עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rotem_o,

שלום בזמן האחרון שמתי לב לרעש מציק מהדיסק קשיח (SAMSUNG HD204UI) האם יש ממה לחשוש? הדיסק עדיין באחריות תוקן הוידאו

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ktgw,

שלום, לאחרונה רכשתי כונן קשיח מסוג SATA III) Caviar black 2TB). הכונן משמש לאחסון נתונים בעיקר, מכיוון שמערכת ההפעלה רצה על SSD אחר. הכונן עובד בסדר גמור ואף שקט, אולם יש משהו שכן מטריד אותי. במידה ואני לא עובד על המחשב, (מצב IDLE) מבלי שרץ משהו ברקע, כל 3 - 5 שניות אני שומע רעש של tick מהכונן הקשיח (בלי שמשהו מהותי יקרה אח"כ). האם יש כאן משתמשים עם הדגם הזה, מישהו נתקל בבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  3. שלום חברים קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של סיגייט 160 G SATA 2 . כשהמחשב בפעולה יש רעשים מוזרים כמו חריקות כאלה שאני בטוח שמגיעות מהארד דיסק זה יותר מתאים הרעשים להארד ישן ולא להארד דיסק חדש (יש לי מחשב ישן מאוד שההארד עושה אותם רעשים) מישהו מכיר תתופעה? יודע למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by LRa,

לפעמים הארד דיסק שלי עולה קול מוזר, משהו בסגנון צא'ק צא'ק. זה קורה גם כשאני לא עובד עליו ואני בחדר אחר וגם כשאני עובד עליו. מאין הרעשים מגיעים ועד כמה זה לא בריא ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Harbi,

הרעשים מגיעים לדעתי מכיוון הארדיסק והמחשב קופא מדי פעם איך אני יכול לוודא שבאמת הארדיסק תקול? תודה מראש! (אגב נגמרה אחריות היצרן של השנה, יכול להיות שעל ההארדיסק יש יותר זמן?)

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  6. טוב קניתי את הHD הזה אתמול כי ממה שהבנתי הוא שקט מאוד. ואכן, דיי התפלאתי מרמת השקט שלו, ממש שקט, לא שומעים שהוא עובד במנוחה. הבעיה היא שכשמפעילים תוכנה או אפילו פותחים תיקיה עמוסה, יש רעש דיי מעצבן, הרעש של הHD הישנים כשהם "מתאמצים", רק יותר חלש. זה רעש מאוד מעצבן, האמת אני מעדיף HD יותר רועש במקצת (זה שקט לחלוטין במנוחה), מאשר את הרעשים המעצבנים האלה. בקניה התלבטתי בין הסיגייט למקסטור כי שמעתי שמקסטור דיי רועשים, האם זה נכון גם לכונן ה80GB SATA שלהם? שמעתי שהם עושים יותר רעש מהמתחרים אבל לא יותר מידי. להחליף למקסטור (ממש מהירים) ? (קניתי בKSP, ההבדל הוא כמה שקלים). או אולי לסמסונג? או שהכונן שלי ספציפי בעייתי? תודה.

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by nir.nir,

שלום ברשותי דיסק קשיח WD 80 ג'יגה, חדש לגמרי. התקנתי אותו בשבוע שעבר, ומדי פעם אני שומע מן רעשים שהוא מוציא... כמו רעשים של כתיבה שהיו מקובלים עוד בהרדיסקים המאוד ישנים...כמו חריקות כאלה. זה קורה כל כמה שעות, הדיסק כאילו כותב או מבצע משהו. ואז מפסיק. זה יכול להמשך שניה-שתיים...או לעיתים עד חמש שניות רצופות. חוץ מזה, המחשב עובד בצורה טובה, אין באגים או מסכים כחולים. הכל נראה תקין למעט אותו רעש. האם זה משהו טבעי, או משהו שצריך להדליק נורה אדומה? תודה.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  8. שלום. יש לי לפטופ של דל, שאיננו עדיין בן 3. לאחרונה שמתי לב (למרות שלא הייתי המשתמש העיקרי בו לפני כן, ולכן יכול להיות שהבעיה ישנה), שההארדיסק עושה רעשים שאפשר לכנות אותם "מחרידים". לא תמיד. אבל מדי פעם, הוא נכנס לפעולה, ומתחיל "לטחון". משהו בסגנון "גח גח גחחחחחחחחחחחח" האם ימיו ספורים? תודה!

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  9. http://www.hitachigst.com/hddt/knowtree.nsf/cffe836ed7c12018862565b000530c74/4b1a62a50f405d0d86256756006e340c?OpenDocument

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by Ashand,

שלום התחילו לי רעשים של קליקים ב-HD ועכשיו המחשב לא עולה,יש מצב ש-HD מת אבל יש לי עליו מלא חומר, רציתי לדעת אם יש איזשהו דרך להציל את כל החומר? האם זה יכול להיות SOFTWARE או HARDWARE ? תודה

11. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, רציתי לדעת על הצורבים של חברת samsung לפי כל הסקרים המחקרים אני הולך לקנות כנראה צורב של samsung 52x24x52 אבל הבעיה היחידה שקראתי על הצורב הזה שיש לו רק 2mb והצורב של המהירות samsung 48x24x48 שיש לו 8mb המחיר של הצורב של המהירות הזאת נע בין 300 שקלים. מה הבדל בין הצורבים האלה?, ומה עדיף לקחת!!! ? ואם יש לכם המלצות נוספות בקשר לצורבים נוספים לפי דעתכם. בתודה רבה זאביק, תעזרו לי אנשים זה חשוב . :-\

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  12. ואיפה אפשר לקנות אותו בצבע הזה , אם אין אותו בצבע הזה מישהו יכול להמליץ לי על צורב DVD אחר בצבע שחור.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. אהלן חבר'ה.. היום אמא שלי הלכה לקנות לי דיסקים כי לא היה לי זמן ללכת וכתבתי לה להביא לי את ה Silver Line בחבילה של ה 100... אבל המוכר שם המליץ לה לקחת את ה Memorex Colour Disk שבחיים לא שמעתי עליהם, ישר הוא קפץ ואמר שהם יותר טובים... לפי שאני פותח את העטיפות ומשתמש... כדאי להחליף לסיבלר ליין ? או להישאר עם אלה ?

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. USB SanDisk Titanium 512MB המחיר שלו הוא 362 שקל אשמח אם תוכלו לחוות דעה עליו..

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by kobi_af,

שאני קונה hd סאטה אז במה יעזור לי אם אני אקנה מתאם ממולקס לסאטה?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by tysonbm,

האם כדאי לי לקנות אותו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_278_356&products_id=1878

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  17. לינק http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3907 אם יש משהו זול יותר וברמה שלו אשמח לקבל לינק תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  18. חשבתם שיש רכיבי חומרה שאופנת שילוב נוריות הלד פסחה עליהם? לקינגסטון יש הפתעה עבורכם לכתבה

19. Started by x-dude,

רציתי להביא את זה אתמול אבל שכחתי http://www.cdfreaks.com/news/11201

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  20. מתו לי בחודש האחרון שני כונני 500GB של WD מסידרת ה-KS. שניהם נקנו מארה"ב בדצמבר 2006. הם היו מחוברים עכשיו במערכת HTPC שלי שאפשר לראות במפרט שלי. ספק כח אמין של אנרמקס.. איבדתי הרבה מידע יקר ערך.. :-\ דיי סיפור בשבילי לבצע RMA כרגע (למדתי לקח לא להזמין מדיה מכנית מחו"ל יותר). המערכת היתה באוברקלוק, אבל מאז שמת הכונן הראשון חזרתי להרצה רגילה. המארז היה פתוח כל הזמן ויחסית מאוורר (ועוד ישר מתחת למזגן). יש לי כונן 500GB נוסף דגם AAKS שקניתי בארץ, בינתיים נראה שהכל תקין איתו. מישהו שמע על איזה תקלה חמורה עם הסידרה הזו או משהו? אגב לא ניסיתי לפרק את הכוננים ולחבר במחשב אחר עדיין, כל עוד הם מחוברים לחשמל המחשב נתקע בשלב ה-BIOS והם עושים את החירחורי מוות שלהם אז אני דיי בטוח שהם…

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by iyehuda,

הפילפס 1628G החזיק לי רק 10 חודשים עכשיו כל דיסק שאני צורב קופץ לי חשבתי שהבעיה בדיסקים לבסוף הרכבתי את הנק שלי 3500 במקום הפילפס וראו איזה יופי הכל תקין רק לשם השואה הנק 3500 עובד אצלי ללא דופי כבר כמעט 4 שנים אז אנא ממכם מספיק ללכלך על הנק ואל תשכחו שנק = פיוניר = אסוס

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by bennash,

שלום. אני יודע שלמחשב יש יחידת עיבוד מרכזית (CPU) גם מאז שנות ה-90' התחיל להיות גם יחידת עיבוד גרפיקה (GPU). אבל בזמן האחרון שומעים על יחידת עיבוד לכונן מצב מוצק (SSD) שהיא זאת שמשפיעה על הכונן מצב מוצק (SSD) יותר מכל רכיב שם ויש היום ברוב יחידות העיבוד האיילה גם צלעות קירור בינתיים ללא קירור אוויר. רציתי לדעת איך קוראים ליחידת העיבוד של ה-SSD? (תודה מראש לעוזרים, בעיקר באנגלית וגם אם אפשר עם תרגום כל שהוא בעברית)?

23. ראיתי שכולם ממליצים על פיונר זה PIONEER DVR-111D X16 DUAL LAYER? כי אני הולך להזמין אותו ב250 שקל זה הצורב הכי טוב במחיר הזה?

24. Started by x-dude,

טוב קיבלתי היום את שתי הדיסקים שהזמנתי. התמונה הראשונה מראה שהמדיה היא +RW אחרי פורמט (מאחר והביטסטינג שלי מקונפג ל ROM) התמנה השנייה מראה DVD-ROM. בכלל לא משהו, יחסית למדיית RW מהירה שכזו התוצאה בסדר, אבל שיפור (גדול) נדרש מהקושחה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 808 צפיות
  25. שHD מחובר בודד על כבל IDE,עדיף שהוא יהיה על MASTER או על SINGEL ?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים