עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by assaf990,

ורצוי מאתר http://ksp.co.il/ כי מה שמומלץ כאן בפורום אין להם

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  2. אני ממיר את הדיסקים שלי לWAV וכך שאני שומע ...השאלה שלי עם אני עושה צרות ל HD ובעקבות זאת שחיקה גדולה מאוד .. האם יש משהו בדברי הוא שזה משהו זניח ...

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. יש לי מחשב בבית עם שני דיסקים קשיחים, אחד 20 גי'גה בייט והשני 30 שהוא חדש יותר, עד עכשיו ה20 היה הראשי ועליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה אבל החלטתי לפרמט אז כבר החלפתי גם את המיקום של הארד דיסקים וג'ימפרתי אותם ככה ש ה20 יהיה משני וה30 יהיה ראשי ועליו מערכת ההפעלה. אחרי הפרמוט הכל עבד תקין חוץ מהארד דיסק השני (שניהם מחוברים על הכבל הראשי) שנמצא במצב של PIO, אז כמובן שמחקתי את הדרייבר של הIDE וכשהפעלתי מחדש הוא זיהה הכל והתקין והארד דיסק היה במצב של ULTRA DMA 5 כמו שצריך, ואז למחרת הפעלתי שוב והוא היה על PIO. האם יכול להיות שזה בגלל שלא קינפגתי אותו טוב? כי בהתחלה הוא לא זיהה אותו בביוס, אז ניסיתי כל מיני אפשרויות כי אין על הארד דיסק מדבקה שמראה איך זה צריך להיות, אך בסוף ה…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by integral,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1458&cid=29&pg=1

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by zilbermm,

אני חשבתי להתחיל לגבות את הסרטים בשביל ספריית הוידאו המקומית בעזרת תוכנות כגון DVD SHRINK. אתם לא חושבים שעדיף לחכות זמן מה לירידת מחירי המדיות DL ופשוט לגבות 1:1? הרי המחיר כבר ירד משמעותית ל-65 ש"ח למדיית VERBATIM.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  6. יש לי מחשב שבו נמצאים 3 דיסקים קשיחים 40 120 80 כולם 7200 8M B נסיון העתקת קבצים גדולים של סרטים 1 1.5 גיגה לוקח המון זמן העתקה בערך של מהירות 5 מגה לשניה כאשר אני מוציא דיסק אחד החוצה ומחברו במתאם USB במארז המתאים גם לדיסק וגם לצורב מהירות היעתקה היא פי 5 ויותר מגיעה לה 25 מגה לשניה אז מה קורה כאן החלפתי מיקום הדיסקים מאסטר סליב ראשוני מישני הכל נישאר אותו הדבר

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. היי מישהו מכיר מוצר שאפשר להקליט עליו מכניסת a/v וגם שהרזולוציה שלו היא 720x576 דוגמא: PMP PVR DVR וכו... מקווה שמישהו יכול לעזור לי פה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם,אני מחפש לקנות צורב DVD התקציב הוא עד 320 ש''ח בקשה יחידה היא אני לא רוצה את החברות האלו: NEC ו Toshiba ביינתיים יש לי התלבטות בין: LG GSA-4167B לבין Asus DRW1608P2

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות HD חדש בסביבות ה 350 ש"ח. אני יודע שקיים HD של WS של 80 ג'יגה ככה. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות אותו? או שיש יותר טובים. ( יש לי חיבור של IDE המחשבים הישנים.. פנטיום 3 )

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by tamir245,

שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח 3.5 160GB.ממה שדפדפתי בזאפ ומקומות אחרים מצאתי את הWD1600AAJS שמצוייד בSATA2.הייתי מעוניין ללכת על קומבינציית ה - קניית HD פנימי+שילובו במארז שמצוייד בUSB2.ממה שהבנתי ה3.5 צריך מתח חשמלי ולא עוזר לו הUSB2 כמו בדגמי ה2.5,אשמח אם אוכל לשמוע קצת המלצות בעניין על מארזים זולים או האם הבחירה בHD הייתה צריכה להיות אחרת,ואיך אני מתגבר על בעיית המתח חשמלי(פתרון נייד וזמין). תודה.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by wow,

מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. WD או Seagate? זה לא משנה מה ההעדפה שלכם - ההצעה העדכנית של אמאזון לקניות עם משלוח ללא תוספת תשלום לישראל יוצרת הזדמנויות משתלמות באופן בלתי רגיל עבור חובבי החומרהלכתבה

13. היה לי הארד דיסק IDE והיום קניתי SATAII ומה שיש לי במחשב זה SATAI המוכר אמר לי שזה בסדר ויפעל אצלי אני בא מנסה לשים אותו הכל חיברתי וזה מזהה לי בביוס אבל כ2 מאסטרים ואין לי בארד דיסק שקניתי היום את הדברים האלה שמעבירים מקום ואז זה הופך ליהיות שני וכאלה אז זה יהיה טוב אם אני יקח מהארד דיסק ישן את הדבר הזה וישים להארד דיסק החדש? אם כן באיזה אופן לשים את זה כדי שהוא יהיה שני? תודה לעוזרים מצטער על השאלה הנובית הזאת פשוט אני לא בקיא בזה ממש עזרו לי.. אפשר לנעול. תודה היה צריך לשנות שם מהמחשב שלי לעשות לדיסק איתחול

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by malior,

תקציב בערך 350-400 מקסימום.. מצאתי כבר כמה צריך עזרה http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=704 או http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2299 או http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2896 או http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1668 או ללכת על RAID בכלל? מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  15. סוף סוף הלטתי להחליף את ה2X80GB שלי באחד חדש של כניראה 250GB, וHD אחד של 80 להעביר למחשב השני שלי, ואחד לשמור לצורכי גיבויים. אחרי המון שנות ניסיון מצויינות עם WD, כניראה שהדיסק החדש יהיה שלהם. הצרכים שלי מHD הם שיהיה אמין, בעל ביצועים טובים, ושקט יחסית. המחשב שלי פועל כימעט 24/7, ככה שכניראה דיסקים קשיחים מסויימים יתאימו לי יותר. ההתלבטות המרכזית שלי היא בין אלו: WD2500JS - שהבנתי שלא כדאי ביגלל ה8MB WD2500KS - שלפי הבנתי זהה לקודם אך בעל 16MB WD2500YS - שיקר יותר מהאחרים, אבל מותאם לעבודה של 24/7, שזה מה שסובל אצלי כל HD הייתי רצה לדעת האם באמת גרסאת הYS היא הגרסא שהכי מתאימה לי, האם יש עוד דברים שאני צריך לדעת על הדיסקים הקשיחים האלו לפני הקניה ואם יש דיסק קשיח אחר שלד…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  16. מה שלומכם? אתחיל מזה שאני פותח את האשכול הזה כי הדיון הראשי של המלצות על HDD כבר לא מעודכן. יש לי כרגע 3TB במחשב (2 כוננים שקניתי לאחר המלצה פה ומרוצה עד הגג) עכשיו יש לי בעיה קטנה והתייעצות ברשותכם. הבעיה היא שהמקום בכוננים מתחיל להיגמר (ספריית סרטים וסדרות זה לא עסק קל - תרתי משמע) אז אני שוקל לרכוש כונן נוסף של 2TB ומחפש המלצה, חיפשתי את הHD204UI שרשום בדיון, אבל לשווא. ואשמח להכוונה כלשהי. וההתייעצות היא לנוגע לזה שהספרייה הזאת מתחילה להיות נורא חשובה לי - עמלתי קשות עליה ואני דיי פוחד שיום אחד יקרה אסון והכל ירד לטמיון.. וגיבויי לכמעט 3TB זה סיוט עלי אדמות.. אז שקלתי אותי לבדוק אפשרויות של חיבורי RAID, קראתי קצת באינטרנט על סוגי החיבורים.. ונראה לי שחיבור RAID 1 הכי …

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by M_power,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה לצורב טוב לבית,לא משנה לי אם זה sata או pata, העיקר שיהיה טוב ושיצרוב בכל הפורמטים המקובלים. המחיר הוא עד 200 שח. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by LIBAK,

TSSTcorp cddvdw sh-202j

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. יש לי כמה דיסקים חדשים של ורבטים, אני מקליט עליהם בדיוידי בסלון ואחר כך מעתיק אותם למחשב. אחרי 5-6 פעמים, הדיסקים מסרבים לעבור למחשב באמצעות DVD Decrypter והתוכנה כותבת שגיאה, לפעמים זה בסוף ההעתקה ולפעמים זה בהתחלה. מה לעשות כדי שאני אוכל להעתיק אותם למחשב? הרי אני לא יכול אחרי 5-6 צריבות לזרוק דיסק DVD+RW חדש לפח, ועוד של ורבטים. תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. חבר שלי הציע לי במקום לקנות כונן חיצוני לבנות אחד כזה וזה יוצא יותר זול בהרבה אני רוצה לבנות כונן חיצוני מ 2 הרדיסקים של 500 גיגה שיהיה 1 TB ולקנות קופסא ולחבר בפנים הכל רק אני לא יודע איזה הרדיסקים מתאימים בשביל לבצע את זה ב RAID או שזה כוננים מיוחדים ואיזה קופסא ומהיכן אפשר להשיג אחת כזאת טובה או שבונים אותה... מי שהבין למה אני מתכוון מקווה שיזור לי הסכון שאני יכול לעמוד בו הוא אמור להיות נמוך מכונן חיצוני שעולה קיום..

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. חשבתי לקנות את הדגם הבא של סמסונג: SH-S223F האם יש הבדל בינו לבין SH-S223B או שההבדל רק בצבע (שהשני שחור) ראיתי את שני הדגמים באתר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu השני עולה ב10 שקלים יותר.. תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by zurkin1232,

קניתי היום כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent 500GB. בשניה שחיברתי את ספק הכוח לחשמל (עוד לפני שהוא חובר לכונן) שמעתי זמזום גבוה מעצבן כזה (כמו "הצלצול שהמורה לא שומעת"...). זה קרה לעוד מישהו? זה סביר? או שאני צריך כבר להחזיר אותו לחנות...?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by niva401,

לדיסק מסוג SATA2 - מבחינת אמינות ושקט- האם seagate או western digital?

24. USB SanDisk Titanium 512MB המחיר שלו הוא 362 שקל אשמח אם תוכלו לחוות דעה עליו..

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. ש לי מחשב בן 3 שנים , ויש לו דיסק ATA 100, וגם הבקר שלו הוא של 100 ?. האם יש איזו מגבלה להחליף את הדיסק בדיסק של maxtor שעובד ב133 ? או שפשוט הדיסק החדש יעביר נתונים במהירות 100 ולא יהיו בעיות?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים