אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ממש כמו DISK ON KEY האם זה ה S-ATA או שזה משהו אחר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עם המחשב גם מחוץ לבית.הבנתי שאפשר להכניס את ה-HD למארז מיוחד.מה האפשרויות שעומדות בפני?מה העלות שלהן ומה הזולה ביותר?היכן אפשר להשיג חלקים משומשים?האם ההצעה תעבוד גם עם טרמינל(תחנת עבודה ברשת)שיש לה יציאת USB??? בהמון תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי צורב של אסוס מדגם 48X24X52 - 4824A .יש לי אותו משהו כמו כחצי שנה ועד עכשיו צרבתי איתו דיסקים מלאים של 700 מגה במשהו כמו 3 דקות ואפילו פחות. בשבועיים האחרונים שמתי לב שהוא ממש עובד לאט יחסית, ולוקח לו זמן כפול כדי לצרוב דיסק מלא. ניסיתי להחליף סוג דיסקים, איחוי, עידכון וינדוס, גירסה אחרונה של נירו וכלום לא עוזר. למישהו יש רעיון ???
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אתם מכירים את הברזלים האלו? הם בד"כ משמשים להתקנת כונני דיסקטים במדף של 5.25 במארז כאשר ה 3.5 תפוסים כולם ע"י הרדיסקים אז זה המצב אצלי, רק שאני רוצה עוד הרדיסק במקום ;D שאלה טיפשית ,אני יודע, אבל better safe than sorry ומשהו יותר לעניין - בהנחה והתשובה היא כן, זה בסדר שבמדף מעליו יש צורב? או שעדיף להזיז את הסידירום מדף אחד למעלה (מתחת ל DVD) ? אני שואל כי אני יודע שלא טוב במדפים של ה 3.5 שיהיה הרדיסק אחד ישירות מעל השני אבל מצד שני ב 5.25 יש לו יותר מרווח נשימה בגלל שהוא דק יותר מהמדף ??? 10x
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
לפעמים הארד דיסק שלי עולה קול מוזר, משהו בסגנון צא'ק צא'ק. זה קורה גם כשאני לא עובד עליו ואני בחדר אחר וגם כשאני עובד עליו. מאין הרעשים מגיעים ועד כמה זה לא בריא ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים שתיהם של 30 איך אני מפצל את כולם שיהיה לי במחשב 3 כוננים שכל אחד הוא 20 אפשר אם הפרטיישן מג'יק אם אפשר תגידו לי איך תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או אדם שבנה מארז חיצוני USB לHD לבד? אני מאמין שכל הסיפור פה יוצא די זול אם אתה בונה את זה לבד(וגם די מעניין...) הבעיה היחידה לדעתי היא המעגל שממיר מIDE לUSB. כל פיפס היום יוצא עם חיבור USB ואני בטוח שעם קצת tweaking אפשר לגרום לזה לעבוד עם HD
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני לא הבנתי מה ההבדל בין כול הדיסקים האלו של סיגייט אני אוהב את החברה הזו כי הדיסקים שלה מאוד שקטים (אני קונה את הדיסק בגלל שאני רוצה להשקיט את המחשב שלי ואם יש לכם הצעות אחרות אשחמ לקבל) ואני לא יודע מה לבחור: Barracuda Serial ATA V Barracuda 7200.7 SATA Barracuda 7200.7 Plus אני רוצה בעיקרון דיסק שקט גדול ומהיר אני צריך את האיזון הנורמלי בין המהירות לשקט ז"א שלא ישמעו שהוא טוחן כשאני מעתיק קבצים בתוכו למשל בין פרטשינים
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי שני HD WD RAPTOR 36 GB .עד עכשיו היה לי אחד ועכשיו אני רוצה לחבר אותם ב-RAID 0 אני ממש לא יודע מה לעשות .זה פעם ראשונה שלי עם אם כל מה שקשור ל-RAID.יש לי לוח-אם P4P800 DELUXE תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי צורב טושיבה 5112 ואת התוכנות הבאות : NERO 6 AOB Instand 6.5 pinnacle 8 אנא עיזרו לי ???
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המחשב שלי מחולק לשני כוננים C וD כאשר אני בודק ב"מחשב שלי" את כמות הזיכרון הפנוי והתפוס יש הרבה יותר זיכרון תפוס מאשר כשאני בודק את הגודל של כל התיקיות והקבצים בתוך הכונן. זה קורה בשני הכוננים וזה מראה לי שיש כמה ג'יגה יותר מאשר אמור להיות. נ.ב בדקתי גם את כל הקבצים הניסתרים והWINDOWS מותקן בכונן C אשמח אם תגידו לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: איזה צורב מומלץ בתקציב של אלף שקל (ובדקתי בשאר הנושאים והם לא ממש ענו לי) שאלה שניה: יש DVD ביתי שהוא גם צורב והוא עולה כמה אלפים עכשיו השאלה היא... יש אפשרות לחבר אחד כזה למחשב ולצרוב דרכו? או שיש עוד זמן לחלום ולקוות על זה? תודה מראש ומקווה שלא מעצבן אותכם. ;D
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
המחשב חדש לגמרי , הכנסתי את ההארדיסק SATA 120GB MAXTOR הביוס של הRAID מזהה אותו טוב מאוד אבל , שהבוט מעלה את ההתקנה של XP אחרי שאני עושה ENTER במסך הראשון הוא כותב לי שהוא לא מוצא הארדיסק על המחשב... כאילו אין הארדיסק ואז אני צריך לעשות ריסטרט... זה דיי דחוף , בתודה , טל.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כונן DVD רגיל למחשב (לא צורב). יש בחנות KSP (משם אני מעדיף לקנות בשל קרבה גיאוגרפית) כונן של Toshiba ויש כונן של Lite-On. שניהם במהירות 16x48. איזה מהם טוב יותר (אם בכלל)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הורדתי שירים ע"ג המחשב וצרבתי אותם על CD בפורמט MP3 במהירות 8 כדי שאוכל לשמוע את זה גם ברכב אמנם על המחשב אני כן שומע. אבל ברכב אני לא מצליח למרות שיש לי CD צרובים של MP3 ואני כן מצליח לשמוע למה זה? האם זה בגלל המהירות הנמוכה? צורב :LG 40X12X40 מע' הפעלה XP פרו באנגלית תוכנה: WINONCD 5 מדיה פלייר 9
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, המפרט שלי בצד ובקיצור יש לי Asus P4P800 Deluxe Maxtor 120GB S-ATA עכשיו, אני חושב על לקנות עוד כונן ולעשות RAID, ויש לי כמה שאלות קודם כל, אני חייב לקנות כונן בדיוק כמו הקודם? או שאני יכול חברה\גודל שונה? (עדיין S-ATA כמובן) דבר שני, מה ההבדלים בין RAID 1 RAID 0 וכו'... כלומר יתרונות וחסרונות. איזה תוספת מהירות באחוזים אני אמור לקבל? ודבר אחרון, יש לי ידע דיי בסיסי במחשבים אבל עדיין אני מסוגל להבין את ה BIOS והכל, אתם חושבים שעם קצת הדרכה באינטרנט\טלפון אני אצליח להפעיל את ה RAID לבד? תודה.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, הצורב הנ"ל נמצא כיום במחיר מפתה, ואני מתלבט אם לקנות אותו. רציתי לפתוח THREAD בנושא הצורב הזה. ולקבל מידע מאנשים בקשר לתאימות עם MEDIA, ותאימות לנגני דיוידי בייתים. כמה זמן מעשית לוקח לצרוב דיסק וכל מידע נוסף שיש לכם. עם יש לכם השוואות לצורבי DVD באותה רמת קטגוריה ומחיר, הרגישו חופשיים להוסיף וליידע דרך אגב, לפי מה שנראה מהאתר של PIONEER ההבדל הין 106 ל A06 הוא: A06 = RETAIL 106 = OEM
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אם יש לי דיסק RW יש עבר כבר צריבה אחת, ואני רוצה למחוק את מה שיש עליו ולצרוב מחדש, איך אני עושה את זה? שאלה נוספת, אם על הדיסק כבר יש קבצים ואני רוצה להוסיף עליהם, איך אני עושה את זה? הכוונה יש סוג צריבה מיוחד לזה, אופציה בנרו, איך זה עובד. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי מידי פעם רעשים מההרדיסק, אני רוצה לדעת אם להחזיר אותו אבל אני צריך לעשות קודם בדיקה WD 80GB WDC WD800BB-00DKA0 משהו יכול לתת לי לינק לבדיקה הזאת שבודקת את כל הסקטורים ואת ההארדיסק?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת מה בדיוק זה אוזר אם יש לך 8mb cache מה הם הם אושות והאם זה דבר הכרכי שיהיה לך?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה עם הרדיסקים שלהם? האם הם משתווים לרמה של wd? בנוסף יש לי עוד שתי שאלות האם יש הבדל משמעותי בין הרדיסק ata 133 בלי באפר ולבין אחד של ata 100 עם באפר ?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי את ההארדיסק WD 120GB 8MB S-ATA כגשיו צריך לחסבר את החשמל של הSATA וגם את הרגיל? כי אין לי כבל כזה.... למישהו יש מדריך ? כאילו נכון להארדיסק יש שלושה כניסות אחד של חשמל רגיל אחד של הSATA המידע ואחד של SATA חשמל צריך לחבר את החשמל כי לא רבילתי כבל כזה ועם הלוח אם שלי קיבלתי רק את הכבלים של המידע (ASUS P4P800 Delux)
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע כונן 40 ג"ב של ווסטרן ואני מאוד מרוצה ממנו, רק בעיה אחת - הוא מלא עד אפס מקום. אני רוצה לקנות כונן חדש, חשבתי על כונן של ווסטרן דיגיטל 120 ג"ב, האם יש המלצות מסויימות? הבנתי שכדאי לקחת את הגרסא עם 8 מ"ב באפר, האם מדובר בגרסא הזאת? http://gamapc.co.il/product_info.php?cPath=33_57&products_id=70 אני משתמש במחשב פנטיום 3, האם כדאי להשקיע בכונן בעל חיבור טורי כדי שיהיה מתאים גם למחשבים הבאים שיהיו ברשותי? האם כונן כזה יעבוד על המחשב שיש ברשותי כרגע? בסה"כ התקציב שלי הוא בסביבות 500 ש"ח, עם חריגה קטנה למעלה... מה הם המלצותיכן?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-