אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אם עכשיו אני קונה את הארדיסק WD Raptor 74GB Hard Drive 10,000 RPM והוא יהיה הארדיסק היחידי על המחשב שלי אני יוכל לראות אותו בדוס כאילו אני לא חייב להתקים את הווינדוס כדי שהוא יהיה פעיל? :s05:
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהבייט ga-945p s3 הבעיה היא שלאחרונה היציאות USB שלי בהעתקת קבצים עובדים לאט מאוד (גם הUSB1 וגם הUSB2) * חשוב לציין שהעכבר והמקלדת שלי מחוברים אלחוטית דרך מתאם שמחובר לUSB וזה עובד תקין (הDOK בסדר כי במחשב אחר הוא עובד תקין) מה יכולה להיות הבעיה לאיטיות? מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם הכבל הזה יכול לעשות בעיות עם HDD מכני רגיל http://www.ebay.com/itm/3Pcs-16-SATA-Serial-ATA-RAID-HDD-Hard-Drive-Data-Cable-Cord-Wire-Lead-1-5Gbps-/320986363136?pt=US_Parallel_Serial_PS_2_Cables_Adapters&hash=item4abc473500 כי אני רואה לפי מה שרשום שהוא מוגבל ל1.5 GBPS האם יהיה איתו בעיה או שהוא יתאים?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
זה נורא פשוט... האם יש מאריכי כבל USB1 ומאריכי כבל USB2 בנפרד או שזה אותו כבל והדבר נקבע לפי הבקר USB והמכשיר שמחובר ועוד שאלה... אם זה אותו כבל גם ל 1 וגם ל 2... עד איזה מרחק אני יכול להאריך כרטיס רשת אלחוטי USB... האם אפשר לחבר 3 מאריכי USB של 9 מטר סה"כ... האם זה "יהפוך" את זה ל USB1... שאלה קצת מוזרה... חחח תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד וכונן D (כונן Recovery) ורציתי לדעת מה הם הקבצים שנמצאים בו, האם הם שימושיים לי והאם אני יכול למחוק אותם. (אל תתייחסו לתיקיות שלי למטה):
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה מידת הרעש שלו לעומת WD500AAKS של WD מן הסתם. 2.בESTOOL של סמסונג, מה בודקת בדיקת הRANDOM SURFACE READ או משהו בסגנון
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב עם כונן קשיח אחד של HDD וכונן אחד של SSD השאלה שלי היא כשאני מתקין את הווינדוס בפעם הראשונה, איזה הגדרות בדיוק אני צריך לעשות בביוס בשביל להתקין אותו על כונן הSSD באופן הכי אידיאלי? ולאחר שאני מתקין את הווינדוס, האם ווינדוס יזהה באופן אוטומטי את הכונן HDD? בקיצור איך כל העסק הזה עובד? תודה רבה מראש לכל מי שעור..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן של 250 ג'יגה חילקתי אותו אחד 40 שזה C והשני 210 שזה D עכשיו ככה בD יש לי גודל כולל 195 ולא 210 ג'יגה למה זה ?יש אפשרות לעשות משהו לסדר את זה? ובC זה בסדר כי יש37. משהו ג'יגה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש שבו יהיה כונן קשיח דגם: Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD עכשיו יש לי בבית כונן קשיח של maxtor 120GB 8mbcach שהוא לא sata עכשיו השאלה שלי היא כאשר המחשב החדש יגיע אני מתכוון לשים את המאקסטור הישן עם הWD החדש.. אני יוכל להעביר נתונים בין שתי הדיסקים? כאילו אתם יודעים למשל להעביר משחק בין כונן C (שהוא יהיה ה SATA) לבין כונן D (שהוא יהיה המאקסטור הישן) תודה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול: לוח אם Gigabyte EP43 DS3L מעבד E8400 BOX כרטיס מסך מהמחשב הקודם יש לי HD3850 וזיכרון 4Gigabyte Mushkin 800Mhz אז יש לי דיסק קשיח IDE 250GB הוא מהמחשב הישן שלי ויש עליו כבר מערכת הפעלה והרבה קבצים אני לא קניתי למחשב החדש דיסק קשיח כי אני רוצה לחבר אותו במקום אבל אני לא הבנתי כלכך איך מחברים דיסק קשיח IDE קראתי משהו עם ג'אמפרים אבל אני לא כלכך יודע מה זה אני יודע שיש חיבור IDE בלוח אם ככה שזה אמור לעבוד עם הדיסק הקשיח עם מישהו יכול להסביר לי איך לחבר דיסק קשיח IDE אז תודה ועם כבר יש מערכת הפעלה אז שאני יחבר אותו ללוח אם וידליק את המחשב הוא יעבוד רגיל? או שאני אצטרך לפרמט
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3. אני מתכנן לקנות את WD2500KS ולאחסן בו קבצים ולהשתמש ב WD400EB שיש לי ואני משתמש בו עכשיו בתור שטח איסחון למערכת ההפעלה Windows XP. בנוסף, אני מתכנן לקנות את צורב DVD ה LG GSA-H44N. האם אוכל להשתמש באותו כבל IDE בשביל שניהם? (שאחד מהם יהיה עבד)
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני 3.5 אינץ' 2 TB זכרון ו חיבור USB3 . ולחברת SAMSUNG יש שני מוצרים שמתאימים לדרישות שלי אחד g3 ststion הקצת יקר יותר והM3 station החדש והזול יותר. השאלה שלי מה בדיוק ההבדלים הטכניים ,אם יש בכלל,בין שני הדגמים ולמה אחד יותר יקר מהשני? תודה
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שאלת זיהוי ,בשעה טובה קניתי מחשב חדש, הכול הותקן כראוי,כולל כונן קשיח מסוג SATA,התקנתי מערכת הפעלה ,לפי הוראות,עם דיסקט SATA,עכשיו שההתקנה הסתימה ,וזו שאלתי, איך אני מזהה שאכן הכונן הקשיח שלי הוא SATA ?(כתוב לי במנהל ההתקנים שהנונן הוא סקזי ? תודה למשיבים וסליחה על הבורות,
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ראיתי בחוברת של אופיס דיפו תכונן נייד הזה 500GB USB2 ב 600 שקל זה שווה?! 7200RPM USB2 שנתיים אחריות 3.5"
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו מחר אני הולך לקנות הארד דיסק 160 ג'יגה ויש לי עכשיו 40. עכשיו מה אני צריך לעשות עם החדש רק לחבר אותו וזהו?? או להתקין עליו וינדוס ?? איך אני ישלב את שניהם ביחד? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן WD Caviar RE 250GB 7,200RPM 8MB Serial ATA ואני עובד כרגע ב RAID אני יכול לחבר אותו בSATA רגיל והוא יעבוד כמו כל כונן SATA בלי RAID בסדר????
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. הסידירום שלי הלך אז אני רוצה לקנות כונן DVD... אני זוכר פעם הכונני דיוידי היו מוגבלים ל 5 אזורים (REGIONS).. האם עכשיו הם כבר מולטיזון או שעדיין אפשר להחליף איזור רק 5 פעמים?? *אני מדבר על DVD של טושיבה. בכלליות איך הכונן? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין ntfs לבין fat-32? שאלה נוספת, אם יש לי הארד דיסק אחד במחשב על איזה בוסט הוא אמור להיות רשום בביוס? תודה לעוזרים עריכה: שכחתי לשאול - הדגם הזה maxtor 6e040l0 הוא ide או sata?..
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה עדיף 2 כוננים קשיחים של 120\160 ג'גה (או 160+160\140+140) או כונן אחד של 200\250 גי'גה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
רכשתי ב 6.5 דולר כרטיס זיכרון MICRO SD HC 8GB וניסיתי להעביר מידע אליו והקצב העברת נתונים פשוט מזעזע 400KB/S קראתי קצת ברשת וראיתי שאני לא היחיד שסובל ממהירות כזאת מזעזעת הכרטיס מסין יכול להיות שהוא מזוייף או דפוק ? גם רשום ב WINDOWS שהוא 7.41 נפח ולא 8GB בכרטיס הישן שלי 2GB MICRO SD יש נפח ב WINDOWS של 1.83GB ולא 2 אבל ניסיתי להעביר איתו נתונים וקיבלתי 1MB/S לא מטוס אבל שיפור משמעותי אני חייב לציין שאת הבדיקה הזאת ספציפית ביצעתי עם מתאם SD ולא דרך הטלפון אולי זאת הסיבה ? צריך עזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ככה: יש לי מצלמה דיגיטלית של NIKON ויש לי כרטיס 128MB השאלה שלי היא: אם אני שם(לדוגמא..) מסמכים על הכרטיס המצלמה עדיין תזהה אותו ותראה רק את התמונות או שהיא תתחיל לעשות לי בעיות??? בתודה מראש סיזר
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-