עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by InFecT[0]r,

איזה דגם של דיסק קשיח עדיף ליקנות WD2500KS 6V250F0

2. זה משנה בכלל משהו? סאמסונג פחות איכותיים מהשאר או שזה בסדר לקנות מהם בשביל החסכון של כמה שקלים?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. או בכלל להפוך אותו ל NTFS?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  4. אהלן חברים, יש לי כרגע שני כוננים של מאקסטור, אחד 80 השני 200 והם רועשים מדיי בשבילי. אני מחליף אותם בכונן יחיד של 250ג'יגה (שנכון להיות מספק אותי לגמרי). מה שחשוב לי יותר מהכל זה השקט של הכונן. 5אחוז פחות או יותר מהביצועים ממש לא מעניין אותי, רק שקט. איזה כונן יהיה הכי טוב בשבילי? כמו כן, יש לי רק חיבור SATA, כל הכונני SATA II תומכים בחיבור SATA רגיל, נכון? ודבר אחרון, ראיתי שב-KSP לדוגמא המחיר של הכוננים הקשיחים נמוך משמעותית מאשר במקומות אחרים, יש משהו בעייתי עם זה או שמדובר באותו הכונן בדיוק? תודה, Anatoli.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  5. ...?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by integral,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1341&cid=29&pg=1

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by l0l9l8,

שלום, אני קונה היום הארד דיסק... השאלה שלי האם כונן IDE דורש הגדרה לאחר חיבורו? או שהמחשב מזהה אותו אוטומטית? ואיך לפרמט אותו בלי המערכת הפעלה? (יש לי כונן קיים עם מערכת הפעלה וזה יהיה בנוסף). תודה מראש!

8. Started by A1eX,

לפי ההגיון כונן חיצוני הוא כונן לכל דבר ועיניין... האם אני טועה?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  9. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, אבי רכש לפני כשבוע צורב CDRW חדש של פיליפס אך הוא איננו מצליח להשתמש בו. גם לאחר עדכון ל- Nero Burning Rom 7 ווידוא כי הצורב מזוהה ופועל (בתור כונן דיסקים) מתקבלת ההודעה "Driver Not Ready" כמספר שניות לאחר תחילת צריבה כלשהי. יש לציין שגם בנסיון צריבה באמצעות ה"תוכנה המובנית" של Windows התקבלה הודעה דומה, וגם השתמשנו במספר מדיות של חברות שונות לבדיקה. יש לציין כי תחילה נקנה כונן של BenQ ולאחר שהתגלתה תקלה די דומה הוחלף לזה של פיליפס. האם לדעתכם אבי קיבל צורב דפוק פעמיים? (או שמה משהו בהגדרות ה- DMA יכול להיות לא נכון למשל) תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  10. שלום. קניתי הארד דיסק חדש וברצוני שמערכת ההפעלה תעבוד עליו. עשיתי אימג' באמצעות נורטון גוסט מהדיסק הישן (40G) לחדש (80G). כעת XP עולה על החדש אך נתקע בשלבים הראשונים (מסך ה WELCOME). כיצד לפתור את הבעיה? האם זה עניין של דרייברים מסויימים?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by iyehuda,

יש לי שני מחשבים שונים ( ASUS?GIGABYTE ) בשני המחשבים יש לי NEC 3500 בשני המחשבים אני לא מצליח לצרוב ב NERO EXPRESS מדיסק לדיסק ואני לא מסמן ON THE FLY רק אם הקובץ הוא IMAGE אני מצליח לצרוב ב NERO EXPRESS בנרו הרגיל NERO BURNING ROM אין בעיה בכלל מישהו יכול לעזור לי מה יכולה להיות הבעיה נ.ב ובשני המחשבים יש נרו שונה זה מזה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. יש לי כמו ירידת מתח בדיסק כאילו הוא מפסיק לפעול אבל הוא ממשיך לפעול אני רואה שהמעבד מגיע ל 50 אחוז עבודה הוינדוס ניתקע לשנייה ואחרי זה הכל ממשיך כרגיל כאילו לא הייתה בכללל בעיה מישהוא יודע אולי אם זאת בעיה פיזית בכונן או שזה אולי בעיה אחרת אני משתממש בוינדוס ויסטה ויש לי רייד 0 עם שלושה כוננים של 320 גיגה WD

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  13. Started by Lupin,

שלום אני רוצה לקנות צורב DVD במחיר נורמלי, לא יותר מ200 ש''ח. חשוב שיהיה של חברה טובה ומוכרת ומהירות גבוהה לימים אלה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by diablo4u,

אמרו לי שזה הכי טוב NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 נכון?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. שלום יש ברושתי 80GB HARD DISK SATA ורציתי לשאול איך אני יכול לנצל אותו ומה הם האפשרויות שיש לי חוץ מלחבר אותו רגיל ולעשות עוד מחיצה! יש אפשרות שיהיה לי לגיבוי או דברים כאלו?

16. Started by erezmoris,

הורדתי תמונות מהמצלמה וצרבתי אותם על דיסק רגיל לאחר מכן נכנסתי לתוכנה שנקראת picasa כדילשלוח תמונות במייל ואז באזהו שלב אני מוצא את כל התמונות במחשב אבל בצורא של קוביה אחת גדולה ולא ניתן להפריד את התמונות והדיסק ריק ואין תמונות

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  17. Started by iyehuda,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8325 אם אני לא טועה זה למעשה BENQ תקנו אותי אם אני טועה

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  18. חשבתי לקנות מגירה חיצונית ולהכניס תכונן קשיח הישן שלי השאלה האם הUSB יגביל תמהירות של הכונן (שהוא SATA) והאם יש הבדל בביצועים בין חיבור של הכונן לSASA או USB?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. Started by roei88,

מה זה באפר בהארד דיסק? מה זה מוסיף? תודה מראש! :walksmil:

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  20. אז ככה יש לי צורב דיוידי של נק יש לי כונן דיוידי של טושיבה מאסטר וסלייב מוגדרים יש לי ווינדוס איכספי עם הרחבה SP2 ופעם בכמה זמן [קבוע] המחשב פתאום [גם כשהוא דלוק] מפסיק לזהות לי את שני הכוננים ואחרי כמה ריסטרטים או כיבויים או כל מיני כאלה פתאום מזהה שוב וזה ככה מזהה בביוס...את הצורב לא מזהה בכלל ואת הדיוידי מזהה לי בתור מילה מוזרה שאני לא זוכר כרגע מישהו יודע מה זה לעזאזל ואיך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by nesber,

אני משתמש בnero enterprise edition 6.6.0.12 ומשום מה מהירות הצריבה המקסימלית שאני יכול לצרוב בה דיסקים רגילים היא 32 במקום 48 שהצורב תומך בה. הדיסק עצמו תומך ב52 ואין לי שום בעיה איתו על הצורב הרגיל הקודם שלי. הצריבה עצמה מצליחה ללא שום בעיות(לא ניסיתי עדיין לצרוב דיוידי). למישהו יש מושג איפה הבעיה ומה לבדוק?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by LazyBurger,

שמתי לב שלרוב האנשים כאן הוא מסתובב על 25~30 מעלות.. לי הוא 40*C במנוחה וכשאני מעביר דברים או מתקין משהו הוא עולה לי ל51... זה נורמלי? אם לא, מה יכול לגרום לזה? הכונן שלי הוא WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by Stingray,

כיום יש לי עדיין צורב CD,לא היה לי צורב DVD. בתחילת שבוע אני אקנה,קראתי את ההמלצות אבל לא כתוב שם לגבי : GSA-H62NB איך הוא? (אני לא צריך LS כי שמעתי שזה מוריד מחיי הצורב,ובלי קשר,לא רוצה את זה...) ועוד משהו,האם הם עמידים כמו צורבי CD? יש לי צורב LG 24x10x40 כבר יותר מ4 שנים,חיה רעה ומתפקד מעולה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  24. ...פשוט לצרוב את הISO על הדיסק?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  25. שלום אחד הארדיסקים החיצוניים של 500 גי'גה(מקסטור בן שנה ומשהו שנקנה בחו''ל) התחיל מאתמול להיום פתאום להיתקע, לסרב לעשות איחוי(או אפילו ניתוח נורמלי לראות מה לא בסדר), להעתיק קבצים איטי, להיכנס אחרי שנה לתיקיות, ועוד..... עכשיו אני מפחד לגמריי, למה יש מידע חשוב שם, אין לי לאן כל כך להעביר אותו כי רוב הכוננים שהם מפוצצים, אז בזמן הקרוב אני אתחיל לפנות כמה שיותר ליתר בטחון אם הוא יחליט לא לעבוד בכלל יותר(אני מקווה בכלל שאוכל להעתיק הכל ממנו מבלי לקבל קריסה באמצע) יש לציין שהוא מתאמץ מאוד לקרוא ועשה טיקים קטנים כאלה במהירות... אולי הוא תכף יחליט לשבוק חיים! לעזעזאל. זה כבר קרה לי ככה בידיוק לפני ארבעה חודשים בקושי עם הארדיסק חיצוני אחר של ווסטרן דיגטל מסדרת מייבוק(500 ג'י…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים