עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Dante 9,

מה הייתם אומרים על הרעיון לקנות HD של 120 GIGA (אני חשבתי על ה- WD 120GB 7200RPM 8MB) ולהכניס בו רק סרטים?! הרבה יותר נוח מדיסקים אני חושב לא?! תגידו כמה ג'יגה יש בסרט DVD? האם המדיות של ה- 4.7 (מה המחיר שלהם דרך אגב) מספיקות לכל הסרטים? האם באמת יש צורך במדיות של ה- 9.7 ג'יגה (חוץ מגיבוי)?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by le011,

שלום ברשותי הצורב LITE-ON LH-18A1P ובזמן צריבה או קריאה יש רעש מהכונן(שלא כמו בLG הישן שלי)ץהאם זה מצב נורמלי? האם יש מה לעשות בנידון? תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ma4351,

היום קיבלתי את המחשב החדש.. אני תמיד שומע רעש שנשמע כמו ההארדיסק שמסתובב ומפסיק ושוב מתחיל להסתובב גם כשאני סתם גולש..מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by yossi_s1,

תמיד שנאתי דיסקים קשיחים כי גם אחרי שהחלפתי את כל המאווררים לשקטים המחשב עדיין היה רועש בגלל הדסיק הקשיח והרעש המעצבן שלו אבל עכשיו זה ניהיה יותר גרוע. לאחרונה שמתי לב לרעש שמשגע לי תשכל, הדיסק הקשיח מוציא רעש בתדר מאוד גבוה וזה גורם לצליל שקודח בשכל (כמו למשל רעש בלמים של מכונית) זה צליל שלא כולם אצלי בבית שומעים וגם שומעים את הרעש רק בנק' מסויימות (כנראה בגלל צורת גלי הקול בתדר הגבוה) בכל מקרה הרעש הזה משגע אותי מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם. ברשותי שתי מגירות SNT135 לכוננים קשיחים סאטא במארז hec שלי (מחשב חדש וחדיש). המחשב כולו הורכב בחנות מחשבים מקצוענית, אבל, פעם אחר פעם הצטרכתי לקבל מגירה חדשה פר כל מגירה מכיוון שהמגרות התחילו להרעיש יותר ויותר, כנראה רעש שבא מהמאוורר בקידמת המגירה של כל אחת. רעש שבתחילה כמעט שלא היה, ועם הימים גבר וגבר ללא סיבה עד לרמות לא מתקבלות בנתיים, אין לחנות בעיה לתת מגירה חדשה כל פעם אבל כמובן שמצב זה לא ייתכן. האם גם לכם קרה מקרה כזה עם המגירה הנל או מגירה דומה (בעלת מאוורר קטן בקידמתה)? אני מבסוט מהמגירות בצורה כללית, יש להם מנעול און אוף שמתאים לצרכים שלי וכולי. יש אפשרות לניתוק המאוורר הקטן של כל מגירה - אבל... האם בכלל לחשוב על לעשות את זה? עכשיו חורף והטמפרטור…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי דיסק קשיח שעושה לי קליקים פה ושם ,ניסיתי לנקות מבחינה חיצונית ,ולא כל פעם הוא עושה את זה ,אבל כשהוא עושה את זה הוא מאט את המחשב בצורה לא נורמאלית ,יש דרך מסוימת לתקן (חוץ מהחלפת הלוח חשמל שלו או קניה מחדש של רכיבים ?) !

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by crik,

שלום לכולם, ברשותי הרדיסק WD 500GB מדגם WD5000AAKS-65YGA0. לאחרונה ההרדיסק התחיל להרעיש בצורה מחרידה.. בימים האחרונים אני נתקל באיטיות האם הארדיסק אומר לי ביי ביי? ולהתחיל לחשוב ללכת להשתמש באחריות? תודה, משה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by coorva,

רכשתי דיסק קשיח WD IDE JB 8MB buffer בזמן כיבוי המחשב יש רעש במשך חצי שניה בערך מהדיסק הקשיח אבל רעש שלא ניתן להתעלם ממנו. (רעש דומה למנוע חשמלי קטן). האם זה נורמלי? במידה ולא, יש תוכנה שיכולה לבדוק אם הדיסק תקין? תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  9. יש לי 160gb sata2 של seagate, כל פעם שאני לוחץ על הכפתור של הדלקת המחשב יש כזה רעש די ארוך שנפסק אחרי 2 שניות... זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, היום קניתי הרד דיסק חדש - Samsung HD103SJ 1000 gb, שישמש לי כהרד דיסק נוסף במחשב קיים. אחרי שחיברתי את ההרד דיסק, התחלתי להעמיס עליו דברים והכל הלך חלק. עכשיו, כמה שעות אחרי ההתקנה... שמתי לב שההרד דיסק מדי פעם עושה את אותו צליל שהוא עושה כשמדליקים את המחשב. מעין "התנעה" כזו... הוא עושה את זה בערך פעם בשעה ללא כל גישה להרד דיסק החדש (המחשב סתם דולק ולא עושה כלום). הרעש נשמע כמו דיסק שמתחיל להסתובב... ממש כמו הרעש שנשמע מהרד דיסק כשמדליקים את המחשב. תקין? לא תקין? יש דרך לוודא? תודה אנשים.

11. Started by gryffin,

יש ברשותי הארדיסק 250GB 7200RPM של WD. מדי פעם, הייתי אומר בסביבות כל חצי שעה, הוא עושה מן צליל תיק רגעי, כאילו שנתקעת הפלטה, ואז רעש של סיבוב הפלטה. ראוי לציין שההארדיסק משמש לאחסון בלבד (אין עליו מערכת הפעלה), עבר Defragment ו-Error Check, ופועל באופן תקין. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  13. אתם בטח מכירים את הרעש הזה - "גחחחחח" - של כונן ה DVD. זה כונן חדש, מסוג Lite On. האם יש המלצה על חברה אחרת, שאולי הרעש הזה יעלם (הוא ממש מטריד אותי ברמה הפסיכולוגית - זה לא ראציונאלי). (כן זאת צריכה להיות אחת השאלות המוזרות ביותר שראה הפורום הזה, אני יודע

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  14. Started by bumer,

שלום במחשב שלי יש שני כוננים של WD ורעש שהם מפיקים הוא בילתי נסבל בשעות הלילה . האם ניתן לפתור את הבעיה ,ואיך?בלי לקנות חדשים או לכבות את המחשב כמובן . תודה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  15. קניתי דיסק קשיח, הדיסק משמיע מין צרחה צורמת כזאתעושה חור בראש,זה חלש אבל משגע לא נראה לי הכי תקין שבעולם מישהו מכיר, קרה למישהו משהוא דומה?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by Ashand,

יש לי HDD 120 MAXTOR IDE ולפעמים הוא עושה רעשים של קליק...האם זאת אומרת שהלך ההארדיסק??

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  17. בזמן האחרון עשיתי איחוי דיסק שנתקע באמצע. כמה שעות לאחר מכן התחילה תופעה של תקתוקים (כמו של צרצר) מהמחשב... זה לא רעש חזק, אבל אפשר לשים לב לזה כשיש שקט... האם זה סימן שההארדיסק עומד למות? מפרט בצד

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by EagleXDR,

אחרי שעברתי 2 הארד דיסקים תקולים של סאמסונג שלקחו איתם הכל, אני עובד כבר כמה חודשים עם טרה של סיגייט (7200.12) אם אני לא טועה, וסך הכל אני די מרוצה. לאחרונה הכונן התחיל לעשות רעשים של קריאה וכתיבה (אתם יודעים על מה אני מדבר, אני משער..). אני לא יודע אם זה תקין או לא, אבל בהתחשב בשימוש שהוא עבר, אני משמש שאני לא צריך להיות מופתע. בכל מקרה, בהתחלה זה קרה רק כשבאמת כתבתי לו משהו, ועכשיו, אין שנייה שהוא לא עושה רעש, במיוחד בלילות, הוא נכנס לאיזה רצף מעיק שלא נותן לישון. בדקתי בריסורס מוניטור מה גורם לזה, והיישום עם הכי הרבה פעילות היה svchost, שתאמת, אין לי ממש מושג מה הוא עושה... אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה, אני אשמח. תודה. עריכה: רק רציתי לציין שהרצתי את הבדיקות הקצרות של …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Clint Eastwood,

רכשתי מפרט חדש ובוא שתי כוננים של סמסונג F3 500G. בהפעלה ורק בהפעלה של המחשב נשמעת מן "צוואחה" קטנה מהם. תקין? ולאחר בדיקה- זה בטוח מהם

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by CyAn1de,

הסידירם משמיע רעשים מתכתיים בזמן שהוא בודק אם יש בפנים דיסק, או בתחילת תהליך הקריאה של דיסק כלשהו. הם זה בעיה מכנית, או בעיית BIOS של הסידירום? אני לא יכול לפתוח את הסידי, כי הוא באחריות(רק אתמול קיבלתי אותו)

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by LazyBoy,

קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש. אחת הבעיות שיש למחשב היא שהHD פשוט רועש כמו איזה HD ישן מלפני כמה שנים. כל פעולה הכי קטנה ושומעים אותו "טוחן" הדגם הוא: seagate 160BG SATA NCQ האם לעוד מישהו פה יש אותו? יש איזה תוכנה שתבדוק האם הוא תקין? אף פעם לא שמעתי רעשים כאלה מהארד דיסק חדש של כך... בנוסף לזה גם קניתי DVD של LITEON שכאן באתר המליצו עליו בחום בגלל השקט והאמינות שלו. הוא כל כך רועש שאין לי דרך לתאר את זה... בנוסף כל פעם שמוציאים דיסק הוא עושה רעש שמזכיר משהו נמס כמו בסרטים, מעין טטססססס כזה.. עצות? המלצות? ושאלה אחרונה, איך אפשר לבדוק שהHD אכן עובד בNCQ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  22. Started by Bug,

הבעי היא כזאת. יש לי מחשב אחד ישן שכבר קרוב לשנה משמיע רעשי "טרקטור" (:s05:). הרעשים לא קבועים, לפעמים יש ולפעמים אין. כשאני נותן מכה קלה בקידמת המארז הרעשים מפסיקים לכמה דקות וממשיכים שוב. מה פירוש הרעשים והאם יש דרך להפסיק אותם? תודה

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by gtrippleg,

הכונן: (WD 1TB caviar blue (WD10EZEX קניתי אותו לפניי כמעט שנה (אפריל 2014) בזמן האחרון האו מתחיל לעשות רעשים כשאני פותח קבצים שנמצאים עליו, או פשוט כשאני נכנס אליו ב'מחשב שלי'. זה רעש שמוכר לי מכוננים שהיו לי בעבר, אבל תמיד חשבתי שזה בגלל שהם היו או מחוברנים או ישנים... ניסיתי לחפש בyoutube, ומצאתי את זה.... ב-00:12 יש את הרעש שאני מתכוון אליו: http://youtu.be/J09pWNQPK7U?t=12s

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Classify,

לאחרונה הכונן שלי החליט לעשות טררררררררררררר.. הורדתי את התוכנה Data Lifeguard Diagnostic הרצתי QUICK TEST והכל עבר יפה, עכשיו אני מריץ את ה-EXTENDED.. בעקרון רעשים מההרדיסק זה סימן שסופו קרב, אבל אם זה עובר את כל הבדיקות של WD, מה זה אומר? עריכה: בסוף זה היה המאורר אז אם אפשר תמחקו את ההודעה הזאת בבקשה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by amisu,

לפני שאתם אומרים לי להחליף ל SSD... האם יש אפשרות לטפל בכונן הקשיח? אני מניח שהפלטה או הדיסק בפנים לא יושבים טוב או שהמוות קרוב.. אבל באמת שאין לי מושג. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים