אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
אז אני נכנס להגדרות חומרה של הDVD ROM שלי (LG) ומכבה את ה"Enable digital CD Audio for this drive", אבל הוא עדין מנגן את הדיסק בדיגיטל. זה מעצבן בטרוף, כי הדיסק מסתובב בשיא המהירות ועושה ימבה רעש. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
זוכרים את האשכול הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266777.0 הלכתי להחליף את הדיסקים לדיסקים של וורבטים שאמרתם, וגם אותם הצורב לא מצליח לקרוא ועושה את אותם בעיה כמו שצינתי בנושא^ מה אני עושה עכשיו? הצורב דפוק...זה ברור, יש לכם פתרונות? או שפשוט לזרוק אותו ולקנות חדש? אם קניית צורב חדש זה הפתרון אני אשמח אם תמליצו על אחד...לא משנה כמה יעלה, העיקר שלא יעשה את הבעיות האלה וידע לקרוא את כל הדיסקים שיש. אני לא מחפש את הפיצ'רים שיש היום כמו שידפיס ציורים וכל הבולשיט הזה על הדיסק, אני רוצה בסך הכל לצרוב ושהוא לא יעשה בעיות בקריאת דיסקים. ושיהיה שחור... *ראיתי את הנעוץ, אבל בכל זאת אני מעדיף דעה חייה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח אם של ASUS P4P800 SE וכרגע מחוברים אליו 2 כוננים קשיחים של WD 80 ג'יגה 7200 PRM בחיבור SATA רגיל , אחד בתור MASTER והשני SLAVE . האם אני יכול להוסיף כונן קשיח נוסף בצורה כלשהי ? ואיך ? (ישנם גם חיבורי IDE ) האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? ואיך אני מבצע זאת ? שאלה נוספת : יש לי רעשים חשמליים מוזרים שיוצאים מתוך הכונן הקשיח , זה נשמע כמו נפילות מתח , מה הבעייה ? האם יכול להיות שהכונן "גוסס" (הוא בן שנתיים וחצי ) ? תודה רבה ושנה טובה .
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
התקנתי כונן חדש על המחשב HTPC, עכשיו הוא מופיע בדיבייס מנג'ר... שאומר שהוא מחובר טוב אבל אני לא יכול להשתמש בו, ז"א צריך ליצור את הכונן וזה משהו שאני לא יודע איך עושים. נ.ב יש מותקן על המחשב HTPC ווינדווס ויסטה אם זה משנה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני צריך לפרמט את המחשב, אני רוצה לשמור תיקיה שמשקלה 40 ג'יגה... לכן החלטתי לפצל את כונן C שלי לשני חלקים, את החלק שאני רוצה להכניס לכונן אחר, את החלק השני אני יפרמט... אבל, איך מפצלים ? :s05: תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
למה ? יש לי דיסק של 200 גיגה ויש לי רק 190...
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתעשה מה- Dok שלי מן מפתח שכל פעם שיהיה צריך להכנס למחשב הוא יהיה צריך להיות מחובר..
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
עשיתי סריקה ב CCLEANER , ועכשיו הוא כותב שלא נשאר מקום ב C , נשאר 128 MB , ואמור להיות יותר מ 36GB עוד פנויים....
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
כיום יש לי עדיין צורב CD,לא היה לי צורב DVD. בתחילת שבוע אני אקנה,קראתי את ההמלצות אבל לא כתוב שם לגבי : GSA-H62NB איך הוא? (אני לא צריך LS כי שמעתי שזה מוריד מחיי הצורב,ובלי קשר,לא רוצה את זה...) ועוד משהו,האם הם עמידים כמו צורבי CD? יש לי צורב LG 24x10x40 כבר יותר מ4 שנים,חיה רעה ומתפקד מעולה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי HD בן כ-3 שנים של מקסטור. קניתי מחשב חדש עם HD SATA של WD וניסיתי לחבר את המקסטור הישן ככונן משני (גם כסלייב וגם כמסטר) בIDE. כשהמחשב עולה, הביוס מזהה את המקסטור אך בווינדוס עצמו אין לו כל זכר. ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע, ורק בDEVICES בניהול המחשב הוא כן מופיע ועוד רשום שהוא עובד כראוי, אך בפועל אין לי יכולת גישה אליו. ניסיתי גם להתקין עליו ווינדוס XP עם הדיסק המקורי, אך אחרי שהוא בדק אותו וחשב, הוא זיהה את הגודל שלו אך רשם CANNOT ACCESS THIS DISK. מה אפשר לעשות? האם הוא מת לגמרי או שאפשר לחלץ ממנו מידע איכשהוא? כל עצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקלקל לי דיסק קשיח של WD 160GB , ואין עליו כבר אחריות(מזה מספר חודשים) ואני צריך חדש,יש לי תקציב נמוך של עד 300 ואני מעדיף עד 250. אני צריך בערך 160-250 GB..ויש לי נטייה להעדפה של SEAGATE(מנסיון) אני צריך דגם שימכר בחנות בתל אביב או רמת גן(כמו KSP לדוגמא)
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם כונן דיוידי ישן לאחותי יש מחשב ישן של ibm מסדרת netvista המחשב בא עם כונן דיוידי hitachi gd-8000 העברתי את הדיוידי למחשב שלי שהוא הרבה יותר חדש והמחשב קלט את הכונן ולא היו שום בעיות עד ש.. הכנסתי דיסק דיוידי לכונן והכונן פשוט לא זז.. נכנסתי לתוך הדיסק עצמו ניסיתי לעבור בין תיקיות אבל הכונן בקושי זז.. הכנתי דיסק רגיל והכונן עובד מצויין. יכול להיות שבwindows XP הכונן לא יכול להפעיל דיסקים דיוידי? כי הכונן בא עם המחשב של אחותי שהגיע עם מערכת הפעלה ישנה יותר windows 2000 ושם לפי מה שאני זוכר הוא הריץ דיסקים דיוידי.. יכול להיות שהבעיה היא עם הדיסק הספציפי שהכנסתי לכונן אולי דיסק דיוידי אחר יעבוד עוד לא בדקתי אבל אם גם דיסק אחר לא יעבוד.. מה אני יכול לעשות? …
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
חשוב שיהיה כונן אמין, ואם אפשר עד 600 שקל... אגב מאז עליית המחירים בעקבות השיטפונות בתאילנד, המחירים חזרו להיות שפויים או שהם עדיין נחשבים גבוהים?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD IDE של LG ישן מלפני 4 שנים. יש לי גם צורב ASUS 2014L1T הוא בחיבור SATA. הוא לא קורא דיסקים בבוט (של הווינדואוס למשל, כשבאתי לפרמט). ה- IDE קורא וה SATA פשוט לא עושה כלום. ככה זה אצל כולם או שצריך לסדר משהו בביוס?? ???
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי כונן בעל נפח רב וזה מה שקופץ כאשר אני מנסה ... http://www.zix.co.il/viewer.php?id=282323613.jpg
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התחדשתי, בין השאר ב-2 כונני HDD 18TB SATA שיהווה את עיקר האחסון. הם לא משמשים כדיסק מערכת, חלונות מותקן על NVME. הגדרתי אותם בהצלחה ברמת הביוס במצב שיקוף (לא דרך חלונות) ובחלונות הם מופיעים ככונן אחד, כמצופה. איך אני מוודא שהם אכן משקפים את המידע? יש איזו תוכנה שנותנת אינדיקציה על מצב ה-RAID?
-
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד לנובו מערכת הפעלה ויסטה. בכונן C יש לי 120G היום רציתי לגבות את המחשב אבל אני מצליח לראות רק 44G . מה זה אומר ? איפה נעלמו לי עוד 60G תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום! ברשותי XBOX מקולקל, יש לו כונן קשיח וכונן DVD. עם הכונן הקשיח יש בעיה קטנה שאני לא יודע ולא יכול לדעת אם הוא מסומן כמאסטר או כ סלייב. עכשיו בקשר לכונן DVD יש לו כניסת IDE אך יש לו כניסת חמשל מוזרה. ראו תמונות למה כוונתי: http://img256.imageshack.us/img256/418/pict00835ws.jpg http://img369.imageshack.us/img369/5223/pict00871wt.jpg
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום. יש לי Nec 3500 שעבד מצוין עד לפני שפירמטתי את המחשב. אחרי הפורמט, Nero Express (5.5.10.13) לאמצליח לזהות את הצורב, ומציע לי רק image drive. אני כן מצליח לקרוא דיסקים של DVD בצורב, וגם לצרוב בעזרת תוכנה אחרת - Alcohol 120%. ניסיתי להתקין מחדש את ה Nero Express אבל זה לא עזר. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
יש המלצות? משהו יותר מומלץ מלייטאון? תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
עזרההההה עריכה: זו שאלה יותר מפורטת, שתסביר הכל! בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לקנות סתם ארדיסק! הארדיסק עושה לי רעשים שממש אפשר לשמוע רעשים כאלה של גחחחח ושומעים את זה אפשר להגיד טיפה חזק זה קורה שאני למשל מפעיל משחק. אני משחק במשחק ופתאום יש לי תקיעה קטנה בול בתקיעה יש רעש (מהארדיסק טיפה חזק) ורק שנעלם הרעש המשחק ממשיך רגיל חלק וכמובן השFPS גבוהה משהו כמו מ 65-100 ולא יורד זה נשאר ככה על 75 ובדקתי זה לא הזיכרון שתוקע אותו! הוא משתמש בסך הכל ב500 מתוך גיגה, בקיצור זה נראה לי הארדיסק כי מתי שיש תקיעה מתחיל הרעש הזה ועד שהוא לא מסתיים התקיעה לא נעלמת וזה משהו כמו 2-5 שניות לפעמים תלוי בגרפיקה של המשחק אבל אפילו כשהיא טיפה נמוכה יש תקיעה וגם כשיש את התקיעה יש באתו זמן את הרעש ו…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
Western Digital WD360GD 36GB SATA 8MB 1.5 GB/s 10K RPM Western Digital WD2500KS 250GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM הגיוני שה250 GB יותר מהיר בגלל ה16MB?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-