אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר בקר חיצוני אשר מאפשר לבצע RAID חומרתי
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מה שהבנתי שרייד זה שילוב של כוננים קשיחים. 0, 1, 5, 10.. (משהו כזה) מה המספרים האלה אומרים? במה זה עוזר?, זה מאיץ משהו והאם זה משתלם מול קניית כונן קשיח אחד באותו גודל? אשמח לעזרה!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
ראיתי המלצ פה בפורום על wd mybook . האם יש כונן חיצוני, לא איכפת לי שיהיה איטי תספיק קיבולת של 20 ג'יגה. כמו כן האם קיימת תוכנת גיבוי אוטומטית אפילו שאצטרך להורידה מהאינטרנט? התקציב שלי דל עד 350 שח כולל אם צריך לשלם על התוכנה. יש מצב בכלל? אני קצת חושש מיד שניה שלא אקבל חתול עיוור בשק עם מלא פרעושים. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מחפש הארדיסק SATA רגיל (7200),כנראה 80GB . איזה חברה הכי אמינה\פחות בעיות וגם חשוב לא פחות השקט של הכונן! מחפש כונן שעושה הכי פחות רעשים. תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים יש אפשרות למחוק את הדיסק ב"מחיקה מהירה" או "מחיקה מלאה" עד היום מחקתי את הדיסקים שלי במחיקה מלאה (שלוקחת הרבה יותר זמן) ורציתי לדעת אם יש בזה טעם בכלל.... איזו מחיקה עדיפה? ואיזו מחיקה טובה יותר לדיסקים ובאיזו מחיקה הדיסקים שלי יחזיקו יותר זמן? תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, שאלה קטנה ומהירה איזה חיבורים צריך בשביל כונן קשיח חיצוני ? (נגיד של WD ) האם הכבל USB שמתחבר מספק גם חשמל? איזה כבלים צריך לחבר בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
פירמטתי תמחשב לא מזמן והבעיה שהשם של ההרדיסקים גיבויי + נגן (X5) שינו את עצמם סתם ככה. לפני הפירמוט שם הנגן היה לי H ועכשיו הוא I, כנל לHD הנוסף שלי השתנה מ E ל F. איך אני מחזיר את השמות כמו שהם היו??? אני צריך את זה דחוף חברה יש לי רשימות שירים שהכנתי במיוחד בנגן
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
קניתי HD חדש. האם ישנה אפשרות להמנע מהתקנת WINDOWS. ושאר התוכניות מחדש? האם יש דרך/תוכנה לבצע העתקה לHD החדש? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהדיסק הקשיח הקודם שלי?(WD) שבק חיים, קניתי הארד דיסק של סמסונג. בדקתי בסנדרה וגם ב-HD Tach וההארד מזוהה כ-ATA. האם זה נורמלי או שזה לא צריך להיות ככה? ואם כן איך גורמים למחשב לזהות אותו כ-SATA? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במחשב ישן בXP, ועד היום השתמשתי בכונן אחד בלבד. בשל שינוי במחשב הראשי, הוצאתי ממני שני דיסקים קשיחים, וחיברתי אותם למחשב המדובר, אחד על הצמה של הכונן הישן, ואחד על הצמה של הCD. הבעיה היא, שבמחשב שלי מופיע רק כונן אחד, זה שחובר באותה צמה עם הכונן הישן. הכונן השני לא מזוהה, למרות שההתקן עובד בצורה תקינה (לפי מנהל ההתקנים) יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש הארדיסק נייד בעיקר לשימוש ביתי אבל אני משתמש בו כל הזמן ומעביר דרכו הרבה דברים. חשוב לי רק שיהיה טוב ושמה שאני אקבל יהיה משתלם מבחינת עלות מול ביצוע. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אם אפשר אחד זול ואחד טוב ואני כבר יבחר אחד מבינהם.. תודה רבה אנשים מישהו יכול בבקשה לעזור
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב ורוצה כונן של 500GB. לא התעמקתי עד עכשיו בנושא הזה, חשבתי לקחת WD 500AAKS, אבל מישהו באחד הפורומים באתר (שבאמת אין לי מושג אם הוא מבין בנושא הזה או לא) אמר לי שלא כדאי לי לקחת כונן של WD אלא של היטאצ'י או סמסונג. אז מה אתם אומרים, איזה כונן 500 עדיף?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
עשיתי היום "מבצע" ופירקתי עד היסוד את המחשב שלי כדי לנקות את המאווררים, מארז, לוח אם וכו'. אחרי שהרכבתי הכל בחזרה המחשב פועל באופן תקין, אבל משום מה רעש הפעולה(קריאה וכתיבה) של ההארד דיסק השתנה לחלוטין. הוא נהיה שקט יותר ודי מוזר(כשאני רגיל לקודם). ממה זה יכול לנבוע? אציין שני דברים שלא יודע אם הם קשורים: 1) יכול להיות ששיניתי את המיקום שלו במארז, לא זוכר. 2) עשיתי LOAD DEFAULTS לביוס.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום. הבעיה התחילה כנראה מספק שנשרף. החלפתי אותו לחדש, וכשניסיתי לחבר את ההארד דיסק- המחשב לא נדלק. בקיצור, בעקבות עצות בפורומים, קניתי הארד דיסק חדש ותואם בדיוק- והחלפתי בין הלוחות. זה לא הצליח לעבוד- המחשב כל הזמן נתקע בשלב של המסך של "Start normally (הניסוח לא מדויק, אבל זה המסך ששואל אם לעבור למצב בטוח/ להפעיל לפי המצב שעבד קודם וכו'). הבעיה היותר גדולה קרתה כשהחזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש שקניתי, והתקנתי מחדש את הwindows. הכל היה בסדר גמור, הכל עלה, עד שבטיפשותי החלטתי לפרק שוב את הלוח מההארד דיסק החדש (והתקין!) ולנסות שוב לחבר אותו לזה התקול ולראות אם אני אצליח ככה לשחזר את המידע שהיה בהארד דיסק הישן. זה לא עבד. החזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש- ולהפתעתי גם…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 250 ג'יגה של וסטורן דיגיטל בsata2 והוספתי עוד 160 ג'יגה וחיברתי עם הכבל sata והכוח והמחשב זיהה אותו חלקית..... הדגם הוא wd1600aajs המחשב מזהה את ההארד דיסק במנהל התקנים אבל בפועל לא רואים ב"מחשב של" את ההארד דיסק....... מה אפשר לעשות בנידון??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בעיה בחיבור כונן דרך USB 1TB של MAXTOR קניתי היום תכונן של מקסטור 1TB חיברתי אותו דרך הראוטר הוא עובד והכל יפה וסבבה אני לא מצליח לחבר אותו דרך ה USB כדי לחבר תכונן אצל חבר..ולהעתיק אליי דברים...לא דרך הרשת יש מאחורה 2 חיבורים של יואסבי זה כנראה של שתי הכוננים או משו התקנתי תדיסק שקיבלתי יש לי XP והתוכנה עובדת יצרתי משתשמים אבל אני יכול להיכנס אליו דרך הרשת אולי יש משו שצריך לעעשות בהגדרות או משו?! ואני לא יודע
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה ההבדל בין LG GSA-H55L X20 ל H66NK ומי יותר טוב.....?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הצורב עושה לי בעיות בזמן האחרון החלטתי שהגיע הזמן לעדכן את הגירסא שלו אני אפילו לא יודע איזה גירסא הfirmware שלו עשיתי חיפוש בפורום בתקווה למצוא איזה מדריך שמסביר אבל לא מצאתי איך להעדכן אותו אפשר עזרה?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות DOK עם תקציב עד 250 שמתי עין על 2 אופציות כאשר השיקול הוא איכות מול גודל- http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5863&perur=2&t=14&c=212 לעומת http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5461&perur=2&t=14&c=212 ברור לי שה-Countour טוב יותר מבחינת ביצועים ואיכות במה זה מתבטא אם יש עוד יתרונות חוץ מהמהירות ? לגבי מהירות - עד כמה השוני גדול בכתיבה ובקריאה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום ואהלן יש לי שני דיסקים קשיחים של WD S-ATA אחד 200 ג"יגה ואחד 250 ג"יגה. והטמפ' שהם מציגים לא יאמנו פשוט. אחד 70 אחד 60 ומשהו שמעתי שבסדרת דגמים אלו החיישן נדפק וכל זה זה נכון? ואיך זה אחרי שהצבתי מאוורר זה ירד ל50 ו54. אבל אם החיישנים דפוקים אז בטח זה היה 50 וירד ל30? הנה הדגם והסדרה של כל אחד מהם. WDC WD2500KS-00MJB0 WDC WD2000JS-98MHB0
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב DVD בטווח של 350 ש"ח. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
איזה מבין הנ"ל הוא המהיר ביותר והאם יש בעיות מסויימות שקשורות בבקרת איכות עם אחד מהדגמים ? אה, ושכחתי להוסיף את Flash Voyager של קורסאיר. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-