אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מצטרפים חדשים אל משפחת ה-MP600 של החברה מתהדרים ביכולת להגיע למהירויות העברה של עד 7,400 מגה-בייט בשנייהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.appleinsider.com/articles/08/02/11/macbook_air_face_off_hdd_vs_ssd_with_video.html
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אנשים, ישלי דיסק קשיח חיצוני 2.5 INC (ללא ספק) מתחבר למחשב באמצעות חיבור USB ללא כל בעיות. מפורמט FAT32 (כמו הדיסק און קי) אך לא עובד בחיבור DVD בניגוד לדיסק און קי. ניסיתי לחבר אותו למספר מכשירי DVD בעלי כניסת USB אך בכולם לא עבד למעט כשלא העמסתי עליו חומר, כולמר שמרתי עליו כמה תמונות וסרט ואז אכן קיבלתי זיהוי בדומה לשימוש בדיסק און קי. יש דרך לפתור את הענין הזה על מנת שיהיה יותר שימושי? מישהו מכיר DVD שתומך בדיסק קשיח כמו בדיסק און קי. הדיסק בנספח 160GB. תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
באיזה מהירות USB2 מעביר נתונים ? יש לי מחשב נייד של טושיבה ולפי מה שזוכר לי יש בו חיבור שהוא USB2 ועוד חיבור שהוא USB "רגיל" ( 2 חיבורים שונים) איך אני אדע מה כל אחד ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני לא מצליח לצרוב על צורב של PIEENER החדש יש לי דיסקים שהם DVD -R אני נכנס ל NERO עושה DATA .....ומופיעה לי שם אופציה רק לצרוב CD בלי הצורב DVD מה אני עושה ?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עקב העובדה שהDVD שלי לא עובד (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288281.0), אני חשבתי לקנות DVD חיצוני. אז זה דגם SE-S184 של סאמסונג. הוא עולה 350 שקל. שווה?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש את השיכבה הכחולה וכל זה אני רוצה לקנות צורב בשביל לצרוב סרטי DVD שווה לקנות כיום צורב או כדאי לחכות קצת? וגם איזה צורב כדאי לקנות? (לא דגם, ראיתי את הסטיקי) אבל שיתמוך באיזה פורמט? אני ממש לא מתמצא בנושא, אז אם יש פה שאלות שהתשובה ניראת לכם ברורה, מצטער...
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי יש לי מחיצה ובה שמור מידע. במחציה זו יש נפח לא מנוצל שהייתי רוצה להפוך למחיצה נוספת. רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני עושה את זה והאם אפשר לעשות זאת מבלי לפגוע במידע?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
זה קרה לי כבר פעמיים. במרווח של שבוע. עידכון: עכשיו צרבתי עוד משהו, הוא התחיל לצרוב עשה רעשים ואז פתאום הפסיק (נהיה גם שקט) ואז חזר לצרוב. רוב הצריבות דווקא הלכו בסדר,אבל אני לא צורב הרבה. זה נורמלי הדברים האלו ? pionner 111D, מדיות איכותיות של Verbatim DVD-R x16
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות וקניתי כונן קשיח של WD של 200 גיגה.. חיברתי אותו למחשב שלי .. והופ.. כשאני מפעיל את המחשב שלי הוא מציג לי שיש עליו רק 127 גיגה... WTF ? מה אני עושה ? האם המוצר פגום ? עזרו לי !
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם שלא תומך ב SATA. אני מעוניין לקנות בקר PCI שיוסיף לי את התמיכה ב SATA (יש לי דיסק קשיח SATA שאני מעוניין לחבר) 1. האם אוכל לבצע BOOT מהדיסק הקשיח שאחבר לבקר SATA??? 2. אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש האם לקנות IDE או SATA (שאוכל לחבר לבקר החדש)?? 2. האם אוכל לבצע BOOT מצורב SATA שאחבר למחשב??? 3. יש הבדל מעשי בין SATA1 ל SATA2???? 4.המלצה לבקר SATA תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אהלן, אני עוניין להרחיב את מערך הרייד 0 שלי משני כונני SAS 36 של seagate 15000 RPM למערך של ארבעה מאותו סוג ודגם. על הכוננים במערך מותקנות כרגע מערכת ההפעלה ותוכנות שאיתם אני עובד, ביניהם עיבודי תמונה בדו מימד ועריכת וידאו וסאונד. מבלי לדבר על הסיכון הכרוך ברייד 0 , בכמה ישתפרו הביצועים בהוספת שני כוננים נוספים ואם בכלל? הכונן גם משמש כ - strech disk לתוכנות עריכת דו מימד כגון פוטושופ באפליקציות כבדות במיוחד. תודה, ואשמח לדעה ממיומני עיניין מערכי הרייד.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן HD של WD 200GB בחיבור IDE שמתאים למחשב שלי כרגע. אני מתכנן לשדרג את המחשב (בעצם לשנות אותו לגמרי) ולעבור לAMD בסוקט S939 לאחר חיפושים רבים לא הצלחתי למצוא לוח אם שתומך ב-IDE בסוקט הנ"ל השאלה שלי היא כזו: האם אפשרי לחבר הרדיסק מסוג IDE ללוח אם מסוג SATA או STAT2 בעזרת מתאם מסוג כזה או אחר? אני פונה אליכם כי לא מצאתי מתאם כזה בחיפוש ברשת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, יצרתי על הכונן שלי מחיצה חדשה בת כ- 60GB, הגדרתי אותה כ-"פריימרי". אני אתקין עליה אובונטו, כיצד אוכל לבחור איזו מהמערכות תעלה? והאם אוכל להשתמש בקבצים שעל המחיצה הראשונה דרך האובונטו? תודה רבה מראש עריכה-ראיתי שפתחו נושא דומה, אז העברתי את שאלתי לשם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411445.0
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש seagate Barracuda 250GB 16MB SATA2 ואך אני יכול לבדוק שהוא טוב? יש איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבי רכש לפני כשבוע צורב CDRW חדש של פיליפס אך הוא איננו מצליח להשתמש בו. גם לאחר עדכון ל- Nero Burning Rom 7 ווידוא כי הצורב מזוהה ופועל (בתור כונן דיסקים) מתקבלת ההודעה "Driver Not Ready" כמספר שניות לאחר תחילת צריבה כלשהי. יש לציין שגם בנסיון צריבה באמצעות ה"תוכנה המובנית" של Windows התקבלה הודעה דומה, וגם השתמשנו במספר מדיות של חברות שונות לבדיקה. יש לציין כי תחילה נקנה כונן של BenQ ולאחר שהתגלתה תקלה די דומה הוחלף לזה של פיליפס. האם לדעתכם אבי קיבל צורב דפוק פעמיים? (או שמה משהו בהגדרות ה- DMA יכול להיות לא נכון למשל) תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
האם הדבר שנקרא SATA BRACKET בלוח אם הוא בעצם הפאנל שמרכיבים מאחורי המחשב שמאפשר לחבר התקן ESATA? האם יש דרך לקבל תמיכה ב ESATA בלוח אם שלא נותן SATA BRACKET ?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
לילה טוב, השבוע קניתי לאמא שלי דיסק קשיח. חיברתי אותו למחשב שלי וחילקתי אותו לשני PARTITIONS. אחד לווינדוס והשני לאחסון מידע. אח"כ העתקתי לה כמה שירים וסרטים על הכונן שמשמש לאחסון מידע. חיברתי את הדיסק למחשב שלה והתקנתי ווינדוס. אח"כ ניסיתי להפעיל חלק מהקבצים אך לא כולם עבדו, הם תקעו את המדיה פלייר. נסיתי לחבר שוב למחשב שלי, וכל הקבצים עבדו. למישהו יש מושג מה קורה כאן? תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אני כבר יודע שיש על ההארד דיסק סקטור פגום .... ומתמיד לגבות האם יתכן שזהו ???? האם הוא גוסס ? האם יש דרך לתקן סקטורים פגומים ?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניים לקנות DOK כדי להריץ סרטים בDVD. הרבה אנשים המליצו לי על כל מיני סוגי זיכרון נייד שכולם הורא איטיים (ולי אין סבלנות). אשמח אם תמליצו לי על זיכרון נייד שהוא יחסית מהיר בהפח 4-8 GB.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. ברצוני לקנות כונן קשיח נייד אשר ימלאו את הדרישות הבאות: - עד 500 ג'יגה זיכרון (512). - חיבור מהיר להעברת\קריאת קבצים (יותר מאשר הUSB הרגיל) לדוגמא: עבודה עם קבצי PSD, JPG, MP3 כשהם נמצאים בזיכרון הנייד. - תוכנה לגיבוי קבצים. - אין לי צורך בכונן קומפקטי במיוחד מפני שהוא ישאר בעיקר בבית. אני משתמש במאקבוק 2.0 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קנה מחשב חדש עם 250GB וכאשר הוא מתקין את המערכת הפעלה הוא רואה רק 130GB מישהו יודע אולי מה הסיבה ומה עושים?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה WD scorpio 80GB 5400RPM 8MB למחשב הנייד שלי, אך נאמר לי שהוא לא יהיה במלאי במשך שבועיים בעוד ש WD scorpio 80GB 5400RPM 2MB נמצא אצל החנות במלאי. אני זקוק להחלפת כונן די דחופה, השאלה היא האם ההבדל בין ה - 2 מגה ל - 8 מגה הוא כל כך משמעותי שעדיף לחכות ?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-