אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אז יצאו דגמים חדשים לסדרה שלפי הנתונים ובנצ'מרקים יש שיפור מצוין לעומת הדגמים הקודמים , איפה אני יכול לקנות אותם ? אני מעונין ב 500gb , היחיד שמצאתי זה ה 450gb ב tms אבל זה הדור הישן יותר ולא החדש ביותר שהרגע יצא , המחיר הרשמי של ה 500gb אמור להיות 200 דולר , אז בארץ אני מקווה שיהיה אפשר להשיג אותו ב 900 שקל ...
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם , האם שני אלה יעבדו ביחד ? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16827248004 ו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817387028 ו.. האם זו הבחירה הנכונה ? האם במחיר הזה יש משהו שאני יכול לקנות והוא יותר טוב? מה שאני צריך בגדול זה צורב חיצוני דק נישא עם מארז שיוכל לפעול ללא חשמל חיצוני אלא רק על ידי ה USB של המחשב הנייד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום שמי חן, אני חדש פה. בכל מקרה, לאחר שביצעתי כמה שינויים עם פרטישן מגי'ק 7 (בעיקר שינוי נפחי מחיצות), החשמל נפל באמצע יישום התהליכים ("Apply Changes"), בדיוק בתהליך הגדלת נפח המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה שלי... (שהיא, אגב, XP). עכשיו כשאני מפעיל את התכנה מהמערכת הראשונית שלי (98SE), ישר עוד לפני טעינת התכנה היא מודיעה לי על זיהוי מחיצה שטופלה באופן שגוי וכו' - עקב נפילת חשמל, ושיש לשחזר אותה (Recover), כשאני מאשר את תהליך השחזור, מופיע חלון של חיפוש סימני שחזור ושיש לחכות. הבעיה היא שהתהליך הזה לא מסתיים - או יותר נכון נתקע... מה עליי לעשות, והאם יש דרך לשחזר את המחיצה באופן שונה או משהו כזה?? אגב, כשאני מסרב לשחזר המחיצה ונכנס לתכנה, היא מופיעה בצבע צהוב (יענו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כונן SSD 250GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. בנוסף עוד 2 כוננים לחומר האישי, כל אחד 2TB (אחד green של סמסונג והשני WD Black) מדי פעם אני לוקח את דיסק הקשיח הגיבוי שנמצא אצל ההורים (דיסק 2TB שהכנסתי לקופסה של 3.5") ומבצע גיבוי דרך Paragon hard disk manager - Clone שלוקח שעות רבות מאוד, כי זה תקן USB 2.0 אני מתכנן לקנות כרטיס הרחבה שיתן לי USB 3.0. הכונן השני של הTB לא מגובה נכון להיום. מה עדיף לי לעשות ? לרכוש 2 כוננים של 4TB אחד בשביל לאחד את כל החומר והשני בשביל לגבות עליו מדי פעם - 1 ל1 או לקחת כונן 3TB חדש שיושב בצד אצלי, לאחד את הכל לכונן אחד (ישאר לי 400-500GB פנויים לאחר מכן) ואז לרכוש רק כונן קשיח 1 של…
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני כרגע עוסק בפרויקט MK3 שלי ברגע נחמד של גאונות עלתה לי השאלה... למה שהצורב יהיה במארז עצמו? למה שלא יהיה חיצוני עכשיו הנה הבעיה שלי, אני לא מכיר את הפאקים של צורבים חיצוניים קנויים. מה לא טוב בהם לעומת הפנמיים דבר שני... במידה ואני רואה שזה יותר מדי בעייתי לקנות חיצוני טוב בכל מקרה הNEC3520 שלי עשה את שלו וצריך להחליף אני חושב על לקנות צורב SATA ולהשתמש במתאם ESATA בשביל להריץ אותו דעות בנושא
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי 2 כוננים בטכנולוגית SATA בביוס שלי יש שני סוגים של הגדרת דיסק קשיח האחד הוא RAID והשני AHCI השימוש במחשב הוא לאודיו בלבד אין לי בעיה עם ההתקנה של מע' ההפעלה רק רציתי לדעת מה ההבדל בינהם ומי יותר טוב? לפני שאני בוחר באחת האופציות intel 82801fr sata raid controller for windows intel 82801fr sata ahci controller for windows
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
התחדשתי ב Western Digital 500GB My Book Home Edition עם ESATA מה הדרך הטובה ביותר להשתמש בו בעזרת התוכנה המצורפת? בעזרת תוכנת צד שלישי? או פשוט יותר לזרוק קבצים אליו בתיקיות?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה עדיף ? כמה ההבדל בביצועים ביניהם בלי להתחשב במחירים ? גם לא הבנתי כל כך מה זה TRIM וכמה זה חשוב אם אפשר הסבר יעזור לי מאוד תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי קורא כרטיסים מובנה במחשב וכאשר אני מחבר אליו כרטיס מסוג KINGSTON 1GB אני רואה במנהל ההתקנים של הWINDOWS שחיברתי דיסק נשלף. לפני זה היה לי כרטיס שנדפק של חברת SILICON DRIVE שכאשר הייתי מחבר אותו הייתי רואה במנהל ההתקנים כאילו חיברתי ממש דיסק רגיל לכל דבר וכך הייתי יכול לעשות על הכרטיס כמה מחיצות. איך אני יכול לגרום לכרטיס של קינגסטון שיש לי עכשיו גם להיות דיסק ממש (אם זה אפשרי בכלל...) תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הסדרה התקציבית של היצרנית הקוריאנית זוכה לדגם שלישי בנפח משופר של 500GB, לצד הבטחה לזמינות בינלאומית שתוכל להפוך אותה לרלוונטית ומשתלמת הרבה יותר לפני כמה חודשים סיפרנו לכם בהתלהבות יחסית על סדרת ה-750 EVO החדשה מבית סמסונג, אשר הוגדרה בתור יורשת אלטרנטיבית עבור משפחת ה-840 EVO הפופולרית, עם שימוש באותו בקר MGX ייעודי מבית הענקית הקוריאנית עצמה, לצד שבבי TLC מישוריים סטנדרטיים והבטחה לרמת ביצועים נאה, למרות עלויות ונפחים צנועים. הסדרה החדשה יצרה עניין בלתי מבוטל ברשת, כיאה למה שמיועד להיות המוצר הזול ביותר של השחקנית המובילה בתחום ה-SSD, אך לא הצלחנו להיתקל באף מקרה בו הייתה סיבה משמעותית להעדיף אותה על פני סדרת ה-850 EVO הוותיקה יותר, שנמכרה במחירים גבוהים רק ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם בטוח מכירים את התוכנות שכותבות אפסים על הכונן... במה הן שונות מפרמוט רגיל? מה היתרונות/חסרונות? האם ייתכן בעיות לאחר הפירמוט?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הוספתי HD SATA ממחשב אחר שלי שם היה מותקן כמקום איחסון ולא לקבצי מערכת.. העברתי אותו למחשב אחר שבו כבר מותקן HD SATA אחד בכדי שאוכל להשתמש בכל החומרים שצברתי . המחשב החדש אני רואה את הHD במנהל החומרה אך אינני רואה אותו במחשב שלי. ניסיתי לראות מה קורה איתו בPartitionMagic ושם הוא מופיע כדיסק דינמי ואי אפשר לעשות איתו כלום מה עושים ? אני לא רוצה לעבד את מה שיש בו
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
השאלה נמצאת בכותרת. 8)
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, ברשותי קובץ bootable ISO האם ניתן בצורה כלשהי "לצרוב" את הקובץ עלDisk On Key ולאתחל את המחשב מ-Disk On Key אני יודע שהmother board שלי יודע לאתחל מ Disk On Key תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לאחר הכתבה הזו - http://hwzone.co.il/news/133398 שהתפרסמה באתר התחלתי לחפש אחרי הכונן הזה, עקב מחירו הזול חשבתי לקנות 64GB לכונן Boot. מצאתי את הכונן ב-139$ + 20$ משלוח של Mustop. סה"כ 600 ש"ח עם משלוח עד הבית. לדעתי מחיר משתלם.......אשמח לשמוע את דעתכם, ולקרוא קצת ביקורות על הכונן אם מישהו הצליח למצוא (אני לא מצאתי בגוגל......) תודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לפני פחות מ3 שנים קניתי מחשב מ״פנדה מחשבים״ שכלל במפרט כונן קשיח של סמסונג עם אחריות ל3 שנים. לצערי הרב לפני יומיים התחילו קליקים בכונן והוא נהרס. הבעייה היא כזאת הכונן באחריות עדיין אבל ״פנדה מחשבים״ כבר לא קיימים, לאן אני אמור לפנות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לאחר שדרוג ל windows - xp pro אני מנסה לצרוב בצורב ricoh באמצעות nero בהעתקת cd to cd מתקבלת שגיאה בעת הסימולציה - ( simulation failed at 8x (1200 kb :-*
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לפני כחודש התקנתי במחשב שולחני דיסק SSD בנפח 120GB שמתי לב שבEVENT VIEWER של WIN7 יש המון שגיאות מהסוג שמודבק בהמשך. בעבודה השוטפת אין איזכור לבעייה כלשהיא. מה המשמעות של שגיאות כאלה ? [table][tr][td]System[/td][/tr][/table] [table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-Provider[/t][/t] [table][tr][td][ Name][/t][/t]Disk[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-EventID[/t][/t]51 [table][tr][td][ Qualifiers][/t][/t]32772[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Level[/t][/t]3[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Task[/t][/t]0[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Keywords[/t][/t]0x80000000000000[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-TimeCreated[/t][/t] [table][tr][td][ SystemTime][/t][/t…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
זה לצורף פרוייקט אני יוצר מערך RAID 5 שמורכב מ-5 הארד דיסקים של 250 גיגה ואני צריך לתת נימוק למה בחרתי בבקר אז מי משבין בזה ויכול להמליץ לי באותו הזדמנות להסביר לי למה דווקא אותו זה יעזור לי מאוד תודה........
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
למעשה זה אתר שבודק את הצורב ועל הדרך גם בדיקה ממש מקיפה לכמות נכבדה של מדיות פה השתמשו בצורב NEC 4550 ( בדף הקודם זה מדיות +R ) http://www.cdr-zone.com/reviews/dvd_hardware_reviews/nec_nd_4550_dvd_writer_review_page_4.html
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם כדאי לשדרג כונן קשיח למחשב מ SN720 ל SN850 רישמית המהירות כפולה האם אני ירגיש את השיפור מחשב קצת ישן מעבד I7 6700K 32G RAM 2400 כמה ישפיע אם אני יחליף לזיכרון יותר מהיר
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
למישהוא יש מושג איך בנויים כל הדיסקים של הריקוברי? איך בונים אותם?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום אני מכיר את החברה verbatim בגלל איכות הדיסקים הטובה שלהם. לאחורנה חיפשתי דיסק קשיח חיצוני ונתקלתי באחד של verbatim יחסית זול 390 שקל לTB. רציתי לדעת אם החברה טובה ואמינה מבחינת דיסקים קשיחים. תודה והמשך יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, יש לי כונן חיצוני של samsung story station 3 ולאחרונה הוא החל להראות סימני גסיסה מתקדמים עקב סקטורים פגומים. הצלחתי לחלץ כמעט את כל המידע. ניסיונות לתקן עם hdd regenerator ושלל כלים אחרים עלו בתוהו. עשיתי לכונן zero filling ואז פורמט מלא, הכל נראה טוב ויפה עד שבסריקה חוזרת עם hdd regenerator שוב נתקע עם אלפי סקטורים פגומים- הרמתי ידיים. כעת ברצוני לאכלס את המארז המקורי בכונן קשיח אחר וחדש. האם זה יעבוד? אם כן, למה צריך לשים לב כשאני מבצע זאת? האם יעבוד עם כל דיסק שהוא 3.5"? תודה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים מעביר ספריה של הרצאות שהיו על קלטות למחשב דרך טייפ אנלוגי. לפני כמה חודשים הדיסק קשיח עליו היו מונחים כל הקבצים של ההרצאות קרס והוא לא עולה אפילו בביוס (כך שלפי הבנתי שום תוכנה לא תועיל לו). אני מוכן לשלם כסף על שחזור בחברה אבל אני לא מעונין שיסחטו אותי באלפי שקלים (אני מודע לכך שסה"כ מחיר שחזור הוא יקר, אבל בכל זאת אני מעונין לחסוך). מישהו יכול להמליץ מהכרות אישית על חברות איכותיות אך לא יקרות שמשחזרות מידע? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-