אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום, נגיד ואני קונה דיסק קשיח חדש, אז אין שום בעיה שאני יוכל להוסיף את הקיבולת שלו למחיצה אחרת, נכון? נגיד עם התוכנה פרטישן מג'יק... האם הדבר עלול גורם לבעיה מסויימת? עוד שאלה.. נגדי אני רוצה להעביר את כל החומר שיש לי ממחיצה אחת למחיצה שניה אז איך אני עשוה את זה, כי שאני עושה גזור הדבק אז זה עושה את זה אבל שאני בא להפעלי את התוכנה שהתקנתי ב-C ואז העברתי ל-D אז שאני פותח אותה היא לא עובדת טוב... מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כמה צריך לעלות לי דיסק קשיח של 120gb?, איפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
העניין הוא כזה. אני מועניין לקנות הארד דיסק בעיקר לסרטים/סדרות, בגודל של 160 גיגה (לא צריך יותר גדול מזה). העניין הוא שאנחנו בבית ברשת וגם האחים שלי יישתמשו בתכנים מהארד דיסק. אז, אחרי ההקדמה, מספר שאלות בעניין: 1. מה עדיף בהתחשב בנסיבות: הארד דיסק פנימי או חיצוני? 2. במידה ונקנה הארד דיסק פנימי, זה ייאט את המחשב שבו נמצא ההארד דיסק אם מישהו ינסה לגשת למידע כאשר ההארד לא אצלו? 3. התעבורה להארד דסיק ממחשבים אחרים תיהיה מהירה/איטית? באיזה מידה? 4. הארד דיסק חיצוני, עושה בעיות יותר מידי אפשרות סבירה בהחלט? אשמח גם אם תוכלו להביא המלצות מחיר על מה שאתה ממליצים...התקציב לא בשמיים בכלל..300 שקל וגם זה בלחץ, אבל ננסה להסתדר עם זה. תודה רבה מאוד לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום סתם פתחתי תר'ד על הצורב DVD+-RW LG GSA-4120B. ואז גיליתי ששבוע הבא גיסי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל לקנות לי את הצורב הזה בדיוטי פרי. רציתי לדעת אם כדאי לי ליקנות את הצורב הזה עכשיו? ד"א מישהו יכול לברר לי כמה הצורב הזה יעלה שם? ואם יש שם אותו בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתחזק עמדה להעתקת שיעורים לנגנים ודיסקים, לאחרונה הצורב שהיה בעמדה התקלקל ואני מעוניין לקנות צורב חדש, הסתכלתי בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0 אבל לא מצאתי שם את הפרטים שאני צריך. המאפיינים הנדרשים לפי סדר העדיפויות: צורב DVD. "סוס עבודה" שיכול לעבוד ברצף ויחזיק מעמד. זול יחסית. צריבה ללא שגיאות. מהיר. הדגש הוא בעיקר על צורב עמיד. התקציב לא גבוה ולכן אני מעדיף כמה שיותר זול, אבל לא 'זבל'. כרגע התקציב עומד על מקסימום 200 שקלים (וגם זה הוצאה די גדולה), אבל אולי יהיה אפשר לגייס עוד קצת כסף. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אם יש לי שני כוננים קשיחים של 300GB האם אני יכול לעשות רייד רק עם 50GB מכל כונן בכדיי שיהייה כונן לווינדווס עם מהירות כפולה ? דרך אגב, איך נקרא הרייד שמכפיל את המהירות ..?
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, אני קונה מחשב חדש רוב הסיכויים שאני קונה לוח אם של ג'יגה בייט שיש בו רייד עכשיו אם שמים שתי כוננים ברייד 0 אז זה בעצם כותב כפול במהירות!! אז השאלה שלי היא: מה הכי כדאי לקנות WD 80GB 8MB buffer - מחובר דרך ide או שתי WD 40GB - מחוברים על הרייד 0 תענו לי לפי: מהירות יעילות ארך חיים ומחיר בתודה מראש haziri
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שאם מתקינים את מערכת ההפעלה על כונן SSD אז זה משפר את הביצועים משמעותית,אין לי נסיון בזה ואני מעוניין לרכוש אחד או שניים ולהתקין ווינדוס 8+תוכנות+משחקים(הכל ביחד לא יותר מה120GB) על הSSD ושאר המידע כמו למשל סרטים,תמונות,שירים וכדומה..ישארו על מערך הRAID הקיים כבר. שאלותיי הם: 1.על איזה כונן SSD הייתם ממליצים לי בהנחה שאני רוצה מקסימום ביצועים במינימום הוצאה(אין לי בעיה לרכוש מאיביי או אמזון)? 2.הבנתי שצריך להגדיר AHCI בביוס...יש לי שני כונני 500GB של WD שמוגדרים ככונן RAID אחד אשר מחולק בווינדוס ל2 מחיצות C ו-D.המידע החשוב הוא בD...ואיני רוצה לאבד אותו בשום פנים ואופן..אם אני מגדיר AHCI בביוס אז הRAID מתבטל וכל המידע הלך? מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה קונה את ה3200AAKS, רציתי לדעת אם הוא נחשב שקט ואם לא אז אילו כוננים לפחות ברמה שלו יש ושקטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של SAMSUNG F1 והבעיה היא שלפעמים הוא עושה רעשים של קריאה, לא רעשים כאלה של הדיסק נדפק או משו אלא רעשים של כאילו הוא עובד וקורא. בהתחלה חשבתי שהדיסק נדפק אז החלפתי אותו לאחד חדש וגם הוא עושה את אותם רעשים, אולי זה נורמאלי? והוא פשוט מרעיש? יש לי עוד דיסק אחד חיצוני של MAXTOR והוא עושה רעשים של קריאה רק כשאני פותח קבצים שנמצאים עליו, ועל הSAMSUNG נמצא וינדוס 7 יכול להיות בגלל זה יש יותר רעשים בתדירות גבוהה יותר? תודה!
-
עשיתי בדיקה לדיסק גם בחנות וגם בבית והכל תקין אבל אני שומע אותו יותר מידי לטעמי.. למשל כשאני מוריד משהו אז אני שומע אותו די חזק.. עכשיו הבנתי שזה אמור להיות דיסק די שקט.. א. אני יודע שאני רגיש לרעשים מה שיכול להעצים את הבעיה. ב. הדיסק בקידמתו של מארז ATNEC 300 - מה שמפריד בין הדיסק לחלל החדר זה רשת לסינון אבק.. יכול להיות שזה מה שגורם לכך שאני אשמע את הרעש? (אני רגיל למארזים שסגורים מקדימה).. התקנת מאווררים בחזית המארז יכולים להפחית מהרעשים של הדיסק? (גם המאוררים מרעישים אבל את זה אני יכול לסבול.. זה רעש רציף) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-WD250GB שלי הלך עדיין לא יודע בדיוק ממה הוא משמיע טיקיםבאתחול הביוס מזהה אותו ובתוכו מידע שמאוד חשוב לי, האם ניתן לשחזר אותו דרך איזושהיא תוכנה או רק חברה לשחזור מידע תעזור לי? ה-WINDOWS לא מזהה אותו אבל כל אתחול הוא מבצע כל מני פעולות RECOVERING שאני לא ממש מוצא.. תודה לעונים :]
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי דיסק קשיח סגייט 80 גיגא סאטא ,ואני מעוניין למכור אותו למישו. עשיתי פורמט לכל החלקים... אבל בכל זאת אני חושש שהוא יתקין תוכנה שמשחזרת קבצים.. ויוכל להחזיר קבצים ותמונות שהן דברים פרטיים. השאלה שלי אם אעשה FDISK ואח"כ פורמט.. זה ימחק הכל? ושום תוכנה לא תחזיר אף קובץ? אם כן אז סבבה... ואם לא.. מה ניתן לעשות כדי שהדיסק קשיח יחזור לחדש וישכח הכל?!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741954 האם ההבדל היחד בין שניהם הוא הגודל? השימוש שלי יהיה למשחקים בPS3 אם זה באמת רק הגודל איך יש הפרש מחירים כזה גדול? ואם אפשר בבקשה עוד המלצות לכוננים חיצוניים של 1TB תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש את ה WD 250GB SATAII 16MB CACHE ויש את ה WD 200GB SATAII 8MB CACHE שניהם בא]יק SATAII ההבדל היחידי בלי להחשיב את גודלם זה של250 יש 16MB CACHE רציתי לשאול אותכם האם ההבדל בביצועים הוא כל כך משמעותי או שהוא יחסית זניח ולא שוה את ההשקעה כי בתחלס מספיק לי 200גיגה אבל אם ה תוספת של הזכרון המטמון נותנת בוסט רציני לביצועים אז אני כבר יקנה את ה250 עם ה16 CACHE. עוד שאלה יש הבדל ביצועים בין הכונן של ה 200SATAII לבין אותו כונן אבל SATA 1? תודה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי שתי צורבים אני רוצה להוציא את ה-CD-RW (אני לא משתמש בו) אז פשוט להוציא את הכבל (חיבורים) או שצריך לעשות משהו בביוס או בווינדוס ?? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנות כיווץ זאת אומרת להכניס 720 מגה לדיסק 700
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם התוכנה הזאת היא חלק מוינדוס או שצריך להוריד אותה מהאינטרנט ומה ההבדל בין PartitionMagic לfdisk
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח wd250ks ולפעמים אני מרגיש איטיות בהעברת קבצים ויש רעש של טחינה,הורידי את hdtune, האם התוצאה תקינה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי Dok של סאנדיסק בנפח של 16 GB . ועכשיו נשבר לי החיבור של ה USB ונשאר לי רק הצ'יפ .. ובכל זאת אני לא רוצה לקנות חדש תהייתי אם אני יוכל להלחים את החיבור USB לצ'יפ בלי לגרום נזק ? ואם כן ,אז תוכלו להמליץ לי על חנות תיקונים בצפון ?(זולה כמובן :-\)
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
חוץ מזה שהוא מקשר בין כל החלקים, וחוץ מזה שיש לו סוגי חיבורים שונים, במה שונים לוחות האם אחד מהשני? ואיך זה בא ליידי ביטוי במחיר? זאת אומרת למה הלוחות יותר יקרים אחד מהשני?
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קנתי שבוע שעבר הרדיסק חדש מדגם WD3200KS ובדיוק אתמול סיימתי להתקין הכל היום הורדתי את התוכנה SPEED FAN וראיתי שיש שם אפשרות של ניתוח מצב ההרדסיק אז סתם רציתי להבדוק ולהשוות אם הישן אבל אחת השורת לא נמצאת למלעה משום מה ובגלל שאני לא מבין גדול בהרדיסקים אז אני שואל אם זה תקין
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
שלום העם ניתן לשים ארד דיסק של 7200 rpm ביחד עם ארד דיסק של 5400 rpm באותו מחשב.ועם ניתן גם לשים ארד דיסק של 7200 rpm ביחד עם ארד דיסק במהירויות נמוכות מה 5400 rpm. ותודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז יש לי HD103UJ של סמסונג והוא עושה רעשים... התקשרתי לחנות ולפי התיאור שלי הוא אמר לי שכנראה הראש המכני משוחרר או משהו בסגנון והוא זז יותר ממה שהוא אמור... בימים הקרובים אני הולך לחנות כדי שהם ישמעו במקום את הרעשים.. הוא אמר לי שאם זה מעבר לנורמל יחליפו דיסק.. השאלה אם יש לעשות משהו אם לא כי אני רגיש לרעשים וזה משגע אותי :-\
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-