ..הדיסקים של סילבר ליין הם 8 ..אז למה הוא נותן לי רק 4 .. צרבתי סרט לדיוידי והכל נתקע או שזה הראה לי תקיות כאלה וזה ריק .. היתבאסתי אם מישהו יכול לעזור , תודה !
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני שם במחשב כונן אחד למערכת הפעלה - 320 ועוד אחד למידע - 500 עכשיו בגלל שלא היה להם במלאי הם רוצים לתת לי 500 במקום 320 נשאלת השאלה , גם ככה 320 זה יותר ממה שצריך רק בשביל מערכת הפעלה, האם יש גם הבדל במהירויות בין הכוננים? האם אני אפסיד משהו מה"שדרוג" המאולץ הזה? * כל הכוננים של סיגייט 32MB BUFFER
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
נראה לי דיי סבבה במחיר של 500 ש"ח יש משהו עדיף לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי לוח אם שלא תומך ב SATA. אני מעוניין לקנות בקר PCI שיוסיף לי את התמיכה ב SATA (יש לי דיסק קשיח SATA שאני מעוניין לחבר) 1. האם אוכל לבצע BOOT מהדיסק הקשיח שאחבר לבקר SATA??? 2. אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש האם לקנות IDE או SATA (שאוכל לחבר לבקר החדש)?? 2. האם אוכל לבצע BOOT מצורב SATA שאחבר למחשב??? 3. יש הבדל מעשי בין SATA1 ל SATA2???? 4.המלצה לבקר SATA תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי קרגע C וD אני רוצה רק שהיה לי C איך אני עושה אתזה למחיצה אחת תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות אחד מהשניים מה עדיף לי מה ההבדלים ומי יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי קורא כרטיסים מובנה במחשב וכאשר אני מחבר אליו כרטיס מסוג KINGSTON 1GB אני רואה במנהל ההתקנים של הWINDOWS שחיברתי דיסק נשלף. לפני זה היה לי כרטיס שנדפק של חברת SILICON DRIVE שכאשר הייתי מחבר אותו הייתי רואה במנהל ההתקנים כאילו חיברתי ממש דיסק רגיל לכל דבר וכך הייתי יכול לעשות על הכרטיס כמה מחיצות. איך אני יכול לגרום לכרטיס של קינגסטון שיש לי עכשיו גם להיות דיסק ממש (אם זה אפשרי בכלל...) תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
hp הכריזה על מתקן (2x4mm), שיכול להכיל עד 4Mbit מידע, יש לו תקשורת אלחוטית של 10mb/s והוא נטען דרך inductive coupling! מה אתם חושבים, דבר כזה יתפוס בזמן הקרוב? http://www.tgdaily.com/2006/07/18/hp_grain_sized_memory_chip/ http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press/2006/060717a.html
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-