אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
עקב העובדה שהDVD שלי לא עובד (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288281.0), אני חשבתי לקנות DVD חיצוני. אז זה דגם SE-S184 של סאמסונג. הוא עולה 350 שקל. שווה?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
כשאני צורב על דיסק רגיל, אין שום בעיה. על דיסק לצריבה חוזרת - לא שומעים במערכת הסטריאו הביתית, וגם לא באוטו, ולא בסי.די ביתי. ניסיתי מיליון דברים וכלום לא עזר. מי יודע איך פותרים זאת?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הדיסק קשיח הזה שווה משהו או שאפשר קצת להתעלל בו ולהפוך אותו למשו יפה?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי יש לי מחיצה ובה שמור מידע. במחציה זו יש נפח לא מנוצל שהייתי רוצה להפוך למחיצה נוספת. רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני עושה את זה והאם אפשר לעשות זאת מבלי לפגוע במידע?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי disk on key של חברת sandisk נפח 8G עם תוכנה מובנת U3 הויסטה ULTIMATE לא מזהה התקן מה לעשות על מנת לפתור את התקלה ? יש לי שם מידע חשוב שהעברתי ע"י XP .... תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הי אני צריך את העזרה שלכם, יש לי שני HD SCSI של חברת segate ולפי מה שאני רואה רשום עליהם Ultra320. ניסיתי לברר ואני מבין שיש להם חיבור של 80pin ולא של 68pin (שקיימים בדגמים ישנים יותר). אני רוצה לקנות בקר pci scsi שיתאים , אבל אני מתקשר לאתר אחד שאומר שהוא תומך ב-ultra320 . מצאתי שני סוגי כרטיסים: 1. adaptec 29160N 2. adaptec 2940 אבל הראשון תומך ב Ultra160 ואילו השני בעל חיבור 68pin. מישהו יכול לעזור לי במציאת דגם מתאים ?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היתעסקתי קצת עם החבאת הכוננים (סקיור רום 7) ואכשיו הצורב והכונן האמיתים שלי נעלמו!!! מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
דגם WD1600JS - האם מכירים את הדיסק הזה? הוא פשוט עונה לי בדיוק על הדרישות מחיר (~290ש"ח כולל מע"מ) / נפח (160GB). האם הוא ממולץ? יש דגם מקביל: WD1600JD באותו מחיר ונפח. מישהו יודע מה ההבדל? האם ה-JS עדיף על ה-JD? אני אמור לקנות עוד היום. בבקשה המלצותכם. תודה!!!!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חשוב שיהיה כונן אמין, ואם אפשר עד 600 שקל... אגב מאז עליית המחירים בעקבות השיטפונות בתאילנד, המחירים חזרו להיות שפויים או שהם עדיין נחשבים גבוהים?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות וקניתי כונן קשיח של WD של 200 גיגה.. חיברתי אותו למחשב שלי .. והופ.. כשאני מפעיל את המחשב שלי הוא מציג לי שיש עליו רק 127 גיגה... WTF ? מה אני עושה ? האם המוצר פגום ? עזרו לי !
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
התקציב הוא 400-800 ש"ח (גמיש מאד.. אני לא יודע ממש מה סדר הגודל של המחירים בתחום זה) הדרישה היא הרד דיסק חיצוני שגודלו כ200GB. הגודל ממש לא משנה.., ההרד ייועד לגיבוי קבצים חשובים (לכן חשוב שיהיה איכותי! ), הוא לא יעבור ממקום למקום לכן הגודל לא קריטי.. אשמח להמלצות! ולהמלצה מאיפה לקנות! תודה!! :)
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איפה אוכל לראות דגמים של הארדיסקים חיצוניים שמתחברים בUSB2 למכשירים?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הארד דיסק חדש (Seagate 500GB 7200RPM 32MB), הנפח האמיתי שלו הוא 465GB. יש לי כונן אחד במחשב (מחשב חדש) והוא C ובו מותקנת מערכת ההפעלה, הוא מכיל 465GB והוא בNTFS. יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט בעברית. אני רוצה לעשות 3 כוננים (C, D, E לדוגמה) שיתחלקו ככה: 100GB במערכת קבצים FAT32 שבה יהיה הווינדוס. 135GB במערכת קבצים NTFS. 230GB במערכת קבצים NTFS. איך אני עושה את זה? צריך לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש והכל? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות אחד מהשניים מה עדיף לי מה ההבדלים ומי יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי, יצרתי על הכונן שלי מחיצה חדשה בת כ- 60GB, הגדרתי אותה כ-"פריימרי". אני אתקין עליה אובונטו, כיצד אוכל לבחור איזו מהמערכות תעלה? והאם אוכל להשתמש בקבצים שעל המחיצה הראשונה דרך האובונטו? תודה רבה מראש עריכה-ראיתי שפתחו נושא דומה, אז העברתי את שאלתי לשם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411445.0
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כותרת ואני לא מדבר על מקרים שנשאר 100 MB פנויים בואו ניקח לדוגמא HD של 80 ג'יגה ושל 20 ג'יגה, בשניהם יש 17 ג'יגה בשימוש והם עובדים על אותה מערכת מחשב יהיה הבדל במהירות בין שני המקרים?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, יש לי בעיה שכבר שני הארדיסקים חיצוניים נדפקו לי בשימוש סביר (לדעתי). הראשון היה 500 GB של סמסונג והשני 1TB של WD. שניהם היו ניידים ללא צורך בחיבור לחשמל. מה שיש לי בגדול זה - הכי חשוב לי - באזור 32GB של תמונות מכל הזמנים. אחרי זה יש סרטים וסדרות בעיקר, אבל זה תמיד אפשר להוריד מחדש. אני חושב לקנות הארדיסק חדש, אבל מקריאה בפורום וראיתי שמישהו רשם שהארדיסק כזה הוא לא אמין - מה שבהחלט הרגשתי בעצמי. חשבתי אולי את התמונות לשמור על DOK ? האם זה אמין יותר? ממש נמאס לי כל שנה\שנה וחצי להחליף הארדיסק כי הוא נדפק. אני רוצה משהו אמין. תגידו - אי אפשר לקחת הארדיסק נייד בתיק למשל כשנוסעים לאנשהו? זה עד כדי כך רגיש? יש הארדיסקים חיצוניים מוקשחים שיותר אמי…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
נניח ורכשתי מארז שאמור לשכב והחלטתי שבא לי להעמיד אותו על הצד - האם הדבר יפגע בהפעלת הכונן האופטי ? מניסויי שערכתי עם כונן LG מזדמן לא היתה שום בעיה - שמתי לב שהיו 4 מגרעות במגש עליו מונח ה-CD/DVD - ככל הנראה עבור אלה שיחליטו לעבוד על הצד אבל אינני בטוח שזאת הסיבה. בפועל הדיסק תפקד רגיל. אולי זה דגם מיוחד ? לא מדמיין עוד מערכת שעלולה להפגע באיזשהו אופן, תקנו אותי אם אני טועה..... חן חן
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
לילה טוב, השבוע קניתי לאמא שלי דיסק קשיח. חיברתי אותו למחשב שלי וחילקתי אותו לשני PARTITIONS. אחד לווינדוס והשני לאחסון מידע. אח"כ העתקתי לה כמה שירים וסרטים על הכונן שמשמש לאחסון מידע. חיברתי את הדיסק למחשב שלה והתקנתי ווינדוס. אח"כ ניסיתי להפעיל חלק מהקבצים אך לא כולם עבדו, הם תקעו את המדיה פלייר. נסיתי לחבר שוב למחשב שלי, וכל הקבצים עבדו. למישהו יש מושג מה קורה כאן? תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז חיצוני ל HD 3.5". הדרישות שלי הם חיבור ESATA או FIREWIRE עם USB2. האם משהו מכיר את חברת COOLDRIVES ? יש להם מארז עם כל סוגי החיבורים ובנוסף ספק פנימי : http://www.cooldrives.com/fi800andusb21.html אני לא חושב שניתן לקנות בארץ ויש להזמין באינטרנט אם למשהו יש המלצה אחרת אז אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי חבילת דיסקים של סילברליין של 100 ב70 שח בערך, וחלק מהם נהרסים מהר אחרי שצורבים.. האם זה בגלל האיכות שלהם? כלומר, אם אני אקנה דיסקים של חברה טובה יותר ויותר יקרים הם יחזיקו יותר זמן? או שזה עניין של מזל, או בכלל אולי זה הסידירום שהורס לי אותם או הנגן באוטו?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
pioneer dvr-115d נחשב איכותי, אבל הוא לא תומך ב DVD-RAM. האם זה חשוב, ועדיף לבחור צורב DVD שתומך ב DVD-RAM?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם ניתן לחלק HD חיצוני לשתי מחיצות ולפרמט אחת כ NTFS השניה FAT 32 ? במידה והדבר אפשרי האם ניתן לשמור על התכנות המגיעות עם ה HD ?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני יכול לקנות רק בKSP. ממה שראיתי יש להם שם WD1600JB של WD. וגם 160GB (8MB) DiamondMax 10 של מקסטור. אני משער שהHD הוא IDE מאחר וליד ה80 של הדיימונדמקס 10 כתוב SATA (ואחד בלי SATA). מה עדיף? האם הדיימונדמקס שקט? מי יותר שקט מבניהם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
http://www.appleinsider.com/articles/08/02/11/macbook_air_face_off_hdd_vs_ssd_with_video.html
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-