עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. עם ספיד פשוט לא הבנתי את התוכנה האם יש תוכנה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Armageddon1,

זה דגם טוב כאילו למי יש אותו ואיך הוא?

3. שלום. בגלל איטיות המערכת ביצעתי בדיקת שטח של הדיסק הקשיח ע"י התוכנה HDDSCAN. אני מצרף התוצאה. האם זה סביר או שבאמת יש בעיה עם הדיסק. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by esoreanu,

שלום זקוק להמלצה על HD חיצוני בגודל 250G, ראיתי שיש של WD, אם כל מיני חיבורים...כמה זה משמעותי ההבדלי מהירות בין החיבורים השונים (USB2, firmware)? ומה מחיר השוק האמיתי של כוננים אלו? אני ישמח גם להמלצות על חנויות... תודה!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by AngelofDeath,

שלום. יש לי SSD בנפח של 120GB וכונן קשיח של 500GB. שמתי לב בזמן האחרון שה-PF usage עומד על 9394MB, וזה נראה לי דיי גבוה. מה הגודל הסביר לשימוש בקובץ החלפה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by HORADRiM,

האם במקרה יש למישהו נסיון עם החיה הזאת בעבודה/צבא/אוניברסיטה? אם כן זה יהיה נחמד להתייעץ... תודה!

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  7. אז זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5268 או זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5095 ?[br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 16:08:26 טוב, אני מבין שלאף אחד מהפורום אין ניסיון לא עם זה ולא עם זה.....

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם אני מנתק את הHD מהמחשב המידע עליו לא יכול להימחק נכון(אני רוצה להיות בטוח) ועוד משהו יש אפשרות לדעת אם HD עובד או לא?(מחוץ לWIN) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by WhiteHaze,

צריך המלצה לדיסקים CD-R שגם נגן CD ישן יוכל לקרוא. כרגע כל הנגנים שלי בבית לא מיסתדרים עם כל הסוגי דיסקים שניסיתי ואי-אפשר להעביר שירים רק לשמוע מההתחלה עד הסוף, חוץ מה - Silver Line, שאפשר להעביר בו רק שיר אחד כל פעם. אז איזה סוג דיסקים אתם ממליצים? ד"א אני צרוב על המהירות הכי נמוכה. תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. הגדרתי בPartitionMagic ארבע Primary Partitions, וכשניסיתי להגדיר עוד מחיצה אחת כExtended Partition (רציתי להגדיר בתוכה כמה Logical Partitions) הוא אמר לי שאני לא יכול להגדיר מחיצה נוספת מכיוון שכבר יש לי 4 Primary Partitions. אז זה לא אפשרי? אני רוצה להגדיר מספר כזה של מחיצות לצורך התקנת מספר מערכות הפעלה במקביל בMulti Boot.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  11. דגם ה-WD Blue SN570 משדרג משמעותית את הביצועים הרציפים של קודמו הפופולרי - וזמין לרכישה מקוונת במחירים תחרותיים כבר עכשיולכתבה

12. הדגם הראשון עם בקר ה-IG5666 של חברת Innogrit שמבטיח לספק מהירויות העברה של עד 14,000MBps יחל להימכר במהלך החודש הקרובלכתבה

13. שלום לכולם הורדתי כמה סרטים ל DOK שלי (16 גיגה cruzer contour) וחיברתי את זה לדי וי די. סרט אחד יש בעיה בסאונד אבל יש תמונה... סדרה אחרת יש לי סאונד טוב אבל אני לא רואה את התמונה (ואני רואה את התרגום) יש למשהו מושג איך לפתור את זה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  14. יש לי כונן חיצוני Hitachi EX35HDD250GB ואני רוצה להבין מה נותן לי הכפתור גיבוי מהיר. זאת אומרת את מה הוא מגבה באיזה פורמט נשמר התוכן שאותו הוא מגבה ואיך אני פותח אותו. אם יש למישהו כונן כזה או את הידע הוא מוזמן לענות, תודה מראש... ואם יש משהו נוסף לגבי הכפתור הזה אני אשמח ללמוד.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by kalda01,

האם יש למישהו נסיון עם כונן מהסדרה הזאת? הבנתי שהכונן מתחבר ישירות לראוטר ונגיש לכל המחשבים ברשת הביתית שזה פלוס מבחינתי. השאלה אם ניתן לסנכרן אליו תיקיות באופן אוטומטי ללא ביצוע גיבוי ידני. כלומר אם יש לי תקייה של מסמכים על מחשב ברשת, האם ניתן ליצור תיקיית מראה (MIRROR) בכונן הרשת ללא צורך בסינכרון ידני.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by magus972,

השואה בין ההרד דיסקים המובילים בשוק מול ההרד דיסקים הנפוצים, כמו שיש לי, בהמצאות: ATTO's DiskTools is a synthetic Windows storage benchmark. DiskTools tests read/write performance with various file sizes. Records scores in MegaBytes per second (MB/s) transferred. בתמונה WITHOUT SMART/NCQ/RAID WITH NFORCE4/WINXPSP2 כונן C 80GIGA 8MB BUFFER ATA133 MAXTOR 6Y080P0 - OS כונן D 80GIGA 8MB BUFFER ATA133 MAXTOR 6Y080P0 - SWAP WITH BAD SECTORS כונן E 40GIGA ATA133 WITH 'SOJU SCSI CONTROLLER' MAXTOR 6 E040L0 - STORAGE תהנו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by sabpa2,

איזה דיסקים לצריבה הכי טובים? דיסקים רגילים לא DVD שלא יעלה יותר מי 100-120 שקל...

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. האם הורדת ה-DRAM מכונני ה-NVMe המודרניים תסייע להפחתה אפקטיבית מתבקשת במחיריהם או שלא תצליח להוכיח את עצמה בהיבט הביצועים? בקרוב יהיו לנו תשובות באדיבות WDלכתבה

19. היום הדלקתי את המחשב ואני רואה באתחול של הביוס שהוא מזהה את הצורב בשם מפוברק. מתי שאני מכניס דיסק, באמצע הקריאה המחשב עושה ריסט. לא נגעתי בכלל בצורב כבר שבוע... ככה הוא מזהה לי אותו בווינדוז: למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לצרוב לו פלאש מחדש, אבל הפלאשר לא מצליח... שאלה נוספת, במידה והוא באמת נדפק,שווה לקנות צורב סאטה או שזה לא משנה? מצורבי ה-IDE הכי מצא חן בעיניי הלייטאון (20A1P), יש איזה יתרון ל-H22 עליו? תודה מראש, טל. עריכה: סידרתי את זה, ניתקתי את הכבל של החשמל מהצורב, הדלקתי, נתתי לביוס לעלות, עשיתי ריסט וחיברתי את הצורב לחשמל, תקין.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by חובב,

שלום ברשותי שני מחשבים ישנים יחסית האחד נייד סמסונג N150 מעבד ATOM וחיבור SATA 2 וחשבתי להשקיע בין 150 ל200 שקל על SSD עד 64 GB מספיק לשימושים שאני צריך(בעיקר מסמכים ואינטרנט). השני נייח C2D E7400 עם לוח יחסית ישן (asrock g41c-gs) שהחיבור בו גם sata 2 וחשבתי לשים לו SSD עד 120. התקציב לשניהם הוא עד 400 שח עם חריגות קטנות. חשבתי לשים לראשון https://ksp.co.il/?uin=23482 או https://ksp.co.il/?uin=17997 האם זה משנה ?או לקחת את הזול מבניהם? לשני חשבתי https://ksp.co.il/?uin=21931 האם כדאי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by noa5551,

היי, הייתי בטיול בהודו, וחזרתי עם וירוס ככל הנראה בכרטיס הזיכרון במצלמה ובדיסק און קי בהם מאוחסנות התמונות. כשהעברתי את התמונות למחשב ה-NOD32 מחק הכל וכתב לי שיש תולעת ב-REGSVR.EXE. הוא מחק את הקובץ הזה. יש לי שתי שאלות: 1. האם מחיקת הקובץ הנ"ל משפיעה על המחשב שלי? 2. איך אני יכולה לחלץ את התמונות שלי מהדיסק און קי ומכרטיס הזיכרון של המצלמה? תודה, נועה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  22. כונן הDVD שלי הפסיק לקרוא דיסקים צרובים הוא קורא רק דיסקים מקוריים האם יש לזה פתרון הDVD הוא MATSHITA dvd-ram uj 850 ATA

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  23. Started by yaloner,

שלום לכולם, במחשב חדש עם לוח אם ASUS P5LD2 Deluxe (חדש ונוצץ) אני מתכנן להתקין שני דיסקים WD SATA-II 160GB (גם חדשים ונוצצים) במערך RAID1. המטרה היא כמובן יצירת mirror שימנע אסון ואובדן מידע במקרה של קריסת דיסק מאחר ואני עובד עם חומר מאוד רגיש. רציתי לדעת כמה מסובך להגדיר זאת לבד (ביצעתי הרבה התקנות והגדרות בעבר אבל מעולם לא התעסקתי עם RAID). המערכת תעבוד על לוח האם הנ"ל שיש עליו שני בקרי RAID לפי מה שקראתי - לא כל-כך הבנתי מה ההבדל ביניהם... יש למישהו קישור לאיזה מדריך ברור על הגדרת, הרצת ותחזוקת RAID (כולל איך בדיוק מתקינים WIN XP על דבר כזה) ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by UBS,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה DOK של GEIL מהביקורת ? אני מעוניין לקנות אחד כזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by num1000,

היי, הצורב (SONY DVD RW DW) לא קרא את הדיסק, הדיסק נראה מצויין, בלי שריטות. ניסיתי שוב ושוב, כל פעם מכניס ומוציא את הדיסק, בודק אולי הוא לא יושב טוב וכו'... ואז נשבר לי לנסות והוצאתי את הדיסק - על הדיסק הופיעו שרידי חומר לא מזוהה, בהתחלה זה נראה כמו סדקים, שיוצאים ממרכז הדיסק, אבל אחרי השוק הראושני שלי נגעתי בהם והם כמו גומי, או... סיליקון קשה, הם נמרחים משהו. משהו יודע מה הולך לי בצורב, אני מפחד להכניס דיסק אחר לשם והדיסק עם החומר הזה עליו חשוב לי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.