עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dbx22,

אהלן, יש לי נק 3540A ולעיתים מאוד תכופות כשאני מכניס דיסק DVD לכונן הוא לא קורא אותו ולא מזהה כלום. מה עושים? איך פותרים את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  2. היי, האם מישהו אולי יודע מה ההבדלים בינהם? תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by elena_ash,

שלום! יש נרו 6 וצורב של סמסונג דו לאייר. כשאני מתחילה לצרוב לא משנה איזו מדיה ולא משנה איזה משקל קובץ אפילו קטן ביותר הוא מקבץ לי אותו ולא חשוב אם זה דיסק רגיל או DVD . מה אני צריכה להגיר בתוכנה כדי שזה יצרוב בצורה רגילה. בעיה שניה שיש לי צורב מאפשר לצרוב עד 800 מגה . האם אני צריכה מדיה מיוחדת או דיסק DVD רגיל? כי אני לא הצלחתי לצרוב על דיסק DVD רגיל אשמח לתגובות ופתרונות. תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by zkfirz,

שלום לכם חברים בניתי מחשב אחרי שהתחלתי את הארדיסק ועשיתי לו fdisk ועברתי תשלב הראשון של ההתקנת וואינדאוס בדוס אז אני אמור לקבל אחרי ריסטר אוטומטי אחרי השלב הראשון המשך התקנה ומשום מה אני לא מקבל השאלה שלי אם זה קשור איך שהו שב sata זה שיתה אחרת או לא קשור בכלל ? וזה לא עובד למרות שאני סידרתי בעדיפויות ביוס שהארדיסק יהיה ראשון בתודה מראש כפיר

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. אני קונה תמחשב בSKYPC ואני רוצה שהכל יבוא משם כולל הצורב. אבל ראיתי שמבחינת הצורבים אין להם מבחר גדול... מה מהבאים הכי מומלץ.. אני צורב במיוחד סרטים בפורמט של DVDR: ASUS DRW-1814BLT X18 DVD LG GSA-H44N X18 DVD Pioneer DVR-112 X18 DVD SAMSUNG SH-S183L X18 DVD תודה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by tiptipon,

אני מעוניין להחליף את ה HD של ה PS3 שלי ואני מתלבט בין שני הדגמים הבאים מה מומלץ לפי ניסיונכם http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=141823&DB141804=142320&DB142297=142298&DB141811=165914&DB141818=142295

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by Emms12,

א.אני צריך ב1500 ש"ח 1. 2 דיסקים קשיחים של 160GB להרצה ב RAID 1/0/0+1 עריכה: עדיף SATA 2 (יש ליDFI SLI-DR) 2. כונן פלופי 3. כונן CD רגיל 4. צורב DVD ב. אני צריך עצה איך להריץ את הדיסקים בRAID 1, RAID 0 או RAID 0+1 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  8. קניתי לאחרונה והרבה אומרים לי שהחיר גבוה (50 שח ל 50 מדיות) וש VERBATIM לא ככ טובים. מה דעתכם? תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. Started by kobi_af,

שבת שלום אני שואל אם כדאי לקנות בימים הקרובים צורב dvd ?אני שואל זאת כיוון שאוטוטו אמורה להגיע ה blue ray ו hd dvd ...

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by ofirdamr,

קניתי צורב דיוידי של אסוס ולא קיבלתי איתו בקופסא כבל שמע(זה שמחברים לCD IN בלוח אם) הכבל גם לא הגיע עם הלוח אם שקניתי מחנות אחרת. למי אני צריך לפנות? ואם לא יהיה לי הכבל אני לא יוכל לשמוע מוזיקה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  11. Started by em28,

רציתי להעביר דיסקים(של WD בנפח 40GB ו-80GB) ממחשב למחשב אחר. שני הדיסקים מסוג ATA ועובדים כראוי עם לוח ישן של ASUS. כשהעברתי אותם למחשב אחר , עם לוח של GIGABYTE GA-7ZXR , כבר הביוס טוען :NO DEVICE DETECTED . בלוח הזה יש אפשרות ל-AUTO DETECT - לא עזר. צריך לגמפר פה משהו בלוח ?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  12. בן שני הכוננים האלה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13017 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314

13. שלום אני מעוניין לקנות DOK עם תקציב עד 250 שמתי עין על 2 אופציות כאשר השיקול הוא איכות מול גודל- http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5863&perur=2&t=14&c=212 לעומת http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5461&perur=2&t=14&c=212 ברור לי שה-Countour טוב יותר מבחינת ביצועים ואיכות במה זה מתבטא אם יש עוד יתרונות חוץ מהמהירות ? לגבי מהירות - עד כמה השוני גדול בכתיבה ובקריאה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by kobibo,

אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגם 4163B לבין הדגם GSA 4163B ? ומה עדיף לרכוש ?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  15. יש לי LITE ON 851 S אם אני יכול לבצע לו עידכון ביוס ל דגם שתומך ב DL מדיות? לפי מה שהבנתי הוא זהה לדגם כלשהו של סוני שראיתי שלו אפשר לבצע עדכון לפי מה שקראתי הדבר היחיד ששונה בין הדגמים הוא הביוס וסתם עוד שאלה כדאי לקנות DVD לצרביה של BENQ?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. Started by Hr44,

מה אתם אומרים על הכתבה? http://www.nrg.co.il/online/10/ART/956/802.html זה נכון שלא כדי לתת לדיסק קשיח לעבוד יותר מ9 שעות ברצף?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. Started by MATTAN,

היי מה קורה אחים שלי אני מחפש צורב dvd טוב ואני רוצה המלצה על חברה ודגם תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  18. Started by mci10mat,

ראיתי המלצ פה בפורום על wd mybook . האם יש כונן חיצוני, לא איכפת לי שיהיה איטי תספיק קיבולת של 20 ג'יגה. כמו כן האם קיימת תוכנת גיבוי אוטומטית אפילו שאצטרך להורידה מהאינטרנט? התקציב שלי דל עד 350 שח כולל אם צריך לשלם על התוכנה. יש מצב בכלל? אני קצת חושש מיד שניה שלא אקבל חתול עיוור בשק עם מלא פרעושים. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  19. Started by NAZRAK,

במחשב השולחני יש לי שני צורבי DVD של NEC, לפעמים הם קוראים בלי בעיה דיסקים של סדרות סרטים (מקוריים יש לציין) ולפעמים מחליטים שאין דיסק בכונן. בהתחלה ניסיתי כמה מדיות לצריבה (גיביתי שטויות מבדרות בנוסח META CAFE עוד במחשב הקודם) חשבתי שהבעיה הייתה בדיסקים עצמם. אבל למרבה הפלא כשניסיתי לראות את הקבצים דרך המחשב הנייד לא הייתה שום בעיה. אח"כ ניסיתי סדרות מאוסף ה-DVD שלי, אחת מהן נוגנה בלי בעיות בכל הדיסקים, והשנייה הייתה לא קיימת מבחינת הכוננים (במחשב הישן לא הייתה עם הסדרה הזו - הקרקס המעופף של מונטי פייתון - או עם כל סדרה אחרת בעיה כלשהי.. שוב, גם הפעם במחשב הנייד כל הסדרות פעלו בלי בעייה. בשני המחשבים יש XP PRO במחשב השולחני עם משחקים למשל אין שום בעיות. יש הצעות או פיתרו…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by Alexkmr,

ליפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by holy_banana,

שלום, קניתי הארד דיסק של 500 GB מחברת סמסונג. חיברתי את ההארד דיסק כמו שצריך, הוא מזוהה בביוס וכמו כן מזוהה בdevice manager של הוינדוס אבל כאשר אני פותח את המחשב שלי אין שום כונן קשיח חדש שהתווסף. מה יכולה להיות הבעיה ? איך ניתן לפתור את זה תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. Started by Maor_T,

אהלן חבר'ה חייב תעזרה שלכם לפני שאני יעשה משהו לא טוב למחשב...): יש לדוד שלי מחשב עם הארדיסק SATA של 80G ומערכת הפעלה XP עכשיו ביום בהיר אחד פתאום המערכת לא עולה ויש מסך כחול שהדבר היחיד שאולי זאת הבעיה לפי מה שרשום במסך זה Disable of uninstall any antivirus or disc defragmention... בעצם לא ידוע מה הבעיה...אין משהו מוגדר. אוקיי...אז באתי להפעיל את ההתקנה של XP כדי לעשות Repair למערכת אבל בשלב שצריך לבחור מחיצה ההתקנה מראה את המחיצה כ 80 ג'יגה אבל היא נקראת [unknowen] ושאני בוחר אותה אז ההתקנה מודיעה כי המחיצה מלאה או פגומה או שלא מפורמטת. ניסיתי להעלות את הWindows PE ולנסות להכנס למחיצה, ושם המחיצה מופיעה בכלל כריקה. איכשהו רק בתוכנה Active Partition Recovery אני מצליח לק…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. שלום לכולם רציתי לשאול כמה שאלות מזה PIO MOD UDMA זה כינוי להתקני IDE ? מה ההבדל בין הגרסאות השונות של הUDMA , מהירות ? מזה DMA ? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by moris,

היי! איך הדיסקים DVD של BENQ R פלוס. ? תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  25. היי חבר'ה רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע גיבוי ב RAID מ2 כוננים שונים של WD לכונן נוסף של סיגייט לפי מה שהבנתי אם הדגמים שונים או שהיצרן הוא שונה זה בלתי אפשרי תודה מראש על התגובה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים