עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי הארד דיסק חדש של WD 250GB Sata 2. עכשיו אני מנסה להתקין אותו והמחשב לא מזהה אותו. מה שעשיתי זה ככה.. שמתי אותו במקום שלו, וחיברתי את החיבור הלבן הזה עם ה-4 פינים. (זה שבאדום בתמונה). אין לי אפשרות לחבר עוד משהו אחר.. בקיצור עכשיו אני מדליק את המחשב אבל לא נוסף לי שום כונן במשחב שלי. אולי צריך להתקין אותו איכשהו? או שלא חיברתי טוב.? הנה תמונות:

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  2. מישהו מכיר את המדיות שלהם? זה לצורב רגיל CD-R 700MB 52X הם בצבע כסוף כזה ולא כתוב עליהם הרבה... האם הם איכותיים או סתם? אתם יכולים לבאס אותי זה לא אכפת לי כי השגתי בחינם! תודה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by anevsky,

ובכן, מישהו מכיר בקר SATA לPCI 64BIT ? כמו כן בין בקרים הקיימים ל32BIT - יש עדיפות לPROMISE? או שהכל אותו שיט?

4. Started by zilbermm,

אני חשבתי להתחיל לגבות את הסרטים בשביל ספריית הוידאו המקומית בעזרת תוכנות כגון DVD SHRINK. אתם לא חושבים שעדיף לחכות זמן מה לירידת מחירי המדיות DL ופשוט לגבות 1:1? הרי המחיר כבר ירד משמעותית ל-65 ש"ח למדיית VERBATIM.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  5. בעיות. על מה אתם ממליצים? ושיהיה בצבע שחור. איך זה LiteOn LH-20A1S X20 DVD ? או LG GSA-H62N X18 DVD ?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. Started by 114508534,

ככה עשיתי בידקה קטנה ובדקתי שהוא קורא דיסקים והבעיה נובעת מן ההגדרות ב וינדואוס הכנסתי דיסק וינדואוס ובדקתי אם הוא מעלה בוט ממנו וזה הצליח- סימן שהוא כן קורא את הדיסק עכשיו אני מנסה להבין מה יכול לגרום לDVD לא לקרוא דיסקים כשאני בוינדואוס ? אם מישהו יכול להסביר לי בהגדרות או שאני אשתגע ופשוט אפרמט ואתפלל תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by Internal,

אני מתלבט בין שתי חברות wd & maxtor 160gb וגם שאלה התמיכה במחשב שלי היא סאטה 1 אבל חשבתי לקנות 2 , שיהיה לעתיד האם זה כדאי וזה יעבוד בכלל?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  8. אהלן, יש לי כמו שצוין בכותרת Maxtor II Touch 320GB כבר למעלה מ-4 שנים. הבחורצ'יק החל לעשות המון המון המון המון בעיות בזמן האחרון, ביניהן - - Dealyed writing failed X:/$MFT - מקשה על עליית המחשב, יש פעמים כאשר מחובר הקשיח המחשב גם לא עולה. אבקש תוכנות / מדריכים / הסברים שיעזרו לי לנקות את ידידינו טוב טוב ולהגיע למצב שבו כל ההגדרות שלו מאופסות, הכל כמו ביום שיצא מן המפעל. סופ"ש מהנה ותודה על העזרה

9. Started by tomerbd,

יש לי HD ישן שבו מותקן win 95 ואני לא מצליח לעלות אותו (נראה לי בגלל הדריברים הישנים שמותקנים בו או בגלל החומרה החדשה שהוא לא מכיר) יש דרך שאני יוכל לשמור ממנו כמה קבצים? (ניסיתי לחבר את הHD שלי ביחד עם הישן ועלה לי ה 95 ולא היתה לי אפשרות לבחור בין XP ל95)

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by benib,

אם כן אשמח לקבל דגמי ומחירים (כוננים רגילים לא צורבים) תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by NIVs,

פירמטתי תמחשב לא מזמן והבעיה שהשם של ההרדיסקים גיבויי + נגן (X5) שינו את עצמם סתם ככה. לפני הפירמוט שם הנגן היה לי H ועכשיו הוא I, כנל לHD הנוסף שלי השתנה מ E ל F. איך אני מחזיר את השמות כמו שהם היו??? אני צריך את זה דחוף חברה יש לי רשימות שירים שהכנתי במיוחד בנגן

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. Started by BLACKDOG,

הכוונה שלא יהיה אפשר ל"כתוב" במידה והכפתור לחוץ כמו בדיסקטים הישנים..יש משהו כזה..? תודה רבה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. או שכל כונן DVD, גם ישנים, יכולים לקרוא DL ? תודה.

14. אני רוצה לרכוש הארדיסק נייד בעיקר לשימוש ביתי אבל אני משתמש בו כל הזמן ומעביר דרכו הרבה דברים. חשוב לי רק שיהיה טוב ושמה שאני אקבל יהיה משתלם מבחינת עלות מול ביצוע. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by elad13net,

לא יודע אם זה קשור לכאן.. אבל בכל זאת אני אשאל כאן.. ככה.. יש לי את הנגן.. Prosound 256 Smart.. עכשיו אני יחודע שיש נגני MP תומכי עברית.. השאלה היא איך אני הופך אותו לעברית.. אשמח אם תעזרו לי..

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by DeadByDawn,

ערב טוב לכולם. שאלתי היא כזאת : מהו הצורב די וי די הכי מומלץ לרכישה בימינו?????? ועוד שאלה...מה ההבדל ב DVD-R ל DVD+R מה זה ה "+" וה "-" האלו???? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  17. שלום לכולם אני מחפש צורב טוב אפילו הכי טוב למשחב שלי אני רוצה שהוא יתמוך בצריבה של שני שכבות מהירות צריבה הכי גבוהה ושיתמוך בכל מה שקיים שיקרא את כל סוגי הדיסקים אין בעיה של כסף אני רוצה לקנות את הכי טוב תמליצו לי על ההכי טובים שיש בשוק

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  18. WD או Seagate? זה לא משנה מה ההעדפה שלכם - ההצעה העדכנית של אמאזון לקניות עם משלוח ללא תוספת תשלום לישראל יוצרת הזדמנויות משתלמות באופן בלתי רגיל עבור חובבי החומרהלכתבה

19. Started by sPoiled,

מה שהבנתי שרייד זה שילוב של כוננים קשיחים. 0, 1, 5, 10.. (משהו כזה) מה המספרים האלה אומרים? במה זה עוזר?, זה מאיץ משהו והאם זה משתלם מול קניית כונן קשיח אחד באותו גודל? אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by nitsanroz,

אני קונה מחשב רק תעזרו לי לבחור ASUS 1814BLT LH20A1S מה ההבדל? מה דעתכם? יש השוואות ביניהם? בבקשה דחוף

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  21. ראיתי בהרבה DVD עם כניסות USB השאלה האם מישהו מהם תומך בדיסק קשיח חימוני שאני יכול לחבר לDVD ישרות?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  22. Started by Sygnus,

מדובר על הארדיסק רגיל pata נשבר לי אחד הפינים בכניסה של כבל הנתונים, (כמובן מדובר על הפינים שעל ההארדיסק..) האם אפשר בכל זאת איכשהו להחיות את ההרדיסק ? תודה.

23. מה מצב ? אני מחפש כבר כמה ימים באינטרנט כוננים קשיחים .. מצאתי דברים ממש זולים.. אני רק מפחד שאני קונה "זבל" האם - דיסק קשיח - Westren Digital 200GB 7200 8MB Buffer WD2000JB שווה 480 שקל ? ומה ההבדל בין 8MB Buffer WD2000JB ל... 8MB Buffer Sata WD2000JD ל... 8MB Buffer Sata II WD2000JS המפרט שלי : AMD Athlon XP 2600+ 1.91 GHZ ASUS A7N8X-VM תודה רבה לעוזרים !!! חד פורים שמח !

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by over23,

שלום. לי יש משרד ביתי עם שלושה מחשבים, אני מעוניין לגבות קצבים מהנייד שלי. מה הדרך הכי יעילה?עד עכשיו עבדתי עם מדיה (קרי DVD) אבל זה לא ממש פרקטי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח 320GB פנימי לאחד המחשבים הנייחים ועשיתי עליו SHARE אבל במקרה של ווירוס או קריסה כלשהי הנתונים יאבדו. מה הדרך הכי טובה לגיבוי במקרה הזה ? דיסק חיצוני ? שימוש שונה בדיסק החדש? תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  25. Started by avi333,

יש לי כונן קשיח של שמונים ג'יגה והביאו לי כונן קטן של 3 וחצי ג'יגה ואני רוצה לחבר אותו ולשים עליו כל מיני קבצים חשובים שיהיה לי מעין גיבוי ואני לא יודע איך לעשות את זה אז תעזרו בבקשה..

• 0 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים