אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי DOK של חברת SanDisk בגודל 1GB. למזלי, מצאתי מדריך מפורט על DOKs באינטרנט. בין השאר, הוא כולל רשימת תוכנות שמיועדות במיוחד לDOKs כגון: Portable Firefox Portable Thunderbird Metropipe's Portable Virtual Privacy Machine Linux - שזו בעצם מערכת הפעלה שאפשר להתקין על DOK. וגם תוכנות להצפנת מידע על הDOK. כמו כן, האתר כולל טיפים לרכישת DOKs והסבר על נושאים רבים אחרים הקשורים לDOKs. כתובת האתר היא: http://www.myedvisor.com/usbflashdriveguide/index.htm מה דעתכם על האתר, האם אתם מכירים אתרים דומים? נ.ב. לפי דעתי, האתר בנוי בצורה טובה מאוד ומספק מידע רב על הDOK ועל השימושים שלו.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מרבית היצרניות עברו להתמקד בכונני SSD ניידים - אך מסתדר כי יש מי שעדיין מאמינות בפוטנציאל של אמצעי האחסון החיצוניים שקדמו להםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מתאם USB ל-SATA כדי לחבר בקלות הארד דיסק פנימי למחשב בלי לפתוח את המחשב כל פעם. יש כאלה מלא ב-eBay ורובם עולים גרושים אבל מגיעים בלי חשמל - איפה אפשר להשיג כבל חשמל לכזה דבר?? המתאמים שבאים עם חשמל כבר עולים פי 2 או 3 מהזולים... רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקהתי partition magic 8 וכשאני מנסה לעלות את התוכנה זה רושם לי : error 100 bad partition table ???????? יש לי רק C. מישהו יודע על מה מדובר??
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
??? 2 סוגים שונים באותו מחיר... תודה...
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן להזמין מחשב נייד מחול בגלל הדולר בגדול הרכבנו מחשב יחסית טוב באזור ה1400 דולר ועכשיו ההתלבטות האחרונה היא לגבי ההארדיסק המחשב מגיעה עם 250 גיגה 5400 לפי דעתי הוא צריך לשדרג ל 7200 אבל בגלל שאני לא כל כך מבין אני ישאל בגדול השדרוג הוא ל 160 גיגה 7200 בתוספת של 160 דולר השאלה אם זה שווה את התוספת? שכחתי להגיד שהמחשב לא מיועד למשחקים יותר מדי אבל ביצועים זה די חשוב
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח של 32GB וצריך להחליט מה האופציה האופטימלית התקציב הוא עד 200 ש"ח. יש את זה: Corsair Voyager Short 32GB USB 3.0 בKSP: http://ksp.co.il/?uin=15775) ש גם את הלא SHORT באייבי בכ7 ש"ח יותר: http://www.ebay.com/itm/32-GB-Corsair-Voyager-USB-3-0-flash-drive-CMFVY3S-32GB-rugged-durable-housing-/271036052185?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item3f1b01f2d9. מה ההבדל ביניהם? ויש גם את זה: Kingston 32GB DataTraveler Elite USB 3.0 שמבחינת נתונים יבשים הוא פחות טוב ועולה יותר. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר מהיר. מה דעתכם? מה אתם ממליצים? יש אולי אופציות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ציינתי בפורום הזה פעם שהציעו לי להחליף 2 מ ה HD שלי (60 + 40 GB) תמורת אחד גדול של 120 GB (כולם 7200 ולא 8 קאש) תמורת מחיר של 220 ש"ח, היום אני חייב לעשות את ההחלטה, אבל! הסיבה שרציתי להחליף את ה HD שלי, היא לא בגלל כמות GB, אלה שהיו מקרים שפתאום ההארד דיסק של ה 60 GB התנתק, וככה לעיתים תקופות, אבל אז יום אחד שיחקתי עם החוטים וראיתי שהחוט של המאוורר (החשמל) נורא חלש, החלפתי מאוורר ועם חוט חדש טפו טפו טפו אין בינתיים התנתקויות. אז עכשיו זה יוצא שאני לא צריך את החדש? אבל עכשיו רק לבדוק פתחתי את המחשב, התחלתי לשחק עם חיבורי החשמל ושוב אני רואה (רק כשאני משחק איתם) ששני ההארד דיסקים מתנתקים, אני חושב שזה דבר טבעי, כי הרי לא מומלךץ לשחק עם חיבורי החשמל. לא? השאלה שלי היא האם כ…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1) מישהו פה יודע איפה אני יכול לקנות אותו והאם הוא עדיף על LG או NEC ? מצאתי רק חנות אחת שממוקמת ברמת גן .. 2)האם אני מקבל עם הצורב כבלים ? UDMA5 ... כי אם לא אני צריך לדעת אם לקנות בנפרד, יש לי רק כבלים של UDMA2 בבית ואחד של 5 שכבר מחובר להארד דיסק ...
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
תראו אני משחק קאונטר כבר כמה זמן ויש לי מספיק כסף החלטתי שזה הזמן לקנות לי שרת לא סרבר שרת ממש הקופסא ואני ימכור שירותי איכסון וסרברים לאנשים שמעוניינים.. עכשיו רציתי לדעת לגבי המרכיבים של השרת כאילו מאילו סוגי חומרה הוא בנוי.. רציתי לדעת לגבי מכיר של שרת כזה עם איכסון של 120GB ובנוסף אני רוצה לדעת מה ההוצאות חוץ מחשמל אינטרנט והוצאה רישונית על המחיר של השרת.. ובעיקרון איך אני מתפעל אותו מה אני צריך להתקין עליו על מנת שאני יוכל לפתוח יוזרים כאילו איך אני הופך אותו לשרת באינטרנט.. אם מישהו יוכל להביא לי מדריך ממש טוב בעיברית רצוי.... כל הFTP וכל הבולשיט הזה אם מישהו יכול להביא לי מדריך או תענות על השאלות אני ישמח מאוד ואדמין תרגיש חופשי להעביר כי אני לא סגור על איזה נושא …
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי INTEL SSD 330 120GB שיניתי בביוס לAHCI והתקנתי WINDOWS 7 64 ULTIMATE SP1 התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם והכל והייתה לי בעיה שהוא לא זיהה את הכונן בTOOLBOX בגלל דרייבר של AHCI אז הורדתי מAMD את הדרייבר ועכשיו הוא מזהה אותו אבל כשאני רוצה לעשות SSD OPTIMIZER הוא רושם לי שגיאה:Error: RAID array detected. If RAID array not present, reboot and try again. המפרט שלי: PHENOM II X4 965 BE 3.4@GHZ MA78LMT-S2 GYGABITE 2X2GB PATRIOT 1333 DDR3 HIS ATI RADEON 5770 1024MB GDDR5 SS500W PSU )SEAGATE 1TB(ST310005 28AS )320GB(SAMSUNG HD322HJ SSD TOOLBOX 3.1.1 SSD FIRMWARE 300i מה אפשר לעשות? חיפשתי באינטרנט ולא הצלחתי לסדר את זה, אולי לא הורדתי דרייבר מת…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ראיתי ב 720 שקל את הצורב DVD הנ"ל וכיוון שיש לי המון המון סרטים מידע ומסמכים על הכונן הקשיח שלי אני שוקל לקנות צורב DVD כי נמאס לי כל יום לצרוב המון מידע על 50 דיסקים הקטע שכולם פה אומרים לחכות בקנה של צורב בגלל הדיול לייר שעומד לצאת.. אז מה אתם אומרים שווה לי לחכות או לקנות בראש שקט את הצורב של LG?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חשבתי על מדיות של ורבטים! אבל יש עדיפות למדיות של + או -? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, יש לי צורב Samsung SH-S203B. אתמול צרבתי על דיסק רב פעמי (CDRW) שצרבתי עליו מספר רב של פעמים והבחנתי בריח שרוף מהדיסק לאחר הצריבה וכן ריח שרוף במהלך הצריבה. ניסיתי לצרוב במחשב אחר עם צורב אחר (NEC ND-3550A) וגם הבחנתי בריח שרוף מהמדיה. יכול להיות שזה קשור למדיה? כי הרחתי מספר מדיות לפני הצריבה והיה לחלק מהן מעין ריח לוואי. יכול להיות שהריח הזה בשילוב עם התחממות הצורב יצר אשליה של ריח שרוף? מדובר בצורב חדש (הסמסונג) שנקנה ממש לאחרונה. כבר החלפתי אותו פעם אחת כי הראשון לא היה תקין (לא קרא/כתב) ולא בא לי לחזור שוב לחנות. יש אפשרות שזה תלוי בסוג המדיה או בהתאמת המדיה לצורב? כי אחרי זה ניסיתי מדיות אחרות (לדוגמה DVDRW של VERBATIM) ולא הבחנתי בריח שרוף או בריח לוואי כלש…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לקחנו את הכונן המוקשח המשופר של SanDisk מדגם לסיבוב היכרות - ורכשנו חבר חדש המסייע בהעברת נפחי מידע מכובדים ממקום למקום בצורה קלה ונוחה עד מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש צורב DVD שישמש גם בכלל כקונן DVD כי אין לי במחשב וזה מבאס תחת על איזה אתם ממליצים לי במחיר שוק נורמלי? וזה גם מתחבר לאותו חיבור כמו של הCD-R נכון?!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הי , נגמר לי המקום ב-UNRAID , אני מעוניין לקנות רשיון PRO בשיתוף כדי להוזיל עלויות . בקניית זוג רשיונות העלות בסביבות 270 ש"ח לרשיון במקום 110$ ליחיד . מישהו מעוניין להצטרף ?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי דגם ה - H חדש יותר אולם הוא זול יותר . למה ?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז ככה באפשרותי לרכוש במחיר דיי זול אחד מהצורבים הנ"ל PIONEER A06 או SONY DRU500/510. המחיר זהה לשניי הצורבים. כתבתי את שניי הדגמים בסוני כי אני לא יודע בדיוק מה ההבדלים בין שניהם ואני גם לא יודע איזה מהם אני יקבל רוב הסיכויים את ה510 מכיוון שזה הדגם החדש יותר שמחליף את ה500. אז מה כדי יותר לרכוש? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום וברוכים הבאים למאגר שאלות ותשובות (FAQ) נפוצות של פורום אמצעי איחסון. 1. כיצד אני בוחר כונן קשיח חיצוני? ובכן, המחירים של החיצוניים נעים ונדים לא מעט ולכן קשה לקבוע כאן המלצות חד משמעיות. אתם מוזמנים לפתוח דיון אך לפני כן אתם מוזמנים להמשיך ולקרוא על פקטורים בכוננים חיצוניים, ההבדלים ביניהם וכל מה שכדאי לדעת בתחום. ראשית למען הסר הספק, הבהרה: בתוך "כונן קשיח חיצוני" ישנו כונן קשיח ("פנימי") לכל דבר שניתן להסרה מהמארז/קופסא ולמקם במארז המחשב. אין שום הבדל בין הכונן הקשיח שנמצא במערכת לבין כונן קשיח שנמצא בתוך מארז חיצוני. מסיבה שלא ברורה לי חלק מהאנשים חושבים שהכונן החיצוני שונה במהותו מה"פנימי", לכן היה הכרחי להבהיר זאת לפני שממשיכים הלאה. גודל תקן (Form Factor)…
-
- 0 תגובות
- 21.5k צפיות
-
-
שלום, אם עשיתי GHOUST לכונן סי , יש מצב שאני יוכל לשחזר משהו מהכונן כי לפי מה ששמתי לב הוא לא מפרמט אותו ....???
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כשאני שם דיסק (גם סי די רום רגיל עם מידע עליו) בצורב הדי. וי. די. ומנסה לקרא אותו המחשב קופא. לא ניתן לעשות שום דבר מלבד reaset. (מדובר ב win xp) באותו מחשב יש לי 2 מע' הפעלה. במע' ההפעלה השניה (win2000) הוא מתפקד מצויין. גם כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא עובד בסדר גמור. הסרתי את הדריברים של הצורב ושל בקר הide מה device manager . הורדתי את הדרייבר של ה chipset מאתר החברה והתקנתי מחדש. המחשב מזהה את הצורב אבל הבעיה נשארה. אני בטוח שהבעיה במע' ההפעלה (לכן שאלתי גם בפורום windows) האם מישהו נתקל בתופעה כזו או דומה? יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מצאתי לי באינטרנט בלינק הבא חבילת 100 דיסקים ב 99 שח... אני לא יודע מה האיכות של הדיסקים הנ"ל. אשמח אם משהו שיש לו אותם או שניסה אותם בעבר יגיד לי מה היכולות שלהם. אין לי בעיה לצרוב בכפול 32 לדוגמא במקום ב 56 כמו שהם מצהירים (למרות שה PLEXTOR שלי עושה X48) בשביל לקבל איכות צריבה טובה... גם ככה אני לא רוצה לצרוב במהירות שעולה על X40. אני צריך במיוחד לגיבויים שגם ככה אני זורק את הדיסק אחרי חודשים בודדים וסתם העתקות לחברים וכו'. דיסקים באוטו יש לי BENQ מיוחדים ו\או VERBATIM תודה רבה לעונים... אאהההה כמעט שכחתי את הלינק חחח http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6832162&type=2&product=1&category_name=%fa%f7%ec%e9%e8%e5%f8%e9%ed%2f%ee%e3%e9%e5%f…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש כונן חדש לעבודה, 500 GB לפחות ובמחיר באיזור ה-500 שח משהומומלץ? אולי יש משהו מקביל ב NVMe? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית עם שני דיסקים קשיחים, אחד 20 גי'גה בייט והשני 30 שהוא חדש יותר, עד עכשיו ה20 היה הראשי ועליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה אבל החלטתי לפרמט אז כבר החלפתי גם את המיקום של הארד דיסקים וג'ימפרתי אותם ככה ש ה20 יהיה משני וה30 יהיה ראשי ועליו מערכת ההפעלה. אחרי הפרמוט הכל עבד תקין חוץ מהארד דיסק השני (שניהם מחוברים על הכבל הראשי) שנמצא במצב של PIO, אז כמובן שמחקתי את הדרייבר של הIDE וכשהפעלתי מחדש הוא זיהה הכל והתקין והארד דיסק היה במצב של ULTRA DMA 5 כמו שצריך, ואז למחרת הפעלתי שוב והוא היה על PIO. האם יכול להיות שזה בגלל שלא קינפגתי אותו טוב? כי בהתחלה הוא לא זיהה אותו בביוס, אז ניסיתי כל מיני אפשרויות כי אין על הארד דיסק מדבקה שמראה איך זה צריך להיות, אך בסוף ה…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-