עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך המלצה לזוג הרדיסקים הכי מהירים בRAID 0 עד 1000, אני רוצה ששניהם יהיו 250 כלומר ביחד 500.. עוד שאלה - אם יש לי כזה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=128937 כדי להתקין את מערכת ההפעלה על ההרדיסק הזה וכל השאר על הRAID 0? או שכדי פשוט לעשות מחיצה על הRAID 0 בשביל מערכת ההפעלה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  2. שלום הייתה לי הפסקת חשמל בזמן שהמחשב פעל. האם כתוצאה מכך איכות הסרטים שיש לי על המחשב תפגע? כלומר האם החדות וכל המאפיינים האחרים המגדירים את איכות התמונה יפגעו? כלומר האם איכות הסרט לאחר הפסקת החשמל תהיה גרועה יותר (איכות תמונה גרועה יותר) או שלא תשתנה?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  3. יש לי מחשב עם מסמכים שאני עובד עליהם כל יום ניהול חשבונות שלי רציתי לחבר הרדיסק נייד.. ולגבות את כל המידע כל יום..שזה יעשה הכל אוטומטי הארדיס שיש לי 120 גיגה !!! צריך שם של תוכנה שעושה תעבודה והרדיסק נייד מומלץ..

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. איך אני יכול לדעת שההארד דיסק שלי מחובר ב SATA 2 ללוח אם?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. היי הייתי רוצה לדעת אם אתם יודעים מתי יצא הארדדיסק עם זיכרון FLASH עליו ביחד. ??

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  6. קניתי את ה 4166 בגלל הLS אבל לפי הרושם הראשוני שלי הצורבים עם LS הגיעו אבל הדיסקים לא. איפה ל$^&$%^& אפשר להשיג דיסקים שתומכים בLS? כמובן שאני מתיחס רק לחנויות בארץ.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  7. Started by shaike_adler,

האם ניתן לחלק HD חיצוני לשתי מחיצות ולפרמט אחת כ NTFS השניה FAT 32 ? במידה והדבר אפשרי האם ניתן לשמור על התכנות המגיעות עם ה HD ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. שלום אני מחפש דיסק און קיי בנפך 4 GB ואני צריך שיהיו בו את התכונות הבאות: * מהירות העברת קבצים מ-ה-י-ר-ה (CrossFire) * שיהיה עם ממשק U3 (מאפשר התקנת ICQ אנטי וירוס ועוד על הDOK) * שיהיה לו כפתור נעילה (המונע אפשרות לקבצים נכנסים ובכך מגן מפני וירוסים) תודה רבה אבי

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by sh9696,

שלום קניתי מחשב חדש עם HD SATA II חיברתי למחשב את הHD הישן IDE, הווינדווס מזהה לי אותו כSCSI, אציין כי הוא לא עובד טוב וגורם למחשב להתקע לפעמים וגם עושה יותר מידי רעש?? יש למישהו רעיון???

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by doher,

Jוץ מאשר במחיר של 15 שקל לטובת המתקדם יותר האם הם שקטים ועובדים היטב ? [br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 13:43:24 ובכל מקרה האם יש לכם משהו להמליץ עליו שיהיה שקט ואמין (עדיף מסדרת LG ) עד 200 ש"ח כולל משלוחה ?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by motaboy,

אז אני נכנס להגדרות חומרה של הDVD ROM שלי (LG) ומכבה את ה"Enable digital CD Audio for this drive", אבל הוא עדין מנגן את הדיסק בדיגיטל. זה מעצבן בטרוף, כי הדיסק מסתובב בשיא המהירות ועושה ימבה רעש. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by tobi160,

שלום לכולםבור SATA2 אולי מישהו יפתור לי את הסגיה בבקשה.... רכשתי (בטעות) דיסק קשיח ממדינה אחרת (אין אפשרות להחליף), בגודל 500 GB של ווסטרן דיגיטל, הבעיה היא שרכשתי אותו עם חיבור SATA2 ויש לי במחשב רק חיבורים ל SATA הישן. מה אני עושה? יש למישהו דיסק קשיח חדש SATA שהוא מעונין לחליף??? תעזרו לי תודה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  13. כ60 מעלות לפעמים,אחרי 5 דקות יורד לטמפרטורה של 40 + טמפרטורה ממוצעת 45. אחרי ששמתי מאוורר שזורק עליו אוויר אז הטמפרטורה היא 36 ,לפעמים קופצת ללא סיבה לבערך 50. לפעמים אני שומע תיקתוקים ממנו,אבל יש לי את התוכנה Hard Disk Sentinel שאומרת שהמצב "הבריאותי" שלו הוא 100 אחוז,ז"א הוא לא מתכוון למות בזמן הקרוב. עד כמה אפשר לסמוך על תוכנה כזו? ועוד שאלה,בתוכנה כתוב לי במידע על הHD החלפתי כבל,אבל זה עדיין נשאר. הדיסק הוא WD 80 גיגה IDE האם יש חשש שהוא הולך להתפגר בזמן הקרוב? יש לי שם לא מעט מידע,ברובו חשוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. זקוק לעזרה בחיפוש אחר כונן חיצוני המבוסס על 2.5 sata 5400, נפח הכונן לא חשוב העיקר שאוכל להוציא את הr-disk ולהשתמש בו כתחליף ל-r-disk של הנייד שלי מסוג IBM T-60 וגם כמובן שאוכל להשתמש בו אם ארצה ככונן חיצוני כשאחזיר אותו למארז המקורי שלו.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by Jesper,

האם אתם מכירים מקום שאפשר להשכיר בו הארד דיסק למס' ימים? אני צריך לגבות מידע של 200GB ואין לי בבית שום דבר שאני יכול לאחסן אותם עליו

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. Started by ychamp,

יש לי בעיה קטנה הסרבר שלי נגמר בו המקום20GB אז אני חשבתי שאני יקנה כמה דיססקים משומשים מEbay וישים אותם במערך raid עכשיו הבעיה היא שהדיסקים לא מאותו יצרן\דגם\מהירות סיבוב בדקה\buffer\כל דבר אחר שיכול להיות שונה חוץ מהגודל. השאלה שלי האם הדיסקים חיבים להיות זהים בשביל מערך raid ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by anevsky,

המאמר התפרסם ב18 למרץ. הוא מעניין מאוד ומכיל מידע שימושי רב לגבי היכולות הנוכחיות של כונני SSD לטוב ולרע. http://anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3531&p=2 באופן אישי נדהמתי לגלות שכותב המאמר מקיים קשר עם בכירים בOCZ ורמת הרצינות שבה הם לוקחים את דעותיו. בזמן האחרון ראיתי מספר רעיונות עיתונאיים עם בכירים בחברות הגדולות ביותר בשוק החומרה, ואני מתרשם שהם תופסים את אתרי הביקורות ברשת כגורם המכריע בעת הגעת הלקוח לבחור מוצר.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. Started by Flow-Style,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הצורב שלי..הוא לא מצליח לקרוא דיסקים של דיוידי לדוגמא אם הדיסק ריק ואני רוצה לצרוב משהו לדוגמא סרט או משחק אז לא תיהיה בכלל בעיה. אבל אם אני א"כ רוצה לראות את הסרט או להתקין את המשחק מהדיסק שצרבתי (או שמישהו אחר צרב לי) הצורב פשוט לא ייקרא את הדיסק הוא כאילו יראה ב"מחשב שלי" שיש דיסק בתוך הכונן אבל הדיסק ריק\פגום..חשוב לציין שהמחשב קורא את הדיסק כאילו זה נשמע שהכל תקין.. והדיסק בסדר גמור במחשבים אחרים הוא פועל מצויין עכשיו מה שמוזר זה שזה רק עם דיסקים של דיוידי כי אם אני ינסה להפעיל דיסקים רגילים (של 700MB) הכל יהיה בסדר.. הצורב שלי הוא NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bul אני ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי כמה פעמים וזה עדיין …

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  19. איך הצורב הזה? כי לא מצאתי אותו בתרד הממולצים?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. ציינתי בפורום הזה פעם שהציעו לי להחליף 2 מ ה HD שלי (60 + 40 GB) תמורת אחד גדול של 120 GB (כולם 7200 ולא 8 קאש) תמורת מחיר של 220 ש"ח, היום אני חייב לעשות את ההחלטה, אבל! הסיבה שרציתי להחליף את ה HD שלי, היא לא בגלל כמות GB, אלה שהיו מקרים שפתאום ההארד דיסק של ה 60 GB התנתק, וככה לעיתים תקופות, אבל אז יום אחד שיחקתי עם החוטים וראיתי שהחוט של המאוורר (החשמל) נורא חלש, החלפתי מאוורר ועם חוט חדש טפו טפו טפו אין בינתיים התנתקויות. אז עכשיו זה יוצא שאני לא צריך את החדש? אבל עכשיו רק לבדוק פתחתי את המחשב, התחלתי לשחק עם חיבורי החשמל ושוב אני רואה (רק כשאני משחק איתם) ששני ההארד דיסקים מתנתקים, אני חושב שזה דבר טבעי, כי הרי לא מומלךץ לשחק עם חיבורי החשמל. לא? השאלה שלי היא האם כ…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. חברים יקרים וכל בעלי ה BENQ 1620 המאושרים :yelclap: מהיום ניתן לשנות מהירויות ואסטרטגיות צריבה ב BENQ 1620 ;D באמצעות תוכנה . ראו תוצאות ראשוניות כאן http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=124899 התוצאות ל RITEK G04 די טובות לדעתי אחריך NEC 3500 :hi:

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  22. הכותרת אומרת הכל תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  23. ואין חיבורי SATA רק IDE רגילים.. מה ניתן לעשות עכשיו? ראיתי שיש כזה מתאם : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=5269 זה דבר שיעבוד? אם לא מה כן? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by sausage,

מישהו יכול להפנות אותי למדריך מקיף בנושא?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by D.r Bit,

שלום לכולם התחשתי בצורב DVD למחשב שלי הייתי רוצה לצרוב לו תקשוחה לחדה על מנת גם לקבל יותר מהירויות לצריבה וגם בשביל לחדש ואולי לבטל גם באגים על הדרך ... ממה שהבנתי אלה הקשוחות שמתאימות לצורב שלי אבל איזה קשוחה היא האופטימלית ומה ההבדל בניהם ?... תודה והמשך ערב טוב !

• 0 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים