עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. השאלה בכותרת. בין העונים נכונה תוגרל תודה.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by galh_5,

בכמה הוא יותר מהיר?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  3. שלום לכם!!! יש לי בעייה דיי מוזרה בצורב dvd שלי , הסוג של הצורב הוא nec ad-5170a. (בערך חצי שנה יש לי אותו). לפני חודש לערך קניתי 25 דיסקים ב office depot. על הדיסקים רשום שזה 4.7gb x16 ו... למעלה רשום dvd+r. לבעייה: שאני צורב בהם משחקים , שירים, סרטים אוו כל דבר אחר שאפשר לצרוב, הוא צורב לי והכל בסדר לפעמיים יש נפילות. אחרי הצריבה אני מכניס את הדיסק לכונן של המחשב שלי , והוא כאילו קורא אותו ולא פותח לי כלום , כאילו לא צרבתי כלל. אבל אם אני לוקח את הדיסק הזה למחשב אחר שיש בו כונן dvd, אז שם הוא מעלה את מה שצרבתי בדיסק. מוזר נכון , אני לא יודע מה זה זה מאוד מוזר , ועכשיו יש לי פה מדיה של dvd אחר שרשום עליו dvd-r וזה עובד לי מצויין!!! 1. יכול להיות שהצורב שלי לא קורא +r כי…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by hq4ever,

כאמור בכותרת, אפשר בבקשה המלצה לצורב DVD בטווח מחירים של 400-500 ש"ח. דרך אגב QQ = QuickQuestion. עריכה : תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. אני אשמח לכל סוג אינפורמציה או הפנייה. המטרה שלי היא לדעת אם הביצועים של הדיסקים שלי עובדים במהירות טובה. החומרה שלי: quad 6600 בקר raid של אינטל על הלוח דיסקים: SAta II בraid0 תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. הצורב נתקע במהלך צריבה של cd רגיל ומאותו רגע אינו מוכן לצרוב או לקרוא cd רגילים , רק מדיות dvd . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? ניסתי להסיר , ריסט , מדיות שונות , אך שום דבר לא עזר ... האם יש פתרון או שאאלץ לנצל את האחריות על הצורב ?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. רכשתי את שני אלה ואני זקוק לכבל שיחבר ביניהם. http://cgi.ebay.com/SATA-Serial-ATA-II-eSATA-IDE-PCI-RAID-CARD-B06_W0QQitemZ110123801117QQihZ001QQcategoryZ140035QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=412418 למישהו יש מושג מה אני צריך? http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&satitle=esata+cable&category0=

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by dbx22,

אהלן, יש לי נק 3540A ולעיתים מאוד תכופות כשאני מכניס דיסק DVD לכונן הוא לא קורא אותו ולא מזהה כלום. מה עושים? איך פותרים את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by NIVs,

פירמטתי תמחשב לא מזמן והבעיה שהשם של ההרדיסקים גיבויי + נגן (X5) שינו את עצמם סתם ככה. לפני הפירמוט שם הנגן היה לי H ועכשיו הוא I, כנל לHD הנוסף שלי השתנה מ E ל F. איך אני מחזיר את השמות כמו שהם היו??? אני צריך את זה דחוף חברה יש לי רשימות שירים שהכנתי במיוחד בנגן

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. Started by Anonymous1,

שלום, האם דיסק קשיח מתוצרת Samsung מומלץ? היכן ניתן למצוא רשימת חברות מומלצות, עדיף גם שלא בתחום המחשבים. בתודה.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by Double-U,

ראיתי את הכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/news/1201463093/90590/ ולא הבנתי מה זה נותן החידוש הזה :\ הHD יהיה יותר מהיר ? פחות חום? ( אני לא מדבר על NCQ , וגם אני לא מדבר על זה שיהיה אפשר 1TB על HD אחד )... מישהו יכול להסביר לי מה זה נותן? תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by ranran,

מה אתם אומרים עליהם מצאתי תדגם הזה WD3200AACS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=339 ולפי מה שרשום בSPECS של האתר הוא יותר טוב מה- 3200AAKS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=299 במהירות,הוא שקט יותר, קר יותר,וצורך פחות חשמל (זה כאילו דגם "ידידותי לסביבה" - HYBRID משהו כזה) מה אתם אומרים כדאי לחכות לו שיגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by sahargt,

אני רוצה למחוק את הקשיח השני שלי ויש שם קבצים של מערכת חלונות

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by ofeky1,

לחבר שלי יש בעיה במחשב הוא אומר שכל הזמן נמחקים לו קיבצי מערכת מהמחשב זה יכול להיות??? יש לו HD של MAXTOR 200GB SATA II 7200RPM נ.ב אני כל הזמן אומר לו שזה וירוסים כי האנטי וירוס שלו לא פועל הוא לא מאמין לי אז אני רוצה לשמוע דעת מומחים בעניין!! תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by itail,

שלום! אני מרכיב בימים אלו מחשב חדש מ-KSP ואני מתלבט איזה דיסק קשיח לקחת. יש להם שתי אפשריות שנראות לי טובות למדי בסביבות ה-450 ש"ח. 1. WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM ATA100 2. MAXTOR 80GB 7200RPM ATA133 לכאורה ברור שעדיף את המקסטור... השאלה היא אם יש הבדל באמינות ואם ההבדל במהירות גישה מורגש בגלל ההבדל ב-ATA. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by kobi_af,

שבת שלום אני שואל אם כדאי לקנות בימים הקרובים צורב dvd ?אני שואל זאת כיוון שאוטוטו אמורה להגיע ה blue ray ו hd dvd ...

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by averaraz,

אם יש לי לוח אם שתומך רק בSATA1 ואני אקנה כונן קשיח SATA2 האם תיהייה בעיה? הכונן לא יעבוד? הלוח אם לא יזהה את הכונן או כל בעיה אחרת? אני מתלבט ביןWD1600JS לביןWD1600AAJS מה ההבדלים בינהם ואיזה אחד עדיף?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות הארד דיסק עד 400 שקל מה שהכי שווה...אני לא מבין בתחום אז אני מבקש עזרה...יש לי את המפרט בצד... בתודה מראש אלון

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by Jack_g,

אז ככה באפשרותי לרכוש במחיר דיי זול אחד מהצורבים הנ"ל PIONEER A06 או SONY DRU500/510. המחיר זהה לשניי הצורבים. כתבתי את שניי הדגמים בסוני כי אני לא יודע בדיוק מה ההבדלים בין שניהם ואני גם לא יודע איזה מהם אני יקבל רוב הסיכויים את ה510 מכיוון שזה הדגם החדש יותר שמחליף את ה500. אז מה כדי יותר לרכוש? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by Systema,

אני מעביר הרבה סרטים מהמצלמת וידאו שלי ואיכות גבוהה חשובה לי... ככה שיוצא 4 ג'יגה לסרט של שעה וחצי. אז אני רוצה לקנות דיסק קשיח בנפח גבוהה... בסביבות ה-200 ככה... כי יש לי רק 80 ג'יגה. איזה דיסקים איכותיים (שלא ישעשו בעיות) אפשר לקנות מומלץ זול... והאם יש משהו שאני צריך לדעת עוד? תודה לעוזרים! עריכה- יש מצב שהדיסק הזה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=hitachi250gb&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=0 טוב?? 250GB ב500 שקל??

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי בלאפטופ תוכנת גיבוי, ורציתי לישאול האם שיחזור של הגיבוי הראשוני (ממש לאחר ההתקנה של הוינדוס עם כל הדריברים והכל), ינקה את הארד דיסק לחלוטין ויחזיר את המחשב למצב של 'כמו חדש' ? כלומר, במקום לפרמט את המחשב ולהתקין הכל, האם אפשר פשוט לשחזר את הגיבוי הזה, וזה ישתווה לכאילו המחשב פורמט? מקווה שהבנתם, תודה לכולם..

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  22. קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  23. שמעתי שלהארד דיסק חיצוני המחובר למחשב עם USB2 יש הגבלה בגודל של עד 1 טרה. האם זה נכון? ואם כן אשמח גם לדעת למה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  24. לצד מיקרון, חברה אמריקאית פופולרית נוספת עתיד להתחיל לשווק כונני NVMe מהדור החדש בקרוב מאודלכתבה

25. יש לי דיסקים רב פעמיים שמיועדים לצריבה במהירות X4 (דיסקים רגילים לא DVD). הצורב החדש שלי מאפשר לי לצרוב בכל מני מהירויות אך האיטית מביניהן היא X8. אני עובד עם nero 6.6 החדש. איזו תוכנה קטנה אתם ממליצים לי להתקין לצד Nero כדי לאולי אוכל לשכתב במהירות x4?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים