אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, הזמנתי מחשב עם הצורב 20A1S וקיבלתי את גרסת ה"P", האם יש הבדלים רציניים ביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם , מחפש המלצה לצורב dvd טוב לקנייה ב300 שקל... ויש לי שאלה האם הצורב הוא גם מנגן סרטים של dvd בתוך המחשב וגם צורב רגיל..? תנו המלצות
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את הקשיח השני שלי ויש שם קבצים של מערכת חלונות
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה דחופה בעיניין מערך רייד שלא עובד. אז כך, המערך מורכב מארבעה כונני סאס 32gb 15k שיושבים על בקר של adaptec 3405 המערך מחולך ל 3 מחיצות. אחת לויסטה 64, אחת xp 32 ואחת למחיצה ריקה לשימושי כונן מהיר לפוטושופ. בוקר בהיר אחד הדלקתי את המערכת והבקר החל לצפצף (צפצופ רציף - אזעקה של הבקר) והמערכת הציגה עוד בשלב טעינת הביוס את ההודעה הבאה: follwing arrays have missing required members and cannot be configured: array#0-raid-0 bios took the defult configuration no logical drives found בקיצור נראה לי שמשום מה הוא פשוט לא מזהה את הכוננים. כרגע מטרת העל שלי היא לא לפגוע במערכות ההפעלה שמותקנות כרגע ואני צריך עזרה. כשאני נכנס לקונפיגורציית הרייד לאופציית manage ar…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי לוח אם תומך SATA אבל לא SATA II אם אני רוכש כונן קשיח חדש,שהוא SATA II,זה יעבוד אצלי?? (כמובן שאם הוא יעבוד אז בSATA ולא SATA II מן הסתם...)
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יכול להיות ש dok לא נתמך בwin 7 64 bit?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מה ההבדל בין הצורבים הנ"ל? הומלץ לי בחנות ה3550A בגלל שהביצועים שלו מעולים למחיר, אבל בכל מקרה רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורבים, ההבדל במחיר הו א 70 שקל.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
עשיתי היום "מבצע" ופירקתי עד היסוד את המחשב שלי כדי לנקות את המאווררים, מארז, לוח אם וכו'. אחרי שהרכבתי הכל בחזרה המחשב פועל באופן תקין, אבל משום מה רעש הפעולה(קריאה וכתיבה) של ההארד דיסק השתנה לחלוטין. הוא נהיה שקט יותר ודי מוזר(כשאני רגיל לקודם). ממה זה יכול לנבוע? אציין שני דברים שלא יודע אם הם קשורים: 1) יכול להיות ששיניתי את המיקום שלו במארז, לא זוכר. 2) עשיתי LOAD DEFAULTS לביוס.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ציינתי בפורום הזה פעם שהציעו לי להחליף 2 מ ה HD שלי (60 + 40 GB) תמורת אחד גדול של 120 GB (כולם 7200 ולא 8 קאש) תמורת מחיר של 220 ש"ח, היום אני חייב לעשות את ההחלטה, אבל! הסיבה שרציתי להחליף את ה HD שלי, היא לא בגלל כמות GB, אלה שהיו מקרים שפתאום ההארד דיסק של ה 60 GB התנתק, וככה לעיתים תקופות, אבל אז יום אחד שיחקתי עם החוטים וראיתי שהחוט של המאוורר (החשמל) נורא חלש, החלפתי מאוורר ועם חוט חדש טפו טפו טפו אין בינתיים התנתקויות. אז עכשיו זה יוצא שאני לא צריך את החדש? אבל עכשיו רק לבדוק פתחתי את המחשב, התחלתי לשחק עם חיבורי החשמל ושוב אני רואה (רק כשאני משחק איתם) ששני ההארד דיסקים מתנתקים, אני חושב שזה דבר טבעי, כי הרי לא מומלךץ לשחק עם חיבורי החשמל. לא? השאלה שלי היא האם כ…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, מה הם ההבדלים ומי הטוב ביותר ? תודה. אייל
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD של LG ופתאום הוא לא קורא לי דיסקים האם יש דרך לעלות על הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום! ברשותי XBOX מקולקל, יש לו כונן קשיח וכונן DVD. עם הכונן הקשיח יש בעיה קטנה שאני לא יודע ולא יכול לדעת אם הוא מסומן כמאסטר או כ סלייב. עכשיו בקשר לכונן DVD יש לו כניסת IDE אך יש לו כניסת חמשל מוזרה. ראו תמונות למה כוונתי: http://img256.imageshack.us/img256/418/pict00835ws.jpg http://img369.imageshack.us/img369/5223/pict00871wt.jpg
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מסמכים שאני עובד עליהם כל יום ניהול חשבונות שלי רציתי לחבר הרדיסק נייד.. ולגבות את כל המידע כל יום..שזה יעשה הכל אוטומטי הארדיס שיש לי 120 גיגה !!! צריך שם של תוכנה שעושה תעבודה והרדיסק נייד מומלץ..
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כרגע אני (לא יודע איך בדיוק) עם 20GB+3.2GB. תמיד נמנעתי מלשדרג עקב קמצנות. אני יכול להסתדר עם הארדיסק בינוני, לא צריך 160GB-250GB. אבל מצד שני ההפרשים יחסים זעומים. איזה הארדיסק זול ומשתלם יש? אגב המפרט שלי הוא: 2.8c AI7 2*256 pc3200 samsung 9800pro
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
התרגלנו למאבקים בין השמות הללו בתחום הכוננים הקשיחים, אך כעת נראה שהתחרות מתרחבת אל מחוזות חדשים - כשה-IronWolf החדש ניצב מול החדשים במשפחת WD Redלכתבה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף הלטתי להחליף את ה2X80GB שלי באחד חדש של כניראה 250GB, וHD אחד של 80 להעביר למחשב השני שלי, ואחד לשמור לצורכי גיבויים. אחרי המון שנות ניסיון מצויינות עם WD, כניראה שהדיסק החדש יהיה שלהם. הצרכים שלי מHD הם שיהיה אמין, בעל ביצועים טובים, ושקט יחסית. המחשב שלי פועל כימעט 24/7, ככה שכניראה דיסקים קשיחים מסויימים יתאימו לי יותר. ההתלבטות המרכזית שלי היא בין אלו: WD2500JS - שהבנתי שלא כדאי ביגלל ה8MB WD2500KS - שלפי הבנתי זהה לקודם אך בעל 16MB WD2500YS - שיקר יותר מהאחרים, אבל מותאם לעבודה של 24/7, שזה מה שסובל אצלי כל HD הייתי רצה לדעת האם באמת גרסאת הYS היא הגרסא שהכי מתאימה לי, האם יש עוד דברים שאני צריך לדעת על הדיסקים הקשיחים האלו לפני הקניה ואם יש דיסק קשיח אחר שלד…
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 3 כוננים אחד 200GB שני 250GB והשלישי שקניתי לפני כמה שבועות בעל 500GB עכשיו עד היום השתמשתי בו (500GB) כאיכסון לקבצים עד אשר המערכת תתפגר על הכונן של ה250GB ואז אני יעשה התקנה נקייה בכונן החדש, אובכן היום הזה הגיע אבל כשאני בא להתקין את ויסטה עשיתי הכול כרגיל אבל משום מה היא לא מוכנה לזהות אותו בהתקנה... (בחלון שבו בוחרים איפה להתקין את המערכת), היא כן מזהה את 2 הכוננים האחרים (200GB,250GB) אבל לא את ה500GB.... אני לא יודע מה לעשות... אני לא רוצה להתקין שוב על כוננים קטנים יותר כי הם פחות אמינים ופחות מהירים וגם הם ישנים יותר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? :'( דרך אגב אני מתקין דרך הדוס ולהתקין דרך הווינדוס לא בא בחשבון מכיוון שהמערכת לא מתפקדת טוב.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מצאתי מדיות של fuji ן optodisc ב comp-il יש הבדל? (dvd-ram!!!) ועוד שאלה... מה זה הtype 1 הזה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב ואחר כך עוד לפי התקנת הווינדוס חילקתי את הכונן לשתיים, אחרי שהתקנתי את הווינדוס ראיתי שיש לי כונן אחד עם חצי זיכרון איפה החלק השני??? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם הצורבים האלה יעברו את ה 16 מבחינת המהירות ואיזה צורב נחשב להכי אמין עד 400 שקל? והאם כדאי להשקיע בצורב בתומך ב dvdram?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ראיתי המלצ פה בפורום על wd mybook . האם יש כונן חיצוני, לא איכפת לי שיהיה איטי תספיק קיבולת של 20 ג'יגה. כמו כן האם קיימת תוכנת גיבוי אוטומטית אפילו שאצטרך להורידה מהאינטרנט? התקציב שלי דל עד 350 שח כולל אם צריך לשלם על התוכנה. יש מצב בכלל? אני קצת חושש מיד שניה שלא אקבל חתול עיוור בשק עם מלא פרעושים. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
Jוץ מאשר במחיר של 15 שקל לטובת המתקדם יותר האם הם שקטים ועובדים היטב ? [br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 13:43:24 ובכל מקרה האם יש לכם משהו להמליץ עליו שיהיה שקט ואמין (עדיף מסדרת LG ) עד 200 ש"ח כולל משלוחה ?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה מצב ? אני מחפש כבר כמה ימים באינטרנט כוננים קשיחים .. מצאתי דברים ממש זולים.. אני רק מפחד שאני קונה "זבל" האם - דיסק קשיח - Westren Digital 200GB 7200 8MB Buffer WD2000JB שווה 480 שקל ? ומה ההבדל בין 8MB Buffer WD2000JB ל... 8MB Buffer Sata WD2000JD ל... 8MB Buffer Sata II WD2000JS המפרט שלי : AMD Athlon XP 2600+ 1.91 GHZ ASUS A7N8X-VM תודה רבה לעוזרים !!! חד פורים שמח !
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי מתאם חיצוני IDE TO USB 2 לדיסק קשיח,צורב ו- DVD התקנתי את הדיסק הקשיח(WD160G) לפי ההוראות המחשב מזהה שיש התקן אך רושם כי יש שגיאה וכנראה ההתקן לא יעבוד כראוי בדקתי במנהל ההתקנים וראיתי כי ישנו כעת סימן קריאה צהוב ליד usb mass storage device נכסתי ושם היה רשום This device cannot start. (Code 10) יש פתרון לזה??
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום. לי יש משרד ביתי עם שלושה מחשבים, אני מעוניין לגבות קצבים מהנייד שלי. מה הדרך הכי יעילה?עד עכשיו עבדתי עם מדיה (קרי DVD) אבל זה לא ממש פרקטי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח 320GB פנימי לאחד המחשבים הנייחים ועשיתי עליו SHARE אבל במקרה של ווירוס או קריסה כלשהי הנתונים יאבדו. מה הדרך הכי טובה לגיבוי במקרה הזה ? דיסק חיצוני ? שימוש שונה בדיסק החדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-