אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לקנות צורב DVD למחשב שלי, אבל אין לי מושג איזה צורב :\ אני חושב ששמעתי שאמרו לי שזה טוב NEC 3540A אבל אני לא בטוח.. אז תעזרו לי, אני צריך את זה למחר.. התקציב שלי הוא 500 שקל
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן לקנות צורב דיוידי ממ בעקרון אני קונה רק מ KSP. אין לי דרישות..פשוט שיהיה צורב אמין וטוב. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp, הייתי רוצה לקנות צורב dvd עד 250 ש"ח. בבקשה תנו לי הצעות לצורב טוב , ואיזה מהירויות יש כיום, ומה אני צריך שיהיה לי בצורב שאני קונה. בנוסף לכך עם יש לעם מאמר שמסביר על צורב dvd וכדומה, זה יעזור לי מאוד . בתודה מראש בר-לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כוננים, האחד WD 250GB YS והשני SEGATE 500GB AS, הסיגייט יהיה מיועד למלא סרטים (HD), משחקים וכו' ואילו הWD יהיה מיועד למערכת הפעלה (ויסטה 64). 250 גיגה רק למערכת הפעלה זה נראה לי המון, אם אני יעשה מחיצה, זה יוריד לי מהביצועים ?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת שההארד דיסק שלי מחובר ב SATA 2 ללוח אם?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הסידרום שלי הלך :\ אני קונה חדש.. רק הפעם אני רוצה שיהיה דיוידי.. אני לא מחפש משו ממש מיוחד רק משו אמין ויש לו ביצועים סבירים+ המחיר סביר! ואם אין לכם גדמים מסוימים אז תתנו אולי רק חברות שאתם יודעים שטובים בתום והם אמינים! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות צורב DUAL LAYER ואני חייב שהוא יהיה עם חיבור IDE (PATA) מה דעתכם על הצורב הבא? Pioneer DVDRW DVR-115DBK http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=620
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 80 ג'יגה במחשב... נשארו 127 מגהבייט וזה לאט לאט יורד... אני צריך לצרוב סרטים שיש לי על המחשב ולמחוק אותם, אבל איזה עוד דרכים יש לפנות מקום במחשב? כשאני לוחץ על הכונן שלי שהוא C , ואז עושה "disc cleanup" זה טוען לי את האשף המון זמן וזה בכלל לא עולה... אז אילו שיטות יש לפנות מקום במחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=488 איך הדיסק הזה באמינות ? מהירות ?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המיקרו של סאן דיסק... יש עליו חומר מאוד רגיש ששיך לעבודה שלי. אסור לאף אחד לראות אותו והDOK כנראה נשרף.. כשאני מכניס אותו כרגע למחשב הנורה שלו נדלקת באור חלק ומעומעם ואז נסגרת... השאלה היא כזאת. אם אני אלך לממש אחריות. הם יצליחו לראות מה יש עליו???
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct_7706550.html?came=574
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חדש WD IDE 160 GB ואני רוצה להוציא את הכוננים הישנים שיש לי במחשב ולשים רק אותו (אני יודע איך לעשות את זה). 1. ברור לי שצריך לחבר את הכונן לחיבור ה IDE הראשי, אבל יש 2 מקומות שבהם ניתן לחבר על אותו כבל. לאיפה צריך לחבר לחיבור הקרוב יותר ללוח האם או לרחוק? 2. איך עדיף לחלק את הכונן כשאני מתקין את ה WIN XP עליו (partitation)? האם ל 80GB ועוד 80GB? 3. בעזרת איזה תוכנה אני יכול לבדוק שהכונן תקין ואין בו בעיות או פגמים כלשהם (תוכנת ביצועים) ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטים במחשב שתופסים 800 מגה או 750 . הבנתי ש overburn לא כדאי כי הוא הורס את הצורב . אז רציתי להשתמש בדיסקים של 800 מגה או 900 . רציתי לשאול אם זה בטוח. תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי זה עתה צורב NEC3500AG. לאחר שתי צריבות מוצלחות וטובות החליט הצורב החדש כי נמאס לו והחל לזרוק את כל המדיות החוצה. לא משנה איזה סוג אפילו CD מוזיקה אורגינל. ריסטתי ואפילו כיביתי והדלקתי מחדש את המחשב - ולא עזר. מה המצב איתו??? שאלה שלא קשורה: למה מזהים את הצורב כNEC 3500AG_ ולא סתם כNEC 3500AG - למה קו תחתי לפני???
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אספר לכם את הסיפור קצרה. במחשב הקודם היה לי 30.3 ג'יגה של שירים. רציתי להעביר את ההרד דיסק הישן למחשב הנוכחי אך הוא לא תואם. לכן, המוכר בחנות בה קניתי את המחשב המליץ לי לקנות כונן חיצוני, להעביר את ההרד דיסק לתוך הכונן החיצוני ולצרוב ממנו. הכונן הוא WD MYBOOK 250 GB ושאלתי היא.. איך!? חיברתי את הכונן למחשב וראיתי שמהמחשב אפשר לשים דברים על הכונן אבל איך אפשר לחבר אליו הרד דיסק שהיה במחשב קודם ולצרוב ממנו? תודה \=
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
טוב אז השבוע אני קונה צורב בעיקר בגלל שהקודם הלך לי ואני צריך אחד כדי לצרוב mp לאוטו ... אז קודם כל רק כדי להיות בטוח :s05: , אפשר לצרוב גם על דיסקים רגילים נכון ? הוא גם יקרא לי את כל סוגי הדיסקים ? האם אפשר לעשות איתו בוט למשל כדי להתקין וינדוס ? (כי עם הקודם שלי משום מה לא היה אפשר ) ודבר אחרון היות ואני רוצה לשמור על הפוזה של המחשב שלי אני מעוניין לקנות את הגרסה שבצבע שחור... מאיפה אני יכול להשיג אותו בהכי זול (עדיף מאזור רשל"צ-רחובות) ? ראיתי בנועה ב480 ... אבל את הלבן אפשר להשיג ב420 , למה עושקים אותי בעוד 60 שקל ? בגלל שאני(רוצה) שחור ? :-X
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליהם מצאתי תדגם הזה WD3200AACS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=339 ולפי מה שרשום בSPECS של האתר הוא יותר טוב מה- 3200AAKS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=299 במהירות,הוא שקט יותר, קר יותר,וצורך פחות חשמל (זה כאילו דגם "ידידותי לסביבה" - HYBRID משהו כזה) מה אתם אומרים כדאי לחכות לו שיגיע לארץ?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב דיוידי וה LG בינתיים נראה לי הנגן הכי טוב בשוק במחירים האלה. אני שואל אם למישהו יש הצעה אחרת יותר טובה או מישהו עם ניסיון עם נגן כזה שיוכל להביע דעה עליו. אני אשמח לשמוע הצעות על צורבים אחרים שלדעתכם יותר טובים.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
1.האם כונן המתחבר ל USB יכול לתפקד ככונן פנימי לכל דבר ? כלומר , מחקת קבצים ממנו ; העתקת קבצים אליו או ממנו אל הכוננים הפנימיים ופונקציות אחרות שממלאים הכוננים הפנימיים . 2.אילו נפחי זכרון של כונני USB קיימים בשוק ? 3.אילו יצרנים ודגמים מומלצים ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
טמפרטורת עבודה האם מי שהוא יודע אם זו טמפרטורה נורמלית של דיסק הקשיח WDC WD2500KS-00MJB0 56 מעלות סלציוס
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אשמח להמלצות על חברות שיש להם מדיות Printable איכותיות
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן למצוא מארז חיצוני לצורב sata תודה,