אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
כ60 מעלות לפעמים,אחרי 5 דקות יורד לטמפרטורה של 40 + טמפרטורה ממוצעת 45. אחרי ששמתי מאוורר שזורק עליו אוויר אז הטמפרטורה היא 36 ,לפעמים קופצת ללא סיבה לבערך 50. לפעמים אני שומע תיקתוקים ממנו,אבל יש לי את התוכנה Hard Disk Sentinel שאומרת שהמצב "הבריאותי" שלו הוא 100 אחוז,ז"א הוא לא מתכוון למות בזמן הקרוב. עד כמה אפשר לסמוך על תוכנה כזו? ועוד שאלה,בתוכנה כתוב לי במידע על הHD החלפתי כבל,אבל זה עדיין נשאר. הדיסק הוא WD 80 גיגה IDE האם יש חשש שהוא הולך להתפגר בזמן הקרוב? יש לי שם לא מעט מידע,ברובו חשוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש, כל הכוננים מחוברים אך הוא מזהה רק את הכונן של ה 80GB, כלומר אני לא רואה את הכוננים של 250. Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS X2 לפני שהתקנתי את הwindows הוצאתי מהחשמל את שני ה 250, אחרי זה החזרתי אותם. כרגע זה מראה שיש לי שרק ה 80GB פעיל.. (לא שלפני זה זה הראה משהו אחר, הרי הם בכלל לא היו פעילים בזמן התקנת ה windows) תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
או שכל כונן DVD, גם ישנים, יכולים לקרוא DL ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי, האם מישהו אולי יודע מה ההבדלים בינהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי , קניתי חבילת 100 דיסקים של Verbatim תוצרת China ב114¤ באופיס דיפו, היה גם India(הודו) , אבל עברתי פה בפורום ושמעתי שהם זבל של מדיות. האם מה שקניתי נחשב להכי טוב? , או שיוכלתי לקנות משהו יותר טוב? (לא יודע, אבל לא ראיתי משהו חוץ מindia וchina . ראיתי רק דיסקים כאלה צבעוניים גם של Verbaim , רק לא הבנתי ממש מה המשמעות שלהם? על האריזה כתוב בכל צבע שזה מתוצרת ארץ אחרת או משהו כזה... מה בידיוק העניין ? ) CD-R 52X 700MB, עד כמה הChina עדיפה על תוצרת India ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 1553 זיכרון בערך משהו כזה........ מעבד AMD 2500 עכשיו השאלה שלי עם אני קונה כונן קשיח 500GB בשביל שהוא ירוץ טוב אני צריך גם מחשב חזקקקק ? או שאין קשר כי המחשב שלי קצת ישן ואני אומר בראש שלי שעם אני קונה 500GB אז אולי המחשב צריך לחשוב הרבה או משהו קיצר אני מקווה שמובן ועוד שאלה עם אני קונה Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS איך הכונן קשיח הזה סבבה? רציתי לקנות של סמסונג אבל הוא עולה יותר 70-80 שקל בפנדה! אז אמרתי נקנה תחברה אזות וגם ראיתי שלחברה אזות הזיכרון פה32MB ושל הסמסונג 16MB
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי נכון שאם אני עושה מאפיינים על ההר דיסק שלי אני יכול לראות אם הוא עובד במצב PIO או DMA?אז אצלי בשתיים מהם מופיעה לי "לא ישים" כמו בתמונה: והשאר מופיעים לי בתור DMA מה עושים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אחרי שפרמטי והתקנתי ווינדוס בכונן 1 אני רוצה להעתיק אליו מכונן 2 מבלי לפרמט אותו יש לי שם קבצים חשובים להעתיק מכונן 2 שמזוהה במנהל ההתקנים אך לא במחשב שלי
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עשיתי היום "מבצע" ופירקתי עד היסוד את המחשב שלי כדי לנקות את המאווררים, מארז, לוח אם וכו'. אחרי שהרכבתי הכל בחזרה המחשב פועל באופן תקין, אבל משום מה רעש הפעולה(קריאה וכתיבה) של ההארד דיסק השתנה לחלוטין. הוא נהיה שקט יותר ודי מוזר(כשאני רגיל לקודם). ממה זה יכול לנבוע? אציין שני דברים שלא יודע אם הם קשורים: 1) יכול להיות ששיניתי את המיקום שלו במארז, לא זוכר. 2) עשיתי LOAD DEFAULTS לביוס.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איך הצורב הזה? כי לא מצאתי אותו בתרד הממולצים?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]הבנתי שזה עסק יקר..אז ככה שאם אתם מכירים מישהו זול - עדיף..מדובר בהארדיסק 1TB USB של ווסטרן דיגיטל, שנפל פעם אחת ומת... עושה רעש של קליקים... יש לי שם את התמונות של ה10 שנים האחרונות.... (צבא, דרום אמריקה,ימי הולדת, טיולים חתונות מה לא...) אשמח אם מישהו יוכל לעזור!תודה[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אפשר לחבר למחשב נגן DVD שמיועד לסרטים ומוזיקה, במטרה להתקין משחק מחשב הDVD הוא מדגם HYUNDAI HU-DVI 3899 mpeg4\dvd player
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי לפטופ ישן (בן כ-3 שנים), lenovo C100. לאחרונה הצורב הפסיק לצרוב דיסקים של דיוידי וקורא רק חלק מהדיסקים. חיפשתי באינטרנט צורב חלופי שמתאים ללפטופ, המחירים נעו בין 500 ל-800 ש"ח. השאלה היא האם חייבים לקנות צורב מסוג מסויים (שמתאים ללפטופ ומשווק כצורב עבור lenovo) או שיש סוגים נוספים וזולים יותר שאני יכול לקנות?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום למישהו פה יש מושג איפה הדיסק הקשיח של הנייד יושב ? הסתכלתי בתחתית של הנייד ויש שם ריבוע עם בורג זה המקום ? ואיך ה HDD מחובר בנייד כמו ב PC ? ***יש למישהו פה או למנהלים תמונה של נייד פתוח עם הסברים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
האפשרויות: hitachi samsung WD seagate maxtor רעש לא ממש מטריד אותי (אבל שלא יהיה כמו משאית) חשוב לי ביצועים נטו. הלוח שלי לא תומך בסאטא2. (אבל נראה לי שאפשר לחבר כונן סאטא2) כל הכוננים אני קונה במחירים דומים- המחיר לא פקטור (האם שווה להוסיף 100 ש"ח בערך בשביל כונן 250 גיג עם 16 מ"ב זיכרון?! מבחינת הנפח זה חסר משמעות בשבילי)
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם בשביל להשתמש בטכנולוגיה הזאת אני צריך שיהיו לי שני כוננים קשיחים זהים לחלוטין או שהם יכולים להיות שונים קצת כמו נגיד שתיים אותו דבר של אותה חברה אבל בנפחים שונים??
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש צורב טוב אפילו הכי טוב למשחב שלי אני רוצה שהוא יתמוך בצריבה של שני שכבות מהירות צריבה הכי גבוהה ושיתמוך בכל מה שקיים שיקרא את כל סוגי הדיסקים אין בעיה של כסף אני רוצה לקנות את הכי טוב תמליצו לי על ההכי טובים שיש בשוק
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אוקיי, אז כידוע, צוואר הבקבוק העיקרי בדור המחשבים הקיים הוא ההארד דיסקים הנוכחיים, שמגבלת המהירות שלהם ברורה - המכניקה. לפני כמה זמן קראתי פה איפושהו שהולכים לצאת בעתיד הקרוב הארד דיסקים "דוממים", כמו FLASH DRIVES. לפי מה שהבנתי, מבחינת קריאת מידע הם הרבה יותר מהירים מהארד דיסקים 7200RPM המוכרים לכולנו, אך מבחינת כתיבה הם איטיים להחריד. הנה קצה חוט: http://hwzone.co.il/news/1168215032/15202/ תעשו חיפוש SSD באתר ותראו הרבה כתבות כאלו... השאלה שלי היא - מתי הצפי לכניסת דיסקים כאלו (אך עם שיפור ניכר במהירות הכתיבה) לשוק הביתי ? תחום מעניין מאוד, מקווה שזה ייכנס מהר.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה יכול להיות טוב יותר מכונן PCI-Express 5.0 אחד במערכת? ארבעה כונני שכאלו במערך אחסון יחיד כמובן. מה יהיה טוב אפילו יותר? שניתן יהיה למצוא אותם בחנויות גם מחוץ ליפן סוף כל סוףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי מדיות של fuji ן optodisc ב comp-il יש הבדל? (dvd-ram!!!) ועוד שאלה... מה זה הtype 1 הזה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מישהו פעם שמע על לפטופ שלא מזהה קוראי כרטיסים? בדקתי שני סוגים, והוא לא מזהה אותם באף אחד מהפורטים של ה USB2 הדבר נהיה עוד יותר מוזר - דרך hub של usb1.1 הם כן עובדים! בנוסף - הארדיסק חיצוני עובד נפלא באותם פורטים ממש. מדובר על Thinkpad R40 ושני קוראים לא דומים בעליל. ???
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני אשמח לכל סוג אינפורמציה או הפנייה. המטרה שלי היא לדעת אם הביצועים של הדיסקים שלי עובדים במהירות טובה. החומרה שלי: quad 6600 בקר raid של אינטל על הלוח דיסקים: SAta II בraid0 תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
במחשב השולחני יש לי שני צורבי DVD של NEC, לפעמים הם קוראים בלי בעיה דיסקים של סדרות סרטים (מקוריים יש לציין) ולפעמים מחליטים שאין דיסק בכונן. בהתחלה ניסיתי כמה מדיות לצריבה (גיביתי שטויות מבדרות בנוסח META CAFE עוד במחשב הקודם) חשבתי שהבעיה הייתה בדיסקים עצמם. אבל למרבה הפלא כשניסיתי לראות את הקבצים דרך המחשב הנייד לא הייתה שום בעיה. אח"כ ניסיתי סדרות מאוסף ה-DVD שלי, אחת מהן נוגנה בלי בעיות בכל הדיסקים, והשנייה הייתה לא קיימת מבחינת הכוננים (במחשב הישן לא הייתה עם הסדרה הזו - הקרקס המעופף של מונטי פייתון - או עם כל סדרה אחרת בעיה כלשהי.. שוב, גם הפעם במחשב הנייד כל הסדרות פעלו בלי בעייה. בשני המחשבים יש XP PRO במחשב השולחני עם משחקים למשל אין שום בעיות. יש הצעות או פיתרו…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עדכנתי לו קושחה בערך לפני שנה. אבל הם שינו את כל האתר שלהם ואני לא מוצא את מה שאני צריך להוריד. אפשר לינק להורדת העדכון האחרון? * למי ששואל, הצורב שלי בזמן האחרון דופק לי את כל המדיות DVD שאני צורב... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח הירוק על הדיסק הקשיח ויש לי עליו מלא מלא דברים חשובים ויש עליו עדיין אחריות אני פוחד שאני אשלח את זה לחנות והם ישלחו לי את זה בלי שחזור בtech data (הספק של WD) משחזרים את המידע לפני שהם מתקנים או שולחים חדש?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-