עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הי אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף ומצאתי את ה westren digital 40g ב 290 ש"ח זה שווה את המחיר? מהירות הסיבוב היא 7200 זה מספיק מהר? שווה לקנות? אני לא רוצה להוציא יותר מידי כסף על הארד דיסק אבל אם הוא גרוע אז אני אקנה אחד אחר. בבקשה תעזרו לי .... elnAtAnm

2. Started by nitsanroz,

אני קונה מחשב רק תעזרו לי לבחור ASUS 1814BLT LH20A1S מה ההבדל? מה דעתכם? יש השוואות ביניהם? בבקשה דחוף

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by LazyBurger,

האם יש דרך להפוך את כונן C לNTFS במקום FAT32 בלי לפרמט? חבר לי לא יכול לפתוח קובץ גדול מ4 גיגה וזה לא עובד אם מעבירים את הקובץ לכונן D ופותחים אותו שם =S

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by tnt86,

לוקח לי 50 דקות לצרוב דיסק מלא של DVD, בנוסף בזמן הצריבה המחשב פשוט ולא זז אותה בעיה נוצרת גם כאשר אני מעתיק קובץ כלשהו מכונן הDVD\צורב למחשב מישהו מכיר את הבעיה??

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  5. אני אשמח לכל סוג אינפורמציה או הפנייה. המטרה שלי היא לדעת אם הביצועים של הדיסקים שלי עובדים במהירות טובה. החומרה שלי: quad 6600 בקר raid של אינטל על הלוח דיסקים: SAta II בraid0 תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by guypld,

מחפש הארדיסק SATA רגיל (7200),כנראה 80GB . איזה חברה הכי אמינה\פחות בעיות וגם חשוב לא פחות השקט של הכונן! מחפש כונן שעושה הכי פחות רעשים. תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by tamir245,

שלום חבר'ה. יש ברשותי את הSandisk Cruzer Micro 4GB U3.הדגם הנ"ל: http://www.sandisk.com/Products/Item(1925)-SDCZ6-4096-A10-SanDisk_Cruzer_Micro_4GB_Black.aspx לאחר מתקפת וירוסים ברצוני לפרמט אותו ולהחזיר אותו למצב ההתחלתי.השאלה שלי איזה פרמוט לעשות לו(FAT32 או NTFS)ומה אני צריך להתקין כדי שיחזור למצב ההתחלתי של הU3 עם הספריות וכדו'. תודה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  8. קודם כל מצטער אם זה לא המקום לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא. ניסיתי לעדכן קושחה לצורב , הופיע לי הדבר הבא: http://img125.imageshack.us/img125/2308/wtfrv3.png לאחר מכן זה לא צורב/קורא לי שום דיסק . ניסיתי להוריד אחד חדש , זה מתקין לגירסה 9L08 , עושה הכל כולל ריסט אך עדיין לא מזהה לי דיסקים ריקים , הצורב עצמו מזוהה במערכת כשמו המלא. עידכנתי בפעם השנייה במשהו שנקרא Flash Program For Lite-On 20a1s. העידכון קושחה הורד בפעם הראשונה איפה שהיה את השגיאה מהאתר הרישמי שלהם . מה לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. Started by benor,

יש דרך לבדוק כמה שעות ההרדיסק עבד סה"כ? מיום קנייתו ואיילך? תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. היי, קניתי מחשב חדש, כל הכוננים מחוברים אך הוא מזהה רק את הכונן של ה 80GB, כלומר אני לא רואה את הכוננים של 250. Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS X2 לפני שהתקנתי את הwindows הוצאתי מהחשמל את שני ה 250, אחרי זה החזרתי אותם. כרגע זה מראה שיש לי שרק ה 80GB פעיל.. (לא שלפני זה זה הראה משהו אחר, הרי הם בכלל לא היו פעילים בזמן התקנת ה windows) תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  11. זה שומר עליהם יותר או שאין שינוי ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. Started by WildFire,

רציתי לדעת אם יש דרך לנטר את הטמפרטורות של ההארדיסקים כשהם פועלים במערך RAID0 ואם כן, איך?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  13. מישהו זרק פה באחד התרדים שהוא אולי יוסיף בעתיד "דיסק של 10000RPM למערכת הפעלה", אז עכשיו לשאלה, מה יתרום דיסק קשיח של 1000RPM למחשב ?? הרי הוא יתקשר עם הדיסק השני בהגבלת המהירות של הדיסק האיטי, לא ? :-\ זה לא יאט את המחשב בגלל התקשורת בין הדיסקים שמוגבלת למהירות הSATA , מהירות הגישה למידע בתוך הדיסק עצמו (למשל בדיסק של 7200RPM) לא גבוהה יותר מתקשורת הSATA ? :

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. Started by elad13net,

לא יודע אם זה קשור לכאן.. אבל בכל זאת אני אשאל כאן.. ככה.. יש לי את הנגן.. Prosound 256 Smart.. עכשיו אני יחודע שיש נגני MP תומכי עברית.. השאלה היא איך אני הופך אותו לעברית.. אשמח אם תעזרו לי..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by salea656,

אני לא מצליח לצרוב דיסק dvd+r dl של silverline אני לא מצליח לצרוב כלום אבל כל דיסק אחר אני יכול לצרוב יש לי צורב LG GSA 4163B ויש לו אפשרות לצרוב DVD+R DL

16. Started by ophir555,

טמפרטורת עבודה האם מי שהוא יודע אם זו טמפרטורה נורמלית של דיסק הקשיח WDC WD2500KS-00MJB0 56 מעלות סלציוס

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by arnon,

שלום האים כדי לנצל את רוחב הפס של SATA 2 יש צורך בכבל מיוחד SATA 2 או שהכבל הרגיל גם טוב (כמובן שצריך לוח וכונן תומך) תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. Started by CoolOne,

שלום, מישהו מכיר את הכרטיס PC-3000 ויכול להעיד אם ההשקעה משתלמת? הוא באמת מסוגל להוציא חומר מHDDים עם Firmware תקול, להחליף להם את הFirmware וכו'?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. אפשר לחבר למחשב נגן DVD שמיועד לסרטים ומוזיקה, במטרה להתקין משחק מחשב הDVD הוא מדגם HYUNDAI HU-DVI 3899 mpeg4\dvd player

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. הצורב עושה לי בעיות בזמן האחרון החלטתי שהגיע הזמן לעדכן את הגירסא שלו אני אפילו לא יודע איזה גירסא הfirmware שלו עשיתי חיפוש בפורום בתקווה למצוא איזה מדריך שמסביר אבל לא מצאתי איך להעדכן אותו אפשר עזרה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  21. Started by Sifo Jen,

היי! יש ברשותי שני כונני 250GB מחוברים בRAID לכדי כונן GB500 אחד, השאלה היא אם אני אקנה כונן 500GB נוסף, האים אוכל לחבר אותו ברייד לאיזהשהיא קונפיגורציה לכדי כונן 1TB?

22. צורב Gigabyte לא צורב על מדיות נחותות. קניתי אותו בתחילת חייהם של הצורבים בארץ, עלה לי 850 ש"ח הוא לא צורב על מדיות נחותות, אפשר לעדכן אותו? חשבתי להחליף, מה אתם אומרים. תודה.

23. שלום קניתי מחשב חדש וההארד דיסק שיש בו הוא samsung 320gb וההארד דיסק במחשב הקודם הוא WD 80gb בחיבור IDE ניסיתי לחבר את הכונן הקודם למחשב החדש והווינדוס לא עולה ששתיהם מחוברים ביחד(על שתיהם מותקן ווינדוס) יש דרך לחבר את שניהם ביחד כדי להעביר את החומר ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש צורב טוב אפילו הכי טוב למשחב שלי אני רוצה שהוא יתמוך בצריבה של שני שכבות מהירות צריבה הכי גבוהה ושיתמוך בכל מה שקיים שיקרא את כל סוגי הדיסקים אין בעיה של כסף אני רוצה לקנות את הכי טוב תמליצו לי על ההכי טובים שיש בשוק

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  25. שלום, אני מחפש כונן חיצוני לסרטים (להעביר סרטים בFHD מהכונן לטלויזיה) עד 600 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. נפח: אני לא בטוח כמה סרט של שעתיים שוקל בממוצע, תעזרו לי עם הקטע הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.