עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by goodspeed,

איפה אני קונה ג'אמפר בלבד ללא דיסק קשיח?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני רוצה לרכוש הרדיסק לגיבוי המוזיקה, סרטים, והתמונות שלי. האם עדיף שההרדיסק יהיה בתוך המחשב או מחוצה לו מחובר בUSB או כל חיבור אחר?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by SuBeX,

האם LG-H10 הוא הדגם החדש של 4167B?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by naorsa,

יש לי דיסק קשיח חיצוני של WD 500GB הוא לא נפל או משהו אבל לאחרונה כמעט ואי אפשר לעבוד איתו לא מצליח להוציא ממנו דברים או להעתיק אליו, אפילו שויתרתי ועשיתי פירמוט זה עדיין לא עזר. יכול ליהיות שמדובר בכבל שלו וזה לא הדיסק קשיח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by elad-k1,

שלום איזה סידי רום למחשב הכי טוב הכי אמין בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by bd,

יש לי מחשב שיש בו חומר רגיש מאוד מחשב של העסק אני רוצה לעשות לו מערך RAID 1 יש לי כונן 160 של WD אם אני יקנה עוד כונן 160 ...אותו כונן ויחבר... וינסה לעשות RAID 1 ... שאני לא יודע כל כך איך עושים את זה... וזה יעבוד MIROR כגיבוי לכונן הראשון שעובד עד עכשיו בלי גיבוי... זה יעבוד..? או שצריך לעשות את זה ישר מהפורמט?.. שמתקינים מחשב חדש?.. כביכול אני מחבר תכונן החדש... למערכת.. מה אני אמור לעשות?.. לגמפר כוננים?.. להיכנס לביוס ולשנות שם ל RAID1 להכניס דיסקט כלשהו.? של הבקר RAID של הלוח.. ולעשות שם על RAID1.. וזה אמור לעבוד ככה ..? בלי הרבה בלאגן..? כי אין לי מושג איך עושים את זה וחיפשתי כאן בפורום ויש הסברים מה זה כל דבר ולא איך עושים אתזה.. וגם אם יש הסבבר זה בסאנגלית וזה ס…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי 80 ג'יגה במחשב... נשארו 127 מגהבייט וזה לאט לאט יורד... אני צריך לצרוב סרטים שיש לי על המחשב ולמחוק אותם, אבל איזה עוד דרכים יש לפנות מקום במחשב? כשאני לוחץ על הכונן שלי שהוא C , ואז עושה "disc cleanup" זה טוען לי את האשף המון זמן וזה בכלל לא עולה... אז אילו שיטות יש לפנות מקום במחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  8. שני בקרי SSD חדשים נוספים שכדאי לשים אליהם לב בתור כאלו שיוכלו להוריד את רמות המחירים עבור כולנו הם ה-SM2260 של Silicon Motion, שאמור לספק כונני M.2 תומכי תקן ה-NVMe במחירים תחרותיים יותר (אם כי הביצועים בהחלט אינם מהטובים ביותר שראינו בקטגוריה), וה-Maxiotek MK8115 של חברת JMicron שמציע גם הוא תמיכה בשבבי NAND תלת מימדיים, עם הכוונה למחירים נמוכים במיוחד ולתחרות ישירה אל מול ה-SM2258 וה-Phison S11. שני הבקרים הללו ירכיבו חלק מקו כונני ה-SSD העדכני של חברת ADATA, ואנחנו כבר סקרנים לדעת מה יהיו המחירים שנידרש לשלם עבורם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by talsa,

שלום רכשתי השבוע את ה WD MY BOOK 3.0 כונן שמגיע עם חיבור סופר מהיר של USB 3.0 לאחר שפירמטתי אותו לFAT 32 ע"י כל תוכנה אפשרית הפלייסטיישן 3 לא מזהה אותו לא משנה מה אני עושה ולא מזהה את הסרטים חיפשתי בגוגל ניסיתי להוסיף לכונן תיקיות בעלות שם זהה באותיות גדולות כמו שממליצים בגוגל אבל ללא הועיל חרשתי את כל גוגל ומצאתי עוד כמה אנשים שיש להם בעיה דומה ולא מצאו פתרון עדיין כתבתי מכתב לתמיכה של WD ואני מחכה לתשובה מהם כמו כן עידכנתי את העידכון האחרון שיש באתר שלהם עבור הכונן האם מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ומצא פתרון ? אני כבר די עובד עצות ולא ניתן לבטל עיסקה עם היבואן בארץ תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by menihen16,

שלום לכם... הורדתי סרט ובהגדרות המחשב מראה לי שהסרט הוא 702MB.. שמתי את הסרט בתוכנת הצריבה (Nero) וכשאני מגיע למצב של צריבה התוכנה מוסרת מידע שהסרט גדול מדי(703MB) והדיסק יכול להכיל רק 702MB! מה אני יכול לעשות בכדי לצרוב את הסרט?. ד"א, אני צורב במצב DATA..זה בסדר נכון? תודה לעוזרים, מאד חשוב לי. מני חן.!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by avvvi,

יש לי בו חומר ממש חשוב והסיסמה הייתה ממש קשה בכל מקרה שחכתי את הסיסמה ואני צריך את החומר מה ניתן לעשות ואיך אפשר לשחרר את הזכרון ? עשיתי כבר שני טעויות בסיסמה ועכשיו הוא רושם לי שבטעות השלישית הזכרון ינעל את עצמו בתודה מראש אבי

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. עריכה: תודה על הייעוץ, החלטתי ללכת על כ1TB למדיה ועוד 160GB למערכת הפעלה. מישהו יכול להמליץ לי על צמד (קראתי על הסמסונג המומלץ ל1TB ואיני מעוניין להסתבך עם סיגייט) האם רצוי ששני הכוננים יהיו של אותו יצרן? תקציב עד 1000~ ש"ח לשני הכוננים. תודה שלום, אני עומל על הכנת מפרט מחשב חדש. שמעתי שמומלץ להתקין את מערכת ההפעלה על כונן קטן נפרד ואת שאר המידע לאכסן על דיסק נוסף ( אני מעוניין ב-1TB) (שימושים - אכסון מוליטימדיה בעיקר) האם מיותר? מה היתרונות? מה לגבי 2 כוננים קטנים למ. הפעלה בRAID 0? (ומה זה בכלל ...) תודה

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  13. מה אתם אומרים, הייתם קונים? חישוב המחיר בש"ח כולל המרה, משלוח ומע"מ: (88$+5$)*3.86*1.17= 420 ש"ח http://www.amazon.com/SAMSUNG-2-5-Inch-Internal-MZ-7PC128B-WW/dp/B0077CR60Q/ref=?ie=UTF8&m=AOLSZLL8LC94T בטוח שמשתלם, השאלה האם שווה לקחת את הסיכון ברכישת SSD מחו"ל?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by romi103,

בס"ד באיזה שהוא מקום ראיתי שמישהו כתב את המשפט הזה: "כדי למקסם (את המיהרות) עליך להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק SSD ובנוסף להכניס עוד אחד למחשב ועליו לשמור את החומרים. חשוב מאד שהתוכנה והחומרים לא יהיו על אותו דיסק. במיוחד אם אתה עובד עם CS6." . השאלה למה זה חשוב שהתוכנות לא יהיו באותו דיסק של מערכת ההפעלה? שיהיה עוד SSD ? לעשות על זה RAID ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kashiko,

שלום לכולם, מסיבה לא ברורה, הופיעה הודעה בטלפון של אשתי (גלקסי S3) אשר מודיעה כי לא ניתן לזהות את הכרטיס (או משהו בדומה). ההודעה הבאה שהופיעה שאלה אם למחוק את המידע - אשתי לחצה "אישור". ההמשך ברור לכל. מה שמוזר כאן זה שהטלפון לא זיהה את הכרטיס (מיקרו SD). ניסתי לשחזר את המידע באמצעות תוכנה אשר מומלצת כאן באתר - אך שוב, קורא הכרטיסים שלי לא מזהה את הכרטיס (בדקתי, הקורא תקין שכן הוא זיהה כרטיס מיקרו SD אחר שברשותי). מה ניתן לעשות עכשיו, אם בכלל ? תודה, עמית.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  16. מדובר בכונן Samsung G3 שהוא מתפקד בתור גיבוי. אני מחפש דרך איך לסנכרן את התיקיה במחשב עם הכונן, הכוונה היא כאשר יש שינוי בתיקיה של הוספת מידע\מחיקת מידע ואני מחבר את הכונן למחשב הוא מזהה ומוחק\מעתיק בהתאם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by iyehuda,

אני בזה הרגע בקנדה עם דיסק צרוב PAL כיצד אני יכול להפוך ל NTSC זה ממש חשוב לי דרך אגב קניתי פה צורב DVD של LG 4163B שחור ב 60 דולר קנדי OEM

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by L1ron,

שלום, אני צריך עזרה בחיבור הארדיסק מפלטפורמת הDATA .. כיצד לחבר את כבלי הDATA באיזה צורה ? הינה תמונות: זו הכניסה בלוח אם http://img24.imageshack.us/img24/3834/p1010029lm.jpg אלה החיבורים http://img7.imageshack.us/img7/4004/p1010030yq.jpg מה שאני צריך זה הסבר שיהיה עם אפשר בצורה הזו: דוגמא: כחול -ללוח אם ירוק -לצורב אפור-להארד דיסק מקווה שהבנתם .. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי כרגע ארדיסק אחד של 120 גיגה בערך והוא התמלא לי.. אני רוצה לקנות עוד אחד של 500 גיגה.. אני יכול לחבר גם אותו? ששיניהם יהיהו מחוברים? איך אני בודק אם זה אפשרי ואיך אני מחבר.. תודה לכל העוזרים!!! המפרט שלי הוא: amd 3800+X2 GF 7800GT infinity nf4

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by danit84,

אהלן! קניתי את http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733485 ב365 ש"ח. כעת רציתי אם יש משהו שמומלץ לעשות לפני השימוש? לפרמט? (אם כן, כיצד?) תודה רבה ויום מעולה!

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  21. היי, אני צריך כונן כלשהו (נייד\לא נייד) בנפח של 1 TB לצורך גיבויים. מצאתי עסקה לא רעה שכוללת כונן נייד 1TB וdisk on key של 4 GB ב-299 ש"ח. הdisk on key פחות מעניין אותי אבל הכונן הנייד הוא של HP SimpleSave דגם:HPBAAD0010HBK מפרט: מה דעתכם? הכונן טוב? אמין? אני צריך אותו רק לגיבוי אז אם אתם מכירים משהו יותר זול אשמח לדעת תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Sygnus,

מדובר על הארדיסק רגיל pata נשבר לי אחד הפינים בכניסה של כבל הנתונים, (כמובן מדובר על הפינים שעל ההארדיסק..) האם אפשר בכל זאת איכשהו להחיות את ההרדיסק ? תודה.

23. Started by Vatos-Locos,

לי יש צורב LG 40x12x40 שלוש אנשים שאני מכיר קנו LG 52x32x52 (זה בלי החור לאוזניות רק כפתור להוציא מגש) הוא צורב לא ממש מהר הוא קורא על הפנים, לוקח לו הרבה זמן לטעון דיסק (יחסית אלי.. שאני קורא דיסקים הרבה יותר מהר ממני) ויש פעמים שהוא מרעיש בטירוף כל זה לא קורא בצורב שלי.. רק בשלהם מה יכול להיות הבעיה למה זה קורה והאם יש תחליף טוב יותר באותו מחיר של ה LG X52 ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://zap.co.il/model.asp?model_id=403169 אני לא מוכן להיתפשר על פחות מ 300 GB, המחיר הוא עד 550 שקל.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מנסה להעתיק מכונן אחר על הכונן שיש בו את המערכת ההפעלה הנוכחית, כי אני מעוניין להשתמש במערכת ההפעלה עם הקונפיגורציה שהייתה לי קודם. לא ניתן לעשות את זה דרך הווינדוס, אז ה norton ghost אומר לי להעלות את ה recovery tool דרך הדוס. אני מעלה אותו, אך שם אין אופציה להעתקת כונן. כיצד ניתן לבצע זאת?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.