עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rafi532,

שלום, ברשותי כונן 1TB של WD GREEN בן שנתיים וחצי שמזה מס' חודשים גורם לתקיעות המחשב ולתקלות מוזרות. החלפתי כבר את רוב חלקי המחשב וסוף סוף הבנתי שה- HD (שלקח לי זמן עד שחשדתי בו) הוא מקור הבעיה. הכונן עדיין באחריות ובחנות הסבירו לי שלא תהייה בעיה להחליפו. בינתיים אני תקוע עם שני כוננים ישנים של 80 GB שעליהם רצה מערכת הפעלה וגיבויים הכרחיים. את רוב החומר גיביתי ב DVD. יש לציין שהחומר על הכונן התקול עדיין נגיש (באופן לא כל כך נוח) והוא סובל מ- BAD SECTORS. עד כאן ההקדמה. אני מבין שהחלפה במסגרת האחריות על פי רוב איננה לכונן חדש אלא לכזה שעבר תיקון, ולפיכך אני לא מתכוון לסמוך רק עליו. מכאן שמלבד הכונן 1TB שאני אמור לקבל במסגרת האחריות אני מעוניין באחד נוסף, ואם כבר כונן נוסף א…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, העיניין הוא כזה שאני יכול להשיג את ה4550 באספקה מיידית ואת ה4551 צריך להזמין לכן רציתי לדעת מה ההבדל בינהם. ראיתי בתרד הראשון שכתוב שהם בדיוק אותו צורב. אבל עדיין, ואולי בכלל עדיף הH10 של LG? רציתי גם לדעת כמה ה4550 יותר טוב מה3500 כי האמת שהמארז שלי כסוף והייתי מעדיף צורב כסוף גם אבל לא על חשבון איכות.

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by sahargt,

אני משתמש החשב בקשיח של 150 ראפטור בנוסף 500 KS אבל משום מה הראפטור מרעיש וגם חושב הרבה אולי יש לי בעייה ? יש לי בנוסף עוד שתי קשחים 320 YS הגירסה של RAID אז אני רוצה לעשות מערך אז באיזה קשחים כדי לי וגם מה הבצועים שאני יקבל מזה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by eladbu,

יש לי USB 4 גיגה פלאש ואני מעוניין להפוך אותו ל BOOTABLE כיצד אני עושה את זה???

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שלום לכולם ! ברשותי DOK שתיארתי בכותרת, המכשיר בן שבוע וחצי וניתקלתי בתקלה מאוד מוזרה: כאשר אני מנסה להעתיק מידע שהנפח שלו 3 ג'יגה ומעלה במהלך ההעתקה ה-DOK פשוט מתנתק מהווינדוס באופן עצמאי ואז על מנת שאני אוכל להמשיך להשתמש בו אני צריך לשלוף אותו מכונן ה- USB ולחברו מחדש. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? האם מישהו מכיר תוכנות ניתור שבאמצעותן אוכל לבדוק את רכיב הזיכרון שב- DOK ? תודה, אלכס.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by גיימר,

שלום! אפשר להזמין ולקנות את Crucial m4 מחו"ל מפה: http://www.crucial.com/store/partspecs.aspx?IMODULE=CT256M4SSD2 לארץ? או אפשר להזמין ולקנות את Corsair Neutron מחו"ל מפה: http://www.corsair.com/en/ssd/neutron-series-ssd/neutron-series-240gb-sata-3-6gbps-ssd.html לארץ? (אני יחסית חדש בפורום אז אני לא הייתי בטוח לאן הנושא הזה שייך (לפה זה היה הכי נראה לי) אז אם זה לא שייך לפה אז תעבירו אותי או שתגידו לי לאן)

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אני מתכוון לרכוש מחשב עם מעבד Dual Core 2 ו 2 ג'יגה זכרון לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס), יש לי כונן DVD וגם צורב DVD מהמחשב הישן (לפני כ 4 שנים). האם אני יכול להרכיב אותם במחשב החדש, או שעלולה להיות בעיה כלשהי ? (אולי החיבורים השתנו או משהו כזה..) תודה !

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  8. שלום, האמת הבעיה התחילה לפני כמה ימים אך לא היה לי שימוש בכוננים אז לא היה לי כך לרשום הודעה... אממ הבעיה שלי היא שהכוננים לא עובדים,יכול להיות שהחיבור למחשב נשרף איכשהו כי הכוננים בכלל לא עובדים ואפילו לא עובר בהם חשמל..... תודה רבה רבה!!! פליז פליז מתחנן שתעזרו !!!! היייתי צריך לבקש מרב שיתפלל גם בשביל שיענו לי פה!!! :bash:

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  9. זקוק להמלצה על מארז לכונן קשיח. גודל 3.5. חיבור USB3.0. רצוי שיתאים לנשיאה בתיק ולא יהיה שברירי ועדין. כמו"כ שיהיה בנוי בצורה שתשמור על הכונן ותאריך את חייו. אני מעדיף משהו מהארץ ולא מאיביי או מהרשת. שאלה: האם מאווררים זה דבר נחוץ? לדגם הזה למשל יש מאווררים. אשמח לקבל המלצות מאנשים שיש להם ניסיון עם דגם מסויים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by chmmr,

היי, אני צריך המצלצה ל SSD בנפח של 120GB, מחיר סביב ה 100$-150$ מאתר אמריקאי. תודה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  11. שלום.. יש לי שתי מערכי RAID במערכת שלי אחד של ה OS שכולל 3 כונני SSD של OCZ Vertex 60GB השני כולל 3 דסקים של - WD 1001FALS Caviar Black גם כן ב RAID 0 תראו בבקשה את התמונה הבאה.. מה שמוזר זה שהתוצאה העליונה היא של מערך ה SSD ???... שניראה לי קצת נמוך אפילו לכונן אחד אז בטח שלמערך RAID 0 X 3 וגם התוצאות של המערך של WD מוזר (לטובה) ניראה לי קצת לא הגיוני.. ממוצע של 56318MB/sec קריאה ?.. הלוח שלי זה: ASUS P6T DELUXE V2 הבקר של הלוח: Marvell 88SE6111 win 7 :OS ואם זה משנה משהו אז הגדרתי את המערכים דרך הביוס (לא בדיוק ביוס אבל דרך ההגדרות של הלוח - "Ctrl+I") והתקנתי את ה RAIDים לפני שהתקנתי את המערכת. זהו.. תודה רבה ושבוע טוב לכולם, מתן.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by aderet,

שלום לכולם! יש לי לוח מסוג intel 915pcy. האם אפשר לעשות לו raid 0 על בסיס חומרתי (2 דיסקים sata זהים לחלוטין) ללא בקר מיוחד??

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. שלום יש לי מחשב קצת ישן עם כונן קשיח של 500 ג'יגה- והוא התמלא כמעט עד 0 מקום ההתלבטות שלי האם להחליף/להוסיף כונן קשיח חדש של 1-2 טרה? או לקנות כונן חיצוני של 1-2 טרה? אשמח להמלצות אני מוסיף קובץ עם המפרט מחשב שלי..אולי זה יעזור אם יש עוד פרטים שחשוב לדעת תגידו לי ואענה תודה

14. Started by card,

נתקלתי במושגים האלה ואני לא מבין מה זה.. זה נראה ש-Disk On Module זה לא DiskOnKey.. אז מה זה כן? (: וכנ"ל לגבי SMI..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by stas12,

שלום. אחרי קריאה קצרה בפורום התסבכתי עם כל המושגים של המדיות. מה שאני השתמשתי עד עכשיו לצריבה זה מדיות DVD-R של אופיס דיפו. ב NEROINFO הוא הראה לי TYG02 תחת קוד יצרן. (ממש קשה לי להאמין שזה של TY, וגם אין שום מספר סידורי על גבי הדיסק, אין כלום). אחרי שהסטוק של המדיות שלי נגמר אני מחפש לקנות עוד 50 מדיות DVD-R לסרטים בעיקר. אני צריך שתמליצו לי על מדיות ואיפה ניתן לקנותם, כמו-כן איך אני יכול להבדיל בין המדיות השונות (מה טוב ומה לא) כאשר הם באריזה סגורה... תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by ron11,

מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני של WD מהסדרה הירוקה נפח : 2TB מהירות סיבוב : 5400RPM זיכרון מטמון : 64mb המלצה לחנות : אם אחריות לפחות ל-3 שנים +עדיף חנות שנותנת אחריות דרך היבואן וגם איך אפשר לדעת איזה דגם הדיסק קשיח שנימצא בתוך המארז החיצוני של WD בכול דיסק קשיח חיצוני כי באתר היצרן אין פרטים תודה לעוזרים !![br]פורסם בתאריך: 28.11.2010 בשעה 00:39:25 לפחות תנו תשובה לזה איך אפשר לדעת בסידרות של WD החיצוניים פרטים תכניים על דיסקים קשיחים חיצוניים דגם הדיסק קשיח שנימצא בפנים וכו" כך אני יוכל לחפש לבד מה הכי מתאים לי תנו קישור לאתר או מידע על כול הסידרות החיצוניות מישהוא מוכן לענות :s05:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני צריך צורב DVD חדש אבל אני צריך כונן לבן ושמתי לך שברוב החנויות שחיפשתי בהם אין כלל כוננים לבנים אלה רק שחורים איפה אני יכול למצוא כונן SATA לבן? והאם יש כוננים שהדיסק יוצא כמו ברדיו באוטו ולא כמו כונן סטנדרטי עם מגש? אני יודע שפעם היה.... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by kopler,

שלום, אני מעוניין בדיסק קשיח שיתחבר ישירות לראוטר, מה שיאפשר לי גישה אליו מכל מחשבי הרשת ללא תלות במחשב אחר שיהיה פתוח. דרך אחת שהבנתי שבא ניתן לבצע זאת היא לקנות דיסק קשיח חיצוני בעל חיבור רשת. אבל פריט זה עולה בסביבות ה-750 ומעלה וגם נותן לי מינימום 40 GB שהם הרבה יותר ממה שאני צריך בשביל כונן רשת, לכן הבנתי שיש אפשרות לקנות ממיר שאליו מתחבר דיסק קשיח פנימי, ואותו ממיר הופך אותו לדיסק חיצוני. ככה אני יכול להשתמש בדיסק קשיח ללא תכולה כל-כך גדולה וגם המחיר זול בהרבה. השאלה שלי היא כזאת: האם באמת ניתן לעשות את מה שאמרתי? אם כן: איפה ניתן לקנות ממיר כזה ומה עלותו? אם לא: איזה אופציות אחרות יש לחבר דיסק קשיח ישירות לרשת?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by יניב51,

שבת שלום. שבוע שעבר רכשתי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9808&perur=2&t=14&c=489 ואחרי שחזרתי הביתה וראיתי ביקורות לא הכי טובות על החיצוניים של WD, הלכתי היום והחלפתי ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9889&perur=2&t=14&c=488 לפני שפתחתי את האריזה, שמתי לב שהכבל לא סטנדרטי, והכבל הוא כבל Y, ז"א חיבור אחד לכונן ו 2 חיבורי USB. לפני שאני פותח ובטעות מגלה אכזבה, הכונן לא אמור לעשות בעיות עבודה עם אקסטרימר? לא רוצה לגלות בטעות שאני אפתח אותו ופתאום הוא לא יקבל מספיק מתח... אם יש כוננים אחרים מומלצים מבאג אשמח לקבל המלצות ( 500GB עד טרה ללא חיבור נוסף לחשמל ).

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מה נחשב DOK איכותי היום בנפח של 32+GB?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היום בבוקר קניתי סיגייט 500 גיגה, Sata, חיברתי אותו למחשב והתחלתי להתקין XP , בזמן ההתקנה ראיתי שהמחשב מראה שקיימים רק 130 גיגה, אמרתי לעצמי נפרמט ונתקין את הווינדוס ואולי זה יסתדר... עשיתי partition של 20 גיגה לווינדוס, פירמטתי והתקנתי ועכשיו יש לי 2 Drives: Drive c = 20 giga Drive e = 107 giga האם אני מפספס משהו פשוט או שקיימת איזו שהיא בעיה, ולאן נעלמו כמעט 400 גיגה? :pissed: תודה, ויום טוב הפתרון: הדיסק היה פגום והוחלף במסגרת האחריות, הדיסק החדש (אותו הדגם) הותקן תוך 30 שניות ובלי בעיה אחת! תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by tavor21,

יש לי שני הארדים , אחד מהם במובייל ראק ואני רוצה לדעת האם אני יכול להוציא אותו כאשר המחשב עובד ולהכניס אותו כאשר המחשב עובד ?? בתנאי שאני לא עובד בתקיות שלו או משהו כזה .

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by atiasdudi,

יש לי לוח אם Asus P7H55-M Pro, שלא תומך ב Raid וקניתי עכשיו 2 SSD, אני רוצה לעשות ביניהם Raid0 ולהתקין את המערכת הפעלה בה. אני לא כל כך מבין בזה אבל רוצה ללמוד, אם אני קונה בקר Raid מ ebay, למשל: http://www.ebay.com/itm/4-Port-SATA-SERIAL-ATA-PCI-CONTROLLER-RAID-I-O-PC-CARD-/160290993710?pt=US_Computer_Disk_Controllers_RAID_Cards&hash=item255216762e אני יכול לחבר אותו בלוח, לחבר אליו את 2 הכוננים ולעשות ביניהם רייד? איך עושים את זה? הבקרים האלו עובדים אוטומתי ז"א אני רק מחבר את הכוננים ואני פשוט יראה אותם בביוס ככונן רייס אחד?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  24. שמתי לב שכל הכוננים החיצונים שיש לי, כולל DISK ON KEY לא מעביר את הקבצים לסל מיחזור אלה מוחק אותם לצמיתות. איפה משנים את ההגדרות האלה? תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  25. howdy הייתה לי בעיה במחשב שליפעמים המחשב היה פועל [כשלוחץ על הכפתור]או בהמצע העבודה, וליפעמים עובד לכמה שעות בלי בעיה,החלפתי ספק-לא עזר החלפתי-זיכרון-לתקין שקיבלתי עם המחשב לוח אם די חדש אך יש מצב שזה הדיסק הקשיח?! כי אין מסך כחול [למרות ששיניתי לזה שלא יהיו הפעלות מחדש אחרי כשל..] אלירו,

• 1 תגובה
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.