עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by barlevi123,

שלום לכם!!! יש לי בעייה דיי מוזרה בכונן dvd אוו במחשב אני כבר לא יודע מה זה. אז ככה יש לי בבית שתי סוגים של סרטים : 1. צרובים, 2. לא צרובים אלא שקניתי אותם בחנות. הבעייה היא כזאת: שאני מכניס סרט ל- dvd צרוב אז אני שומע את הסרט מצויין. אבל שאני מכניס סרט שקניתי בחוץ ואני מכניס אותו אני שומע את כל המנגינות ומה שמדברים מקוטע, לא שומע טוב בכלל. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!!

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי 80 ג'יגה במחשב... נשארו 127 מגהבייט וזה לאט לאט יורד... אני צריך לצרוב סרטים שיש לי על המחשב ולמחוק אותם, אבל איזה עוד דרכים יש לפנות מקום במחשב? כשאני לוחץ על הכונן שלי שהוא C , ואז עושה "disc cleanup" זה טוען לי את האשף המון זמן וזה בכלל לא עולה... אז אילו שיטות יש לפנות מקום במחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  3. Started by tnt86,

לוקח לי 50 דקות לצרוב דיסק מלא של DVD, בנוסף בזמן הצריבה המחשב פשוט ולא זז אותה בעיה נוצרת גם כאשר אני מעתיק קובץ כלשהו מכונן הDVD\צורב למחשב מישהו מכיר את הבעיה??

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  4. אז ככה יש לי צורב דיוידי של נק יש לי כונן דיוידי של טושיבה מאסטר וסלייב מוגדרים יש לי ווינדוס איכספי עם הרחבה SP2 ופעם בכמה זמן [קבוע] המחשב פתאום [גם כשהוא דלוק] מפסיק לזהות לי את שני הכוננים ואחרי כמה ריסטרטים או כיבויים או כל מיני כאלה פתאום מזהה שוב וזה ככה מזהה בביוס...את הצורב לא מזהה בכלל ואת הדיוידי מזהה לי בתור מילה מוזרה שאני לא זוכר כרגע מישהו יודע מה זה לעזאזל ואיך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by ruler,

יש לי כמה סרטים במחשב שתופסים 800 מגה או 750 . הבנתי ש overburn לא כדאי כי הוא הורס את הצורב . אז רציתי להשתמש בדיסקים של 800 מגה או 900 . רציתי לשאול אם זה בטוח. תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by overload,

מחפש צורב DVD בסביבות ה 350-400 שקל. מצאתי כמה ואני לא יודע מה הכי כדאי, ויש לי כמה שאלות. -אני גם לא ממש מבין מה הקטע של המיליון פורמטים שיש לDVD מה ההבדלים ביניהם ולמה צריך כל אחד? -והאם DVD RAM חשוב שיהיה? כי יש כמה שאין להם. -ואם אין לDVD תמיכה במולטי זון זה אומר שהסרטים שהוא יצרוב יפעלו רק על DVD שתומך באזור שלו, ושהוא יכל לקרא רק DVD מהאזור שלו? -איך אני יודע איזה אזור הDVD? מה דעתכם על הצורבים האלה? (שני מילים יש לי להגיד על האנשים שממציאים את השמות האלו- בני *****!) NEC ND3500A NEC ND3520A Samsung TSH552B Sony DWD22A LG GSA4160B (יקר אבל נתונים טובים והיחיד שנראה טוב) תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by WildFire,

רציתי לדעת אם יש דרך לנטר את הטמפרטורות של ההארדיסקים כשהם פועלים במערך RAID0 ואם כן, איך?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by DJPOWER,

איך אני יודע איזה הארד דיסק הוא HOT SWAP ואיזה לא..? אני מחפש משהו בנפח של 250-320 תודה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  9. Started by integral,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1341&cid=29&pg=1

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by avibl,

שלום לכולם לפני כמה ימים הדיסק הקשיח [דיסק יחיד ווינדוס XP PRO] התחיל לעבוד ללא הפסקה גם בבמצב מנוחה של המערכת IDLE הרצתי בדיקת וירוסים וריגול וכדומה וכלום. גם אחרי כיבוי וריסטרט הדיסק עובד ללא הפסק מה עושים ???

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by Holography,

שלום יש לי כמה שאלות לברר בקשר לצורבי DVD הבנתי ש?LG 4120B x12 Dual Layer? ו ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual Layer x2? הכי משתלמים למשתמש הביתי הממוצע,ופרט לכך הLG תמוך בDVD RAM אך מדיה כזאת בישראל עולה 30 ש'ח מנגד לו עומד הNEC שנותם מהירויות יותר טובות מהLG. עכשיו האמת אני לא יודע כמה יצא לי להשתמש ב DVD RAM וממש לא אכפת לי לחכות עוד שתי דקות שהדיסק יסיים את הצריבה. לכן החלטתי לקחת את ה DVD LG 4120B שלפי ZAP נמכר במחיר זול יותר מהמתחרה. יש למישהו משהו אחר להציע לי ? ואגב,כמה עולה מדית DVD -R \ DVD +R והאם לא יגרם נזק אם אני ישתמש בו בתור CD\CDRW\DVD\DVD-\+ R וכל שאר הפורמטים שהוא תומך? כי אני יודע שאם משתמשים בCDRW בתור CD זה שוחק לו את ה'עין' שקוראת אותו תודה!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  12. כמה יעלה איזה חברה איזה דגם ותודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by משתמש כבד,

אני צריך צורב בצבע שחור עד 200 ש"ח אין לי צורך בכל מיני טכנולוגיות כמו DVD RAM וכאלה דברים אני רוצה צורב שיצרוב DVD וזהו בלי כל מיני שטויות שיעלו לי את המחיר... ראיתי בסטיקי שהLG ה42 טוב וגם המחיר שלו אחלה ללכת עליו?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  14. החברה Apacer מקווה להשיג לעצמה נקודות זכות עם הכרזות עם כונני אחסון שמגיעים למהירויות של 13,000MBps, ללא הרבה פרטים נוספיםלכתבה

15. יש לי 84 דקות ו 6 שניות של מוזיקה שאני רוצה להכניס על CD-R אחד... הבנתי שזה אפשרי ע"י ביצוע של OVERBURN לדיסק... (יש לי צורב DVD של NEC דגם 4551) אחרי שהצריבה תסתיים בהצלחה (בתקווה.. ) האם לא תהיה לי בעיה לנגן את הדיסק בנגני CD רגילים..? הם קוראים בלי בעיה דיסקים שנעשה עליהם OVERBURN ? הכוונה בעיקר לרדיו דיסק של פיוניר שיש לי ברכב... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by saar2,

ברצוני לבנות מערך raid0 שמבוסס כרטיס pci-e . למערך יחוברו דיסקים בתצורת sata3 , הצעות?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by Karos,

הזמנתי מחשב חדש, עם צורב LITEON 20A1S אבל קיבלתי דווקא 20A1P. זה משמעותי? כדאי לי להחליף או שאין הבדל רציני בינהם?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  18. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

איזה מדיות DVD-R מתאימות? אני צריך רק DVD-R לא DVD-RW ולא DVD+R ידוע לי שיש מדיות מומלצות ע"י החברה, אבל לא הצלחתי להוריד את המדריך מהאתר שלהם ואני צריך להזמין את המדיות כבר (כי הצורב אמור להגיע תוך כמה ימים) תודה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by kobi_af,

שלום קראתי את הסטיקי ולפי הסקירה שם ראיתי ש ‏DVD±RW GSA-H42NB x18 Beige‎ הוא היה בין הבולטים שם. המטרה שלי היא צריבה בתדירות בינונית לא מהכבדים. עכשיו נכנסו פה לבעיונת,יש לי במחשב צורב CD-R ועוד כונן רגיל ויש לי לוח אם יחסית ישן עכשיו השאלה שלי האם אני אצטרך להוציא אחד מהם?ומה בנוגע לג'ימפורים מה אני אמור לעשות עם צורב ה DVD ?בסה"כ יש לי שתי דיסקים קשיחים ושתי כוננים. בכל אופן רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורב הזה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  20. Started by Idan-h,

אני יכול לקנות רק בKSP. ממה שראיתי יש להם שם WD1600JB של WD. וגם 160GB (8MB) DiamondMax 10 של מקסטור. אני משער שהHD הוא IDE מאחר וליד ה80 של הדיימונדמקס 10 כתוב SATA (ואחד בלי SATA). מה עדיף? האם הדיימונדמקס שקט? מי יותר שקט מבניהם? תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  21. אני רוצה לקנות ארד דיסק חדש, 160-250GB עם זיכרון של 16M לא מצאתי אחד שהוא IDE ומצאתי 160GB של WD עם זיכרון 16M אבל הוא SATA האם אפשרי לחבר דיסק של SATA אולי דרך איזה בקר או משהו.. האם זה משתלם בכלל(עלות של הבקר) האם זה לא יהיה אפילו פחות מהיר מATA בגלל שזה לא מותאם ... המלצות בכיף! תודה אנשים!!!

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by Tal14,

שלום לפני שבוע הלך לי לוח האם במחשב שלי והחלטתי לקנות מחשב חדש הזמנתי אותו ועכשיו ההתלבטות היא האם לחבר את ההארד דיסק הישן שעובד טוב (ומותקן עליו ווינדוס) למחשב החדש בלי לפרמט. תודה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by com555,

יש לי צורב של בנקיו 48x16x48 הבעיה היא שהוא מצליח לצרוב ולמחוק CDRW מסוג אחד בלבד את זה שהגיע יחד עם הצורב ואין עליו זיהוי של איזו חברה הוא. את שאר הדיסקים שלי שעבדו מצויין בצורב הקודם ועדיין עובדים אצל חברים שלי, הוא לא מצליח לקרוא. הוא לא מזהה אותם כדיסקים לצריבה. הוא לא נותן לא לצרוב ולא למחוק. למישהו יש רעיון? או מצא סוג דיסקים שכן נמחקים עם הצורב הזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  24. שלום, יש לי DVD במחשב של טושיבה, וכשאני מכניס דיסק צרוב הוא לא מזהה אותו(הוא כותב שהדיסק פגום, או לא מאותחל) ניסיתי גם דיסקים של Silver line פלוס ומינוס וגם של וובטים פלוס ומינוס, ובכולם זה אותו דבר. למישהו יש רעיון אולי מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by ras81,

שלום יש לי מחשב שעובד תחת DOS (מחשב של עסק עם תוכנה ייעודית לDOS), אני מעוניין להחליפו (עולל התוכנה הישנה הזאת כמובן) אך לבצע קודם גיבוי של כל הHD והנתונים. א. מישהו מכיר חברה/עסק שיודע לעשות זאת? כל מה שראיתי זה גיבוי ONLINE שהוא קצת קשה לאור התוכנה העתיקה הזאת. ב. אם אין עסק כזה יש דרך אחרת? לקחת לדוגמא את הHD ולשים במחושב אחר אולי ומשם לגבות... תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים