עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dorish,

שלום קנייתי הרבה CDROM בחיים שלי וכולם דפוקים יש להם רעש של מטוס וקשה להם לקרוא את הדסקים אני חייב לציין שSONY ממש בין הגרועים אז איזה לדעתכם חברה מיצירת את הסידירום הכי יציב שיודע לקרוא צרובים טוב בלי רעש של מטוס ושצריך להוציא את הדיסק 10 פעמים את שזה עובד אם בכלל חשוב לי לציין שאני היום משתמש בצורב בתור הסידרום כי הוא הכי טוב יש לו עין ממש טובה והוא של LG אבל אני רוצה להחליף גם אותו אז אתם יוכולים לתת לי שם של חברה שהוא גם צורב הכי טוב ודבר שלישי ואחרון תנו לי גם הצעות על סידירומים רו צורבים שהפנל שלהם שחן\ור שזה יתאים לי למארז ממש תודה..

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  2. אם בכלל תודה

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  3. שלום יש לי שתי כוננים קשיחים במחשב ואני רוצה לחבר אותם בRAID, איך אני עושה את זה ??? יש לי לוח ASUS P5B DELUXE, כוננים WD2500JS & WD2500KS של WD. מערכת הפעלה vista ultimate. בבקשה תעזרו !!! תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. קניתי רבעיית קשיחים, זה מחייב ביקורת טוב, נתחיל עם רבעיית הקשיחים ובקר הקשיחים הם SAMSUNG F1 HD103UJ בנפח של טרה, מדובר בקשיחים עם 3 פלטות בגודל של 334GB ו32מגה זכרון. הPERC עצמו כמו שהוא בא במקור והקירור החדש שלו הבדיקות: הבדיקות נערכו על ידי HD TACH 3.0.0.0 ו- HD TUNE PRO 3.50 בגדול רציתי להביא לכם את כל התמונות של הבדיקות אבל זה יותר מדי (גם גרם לקריסה באתר אחר) לכן אני אביא לכם את הטבלה המרכזת של כל המידע וגם קישור לתמונות אם מישהו רוצה אותם http://depositfiles.com/files/37fpg3m29 ICH VS PERC בגדול אפשר לראות שיש מקומות שהICH10 עדיף על הPERC אבל גם התוצאות השונות נובעות בעיקר מכך שבניגוד לאפשרויות הבודדות שיש לICH10 כמו סרטיפים בגודל של 32 עד 128 לעומת …

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by Harbi,

הרעשים מגיעים לדעתי מכיוון הארדיסק והמחשב קופא מדי פעם איך אני יכול לוודא שבאמת הארדיסק תקול? תודה מראש! (אגב נגמרה אחריות היצרן של השנה, יכול להיות שעל ההארדיסק יש יותר זמן?)

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  6. שלום לכולם. כשאני מעביר קבצים מ-USB פלאש שלי לכונן קשיח חיצוני, ה- "Date Created" ו- "Date Modified" במאפייני הקובץ מתאפסים לתאריך 01/01/2000. למה זה?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  7. מותג אחסון ה-NVMe הצעיר מוסיף לצמוח במהירות עם דגמי PCI-Express 4.0 נוספיםלכתבה

8. Started by kibub,

היי ניסיתי היום לצרוב משחק ל XBOX עם IMGEBURN וקיבלתי שגיאה : ניסיתי דיסקים אחרים - אותה השגיאה ניסיתי קובץ אחר- אותה השגיאה ניסיתי לצרוב סתם קובץ DVD רגיל עם ASHAMPO וזה עובד טוב. ניסיתי לעשות LIGHTSCREEB וזה עובד טוב ניסיתי לצרוב CD וזה עובד טוב. אז את השגיאה אני מקבל רק בצריבת DL . האם הצורב משתמש באותו עיין לייזר לצריבת DL ולצריבת DVD רגיל? כי עם זה אותה עיין צורבת אז זה לא בעייה של הצורב כי אני מצליח לצרוב DVD רגיל והבעיה היא בDL.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by T-p-X,

אמנם זה לא מדע אמיתי, אבל אם זה מעניין מישהו עשיתי בנצ'מרק פעם אחת עם SATA 2 ופעם אחת עם SATA 3 המפרט של המחשב מופיע פה: כאשר הוספתי כונן SAMSUNG 830 128GB SSD כמו שאתם רואים יש הבדל משמעותי לפחות על פי התוכנה AS SSD בנוגע לעולם האמיתי האם אכן מרגישים הבדלים, זה רק הזמן יגיד.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by or81322,

שלום לכולם. אני מתכנן לבנות nas ביתי שירוץ רוב היום (אולי חוץ מבלילות) בתקציב בינוני יש לי כרגע קצת יותר מ 1TB של חומר, ואני מתכנן לבנות nas שיחזיק 4 כוננים קשיחים. כרגע חשבתי לקנות רק 2 כוננים חדשים בגודל 2TB כל אחד (מבעית חוסר תקציב כרגע) ובעתיד לשדרג ולהוסיף עוד כונן או שניים. חשבתי על הכוננים, Seagate Barracuda 7200.14 2TB , WD 2TB Sata3 Red בנוסף יש לי כרגע כונן WD 1TB Green, שמכיל את כל החומר. לאור מה שפירטתי אני מעוניין לקבל המלצות מה כדאי לקנות (תקציב מוגבל). ועוד כמה שאלות: 1. במידה ואני קונה שני כוננים ושם אותם שמערך RAID1 בתהחלה, האם כשארצה להוסיף עוד כוננים אוכל להחליף למערך RAID 5 מבלי למחוק את התוכן שיש בתוכם? 2. בהתאם לתשובה של השאלה הקודמת, אם כן איזה שיטה…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? :s05: :s05: :s05: כמו כן, אם יש למישהו מאיפה שהו תמונות BENCHMARK של שניהם - אשמח במידה רבה תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by hz707,

מה גודל כלסתר מומלץ בSSD ?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by Googleness,

התקלה היא כזאת, על המחשב עם הXP זה עובד מצויין ועל המחשב עם הויסטה אני רואה את הכונן ומקבל את השגיאה: z: Is not accisble Access Is Denied

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  14. http://www.cdfreaks.com/article/268/1 מיותר לציין שהצריבה מושלמת בסה"כ בצורבים: BenQ DW1655 Lite-On SHM-165P6S NEC ND-4571A Philips DVDR1660 Pioneer DVR-111 Plextor PX-760A המדיות הם MCC 03RG20

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני של WD ולאחרונה אף מחשב לא מצליח לקרוא אותו אני מחבר את הUSB והמחשב מוסיף את הכונן עם אייקו ןשל דף לבן שאני לוחץ כדי להיכנס הוא אומר לי שאין גישה יש לי שם דברים שאני חייב לגבות יש דרך בכל זאת לגבות את החומר? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by thebenjamin,

אהלן, מחפש כונן חיצוני באזור ה2TB, שישמש בעיקר כאחסון גיבוי וכונן רשת - מחובר לראוטר ומחשבים שונים ניגשים אליו כולל הזרמה של סרטים. ראיתי 2 דגמים בסביבות ה520-530 שקל: seagate slim ו transcend storejet 25m3. האמת שיש לי את הדגם של tanscend בנפח 1TB והוא אחלה... אשמח לשמוע מה ממומלץ מבין שניהם או אולי המלצות אחרות באותו טווח מחיר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יש לי מכשיר שיכול לקלוט דיסק קשיח חיצוני מחיבור USB ומקליט עליו קטעי וידאו ורציתי לדעת אם יש איזו אפשרות לחבר אליב את המחשב הנייד שלי (דרך כבל usb-usb) ושהמכשיר יקלוט את המחשב הנייד כדיסק קשיח חיצוני? אני מודע לזה שאם אני פשוט יחבר עם כבל usb-usb זה לא יעבוד אז אני בעצם מבקש תוכנה שתעשה את הדבר הזה תודה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by Ash Binary,

דיסק פלאש סטנדרטי למדי, Verbatim PinStripe 16GB. היה בשימוש בערך שנה, ולא בשימוש אינטנסיבי במיוחד היתה עליו מחיצת Fat32 הסימן הראשון לבעיה היה בכך שקובץ 1 שהיה שמור עליו נפגע (תוכן הקובץ נהרס והקובץ לא נפתח יותר) הייתי צריך את ה USB "עכשו", אז בהנחה שאוליי יש ביט 1 לא תקין בפלאש, העתקתי עותק נוסף של הקובץ אליו מבלי למחוק את הקובץ הפגוע (בשביל לא לפנות את המקום של ה bad block, כך שהקובץ החדש לא ייכתב לאותו מקום). זה עבד בפעם הבאה שניסיתי להעתיק אליו קובץ, בתיקיה הופיעו במקומו המון קבצים שלא נפתחים אם שמות ב unicode - כלומר, זהו הלכה מערכת הקבצים הוצאתי ממנו את כל החומר החשוב למחשב - הרוב יצא בסדר הרצתי zero fill על ידי dd. ה zero fill עבר בהצלחה, אבל שמתי לב לשינוי במהירות…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. איך הדיסק קשיח הנ"ל ?האם למישהו יש נסיון בנושא ? בנוסף, דרוש המלצה למארז חיצוני עבור דיסק קשיח "3.5 . מתלבט האם עם e-sata או USB3. (החיבור לא יהיה בשימוש אלא בעוד מספר חודשים. עד אז, USB2)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by RLive,

יש לנו כמה מחשבים וחשבתי לייצר לכולם ביחד גיבוי אחד באמצעות external USB disk. לכל מחשב צריכה להיות bootable partition + image שממנו אפשר יהיה לשחזר דיסק דפוק. הבעיה - האם ניתן לבצע boot מדיסק על usb ? אני לא מכיר אופצית bios כזו. דיסק חיצוני כזה היה בקלות מחזיק כמה דיסקים מכווצים.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. שלום יש לי כונן דיסקים עם פאנל קידמי לבן : משהו כזה : ואני רוצה להחליף את הפאנל (הפלסטיק הזה מקדימה) לשחור. כמו זה : האם מישהו מכיר חנות שעושה שרות כזה (בתנאי שימצאו חלק שמתאים לכונן שלי) ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. היצרנית האמריקאית מעלה הילוך בכל הנוגע לשבבים NAND במבנה פנימי תלת מימדי, עם ארבעה דגמים חדשים לצרכנים הביתיים שמתבססים על הטכנולוגיה סמסונג אמנם לא עוצרת ולא ממתינה למתחרותיה, אך נראה כי סוף כל סוף יש לנו עוד שם משמעותי אשר מסוגל לספק לנו כונני SSD זריזים, קומפקטיים וחסכוניים יותר בהתבסס על שבב הבזק תלת מימדיים – חברת מיקרון. בתערוכת Computex 2016 היצרנית האמריקאית הציגה לא פחות מארבעה מוצרים שונים לצרכני השוק הביתי שמבוססים על 3D NAND, לרובדים ולסוגי משתמשים כמעט מכל הסוגים. צמד דגמים מתונים וללא גימיקים מיותרים שמכוונים גם למרכיבות ויצרניות מערכות המחשב יהיו סדרה 1100 וסדרה 2100, כאשר שתיהן יתבססו על ממשק ותצורת ה-M.2 העדכניים, אך הראשונה תכיל עדיין בקרי Marv…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by EnterOC,

היי, עשיתי היום מערך של 2 ארד דיסקים בRAID1 כדי לאחסן במערך הזה את כל החומר החשוב כמו תמונות ומסמכים. אם איזה תוכנה אני יכול להצפין את המידע בארד דיסק ? ז"א שיבקש ממני כל פעם שם משתמש וסיסמא כשאני מנסה לגשת לדיסק (משהו כמו התוכנה שבאה עם כונני WD הSMARTWAVE ) חשוב גם שזה יפעל גם אם מערכת ההפעלה נופלת (לא תוכנה שמותקנת על הוינדוס ואז אם הוינדוס נופל איאפשר לגשת לארד דיסק) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Zeev86,

אני רוצה לקחת זכרון נייד להתקנת Windows7. האם ההתקנה של מערכת ההפעלה יודעת לקחת מהירות של USB3 מבחינת הדרייברים? או שזה עובד רק לאחר שאני מתקין את מערכת ההפעלה עם הדרייברים הנלווים?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by avibl,

שלום לכולם לפני כמה ימים הדיסק הקשיח [דיסק יחיד ווינדוס XP PRO] התחיל לעבוד ללא הפסקה גם בבמצב מנוחה של המערכת IDLE הרצתי בדיקת וירוסים וריגול וכדומה וכלום. גם אחרי כיבוי וריסטרט הדיסק עובד ללא הפסק מה עושים ???

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.