אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שמישהו שם לינק מאחד האתרים של החברות שמראה שלייט און מוכרת צורבים לסוני, רציתי לדעת אם זה באמת נכון, למרות שאני מאמין שכן לאחר שראיתי את המפרטים של הצורבים, קופי אותו דבר רק שסוני איטי במשהו כמו 0.01 באיזה דבר אחד וגם רציתי לדעת מה עוד לייטאון מוכרת לסוני (צורב DVD?) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Philips 52X (שונא ת'חברה הזאת) BENQ 702MB (שונא ת'חברה הזאת) Nero 6 Windows XP Pro ואני מנסה לצרוב קובץ של 697.8 מהמחשב לדיסק. שניה אחרי שאני לוחץ Burn אני מקבל ת'הודעה הבאה: There is not enough space to burn this compilation onto this disc. Please insert another disc that provide more space... וזה מעצבןןןן בא לי לזרוק ת'צורב הזה לפח עם האחריות לשנתים שלו ועם הדיסקים המגעילים האלה!!! ניסיתי כמה דיסקים מאותו סוג וגם עם עוד דיסק מסוג אחר שהגיע עם הצורב...לא יודע מה לעשות ??? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, הבנתי איפהשהוא שכאשר אומרים שהדי וי די צורב כפול 4 , אין זה אומר שהוא צורב ב800K לשניה כמו בצורבים רגילים אלא היחס הוא פי 9, כלומר אם הוא כפול 4 זה כאילו הוא צורב את הדי וי די במהירות כפול 36 של סי די רגיל. האים זה נכון? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ראיתי מבחר צורבים במחירים סבירים הנעים סביב 200 ש"ח שזה מה שאני מחפש. ראיתי סוני, LG ועוד.... רציתי לדעת אילו חברות מומלצות ביותר לצורבים ואילו חברות נחשבות ל"זבל" בצורבים... בנוסף, רציתי לדעת איזו חברה מייצרת את הטכנולוגיה שמונעת buffer underrun הכי טובה שיש (כי יש כל מיני טכנולוגיות כאלה כפי שראיתי). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות חבילה של 100 דיסקים לצריבה ואני מתלבט בין LG ל-TDK. מה אתם אומרים על האיכות של 2 החברות (כמובן ביחס גם למחיר)? 10x
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי צורב פנימי . המחשב שלי שבק חיים אבל יש לי את הנייד של העבודה ואני רוצה לחבר אליו את הצורב. אני יודע שיש מארזים חיצוניים לצורבים אבל הם מאוד יקרים. האם יש פתרון זול יותר? ידוע לי על כבל |IDE ל-USB. מישהו מכיר את הכבל הזה? בתודה מראש אמיר
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש באתר GETIT מכירה קבוצתית של צורב DVD של לייטאון האם הצורבים האלה טובים כמו צורבי הדיסקים הרגילים שלהם (לי יש לייטאון 48126S)? הצורב: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=17126
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אהלן ממה שהבנתי אפשר לקנות את ה 401 של לייטון ולהפוך אותו ל 411.. למישהו יש לינקים לכתבות בנושא או משהו כזה? או שכדאי פשוט לקחת את ה Nec 1300A? תודה !
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים Serial ATA שמחוברים ב-RAID-0 האם אני יכול לחבר דיסק קשיח רגיל נוסף שלא היה קשור לשני הדיסקים האחרים אני צריך אותו לאחסון
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי פליסטישן ו1 ו2 אני מעוניין לדעת איך צורבים לפליסטישן, אנא עזרו לי בדחיפות תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי אני בימים הקרובים אקנה (סוף סוף) צורב, את יקיר הפורום הלייט און 52X32X52, ואף פעם לא התנסיתי בהתקנת צורב (או כל רכיב מחשב, חוץ ממאוורר ).. ורציתי לדעת לאן הוא מתחבר? האם זה אותו חיבור כמו של הסידירום (IDE)? כי אין לי כאלה פנויים... ואם כבר אני שואל, עם מה הוא מגיע? (לבעלי כזה צורב)
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב ישן, celeron 400mhz עם חלונות 2000 מותקן עליו. Motherboard Name: Intel Seattle II SE440BX-2 אני רוצה לקנות ולהתקין עליו דיסק קשיח בנפח של 80GB 7200RPM, האם המחשב יקבל את הדיסק?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש תצורב של הליטון (אני חשבתי על זה) : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_289&products_id=2783 אממ תגידו לי רק אם המחיר בסדר הצורב עצמו מצוין! ויש את הצורב של האסוס (נראה אחלה אבל משהו לא מסתדר לי עם המחיר זה לא יותר מידיי זול?) : http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEASUS_52 תודה לכל העוזרים חבר המליץ על הפורום לטובה!
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מע. הפעלה win xp תוכנת צריבה NTI CD-MAKER PLATINUM 6 תאור הבעיה : בצריבת קבצי אודיו אחרי מספר שניות מופיעה התקלה שבתמונה . התקלה מתרחשת בזמן שהתוכנה בשלב (writing toc (table of content הקובץ בכל זאת מועתק אך לא שומעים כלום לפעמים צפצופים . אחרי אישור להודעת התקלה מופיעה הודעת תקלה שניה . ניסיתי להחליף CD ונשארה אותה תקלה . ה cd מסוג rewritable . הדבר לא קורה ביצירת דיסק DATA אלא רק בדיסק אודיו . ניסיתי שינוי מהירות צריבה ללא הועיל . יש הצעות ? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום דיסק לצריבה מספר 1 זה TDK ואף אחד לא חולק על זה. דיסק של סילבר-ליין יש שאומרים שהוא טוב ויש שאומרים שהוא הכי זבל כמו GPT , אבל רציתי לדעת מה אתם אומרים על דיסק של LG המליצו לי על LG מה אתם אומרים על LG הוא ברמה של TDK ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום דיסק לצריבה מספר 1 זה TDK ואף אחד לא חולק על זה. דיסק של סילבר-ליין יש שאומרים שהוא טוב ויש שאומרים שהוא הכי זבל כמו GPT , המליצו לי על LG , מה אתם אומרים על דיסק של LG , הוא ברמה של TDK ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי תומך בSATA? יש לי את ה- Asus A7V8X תודה..
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
ראיתי באתר של מקסטור תוכנה שמותאמת רק להארדיסקים שלה אז השאלה שלי היא כדי להתקין אותה ? היא עושה בעיות ככל שידוע ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלומות לכולם, אני זקוק למידע בקשר למוצר הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd64630962.htm כל סוג של מידע בקשר לפריט הנ"ל יהיה שימושי. תודה, DrowNz
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז ככה, בלילה שאני משתיק את כל המאוררים שלי אז אני שם לב שההרדיסק שלי כמעט על כל פעולה קטנה עושה רעשים ורעשים ורעשים כאלה גרר גרר.. גרר גרר.. חחח קיצר זה סביר? אני מתאר לעצמי שהוא עובד בגלל שאני בהורדות (כאילו דהה.. ) אבל השאלה שלי היא , אם הקולות האלה סבירים זה לא משהו שממש ממש שמים לב לזה,, פשוט המארז ממש קרוב אלי
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אז ככה חברים ... בעקבות הליכתו לעולם של הרדיסק 40 ג'יגה של WD לפני מספר ימים וגילוי הידיעה שאין אחריות אז אני נאלץ לקנות הרדיסק חדש . הוחלט שהנפח החדש יהיה 120 ג'יגה . כמו כן חייב שיהיה 8 MB CASH . כמובן שגם 7200 RPM . אבל יש קושי לבחור באיזו חברה . אני מניח שההתלבטות היא בין WD לבין MAXTOR לבין SEGATE . השיקול צריך להיות גם אחריות - למי יש יותר . וגם מאוד חשוב ביצועים . ביצועים נטו . צריך את עזרתכם .
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין הדיסק הקשיח 1 דיסק WD 120GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER WD1200JD 3Y 501301 לבין הדיסק הקשיח של ווסטרן של ה 10,000 RPM שהוא רק 37 ג'יגה ועולה עוד 100 שקל (ו- 90 גי'יגה פחות...) מה דעתכם? המהירות של ה 10,000 משפיעה באמת?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי, לפני מספר חודשים ראיתי פרוספקטים למכירת ציוד מחשבים ושם ראיתי מחירים מאוד זולים לחבילת 100 דיסקים(משהו כמו 70 שקלים לחבילה). רק חבל שבזמנו לא הייתי צריך דיסקים ריקים, היו לי כבר. כעת נשארתי בלי, וחשבתי לעשות רכישה של 100-200, בשביל לקבל מחיר טוב, רק שבכל מקום שאני מחפש אני רואה בין 120 לבין- מה זה רלוונטי(600) שקל. אני שואל, מה קרה לדיסקים בפחות משקל לחתיכה? מישהו יודע היכן אפשר להשיג כאלו(אך עם זאת שלא ידפקו כל צריבה שניה. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... איזה כדאי לקחת ולמה? המחיר אותו הדבר עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-