עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי קניתי hd של wd 500g עם חיבור sata. אני מנסה לחבר , אני רואה את הhd בניהול כוננים (קליק ימני על מחשב שלי, manage, devise manager,disk drives) הבעיה היא, שאני רוצה להכנס לתוכן של הhd אני לא מצליח, , הכונן לא מופיע לי בmy computer ליד כונן c. ניסיתי לחבר את הhd לחיבור sata שונה בלוח אם. ניסיתי לעדכן את הגרסה של הhd, אך לשווא. ביצעתי uninstall ואז install -גם לא עזר. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש למישהו רעיונות?? שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by motorishta,

כמעט כל דיסק שאני צורב בסוף נופל לי. זאת ההודעה שאני מקבל: הייתי בקייאספי שבוע שעבר, הם ביצעו בדיקה ועבד כמו שעון שוויצרי. אמרו לי להחליף כבל, החלפתי אבל עדיין אותה הבעיה. מישהו יכול לפתור לי אותה? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  3. אז ככה כרגע בגלל שיש לי DVD PLAYER אני צורב סרטים לאחרונה ופשוט הבנתי שזה בזבוז כסף, אני צורב כל סרט על שתי דיסקים בגלל שאין לי צורב DVD בכל מקרה. אין לי כל כך מושג מהם החברות המומלצות בעסק הזה אז נכנסתי לnewegg(בכוונה, אני גר בארה"ב) ופה אני צריך שתעזרו לי לבחור אחד. הצרכים: אני בעיקרון ישתמש בו להכל, לקראיה של דיסקים גם רגילים, וגם DVD. לצריבה של DVD וCD. ואני לא רוצה ללכת על משהו מופרז, משהו סביר. http://www.newegg.com/ProductSort/Category.asp?Category=10 תודה לעזורים

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by LeM0n^,

אני צריך המלצה לצורב DVD, בסביבות ה-300-400 שקל זה סבבה. אם יש דברים נוספים שיש לצורב כמו קריאה של פורמט חדש (כמו ה-בלו ריי לדוגמא) או לא יודע מה אז זה טוב מאוד, אבל חשוב שיהיה צורב DVD אמין וטוב. מצטער אם זה לא המקום הנכון..

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by SmurFin,

קראתי את הביקורות והמבחני ביצועים והבנתי שההמלצה הכי טובה היא סמסונג ומקסטור לי יש כרגע WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID ועוד אחד גם של WD200G איזה דגם מומלץ ?וקחו את האפשרות שהוא הולך לעבוד בRAID

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  6. ב-Newegg קיימים שני צורבים טובים של סמסונג http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=10&N=2010100005+50001077+1036506653+1298019801&Submit=ENE&Manufactory=1077&SubCategory=5 ה-182 הוא בחיבור IDE והוא גם נמכר בארץ ה-183 הוא בעל חיבור SATA ולא ראיתי אותו עדיין בארץ בקיצור - יורגש ההבדל בביצועים או לא?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by dd7,

יש לי שתי מחיצות של 8 מגה שמסרבות להימחק מה זה המחיצות האלה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by aleXtazi,

שלום אני מעוניין לקנות צורב DVD... עכשיו ראיתי את הסטיקי... השאלה שלי איזה צורב אתם ממליצים לי(אפשר גם לא רק מהסטיקי) ...המחיר עד איזה 300 שקל

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by ozba77,

שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by sahargt,

חבר שלי רוצה לקנות את אחד הקשחים הבאים דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 16MB 160GB WD Raid 160GB SATA 7200 RPM 16MB Buffer WD1600YD יש הבדל בין שתי הדגמים ? ביצועים Hitachi/IBM Deskstar T7K250 160GB 8MB איזה חברה כדי לא לקחת מי יותר טוב ??

11. Started by holy_banana,

שלום, קניתי הארד דיסק של 500 GB מחברת סמסונג. חיברתי את ההארד דיסק כמו שצריך, הוא מזוהה בביוס וכמו כן מזוהה בdevice manager של הוינדוס אבל כאשר אני פותח את המחשב שלי אין שום כונן קשיח חדש שהתווסף. מה יכולה להיות הבעיה ? איך ניתן לפתור את זה תודה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  12. קניתי לאחרונה והרבה אומרים לי שהחיר גבוה (50 שח ל 50 מדיות) וש VERBATIM לא ככ טובים. מה דעתכם? תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  13. אני ממיר את הדיסקים שלי לWAV וכך שאני שומע ...השאלה שלי עם אני עושה צרות ל HD ובעקבות זאת שחיקה גדולה מאוד .. האם יש משהו בדברי הוא שזה משהו זניח ...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. מישהו מכיר את המדיות שלהם? זה לצורב רגיל CD-R 700MB 52X הם בצבע כסוף כזה ולא כתוב עליהם הרבה... האם הם איכותיים או סתם? אתם יכולים לבאס אותי זה לא אכפת לי כי השגתי בחינם! תודה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשים. אני מחפש לקנות צורב dvd עד 400 ש"ח. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה. בתודה מראש אלדד כהן.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. לקחנו את כונן ה-SSD המשתלם החדש של Western Digital לסיבוב היכרות - בכדי לגלות האם הוא יוכל לאתגר גם כוננים יקרים ממנולכתבה

17. Started by bhaim6,

האם אפשר לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד לpc ? לפי מה שאני רואה אין לו כלל חיבור למתח רק כבל נתונים צר למתרחב לIDE בקצה השני.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. Started by ophir555,

יש לי שני צורבי DVD שניהם 3550A ו4551A . תמיד שאני מנסה לצרוב הצורב נפתח ולכאורה לא מקבל את הדיסק. רק אחרי כמה נסיונות מתחיל לעבוד. מה הסיבה. תוכנת הצריבה נרו 7

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by Internal,

אני מתלבט בין שתי חברות wd & maxtor 160gb וגם שאלה התמיכה במחשב שלי היא סאטה 1 אבל חשבתי לקנות 2 , שיהיה לעתיד האם זה כדאי וזה יעבוד בכלל?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by WIZARD221,

דרוש צורב פנימי, הצבע לא משנה, שיהיה בעל יכולת צריבת DL ואם אפשר גם LIGHTSCRIBE אפילו שלא באמת הכרחי. מוכן להשקיע עד 160 שח. בינתיים NEC AD7220S X22 DVD נראה ממש מבטיח ב- 130 שח. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by fishermm,

אחרי שצרבתי דיסק DAATA ניסיתי לקרוא אותו, אבל מופיעה הודאת שגיאה "אין גישה אל F:\ הפונקציה שגויה"" ניסיתי הכל, שמתי firmware עדכני,הלכתי למנהל ההתקנים הסרתי את ההתקנה, והתקנתי אותה מחדש (הוינדוס עשה זאת לבד). פה נראה לי הבעיה- הXP מזהה את הצורב אבל בתור CD-ROM כי אחרי שעשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה"(בשביל שהXP יזהה אותו מחדש) בשורת המשימות ליד השעון הופיעו בלונים שאמרו- ההתקן החדש מוכן לשימוש וגם היה כתוב בבלון נפרד CD-ROM drive זתומרת הוא זיהה את הצורב בתור cd-rom ופה אולי הבעייה. אם מישהו יודע מה לעשות אני משתגע וחייב עזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  22. קניתי את ה 4166 בגלל הLS אבל לפי הרושם הראשוני שלי הצורבים עם LS הגיעו אבל הדיסקים לא. איפה ל$^&$%^& אפשר להשיג דיסקים שתומכים בLS? כמובן שאני מתיחס רק לחנויות בארץ.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. Started by BloodFist,

באיזור ב400 שקל + - אולי 450 מקסימום. חשוב שיהיה שקט, אמין ושלא יתחמם יותר מידי. מבחינת גודל חשבתי על 320 או משהו. מSKYPC. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by yuyudodo,

אנשים פה טוענים שהצורבים של NEC לא אוהבים מדיות זולות, משמע שאם יש לי 3550A הוא לא יצרוב על סילבר ליין? שנית שאלה קצת כללית. כמה זמן לוקח לצרוב דיסק דיוידי מלא ב8X וב 16X תודה...

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. מדיסקים כמו WD 80GB ATA100/8Mb/7200 האם כדאי בכלל להוסיף כסף לדיסק כזה כדי לקבל מהירות עבודה טובה יותר

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים