אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, המחשב הפסיק לעבוד(מחשב נייד LG) - הלכתי למעבדה של היבואן - החליפו לי אותו ונתנו לי את הישן - אמרו שהוא נדפק. אני מעוניין לשחזר חלק מהמידע על הדיסק - מישהו מכיר איפה אפשר ומה המחירים וכמובן איפה הכי זול? תודה רבה, איתן
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניתקלתי בבעיה מאתמול בבוקר שפתאום כל כמה דקות מופיעה לי ההודעה הזאת: הורדתי גם מהאתר של סמסונג את התוכנה שלהם והרצתי והיא מראה לי את ההודעה הבאה: כמובן שכבר גיביתי הכל - לכונן השני במחשב. יש עליו סכנה שהמידע ממנו ימחק למרות שהמחשב מודיע רק על הכונן הראשון כבעיתי? מה אני אמור לעשות? פרמוט יפתור את העיניין? להחליף הארד דיסק? הכונן samsung hd200hj תודה מראש! ליאור
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה עם פקודת rsm mount. אני לא ממש מבין אילו פרמטרים אני צריך לתת לו כדי שהוא יעבוד ומאיפה אני מקבל את הפרמטרים האלו. הינה הסינטקס של הפקודה: RSM MOUNT /L[G|F]<LogicalMediaID> | /P[G|F]<PartitionID> | [/s[G|F]<SlotID> /C[G|F]<ChangerID>] [/D[G|F]<DriveID>] /O[ERRUNAVAIL|DRIVE|READ|WRITE|OFFLINE] [/R[NORMAL|HIGH|LOW|HIGHEST|LOWEST]] [/T<timeout>] The /[L|P|S|C|D]G option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a GUID. The /[L|P|S|C|D]F option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a friendly name. /O …
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קנה מחשב חדש עם 250GB וכאשר הוא מתקין את המערכת הפעלה הוא רואה רק 130GB מישהו יודע אולי מה הסיבה ומה עושים?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה WD scorpio 80GB 5400RPM 8MB למחשב הנייד שלי, אך נאמר לי שהוא לא יהיה במלאי במשך שבועיים בעוד ש WD scorpio 80GB 5400RPM 2MB נמצא אצל החנות במלאי. אני זקוק להחלפת כונן די דחופה, השאלה היא האם ההבדל בין ה - 2 מגה ל - 8 מגה הוא כל כך משמעותי שעדיף לחכות ?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, האם קיים כלי שיכול לתת לי בדיקות ביצועים ל HDD. מלבד IOMETER או PCMARK. אני צריך כלי שידפיס לי לתוך לוג את הביצועים של נ HDD שלי כל שניה למשך X דקות. רוב תודות למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
תהיתי איך אפשר לצרוב MP3 ושהשם המקורי של השיר יישמר בדיסק במקום שיהיה כך- track 1 track 2 מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב ואחר כך עוד לפי התקנת הווינדוס חילקתי את הכונן לשתיים, אחרי שהתקנתי את הווינדוס ראיתי שיש לי כונן אחד עם חצי זיכרון איפה החלק השני??? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
כי אני עובד איתו עכשיו וחושב על לקנות עוד HD (הוא מבין המחירים הזולים לשאר) ועכשיו עוד משהו עם יש לי נגיד 8M BUFFER וSATA, יש טעם לקנות משהו מהיר יותר? א.ב RAID 0 ב. לא בRAID..
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
קניתי היום כונן קשיח aaks של 500 ג'יגה+קופסא חיצונית(esata+usb2),הלוח שבשרותי הוא sata 1 צ'יפסט VT8237,ושאני מחבר את הכונן בחיבור easata למחשב ומחבר ומדליק את הספק כוח הוא לא מזהה בכלל את הכונן מה ניתן לעשות????
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כשאני צורב על דיסק רגיל, אין שום בעיה. על דיסק לצריבה חוזרת - לא שומעים במערכת הסטריאו הביתית, וגם לא באוטו, ולא בסי.די ביתי. ניסיתי מיליון דברים וכלום לא עזר. מי יודע איך פותרים זאת?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי יש לי מחיצה ובה שמור מידע. במחציה זו יש נפח לא מנוצל שהייתי רוצה להפוך למחיצה נוספת. רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני עושה את זה והאם אפשר לעשות זאת מבלי לפגוע במידע?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם הארד דיסק 80GB SATA II הבנתי שצריך להגדיר\להתקין את ה-SATA? כלומר המחשב יגיע בלי ווינדוס ובלי כלום אני אהיה אמור להתקין ווינדוס, הווינדוס שאני כנראה אתקין זה ה-64BIT. השאלה שלי אם יהיו לי בעיות עם התקנת ה-SATA ? או שהווינדוס יאתר אותו כרגיל. במידה ואמורים להגדיר SATA אשמח לקבל הסבר מפורט על מהלך ההתקנה .. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי disk on key של חברת sandisk נפח 8G עם תוכנה מובנת U3 הויסטה ULTIMATE לא מזהה התקן מה לעשות על מנת לפתור את התקלה ? יש לי שם מידע חשוב שהעברתי ע"י XP .... תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי HD בן כ-3 שנים של מקסטור. קניתי מחשב חדש עם HD SATA של WD וניסיתי לחבר את המקסטור הישן ככונן משני (גם כסלייב וגם כמסטר) בIDE. כשהמחשב עולה, הביוס מזהה את המקסטור אך בווינדוס עצמו אין לו כל זכר. ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע, ורק בDEVICES בניהול המחשב הוא כן מופיע ועוד רשום שהוא עובד כראוי, אך בפועל אין לי יכולת גישה אליו. ניסיתי גם להתקין עליו ווינדוס XP עם הדיסק המקורי, אך אחרי שהוא בדק אותו וחשב, הוא זיהה את הגודל שלו אך רשם CANNOT ACCESS THIS DISK. מה אפשר לעשות? האם הוא מת לגמרי או שאפשר לחלץ ממנו מידע איכשהוא? כל עצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
נראה לי דיי סבבה במחיר של 500 ש"ח יש משהו עדיף לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם שלא תומך ב SATA. אני מעוניין לקנות בקר PCI שיוסיף לי את התמיכה ב SATA (יש לי דיסק קשיח SATA שאני מעוניין לחבר) 1. האם אוכל לבצע BOOT מהדיסק הקשיח שאחבר לבקר SATA??? 2. אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש האם לקנות IDE או SATA (שאוכל לחבר לבקר החדש)?? 2. האם אוכל לבצע BOOT מצורב SATA שאחבר למחשב??? 3. יש הבדל מעשי בין SATA1 ל SATA2???? 4.המלצה לבקר SATA תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
1) האם ה-4551A וה-4550A זהים בביצועים ותמיכת מדיה (מלבד labelflash)? 2) ראיתי שמוכרים NEC-4550. האם הכוונה ל-4550A או שבאמת יש דגם שונה? 3) אם באמת יש כזה דבר 4550 אז מה ההבדל בינו לבין 4550A?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איפה אוכל לראות דגמים של הארדיסקים חיצוניים שמתחברים בUSB2 למכשירים?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ואיפה אפשר לקנות אותו בצבע הזה , אם אין אותו בצבע הזה מישהו יכול להמליץ לי על צורב DVD אחר בצבע שחור.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
דעתכם על ביצועיו ואיכותו במחיר של 300 שקלים... תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי קורא כרטיסים מובנה במחשב וכאשר אני מחבר אליו כרטיס מסוג KINGSTON 1GB אני רואה במנהל ההתקנים של הWINDOWS שחיברתי דיסק נשלף. לפני זה היה לי כרטיס שנדפק של חברת SILICON DRIVE שכאשר הייתי מחבר אותו הייתי רואה במנהל ההתקנים כאילו חיברתי ממש דיסק רגיל לכל דבר וכך הייתי יכול לעשות על הכרטיס כמה מחיצות. איך אני יכול לגרום לכרטיס של קינגסטון שיש לי עכשיו גם להיות דיסק ממש (אם זה אפשרי בכלל...) תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום! הרצתי חיפוש לשאלה שלי אבל לא מצאתי תשובה שמניחה את הדעת. בן דוד שלי ביקש את עצתי, לגבי גיבוי של תמונות שהוא מצלם לטווח ארוך (לפחות מספר שנים). מכיוון שהוא מצלם ברזולוציה דיי גבוהה (5MB) אז פתרון של שמירה בשטח איחסון ברשת או באימייל לא מספק. גם צריבת התמונות על מדיות DVD לא כל כך אמינה מפני שניתן להכניס דיסק לכונן לאחר מספר שנים ולהיווכח שהוא פגום (לצערי הרב נתקלתי בזה). מכיוון שהוא מוכן להשקיע בכך הרבה כסף הוא אף שקל לרכוש כונן חיצוני, לגבות את התמונות בכל פעם ולהחזיר את הכונן לארון. אולם גם פתרון זה נראה לי יקר ולא מספק את התמורה(גם יכול להיפגם בקלות). האים יש למישהו המלצות נוספות או שיכול להאיר את עיניי ולומר לי שאני טועה באחת מההנחות שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי, יצרתי על הכונן שלי מחיצה חדשה בת כ- 60GB, הגדרתי אותה כ-"פריימרי". אני אתקין עליה אובונטו, כיצד אוכל לבחור איזו מהמערכות תעלה? והאם אוכל להשתמש בקבצים שעל המחיצה הראשונה דרך האובונטו? תודה רבה מראש עריכה-ראיתי שפתחו נושא דומה, אז העברתי את שאלתי לשם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411445.0
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-