אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם יש דרך לנטר את הטמפרטורות של ההארדיסקים כשהם פועלים במערך RAID0 ואם כן, איך?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, האם מישהו אולי יודע מה ההבדלים בינהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי יש לי שני דיסקים קשיחים,אחד של 200GB ואחד של 80GB ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות RAID כשהדיסקים מלאים. דרך אגב מדובר ב IDE. תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכם חברים בניתי מחשב אחרי שהתחלתי את הארדיסק ועשיתי לו fdisk ועברתי תשלב הראשון של ההתקנת וואינדאוס בדוס אז אני אמור לקבל אחרי ריסטר אוטומטי אחרי השלב הראשון המשך התקנה ומשום מה אני לא מקבל השאלה שלי אם זה קשור איך שהו שב sata זה שיתה אחרת או לא קשור בכלל ? וזה לא עובד למרות שאני סידרתי בעדיפויות ביוס שהארדיסק יהיה ראשון בתודה מראש כפיר
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני לא מצליח לצרוב דיסק dvd+r dl של silverline אני לא מצליח לצרוב כלום אבל כל דיסק אחר אני יכול לצרוב יש לי צורב LG GSA 4163B ויש לו אפשרות לצרוב DVD+R DL
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
איך הצורב הזה? כי לא מצאתי אותו בתרד הממולצים?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
lg dvdx22 dl sata gh22ns איך הוא נחשב צורב טוב ? למישהו היה אותו פעם ועשה לו בעיות? כי קבלתי אותו עם המחשב החדש שקניתי ולא יודע אם כדאי להחליף או להשאר איתו ... כי הוא גם ממש זול ואני מפחד לקנות דברים בזול כי זה גם בדר"כ מראה על האיכות שלהם (115 ש"ח ) תודה רה מראש
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ואין חיבורי SATA רק IDE רגילים.. מה ניתן לעשות עכשיו? ראיתי שיש כזה מתאם : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=5269 זה דבר שיעבוד? אם לא מה כן? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט בין 2 hd הבאים : western digital WD1600JS לבין Seagate ST3160812AS (שניהם 160 ג'יגה , 8mb ו sata 2) קראתי כמה ביקורות אבל עדיין קשה לי להחליט ולכן אני אשמח לשמוע את חוות דעות המלומדות שלכם (אם זה עוזר אז שאר המפרט הוא : core 2 duo e6300 לוח אם asus p5b-vm זיכרון - kingstong 1 gb 533 mhz) תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12943 אני יודע שהוא קטן ואין הרבה מקום אבל אני צריך לדעת אם מישאו יודע איזה חסרונות יש לו? --- אני גם צריך לדעת עליו: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_1756 תודה ---EDIT--- אם מישאו יודע איזה חסרונות יש לאוזניות הללו בבקשה תגידו כי אני רוצה לקנות אותם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4146.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול כונן סאטא 2 16M 250G עכשיו בחיבורים מאחורה... יש את הכבל האדום הצר שמחברים ויש לידו עוד כבל שטוח רחב יותר שמתחבר שהבנתי שזה החשמל של סאטא ויש את הכבל חשמל הרגיל.... השאלה צריך לחבר את שלושתם יחד?! כאילו שיגיע מהספק 2 כבלים של חשמל?.....מקווה שהסברתי נכון תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
שלום כשאני מריץ HDtune המהירות לא יציבה היא במין קפיצות כאלה לדוגמא הוא מתחיל ב128mbs ואז יורד מהר ל 4 ואז עולה מהר ל129 אני יעלה תמונה יותר מאוחר
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מקווה שפניתי לפורום הנכון... זיכרון פלאש מסוג memory stick duo מה ההבדל בינו לבין שאר זיכרונות הממורי סטיק? אני קונה סלולרי שתומך ב"דואו", זה אומר שהוא לא תומך באחרים? או שאין ממש הבדל...? אפשר להשיג את "דואו" בחצי ג'יגה או ג'יגה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
טוב יש לי כונן של LG 52X הקיצר אחרי שהבאתי את המחשב שלי לאיזה "טכנאי" הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים........אני יכול בנתיים להסתפק בצורב של האסוס שלי אבל בכל זאת אני לא יודע למה הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים .......המחשב יענו מזהה אותו והכל אבל כשאני מכניס כל דיסק פשוט הוא רושם לי שאין דיסק בכונן .....ממה זה יכול להיות ....והאם אפשרי לתקן את זה? ד"א בקשר לטכנאי הוא שילם לי כסף על זה (100 שקל או משהו כזה(אני בנתיים חוסך ל AMD חדש )) עריכה: אם זה מתאים לתמיכה טכנית אז להעביר ......תודה!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
כאשר אני מעביר קובץ הגדול כנראה מגודלו של דיסק די וי די עולה הודעה שאין מקום בדיסק אבל זה בכלל הארד דיסק, מוזר? אם מישהו יודע למה זה קורה אשמח לעזרה קבצים קטנים מארבעה ג'יגה עוברים טוב תודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף ומצאתי את ה westren digital 40g ב 290 ש"ח זה שווה את המחיר? מהירות הסיבוב היא 7200 זה מספיק מהר? שווה לקנות? אני לא רוצה להוציא יותר מידי כסף על הארד דיסק אבל אם הוא גרוע אז אני אקנה אחד אחר. בבקשה תעזרו לי .... elnAtAnm
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן חיצוני של 250 גיגה בערך ורציתי המלצות לגבי חברה טובה וטיפים נוספים כמו למשל חיבור ה-firewire וכד...
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מישהו פעם שמע על לפטופ שלא מזהה קוראי כרטיסים? בדקתי שני סוגים, והוא לא מזהה אותם באף אחד מהפורטים של ה USB2 הדבר נהיה עוד יותר מוזר - דרך hub של usb1.1 הם כן עובדים! בנוסף - הארדיסק חיצוני עובד נפלא באותם פורטים ממש. מדובר על Thinkpad R40 ושני קוראים לא דומים בעליל. ???
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה מצב ? אני מחפש כבר כמה ימים באינטרנט כוננים קשיחים .. מצאתי דברים ממש זולים.. אני רק מפחד שאני קונה "זבל" האם - דיסק קשיח - Westren Digital 200GB 7200 8MB Buffer WD2000JB שווה 480 שקל ? ומה ההבדל בין 8MB Buffer WD2000JB ל... 8MB Buffer Sata WD2000JD ל... 8MB Buffer Sata II WD2000JS המפרט שלי : AMD Athlon XP 2600+ 1.91 GHZ ASUS A7N8X-VM תודה רבה לעוזרים !!! חד פורים שמח !
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני אשמח לכל סוג אינפורמציה או הפנייה. המטרה שלי היא לדעת אם הביצועים של הדיסקים שלי עובדים במהירות טובה. החומרה שלי: quad 6600 בקר raid של אינטל על הלוח דיסקים: SAta II בraid0 תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של שמונים ג'יגה והביאו לי כונן קטן של 3 וחצי ג'יגה ואני רוצה לחבר אותו ולשים עליו כל מיני קבצים חשובים שיהיה לי מעין גיבוי ואני לא יודע איך לעשות את זה אז תעזרו בבקשה..
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש ברשותי את הSandisk Cruzer Micro 4GB U3.הדגם הנ"ל: http://www.sandisk.com/Products/Item(1925)-SDCZ6-4096-A10-SanDisk_Cruzer_Micro_4GB_Black.aspx לאחר מתקפת וירוסים ברצוני לפרמט אותו ולהחזיר אותו למצב ההתחלתי.השאלה שלי איזה פרמוט לעשות לו(FAT32 או NTFS)ומה אני צריך להתקין כדי שיחזור למצב ההתחלתי של הU3 עם הספריות וכדו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים יש אפשרות למחוק את הדיסק ב"מחיקה מהירה" או "מחיקה מלאה" עד היום מחקתי את הדיסקים שלי במחיקה מלאה (שלוקחת הרבה יותר זמן) ורציתי לדעת אם יש בזה טעם בכלל.... איזו מחיקה עדיפה? ואיזו מחיקה טובה יותר לדיסקים ובאיזו מחיקה הדיסקים שלי יחזיקו יותר זמן? תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-