אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
ככה: יש לי מצלמה דיגיטלית של NIKON ויש לי כרטיס 128MB השאלה שלי היא: אם אני שם(לדוגמא..) מסמכים על הכרטיס המצלמה עדיין תזהה אותו ותראה רק את התמונות או שהיא תתחיל לעשות לי בעיות??? בתודה מראש סיזר
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני כבר דיי הרבה זמן מחפש דיסק קשיח שישתלם לי לקנות. מה דעתכם על הדיסק הבא: SAMSUNG 80GB 7200RPM 8MB SAMSUNG SP0812N ATA/100 8MB BUFFER IDE INTERNAL 80GB/7200RPM OEM PACK 3 שנים אחריות במחיר של: ¤395 ב-6 תשלומים (ללא ריבית.) מפרט מאתר היצרן: http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812N.htm SAMSUNG נחשבת חברה טובה בקטוגריית דיסקים קשיחים? האמת שחיפשתי דיסק של maxtor אבל זה לא ממש משנה לי (רק שיעבוד כמו שצריך) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, והלוח שלי לא תומך ב sata.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם הצורב שברשותי שבק חיים האם יש לכם המצלמה על צורב DVD טוב? תקציב עד 350 שקל המון תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
למי שיש, בבקשה הצעות מחיר, טלפון ואיזור בארץ בתודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי חברות wd & maxtor 160gb וגם שאלה התמיכה במחשב שלי היא סאטה 1 אבל חשבתי לקנות 2 , שיהיה לעתיד האם זה כדאי וזה יעבוד בכלל?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
דרוש צורב פנימי, הצבע לא משנה, שיהיה בעל יכולת צריבת DL ואם אפשר גם LIGHTSCRIBE אפילו שלא באמת הכרחי. מוכן להשקיע עד 160 שח. בינתיים NEC AD7220S X22 DVD נראה ממש מבטיח ב- 130 שח. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אנשים פה טוענים שהצורבים של NEC לא אוהבים מדיות זולות, משמע שאם יש לי 3550A הוא לא יצרוב על סילבר ליין? שנית שאלה קצת כללית. כמה זמן לוקח לצרוב דיסק דיוידי מלא ב8X וב 16X תודה...
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה לפרט את ההבדלים ומי מהם טוב יותר? תודה. עריכה: לפי מה שראיתי עכשיו (בזאפ, אין לי כוח לבדוק ב-newegg או משהו יותר מפורט) ה-H22N יותר מהיר בצריבת דיסקים (48X לעומת 16 ב-H42N), אבל ה-H42 תומך בצריבה ב-18X על DVD*. * שזה נהיה מין גימיק מוזר כזה בצורבים חדשים וכל מוכר אומר את זה כאילו זה חשוב, במילא אין דיסקים שתומכים במהירות כזאת, וגם אם תצרוב במהירות כזאת יש הסתברות שיהיו הרבה יותר שגיאות. אני לא מבין את זה. נ.ב: הסיפור המלא (שקשור גם בכונן ה-Optiarc שקניתי לא מזמן ופתחתי עליו ת'רד, קרתה תפנית מפתיעה בניגוד לציפיות) אחר כך...
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום. לי יש משרד ביתי עם שלושה מחשבים, אני מעוניין לגבות קצבים מהנייד שלי. מה הדרך הכי יעילה?עד עכשיו עבדתי עם מדיה (קרי DVD) אבל זה לא ממש פרקטי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח 320GB פנימי לאחד המחשבים הנייחים ועשיתי עליו SHARE אבל במקרה של ווירוס או קריסה כלשהי הנתונים יאבדו. מה הדרך הכי טובה לגיבוי במקרה הזה ? דיסק חיצוני ? שימוש שונה בדיסק החדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי iPaq 1940 ואני רוצה לקנות לו כרטיס של גיגה, לקנות SD או MMC? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ללא צורב..ואני מנסה כרגע לשים בו את הצורב הקודם שלי. את הכאבל של החשמל והIDE חיברתי. במחשב הקודם היה עוד כאבל קטן כזה מהלוח אם אל הצורב..הבעיה שאין לי את הכאבל הזה ובעיה להוציא את זה מהמחשב השני. חיפשתי ברשת והבנתי שזה קשור לסאונד או משהו כזה.. יש אפשרות שהצורב יקרא דיסקים בלי הכאבל הזה? --עוד שאלה די דבילית חחח יש במארז שבמחשב (FOXCONN TLA436) מקום ל4 כוננים. אבל 3 מהם חסומים עם מתכת מתוך המארז(לא הכיסוי פלסטיק של הכונן..) וניסיתי להוציא את המתכת כדי שתהיה אפשרות להכניס כונן נוסף ולא מוצא אפשרות(יש ברגים כאלה עגולים שאי אפשר לתפוס ). נניח אני רוצה להוסיף עוד כונן חוץ מהאחד שמחובר כרגע. מה אני אמור לעשות לשבור את המתכת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום. רציתי את העזרה שלכם בקשר לקורא וצורב הזה.למישהו יש אותו?האם הוא שווה בכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
רכשתי את שני אלה ואני זקוק לכבל שיחבר ביניהם. http://cgi.ebay.com/SATA-Serial-ATA-II-eSATA-IDE-PCI-RAID-CARD-B06_W0QQitemZ110123801117QQihZ001QQcategoryZ140035QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=412418 למישהו יש מושג מה אני צריך? http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&satitle=esata+cable&category0=
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הכוונה שלא יהיה אפשר ל"כתוב" במידה והכפתור לחוץ כמו בדיסקטים הישנים..יש משהו כזה..? תודה רבה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב עם הצורב 20A1S וקיבלתי את גרסת ה"P", האם יש הבדלים רציניים ביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני קונה תמחשב בSKYPC ואני רוצה שהכל יבוא משם כולל הצורב. אבל ראיתי שמבחינת הצורבים אין להם מבחר גדול... מה מהבאים הכי מומלץ.. אני צורב במיוחד סרטים בפורמט של DVDR: ASUS DRW-1814BLT X18 DVD LG GSA-H44N X18 DVD Pioneer DVR-112 X18 DVD SAMSUNG SH-S183L X18 DVD תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה הסרבר שלי נגמר בו המקום20GB אז אני חשבתי שאני יקנה כמה דיססקים משומשים מEbay וישים אותם במערך raid עכשיו הבעיה היא שהדיסקים לא מאותו יצרן\דגם\מהירות סיבוב בדקה\buffer\כל דבר אחר שיכול להיות שונה חוץ מהגודל. השאלה שלי האם הדיסקים חיבים להיות זהים בשביל מערך raid ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה חייב תעזרה שלכם לפני שאני יעשה משהו לא טוב למחשב...): יש לדוד שלי מחשב עם הארדיסק SATA של 80G ומערכת הפעלה XP עכשיו ביום בהיר אחד פתאום המערכת לא עולה ויש מסך כחול שהדבר היחיד שאולי זאת הבעיה לפי מה שרשום במסך זה Disable of uninstall any antivirus or disc defragmention... בעצם לא ידוע מה הבעיה...אין משהו מוגדר. אוקיי...אז באתי להפעיל את ההתקנה של XP כדי לעשות Repair למערכת אבל בשלב שצריך לבחור מחיצה ההתקנה מראה את המחיצה כ 80 ג'יגה אבל היא נקראת [unknowen] ושאני בוחר אותה אז ההתקנה מודיעה כי המחיצה מלאה או פגומה או שלא מפורמטת. ניסיתי להעלות את הWindows PE ולנסות להכנס למחיצה, ושם המחיצה מופיעה בכלל כריקה. איכשהו רק בתוכנה Active Partition Recovery אני מצליח לק…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה והרבה אומרים לי שהחיר גבוה (50 שח ל 50 מדיות) וש VERBATIM לא ככ טובים. מה דעתכם? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע גיבוי ב RAID מ2 כוננים שונים של WD לכונן נוסף של סיגייט לפי מה שהבנתי אם הדגמים שונים או שהיצרן הוא שונה זה בלתי אפשרי תודה מראש על התגובה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש לקנות צורב DVD בתקציב עד 150 ש''ח. אם למישהו יש המלצות,אני אשמח אם הוא יכתוב כאן. עוד דבר,האם התקנה של צורב DVD היא מסובכת ואני אצטרך מומחה כדי שירכיב?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]הבנתי שזה עסק יקר..אז ככה שאם אתם מכירים מישהו זול - עדיף..מדובר בהארדיסק 1TB USB של ווסטרן דיגיטל, שנפל פעם אחת ומת... עושה רעש של קליקים... יש לי שם את התמונות של ה10 שנים האחרונות.... (צבא, דרום אמריקה,ימי הולדת, טיולים חתונות מה לא...) אשמח אם מישהו יוכל לעזור!תודה[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
ציינתי בפורום הזה פעם שהציעו לי להחליף 2 מ ה HD שלי (60 + 40 GB) תמורת אחד גדול של 120 GB (כולם 7200 ולא 8 קאש) תמורת מחיר של 220 ש"ח, היום אני חייב לעשות את ההחלטה, אבל! הסיבה שרציתי להחליף את ה HD שלי, היא לא בגלל כמות GB, אלה שהיו מקרים שפתאום ההארד דיסק של ה 60 GB התנתק, וככה לעיתים תקופות, אבל אז יום אחד שיחקתי עם החוטים וראיתי שהחוט של המאוורר (החשמל) נורא חלש, החלפתי מאוורר ועם חוט חדש טפו טפו טפו אין בינתיים התנתקויות. אז עכשיו זה יוצא שאני לא צריך את החדש? אבל עכשיו רק לבדוק פתחתי את המחשב, התחלתי לשחק עם חיבורי החשמל ושוב אני רואה (רק כשאני משחק איתם) ששני ההארד דיסקים מתנתקים, אני חושב שזה דבר טבעי, כי הרי לא מומלךץ לשחק עם חיבורי החשמל. לא? השאלה שלי היא האם כ…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מדובר בדיסק קשיח של seagate barracuda st3500320as
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני חשבתי להתחיל לגבות את הסרטים בשביל ספריית הוידאו המקומית בעזרת תוכנות כגון DVD SHRINK. אתם לא חושבים שעדיף לחכות זמן מה לירידת מחירי המדיות DL ופשוט לגבות 1:1? הרי המחיר כבר ירד משמעותית ל-65 ש"ח למדיית VERBATIM.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-