עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Karos,

הזמנתי מחשב חדש, עם צורב LITEON 20A1S אבל קיבלתי דווקא 20A1P. זה משמעותי? כדאי לי להחליף או שאין הבדל רציני בינהם?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  2. היי למרות שאין לי שום בעיות או רעשים עם ההארד דיסקים סתם ראיתי פוסט של מישו שהמליץ על התוכנה הזאת אז אמרתי יאללה אני יבדוק גם בכל מקרה יש לי שני הארד דיסקים הנה התוצאות של התוכנה(תתעלמו מהחלוקה לפרטישנים, אני יודע שסתם חילקתי יותר מדי וכן צריך לפנות מקום בפרטישן של הוינדווס): http://img179.imageshack.us/img179/1091/hddscv2.jpg מה שמסומן בכחול זה הפרטישנים של אותו ההארד דיסק 81-82 אחוז Health זה טוב ? ולמה בשני זה רק 82 אחוז ביצועים ? זה יכול להיות כתוצאה מזה שלא עשיתי איחוי הרבה זמן או חוסר מקום ? אתם מוזמנים להגיב וגם לפרסם תוצאות שלכם.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. Started by assaf990,

תמיד שאני מנסה לצרוב מעל 700MB אפילו רק 750MB אז הצורב מתחיל לצרוב ואז בשלב כלשהו במהלך הצריבה יש לי הודעת שגיאה. ולמעשה הקבצים האחרונים נדפקו על הדיסק ושאר הקבצים בסדר. (כאילו, 700 המגה הראשונים נצרבו טוב, וה-50 מגה הנוספים נדפקו). למה זה קורה לי? איך מתקנים זאת? הנסיון הכושל היה בקבצי -DATA הכלים שלי: nero6.3.1.6 צורב לייט און דיסקים TDK 700MB

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. Started by Lupin,

שלום אני רוצה לקנות צורב DVD במחיר נורמלי, לא יותר מ200 ש''ח. חשוב שיהיה של חברה טובה ומוכרת ומהירות גבוהה לימים אלה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. שלום יש ברושתי 80GB HARD DISK SATA ורציתי לשאול איך אני יכול לנצל אותו ומה הם האפשרויות שיש לי חוץ מלחבר אותו רגיל ולעשות עוד מחיצה! יש אפשרות שיהיה לי לגיבוי או דברים כאלו?

6. שלום חברים, המחשב כבר אצלי, התחלתי להתקין XP וכשבאתי לחלק את המקום לשני כוננים ראיתי שכתוב שיש לי רק 130 ג'יגה... למרות שקניתי דיסק קשיח בנפח 250 ג'יגה.(WD 2500KS) האם הבעייה מוכרת? ואם כן, איך אני מתקן אותה? וגם אחרי כן, שהxp כבר הותקן, עדיין היו 130 ג'יגה כולל בשני הכוננים. (הבעייה פורסמה בפורום תמיכה טכנית גם כן, אך הפורום שם יבש קצת. :cool2:9) (הטכנאי שדיברתי איתו אמר שהבעייה נפוצה ויש דרך קלה לפתור אותה.)

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by Hatori_Hanzo,

שלום לכולם, אחרי שהגדרתי Raid 0 משני כונני WD 250G כל אחד וקיבלתי "כונן אחד" של 500G..במידה ואני אעשה מחיצות עכשיו זה יפגע בביצועים? האם ככל שאצור יותר מחיצות הביצועים עוד יותר יקטנו(ביצועי קריאה כתיבה)? תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. אהלן! לאחר שנתיים וחצי נדפק לי לפתע צורב של לייט און, האמת חשבתי שהוא יחזיק יותר ואני לא צרבתי בו הרבה בכלל, אבל מה לעשות נדפק נדפק... אני רוצה לקנות צורב חדש ואני מתלבט אם לקנות את אותו לייט און (ב140 כיום) או שכדאי להשקיע עוד קצת בצורב דיוידי. אם צורב דיוידי איזה מומלץ ולא עולה הרבה? והוא צורב גם רגיל נכון? (שאלת תם). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by tomerbd,

יש לי HD ישן שבו מותקן win 95 ואני לא מצליח לעלות אותו (נראה לי בגלל הדריברים הישנים שמותקנים בו או בגלל החומרה החדשה שהוא לא מכיר) יש דרך שאני יוכל לשמור ממנו כמה קבצים? (ניסיתי לחבר את הHD שלי ביחד עם הישן ועלה לי ה 95 ולא היתה לי אפשרות לבחור בין XP ל95)

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  10. לMAXTOR יש 2 סדרות : MAXLINE, ן- DIAMONDMAX. אילו מהסדרות תומכות NCQ ?? האם כל הדיסקים שייכים לאחת מהסדרות הנ"ל ??

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  11. Started by Slash87,

אז ככה יש לי את המיקרו של סאן דיסק... יש עליו חומר מאוד רגיש ששיך לעבודה שלי. אסור לאף אחד לראות אותו והDOK כנראה נשרף.. כשאני מכניס אותו כרגע למחשב הנורה שלו נדלקת באור חלק ומעומעם ואז נסגרת... השאלה היא כזאת. אם אני אלך לממש אחריות. הם יצליחו לראות מה יש עליו???

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by fire1ce,

השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. Started by ofir38,

שלום, כיצד ניתן להוסיף עוד כונן קשיח למחשב? כרגע יש לי כונן קשיח אחד של 40 GB של WD ויש לי עוד אחד כזה בצד ואני רוצה להוסיף אותו למחשב. ניסיתי לחבר את הכונן קשיח השני ליציאה הנוספת שיש בחוט שמתחבר לכונן הקשיח הראשון וזה בכל זאת לא עובד לי. כאילו הוא לא מזהה אותו. מה צריך לעשות בנושא? תודה רבה למי שיעזור אופיר.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי כונן DVD מהדור החדש של הכוננים של LG הוא עובד במהירויות 16 לDVD ו 52 ל CD כאשר מנסים לעשות RIP ל DVD-R/+R אז המהירות יורדת ומתחילה מ 2.5 ומסתיימת ב5.5-6 האם יש איזשהיא דרך לבטל את ההגבלה הזאת? אני מאמין שאין בעיה חיפשתי FW שעושה את זה אבל לא יצא כלום. האם למישהו יש את הכונן הזה - אני רוצה לקבל חוות דעת עליו כי אני שוקל גם להחזיר אותו.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  15. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=888 אמין? למשהו יש ביקורת על הצורב ? או המלצות?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  16. יש לי את ה- 7170 ולא את ה- 7170A שתומך ב- Labelflash. האם אני יכול להפוך אותו לתומך Labelflash באמצעות עידכוני קושחה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by mynis,

אספר לכם את הסיפור קצרה. במחשב הקודם היה לי 30.3 ג'יגה של שירים. רציתי להעביר את ההרד דיסק הישן למחשב הנוכחי אך הוא לא תואם. לכן, המוכר בחנות בה קניתי את המחשב המליץ לי לקנות כונן חיצוני, להעביר את ההרד דיסק לתוך הכונן החיצוני ולצרוב ממנו. הכונן הוא WD MYBOOK 250 GB ושאלתי היא.. איך!? חיברתי את הכונן למחשב וראיתי שמהמחשב אפשר לשים דברים על הכונן אבל איך אפשר לחבר אליו הרד דיסק שהיה במחשב קודם ולצרוב ממנו? תודה \=

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  18. מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by ron533,

הפרש המחירים בינהם 100 ש"ח ולשניהם יש צ'יפ של NEC ומוניטין טוב, הפיוניר עולה בערך 100 ש"ח יותר מה NEC, השאלה האם יש סיבה אמיתית להשקיע יותר בפיוניר או להסתפק ב NEC? יש לפיוניר ערך מוסף שהוא שווה יותר?? שניהם תומכים בפורמטים המוכרים והנפוצים והמהירות זהה כמעט ולא ממש חשובה לי כרגע, מה שכן חשוב זה אמינות בצריבה, אמינות לאורך זמן (אני יודע ששניהם יחסית חדשים, אבל בכ"ז), תכונות מיוחדות שיגרמו להעדיף אחד על השני??..... תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  20. זה רק נראה כמו כרטיס מסך צר במיוחד כלפי חוץ - בפנים יש מערך של כונני NVMe מודרניים שמאפשרים לנפץ את המגבלות הקיימות בחיבורי ה-M.2 הנפוצים לכתבה

21. Started by yigal83,

אני קונה מחשב חדש. שימושים: אינטרנט, משחקים, עיבודי וידאו מדי פעם (פעם בחודשיים שלושה). שאלתי: האם כדי לקנות כונן קשיח אחד גדול (נניח של 200GB) או שניים קטנים יותר בחיבור RAID 0 ? האם המהירות של חיבור ה RAID שווה את הקניה ? במפרטים המומלצים לא הזכירו בשום מקום קניית מחשב עם 2 כוננים בחיבור RAID. אני לא זקוק לאבטחת מידע מפני קריסת הכוננים כי המידע יגובה ע"י DVD. הסיכוי לכשל כונן קשיח היום די נמוך כך שאין הרבה הבדל בין כונן אחד לשניים. לא להתייחס למחיר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by DJPOWER,

איך אני יודע איזה הארד דיסק הוא HOT SWAP ואיזה לא..? אני מחפש משהו בנפח של 250-320 תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  23. Started by oz12,

אחים שלי בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מאיזה אתר לקנות ? ושזה ישתלם לי גם ברצוני לרכוש הארד דיסק WD 160G JS 8buffer 7200RPM SATA-2 מאיפה הכי כדאי לי תביאו בבקשה קישורים תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  24. היי מכוון שהארדיסק שלי הולך לשבוק חיים (קולות מוזרים, קפיאות וכו') חשבתי לקנות אחד חדש לאחר איזה 5 שנים שהוא שירת אותי נאמנה הבעיה היא שללוח אם שלי יש רק חיבור IDE, השאלה שלי היא אם אני אקנה הארדיסק עם בקר SATA האם יש בו חיבור גם לIDE או שרק חיבור SATA? ובכלל אם כן יש בו חיבור, מה עדיף לקנות אחד של SATA או לקנות IDE ממה שחיפשתי ברשת בינתיים החלטתי ללכת על ההארדיסק הזה (IDE): http://www.skypc.co.il/pl_product~1600AAJB~7~0.htm מה אתם אומרים עליו ? תודה !

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. שלום. הבעיה התחילה כנראה מספק שנשרף. החלפתי אותו לחדש, וכשניסיתי לחבר את ההארד דיסק- המחשב לא נדלק. בקיצור, בעקבות עצות בפורומים, קניתי הארד דיסק חדש ותואם בדיוק- והחלפתי בין הלוחות. זה לא הצליח לעבוד- המחשב כל הזמן נתקע בשלב של המסך של "Start normally (הניסוח לא מדויק, אבל זה המסך ששואל אם לעבור למצב בטוח/ להפעיל לפי המצב שעבד קודם וכו'). הבעיה היותר גדולה קרתה כשהחזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש שקניתי, והתקנתי מחדש את הwindows. הכל היה בסדר גמור, הכל עלה, עד שבטיפשותי החלטתי לפרק שוב את הלוח מההארד דיסק החדש (והתקין!) ולנסות שוב לחבר אותו לזה התקול ולראות אם אני אצליח ככה לשחזר את המידע שהיה בהארד דיסק הישן. זה לא עבד. החזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש- ולהפתעתי גם…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים