עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dj shay 30010,

יש לי הק דיסק של מחשב נייד בתוך מארז USB שבצד אחד מתחבר למארז ובצד שני יש לו 2 יציאות USB אני מחבר אותו בכל מחשב אין בעיה אני מחבר אותו בבית איש לי הודעה סמל שחUSB והתקן של USB לא זוהה מה זה יכול להיות בדקתי את כל היציאות במחשב

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  2. מה כדי? מערך רייד? או Raptor ?מה היה יותר מהיר? .74GB Raptor 10K, 16MB, SATA או 4X160 / 3X160 במערך רייד. ואים כבר רייד אז מה יותר טוב ובטוח? המערך של רייד של הלוח או של הוינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by tigery,

יש לי תצורב די וי די הנ"ל lg h10a עכשיו איך אני מבצע איתו ביסטינג? אני מכתוון איך אני הוך דיסק די וי די רגיל ל dvdram

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by tenana,

מממ.. משום מה, כבר 5 צריבות שניסיתי לצרוב עם הצורב, נכשלו. ניסיתי לצרוב איתו רק קובץ אחד מאתמול, (עליו התבזבזו 5 צריבות), האם הקובץ יכול להוות בעיה? קובץ ISO , ובגלל שזה לא נשמע הגיוני אז האם קרה למישהו שהנק שלו פשוט הפסיק לצרוב פתאום? עריכה: כן בהחלט לא מדובר בקובץ הספציפי או משו כזה.. הצורב מת נראה לי..

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  5. מדובר בדיסק קשיח של seagate barracuda st3500320as

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. Started by Idan-h,

איך הם? מישהו שמע עליהם? נכון לתקופה הזאת? קניתי לפני כמה זמן דיסקים שלהם עוגה של 10 ב14 שקל. כלומר 30 דיסקים יעלו לי 42 שקל. ואם יש אריזה של 30 אז בטח פחות. לעומת המותגים שעוגה של 25 דיסקים עולה בסביבות ה48-50 שקל. לבנתיים צרבתי 7 דיסקים בהצלחה. בקרוב אני קונה דיסקים חדשים, השאלה אם כדאי להשקיע בדיסקים כמו Memorex, Verbtaim וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. משהו מוזר, קרה לי רק עכשו שעשיתי RESET (וגם כיבתי והפעלתי מחדש לצורך העניין) יש לי ICH9R של INTEL כבקר RAID (מגיע עם לוחות X48) ויש לי שני כוננים שעובדים בRAID עכשו כשהמחשב עולה, בדיוק אחרי השלב של הBIOS, יש את הקטע של תלחץ CTRL+I להכנס לBIOS של הRAID. והוא מציג על המסך את המצב שלהם ואיך פועלים אצלי לדוגמא מציג שיש כונן RAID 0 אחד (כלומר לוגי של כ600 ג'גה) ושניים שכל אחד כ300. העניין הוא שכונן מספר 0 מוצג כOK והכונן מספר 2 (זה מספרים לוגים), מופיע כERROR אבל כפי שאתם שמים לב, הVISTA עולה לי בסדר, הכוננים עובדים בסדר, ואין שום בעיה מבחינתי. אבל כמובן שאני רוצה שיהיה OK (שלא לדבר על כך שזה גם גוזל זמן כל פעם, כי הוא כאילו תוקע אותי ככה בהתחלה כמה שניות) מישהו יוד…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. http://www.wrightthisway.com/Articles/000154.html כולל תמונות, ולי רק נשאר להגיד :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by Danny_Malis,

אני צריך המלצה לצורב DVD בטווח של 350 ש"ח. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by ButtholeSurfer,

יש לי הארד דיסק של 320 ג'יגה שמחולק לכמה כוננים. הצלחתי לגבות את המחיצה של הווינדוס לגודל נורמלי , כמעט 4 ג'יגה. אבל האם יש אפשרות לגבות מחיצה של 90 ג'יגה שמתוכה 40 ג'יגה תפוסים , לגודל שיתאים לדיסק ? ניסיתי לעשות את זה עם נורטון גוסט - וזה תפס איזה 30 ג'יגה.. האם תוכנה בשם Acronis.True.Image , אפשר לגבות את זה לגודל שיכנס לדיסק ? או המלצה על תוכנה אחרת ?

11. Started by burekas,

שלום, השאלה שלי היא ככה: יש לי מחיצה ראשית C שהגודל שלה הוא כ-8 ג'יגה ויש בו מקום פנוי 1.5 ג'יגה ויש לי מחיצה נוספת (של אותו כונן) שהגודל שלה כ-30 ג'יגה ומקום פנוי כ-25 ג'יגה רציתי לדעת אם אפשרי לקחת 1 ג'יגה (או כל גודל אחר) מהמקום הפנוי במחיצה השנייה אל המחיצה הראשית C? (כלומר להגדיל את מחיצה C ולהקטין את המחיצה השניה בהתאם כי הם אותו כונן) השאלה גם אם אפשרי לעשות את זה פשוט עם Partition Magic ולא אמור להיות בעיה או נזק עם זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

מנהלים תימחקו את מה שרשמתי

13. היי מישהו מכיר מוצר שאפשר להקליט עליו מכניסת a/v וגם שהרזולוציה שלו היא 720x576 דוגמא: PMP PVR DVR וכו... מקווה שמישהו יכול לעזור לי פה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשים. אני מחפש לקנות צורב dvd עד 400 ש"ח. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה. בתודה מראש אלדד כהן.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by ydyehuda,

מה חשיבות BIT_SETTING בצורב DVD ? זה נועד לצרוב סרטים ביתיים זה בעצם ההבדל בין NEC3500A ל- LG4160 בתודה וחג שמח, יהודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. Started by רן.ט,

האם בשביל להשתמש בטכנולוגיה הזאת אני צריך שיהיו לי שני כוננים קשיחים זהים לחלוטין או שהם יכולים להיות שונים קצת כמו נגיד שתיים אותו דבר של אותה חברה אבל בנפחים שונים??

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  17. אני כבר דיי הרבה זמן מחפש דיסק קשיח שישתלם לי לקנות. מה דעתכם על הדיסק הבא: SAMSUNG 80GB 7200RPM 8MB SAMSUNG SP0812N ATA/100 8MB BUFFER IDE INTERNAL 80GB/7200RPM OEM PACK 3 שנים אחריות במחיר של: ¤395 ב-6 תשלומים (ללא ריבית.) מפרט מאתר היצרן: http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812N.htm SAMSUNG נחשבת חברה טובה בקטוגריית דיסקים קשיחים? האמת שחיפשתי דיסק של maxtor אבל זה לא ממש משנה לי (רק שיעבוד כמו שצריך) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, והלוח שלי לא תומך ב sata.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  18. שלום, אני מחפש כונן חיצוני לסרטים (להעביר סרטים בFHD מהכונן לטלויזיה) עד 600 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. נפח: אני לא בטוח כמה סרט של שעתיים שוקל בממוצע, תעזרו לי עם הקטע הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  19. היי הייתי רוצה לדעת אם אתם יודעים מתי יצא הארדדיסק עם זיכרון FLASH עליו ביחד. ??

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. מה יכול להיות טוב יותר מכונן PCI-Express 5.0 אחד במערכת? ארבעה כונני שכאלו במערך אחסון יחיד כמובן. מה יהיה טוב אפילו יותר? שניתן יהיה למצוא אותם בחנויות גם מחוץ ליפן סוף כל סוףלכתבה

21. Started by Yuron,

שלו לכולם. אני מעוניין לקנות צורב DVD SATA אין לי מושג מה הצורבים הטובים עכשיו אז אני מבקש את עזרתכם. תקציב בידיוק לא יודע תציעו לי כמה במחירים שונים. צורב אני לא הרבה אולי 4-5 דיסקים בחודש.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. Started by ben060,

הוא מתאים רק IDE או ל SATA 2 יש לי בלוח רק IDE האם הוא יתאים?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by ophir555,

יש לי שני צורבי DVD שניהם 3550A ו4551A . תמיד שאני מנסה לצרוב הצורב נפתח ולכאורה לא מקבל את הדיסק. רק אחרי כמה נסיונות מתחיל לעבוד. מה הסיבה. תוכנת הצריבה נרו 7

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by tigery,

אוקי כמה אנשים אמרו לי שלפקסטור יש אחלה צורבים אז חשבתי באמת אולי לקנות המחרים שלהם בשמשים של זה 480 מהדעתכם. צורב PLEXTOR DVD WRITER DUAL LAYER PX-750A BLACK+WHITE BEZEL 1Y Write & Read speed : Write : DVD+R : 16x DVD+R DL : 8x DVD-R : 16x DVD-R DL : 4x (6 & 8x -R by Firmware Upgrade) DVD+RW : 8x DVD-RW : 6x DVD-RAM : 5x CD-R : 48x CD-RW : 24x Read : DVD-ROM : 16x CD-ROM : 48x Technical Specifications : Interface : IDE/ATAPI Data buffer : 2 MB Access Time : <130ms (CD); <140ms (DVD) MTBF : 60 000h Disc Loading Tray (50.000 times) Bezel replaceable : Yes, black bezel included in retail version Digital Audio : Yes, S/P DIF output Dimensions : 146 x 42,5 x 170…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. ניסיתי עם HDD regenerator תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים