אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי 840 רגיל של סמסונג (לא פרו או EVO) כשהתקנתי את המערכת לראשונה הרצתי את ה Windows Experience Inde וקיבלתי על הכונן תוצאה של 7.9 היום אחרי כמה חודשים הרצתי שוב את הבדיקה וקיבלתי עליו 7.1 אני יודע שהבדיקה הזאת בדרך כלל לא מעידה על כלום אבל בכל זאת זה נראה לי מוזר. התחלתי להריץ בדיקות על הכונן: הבדיקות ניראות לי יחסית בסדר. מה דעתכם? יתכן והכונן נותן היום תוצאה יותר נמוכה ב Index rating כי הוא כבר חצי מלא? תודה
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום. היה לי Raid0 בלוח הקודם (2 דיסקים של 500GB) קניתי לוח חדש, ga-x58-ud3r ואני לא יכול להיכנס לביום של ה-Raid. כשהוא מגיע לשם הוא כותב לי באדום: be careful, it is not raid mode now, but there is still raid structure in the hard disk מה זאת אומרת? יש לציין שמערכת ההפעלה מזהה את 2 הדיסקים בתור דיסק אחד של טרה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה:זה סיפור דיי ארוך,אני קונה מחשב חדש,ובגלל המחירים המטורפים של הכוננים אני החלטתי להישאר עם הכונן שלי... יש לי כונן של סמסונג 160GB עם 7200RPM. היום גיליתי שלאחותי יש כונן של WD עם 320GB ו7200RPM...[היא מנצלת ממנו רק 80GB!] החלטתי שאני אתן לה את הכונן שלי ואקח את הכונן שלה.... השאלה שלי היא אם אני יכול סתם ככה לשים את הכונן שלי במחשב שלה...? את הכונן שלה אני אתן לחנות שהם יסדרו לי את זה עם המחשב החדש ושלום על ישראל... מה אני עושה?תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי אני רוצה גיבוי חיצוני: האם כדאי לי לקנות דיסק מוכן או לבנות מקופסא + דיסק מהמדף? מה ההבדל בין המוצרים הבאים (הבדל מחיר של 50%) כאשר ברור שבגלל שזה לגיבוי, מהירות לא כל כך חשובה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=597603 ב450 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=409716 ב533 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=422807 ב600 שח רעיונות נוספים יתקבלו בשימחה ובתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות DOK 16GB מחפש משהו עם מהירויות העברה גבוהות ומחיר עד 120 ש"ח . תודה ,
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מגלה עניין במארז מסויים.אבל הבעיה שלו שהוא מארז שרת [אני לא בטוח שזה הפורום הנכון..] אבל השאלה שלי היא איזה אפשרויות יש היום לחיבור דיסקים קשיחים מלבד האייקייג' של טרמלטייק??.האם יש עוד אפשריות??. ידוע לי שהכלוב המקורי מאפשר 5 דיסקים והוא בא עם מאוורר תואם. עריכה : מצאתי את זה.האם ניתו לנטרל את הלד הכחול.בעיני זה דיי מיותר.תודה http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=cfp51&area=usa
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
דיסק קשיח מסוג WD 160 גיגה לא עולה ,ניסתי במםפר מחשבים וגם בעזרת התקניים חיצוניים כלום לא עוזר ,השאלה כיצד ניתן להציל ממנו את המידע שעליו ,מבלי לשלם הון :s05: דרך אגב הדיסק קשיח כאשר הוא מחובר שומעים/מרגישים שהוא עובד ,כלומר לא דומם לחלוטין.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
זה יותר מהיר אבל עולה פחות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_213&products_id=2234 זה עולה יותר אבל פחות מהיר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_213&products_id=1728 im yesh lahem hamlazot aherot le zorvim ad 400 shekel esmah lishmoa avak ani madif et asus tnx
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן נוסף, של 0.5-1T. לא סגור על עצמי עדיין אם פנימי או חיצוני. את היתרונות של החיצוני אני יכול למנות בכיף על כף ידי. השאלה מה הם החסרונות בכונן חיצוני (פרט למחיר), במידה ומשתמשים בתקן ESATA. שאלה נוספת, האם יהיה ניתן להתקין מע' הפעלה על החיצוני, ואז בכל מחשב שאחבר אליו את הכונן, אפשר יהיה להשתמש במע' הפעלה הזאת? איך זה עובד? אני אנסה לפשט את השאלה. כרגע יש לי מחשב שהמפרט שלו כתוב בחתימה. אני שוקל לקנות נייד. התכנון הוא, ששני המחשבים יהיו לי למחשב עבודה במוסיקה. (תוכנות כבדות, והמון התקני כניסה) אני רוצה שיהיה לי כונן חיצוני גדול אחד, שיוכל לשמש אותי לעבודה זהה ב-2 המחשבים. האם זה אפשרי? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בעת פירמוט מה קובע את תצוגת סוג הפורמט (NTFS או FAT32) הHD או הלוח? יש פורמטים (מהדיסק של XP) שרואים רק פרמוט מהיר או איטי של NTFS ויש כאלה גם עם NTFS מהיר ואיטי וגם FAT32 מהיר ואיטי מה קובע את התצוגה הHD או הלוח ?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
חשוב לי שתהיה לו יציאת ESATA. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
Morrison (TAROKO) DVD-R x8 25pcs CAKE **Taiyo Yuden אני יכול לקנות אותה ביחסית זאת (מחיר עלות) אבל רציתי לדעת אם זה באמת TY אמיתי ואם מישהו מכיר אותה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק 80 GB חיצוני ועשיתי עליו בדיקת וירוסים נמצאו מלא שטויות עשיתי ניקוי לאחר מכן פשוט נעלמו לי כל הקבצים בהארדיסק אבל שאתה מסתכל בפירוט מקום של הארדיסק לפי השימוש אתה יודע שהם נמצאים מוזר מאד אני חייב את העזרה שלכם בדוק מישהו פה ניתקל בבעיה הזאת בבקשה זה דחוף. נ.ב אי אפשר לעשות שחזור מערכת זה הרדיסק חיצוני. עוד רעיונות ??
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, כבר שנים יש לי מודם של ספק האינטרנט וכל חודש אני משלם 10 ש"ח. החלטתי שהגיע הזמן לקנות אחד ולחסוך קצת. אני מחפש את המודם+נתב הכי זול שיש. זה לבית של סבתא שלי, זה משמש את הממיר של הוט וגלישה פעם ב... כשמישהו מגיע לביקור. אשמח לקבל מכם המצלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה חייב תעזרה שלכם לפני שאני יעשה משהו לא טוב למחשב...): יש לדוד שלי מחשב עם הארדיסק SATA של 80G ומערכת הפעלה XP עכשיו ביום בהיר אחד פתאום המערכת לא עולה ויש מסך כחול שהדבר היחיד שאולי זאת הבעיה לפי מה שרשום במסך זה Disable of uninstall any antivirus or disc defragmention... בעצם לא ידוע מה הבעיה...אין משהו מוגדר. אוקיי...אז באתי להפעיל את ההתקנה של XP כדי לעשות Repair למערכת אבל בשלב שצריך לבחור מחיצה ההתקנה מראה את המחיצה כ 80 ג'יגה אבל היא נקראת [unknowen] ושאני בוחר אותה אז ההתקנה מודיעה כי המחיצה מלאה או פגומה או שלא מפורמטת. ניסיתי להעלות את הWindows PE ולנסות להכנס למחיצה, ושם המחיצה מופיעה בכלל כריקה. איכשהו רק בתוכנה Active Partition Recovery אני מצליח לק…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ה-ZikeDrive מבטיח לספק מהירויות העברה גבוהות מאלו של כונני ה-NVMe המתקדמים ביותר בדור ה-PCI-Express 3.0 עבור מוצר קומפקטי שילך אתכם לכל מקום - אבל זה יעלה לכם מעל ל-300 שקלים בתור התחלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, אז קניתי מחשב חדש- עם כונן קשיח אחד, SEAGATE 500GB SATA3. אחבר גם כונן שני, ישן בתור גיבוי ופח זבל למדיה, SATA1. השימוש העיקרי שלי הוא עריכת אודיו ווידאו עם התוכנות של ADOBE. איך אני צריך לחלק את המחיצות על הכונן החדש? מן הסתם מחיצה אחת ל WINDOWS, 64BIT, אבל השאלה היא אם על אותה מחיצה, אני שם גם את התוכנות עצמן. כמובן שבנוסף אני אצטרך מחיצה שלישית- כזו לפרויקטים ודגימות. אז איך מומלץ לי לסדר את הכל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הכונן שנה וקצת ולאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות זה התחיל ממסכים כחולים שלא בטוח שזה בגלל הכונן ולאחר מכן גוגל כרום ופיירפוקס החלו גם לקרוס ולא להגיב תהליך התוכנה נתקע ולא מאפשר סגירה דבר שמאלץ אותי לבצע ריסטרט למחשב אבל גם לאחר ריסטרט במחשב המערכת הפעלה כלל לא עולה הכונן נעלם מרשימת הכוננים שמחוברים בחיבורי הSata3 בלוח אם ומציג שגיאת העלאה במידה ואני מכבה ומדליק מחדש את המחשב מהכפתור הכונן כן מזוהה בלוח אם והמערכת עולה המחשב עצמו נקי מוירוסים סרקתי גם עם ספי האנטר לפני כמה חודשים והיו מזיקים והסרתי אותם עשיתי לאחרונה עידכון לקושחה האחרונה של הכונן
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בכונן חיצוני לצרכי גיבוי ושיתוף ראיתי את הכונן הבא ב KSP שהוא רק USB 3 ללא LAN Transcend StoreJet 25H3P 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 האם מישהוא מכיר אותו ??? הוא טוב??? האם ישנם כוננים חיצוניים על בסיס הנ"ל עם חיבור נוסף של LAN לצורך שיתוף וגיבוי לעוד מחשבים הUSB ישמש למחשבים שאינם ברשת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD-R מלא בקבצים אני דיי בטוח שהוא קצת דפוק עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק את שלמות המדיה אם כל הקבצים נגישים וכו'? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בקשר למפרט שלי עלתה בעייה קטנה עם הSATA כנסו לנושא הזה שלי ותבינו את הבעייה... תענו על הבעייה פה או שם...: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=135348.0 תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
א.אני צריך ב1500 ש"ח 1. 2 דיסקים קשיחים של 160GB להרצה ב RAID 1/0/0+1 עריכה: עדיף SATA 2 (יש ליDFI SLI-DR) 2. כונן פלופי 3. כונן CD רגיל 4. צורב DVD ב. אני צריך עצה איך להריץ את הדיסקים בRAID 1, RAID 0 או RAID 0+1 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הבעיה התחילה מזה שלא הצלחתי לחבר את הדיסק הקשיח שלי, הMAXTOR ללוח הNFORCE3 שיש לי , וגיליתי שזאת בעצם בעיית תאימות ספציפית(בחקירות בגוגל) בשביל להתגבר על הבעיה, קניתי כרטיס הרחבה VITA VT6421A PCI בעל 3 פורטים לSATA ואחד לIDE הבעיה: אחרי השלב הראשון של ההתקנה של הXP, השלב שבו יוצרים מחיצות וההתקנה מעתיקה קבצים, אחרי הRESTART הראשון ההתקנה לא נמשכת ניסיתי להגדיר למחשב לעשות בוט מADD ON CARD קודם, לא עוזר מה עושים????
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לגבות את כל הקבצים שלי וגם לפרמט את המחשב, לכן קניתי כונן גיבוי My Home Cloud של WD והעלתי גם קבצים וגם תמונות. לאחר שפרמטתי את המחשב רציתי להוריד בחזרה חלק מהסיפריות למחשב לצורך עריכה. אני לא מוצא דרך להוריד את הספריות אלא רק כל קובץ וקובץ בנפרד. האם יש למישהו פתרון? תודה לכל המסייעים הראל
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קניתי כרטיס זכרון למחשב כף-יד Mio P350. זה כרטיס הזכרון: Max Hash SD 2GB 133? איך הכרטיס? מכל הבחינות, אמינות, מהירות וכו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-