אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים ההרדים של ווסטרן רגישים יותר מדי לפורמטים???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב להוסיף עוד הארדיסק כנראה את ה WD ספיישל אדישן 8 מגה באפר 40 ג'יגה אחשיו יש לי הארדיסק WD 40 7200 האם יורגש הבדל בהעברת נתונים?? בין שניהם ו איך הארדיסק (בהנחה ואני מפצל אותו) יעביר נתונים בין אצמו
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המדיות הטובות ביותר (במיוחד לצורבים של Plextor)...
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה חברות יש להציל מידע מדיסק קשיח מת? או שאני יכול לעשות את זה לבד ;D :'( :'( :'( תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם . אני אספר לכם את הסיפור בקצרה, לפני שבוע וחצי המחשב שלי קרס ואחרי בדיקה התברר שההרדדסיק מת אייך עליתי על זה ? (רעשי תיק חריטה תיק חריטה כאלה ממנו ) הרדדסיק של מאקסטור 7200 60 גיגה ata 133 שהכיל את כל המידע תמונות ססמאות תוכנות שירים שלי פשוט קיבל דום לב ומת במקום :'( בחנות שקניתי משם אותו אמרו לי שאיין אפשרות להציל תמידע כי המנוע הראשי מת ואיין אפשרות לגשת אליו בלב שבור ושלא היה מה לעשות אמרתי שיחליפו לי אותו עכשיו יש לי אותו הרדדסיק מוחלף רק. עכשיו שאלתי למה מצב כזה קורה ? אייך אפשר למנוע אותו ? האם אחרי שהוא קורה אפשר להציל תמידע ? עכשיו בחיים יותר אני לא מתקרב למאקסטור ! רק ווסטרן דיגיטל !! :itschy: ובנימה אישית אני רוצה להוסיף CaRTeR is back ! ya baby
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב די וי די בסכום של לא יותר מ1300 שקל ואשמח גם פחות. אני מעוניין בצורב שהעיקר שיהיה אמין ושיחזיק להרבה זמן אם אני יחכה 5 דקות יותר או פחות לא מעניין אותי העיקר שלא יעשה לי תקלות יהרוס לי מדיות וייהרס אחרי יומיים אני רוצה צורב במהירויות האלו: 4x - DVD-R 2x - DVD-RW 16x - CD-R 8x - CD-RW 12x - Read DVD-Rom 32x - Read CD-Rom אבל לא מחייב אם יש משהוא יותר מהיר או פחות מהיר אבל ששוה נניח תוספת קטנה במחיר או משהוא בסגנון אז תגידו תודה מראש DEMULTI
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איפה מומלץ לאחסן כונן קשיח שלא נמצא בשימוש ויש עליו מידע כמו שירים וסרטים ? במקרר ?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי dvd ב400 שח וכל סרט שאני רואה אני רואה בקירטועים מישהו יכול להסביר לי למה?
-
טוב, עד כמה חשוב שלוח הבא שלי תיהיה תמיכה בSATA וRAID אני לא מתכוון לקנות כונן SATA בהתחלה לפחות. ודבר שני, בעוד אני מבין מה זה SATA אין לי מושג מה זה RAID. אז מה זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש HD של 80 גיגה עם 8 מגה קאש. עכשיו אני רק צריך לבחור בין WD, MAXTOR ו - SEAGATE. מה דעתכם? מישהו עשה השוואה בין כולם? יש הבדלי ביצועים או שכדאי ללכת עם הכי זול? מה עם האמינות של כל אחת מהחברות?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
יש לי דיסק רב פעמי שקיבלתי עם הצורב צרבתי כמה קבצים כדי להעביר לחבר והדיסק לא עלה אצלו ניסיתי לעלות את הדיסק אצלי בסידי רום וגם לא עלה(למעשה הדיסק לא זוהה בכלל). רק הצורב זיהה אותו והדיסק עלה. איך אני צריך לצרוב כדי שהדיסק יעלה אצלו בסידי רום? ושוב זה דיסק CDRW תודה.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת צריבה נרו 5 .אני רוצה לצרוב קבצים mp3 על דיסק במצ ב data ולסדר את הקבצים בסדר שלי אך אני לא מצליח זה מאפשר לי לסדר את הקבצים רק לפי סדר א,ב (לפי שם). אני מנסה לגרור את הקובץ ולסדר את זה לפי הסדר שאני רוצה אבל זה לא מצליח וכמו כן גם ב לוח תצוגה view ב arrange icon האפשרות היא רק במצב by name ולא ניתן לשנות את האפשרות. ואני חושב שיש את האופציה הזו כי בתוכנת נרו יש את האופציה והיא במצב קבוע אומנם של תצוגה לפי שם שזה הגורם למצב קבוע לפי סדר הא,ב.ואני משאר שניתן לשנות גם את זה,אבל אני לא יודע איך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי בקר SCSI של ADAPTEC מדגם 2940U ןשני כוננים סקאזיים. הכונן הראשון הוא בנפח של 2GB והשני בנפח של 1.86GB איך אני יכול (אם בכלל) להפעיל את שני הכוננים בRAID 0 ובמה זה מתבטא? *שני הכוננים הם מתוצרת IBM
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
אחרי שאני מרכיב את הכונן השני למחשב (אגב זה משנה אם הכבל IDE מחבר על הסידי+הארדיסק או הארדיסק+הארדיסק ?) אני צריך להכנס לביוס ולהגדיר לו שיחפש את הכוננים הקשיחים, אחרי שהוא מצא Windows אוטומטית קולט אותו נכון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי סרט בגודל 704 מגה איך אני יכול לצרוב מעל 703 מגה?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעצה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. וגם לא נרו 6 ו CD CLONE בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש ברשותי כונן קשיח של w.d בנפח של 40 ג'יגה 7200rpm סטנדרטי ביררתי על כל מיני כוננים ולבסוף צימצמתי את האפשרויות בין Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD שיש עליו 3 שנות אחריות לבין Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD איזה מהם לדעתכם יותר מהיר ואמין טווח ההשקעה עד 600 ש"ח או שיש לכם כונן אחר להציע והאם זה שווה בכלל את ההשקעה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ההרד של WD עם 8MB וקראתי ביקורות שבהם אומרים שאחרי כמה פורמטים הוא ממש מתחיל להידפק?? יש אמת בדברים האלו???. תודה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שמתי דיסק קשיחנוסף אצלי .. נראה לי שהוא מאט ת'עבודה או שזה פסיכולוגי ?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב אז ככה אבא שלי יש לו מרפאה והוא צריך לגבות כל יום שישי את הנתונים עכשיו הקאץ זה שהנתונים גדלים עם הזמן אז יוצא ככה שעכשיו הוא על 680 Mb אבל יותר מאוחר זה כבר יעבור את ה 700 עכשיו הוא משתמש בצורב אבל יש את הבעיה של מקום אז אני מבקש ממכם אם אתם יכולים לעזור לי למצוא אמצאי אחסון במחיר יחסית נמוך אבל אמצאי יעיל וגם שלא ידרוש יותר מידי אנא ממכם נ.ב המכשיר חייב להיות נייד והעיקר לא ענק שיהיה אפשר לקחת אותו אתך תודה מראש על כל העזרה.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות צורב, וראיתי צורב של סוני x52 במחיר של 260 ש"ח, האם הם נחשבים אמינים וטובים? למישהו יש ניסיון עם צורב כזה?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, יום ההולדת הגיע ועימו תקציב משולב של כ- 1000 ש"ח. אחרי התלבטויות ודיונים הגעתי למסקנה שמומלץ שאוציא את הכסף על צורב DVD (בידיעה שאולי אצטרך להוסיף קצת כסף). מאחר ואני לא מתכנן לקנות את דגם העל של סוני בגלל מחירו המופרע,חיפוש קליל הביא את הצורב של Optorite. http://www.optorite.com/dd0203.htm הצורב קורץ לי בהחלט כי: - המחיר הוא 1099 ש"ח - הוא תומך בכל שיטות הצריבה של DVD. - יש לו Hd Burn שזה פיצ'ר מוגבל אבל נחמד. - כי מסתבר ש- Optorite היא הבת החורגת, או משהו, של Sanyo ככה שזו לא ממש חברה עלומה. אבל לא איש כמוני יקנה חומרה לפני התייעצות בפורום. חיפוש קצר בפורום העלה את הת'רד הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=44508;start=…
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-