אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי! הנגן די.וי.די שלי מסוגל לקרוא את שני סוגי המדיות. רציתי לדעת איזו מדיה עדיפה מבחינת איכות, אמינות וכו'...? מה עדיף לקנות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כונן ה-די וי די שלי שהוא גם צורב קורא כרגיל סרטים צרובים ומקוריים אך אינו קורא DATA. משחק צרוב או כל מידע אחר מעלה הודעת שגיאה כאילו הדיסק אינו תקין או אינו ניתמך במערכת ההפעלה, במחשב אחר אין כל בעייה עם אותו הדיסק מה יכולה להיות הבעייה ואיך פותרים זאת? הודעת השגיאה היא הדיסק אינו תקין או אינו מפורמט בצורה שמוכרת על ידי מערכת ההפעלה תודה חנן
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
איזה מבין הנ"ל הוא המהיר ביותר והאם יש בעיות מסויימות שקשורות בבקרת איכות עם אחד מהדגמים ? אה, ושכחתי להוסיף את Flash Voyager של קורסאיר. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. האם בהמלך העברת דיסק קשיח ממחשב ישן למחשב חדש ישנה אפשרות שאאבד נתונים?[הכול במסגרת הסבירות ,כמובן תמיד ישנה אפשרות נדירה שיקרו דברים] 2.כאמור אני משדרג מחשב ומעביר את הדיסק הקשיח שלי למחשב חדש: - האם אצטרך להתקין ווינדוס מחדש[ותוכנות אחרות] - מהו סדר הפעולות שעלי לבצע : בתקנת דרייברים ללוח אם\מעבד וכו'
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה מצב ? אני מחפש כבר כמה ימים באינטרנט כוננים קשיחים .. מצאתי דברים ממש זולים.. אני רק מפחד שאני קונה "זבל" האם - דיסק קשיח - Westren Digital 200GB 7200 8MB Buffer WD2000JB שווה 480 שקל ? ומה ההבדל בין 8MB Buffer WD2000JB ל... 8MB Buffer Sata WD2000JD ל... 8MB Buffer Sata II WD2000JS המפרט שלי : AMD Athlon XP 2600+ 1.91 GHZ ASUS A7N8X-VM תודה רבה לעוזרים !!! חד פורים שמח !
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של שמונים ג'יגה והביאו לי כונן קטן של 3 וחצי ג'יגה ואני רוצה לחבר אותו ולשים עליו כל מיני קבצים חשובים שיהיה לי מעין גיבוי ואני לא יודע איך לעשות את זה אז תעזרו בבקשה..
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אם כן אשמח לקבל דגמי ומחירים (כוננים רגילים לא צורבים) תודה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
(לצורך גיבוי נתונים חודשי) אשמח ללינק לרכישה. מצאתי TRANSCEND ב KSP ב 260 ש"ח: האם מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך המצה לדיסק קשיח 320GB (בנעוץ עם ההמלצות יש רק 500+ ואני לא צריך 500GB) מה שהכי איכותי ומהיר גם לגבי חברה, באפר ונתונים אחרים כמו מספר פלטות
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה הסרבר שלי נגמר בו המקום20GB אז אני חשבתי שאני יקנה כמה דיססקים משומשים מEbay וישים אותם במערך raid עכשיו הבעיה היא שהדיסקים לא מאותו יצרן\דגם\מהירות סיבוב בדקה\buffer\כל דבר אחר שיכול להיות שונה חוץ מהגודל. השאלה שלי האם הדיסקים חיבים להיות זהים בשביל מערך raid ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש. שימושים: אינטרנט, משחקים, עיבודי וידאו מדי פעם (פעם בחודשיים שלושה). שאלתי: האם כדי לקנות כונן קשיח אחד גדול (נניח של 200GB) או שניים קטנים יותר בחיבור RAID 0 ? האם המהירות של חיבור ה RAID שווה את הקניה ? במפרטים המומלצים לא הזכירו בשום מקום קניית מחשב עם 2 כוננים בחיבור RAID. אני לא זקוק לאבטחת מידע מפני קריסת הכוננים כי המידע יגובה ע"י DVD. הסיכוי לכשל כונן קשיח היום די נמוך כך שאין הרבה הבדל בין כונן אחד לשניים. לא להתייחס למחיר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה מבין כל אחד יותר טוב כי אני מעוניין לרכוש אחד מהם. דיסק קשיח הראשון הוא 160gb sata2 w.d והשני הוא 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Hitachi - Deskstar 7K80 - 3Y Warranty צורב דיוידי אני יודע מה אני רוצה לקנות.. אני רק רוצה דעה עליו. DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אשמח להמלצות על חברות שיש להם מדיות Printable איכותיות
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום. אני לא יודע אם זה קשור לפה בכלל אבל נראה לי שכן.. חבר ביקש את עזרתי, יש לו דיסק מקורי של "סאבלימינל - האור מציון", עכשיו אני לא מצליח להפעיל את הדיסק מהמחשב. אני לא מוצא שום קבצי שירים בדיסק, ובכלל הוא רק מראה שצרוב על הדיסק חומר של משהו כמו 3 מגה ויש בדיסק הזה רק איזה autoplay של קישורלאתר שלו. מה ניתן לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש ב ghost כדי לשמור גיבויים על דיסק מערכת ההפעלה שלי(win2k), ככה שמדי פעם כשקורה משהו למחשב אני מוריד את ה Image התקין ל partition C. אתמול בטעות גמורה שפכתי את ה Image לתוך קונן G, שהכיל מידע קריטי ביותר!!! כמה עובדות : 1.ה Image היה בגודל של 3GB., והוא נוצר על קונן C שנפחו הכולל הוא 20GB. 2.קונן G(הקונן שדפקתי) הוא בגודל של 45GB. 3. אני חושב שהדריסה של הקונן היא לא ביט ביט על כול הקונן אלא רק 3GB הראשונים בדיסק.(לדעתי) האם יש דרך כול שהי לשחזר את המידע שהיה בקונן G???? תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
ציינתי בפורום הזה פעם שהציעו לי להחליף 2 מ ה HD שלי (60 + 40 GB) תמורת אחד גדול של 120 GB (כולם 7200 ולא 8 קאש) תמורת מחיר של 220 ש"ח, היום אני חייב לעשות את ההחלטה, אבל! הסיבה שרציתי להחליף את ה HD שלי, היא לא בגלל כמות GB, אלה שהיו מקרים שפתאום ההארד דיסק של ה 60 GB התנתק, וככה לעיתים תקופות, אבל אז יום אחד שיחקתי עם החוטים וראיתי שהחוט של המאוורר (החשמל) נורא חלש, החלפתי מאוורר ועם חוט חדש טפו טפו טפו אין בינתיים התנתקויות. אז עכשיו זה יוצא שאני לא צריך את החדש? אבל עכשיו רק לבדוק פתחתי את המחשב, התחלתי לשחק עם חיבורי החשמל ושוב אני רואה (רק כשאני משחק איתם) ששני ההארד דיסקים מתנתקים, אני חושב שזה דבר טבעי, כי הרי לא מומלךץ לשחק עם חיבורי החשמל. לא? השאלה שלי היא האם כ…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. שאלתי היא כזאת : מהו הצורב די וי די הכי מומלץ לרכישה בימינו?????? ועוד שאלה...מה ההבדל ב DVD-R ל DVD+R מה זה ה "+" וה "-" האלו???? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום האם מי שהו יכול להסביר לי מ ההדבל בין יסק קשיח SATA לדיסק ultra ata/133
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אחרי קצת שיטוטים ברשת מצאתי את זה. http://www.ginjfo.com/Publics/Actualites/Act1-343-%5BGinjFo-Flash%5D--Duel-Raptor-36-Go-contre-Raptor-80-Go.html אינני מבין את השפה אבל זה ניראה מאד אמיתי.באתר של WD הדגם הזה אינו קיים.למישהו יש מושג מה העניין?? עשו פה אוברקלוק ל36??? אני מאד מסוקרן !!!.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אפשר לחבר למחשב נגן DVD שמיועד לסרטים ומוזיקה, במטרה להתקין משחק מחשב הDVD הוא מדגם HYUNDAI HU-DVI 3899 mpeg4\dvd player
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכבלים הבאים: Thermaltake XR-Cable Flopy 450mm (A2081) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2001 מתאימים גם לכוננים קשיחים (במקרה זה WD 160GB) גם לצורבים (במקרה זה צורב DVD של LG) וגם לכונני דיסקטים 1.44 (במקרה זה של SONY)? הכונן הקשיח מתחבר בIDE. [br]פורסם בתאריך: 28.03.2007 בשעה 23:53:53 הבנתי שהתשובה היא לא.עכשיו מממ כתוב על ההארדיסק שלי (מצאתי דרך EVEREST) שהוא מתחבר עם ATA 100.. זה אומר שהוא גם יתחבר עם ATA 133? שאלה נוספת מה זה אומר שכתוב על DVD-ROM שהוא ATAPI? אם זה אומר חיבור, אז כבל של ATA 133 יעזור ?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות מוזרות בדיסק mybook שיש לי : אם אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי אני מקבל את ההודעה : "'windows cannot find copy.exe make shure you typed the file correctly.... אך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ע"י קליק ימני ואקספלור בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להעתיק ממנו לדיסק פנימי , אחרי כמה זמן אני מקבל את ההודעה : cannot create or replace file:access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently at use יש לי מספיק מקום בדיסק הפנימי ואני מקבל את הודעת השגיעה הזאת רק מהmybook מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
בן שני הכוננים האלה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13017 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-