עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי! כרגע יש לי מערך רייד 0 עם ארבעה הרדיסקים של 500GB. אני רוצה להחליף מחשב, בין השאר לוח אם, ורציתי לדעת אם המידע ישרוד את המעבר לרייד 0 בלוח הבא... תודה!!

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  2. שלום, אני מחפש כונן חיצוני לסרטים (להעביר סרטים בFHD מהכונן לטלויזיה) עד 600 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. נפח: אני לא בטוח כמה סרט של שעתיים שוקל בממוצע, תעזרו לי עם הקטע הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  3. עדיפות גבוהה לממשק firewire והכי חשוב, שיהיה נייד מאוד, לא גדול פיזית. עד 1000 ש"ח עדיפות למוצרים שיש אצל זיגזג ולמיר.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. משום מה לא מצאתי שום מקום שמוכר כזה דבר, בהתחלה חיפשתי כרטיס PCI הרחבה לסאטה ולא מצאתי אז חשבתי לקנות כונן חיצוני כאילו רק את המארז וגם את זה לא מצאתי ,עזרה תתקבל בברכה תודה

5. Started by bennnn,

הי מדובר על 80 גיגה סמסונג סאטה. שברשותי כ 4 שנים! הנה תוצאות הבדיקה: http://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php מזה אומר בבקשה?תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. אהלן, יש לי כמו שצוין בכותרת Maxtor II Touch 320GB כבר למעלה מ-4 שנים. הבחורצ'יק החל לעשות המון המון המון המון בעיות בזמן האחרון, ביניהן - - Dealyed writing failed X:/$MFT - מקשה על עליית המחשב, יש פעמים כאשר מחובר הקשיח המחשב גם לא עולה. אבקש תוכנות / מדריכים / הסברים שיעזרו לי לנקות את ידידינו טוב טוב ולהגיע למצב שבו כל ההגדרות שלו מאופסות, הכל כמו ביום שיצא מן המפעל. סופ"ש מהנה ותודה על העזרה

7. הדגם הראשון של Cruzer Titanium ספג הרבה ביקורות עוינות ב-newegg, בין היתר על כך שהמוצר מתקלקל בקלות, ושהמנגנון הנשלף לא אמין. קישור: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820155421 בינתיים יצאה מהדורה חדשה של המוצר בשם Cruzer Titanium U3, שחוץ מהתכונה U3, הוסיפה גם שינויים קוסמטיים. לצורך השוואה הדגם הישן... ...מול החדש: ברצוני לשאול האם הדגם החדש משופר מבחינה מכנית. כבר כמה חודשים שהוא בשוק, אבל עדיין אין סקירות. ובכל זאת, מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  8. Started by Nitro,

שלום, אתמול התקנתי צורב פיוניר DVR212, ובכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD-r אני מקבל שגיאת "Unspecified recorder error". לא ניסיתי לצרוב דיסק CDR רגיל, גם לא ניסיתי מדיות מסוג שונה, אך המדיות שלי איכותיות: Verbatim photo-printable advanced AZO+. יש לציין, זהו צורב בממשק SATA. יכול להיות שצריך דרייבר מסוים? כי בקריאה הוא עובד כמו שצריך, ואין איזשהי בעיה עם מנהל ההתקנים בקשר אליו. מישהו נתקל בבעיה, או יכול לשער מהי? תודה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. Started by LazyBurger,

האם יש דרך להפוך את כונן C לNTFS במקום FAT32 בלי לפרמט? חבר לי לא יכול לפתוח קובץ גדול מ4 גיגה וזה לא עובד אם מעבירים את הקובץ לכונן D ופותחים אותו שם =S

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by SmurFin,

קראתי את הביקורות והמבחני ביצועים והבנתי שההמלצה הכי טובה היא סמסונג ומקסטור לי יש כרגע WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID ועוד אחד גם של WD200G איזה דגם מומלץ ?וקחו את האפשרות שהוא הולך לעבוד בRAID

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by rom10,

אז כפי שאמרתי כשאני מנסה להמיר את הכונן הנ"ל ל 4551A בעזרת המדריך הזה: nechack.host.sk אני פשוט לא מצליח. אחרי שאני מפעיל את הקובץ NECBFL ובוחר לאיזה דגם להמיר והוא מתחיל בהמרה הוא ישר נסגר והכונן מהבהב. אח"כ אני עושה ריסט למחשב והביוס ממשיך לזהות את הכונן כ 3550A. אני יוצא מהביוס וממשיך לווינדוס. הווינדוס לא מזהה חומרה חדשה וכשאני מנסה לעשות לכונן שדגרוג קושחה הוא לא נותן לי בטענה שהדגם לא מתאים (BinFlash). קראתי קצת באינטרנט וגיליתי שיש עוד כלי שעושה את אותו הדבר והוא נקרא BTFLASH. כשאני מפעיל את הכלי הזה אז הוא נכשל בשליחה של צ'ק סם (check sum) ואז שואל אם לנסות שוב. אני אומר שכן אז הוא מנסה ותוך שנייה נכשל. ניסיתי את שני הכלים במצב בטוח וזה לא עבד. הנה צילום מסך של…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by Alexkmr,

ליפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by eXquiZz,

מה אתם אומרים על הצורב הזה:? צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA מי יותר טוב הוא ^ או השניים האלה: Pioneer 215D Black ו- LG GH20L ? כאילו שווה לקחת את ה-Samsung הוא יותר טוב מה- LG וה-Pionner ? (כאילו לא שהם ביחד,בנפרד) תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by zniibidl,

יש ברשותי כבל סטנדרט יש לי חיבור IDE בודד על הלוח אני רוצה לחבר גם צורב וגם הארדיסק עליו המארז הוא פול טאואר [גובה 54] הכבל הרגיל לא יכול להגיע גם להארדיסק וגם לכונן רציתי לדעת אם יש כבל מאריך או כבל ממש ארוך עם שני חיבורים כשהאמצעי ממש באמצע ולא קרוב לחיבור בקצה? אם כן איפה?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. או שכל כונן DVD, גם ישנים, יכולים לקרוא DL ? תודה.

16. Started by shacharoren,

שלום לכולם, יש לי בעיה דחופה בעיניין מערך רייד שלא עובד. אז כך, המערך מורכב מארבעה כונני סאס 32gb 15k שיושבים על בקר של adaptec 3405 המערך מחולך ל 3 מחיצות. אחת לויסטה 64, אחת xp 32 ואחת למחיצה ריקה לשימושי כונן מהיר לפוטושופ. בוקר בהיר אחד הדלקתי את המערכת והבקר החל לצפצף (צפצופ רציף - אזעקה של הבקר) והמערכת הציגה עוד בשלב טעינת הביוס את ההודעה הבאה: follwing arrays have missing required members and cannot be configured: array#0-raid-0 bios took the defult configuration no logical drives found בקיצור נראה לי שמשום מה הוא פשוט לא מזהה את הכוננים. כרגע מטרת העל שלי היא לא לפגוע במערכות ההפעלה שמותקנות כרגע ואני צריך עזרה. כשאני נכנס לקונפיגורציית הרייד לאופציית manage ar…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by boludo,

שלום לכולם אני מעונין להרכיב למפרט הנ"ל ide hd wd 80 g 8buffer לצורך התקנת 2 מערכות הפעלה - xp ו vista כלומר חלוקה של הכונן ל 2 האם 40G יספיק למעכות הפעלה? האם כונן מסוג IDE יוריד לי משמעותית את ביצועי המחשב? המחשב משמש לגלישה, שיתוף וצפיה בטלויזיה תודה רבה המפרט מעבד ?AMD? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 585 לוחות אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 480 זכרונות-? DDR II 667 1GB Kingston- 405 דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 300 צורבים? Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Black 210 ספקי כוח? JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin 155 מסכים? Ch…

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by EAD,

היי אני מתלבט כרגע הכוננן USB שלי (16 ג'גה הכי מהיר שיש של SANDISK) פועל בFAT32 האם שווה להמיר אותו לNTFS ?? יתן עוד ביצועים או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. מה כדי? מערך רייד? או Raptor ?מה היה יותר מהיר? .74GB Raptor 10K, 16MB, SATA או 4X160 / 3X160 במערך רייד. ואים כבר רייד אז מה יותר טוב ובטוח? המערך של רייד של הלוח או של הוינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by totbod1,

לאור הגי'גהבייטים הולכים וגדלים על המחשב שלי, החלטתי לשים לזה סוף ולקנות כונן חיצוני. ראיתי את הדגם הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=705478 השאלה היא האם הוא שווה? אני לא כ"כ אצטרך לנייד אותו, בשביל זה יש לי DOK, ז"א שאני אוכל לקנות אחד גדול (3.5"). איזה דגמים של 3.5" מומלצים? נניח של 500GB, כי ה1000GB כבר יקר מדי.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  21. קניתי הארד דיסק חדש של WD 250GB Sata 2. עכשיו אני מנסה להתקין אותו והמחשב לא מזהה אותו. מה שעשיתי זה ככה.. שמתי אותו במקום שלו, וחיברתי את החיבור הלבן הזה עם ה-4 פינים. (זה שבאדום בתמונה). אין לי אפשרות לחבר עוד משהו אחר.. בקיצור עכשיו אני מדליק את המחשב אבל לא נוסף לי שום כונן במשחב שלי. אולי צריך להתקין אותו איכשהו? או שלא חיברתי טוב.? הנה תמונות:

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  22. מישהו מכיר את המדיות שלהם? זה לצורב רגיל CD-R 700MB 52X הם בצבע כסוף כזה ולא כתוב עליהם הרבה... האם הם איכותיים או סתם? אתם יכולים לבאס אותי זה לא אכפת לי כי השגתי בחינם! תודה.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by Jack_g,

אז ככה באפשרותי לרכוש במחיר דיי זול אחד מהצורבים הנ"ל PIONEER A06 או SONY DRU500/510. המחיר זהה לשניי הצורבים. כתבתי את שניי הדגמים בסוני כי אני לא יודע בדיוק מה ההבדלים בין שניהם ואני גם לא יודע איזה מהם אני יקבל רוב הסיכויים את ה510 מכיוון שזה הדגם החדש יותר שמחליף את ה500. אז מה כדי יותר לרכוש? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by nimshoo,

אהלן, ברשותי לפטופ ישן (בן כ-3 שנים), lenovo C100. לאחרונה הצורב הפסיק לצרוב דיסקים של דיוידי וקורא רק חלק מהדיסקים. חיפשתי באינטרנט צורב חלופי שמתאים ללפטופ, המחירים נעו בין 500 ל-800 ש"ח. השאלה היא האם חייבים לקנות צורב מסוג מסויים (שמתאים ללפטופ ומשווק כצורב עבור lenovo) או שיש סוגים נוספים וזולים יותר שאני יכול לקנות?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by kobibo,

אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגם 4163B לבין הדגם GSA 4163B ? ומה עדיף לרכוש ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים