עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by qwerty1987,

כאשר ההארדיסק מנותק מהמחשב(וכבוי מן הסתם), אם אני מנענע אותו קלות אני שומע שהפלטות בפנים חופשות להסתובב. האם זה תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by maormark,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש וראיתי שני דגמים בKSP בכמעט מחיר זהה. Seagate - ST3500418AS 500 GB 275 ש"ח השני Western Digital - WD5000AAKS 500 GB 280 ש"ח על שניהם יש אחריות 3 שנים תודה מראש, מאור

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  3. אמרו לי שעידכון הקשוחה יתן לי אפשרות צריבה דו צדדי ונתנו לי את האתר הזה http://tdb.rpc1.org/#ND2500A לא רשום שם שום דבר על דו צדדי רק על RPC1 and Rip Lock שאין לא מושג מה זה אומר. מישהו כאן כבר התנסה בעידכון קשוחה ? גירסה 1.7 או 1.6. תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  4. הוא מוכר אותם ב- 3 ש"ח למדיה באריזת קייק של 25 יחידות. מישהו מכיר את המדיות האלו?

5. אז ראיתי ת'אשכול ההוא של ה30 עמודים בערך על ההארד דיסק הזה והבעיות שלו... קיצר החלטתי להיות שפן ניסיונות וקניתי אותו היום והנה התוצאות: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  6. אני כעיקרון חיכיתי קצת עד שיגדל הטכנולוגיות של הדיוידי כל ה DL והדברים שיגיע למקס במהירויות כמו הצורבים הרגילים ונראה לי הגיע הזמן כי בקרוב כבר ייצא רק ה BlueRay. אז יש שתי בחירות שראיתי שממליצים ויש עליהם ביקורת טובה האחד שאני די רוצה בגלל איך שהוא נראה וגם שהוא טוב LG GSA-4165B DVDRW Bulk והשני הוא היריב של כולם NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW ואיזה חברה של דיסקים לקנות Verbatim? ואיזה חנות אתם מכירים שמוכרת שאפשר להזמין בזול יחסית. תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  7. בנייד AOPEN 1557-G מגיע צורב דיסקים רגיל מסוג QSI SBW242B עכשיו אני מנסה לצרוב ..אוקי זה מתחיל לצרוב ומגיע עד ל 100% ושם הוא נתקע כאילו התוכנה ( הרבה תוכנות ניסיתי וכולן נתקעות על 100%) והדיסק לא יוצא..עד שאני מוציא ידנית ואז אני מכניס את הדיסק לכונן והוא מסרב לקורוא אותו למישהו יש פתרון זה ממש יעזור לי כי אני ממש חייב את זה עכשיו..בבקשה..ותודה מראש. נקודה חשובה..באתר החברה יש עדכון קשוחה (שקראתי שזה מתקן וממהר את הצורב) הורדתי וניסיתי להתקין אבל זה אומר לי שההתקן לא תואם לתוכנה..!!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by menihen16,

שלום לכל באי הפורום (: אני מחפש כונן חיצוני, אני מחפש כונן בנפח של 1TB, והוא יפעל תמיד(יהיה מחובר לראוטר ומשותף עם כל הבית).. אני רוצה כונן איכותי שלא ישרף לי ויאבדו לי על הנתונים שעבדתי עלייהם שנים רבות חשוב שיהיה של חברה מוכרת ואיכותית (: התקציב שלי : 500 שקלים תודה לכם, מני חן. (:

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by דנדן,

שלום לכולם, אחרי שבעבר אמרו לי שהמהירות של הכרטיס שלי לא תקינה, וכנראה בעקבות קורא כרטיסים איטי, רכשתי קורא כרטיסים אחר. הגעתי לנתונים Test finished without errors. You can now delete the test files *.h2w or verify them again. Writing speed: 16.5 MByte/s Reading speed: 18.4 MByte/s H2testw v1.4 יש מישהו שיכול לתת אינדיקציה האם הנתונים האלו תקינים, או האם עדיין חסר קצת... הבדיקה נעשתה בתוכנה H2TESTW

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by shimon23,

עד עכשיו היה לי HD אחד wd 80 gb ide וקניתי אחד נוסף wd2500ks. בכדי להעתיק את הדיסק הישן לחדש, השתמשתי בתוכנה שנקראת HDD CLONE. התוכנה אמנם העתיקה את כל הקבצים, אך משום מה שינתה גם את גודל המחיצות. כעת במקום מחיצות של 75 ו-175 ההארד דיסק החדש מוצג בתור 17 ו-56 (כמו הישן). מישהו מכיר דרך לשנות את זה חוץ מפירמוט?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ובגלל זה אני רוצה לצורב את הכוננים C,D איך אני עושה את זה???

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by Kcupid,

לאחרונה הוא עושה לי בעיות. אני צורב דיסק DVD, מכניס אותו למחשב ואז לפעמים רשום כשאני נכנס לתיקייה ב"המחשב שלי" ש"לווינדווס אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן כי הדיסק פגום או מאותחל באופן שאינו תואם לווינדווס". ככה שכדי לצרוב דיסק 1 בזבזתי איזה 3-4 דיסקים, אחרי כל דיסק בדקתי ופעם בכמה דיסקים דיסק אחד עבד. הבעיה שלי עכשיו שדיסקים שאתמול הכנסתי ועבדו, פתאום לא עובדים עכשיו, וכבר מחקתי את המידע מהמחשב (כי לפי מה שידעתי הדיסק היה טוב). ועכשיו די נדפקתי, למה זה? לא הייתה שום בעיה בצריבה/קריאת DVD עד עכשיו, פתאום זה קורה ואין לי מושג מה לעשות יש לי המון GB שמורים על דיסקי DVD. יש למישהו מושג? זה לא שהצורב אף פעם לא עבד הוא עובד שנה מצוין כמו שצריך, ככה גם הקורא DVD, וזה לא שהדיסק …

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  13. Started by miim17,

יש לי מארז די מצוקמק, וכלוב שבו אני מכניס את הדיסקים הקשיחים די קטן. ממש אחד על השני עם עולי 3-4 מ"מ בין הרדיס להרדיסק. יש לי 3 הרדיסקים קשיחים 7200. ובחודש האחרון נפל לי הרדיסק (פעמיים, אותו הארדיסק (עשיתי פירמוט ואז הוא המשיך לעבוד, ונפל שוב) בנגיעה על הברזל של כל ההרדיסקים הם מאד חמים. ונגיעה של דקה ברציפות הופכת להיות כבר עניין די כואב... אז בקיצור: צריך קירור להרדיסקים? או לא? יש איזה מוצר מומלץ?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. שלום יש לי כונן אחד של NEC שהוא גם צורב וגם קורא. פתחתי את ה EVEREST לצרכים מסויימים, ואני רואה את זה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/IDE%20Drives%20Guide/Everest3.jpg מה זה השני? למה יש שניים?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by AFIK10000,

טוב יום אחד אני מפרמט את המחשב והאם פי היה מחובר עכשיו גם פרמטתי גם אותו אתם יודעים שיש עוד 10 מגה לפחות שמותקן על אם פי שהו לתוכנה ואי אפשר למחוק אותו רק על ידי פירמוט אז בטעות מחקתי את זה ואני צריך להוריד את התוכנה בחזרה בבקשה ממכם זה דחוף מאוד

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. מה הענינים? אני מעונין לרכוש הארד דיסק מסוג ‎,"WD5000AAKS"‎ במטרה להמיר אותו להארד דיסק חיצוני. האם תוכלו להגיד לי מה הסיכונים בכך? בהנחה שאני מכניס אותו לקופסה, הארד דיסק לא יכול בטעות לקבל חום ולחלות? (לסים את חיו - מכיון שאין אורור, בדרך כלל). מה קורה במקרה שיש הפסקת חשמל. הארד דיסק לא יוכל להשרף? יש מיצב מתח? לאחר כל השאלות הללו. תוכלו בבקשה להמליץ לי על קופסה אכותית שתספק לי חיבור USB2(אם יש גם אפשרות ל eSATA, למה לא) ומיצב מתח(אם קים דבר כזה) ? וכמובן שתתאים להארד דיסק שצינתי לעיל. (הייתי שמח שתגידו לי מה הגודל באינצ'ים שאני אמור לחפש). כמו כן, לאחר עיון קצר ברשת, שמתי לב שיש המלצה על קופסה שעשויה מאלומיניום. מה ההיתרון בכך? דרך אגב, יש אפשרות להצפין את כל החומר ששו…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  17. Started by tibia,

צריך צורב dvd בתקציב של 300 אמרו לי אולי נק אבל אני לחא מבין ולכן אני שואל אותכם. אם אין לי כונן רגיל אז אם אני קונה צורב DVD אז זה גם כמו כונן?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by JezpeRR,

מה ההבדל בין Sata ל SATA 2 מבחינת ביצועים בעיקר....וכל המסביב תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by tavor21,

יש לי דיסק קשיח חדש שקניתי והוא עושה הרבה בעיות , החליפו לי כבר אחד והשני גם עושה קצת בעיות , בעיקר המחשב נתקע והוא לא מזהה את ההארד. יכול להיות שזא בעיה של אי תאימות, יש לי מחשב P4 עם לוח אם תואם SATA אבל יש לי מתאם חשמל מSATA לרגיל וספק כח של 400W יכול להיות מצב שזאת הבעיה ולכן ההארד שלי משתגע ככה ?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by viper_sb,

יש לי MP3 עם קיבולת איחסון של 60 G שהפכתי אותו לכונן נייד הקשתי את הפקודה convert f: /fs:ntfs ואחרי זה הוא שואל אותי :enter current volume label for drive f מה אני אמור להקיש .. או איפה אני מוצא את הVOLUME LABEL ?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by omers1,

http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 מיוצרים ב india איך הם לצריבות dvd r ובכלל?? תודה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by BMItay,

היי ישנם כ'כ הרבה דגמים וסוגים,איזה הכי טוב? יש את Samsung HD252HJ 250GB WD 250GB AAKS SEAGATE 250GB 32XX410 מה הכי כדאי?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  23. Started by bennash,

בביוס יש לי 3 קשיחים וקומפקט שמחוברים כולם בסאטה 2 (עכשיו היה לי רייד 0 בחלונות 8) ולספק בשני כבלים עם שלוש יציאות ישנות יותר הבעיה היא: שקשיח היטצ'י לא מתחבר (הוא הכי ישן בקשיחים) בחלונות 8: כשבמחשב דלוק שיחקתי על הכבלים הסאטה והחשמל חוץ מהכונן שבוא מערכת ההפעלה ופעמים יש רק קשיח דבל יו די ולפעמים לא. אין ההיטצ'י בכלל לא מופיעה בניהול הוא מופיעה לפעמים בלוח הבקרה של הרייד 0 כלא מחובר טוב או כמחובר כשהדבל יו די לא מזוהה בניהול (דרך עגב יש לי עם גם אינטל שבוא מערכת ההפעלה חלונות 8 וכתוב לי שיותר אחוז תפוס בניטצ'י 0.83% בחצי טרה ודבל יו די 0.34% בטרה בדבל יו די יש לי את השולחן עבודה וכל המשתמש עם כל האלבומים של מוסיקה בוו.מ.א. ותמונות מטיול בחו''ל בטיף, ועוד)

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by didsuh,

שלום! נתקלתי בבעיה מוזרה שבה נעלם לי האייקון של ההרדיסק/צורב מהמחשב 1. הביוס מזהה אותו 2. הוא נפתח ונסגר בצורה תקינה 3. הסרה והתקנה במנהל ההתקנים מראה עדיין סימן שאלה לידו למרות שהווינדוז מזהה בדיוק את סוג הצורב 4. הווינדוז הוא 2000 5. ביצעתי סריקת וירוסים למחשב ולדיסק או קי שיש לי, לא נמצאו בעיות. ועכשיו למשהו ביזרי יותר, אתמול ישבתי מול מחשב אחר וביצעתי שתי פעולות הכנסתי את הדיסק און קי שלי למחשב והתקנתי תוכנה בשם מדיה- שאוו ו... נכון גם במחשב השני נעלם האייקון(רק סידירום) לאחר שכמעט התעלפתי ניסיתי להסיר ולהתקין שוב (שם מדובר ב-xp) ואחרי כמה נסיונות הצלחתי להתקין דרך ווינדוז את הצורב. מישהו מכיר דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by demultiplexer,

אני מחפש צורב DVD USB2 כמה שיותר קטן ודק שיוכל להיכנס לתיק ושלא יהיה לו משקל גבוה מידי. חשמל דרך USB ואופציונלי עם שנאי. תודה,

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים